|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1051 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr Pierre Dukana, cz. 3
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1052 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:31 ---------- Poprzedni post napisano o 16:30 ---------- dzięki ![]()
![]() |
#1053 | |
Rozeznanie
|
dzieny
![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:41 ---------- Poprzedni post napisano o 15:38 ---------- Cytat:
Bardzo fajny, dobrze mieli i taki poreczny bo nie za wielki. Tylko. No wlasnie - jak wrzucilam troche plynnego i do tego melase, zeby zmiksowac, to ten pojemniczek mniejszy mi przeciekac zaczal! Dolem, przy uszczelce. No i nie wiem, czy go zle zamknelam czy co... Nie chce go latac i oddawac. Chce go miec. Podoba mi sie.
80kg 29 IX 2009 -67.4 kg 23 lI 2010 I od nowa 75,3-74,6 - 73,7- 72,8- 71,9-71,2 - i znowu 74,1 i tak do usmiechnietej smierci... Cel 62 kg Edytowane przez lanka Czas edycji: 2009-11-24 o 16:02 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1054 |
Zakorzenienie
|
hmmm amoze on tylko na suche rzeczy jest? co tam instrukcja mowi?
robilas cos z sojowych otrab? fajny posmak maja, takiego pieca weglowego, pewnie dlatego ze opiekane. moze by tak pizze dzis na nich zrobic
There is a place. Like no place on Earth. A land full of wonder, mystery, and danger! Some say to survive it: You need to be as mad as a hatter. Which luckily I am Brykanie czyli to co Tygryski lubia najbardziej Kuchnia Tygryska |
![]() ![]() |
![]() |
#1055 |
Raczkowanie
|
Witam i dziękuję za gratulacje,ale ja mam jeszce 20 kg do zrzucenia i dlatego te pierwsze kg tak szybko leca
![]() Ja tez wam serdecznie gratuluje a Agus jest dla mnie guruuuuuu
#1056 |
Raczkowanie
|
Oliwkaaa
![]() Podbudowujesz mnie jeszcze bardziej ![]() ![]() Ale faktycznie coraz więcej dziewczyn jest blisko 3 fazy,ta dieta naprawdę działa.Jak sobie pomyśle że nie tak dawno nosiłam 20kg więcej to aż nie do wiary,toż to kupa tłuszczu,blee.A teraz się go pozbyłam i jest mi lekko na duszy i dla ciała ![]()
#1057 |
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny!
Ja dziś jakiegoś masakrycznego doła mam, ale nie ze względu na naszą dietę. Paradoksalnie - dieta nawet trochę poprawiła mi humor! Właśnie zrobiłam zmodyfikowany chlebek Dukana (ten z drożdżami) i jestem wręcz zachwycona! A myślałam już, że żadne wypieki z tej diety mnie nie zadowolą. Jutro robię sobie kanapkę do pracy (bo chlebek robiłam bez aromatu, taki bardziej "na słono") ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1058 |
Raczkowanie
|
Oliwkaaa --- alez Ty kobieto lecisz z wagi .... no super , brwo
![]()
#1059 |
Raczkowanie
|
Leszczesia ja juz nie taka bardzo MŁoda mam 26 lat i 1,5 roczna córkę a podobno po ciazy juz trudniej się chudnie no chyba,że to brednie. Chociaz kiedys atwiej mi się chudło
#1060 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:31 ---------- Poprzedni post napisano o 22:29 ---------- Cytat:
Nie grzesz kobieto ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1061 |
Przyczajenie
|
![]() Postanowiłam do was dołączyć, jestem już 3 dzień na tej diecie, chociaż mam małe grzeszki, ale co tam, aby do przodu. Macie może jakieś rady dla początkujących? |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1062 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Witaj wśród dukających ![]() Rady? 1. przeczytać DOKŁADNIE książkę 2. Nie poddawać się 3. Nie poddawać się 4. Nie poddawać się ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1063 |
Zakorzenienie
|
A Wy znowu o wieku
![]() ![]() Rada dla początkujących: nie grzeszyć ![]() Leży sobie przede mną opakowanie ptasiego mleczka ![]() ![]() Ćwiczę silną wole ![]() ![]()
#1064 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1065 |
Rozeznanie
|
czesc kobietki,
czytam was nadal ![]() chyba bede chora gardlo mnie nawala jak cholera ![]() sory za brzydkie slownictwo :P dieta bez zmian tyle samo caly czas. ide juz spac gratulacje spadkow a kolezanka z uderzeniowki co jest 3 dzien jak juz grzeszy to niech sie zastanowi czy chce w ogole byc na diecie, bo zgrzeszyc po miesiacu to mozna ale po 3 dniach?!!??! ![]() ![]() ![]() ![]()
www.motocyklove.pl ..z miłości do motocykli ![]() ----------------------------- mój związek z Dukanem : start wrzesień 2009 -> 76 kg faza III-->listopad 2009 - > 67 powrot na II faze cnotliwie 04.05.2011 cel : 65...64..63..62..60. |
![]() ![]() |
![]() |
#1066 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1067 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Skoro masz tak dużo, to nawet się nie zastanawiaj tylko rób swoje i dąż do celu bez rozczulania się nad sobą. Tym bardziej radzę: Nie poddawaj się, rób swoje, trzymaj się wytyczonego celu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1068 |
Raczkowanie
|
[QUOTE=BogaczKa22;15485939]No , tak... oliwa w sprayu, jeszcze mi powiedz gdzie taką u nas dostanę
![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:31 ---------- Poprzedni post napisano o 22:29 ---------- hej kochane a ja znalazłam coś takiego myślę że się świetnie nada, spójrzcie tylko na wartości ![]() http://www.allegro.pl/item825779964_...ray_340_g.html ---------- Dopisano o 23:23 ---------- Poprzedni post napisano o 23:22 ---------- http://www.allegro.pl/item820837451_...ayu_600ml.html ---------- Dopisano o 23:25 ---------- Poprzedni post napisano o 23:23 ---------- no a tu jeszcze 4 rodzaje smakowe http://www.allegro.pl/item821132720_...enie_aero.html ---------- Dopisano o 23:27 ---------- Poprzedni post napisano o 23:25 ---------- no i jeszcze do ciasteczek http://www.allegro.pl/item821119268_...iasteczek.html mam nadzieje Bogaczka że Ci dogodziłam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1069 |
Zakorzenienie
|
Witam kochane!
Powolutku zdrowieję, ale jeszcze tydzień na lekach, więc kolejny tydzień P+W (już bardzo ponadprogramowe), nie wiem jak to się odbije na dietce u mnie, ale zdrowie ważniejsze. Z dobrych nowin to tyle, że waga ta taka lekarska pokazała mniej niż ta w domu ![]() ![]() Powiedzcie mi kochane czy Wy macie, a jeśli macie to gdzie i za ile kupiłyście WAGĘ KUCHENNĄ. No bo na 3 fazie jest dozwolone np 200g makaronu lub 100g ziemniaków - jakoś to trzeba zważyć... Czy macie "domowe" sposoby na takie odmierzanie? |
![]() ![]() |
![]() |
#1070 | |
Zadomowienie
|
[QUOTE=moni_ca;15486979]
Cytat:
Jesteś WIELKA (bez podtekstów ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:47 ---------- Poprzedni post napisano o 23:37 ---------- Kochane ja już na dziś się pożegnam bo rano trzeba spraw ważnych kilka załatwić. ![]() Dobrej nocy wszytkim życzę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1071 |
Raczkowanie
|
Witajcie , po dlugiej przerwie i z dodatkowym bagażem 6 kg ;(((
To straszne dla mnie ale w ciagu roku przybralam 12 kg, nie moglam sie opamietać z jedzeniem, z ciasteczkami( UWIELBIAM SLODYCZE i mogłabym jesc tylko to chyba)... Od wczoraj zaczelam 1 fazę z 80 kg / 178 cm czyli dane - waga i wzrost- tak jak Ty GK7. I zaczynam tak : I faza - 5 dni . Pozniej 3 PW ,5 P, 3 PW, 5P, 3PW,5 P, i tu troche zmieniam kolejnosc ( ponieważ Święta i Sylwester ... i tak wykalkulowałam ze od 23-26 grudnia bedą 4/4. A dodam ,ze 26 grudnia mam wesele przyjaciólki i fajnie by było zmiescić sie w wymarzoną kieckę. No wiec do dzieła. Pozdrawiam wszystkie wtrwałe i te mniej wytrwałe rownież ![]() Mam nadzieję ze mnie przyjmiecie spowrotem w swe kręgi dukających ... Paulik |
![]() ![]() |
![]() |
#1072 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1073 |
Raczkowanie
|
Witajcie dziewczyny
![]() Muszę Wam w końcu podziekować za wsparcie jakie mi dajecie ![]() ![]() ![]() Zacznę może od początku. Otóż jakieś pół roku temu postanowiłam zabrać się za siebie, bo wyglądałam, delikatnie mówiąc, "mało zachęcająco" :P. Oczywiście pierwsze co musiałam zrobić, to odstawić słodycze (ależ męczarnia ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Muszę też powiedzieć, że jestem pod wrażeniem Waszych osiągnięć ![]() ![]() Zanim zapytacie (bo wiem, że zapytacie :P ), to dodam jeszcze, że waga wyjściowa około 76 kg (tak pi razy oko, bo nie wiem dokładnie). Na dzień dzisiejszy w biodrach 12 cm mniej i waga 66 kg, ale walczę dalej ![]() ![]() ![]() No i się rozpisałam, a jedyne co chciałam napisać, to DZIĘKUJĘ ![]() P.S. Wracam do szarej strefy podglądaczy wątku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1074 |
Zakorzenienie
|
dzieeeen dobry
dobrze ze juz sroda i weekend tuz tuz. Ciekawe ile takich cichych podgladaczek tu jeszcze jest co? My tu debatujemy, biczujemy a one sobie po cichutku chudna. Prosze sie tu szybko ujawniac!!!!!! Kolezanka w pracy ida za mna po schodach stwierdzila ze nie moze sie nadziwic ile ja schudlam od wakacji. Sama zauwazylam ze zaczynam sie z narcystycznym uwielbieneim w lustrze przegladac. Co to by bylo jakbym na wizaz pewnego slonecznego wieczorka nei weszla i nie znalazla tej dietki? Taczaloby sie takie sloniatko i spodni nie moglo dopiac. lanka jak tam twoj napiety terminarz na weekend wyglada? potrzebny mi babski dzien i wyrwanie sie z domku bym mogla w koncu jakies normalne ciuchy zalozyc (bo codzien tylko rowerowe wdzianko przeplatane biurowcem)
There is a place. Like no place on Earth. A land full of wonder, mystery, and danger! Some say to survive it: You need to be as mad as a hatter. Which luckily I am Brykanie czyli to co Tygryski lubia najbardziej Kuchnia Tygryska |
![]() ![]() |
![]() |
#1075 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ( to już drugi po marchewkowym, tu się zaczyna robić niebezpiecznie! ![]()
Start diety: 1/09/2009, 88,2 kg, wzrost: 173 cm Zakończenie pierwszego etapu: 74,7 kg 30/11/2009 Drugi etap od 15/02/2010, cel: 68 kg Aktualnie: 75,8 kg http://straznik.dieta.pl/zobacz/stra...7414f241a9.png Edytowane przez Dianae Czas edycji: 2009-11-25 o 09:15 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1076 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1077 |
Raczkowanie
|
Prawda jest taka , ze kazda z nas potrzebuje wlasnej akceptacji swego wygladu i do tego dazymy wraz z Dukanem ... A jakie to mile, moc sie soba pozachwycac. Ja choc jeszcze jestem sloniatkiem , chetnie zagladam do lustra by podziwiac pomniejszajace sie boczki
![]() ![]()
![]() |
#1078 |
Raczkowanie
|
Dzień dobry
![]() A ja z dobrymi nowinami - po warzywkach co prawda troszkę waga poszła do góry, ale już po jednym dniu z proteinami spadła spowrotem ![]() ![]() Dziś na śniadanko zjadm sobie chlebek "zmodyfikowany" z przepisowni z wędlinką, na II śniadanie - twarożek, bo jakoś za wieśniakiem (mimo, że wygodniejszy) to nie przepadam. Niby tu ser, tam ser - ale to nie to samo ;-) Życzę wszystkim spadków i aby dobry humor i zacięcie Was nie opuszczało ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1079 |
Raczkowanie
|
Witajcie
![]() Ja dzisiaj przeszłam na 2 fazę. Pierwsza faza trwała u mnie 6 dni, w tym czasie ubyło mnie 2,5 kg, brzuch już tak nie wisi i ogólnie sama ze sobą czuje się lepiej ( choć to tylko a raczej aż 2,5 kg) ![]() Wiem, że dzięki tej diecie zrzucę całe zbędne sadełko ![]() Miłego dnia ![]()
Edytowane przez zwolak22 Czas edycji: 2009-11-25 o 10:36 |
![]() ![]() |
![]() |
#1080 |
Raczkowanie
|
Witam dziewczynki .Była dzis u mnie klientka w sklepie i szukała serka light podgadałam ja i mowi ze sie odchudza i pytam czy nasza dietka mowi ze tak .Wiecie co mi powiedziała ze przeczytała ksiazke i wyczytała ze makrele mozna jesc taka z puszki w sosie własnym a nie wedzona.Zaraz zajrzałam na 1 strona i wyraznie jest napisane ze rybe wedzona mozna czyli makrele chyba tak prawda? A swoja droga to nie spotkalam sie z makrela w sosie własnycm w puszcze
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:51.