|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4291 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie marcowo-kwietniowe 2010
Cytat:
Własnie dziś byłam u fryzjerki i też się z tego śmiałyśmy.
|
|
#4292 |
|
Zakorzenienie
|
Lachoniki,
byłam u gine. Maluszek sobie siedzi już we właściwej pozycji do wyjścia (wiedziałam, bo czuję, że kopie mnie głownie u góry). Ma już takie ciałko do ukochania, nie same kosteczki, ale takie kształtne łydeczki <mniam>, malutki noseczek i słodką pupcię A z mamą też ok. Lekarz powiedział, że to normalne, że czasem bardzo boli nad pachwinami - wiązadła się naciągają. A już tez byłam raz nieźle spanikowana. No i w ogóle. Zakochałam się w nim zupełnie. ---------- Dopisano o 19:28 ---------- Poprzedni post napisano o 19:26 ---------- Izumi - aż strach się bać, jakie mamuśka może mieć pomysły ![]() ---------- Dopisano o 19:29 ---------- Poprzedni post napisano o 19:28 ----------
Iguś 09-03-2010 http://www.suwaczki.com/tickers/3jvzi09k0n9lq2xz.png Kaliniaczek 30-03-2013 http://www.suwaczki.com/tickers/km5szbmhnfv4n6dc.png Edytowane przez megi-megi Czas edycji: 2009-11-24 o 08:19 |
|
|
|
#4293 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
#4294 |
|
Wtajemniczenie
|
Izumi - cos dla Ciebie wiem ze typowo dziewczece i ze dosc drogo ale w zestawie trzy rzeczy z uszkami :
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=820722680
|
#4295 |
|
Zakorzenienie
|
Asiulek, moja wiedza jest taka jak dziewczyny piszą- usg połówkowe będzie juz przez brzuszek.
Moja przyjaciółka zaczęła czuć ruchy w 24 czy nawet 26 tyg, także spoko- paniki nie ma u każdego jest to psrawa indywidulana ![]() Z tym magezem to się faktycznie poradź lekarza swojego nie wybieraj sama, bo są mgnezy i magnezy, ponoć liczy się ilośc jonów magnezu i jeszcze jakaś tam jego (no własnie co....) forma czy coś, że nie każdy się tak samo wchłania i może być guzik warte..... (przypomniała mi się opinia jakiegoś tam lekarza na temat przyswajania żelaza z falvitu -" to juz lepiej niech sobie pani spinacz poliże....") lawenda, no taniec z gwiazadmi lubitwój bąbelek . Prawdziwą sesję belly dance miałaś. Ja też kilka razy miałam na brzuszku efekt tsunami, super uczucie.Ale fajnie masz z tymi roślinkami... babmbusy, pomarańczki..... Ja przepraszam, ale ja bym się naprawde dobrze zastanowiła przed dawaniem dziecku na imię klemens, czasem imię rodzicom się podoba, a dziecko ma całe życie przerąbane- w szkole się śmieją, w pracy czasem głupio sie przedstawiać....znam takie przypadki....naprawdę dobrze się mocno zastanowić....ale to tylko moje zdanie. Minka, super fotki i super że urlop się udał . Zazdraszczamy zbiorowo Izumi, ja też juz parę razy zaobserwowałam odrobinę mleczka na cycuchcach i żółtawe plami na białym staniku, ale teraz juz się wymiona uspokoiły.... a męzuś ma fajne poczucie humoru (jak ty zresztą Isis, ło matko, dobrze że w kosmos nie wyleciałaś....dobrze, że cię ni pokopało.... Pop70, powtarzam za mrówą: nie czytaj głupot w necie! Po to masz lekarza, żeby się go pytać, a nie czytać co piszą nawiedzeni ludzie w necie, ale w pseudo-naukowych artukułach..... Mrówa, żurawinka zdrowa i to bardzo- też na sprawy moczowe, na bakterie itp. Ze szpinakiem polecam makaron- fajny przepis podała kiedyś ania- podsmażasz szpinak z czosnkiem i śmietanką, dodajesz serek pleśniowy (jak lubisz) i mieszasz z makaronem. Pyszotka- mówię to ja-która od niewadan dopuściła szpinak do swojego talerza (trauma z przedszkola- zresztą w tamtej formie i dziś bym nie tknęła....). No i jeszcze w lazanii lubię..... ja w czwartek wchodzę w magiczny III trymestr, czyli 27 tydzień ciąży. A dziś byłam pierwszy raz w szkole rodzenia- na razie bardzo mi się podobały zajęcia- było o problemach laktacyjnych. Same fajne i konkretne rzeczy babeczka mówiła. No i nie ukrywam że bardzo cieszy mnie fakt, że jest za darmo. Dzis byłam sama, a od nast. zajęć będę juz z męzem chodzić I już jestem zdrowa, ale na zwolnieniu, więc narzuciłam sobie łazęgowanie poki jest pogoda żeby nie zgnusnieć w tym domu całkiem Zaczęłam chodzić na dłuższe spacerki z pieskiem (ku jego zachwycie),w sobotę łaziliśmy 1,5 h, w niedz. byłam na targu, tez ok.2h, po południu na spacerku z mężem i pieskiem=2h, a dziś do koleżanki się wybrałam pieszo (4-5 przystankówi mam mega zakwasy.... ale trudno. Póki jest pogoda będe korzystać, bo potem to i tak jak będzie zimno to się w domu nasiedzę..... Na jutro też mam plany..... i u mnie było dziś słoneczko od mrówy (zanim zaczęło wiać....)
|
|
#4296 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
wlasnie sobie wyobrazilam mojego synusia w brzuszku,tez juz bym chciala 27 tc ja tez wlasnie czuje tylko na gorze kopniaki albo po bokach,na ostatnim usg byl wlasnie główką do dołu,ciekawe czy to sie zmieniło hmm..mam nadzieje,ze to wlasnie te wiązadła dały mi tak popalic.. mrowak proszę bardzo http://gotowanie.onet.pl/szukaj.html...nak&kat=&opt=1 |
|
|
|
|
#4297 |
|
Zakorzenienie
|
czy u was tez tak strasznie wieje jak u mnie ?? glowy mlo mi nie urwalo
ja w nocy najadlam sie strachu ale to tak powaznie a jeszce bardziej rano jak bylam na wynikach ale od poczatku w nocy zlapaly mnie mega bolesci myslalam ze sie przekrece nie moglam lezec bo bolal mnie brzuch < byl wielki jak baalon i twardy jak kamien > nawet spazmofen nie pomogl wiec noc na siedzaco spedzilam ale to wszystko przepracowanie i przeforsowanie a dzisiaj rano jak poszlam do szpitala na wyniki wchodze do poczekalni a tam Pani na mnie krzyczy MASECZKA ja jaka maseczka ze co ?? a ona mi podaje maseczke i kaze zalozyc wiec zalozylam pytam po co to a ona ze w szpitalu maja podejzenie grypy AH1N1 malo nie padlam jak to uslyszalam < mozna wejsc tylko na parter gdzie jest przychodnia i gabinet zabiegowy sa wstrzymane przyjecia do szpitala i zakaz odwiedzania chorych szybciorem z tamtad uciekalam jak tylko pobrali mi krew < a teraz boje sie isc tam po wyniki > jutro przed wizyta wysle meza by je odebral Jzumi - Ty bynajmniej wiesz ze bedziesz miala mleko w cycolinach a ja nawet jak wyciskam sciskam i naciskam to ni kropli nie leci ale moja dzidzia dzisiaj warjuje w brzuszku caly dzien sie wierci az mi brzuch podskakuje < ale skacze wtedy jak cos zjem > ja jutro na wizyte ide < ponoc polowkowe usg mam robic> ale nei weim jak to bedzie jak uswiadomie mojego gina ze zgubilam ksiazeczke ciazy mam mu powiedziec ze mam zapasowa?? taka swoja gdzie wszystko zapisywalam co on mowil i zlecal ?? czy raczej przemilczec temat i tylko wyniki dac ?? aniup - bardzo dziekuje za ksiazki umilaja mi czas gdy jade busem do miasta < bo ja nadal unieruchomiona jestem >a zapomnialabym jakby ktoras z was potrzebowala butelki TT to teraz sa na promocji w auchan po jedyne 12,49 - ja cholercia placilam dwa razy tyle
|
|
#4298 |
|
Zakorzenienie
|
FASOLOWE POLE Mamusie MARCOWE 2010 Już 56 megi-megi( Magda 29lat).tp. 1.03.10r. Jakub Gmyrelka (Agnieszka, lat 24) tp. 30.03.10 ZbynioAsiuulka89 ( Asia 20 lat ).tp. 2.03.10r. Zuzia ![]() P0P70 (Ela lat 39) tp. 3.03.10r. Ania ![]() evitka21 (Ewa, 25 lat) tp. 4.03.10r. Lena libra777 ( Agnieszka i 32 lata) tp. 7.03.10rMarysia lubMikołaj asienka240 (Asia 21lat ) tp. 8.03.10r. Emilka ![]() Roza26 ( Hania 25 lat) tp. 8.03.10r. ???lub ??? karolka2211 ( Karolina ) tp. 8.03.10r. ??? lub ??? mrowak (Ola lat 31) tp. 9.03.10r. ??? ![]() mysia1234 (Joanna 21 lat).tp. 9.03.10r. Wiktoria ![]() zwariowanna ( Gosia 19lat)tp. 11.03.10r. ??? catro (Kasia, lat 27) tp. 11.03.10r. Ola ![]() dogisia( ??) tp. 12.03.10r. ??? lub ??? mezatka07 (Joanna, 23 lata) tp. 17.03.10r. ??? lub ??? zosia21 (Ewelina l.24) tp. 17.03.10r. ??? lub ??? apple66 (Paula, 25lat)tp. 18.03.10 MAJA lub FILIP magda3456 (Magda 23l ) tp. 20.03.10r Denis minka26 ( Asia 26 lat ) tp. 20.03.10r.Amelka ![]() tylkooliwka (Agnieszka 28 lat) tp. 15.03.10??? ISIS23 (Iza 25 lat ) tp.22.03.10 Lena lub Cezary inridia (Asia 31 lat )tp.22.03.10r. ??? ![]() ilkia24 ( Ilona 24 ) tp. 24.03.10r. ??? Impersona ( ??? lat ??? ) tp. 26.03.10r.Hania lub Leon madziwnia (Magda, 24 lata ) tp. 27.03.10r. Mikołaj JoannM ( Asia 25 lat ) tp.27.03.10r. Gabrysia ![]() gooffi (Iza, lat 29,) tp 27.03.10r. ??? lub ??? Baobabek ( Monika lat 25 ) tp. 30.03.10r. Jakub Mamusie KWIETNIOWE 2010 Agnieszka09 (Aga,lat 24)tp.1.04.10 r.Karinka ![]() izaizula(Iza lat 27)tp. 2.04.10r. Marysia iAntoś i ita83 (Paulina 26 lat)tp. 4.04.10r??? lub ??? Katalin (Kasia 24 lata )tp. 04.04.10??? lub ??? justys76 ( Justyna 33 lata )tp. 5.04.10r. ???lub ??? drcron (Paulina,27 lat)tp. 05.04.10r. Anastazja Danuta lub Jeremiasz Józef natka294( Natalia lat ?? )tp.8.04.10r. Lenka lub Mateusz Beatka1984 (Beata 26 lat)tp. 9.04.10r. Wiktoria lub Przemek fasolka73 ( Jola 36 lat )tp. 9.04.10 Oliwia ![]() czarymary (maria 30 lat)tp 10.04.10r. Malina lub Witek malgo421(Malgosia 27lat)tp. 12.04.10r. ??? lub ??? Kasina87 ( Kasia 22 lata)tp. 14.04.10r. Amelia lub Leon La_wenda (Kasia 33 l) tp. 14.04.10r Konrad mloda1989 (Patrycja ) tp.14.04.10r. ??? lub ??? Olasia (Ola 21 lat)tp. 15.04.10r. Laura lub Leon ania P ( Ania 27 lat)tp 15.04.10r. ??? lub ??? trolla2405 (Joanna)tp. 16.04.10r. ???lub ??? Izumi (Izabela, 23 lata )tp. 16.04.10r.??? lub Michaś Asiulek_23 (Aśka, lat 27)tp. 16.04.10r. Weronisia lub Kubuś martuko (Marta) tp.16.04.10r. ??? lub ??? gosieg1 (Małgorzta )tp. 18.04.10r.??? lub ??? koglus ( Agnieszka 29 lat) tp. 21.04.10r. ??? lub ??? lucy007 (Ewa, lat 30) tp. 22.04.10r. Maja lub Adam Eppona (Aga lat 27) tp. 23.04.10r. Zuzanna lub Gustaw aneczkkaa (Ania ) tp.23.04.10r. Angelika ![]() gusiek (agata ) tp.23.04.10r. ??? lub ??? dytuś77 ( Edyta 31 lat ) tp. 24.04.10r. Kornelia lub ??? Maddie ( Marlena ) tp. 29.04.10r.??? lub ??? Nasze Aniołki: karolcia228 Aniołek [*] Karna 33 Aniołek [*]
|
|
#4299 |
|
Zakorzenienie
|
jestem nareszcie w domku
przeleciałam te 3 strony coście dzisiaj nastukałya więc tak, uczekałam sie w kolejce prawie 3 godziny, no ale wreszcie dotarłam na fotel zaczynając od dobrych wiadomości: Kubuś jest nadal Kubusiem, ma 17 cm od główki do pupci, wązy 530 gram także z dzidziulkiem moim kochanym wszystko ok na razie nie muszę leżeć cały czas, ale mam jak najwięcej leżeć, jak najmniej chodzić i cytuję"żadnych wycieczek po centrach handlowych" wrrrr skąd on to wiedział???i żadnych dłuższych wycieczek samochodowych, tak więc wczorajszy Sandomierz był ostatni....przyszły moje wyniki cytologii i mam 2 grupę i jest jakiś drobny stan zapalny i za to się mamy zabrać 3-4 miesiące po porodzie. Co do moich bólów tyłka i pleców, powiedział, że to może być wynik długiego siedzenia w jednej pozycji np. przed kompem...(skąd on to wie??) Zwolnienie dostałam od razu bo jak powiedział: "nie masz co marzyć, że wrócisz do pracy". Przepisał mi magnez, żelazo i coś tam jeszcze, czego nazwy nie pamiętam, a mam na dole w pokoju...Następna wizyta 14 grudnia No i termin porodu już 2 raz wyszedł na 28 marca jednak![]() ps. Kocham mojego Kubusia ![]() ps2. Mamy na forum pierwszą Łaciatą (Izumi)
K & I Edytowane przez Baobabek Czas edycji: 2009-11-23 o 21:15 |
|
|
|
#4300 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale ci dobrze było.. a najsłodsze zdjęcie z brzuszkiem na wierzchu na plazy Dzieki za zaproszenie Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() chłopak jak ta lala!!!!!!Cytat:
a moja kuzynka przy pierwszym poczuła dopiero w 24 tyg. Cytat:
IZUMI oplułam monitor!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!! Mąż razem ze mną boki zrywał Ale ty jestes nieziemska!!! ![]() Cytat:
Cytat:
Baobabku Ty też po wizycie!!! super że Tuptuś został Tuptusiem Jej Twój cięzki jest Mały... Mój miał w 21t 5 dz 19,6 cm i 500 g... lekarz mówi że długi bedzie ![]() A my dziś wydalismy kolejny tysiąć.. parapety wew i zew + roleta na jedno okno masakraaaaaaaaaaaaa PS. PIERWSZY RAZ od 3,5 roku czyli odkąd jestem z moim T. rozpłakałam sie normalnie w biały dzień tak się zdenerwowałam na niego bo uparty .. i sam chyba sie zdziwił odrazu mnie prezytulił i głaskał!!! a ja dalej zafoczona ze łzami na czubku nosa... WSTYD MI BYŁO.. pierwszy raz normalnie mój mąz widział jak płacze!! Przeprosił zacałował i utulił.. po 5 min przeszło
|
|
|
#4301 |
|
Wtajemniczenie
|
jeden dzień a wy cztery strony nastukałyście
nie macie nic innego do roboty?? szok normalnie, człowiek wraca z pracy, chciałby odpocząć a tu trzeba czytać i jeszcze zapamiętywać, co komu odpisać... a ja mam takie problemy z głową ![]() izumi gratulacje zostania prywatną krową męża ![]() megi-megi superowo, że wszystko dobrze z Małym i że ty taka zakochana w Syneczku ![]() baobabku nic się nie martw, jak będziesz leżała to szyjka na pewno przestanie się skracać i będzie cacy więcej nie pamiętam wybaczcie ale co dwa mózgi to nie jeden |
|
|
|
#4302 |
|
Zakorzenienie
|
juz chyba 3 dzien czuje ruchy...
....smieszne uczucie...ale po wypiciu 2 kubkow kakao czuc ze sie dzidzius robudzil ....hehe caly czas dostaje takie kopniaki od srodka
|
|
|
|
#4303 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Pietrucha na kanapki bardzo dobra . Ja dziś u kolezanek cały dzień spedziłam więc nie miałam jak na neta wejść . Izumi - no krówko mleczna mmmuuuuuuuu
|
|
#4304 |
|
Zakorzenienie
|
no wlasnie caly czas mialam dopochwowo dlatego moj ze mna nie chodzil bo troche glupio mi bylo....tylko ze moja mama (byla polozna....ale tez ma troche zacofane pojecie....bo nadal uwaza ze usg jest szkodliwe i jak najmniej sie ich powinno robic) stwierdzila ze co w tym dziwnego ze dopochwo...dopieor jak jej wyjasnilam o co konkretnie mi chodzi to przyznala racje.....hehe moze lekarza tez trzeba doinformowac...grrr
|
|
|
|
#4305 |
|
Wtajemniczenie
|
minka rzeczywiscie przecudne zdjęcia,bajeczka!!!!!!!!! !!!!!
drcron wspołczuje tych boli,a mowila oliwka zeby cronusia zwolniła tempa w sprzątaniu,mówiła??niedob ra Ty! i rzeczywiscie moze lepiej nie wracaj do tych wirusków :/ Baobabku rewelacyjne wieści Kubusiowe oby tak dalej tylko co tu nam sie znowu z tymi szyjkami dzieje,cholerka jasna,oby to chwilowe bylo wlasnie ja ciagle o tym mysle zeby mi sie czasami przedwczesnie z porodem nie wyskoczyło,błagam!!!!! |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4306 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki za wszelkie podpowiedzi pietruchowo-szpinakowo-paprykowo-żurawinowe
Uciekam spać.
|
#4307 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To chyba zalezy tez jak się lekarzowi lepiej robi , bo dla przykładu ja miałam w 12 tyg przy Szymku przez brzuch bo lekarz już tak wolał zrobić i mówił że dla niego tak dobrze widać , teraz miałam raz dopochwowo u jednego lekarza w 12 tyg a moja ginka kilka dni później robiła przez brzuch a też te same parametry sprawdzała .
|
|
#4308 |
|
Wtajemniczenie
|
czy ktoras z was zna badz tez sama jest logicznie myslaca i stabilnie emocjonalna??
Otoz nie mozna powiedziec tego po mnie Znajoma mi dala cynk ze dzis maja wyprzedaz w ciucholandzie wiec co zrobilam?? w auto i opatrzec co to tam maja - nakupilam u lalala wszystko z metkami w tym rozowe futerko z kokardkami, sukienusie i spodnie jensowe z kokardkami..... hmmmm ze niby wsio oki tyle ze JA DALEJ NIE WIEM CO WE MNIE SIEDZI i jak wyjda jajca to mnie tz powiesi na suchej galezi bo co ja z tym zrobie oczywiscie znalazlo sie tez kilka ciuszkow uniwersalnych ![]() ale sama jak zobaczylam ze to nowe z metkami za kilka groszy to bralam
|
#4309 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
ja już tylko chwilę mam, więc sie do ostatniej strony ograniczę
![]() Cytat:
W końcu ta książeczka potrzebna jest.a u mnie nie ma oszołoma (((( I nie kupię butelek.Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Albo na wymiankę. JA też ciągle nie wiem co u mnie bo też bym była chętna. idę spać, dobranoc. To leżenie mnie rozleniwia strasznie i rozbija, ale wolę dmuchać na zimne z tą szyjką
|
||||
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4310 |
|
Zakorzenienie
|
Dziń dobry!!!Nie chciałam Was wcześnie obudzić ale nie mogę spać od 1 w nocy!!Koszmar.. już drugi raz z piątku na sobotę od 3 i teraz od 1!!!! Mało tego... od ok 15 bolui mnie brzuch znaczy nie że boliu tylko cały dół mi ciągnie i strasznie to niby boli jakby mi ktoś naciągał tam skórę.. jakby mi ktoś pompował wodę na maxa.,.. jade do gina dziś nie czekam do przyszłego tyg... Mam wyniki z połówkowego i z tymi wynikami miałam sie pok azać.. a dziś zrobiłam krew mocz i cukier ogólny bez picia i sa wyniki ok... Wiec mam komplet i jedziemy na 13 chyba... Ratunkuuuuuuu ja chce spać... a na TVN leciało przed chwilą rozmowy w toku temat ?: Bezsenność..
|
|
#4311 |
|
Zakorzenienie
|
heheh rzadko się zdarza, żeby ktoś był wcześniej rano niż ja
znam ten ból jak nie da się spać...ja sobie leżakujena 3 poduchach i 2 jaśkach i tak staram sie pisać (nie łatwe) Muszę się zwlec zawieźć zwolnienie i do jednego sklepu dla dzieci, bo obiecałam, że kupię coś małemu po wizycie zapomniałam wam napisać, że wyniki mam bardzo dobre i w sumie to nie wiem po co mi przepisał magnez i żelazo...jedynie w sikach mi wyszły jakieś liczne kryształki szczawianu wapnia ale nic na to nie mówił...
|
#4312 |
|
Zakorzenienie
|
dzien dobry
![]() znam wasz ten bol co do nocnego spania ja tak mam od jakis 2 tygodni budze sie o 4,30 i lezakuje < czytam ksiazke bo nie chce meza budzic stukaniem o klawiature > madziwnia - moze posmaruj brzuszek jakas oliwka powinno pomoc nie bedzie tak bardzo ciagnelo ale u nas dzisiaj beznadziejna pogoda wczorajszy wiatr przyniosl chmury deszczowe i leje leje leje i leje a ja do miasta musze jechac busem w dodatku ja chce juz autko z powrotem <prosi>
|
#4313 |
|
Zakorzenienie
|
potwierdzam .. dzisiejsza noc była straszna.. obudziłam sie po 4.. i potem tylko z boku na bok.... koło 7 znowu mi sie przysneło.. ale co z tego jak 7:30 wstałam bo trzeba sie zbierac do miasta
![]() wogóle jaka pogoda w nocy była... tak wiało ze sie bałam ze mi tu dach urwie... masakra wiatrzycho... a tak wogóle to dzien dobry Laski .. i oby dzien był lepszy niż noc
|
#4314 |
|
Raczkowanie
|
Czesc dziewczyny!
Ja ci już dwa razy to wysłałam nie masz gdzies w spamie ? Kurde nie mam dobrze sprawdzalam, moze przekrecilas cos w adresie meilowym????? Jeszcze raz wysle ci na priva.
|
#4315 |
|
Zakorzenienie
|
Witam dziewczęta co to się dzis porobiło
Bezsenność Mam nadzieje że to chwilowe i jutro już będzie Wam się lepiej spało. Wpadłam tylko na chwilę pożyczyć miłego dnia i dużo dużo dużo słoneczka
|
#4316 |
|
Wtajemniczenie
|
I ja cierpie na bezsennosc - ok 2-3 w nocy sie krece z boku na bok....dzis tz't nie wytrzymal i poszedl spac na kanape bo sie tak wiercilam
potem ok 5 zasypiam a jak mi budzik dzwoni o 6:30 to juz w ogole masakra jakas - chyba tez czas pomyslec o zwolnieniu lekarskim - ja mam do pracy 30km w jedna strone - podrozuje autkiem i boje sie ze spowoduje kiedys jakis wypadek bo mi sie oczy same lepia
|
#4317 | |
|
Rozeznanie
|
Dzień dobry babeczki
![]() Faktycznie chyba jakaś bezsenność brzuchate dziś w nocy dopadła, ja też średnio spałam i w dodatku śnił mi się poród chyba za wcześnie na takie sny co? Wam też się takie śnią? albo dzidzia?? Cytat:
Razem raźniej :P Podkładasz jakies podusie pod tyłek?Głupie pytanie wiem... wybacz...
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4318 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczynki
Mozna sie dolaczyc?Ita nie jestes sama, ja mam podobnie choodze spac o 4-5 inaczej nie moge usnac---------- Dopisano o 09:16 ---------- Poprzedni post napisano o 09:14 ---------- Pewnie, że tak, dzidzie to juz u mnie norma Porod nie koniecznie ale mam jazde nieraz i o 4 w nocy na zone reality jest program o babkach w ciazy ktore sie szykuja do porodu i ogladam
|
|
|
|
#4319 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
jasne, że możesz... Witam kolejną mamusię W którym jesteś tygodniu i jak się czujesz??
|
|
#4320 |
|
Zakorzenienie
|
konczy sie 21 tydzien
Jesli chodzi o ciaze to czuje sie dobrze, ale niestety jestem na antybiotyku bo preziebienie mnie dopadlo. Z moja ciaza to w ogole historia....;/ po prostu pod tytulem nie ufaj lekarzom
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:57.

.... Prawy cycek bardziej mi przecieka
Trzeba sobie będzie podpaski wewnątrz stanika poprzyklejać.... hmmm.... chociaż ja w sumie jestem zwolennikiem tamponów, ale to nie wiem czy tak się da akurat w tym przypadku 

zaczynając od dobrych wiadomości: Kubuś jest nadal Kubusiem, ma 17 cm od główki do pupci, wązy 530 gram
na razie nie muszę leżeć cały czas, ale mam jak najwięcej leżeć, jak najmniej chodzić i cytuję"żadnych wycieczek po centrach handlowych" wrrrr

ale nic na to nie mówił...