|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3361 |
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie listopadowo-grudniowe 2009, cz. 4-JESIENNO- ZIMOWE ROZDWAJANIE
mamusie rozpakowane, a jak z wagą u Was? Mi z 18kg zostało jeszcze 8, po samym porodzie spadło tylko 6
![]() ![]() aa - i obiecane zdjęcie mojej Blanki ![]() Edytowane przez olalicious07 Czas edycji: 2009-11-24 o 11:13 |
![]() ![]() |
![]() |
#3362 |
Zadomowienie
|
Karerinko to co sie działo??mam nadzieje ze Andre nie miał kolki...
Zahario czemu nic nie piszesz... ![]() Ja mam za sobą w miare udaną noc tzn sumując to z 5 godzin spałam ![]() gisshja mysle ze jakby było całkiem mało tych wód to rozwiązali by już tą ciąze- bo przecież to juz 37tc- ale widocznie dzidzi jeszcze to wystarcza. Na pewno wszystko bedzie dobrze. |
![]() ![]() |
![]() |
#3363 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3364 |
Zadomowienie
|
Asioczka gratulacje !!!!
![]() ![]() co do ubezpieczenia to ja tez mam problem bo moja firma jest w upadłości i zus przejął ciężarne , niestety żadnych zaświadczen narazie nie dostajemy i tez nie wiem co mam mówić u ginki czy w szpitalu ![]() ---------- Dopisano o 12:19 ---------- Poprzedni post napisano o 12:18 ---------- noc miałam straszną, brzuch mi się napinał, mała też trochę wariowała, ciagle mam uczucie że poród będzie za niedługo
![]() |
#3365 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3366 |
Zadomowienie
|
2befree dzięki za linka
![]() Widze, że nas jest więcej które chcą wytrwać do pierwszego grudnia ![]() ciekawe która wytrzyma ![]() ---------- Dopisano o 12:34 ---------- Poprzedni post napisano o 12:31 ---------- olalicious07 ale ślicznota ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3367 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Jako że Mamusie grudniowe zaczęły się rozpakowywać zmobilizowałam wreszcie siebie (i TŻ-ta) do zorganizowania małej sesyjki zdjęciowej z brzuszkiem - jako że to może być już ostatnia z tej serii ![]() Tak wyglądamy w 37 tygodniu ![]()
![]() |
#3368 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3369 |
Zakorzenienie
|
Czesc mamusie
Gratulacje dla rozpakowanych mamus no i widze ze juz grudnioweczki sie sypia -fajnie!!! A ja nadal u mamy jestem ale tylko do konca tygodnia na weekend ju8z ide do siebie i juz zostaje w domu chociaz powiem szczerze ze mogla bym sobie u mamci posiedziec jeszcze bo dobrze mi tu,mam sie do kogo odezwac ,zawsze mi malego w razie koniecznosci przypilnuja a w domu bede sama ale coz trzeba pomieszkac u siebie Nie mam zbytnio czasu nadrobic wszystkiego co piszecie wiec szybko zawsze wieczorkiem jak maly juz soi przelatuje i mniej wiecej wiem o co chodzi Śliczne foteczki wklejacie maluszkow,ja musze pozgrywac wkoncu swoje focie bo juz karta pamieci prawie pełna ![]() ![]() Buziaki mamuski zagladne wieczorkiem bo teraz spacerek z synkiem mnie czeka ![]() ![]()
http://abcslubu.pl/suwak/11_08_2007_7_1_2002_66.png ![]() ![]() ![]() Mateuszek jest z nami od 03,11,2009 ![]() ![]() ![]() http://suwaczki.slub-wesele.pl/200911031762.html Odchudzanko od 28,01,13 Jest mnie mniej o 19,5kg ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3370 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ************************* ************************* ********** rety zamieszania z tymi ubezpieczeniami ![]() ![]() jadę babeczki zaraz do ginki po skierowanie na ta nieszczęsną grupę krwi bo ta położna z która ostatnio mieliśmy zajęcia w SR powiedziała że najlepiej jak będzie na aktualne nazwisko. a tamta wcześniejsza mówiła że może byc na panieńskie tylko żeby pesel był ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3371 |
Wtajemniczenie
|
Śliczna
![]() ![]() Piękny brzusio ![]() Dziewczyny zadzwoniłam do mnie na uczelnie i mi powiedzieli że jestem normalnie ubezpieczona nadal pod rodziców (do 26rż) mimo tego że wyszłam za mąż. Czyli nie mam czym się przejmować Moja mama nasiała paniki i tylko mnie zestresowała ![]() Hi hi teraz nie mam problemu z nadrabianiem Was po tym jak już większość urodziła ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3372 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3373 | ||
Zakorzenienie
|
Kolka byla wieczorem...az sie na czopku skonczyla...taki silny atak mial dopiero drugi raz w zyciu... ![]() A w nocy tylko go brzuszek pobolewal i chcial spac na brzuszku a ze na brzuszku sam nie moze to spal na mnie a ja w jego foteliku w pokoju...dobrze, ze fotel wygodny... ![]() ![]() Cytat:
Blanka sliczna ![]() Moja waga jest taka jak przed ciaza wlasciwie... Mial mial...ale wieczorem... ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#3374 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3375 | ||||
Zakorzenienie
|
Heloł
![]() Czuję się jak dojna krówka, moje potomstwo znowu sobie imprezkę mleczną urządziło ![]() Całe szczęście śpi, więc mam trochę czasu na prasowanie i wizaż ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Piękne maleństwo ![]() Gissh super zdjęcia ![]() Ja żałuję, że sama takich nie mam, ale ciągle to przekładaliśmy, aż w końcu brzucha się pozbyłam. Cytat:
![]() Cytat:
I nawet sab simplex mu nie pomagają ? Super zdjęcie w awatarze ![]()
![]() |
#3376 |
Raczkowanie
|
Śliczne te Wasze Skarby
![]() Gish - fajne fotki, a ostatnie wręcz rozczulające ![]() Ja właśnie ugotowałam swój pierwszy w życiu barszcz czerwony ![]() ![]() ![]() A na dokładkę poprawił mi się humor, bo dzwonili z pracy... Mimo, że jestem na zwolnieniu od lipca i wiadomo, że już tam nie wrócę (200km od obecnego m-ca zamieszkania) to i tak dostanę paczkę ze słodyczami i bony na Święta ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3377 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie wiem czy pomagaja bo podaje wiec moze bez nich byloby gorzej..? ![]() Ja olewam dzisiaj jakiekolwiek sprzatanie...wczoraj maly przespal caly dzien wiec mialam czas na wszystko...dzisiaj mam labe... ![]()
![]() |
#3378 |
Rozeznanie
|
witam mamusie
![]() ![]() ![]() ja juz nadaje z tej drugiej "rozpakowanej" strony jestem szczesliwa mamuska, mala miriam jest rozkoszna, taka drobinka, moja "mikrulka"!!!! a oto dowody: Załącznik 2676029 Załącznik 2676029 Załącznik 2676058 macierzynstwo to cudowna sprawa. czuje, ze zyje!!! ok a teraz biore sie za nadrabianie, a troszke tego mam ![]() ![]() musze sie spieszyc aby zdazyc pomiedzy karmieniem ![]()
![]() |
#3379 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3380 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Już chciałam Cię dzisiaj nękać smsowo, bo tu się martwiłyśmy, że się nie odzywasz. Ale ślicznotka z tej mojej przyszłej synowej ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Czerwoną wstążeczkę sobie przywiąż do wózka, bo Ci ją ktoś zauroczy ![]() Chyba najpiękniejsze dziecko jakie widziałam, oprócz mojego oczywiście ![]()
![]() |
#3381 |
Rozeznanie
|
Kobiety pomocy!
![]() Chcę zrobić pizzę, znalazłam przepis w naszej ksiażce, ale ja jestem NAPRAWDĘ ZIELONA jeśli chodzi o gotowanie i pieczenie, dlatego błagam powiedzcie mi: W czym najlepiej zagnieść takie ciasto z drozdżami, żeby mogła sobie wyrosnać? W garnku czy na stolnicy? Ile czasu takie ciasto ma "wyrastać"? I w jakiej temperaturze potem to piec i ile mniej wiecej? Za wszelkie nawet najmniejsze wskazówki będę dozgonnie wdzięczna! ![]() ![]()
#3382 |
Rozeznanie
|
dziekuje!!
kurcze to samo zdjecie wkleilo mi sie dwa razy. mam problem z tymi fotami. postaram sie zmienic rozmiar i wkleje kilka. tak wlosy ma geste i dlugie - taka mala czarnulka- tylko na zdjeciach bo kolor wlosow ma ciemno brazowy.
![]() |
#3383 |
Zakorzenienie
|
Asioczka rózowe garulacje
![]() ![]() ![]() ![]() Witam mamusie ![]() U nas wszystko ok mala nawet spi w nocy i w dzien wiec jest ok ![]() Dzis jej cos oczko prawe zaropilo ale byla pielegniarka srodowiskowa i kazala przemywas sola fizjologiczna i ruiankiem i ze zejdzie ale moze to nawet 2 tyg potrwac
#3384 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ZAHARIO witaj ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3385 |
Zakorzenienie
|
czyli to nie tylko mnie męczyli o tą legitymacje
![]() Zaharia ale Twoja córcia ma włoski ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3386 |
Zadomowienie
|
Zahario twoja córcia jest przepiękna a te włoski
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3387 |
Zadomowienie
|
Dziekujemy za gratulacje
![]() Dziewczyny przecudne Te Wasze szczescia ![]() jak znajde chwilke to tez cos wrzuce ![]() co do materaca to nam pani w sklepie na odwrot powiedziala- ze najpierw gryka... ;/ juz kurde sama nie wiem teraz. Majeczka nawet dala pospac w pierwsza noc, a rano karmilam od 6 do prawie 7;30 to dospala do 12 ![]() ![]() ![]()
Maja jest z nami od godziny 1.40 dnia 18.11.2009 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Majusia http://www.suwaczki.com/tickers/1usaqps60jfvd5cq.png Natka 16.06.2012 ![]() ![]() ![]() Edytowane przez asioczka Czas edycji: 2009-11-24 o 14:26 |
![]() ![]() |
![]() |
#3388 |
BAN stały
|
Hej dziewczyny dołączę sie...(troszke pozno ale co tam:P)
Po pierwsze Gratuluje wszystkim ślicznych maleństw... i jak juz tak mowicie o tych ubezpieczeniach to mam pytanko, jestem bezrobotna zarejstrowana w urzedzie pracy..juz nie studiuje(przerwalam)...i bede musiala jakies zaswiadczenie z urzedu brac ze jestm ubezpieczona?? |
![]() ![]() |
![]() |
#3389 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Lucky, oby sie samo zaczęlo. Zahario, Miriam te wlosy ma niesamowite ![]() Ja troche przegięlam ze spacerkiem, teraz tak mnie plecy bolą i deszcz mnie zlapal w międzyczasie. No ale najwazneijsze że się z malym troszke dotleniliśmy. Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 15:13 ---------- Poprzedni post napisano o 15:06 ---------- Cytat:
...najmniejsze państwo świata Obok biegnie czas, lecz nas to nie dotyczy... ![]() ![]() Syzyf była kobietą ![]() Edytowane przez konspiracja Czas edycji: 2009-11-24 o 14:10 |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3390 |
Zadomowienie
|
tak Konspi, studiuje dziennie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:06.