|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3631 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2010 cz.III
Witajcie mamuśki, dopiero wróciłam..
Ja już po wizycie i musiałyście mocno trzymać kciuki bo jest tak:1. Szyjka - ma dalej 34mm . Mam się oszczędzac ale leżeć nie muszę non stop D2. Filip - nasze szczęście waży już 1260g i jest zdrowiutkie!!Jesteśmy strasznie zadowoleni z wizyty, potem poszliśmy na zakupy i kupiliśmy parę fajnych rzeczy dla małego z tej radości ![]() ------------- Tak na szybko nadrobiłam co naskrobałyście.. Zaslona - gratulacje ciociu ![]() Cytat:
pysia - super wyglądasz
|
|
#3632 |
|
Zadomowienie
|
Ja dzisiaj na wkładce też coś galaretkowato - ciągnącego się zauważyłam, ale co to??? nie mam pojęcia czy to może być czop, na pewno nie było żadnej krwi, tylko przezroczyste. W każdym razie nic się nie dzieje typu skurcze czy coś...
|
|
|
|
#3633 |
|
Raczkowanie
|
Witam wszystkie mamy..
Dawno sie nie odzywałam, ale czytam cały czas. Dużo piszecie i codziennie nadrabiam mnóstwo postów, ale nie umiem sie do nich odnosić bezposrednio, wiec napisze tak ogólnie...do poruszanych tematów. W kwestii porodów, sama nie chciałbym aby moj Tż byl przy porodzie, tzn w tej koncowej fazie, a tym bardziej mi zagladał, tak mowię, ale nie wiadomo jak to bedzie, moze zmienic sie wszystko z dnia na dzień. On widze, tez sie tego boi, wiec nie chce na niego naciskac...oczywiscie chce mi towarzyszyc az do momentu całkowitego rozwarcia.Poza tym czuję, ze tak jua tu pisałyscie, mialabym moze jakas blokade...i moze trwało by to dluzej. Choc , jak pisała pewna pisarka "tyle wiemy o sobie ile nas sprawdzono". Z ta sprawą wydalaniA przeraza mnie to , bo ogolnie mam taka psychologiczna blokade jak musze sie załatwic gdzies poza domem, a co dopiero wsrod obcych, nie chce nawet o tym myslec ![]() Współczuje tym mamuskom, ktore musza wstawac w nocy, ja chyba jestem jakas dziwna w takim razie, bo wgole nie wstaje i przesypiam cala noc.Fakt malo pije, wrecz musze sie zmuszac... Jutro koncze 32 tydzien i szyjka 2 tyg temu dalej na 3,5cm. Nadal chodze do pracy i cos czuje ze do swiat to na bank pochodze. .Zreszta, dziewczyny by sie zarobiły w szkole, a ja sie dobrze czuje (tfu tfu tfu) wiec w sumie i krecic u lekarza nie ma co. Ostatnio popatrzyłam na swoja czesc wyprawkowa...i jakos konca nie widac, ale zewszad czytam zeby sie nie zapedzac, bo duzo rzeczy z tej naszej tu listy jest podobno zbedne. A ja sama nie wiem. Kupuje falami jakies ubranka, ale glowy nie mam do rozmiarów..i nie wiadomo, czy za miesiac nie okaze sie, ze polowa juz nie potrzebana, a ja zostałam z niczym. Ostatnio po raz pierwszy dostałam od znajomej reklamówkę ciuszków, ale powiem Wam szczerze, ze po przejrzeniu ok 40 roznych, zostawiłam sobie tylko 10 sztuk. Glupio mi,wiem ze chcialadobrze, ale reszte jej oddam, bo moim zdaniem poporostu sie nie nadaja ![]() Z tych wazniejszych rzeczy nie mam jeszcze fotelika i strasznie sie głowię, czy Maxi Cosi Cabrio czy Citi, roznica w cenie 200zl , ale za Chiny nie moge sie zdecydowac, niby pierwszy lepiej w testach wypada,lepsza ma tapicerkew i jest nieco glebszy, ale za to cięzszy od Cosi. W dodatku te foteliki przeciez sa na max 7 mies. bo jakos tak trudno wyobrazic mi sobie roczny dzieciczek bedzie siedział w takim małym. I tak zaraz kupic trzeba nowy. Co myslicie? Pamietam ze Pysia bralas Cabrio ze spiworkiem... Pisałyscie tez o wynikach hemoglobiny, u mnie spadło ponizej 10,4 a czerwone ponizej 3,4tys i wcinam zelazo i przez to w kibelku czarno A te dziewczyny ktore maja tam gdzies Carrfoura, kupiłam sobie na hali dwie koszule, ładne bawełniane za 30 zl kazda. Takie odciete pod biustem..z dekoltem, mozna cycek wyciagnac do karmienia ![]() Mam ten sam problem co Kamyk, staniki w Auchanie male, choc kupiłam D (takie tam sa najwieksze) to cienkie sa i wisza bimbaly wiec nie wiem jak to bedzie z obwisem...juz pomalu grawitascja ostro dziala, to co bedzie potem, nie wiecie czy jakies sztywniejsze do karmienia gdzies mozna kupic? Moja Hania sie wierci codziennie, a raczej przeciaga i wypycha i czasem z nienacvka przywali, ale to widze jak u wiekszosci z Was. W tym tygodniu umawiam sie na ostatnie Usg te dlugie, z podgladem wazeniem itp, to zobzcymy co tam u niej. W kwestii prania, patrze ze ostro sie zabrałyscie, a ja jeszcze nic, wczoraj rozlozylam na łozku kolorami , ale wszystko schowałam spowrotem , bo nie wiem co z jakimi i przede wszystkim czy wirowac czy nie. Probki loveli nie dostałam mimo zgłoszenia, wiec kupiłam sobie do bialego i w tym zamierzam prac. A własnie jedyne co mam dostac od kolezanki to sterylizator Aventa, moze sie przydac, ale zaplanowałam juz butelki TT, i teraz nie wiem czy beda pasowac, i czy je kupic czy nie ma juz wyjscia i tylko Avent, jak myslicie? Mi tez rano puchna palce u rąk, zwłaszca lewej, mam klopot z zacisnieciem dłoni...i nie nosze obraczki bo ostatnio nie moglam jej zdjac, wiem juz pozniej nie zakladalam, bo wpadalam w panike.. Hm.. to byl chyba raczej mega post ![]() trzymajcie sie ciepło ide cos zjesc... |
|
|
|
#3634 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3635 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny!
Ja tak na szybko tylko zdam relację z dzisiejszego dnia: Na SR nie dotarliśmy bo trochę przestrachałam się tym, że Mała tak kiepsko się rusza, zadzwoniłam do mojego gina i on powiedział, żeby pojechać na IP zrobić Ktg. No to pojechaliśmy. I podczas ktg Mała oczywiście zaczęła się ruszać, aż mi było głupio trochę przed lekarzem i położną bo ja tu w strachu że się nie rusza (nic nie działało ani słodkie ani nic) a tu psikus... A więc ktg wyszło ok, potem badanie na samolocie - macica i szyjka strasznie wysoko że lekarz ledwo dosięgał i tu też wszystko ok. Potem zrobił usg, wymierzył wszystkie wymiary no i niezła jest różnica w tygodniach między każdą częścią ciała ale nie martwię się bo ma się wyrównać no i nasza Kluska waży 2 kg No i dalej pozostaje Natalką nic nie wyrosło ![]() A więc ze SR nie wiem nic a w sumie najbardziej chciałam dziś być bo było o pielęgnacji noworodka, a tu wyszło jak wyszło, ale przynajmniej się uspokoiłam że wsio ok. Jutro już napiszę resztę co chciałam napisać o porodzie i pociągu facetów
|
|
#3636 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ładne zakupy ![]() Cytat:
również gratuluję zakupów ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Dobrze, że po wizycie pozytywnie ![]() Cytat:
Są takie sztywne do karmienia, np. tutaj: http://intimo4you.com/Do_zadan_specjalnych,k53.html Ja się wybieram do tego sklepu: http://www.6zmysl.pl/ ale najpierw do ich outletu w Fashion House. Ja bardzo lubię te angielskie biustonosze. Polecam też Lobby Biuściastych http://forum.gazeta.pl/forum/f,32203...CIASTYCH_.html, tam powinnaś znaleźć jakiś sklep stacjonarny w swojej okolicy. Ewentualnie zostaje net.
|
|
#3637 |
|
Zadomowienie
|
Pysiu ślicznie wyglądasz
Addictet wydaje mi się ze to nie alergia chyba na urodzinach w sobote mnie przewiało i oko łzawi![]() Patka dobrze ze Mała zavczeła sie ruszać ide do wyra ... dobranoc
" Tylko niekiedy szczęście bywa darem , najczęściej trzeba o nie walczyć " P.Coelho http://www.suwaczki.com/tickers/km5stv73q3br6dgn.png Zębole ![]() http://s2.pierwszezabki.pl/036/036140970.png?5725 |
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#3638 |
|
Zakorzenienie
|
PatkaM84 przynajmniej się uspokoiłaś...
Co do staników, w M jak Mama był taki adres, ale nie wiem co to za firma: http://www.anita.com/pl-pl/Kolekcja,...da40ef13497b49
|
#3639 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
witam wieczorem ![]() wczoraj przez super wizyte pogadlam z TZ i sie wyjasnilo...i wszytsko jest oki. Miejmy nadzieje.,....Bedny chlopczyk boi sie ze go przestane kochac jak mala sie urodzi.... az sie wczoraj smialam jak on tak mowil...__________________ |
|
|
|
|
#3640 |
|
Zakorzenienie
|
pantee te zdjecie w avatarze jest twojego brzuszka?
|
|
|
|
#3641 |
|
Zakorzenienie
|
Patka ale miałaś przejścia ale dobrze że mała się odezwała
Brzoskwinko - ja tez czasami znajduję takie cuś na wkładce ale to chyba nic groźnego ![]() Sweet to za dwa tygodnie będziemy tu pilnie oczekiwać na Twojego synka ![]() ---------- Dopisano o 22:16 ---------- Poprzedni post napisano o 22:14 ---------- Malga a widzisz? po co się było stresować?
|
|
#3642 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nie stresuj się,ja to mam od samego początku ciąży.Też pomyślałam o czopie,ale jakby faktycznie tak było to już bym go w ogóle nie miała
|
|
#3643 |
|
Raczkowanie
|
Elcia..nie, niestety nie, to zdjecie z netu
ale fajne nóżki
|
|
|
|
#3644 |
|
Rozeznanie
|
co do wydzieliny to ja też czasami (nie codziennie) zauważam na wkładce jakiś glutek ale to chyba nie jest czop
![]() spać mi się już chce, ale zrzuciłam fotki ciuszków także mogę pokazać szczególnie jeśli chodzi o jedne śpiochy z kaftanikiem i pajacyka pod nimi to owe ciuszki są jasno różowe w każdym razie
|
|
|
|
#3645 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja też zaczęłam już prać,ale w Jelp'ie do kolorów i białego w jednym. Pranie podzieliłam na kolory (białe osobno i kolorowe osobno) i rozdzieliłam na temperatury 40 i 60st. Jeden sort pranka już poprasowany i w komodzie zalega,a kolejny się suszy.Komodę wczoraj kupiliśmy i TŻ już złożył ją o dziwo ![]() Co do butelek TT i podgrzewacza Aventa.Ja mam jedną dużą butelkę TT i małą Aventa i jakoś się tym nie przejmuje,bo widziałam że koleżanka podgrzewała butelkę TT w avencie ![]() Co do ubranek to na początek to chyba 56,ale wszystko zależy od wielkości dziecka.Ja dla swojego synka kupowałam tylko 62 i w 2 tyg już było OK .Acha....wczoraj kupiłam białą,wełnianą czapeczkę na zimę w H&M dla malucha w rozmiarze 0-2 miesiąca.Ale większość czapeczek jakie mam w domu to jest rozmiar 60 i to są chyba te najmniejsze dla noworodków.
......Myśli stają się rzeczami.... Edytowane przez Sensuel Czas edycji: 2009-11-24 o 22:31 |
|
|
|
|
#3646 |
|
Raczkowanie
|
Dzieki Kamyku za namiary, juz po tym szperam, ale ceny troche takie kosmiczne
Trzeba bedzie jednak cos wybrac po narodzinach, bo jak nie to bede sie potykac o wlasne bimbaly![]() ---------- Dopisano o 22:25 ---------- Poprzedni post napisano o 22:23 ---------- Sensuel, no tak, ale nie boisz sie ze jak granatowe albo niebeieskie z czerwonymi albo z rozowymi wrzucisz to ci to farbnie?...mam jakas schize z tym widze, no i to wirowanie, wirowac? |
|
|
|
#3647 |
|
Zadomowienie
|
elcia to beda dwa Szymonki
Wlasnie cos mi switalo, ze ktoras mamusia pisala o Szymonie My z mezem wzielismy z netu liste imion, pozniej ja zrobilam znaczki przy tych, ktore mi sie najbardziej podobaly, pozniej maz to samo i zrobilismy porownanie, a ze podobal nam sie tez Lukasz to tak bedzie miec ma1luszek na drugie ![]() olivia suuuuuper zdobycze ![]() youyou ciesze sie, ze wszystko jest w jak najlepszym porzadku ![]() ![]() ![]() addicted to wizaz ale mysle, ze jednak nad schabowym zagoruja pierogi wszelkiego rodzaju mniamka A zakupy ![]() Ale sie opisalam przed chwila, musialam napisac o naszym slubie po niemiecku Mezus przeczytal, poprawil i jeszcze zostaje mi na czysto skrobnac Jestem padnieta i zaraz zmykam do lozeczka Cos mnie kosc lonowa boli.... ![]() Ale sie objadlam mandarynek Kupilismy z mezem dokladnie 2,3 kg w takim pudeleczku I mam do nich konkurenta To forum powinno miec tytul "Mandarynkowe styczniowo-lutowe mamusie"
Edytowane przez Madziulka83 Czas edycji: 2009-11-24 o 22:50 |
|
|
|
#3648 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Te angielskie biustonosze w większości są prawie niezniszczalne... No i te co do tej pory miałam świetnie trzymają... Pranie ja wirowałam spokojnie... Na 1200 obrotów... Generalnie podziel sobie pranie na jasne i ciemne, to Ci nie zafarbuje... Też kwesta jest tego w jakiej temperaturze pierzesz...
|
|
#3649 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja ubranka w większości mam po kimś już i się nie obawiam,bo były już zapewne nie jeden raz prane.Ale jak jak np.piorę swoje to dzielę je na ciemne (granatowe,niebieskie,cze rwone,czarne,brązowe) i na jaśniejsze kolory i piorę w 40C.Natomiast wszystkie biała piorę na 60C no chyba,że metka wymaga inaczej. To samo stosuję co do ubranek maleństwa.Podzieliłam je w ten sam sposób .Wg mnie wszystko zależy jeszcze od temperatury,bo jak źle ją dobierzesz to ci kolor puści.Już nie raz miałam takie niespodzianki i efekty było widoczne ,a tylko źle temperaturę dobrałam,bo na metkę nie spojrzałam.Już nie popełniam tego typu błędów i od wieków nic mi nie zafarbowało,ale radzę patrzeć na metki.Pieluchy w 90C prałam..A wiruję normalnie na 1000 obrotów,bo więcej mi nie potrzeba.Acha,kocyki to na 30C i pluszaki też aczkolwiek ja małemu nie piorę pluszaków bo po 1 mam ich niewiele,a po 2 to przyda mu się trochę "bakterii",po 3 to tak małe dziecko jeszcze nic z tych rzeczy do buzi nie bierze.A jego najlepszą maskotką w tym okresie jest cycuś mamy
|
|
#3650 |
|
Zakorzenienie
|
Wiecie co, ja to Wam czasem zazdroszcze jak widze, z jaka radoscia przygotowujecie sie na przyjscie malenstwa (sama tak robilam jeszcze 2 lata temu). Te zakupy, oczekiwanie, fascynacja jak to bedzie itd...
A mi ta ciaza jakos z boku uplywa. Niewiele mam czasu na odpoczynek z moim dwulatkiem. A co sie z nim namecze to juz inna sprawa.W ogole juz mi brzuch zaczal ciazyc, przeszkadza przy schylaniu, szybko sie mecze, mam zadyszke, itd.. Ostatnio bardzo czesto brzuch mi twardnieje. Martwie sie tym. Nie wiem, czy powinnam przyspieszyc wizyte u gina... Ostatnio twierdzil, ze nic sie nie dzieje a mowilam mu o tych skurczach (tyle ze mialam je duzo rzadziej). Wystarczy ze sie troche nagimnastykuje z synkiem w ciagu dnia - to wieczorem potrafi mi sie brzuch stawiac kilka razy na godzine. Mam nadzieje, ze jakos dotrwam do terminu. ![]() I jeszcze sie dzis z mezem poklocilam - bo sie zapytalam, kiedy posprzata podlogi (nie byly myte juz prawie 2 tyg tylko tyle co bylam w stanie je omiesc). Wiem, ze on tez zmeczony i duzo robi. Ale nie jestem w stanie juz myc podlog (a z checia bym to zrobila dla swietego spokoju) - pozniej mnie brzuch boli a nie chce ryzykowac. I jestem postawiona w glupiej sytuacji. Siedze w domu w tym balaganie, szlag mnie juz trafia. A maz zamiast jakos mnie wesprzec to jeszcze robi pretensje, ze to moja mama powinna nam stale pomagac (skoro sobie nie radzimy)... Ach wszystko mnie to juz denerwuje. W pierwszej ciazy to kazdy na mnie chuchal i dmuchal (choc nie mialam takich problemow jak teraz, nie mialam za soba poronienia, nie krwawilam na poczatku, nie twardnial mi brzuch). A teraz nie dosc, ze zajmuje sie synkiem to jeszcze powinnam caly czas zyc na pelnych obrotach. Pewnie gdybym chodzila do pracy (a nie siedziala na L4) to bym duzo lagodniej znosila te ciaze... Musialam sie wygadac, wybaczcie. dobranoc |
|
|
|
#3651 |
|
Zakorzenienie
|
Youyou
![]() PatkaM lepiej dmuchac na zimne - dobrze, ze pojechaliscie na IP Pantee ja pralam kazdy kolor osobno. bo akurat mialam tak, ze spokojnie mialam na cala pralke.U mnie byly prania: rozowe,czerwone, zielone, niebieskie i zolto-bezowe, bo balam sie, zeniektore rzeczy beda farbowac ( i patrzac na wode w pralce mialam racje).Wszystko wirowalam na 400obr. |
|
|
|
#3652 | ||||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Mam takie wrażenie, bo dawniej to potrafił mi powiedzieć, że ładnie wyglądam, a teraz mimo, że np na niedzielę się ładnie ubiorę, troszkę podmaluję, no ogólnie wyglądam jak ludź to on nic mi nie mówi Agape007 dziękuję Cytat:
![]() Cytat:
dziękuję Cytat:
To się ciesz jak się na Was poda, bo będziesz miała łatwiej. Mój Synek jak się na mnie poda to będzie spokojny, bo ja jak byłam mała to mama mówiła, że tak jakby dziecka w domu nie było wogóle Taka grzeczna byłam Ale za to jak Synek poda się na TŻta to będzie mały diabełek z niego. Bo TŻ jak był mały to był niegrzeczny i rozrabiał okropnie ![]() dziękuję Cytat:
![]() Cytat:
![]() i dziękuję pysiamn włosy to masz świetne Mój TŻ tez się złości jak prostuję moje loki ![]() -------------------- Posmaruję jeszcze brzuszek balsamem, przewietrzę pokój i idę spać, chociaż dzisiaj w nocy to mi się strasznie źle spało, często się budziłam ![]() A właśnie się mi przypomniało jaką miałam przygode w niedzielę. Mieszkam na wsi w domu jednorodzinnym. W niedzielę idę sobie do łazienki o 23:30 się umyć, zamykam drzwi, podnoszę bluzkę żeby ściągnąć spodnie i rozpocząć sikanie a tu nagle sruu coś mi ciemnego przemknęło koło kosza. Przestraszyłam się i odrazu do pokoju rodziców "Tato, bo w łazience jest chyba mysz ". Tata wstał, bo on jest najodważniejszy i o północy było polowanie na myszkę Niestety, gdyby się nie pchała do domu to by żyła a tak to musiała zakończyć swój żywot, biedna. Okazało się, że weszła z pola przez piwnicę i po schodach do domu. Jak ja się cieszyłam, że weszła do łazienki a nie do mnie do pokoju [wejście do piwnicy jest zaraz obok moich drzwi] I dobrze, że jak się przestraszylam to nie złapałam się nigdzie, bo miałam sweter w rękach :PDobranoc!
|
|
#3653 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 06:33 ---------- Poprzedni post napisano o 06:32 ---------- Cytat:
|
|
#3654 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny umieram
![]() Nie spięod 4tej a od 5tej wzięłam się za totalne porządki- wyrzuciłam fure ciuchów niepotrzebnych, które kisiły się w szafkach, bo "a może się przyda", zrobiłam prawie już porządek na półkach i teraz jest burdel Nie wiem co gdzie dać normalnie siły nie mam...
|
|
|
|
#3655 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Akurat nie przeszkadza mi to, że jest młody, bo ten do którego chodzę też jest młody. Myślisz, że bez obaw mogę do niego pójść? A jeśli mogę zapytać - powiedziałaś mu wprost, że chcesz zwolnienie? czy miałaś do tego jakieś wskazania?
|
|
#3656 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
http://www.e-bielizna.pl/216_Mamabel_Micro_N.html Ja bardzo lubię markę Lejaby - ma doskonałą bieliznę i przez wiele miesięcy ciąży ją nosiłam, pomimo, iż nie były to modele typowo ciążowe. pozdroofka ---------- Dopisano o 06:41 ---------- Poprzedni post napisano o 06:40 ---------- Cytat:
|
|
#3657 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
to może ocenić tylko lekarz ![]() Cytat:
Włąsnie dlatego że ma lepsze testy bezpieczeństa...w sumie po to fotelik...by było mozliwie najbezpieczniej.... No i nie ukrywał ze brałam pod uwagę ekonomikę niby między nowymi modelami jest jakieś 200zł różnicy...Ale przyglądałam się na allegro od dłuższego czasu...i 100% Cabrio jest bardziej poszukiwany i rozchwytywany na aukcjach jako używany... więc dlatego ostatecznie tak zdecydowałam....mam pewność że nasz się sprzeda i to w dobrej cenie ![]() Cytat:
![]() Ale jak będę karmiła (bo tego jeszcze nie wiem, chociaż bym bardzo chciała )to kupię też lepszy...widziałam że duży wybor jest na allegro w sklepach z bielizną teżżżz Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#3658 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Brawa dla Natalki ![]() Cytat:
Ale ja celowo ich nie chowam by dobrze ztwardniały....bo taki jest zamysl by napis z imieniem i piernik był twardy dzieki temu ....prezenty w bagazniku auta czy lezac jeden na drugim nie mają prawa się zepsuć ![]() Jak by pierniki były miękkie to nici z karnecików imiennych ![]() Będę musiała się zabrać na pocz grudnia za pieczenie ![]() Cytat:
Cytat:
Jak to się mowi...to se ne wraci ![]() Pierwsza ciąża jest zawsze wyjątkowa pod wieloma wzgledami.... Mimo też też jest fajne....no i niedługo nasi chlopcy będą bawić sięz rodzenstwem czy może być coś pieknijszego Wkładam Ci na nosek różowe okulary ![]() od razu lepiej co hihi ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Nie umieraj ...musisz jeszcze urodzić ![]() odpocznij zjedz śniadanie...napij się herbatki ---------- Dopisano o 08:19 ---------- Poprzedni post napisano o 08:15 ---------- [/COLOR] Cytat:
Nosi się niebiansko....babeczki pod Warszawą szyją ją ręcznie...nawet detale... http://sklep.samanta.pl/sklep.php?id_kat=68 Po ciąży kupię sobie kilka nowych ...już nie mogę siędoczekać ![]() ************************* *************** A mnie dziś obudził telefon stacjonarny....dzwoniło 7 rano Zresztą nie tylko mnie...mimo że jest wyciszony...to przydreptał Puchatek ![]() Kurier dzwonil że ma przesyłkę to on dziad nie myty nie wie że kultura nakazuje dzwonić nie wcześniej jak o 8 rano ....ja mu dam niech się tylko zjawiiiii
*** -12,5kg*** Edytowane przez pysiamn Czas edycji: 2009-11-25 o 08:22 |
||||||||
|
|
|
#3659 |
|
Zakorzenienie
|
Pysiam nie jest tragicznie - troszke ogarnęłam i zaczyna to wygladać... najgorsze pierwsze chwile były jak zaczęłam wyrzucać niepotrzebne ubrania moje własne żeby na dzidziusiowe mieć miejsce
Youyou ciesze się, że wizyta taka udana Ja mam dzisiaj ale chyba zasne na poczekalni
|
|
|
|
#3660 |
|
Rozeznanie
|
Witam z rana. Niewyspana dzisiaj jestem. Mój kochany synuś miał niedosyt przytulanek i przydreptał do mnie o 3 i mocno wtulił, co chciałam się przewrócić to mocniej łapał
Do tego 2 pobudki budzikiem na fenoterol i 2 na wędrówki siku. Dzisiaj o 16.30 mam wizytę. Strasznie się boję. Coś ostatnio częściej mnie kuje w pochwie, częściej brzuszek robi się twardy. Oby tylko nie trzeba było iść do szpitala, bo jest zakaz odwiedzin, a nie wiem jak ja i synuś byśmy wytrzymali bez siebie
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:38.

bo jest tak:
. Mam się oszczędzac ale leżeć nie muszę non stop 

no i spędziłyśmy tam 2h
i oko łzawi

, wiem, ze skierowania na badania daje do labu na powstańców sląskich nr 160 bodajże. Ja tam chodze prywatnie i dobrze kłują
Ja mam dzisiaj ale chyba zasne na poczekalni