![]() |
#1681 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - część 8
Zwykle w Avonie były kartki świąteczne i ja je dołączałam do prezenciku świątecznego, a do małych zamówień dołaczałam same karteczki. Ale teraz chyba kartek świątecznych nie ma w ofercie firmy, pewnie w ramach wielkiej ekologicznej akcji, która moim zdaniem jest przesadzona, bo nie sądzę żeby opakowania papierowe na kosmetyki, które były tak bardzo wygodne, bardziej zaśmiecały środowisko niż woreczki foliowe w których teraz daję klientkom kosmetyki. A już na pewno były estetyczniejsze.
Kalendarzy Avon w tym roku chyba też nie zamierza sprzedawać ![]()
#1682 |
Raczkowanie
|
Jak kogos interesowałaby biżuteria Livia to dodałam foto do katalogowego
#1683 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Szanowna Konsultantko, W odpowiedzi na Pani zapytanie informujemy, że Naszyjnik Livia powinnien być już dostępny. Komplet biżuterii Lea przewidywany termin dostawy do naszych magazynów to 27.11.Nie gwarantujemy jednak tych terminów, w każdej chwili mogą one ulec zmianie. Prosimy o bezpośredni kontakt z Centrum Obsługi Konsultantek w celu sprawdzenia dostępności produktów. Mi piszą, że jest już dostępny, Tobie że od 27,11 ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1684 |
Wtajemniczenie
|
skuszona waszymi pochlebnymi opiniami o irnaldzkiej 18 musze przyznac ze mam takie dziwne odczucia. Po pierwsze, czemu u ans nie ma takich swietnych rzeczy? No i ta druga strona medalu.. tez bym chyba zbnakrutowala, gdyby jednak nam udostepnieli chociazby czesc bizuterii jaka posiadaja
![]() Jestem przerazliwie zachwycona chociazby szata graficzna ![]()
#1685 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Do tego kretyńska "rozmiarówka" - albo duże papierowe (te przynajmniej są ładne) albo jak to któraś z Dziewczyn wcześniej napisała, torebka na "perfumy i tusz do rzęs". Wcześniej było dużo wielkości torebek do wyboru i były dużo ładniejsze. Ja tęsknię za tamtymi papierowymi ![]() A, właśnie. Ja chcę kalendarz ![]()
![]() |
#1686 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Na święta każda klientka dostanie notes z magnesem/długopis i kilka próbek.A do większych zamówień dorzucę jeszcze jakiś kosmetyk ![]() Ja też tęsknię za papierowymi torebkami...były o wiele lepsze i praktyczniejsze.Żałuje,że nie zrobiłam zapasów.
![]() |
#1687 | ||
Przyczajenie
|
Cytat:
Ja jestem z Bydgoszczy, ale w każdym jednym Centrum Obsługi Konsultantek można tak zrobic. Konsultantka przychodzi z fakturką i produktem, wypisuje formularz i zostawia JAKIEMUKOLWIEK LIDEROWI LUB JAKIEJKOLWIEK OMS. W dzień wysyłki poczty Kampanijnej produkty jadą do Garwolina, a KK ma zwracaną należność na Konto Konsultantki. Dziwię się, że LS nie informują KK jak robić zwroty ![]() ---------- Dopisano o 17:59 ---------- Poprzedni post napisano o 17:54 ---------- Cytat:
![]() K15= zamówienie min250 K16= zam.min250 K17= zam.min.250 + w tym jakikolwiek zapach ![]() |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1688 |
Rozeznanie
|
ja staram sie tez dołaczać próbki dla osób które często i dużo u mnie zmaawią, na razie nie robię większych prezentów bo nie jestem tak jak wy obcykana i to wszystko by mnie przedrozylo
#1689 |
Zakorzenienie
|
Dostałam dziś paczkę. Poza porwanym pudełkiem od zestawu FullSpeed, rozkręconym i rozlanym żelu do mycia twarzy z białą herbatą i tych nieszczęsnych niepełnych żeli InBloom to wszystko było ok. Nawet torebki, których miałam dużo w zamówieniu były ok, nie pogniecione i w stanie nie wskazującym na ciężki przeżycia w czasie transportu
![]() InBloom dla siebie wzięłam i dla mamy i obie jesteśmy zadowolone z wyboru psikadła, bo fajnie pachnie mimo że strasznie kwiatowe ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1690 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() kurcze, czemu w tamtych (zagranicznych) katalogach jest taka różnorodność, każdy produkt w paru wersjach, a u nas jak wchodzi coś nowego to na bank wycofają coś innego, i to na ogół to, co akurat cieszy się dużym wzięciem, no czemu??? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1691 |
Wtajemniczenie
|
A dostałam odp.w sprawie tych notesików co Wam pisałam, i doślą mi razem z przyszłym zamówieniem albo zwrócą kasę-mam sama wybrać co mi odpowiada.
Duży plus ode mnie za to ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1692 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
O plusach będziesz mogła mówić, jeśli faktycznie przyślą nowe za darmo lub odciągną od salda, ja zgłosiłam brak jednego tuszu który jest zafakturowany,mają dosłać mi z zamówieniem 17 nowy i odciągnąc kwotę od salda no i zobaczymy.
![]() |
#1693 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1694 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jeśli ja zgłaszałam reklamacje w sprawie jakiegoś produktu, to zawsze mi tak jak obiecali, to robili-tzn.dosyłali w kolejnym zamówieniu nowy... Więc myślę że tym razem też tak zrobią... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1695 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Może w Bydgoszczy tak jest, jest to jednak wyjatek. Edytowane przez ankoro Czas edycji: 2009-11-24 o 18:32 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1696 |
Zakorzenienie
|
w Łódzkim COKu widziałam że czasami ktoś zotawiała coś do zwrotu...
|
![]() ![]() |
![]() |
#1697 |
Zakorzenienie
|
wygląda ładnie na zdjęciach.jak z jakoscią wykonania? warto kupic?
#1698 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
nikt nie robi ci łaski, że przyjmie zwroty;] jutro zadzwonie do krakowa do coku i specjalnie dla ciebie sprawdze!!! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1699 |
Wtajemniczenie
|
Kochane, mam pytanie Avonowo-modowe
![]() W minikatalogu zobaczyłam naszyjnik Ella Ballerina. Jest tak cudny, że najchętniej kupiłabym 5 i obdarowała wszystkie znajome dzieci płci żeńskiej ![]() ![]() ![]()
#1700 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Edytowane przez andziat Czas edycji: 2009-11-24 o 20:28 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#1701 |
Zadomowienie
|
Mam pytanie.
Zastanawiam się nad wstąpieniem do Avonu i chciałam się dowiedzieć, na co zwrócić uwagę na początku? Jakie dokumenty, formularze powinny się znaleźć w moim avonowym "must have"? Raczej nie będę mieć innych zamówień niż swoje od czasu do czasu, może z czasem się to jakoś rozwinie - zobaczymy. Jeśli mogę tu sobie tak na szybko podsumować: - nie ma opłaty wpisowej - zamówienie poniżej 150zł, to jest jakaś dopłata - 10zł czy więcej? - nie trzeba zamawiać co katalog - zamówienia do domu, coku lub biura Wprawdzie zaglądam na wątek avonowski dość często, ale jednak nie śledziłam wypowiedzi dotyczących spraw technicznych. Będę Wam bardzo wdzięczna za wskazówki. |
![]() ![]() |
![]() |
#1702 |
Raczkowanie
|
aaaaa pomocy
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1703 |
Rozeznanie
|
co prawda tylko raz miałam taką sytuacje ale Pan w Szczecińskim COK-u powiedział, że oni się zwrotami nie zajmują i żeby odsyłać do warszawy..(z wyjątkiem sytuacji, gdy kupuje coś w coku).
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1704 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1705 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
na poczcie kasa idzie 1-2tyg a w banku 1-2 dni i gdy bedziesz chciala zaraz zamowienie zrobic mogą ci na czas nie wplynąc ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1706 |
Zakorzenienie
|
[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;15484602]nie płac na poczcie tylko w banku.
na poczcie kasa idzie 1-2tyg a w banku 1-2 dni i gdy bedziesz chciala zaraz zamowienie zrobic mogą ci na czas nie wplynąc ![]() bez przesady,mnie zawsze dochodzi na czas,na pewno nie idzie 2 tygodnie ![]()
#1707 |
Raczkowanie
|
[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;15484602]nie płac na poczcie tylko w banku.
na poczcie kasa idzie 1-2tyg a w banku 1-2 dni i gdy bedziesz chciala zaraz zamowienie zrobic mogą ci na czas nie wplynąc ![]() ostatnio wplacilam i trzeciego dnia mialam juz na koncie w strefie konsultantki informacje ze wplacono wiec nie jest az tak źle ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1708 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1709 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Raczej nie ma takich papierów lub formularzy, które musiałabyś mieć, zamówienie składasz przez internet, sms, telefon lub formularz zamówień, który ściągniesz ze strefy (ostatnio oszczędzają na papierach). Jakieś inne formularze tylko w konkretnych przypadkach np. przy zwrotach jest potrzebny formularz ale można ściągnąć ze strefy, wszystkie informacje zawsze znajdziesz w strefie konsultantki lub my ci pomożemy ![]() Jeśli chodzi o twoje podsumowania to: - zgadza się - informacja ze strefy "Zasady realizacji zamówień bez kosztów realizacji małego zamówienia. Koszt realizacji małego zamówienia jest liczony w zależności od wartości sprzedaży w danym katalogu. Warunki zwolnienia z opłaty to: - wartość sprzedaży w katalogu wynosi min.150 zł - kolejne zamówienia w tym samym katalogu ( po osiągnięciu wymaganej sprzedaży) osiągają wartość powyżej 50 zł. Zamówienia o wartości poniżej 50 zł będą realizowane z kosztem realizacji małego zamówienia, który wynosi 10 zł. Koszt realizacji małego zamówienia w COK Jeżeli w bieżącym lub w jednym z dwóch poprzednich katalogów suma twoich zamówień była większa lub równa 150 PLN w cenach katalogowych możesz dokonywać zakupów w Centrach bez naliczania 10PLN opłaty kosztów realizacji małego zamówienia (KRMZ). Liczba transakcji jest nieograniczona!". - zgadza się - zgadza się, zamówienia możesz mieć na adres stały lub zmienić jednorazowo adres dostawy. Jakbyś coś jeszcze chciała wiedzieć to śmiało pytaj ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1710 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:54.