Wszystko o Avonie - część 8 - Strona 57 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-11-24, 14:06   #1681
lalaith
Zakorzenienie

Dot.: Wszystko o Avonie - część 8

Zwykle w Avonie były kartki świąteczne i ja je dołączałam do prezenciku świątecznego, a do małych zamówień dołaczałam same karteczki. Ale teraz chyba kartek świątecznych nie ma w ofercie firmy, pewnie w ramach wielkiej ekologicznej akcji, która moim zdaniem jest przesadzona, bo nie sądzę żeby opakowania papierowe na kosmetyki, które były tak bardzo wygodne, bardziej zaśmiecały środowisko niż woreczki foliowe w których teraz daję klientkom kosmetyki. A już na pewno były estetyczniejsze.
Kalendarzy Avon w tym roku chyba też nie zamierza sprzedawać ?
Stary 2009-11-24, 14:14   #1682
katarzyna l.
Raczkowanie

GG do katarzyna l.

Jak kogos interesowałaby biżuteria Livia to dodałam foto do katalogowego
Stary 2009-11-24, 14:43   #1683
paula600324
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez patusia22 Pokaż wiadomość
znów pisałam meila do avonu, tym razem z pytaniem kiedy dostępne będą naszyjniki Livia ??

taką o to dostałam odpowiedź:

Szanowna Konsultantko,

Informujemy, że ograniczona ilość Naszyjnika Livia będzie dostępna od 27.11.

Z pozdrowieniami,
......
Obsługa Internetu
Avon Cosmetics Polska

mam nadzieję, że gdy złożę zamówienie w III terminie tj. 1.12 to naszyjnik jeszcze dostanę
Cytat:
Napisane przez katarzyna l. Pokaż wiadomość
Ja dzisiaj w Coku bez problemu dostałam cały zestaw
Też do nich pisałam w tej sprawie i dzisiaj mi odpisali :

Szanowna Konsultantko,

W odpowiedzi na Pani zapytanie informujemy, że Naszyjnik Livia powinnien być już dostępny. Komplet biżuterii Lea przewidywany termin dostawy do naszych magazynów to 27.11.Nie gwarantujemy jednak tych terminów, w każdej chwili mogą one ulec zmianie.
Prosimy o bezpośredni kontakt z Centrum Obsługi Konsultantek w celu sprawdzenia dostępności produktów.

Mi piszą, że jest już dostępny, Tobie że od 27,11
paula600324 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-24, 14:51   #1684
wadercia
Wtajemniczenie

GG do wadercia

skuszona waszymi pochlebnymi opiniami o irnaldzkiej 18 musze przyznac ze mam takie dziwne odczucia. Po pierwsze, czemu u ans nie ma takich swietnych rzeczy? No i ta druga strona medalu.. tez bym chyba zbnakrutowala, gdyby jednak nam udostepnieli chociazby czesc bizuterii jaka posiadaja

Jestem przerazliwie zachwycona chociazby szata graficzna

wymienię

wadercia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-24, 14:58   #1685
Yen.not
Raczkowanie

GG do Yen.not

Cytat:
Napisane przez lalaith Pokaż wiadomość
(...) w ramach wielkiej ekologicznej akcji, która moim zdaniem jest przesadzona, bo nie sądzę żeby opakowania papierowe na kosmetyki, które były tak bardzo wygodne, bardziej zaśmiecały środowisko niż woreczki foliowe w których teraz daję klientkom kosmetyki. A już na pewno były estetyczniejsze.
No właśnie, to jest zupełnie bez sensu z tymi nowymi torebkami:/ Ani to ekologiczne nie jest - bo pomysł foliowych wielorazowych torebek owszem, sprawdza się, ale wtedy kiedy można ich wiele razy używać, a jak my ich mamy wiele razy używać, jak dajemy w nich produkty klientkom? I co zamówienie idzie nowa torebka. Co, mamy zbierać potem od klientek te torebki, żeby ich móc wiele razy użyć?? :/

Do tego kretyńska "rozmiarówka" - albo duże papierowe (te przynajmniej są ładne) albo jak to któraś z Dziewczyn wcześniej napisała, torebka na "perfumy i tusz do rzęs". Wcześniej było dużo wielkości torebek do wyboru i były dużo ładniejsze. Ja tęsknię za tamtymi papierowymi

Cytat:
Napisane przez lalaith Pokaż wiadomość
Kalendarzy Avon w tym roku chyba też nie zamierza sprzedawać ?
A, właśnie. Ja chcę kalendarz Taki stojący (trójkąt z profilu) jak były chyba dwa czy trzy lata temu.
Stary 2009-11-24, 16:15   #1686
xxxwitchyouxxx
Rozeznanie

Cytat:
Ja dzisiaj w Coku bez problemu dostałam cały zestaw

A mam do was pytanko jakie prezenty na święta robicie swoim stałym klientką które co katalog zamawiaja u was powyżej 100 zł?
Ja zawsze do każdego zamówienia dorzucam próbki Jeżeli jest duże zamówienie to dorzucam krem do rąk/maseczkę/balsam do ciała/żel pod prysznic.
Na święta każda klientka dostanie notes z magnesem/długopis i kilka próbek.A do większych zamówień dorzucę jeszcze jakiś kosmetyk

Ja też tęsknię za papierowymi torebkami...były o wiele lepsze i praktyczniejsze.Żałuje,że nie zrobiłam zapasów.

PRAWKO ZDANE(20.01.10)!!!
xxxwitchyouxxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-24, 16:59   #1687
JolciaBDG
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez MaT Pokaż wiadomość
A jaki COK masz na myśli, bo we wrocławskim nigdy takiej możliwości nie było i z tego co wiem, chyba w innych miastach też nie.

Może Liderki lub OMS korzystają z takiego przywileju, ale KK raczej nie mogły tak robić zwrotów, więc jeśli gdzieś tak jest, to ujawnij to

Ja jestem z Bydgoszczy, ale w każdym jednym Centrum Obsługi Konsultantek można tak zrobic. Konsultantka przychodzi z fakturką i produktem, wypisuje formularz i zostawia JAKIEMUKOLWIEK LIDEROWI LUB JAKIEJKOLWIEK OMS. W dzień wysyłki poczty Kampanijnej produkty jadą do Garwolina, a KK ma zwracaną należność na Konto Konsultantki. Dziwię się, że LS nie informują KK jak robić zwroty

---------- Dopisano o 17:59 ---------- Poprzedni post napisano o 17:54 ----------

Cytat:
Napisane przez anulkaandzia Pokaż wiadomość
to ja to ja ja działam od 15 :P a mozna poprosic o ten kod ktory trzeba podac zeby go zamowic?
91173

K15= zamówienie min250
K16= zam.min250
K17= zam.min.250 + w tym jakikolwiek zapach
JolciaBDG jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-24, 16:59   #1688
meakeangel
Rozeznanie

GG do meakeangel

ja staram sie tez dołaczać próbki dla osób które często i dużo u mnie zmaawią, na razie nie robię większych prezentów bo nie jestem tak jak wy obcykana i to wszystko by mnie przedrozylo
Stary 2009-11-24, 17:35   #1689
panna mrau
Zakorzenienie

GG do panna mrau

Dostałam dziś paczkę. Poza porwanym pudełkiem od zestawu FullSpeed, rozkręconym i rozlanym żelu do mycia twarzy z białą herbatą i tych nieszczęsnych niepełnych żeli InBloom to wszystko było ok. Nawet torebki, których miałam dużo w zamówieniu były ok, nie pogniecione i w stanie nie wskazującym na ciężki przeżycia w czasie transportu no i biżu Noemi w brakach.
InBloom dla siebie wzięłam i dla mamy i obie jesteśmy zadowolone z wyboru psikadła, bo fajnie pachnie mimo że strasznie kwiatowe
panna mrau jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-24, 17:46   #1690
czwartek
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez patusia22 Pokaż wiadomość
tak, była dobrych kilka lat temu w sprzedaży

dla osób, które jej nie pamiętają w ramach przypomnienia:
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-1...amlife-EDP.htm

dość krótko dostępna była wersja Dreamlife Bliss
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-1...-Bliss-EDP.htm
patusia22 dziękuję za odpowiedź i linki już nie pamiętam czy zapach mi się podobał czy nie, no i nawet nie wiedziałam że była wersja Bliss

kurcze, czemu w tamtych (zagranicznych) katalogach jest taka różnorodność, każdy produkt w paru wersjach, a u nas jak wchodzi coś nowego to na bank wycofają coś innego, i to na ogół to, co akurat cieszy się dużym wzięciem, no czemu???
czwartek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-24, 18:01   #1691
ilussia
Wtajemniczenie

A dostałam odp.w sprawie tych notesików co Wam pisałam, i doślą mi razem z przyszłym zamówieniem albo zwrócą kasę-mam sama wybrać co mi odpowiada.

Duży plus ode mnie za to
ilussia jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-11-24, 18:09   #1692
meakeangel
Rozeznanie

GG do meakeangel

Cytat:
Napisane przez ilussia Pokaż wiadomość
A dostałam odp.w sprawie tych notesików co Wam pisałam, i doślą mi razem z przyszłym zamówieniem albo zwrócą kasę-mam sama wybrać co mi odpowiada.

Duży plus ode mnie za to

O plusach będziesz mogła mówić, jeśli faktycznie przyślą nowe za darmo lub odciągną od salda, ja zgłosiłam brak jednego tuszu który jest zafakturowany,mają dosłać mi z zamówieniem 17 nowy i odciągnąc kwotę od salda no i zobaczymy.
Stary 2009-11-24, 18:12   #1693
alehcar
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez czwartek Pokaż wiadomość
patusia22 dziękuję za odpowiedź i linki już nie pamiętam czy zapach mi się podobał czy nie, no i nawet nie wiedziałam że była wersja Bliss

kurcze, czemu w tamtych (zagranicznych) katalogach jest taka różnorodność, każdy produkt w paru wersjach, a u nas jak wchodzi coś nowego to na bank wycofają coś innego, i to na ogół to, co akurat cieszy się dużym wzięciem, no czemu???
może dlatego, że w Polsce jest sporo takich osób jak ja, które bardzo rzadko kupują dwa razy ten sam kosmetyk, a już na pewno nie zapachy Mi się dużo bardziej podobają nasze katalogi i mam nadzieję, że się nie zmienią na wzór tych zachodnich. Interesują mnie tylko i wyłącznie kosmetyki, ewentualnie jakieś przybory kosmetyczne, przyborniki, pędzelki, ale torebki, biżuteria czy kapcie!!! jak to jest za granicą to przegięcie. W końcu Avon jest firmą kosmetyczną i ja oczekuję od niej kosmetyków. Podoba mi się też u nas, że jest więcej nowości (chociaż czasami to odgrzewane nowości), produkty się zmieniają, to mnie zachęca do kupowania i ogólnie oprawa graficzna u nas też bardziej mnie przekonuje.
alehcar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-24, 18:20   #1694
ilussia
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez meakeangel Pokaż wiadomość
O plusach będziesz mogła mówić, jeśli faktycznie przyślą nowe za darmo lub odciągną od salda, ja zgłosiłam brak jednego tuszu który jest zafakturowany,mają dosłać mi z zamówieniem 17 nowy i odciągnąc kwotę od salda no i zobaczymy.

Jeśli ja zgłaszałam reklamacje w sprawie jakiegoś produktu, to zawsze mi tak jak obiecali, to robili-tzn.dosyłali w kolejnym zamówieniu nowy... Więc myślę że tym razem też tak zrobią...
ilussia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-24, 18:25   #1695
ankoro
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez JolciaBDG Pokaż wiadomość
Ja jestem z Bydgoszczy, ale w każdym jednym Centrum Obsługi Konsultantek można tak zrobic. Konsultantka przychodzi z fakturką i produktem, wypisuje formularz i zostawia JAKIEMUKOLWIEK LIDEROWI LUB JAKIEJKOLWIEK OMS. W dzień wysyłki poczty Kampanijnej produkty jadą do Garwolina, a KK ma zwracaną należność na Konto Konsultantki. Dziwię się, że LS nie informują KK jak robić zwroty
Oj, nie masz racji. W COK-u nikt Ci zwrotów nie przyjmie. W Krakowie jest to tylko możliwe po wcześniejszym uzgodnieniu z Warszawą. Uparłaś się , a nie masz racji.

Może w Bydgoszczy tak jest, jest to jednak wyjatek.

Edytowane przez ankoro
Czas edycji: 2009-11-24 o 18:32
ankoro jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-24, 19:09   #1696
jasnosz
Zakorzenienie

w Łódzkim COKu widziałam że czasami ktoś zotawiała coś do zwrotu...
jasnosz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-24, 19:11   #1697
aaaania1989
Zakorzenienie

Cytat:
Jak kogos interesowałaby biżuteria Livia to dodałam foto do katalogowego
wygląda ładnie na zdjęciach.jak z jakoscią wykonania? warto kupic?
Stary 2009-11-24, 19:12   #1698
JolciaBDG
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez ankoro Pokaż wiadomość
oj, nie masz racji. W cok-u nikt ci zwrotów nie przyjmie. W krakowie jest to tylko możliwe po wcześniejszym uzgodnieniu z warszawą. Uparłaś się , a nie masz racji.

Może w bydgoszczy tak jest, jest to jednak wyjatek.

nikt nie robi ci łaski, że przyjmie zwroty;] jutro zadzwonie do krakowa do coku i specjalnie dla ciebie sprawdze!!!
JolciaBDG jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-24, 19:46   #1699
Anna Antonina
Wtajemniczenie

Kochane, mam pytanie Avonowo-modowe

W minikatalogu zobaczyłam naszyjnik Ella Ballerina. Jest tak cudny, że najchętniej kupiłabym 5 i obdarowała wszystkie znajome dzieci płci żeńskiej ale że znajomych dzieci w odpowiednim wieku nie mam na stanie, to czy wypada nosic taki infantylny drobiazg starej rosłej babie-czyli mnie? czy będzie w porządku, jeśli założę stonowane ubranie w stylu: kaszmirowy różowy sweterek w serek, czarne jeansy i piękną Ellę, i już żadnej biżuterii, żeby nie przegiąc?
Anna Antonina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-24, 20:22   #1700
andziat
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez panna mrau Pokaż wiadomość
InBloom dla siebie wzięłam i dla mamy i obie jesteśmy zadowolone z wyboru psikadła, bo fajnie pachnie mimo że strasznie kwiatowe
ja też wzięłam dla siebie i dla mamy i też jesteśmy zadowolone, zapach jest przyjemny i delikatny, tylko oddałam mamie balsam i żel bo nie lubię takich perfumowanych

Cytat:
Napisane przez meakeangel Pokaż wiadomość
skoro tak napisali to nie ma powodu żeby nie dotrzymali słowa, mi zawsze robili korektę lub dosyłali brakującą rzecz jak była taka potrzeba. A czemu mają ci kwotę odciągnąć od salda skoro przyślą tusz w kolejnym zamówieniu?

Cytat:
Napisane przez aaaania1989 Pokaż wiadomość
wygląda ładnie na zdjęciach.jak z jakoscią wykonania? warto kupic?
ja ją widziałam w COKu jest ładna, porządna, jasne srebro połączone z czarnym, elementy srebrne i kamyczki ładnie się błyszczą.

Cytat:
Napisane przez JolciaBDG Pokaż wiadomość
nikt nie robi ci łaski, że przyjmie zwroty;] jutro zadzwonie do krakowa do coku i specjalnie dla ciebie sprawdze!!!
a ja sprawdzę jutro w warszawskich COKach

Cytat:
Napisane przez Anna Antonina Pokaż wiadomość
Kochane, mam pytanie Avonowo-modowe
W minikatalogu zobaczyłam naszyjnik Ella Ballerina. Jest tak cudny, że najchętniej kupiłabym 5 i obdarowała wszystkie znajome dzieci płci żeńskiej ale że znajomych dzieci w odpowiednim wieku nie mam na stanie, to czy wypada nosic taki infantylny drobiazg starej rosłej babie-czyli mnie? czy będzie w porządku, jeśli założę stonowane ubranie w stylu: kaszmirowy różowy sweterek w serek, czarne jeansy i piękną Ellę, i już żadnej biżuterii, żeby nie przegiąc?
kwestia gustu, jak dla mnie zbyt dziecinny

Edytowane przez andziat
Czas edycji: 2009-11-24 o 20:28
andziat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-24, 20:26   #1701
evilcia
Zadomowienie

Mam pytanie.
Zastanawiam się nad wstąpieniem do Avonu i chciałam się dowiedzieć, na co zwrócić uwagę na początku?
Jakie dokumenty, formularze powinny się znaleźć w moim avonowym "must have"?

Raczej nie będę mieć innych zamówień niż swoje od czasu do czasu, może z czasem się to jakoś rozwinie - zobaczymy.

Jeśli mogę tu sobie tak na szybko podsumować:
- nie ma opłaty wpisowej
- zamówienie poniżej 150zł, to jest jakaś dopłata - 10zł czy więcej?
- nie trzeba zamawiać co katalog
- zamówienia do domu, coku lub biura

Wprawdzie zaglądam na wątek avonowski dość często, ale jednak nie śledziłam wypowiedzi dotyczących spraw technicznych.

Będę Wam bardzo wdzięczna za wskazówki.
evilcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-24, 20:33   #1702
anulkaandzia
Raczkowanie

aaaaa pomocy hehe :P anulka pierwszy ciapa nieświadomie zgodziła sie tylko i wyłącznie na fakture elektroniczna i żeby zrobić wpłatę wypełniałam własnoręcznie dowód wpłaty z poczty i teraz mam pytanie czy w tytule wpłaty wystarczy wpisac numer faktury np. 200916/344536 czy trzeba jeszcze dopidac te trzy literki które sa po lewej stronie "dowodu wpłaty" w fakturze elektronicznej np. MP D ? ale już odhaczyłam i kolejna faktura będzie papierowa myśle ze tak łatwiej
anulkaandzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-24, 20:33   #1703
aqqA
Rozeznanie

co prawda tylko raz miałam taką sytuacje ale Pan w Szczecińskim COK-u powiedział, że oni się zwrotami nie zajmują i żeby odsyłać do warszawy..(z wyjątkiem sytuacji, gdy kupuje coś w coku).

Konsultantka avonu

My

dbam o włosy
8MB i BBL

aqqA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-24, 20:37   #1704
aaaania1989
Zakorzenienie

Cytat:
aaaaa pomocy hehe :P anulka pierwszy ciapa nieświadomie zgodziła sie tylko i wyłącznie na fakture elektroniczna i żeby zrobić wpłatę wypełniałam własnoręcznie dowód wpłaty z poczty i teraz mam pytanie czy w tytule wpłaty wystarczy wpisac numer faktury np. 200916/344536 czy trzeba jeszcze dopidac te trzy literki które sa po lewej stronie "dowodu wpłaty" w fakturze elektronicznej np. MP D ? ale już odhaczyłam i kolejna faktura będzie papierowa myśle ze tak łatwiej
ja pisze zazwyczaj faktura katalogx i dochodzi albo faktura nr xxxxx
Stary 2009-11-24, 20:40   #1705
f36f09c64670dbbf8506d7b7195631196fb4f2ce_65c2c8198d77a
Konto usunięte

Cytat:
wpłaty z poczty i teraz mam pytanie czy w tytule wpłaty wystarczy wpisac numer faktury np. 200916/344536 czy trzeba jeszcze dopidac te trzy literki któr..faktura będzie papierowa myśle ze tak łatwiej
nie płac na poczcie tylko w banku.
na poczcie kasa idzie 1-2tyg a w banku 1-2 dni i gdy bedziesz chciala zaraz zamowienie zrobic mogą ci na czas nie wplynąc
f36f09c64670dbbf8506d7b7195631196fb4f2ce_65c2c8198d77a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-24, 20:41   #1706
aaaania1989
Zakorzenienie

[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;15484602]nie płac na poczcie tylko w banku.
na poczcie kasa idzie 1-2tyg a w banku 1-2 dni i gdy bedziesz chciala zaraz zamowienie zrobic mogą ci na czas nie wplynąc[/QUOTE]
bez przesady,mnie zawsze dochodzi na czas,na pewno nie idzie 2 tygodnie chyba 2 dni
Stary 2009-11-24, 20:43   #1707
anulkaandzia
Raczkowanie

[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;15484602]nie płac na poczcie tylko w banku.
na poczcie kasa idzie 1-2tyg a w banku 1-2 dni i gdy bedziesz chciala zaraz zamowienie zrobic mogą ci na czas nie wplynąc[/QUOTE]
ostatnio wplacilam i trzeciego dnia mialam juz na koncie w strefie konsultantki informacje ze wplacono wiec nie jest az tak źle

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-11-24, 20:45   #1708
f36f09c64670dbbf8506d7b7195631196fb4f2ce_65c2c8198d77a
Konto usunięte

Cytat:
bez przesady,mnie zawsze dochodzi na czas,na pewno nie idzie 2 tygodnie chyba 2 dni
to spoko, może się nasz kochana poczta polepszyła
f36f09c64670dbbf8506d7b7195631196fb4f2ce_65c2c8198d77a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-24, 20:45   #1709
andziat
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez evilcia Pokaż wiadomość
Mam pytanie.
Zastanawiam się nad wstąpieniem do Avonu i chciałam się dowiedzieć, na co zwrócić uwagę na początku?
Jakie dokumenty, formularze powinny się znaleźć w moim avonowym "must have"?

Raczej nie będę mieć innych zamówień niż swoje od czasu do czasu, może z czasem się to jakoś rozwinie - zobaczymy.

Jeśli mogę tu sobie tak na szybko podsumować:
- nie ma opłaty wpisowej
- zamówienie poniżej 150zł, to jest jakaś dopłata - 10zł czy więcej?
- nie trzeba zamawiać co katalog
- zamówienia do domu, coku lub biura

Wprawdzie zaglądam na wątek avonowski dość często, ale jednak nie śledziłam wypowiedzi dotyczących spraw technicznych.

Będę Wam bardzo wdzięczna za wskazówki.
Witaj
Raczej nie ma takich papierów lub formularzy, które musiałabyś mieć, zamówienie składasz przez internet, sms, telefon lub formularz zamówień, który ściągniesz ze strefy (ostatnio oszczędzają na papierach). Jakieś inne formularze tylko w konkretnych przypadkach np. przy zwrotach jest potrzebny formularz ale można ściągnąć ze strefy, wszystkie informacje zawsze znajdziesz w strefie konsultantki lub my ci pomożemy
Jeśli chodzi o twoje podsumowania to:
- zgadza się
- informacja ze strefy
"Zasady realizacji zamówień bez kosztów realizacji małego zamówienia. Koszt realizacji małego zamówienia jest liczony w zależności od wartości sprzedaży w danym katalogu. Warunki zwolnienia z opłaty to:
- wartość sprzedaży w katalogu wynosi min.150 zł
- kolejne zamówienia w tym samym katalogu ( po osiągnięciu wymaganej sprzedaży) osiągają wartość powyżej 50 zł.

Zamówienia o wartości poniżej 50 zł będą realizowane z kosztem realizacji małego zamówienia, który wynosi 10 zł.
Koszt realizacji małego zamówienia w COK
Jeżeli w bieżącym lub w jednym z dwóch poprzednich katalogów suma twoich zamówień była większa lub równa 150 PLN w cenach katalogowych możesz dokonywać zakupów w Centrach bez naliczania 10PLN opłaty kosztów realizacji małego zamówienia (KRMZ). Liczba transakcji jest nieograniczona!".
- zgadza się
- zgadza się, zamówienia możesz mieć na adres stały lub zmienić jednorazowo adres dostawy.

Jakbyś coś jeszcze chciała wiedzieć to śmiało pytaj

andziat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-24, 20:45   #1710
anulkaandzia
Raczkowanie

Cytat:
ja pisze zazwyczaj faktura katalogx i dochodzi albo faktura nr xxxxx
dziekuje bardzo dopisze na wszelki słownie nr faktury
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości