|
|||||||
| Notka |
|
| W krzywym zwierciadle odchudzania Jest do jedyne forum, na którym zamieszczamy wszystkie diety, które promują odchudzanie poprzez drastyczne ograniczenie kaloryczności, tzw. "diety głodówkowe", które nie mają nic wspólnego ze zdrowym odżywianiem.
|
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#601 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Zelixa, cz. II
creativka masz rację,dieta 1000cal i ćwiczenia to sposób na schudnięcie,jednakże przy mojej wadze prawie 90kg/168cm wzrostu było mi bardzo ciężko wprowadzić taki" skromny" sposó odżywiana..mój żołądek był już na tyle rozciągnięty że wciąż domagał się więcej a zelixa,juz po pierwszej tabletce uczyniła to, że nie czułam wielkiego głodu ,wystarczyło mi jedno jabłko by czuć się na jakiś czas syta..te tabletki tak jak jest wyraźnie napisane w ulotce wypracowały we mnie prawidłowe nawyki żywieniowe
po dwóch miesiącach odstawię te tabletki,nie zważywszy na to ile kg stracę..ponieważ moim głównym celem jest na stałe zmienić styl życia
|
|
|
|
|
#602 |
|
Raczkowanie
|
.
Edytowane przez angelak86 Czas edycji: 2013-11-02 o 00:29 |
|
|
|
|
#603 |
|
Przyczajenie
|
hej dziewczyny mam pytanko czy wiecie moze ile czasu powinna trwac kuracja zelixa.bo ja juz biore 4 miesiace i chce jeszcze wykupic jedno opakowanie czyli na 2 kolejne miesiace.słyszalam ze mozna do roku brac zele ale nie wiem czy to prawda!!moze ktoras z was coś wiecej wie na ten temat?
|
|
|
|
|
#604 |
|
Przyczajenie
|
Po krótkiej przerwie Im Back. HMM ile juz minęło wsumie 5 tyg. waga stoi w miejscu . Dalej jest 95. Jestem po ciężkiej grypie jelitowo-żołądkowej gdzie przyjmowałam tylko cole i biszkopty.
Ehh jak to fajnie znowu ważyć poniżej 100
|
|
#605 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
pozdrawiam
|
|
|
|
|
|
#606 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#607 |
|
Raczkowanie
|
35 dzień 9kg mniej
|
|
|
|
|
#608 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny dolaczam do waszego watku
dzis moj drugi dzien z zela, jedyny objaw jest taki,ze wczoraj w nocy w ogole nie moglam usnac, mam nadzieje,ze to minie bede na bierzaco informowac o wynikach
|
|
#609 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#610 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#611 |
|
Zakorzenienie
|
A ile prawidłowo powinno sie chudnąć na tych tabletkach? I czy one rzeczywiście hamują uczucie głodu czy to bardzie nasza psychika tak na nas wpływa?
|
|
#612 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Psychika nie ma tu nic do rzeczy, tabletki hamują łaknienie, trzeba zmienić dietę na lekkostrawną i na efekty nie trzeba długo czekać. Co do uczucia głodu - pojawia się ssanie ale są na to też sposoby. |
|
|
|
|
|
#613 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#614 |
|
Przyczajenie
|
po 9dniach stosowania 3kg w dół
|
|
|
|
|
#615 |
|
Raczkowanie
|
Chciałam poczytać co nie co ale te przepychanki słowne mnie wkur***
Po co tu kogoś pouczać jesli o to nie prosi?? Ja jutro zaczynam brać Z ![]() Dla wszystkich gubiących kg - gratulacje! Dla mających zamiar - powodzenia! |
|
|
|
|
#616 |
|
Raczkowanie
|
mnie przeszło po około 3 dniach. po pierwszej dawce wzięłam 4 dni po połówce tab żeby przyzwyczaić organizm.
|
|
|
|
|
#617 |
|
Przyczajenie
|
Jestem po ósmej tabletce zeli i mam 2kg mniej
Przez pierwszych kilka dni kręciło mi się w głowie, czułam lekki niepokój, ale teraz jedyne co pozostało to suchość w ustach. Zaczynałam od połówek teraz biorę już po całej tabletce. Jestem na lekkiej diecie a do tego codziennie biegam na steperze robię brzuszki od wczoraj zaczęłam chodzić na basen. Właściwie żyję tak od roku, początkowo sporo schudłam, ale potem waga się zatrzymała, a potem zaczęła nawet rosnąć. Dla tego zdecydowałam się na zelixę. Nie mam problemu z wybieraniem dietetycznych potraw, ale niestety ilościowo jadłam zbyt dużo. Mam nadzieję, że tabletki pomogą mi poskromić mój wielki apetyt i zacząć jadać mniejsze porcje Życzę samych sukcesów w zrzucaniu wagi i gratuluję dotychczasowych osiągnięć
|
|
|
|
|
#618 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Dziewczyny mam pytanie. Mieszkam w Wawie i jestem ciekawa, w której aptece można kupić najtaniej Zelixę, oczywiście z receptą... Moja siostra po ciąży nie zrzuciła kg, ma waży 77kg przy 160cm. Receptę ma. Tylko ja w Wawie mieszkam krótko i nie wiem, gdzie mogłabym dość tanio kupic op. Proszę o jakieś wzkazówki. Pozdrawiam!
|
|
#619 |
|
Przyczajenie
|
Witam!
Przeglądałam ten wątek jako niezalogowana. Postanowiłam spróbować ![]() Dziś byłam u lekarza, poprosiłam o receptę. Jestem aktywna fizycznie, ograniczam słodycze, smażone jedzenie, białe pieczywo itp itd jednak oponki pozbyć się nie mogę :/ W wakacje przez 3 m-ce sporo zrzuciłam (-10cm w pasie, przy 'wspomagaczach) jednak mój organizm się do nich przyzwyczaił, poza tym po powrocie do domu zaczęły się "mamusine obiadki" itp no i przybyło znów 6cm .. Ile ważę - nie wiem. Tylko mierzę się. No więc lekarz zalecił mi badania, jednak mam 'świeże' i udało się! Wyszłam z recką na Zelixę 10mg. Jutro ją wykupię i zobaczymy jakie będą efekty Mam nadzieję, że oponka zniknie!
|
|
|
|
|
#620 |
|
Przyczajenie
|
Witam wszystkie kobitki
![]() ja biorę zelkę 2 dzień,ważę 67 kg,dzieki tym tabletką chcę zrzucic 10kg,zobaczymy jak to będzie..... ![]() |
|
|
|
|
#621 |
|
Przyczajenie
|
im więcej dni mija..tym bardziej nie chce mi się jeść!najchętniej to bym w ogóle nie jadła tyle że zdrowy rozsądek karze wcisnąć cokolwiek w siebie..dziewczyny zbliża się sylwester wielkimi krokami jak myślicie czy drink czy lampka szampana nie zaszkodzi?a może lepiej w dzień sylwestra nie brać tabletki?
|
|
|
|
|
#622 |
|
Przyczajenie
|
moja znajoma jak brala zelke to pila czasem drinka czasem piwko i nie odstawiala w tym czasie tabletek.Ale kazdy jest inny....
|
|
|
|
|
#623 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny, dziś biorę 15 tabletkę zelixy 10. Od wczoraj troszeczkę kłuje mnie jakby w mostku. Mam wrażenie, że to mogą być wzdęcia, ale trochę się boję, że z moim sercem coś nie tak
Jak myslicie? Mierzyłam dziś sobie ciśnienie i mam 112/82 chyba nie pamiętam dokładnie, ale puls troszkę wysoki bo 89. Jak myslicie czy to w normie przy zeli??
|
|
|
|
|
#624 |
|
Przyczajenie
|
Dziś kupiłam Zelixę. Zapłaciłam 49zł za 60 tabletek. Od jutra zaczynam walkę z nadprogramowymi centymetrami
A jak Wam idzie dziewczyny?
|
|
|
|
|
#625 |
|
Raczkowanie
|
.
Edytowane przez angelak86 Czas edycji: 2013-11-02 o 00:24 |
|
|
|
|
#626 |
|
BAN stały
|
Witam, czy któraś z was kupiła zelixe bez recepty?
|
|
|
|
|
#627 |
|
Przyczajenie
|
im więcej dni mija..tym bardziej nie chce mi się jeść!najchętniej to bym w ogóle nie jadła tyle że zdrowy rozsądek karze wcisnąć cokolwiek w siebie..dziewczyny zbliża się sylwester wielkimi krokami jak myślicie czy drink czy lampka szampana nie zaszkodzi?a może lepiej w dzień sylwestra nie brać tabletki?
Czytałam, że niektórym szkodzi, ale ja podczas brania Zeli miałam dwie "duże" imprezy. Nie było mi zupełnie nic. Nie upijałam się szybciej, żadnych dolegliwości... Z tego co pisze na ulotce, to nie poleca się Zeli uzaleznionym od alkoholu, ale nie pisze nic, że nie można spożywać alkoholu podczas brania. Mnie nic nie było, ale jak Twój organizm zareaguje to ciezko powiedzieć. Pozdrawiam ---------- Dopisano o 10:14 ---------- Poprzedni post napisano o 10:13 ---------- lepiej nie ryzykuj, bo może być jakas podróba. |
|
|
|
|
#628 |
|
Przyczajenie
|
Witajcie.
Ja wczoraj ok godziny 9 wzięłam pierwszą tabletkę Zeli 10. Wcześniej zjadłam pół jogurtu z musli, więcej rano nie wcisnęłam ![]() Byłam w pracy, jak wcześniej było mi ciepło tak po ok pół godz zrobiło mi się zimno i mnie "zamuliło". Popołudniu wcisnęłam jogurt, bo mnie trochę zaczęło ssać i na kolację zjadłam gruszkę. Kłopotów ze snem nie miałam, wręcz przeciwnie zasnęłam słuchając muzyki... Jedyne co odczułam ze zmian to lekkie 'zamulenie' no i nie chciało mi się palić. Zwykle palę jak smok, a wczoraj 2 papierosy na cały dzień i to jeszcze po 3-4 buchy, bo miałam już dość.. Po 10 dniach się zmierzę (wagi nie używam) i zobaczymy, a dziś przejdę się na fitness. Powodzenia dziewczyny. |
|
|
|
|
#629 |
|
Raczkowanie
|
.
Edytowane przez angelak86 Czas edycji: 2013-11-02 o 00:26 |
|
|
|
|
#630 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Kochane za mną juz prawie 2 m-ce i czuje że waga jest już blisko 90 kg (bateria padła i nie che mnie zważyć modły nanic się zdały). Już wiem, że bez ziemniaków z sosami, makaronami, chlebem, bułeczkami, batonikami MOŻNA ŻYĆ. Już rozumiem zasade że nie żyjemy żeby jeść, a jemy żeby żyć. Nie wiem czy to przez dietke, ale wróciła mi ochota na <barabara> ku uciesze mojego hasbenda, moje włoski się tak nie przetłuszczają, paznokcie stały się twardsze (mogę wreszcie zapuscić własne), mam więcej energi i poświęcam ją dziecku. Mój Cel to na przyszłe wakacje być lżejsza jeszcze o 15 kg
|
![]() |
Nowe wątki na forum W krzywym zwierciadle odchudzania
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:34.

po dwóch miesiącach odstawię te tabletki,nie zważywszy na to ile kg stracę..ponieważ moim głównym celem jest na stałe zmienić styl życia

bede na bierzaco informowac o wynikach

modły nanic się zdały). Już wiem, że bez ziemniaków z sosami, makaronami, chlebem, bułeczkami, batonikami MOŻNA ŻYĆ. Już rozumiem zasade że nie żyjemy żeby jeść, a jemy żeby żyć. Nie wiem czy to przez dietke, ale wróciła mi ochota na <barabara> ku uciesze mojego hasbenda, moje włoski się tak nie przetłuszczają, paznokcie stały się twardsze (mogę wreszcie zapuscić własne), mam więcej energi i poświęcam ją dziecku.