|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3601 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2010 cz.III
Ulcia....zdrowiej... mi na silny katar lekarka pozwoliła brać otrivin dla dzieci ...jak miałam zatkany nos to bardzo mi pomagalo...i bez przeszod można smarowac pod noskiem mascią majrankową lub mascią Vikvaporub
Kamyczku super że zakupki udane...teraz odpoczywaj... i pochwal się ew. zakupkami ![]() A z tymi biustonoszami to ;/ szkodaaaaa.... Aaaa zrobiłam dziś sesję.... W końcu to nasz 30 tydzień
*** -12,5kg*** Edytowane przez pysiamn Czas edycji: 2009-11-24 o 17:18 |
|
|
|
#3602 |
|
Zakorzenienie
|
Śliczny brzusio Pysiu
|
|
|
|
#3603 |
|
Zadomowienie
|
ja jakoś nie mam siły , ale Twoje zdjęcia są takie śliczne że może jutro i ja może pokombinuje z aparatem i brzusiem w roli głównej
" Tylko niekiedy szczęście bywa darem , najczęściej trzeba o nie walczyć " P.Coelho http://www.suwaczki.com/tickers/km5stv73q3br6dgn.png Zębole ![]() http://s2.pierwszezabki.pl/036/036140970.png?5725 |
|
|
|
#3605 |
|
Zadomowienie
|
pysiu brzusio
![]() Ja też muszę zrobić zdjęćka Właśnie się skapłam, że już zaczęliśmy 34 tydzień
|
#3606 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Powodzenia ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ja mojemu dałam wybór, powiedziałam, że nie będę go zmuszać, że zmuszę mamę W końcu sam się zdecydował...Cytat:
Cytat:
Zresztą oboje z TŻem byliśmy spokojni...Cytat:
![]() Dzisiaj już nie obfocę, bo za ciemno... W ogóle to ten mój TŻ już by mógł przyjechać...
|
|
#3607 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#3608 |
|
Zakorzenienie
|
Cudnie
![]() Ja ostatnio coś nie robiłam żadnych zdjęć...
|
#3609 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja też w I ciąży miałam wiecej weny i chęci na cykanie.... Ale co by Pysiolinka nie była poszkodowana... bo album tak jak album Kubusia też będzie zaczynał się od testu ciążowego i zdjęć w brzuszku....więc musze troszke pocykac ![]() A pokombinuj kochanie chętnie obejrzymy Malo brzuszek prawie na pierwszym planie ![]() Ale OK mogę pokazać w całej okazałości chociaż nie lubię na siebie patrzeć ostatnio ![]() Załącznik 2676517 Cytat:
To czekamy na nowe fotki To może jutro ![]() Lila
|
|
#3610 |
|
Zakorzenienie
|
To koniecznie proszę sie poprawić
![]() zart... Ale chętnie zobaczymy...cyknij...cykn ij....czas tak szybko leci Zawsze to jakaś pamiątka
|
#3611 |
|
Zakorzenienie
|
Pysiu brzusio duży a bardzo mi się zawsze podobały Twoje loki
piekna mamusia i czego się tu wstydzić;P
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#3612 |
|
Zakorzenienie
|
ja też już dawno nie robiłam...ale jutro zaczynam 32 tydzień, więc z tej okazji może zrobię fotkę
|
#3613 | ||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Jakby któraś z was chciała to tu można znaleźć wzór http://mediweb.pl/pdf/karta.pdf We Wrocławiu na klinikach też już jest zakaz... Może coś się zmieni do czasu naszych porodów, bo jakoś nie wyobrażam sobie, że będę tam sama w trakcie i po porodzie.... ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Też tak miałam z tymi biustonoszami z Auchan TŻ się nieźle ubawił przy moim przymierzaniu Cytat:
![]() Ale dziś przespałam całą noc ![]() Za to dzień już gorszy, bo od rana czekam na kuriera z wanną, a tu nic. Zaczynam być zła ![]() Azzis niestety nie znam dr Bloka, nie słyszałam też o nim żadnych opinii. Pysia - super fotki!!! Edytowane przez xmila Czas edycji: 2009-11-24 o 17:46 |
||||
|
|
|
#3614 |
|
Zakorzenienie
|
pysiam super brzuszek jestesmy w tych samych tyg ale masz o wiele wiekszy brzuszek niz ja zazdroszcze
|
|
|
|
#3615 |
|
Zadomowienie
|
pysiu no wlasnie, czego tu sie wstydzic
Sliczna mamusia ![]() Namowie meza, to wtedy zdjecka beda ladniejsze ![]() ---------- Dopisano o 17:50 ---------- Poprzedni post napisano o 17:49 ---------- A Szymon znowu pcha sie mamusi na pecherz....
|
#3616 |
|
Zakorzenienie
|
madziulka wasza kruszynka bedzie sie szymon nazywac?
|
|
|
|
#3617 |
|
Zadomowienie
|
Pysia
|
|
|
|
#3618 |
|
Zadomowienie
|
Tak
a na drugie Lukasz
|
#3619 |
|
Zadomowienie
|
agusiamatyldka śliczne zakupy
![]() patinka ale pewnie dużo lekarz sobie krzyknie![]() rybcia2309 współczuję humorku ![]() Agape007 wodniste- miałam ostatnio, też mi się wydawało czy przypadkiem nie rodzę wydaje mi się że to jednak nie wodypatinka to teraz będziesz musiała potrenować bąki przy tżcie youyou czekamy na relację Zaslona gratulacje ciociu ![]() pysiamn ładny brzusio i ładna mamusia ![]() ------------------- Ja dzisiaj bez humorku więc zmykam- nie będę Wam zasmucać atmosfery Jestem zmęczona, zła (nic mi nie wyszło na uczelni- powtarzam pomiary) nic nie załatwiłam.... ![]() Jednym słowem zamuliłam... deprecha, biorę się za prasowanie rzeczy małego. |
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#3620 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3621 |
|
Zadomowienie
|
Ciekawe co tam u SweetDelights - coś się nie odzywa...
|
|
|
|
#3622 | ||
|
Zadomowienie
|
patinka - popieram to o tż i atrakcyjności
Cytat:
ula - a ten katar to nie jest jakieś uczulenie? pysia- fajny pomysł z tymi pierniczkami, I nie wiem czemu nie lubisz na siebie patrzeć, przecież od razu widać że ciąża ci służy Cytat:
![]() dobrze, że chociaż reszta zakupów się udała No i jeszcze schabowy z ziemniakami, bo to w końcu typowe polskie jedzonko ![]() No to czekamy ................... A my dzisiaj zrobiliśmy szybkie zakupy: łóżeczko turystyczne, dokładnie takie jak na zdjęciu http://www.arti.pl/gallery.php?src=l...pg&w=800&h=650 i jeszcze fotelik samochodowy coneco baby point podobny do tego na zdjęciu (facet dał nam zniżkę, bo to z ubiegłorocznej kolekcji - z tegorocznej kolekcji kosztowały 170 zł, a my zapłaciliśmy 130) http://www.allegro.pl/item828116987_...o_0_13_kg.html |
||
|
|
|
#3623 |
|
Rozeznanie
|
Pysia cudny brzusio i jaki duzy juz
![]() ja jutro sobie cyknę fotkę swojego bo nie robiłam już miesiąc a jutro 34/35 tc jak kto woli ![]() póki co to jestem padnięta.. byłam z mamą na zakupach bo 2 tyg temu otworzyli u nas wreszcie jakieś duże centrum handlowe no i spędziłyśmy tam 2h to i tak niedużo.. ale przynajmniej mam już dla małej prawie wszystkie pierdółki bo dokupiłam dziś smoczki, szczotkę do butelek, prześcieradło, termoopakowanie na butelki, Fridę no i oczywiście ciuszki sweterek, pajaca, śpiochy z kaftanikiem, body, czapeczkę i 3 półśpiochy żeby do body zakładać bo w końcu zima jak tylko zdołam się ruszyć to porobię fotki ciuszków i wstawię bo póki co to obżarłam się pizzą i nie mam siły to może też tych co wcześniej kupowałam i nie pokazywałam
|
|
|
|
#3624 |
|
Zakorzenienie
|
nooo..nie odzywa się i już zaczęłam się martwić o nią-ale wyczaiłam, że ostatnio coś więcej udziela się na wątku Ciąża przed 23 r.ż
|
#3625 |
|
Zakorzenienie
|
Pyska piekna kobieto, co Ty wymyslasz ?
Xmila ja tez uzupelniam - dostalam w szpitalu Teraz to juz chyba we wszystkich szpitalach jest zakaz odwiedzin Addicted podoba mi sie to lozeczko.Musze sprawdzic czy moj fotelik tezmoze byc bujaczkiem hmmm
|
|
|
|
#3626 |
|
Zakorzenienie
|
addicted tez mam takie lozeczko turystyczne no inny kolor ale turystyczne w naszym wypadku sie przyda bo do podrozy do polski bedziemy je zabierac i dlatego kupilismy turystyczne
|
|
|
|
#3627 |
|
Zakorzenienie
|
hej. u diabetologa ok,mam sie kluc co 3 dni.a u gina-dzidzia miedzy 1.6-1.9. i szyjka mi sie skraca i mam odpoczywac.
Lila a gdzie Cię kłuję i jak? |
|
|
|
#3628 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
Ale Wy jesteście kochane mamuski
Cytat:
Kochane jesteście...to nie tak że sięsiebie wstydzę.... tylko jakoś tak w I ciąży czułam się ładniejsza ![]() A co do loków Zebciu to ja zawsze chciałam mieć takie proste i lśniące jak w reklamie Pantine ProV a tu taki nieład na głowie Za to moj mąż uwielbia moje włosy jak czasem je prostuje to się złości ![]() Cytat:
Cytat:
![]() koniecznie ...czekamy Cytat:
Polecam...u mnie w domu to zawsze atrakcja dla Wszystkich ...zwłaszcza dla dzieciaków... Tylko trzeba je wczesniej upiec i zrobić napisy gęstym lukrem by dobrze stwardniał... Mój wujaszek to nawet zawsze zjada sój z imieniem....mówie mu że on jest dla ozdoby... i że pieczony 2 tyg temu....ale on zawsze zjada Cytat:
Cytat:
za udane zakupki ![]() Cytat:
to czeakmy na fotki ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#3629 |
|
Zadomowienie
|
Jesteśmy
leże w wyrku, chociaż dzisiaj wstałam i nastawiłam pranko, ale wsio naszykowane było więc tylko pralkę w sumie włączyłam i póżniej powiesiłam, żeby wyschło Mały wierci się jak dziki, strasznie mnie zgaga męczy, okrutnie wręcz i znowu kawałek galaretki znalazłam taki maleńki, ale bez krwi, nie wiem co to za tydzień w środę wizyta, zobaczymy co gin mi powie ale najdalej dwa tygodnie, wstaję i rodzę bo ciąża będzie donoszona no i chcę Filipa mieć na święta![]() Pysia bardzo ładny brzuszek i zdjęcia
|
#3630 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
ale na studiach miał psychologie kobiet w ciąży i chyba bardzo wziął sobie to do siebiedziś dotarł do mnie wózek. zdecydowaliśmy się na quinny speedi sx. kupiłam oliwkowy choć chciałam niebieski.. za to naprawdę bardzo okazyjnie, więc nie mam co marudzić. mam nadzieję, że sprawdzi się w codziennych wojażach.
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:21.

Mam wrażenie że z brzuszkiem TŻtowi się nie podobam i przez to nie mam ochoty na zbliżenia... A zawsze byłam zgrabna, 174cm wzrostu, 55kg. Teraz w sumie przybyło mi tylko 6,5kg i to wszystko mi poszło w brzuch. Nie wiem czy moja psychika mi tak działa czy co

Sliczna mamusia
ale pewnie dużo lekarz sobie krzyknie
czekamy na relację
ale jemu to chyba nigdy nie przejdzie