![]() |
#181 |
Raczkowanie
|
Dot.: Powiększanie piersi cz.3
![]()
? ? ? Edytowane przez DagaGaga Czas edycji: 2009-11-30 o 18:59 |
![]() ![]() |
![]() |
#182 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Dagusia, tez bym się wściekła!!! ![]() ![]() Będzie dobrze..zobaczysz.. ![]() I za jakiś czas stwierdzisz,ze dobrze się stało..Odpocznij..wylecz się ![]() Bądż spokojna..Tak miało być.. Jesteśmy nadal z Tobą..Prawda laski...?? A niektóre czekają na kasę, niektóre na termin konsultacji, niektóre aż im się cycuchy wyrównają..niektóre na druga operację...Jesteśmy razem!! ![]() ![]() CYCUCHY!!!!!! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#183 |
Raczkowanie
|
![]()
? ? ? Edytowane przez DagaGaga Czas edycji: 2009-11-30 o 18:59 |
![]() ![]() |
![]() |
#184 |
Raczkowanie
|
Ja bardzo się boję bólu - chciałam mieć już to z głowy bo bardzo się stresowałam.... i wszystko ustalone pod operację... opieka do dziecka i w pracy ....... i lipa....... No ale cóż zrobić.............[/QUOTE] A terminów na grudzień już nie ma? |
![]() ![]() |
![]() |
#185 |
BAN stały
|
Samiii stad dowiedzialam sie paru rzeczy-np jaka rurke kupic zeby byla bezpieczna ,o nauce tez tu bylo cos -w Wawie cos jest ,ale tak jak mowisz to jakis sexy aerobik ale we Wroclawiu jest cos fajnego
![]() A jesli chodzi o moje lekcje to niestety wszystko jest scisle tajne -bielizna zakupiona (kasa wydebiona od TZ niby na kosmetyki) teraz juz nie wiem co wymysle ,zeby miec na rurke ![]() ![]() ![]() http://www.youtube.com/watch?v=xCMMLLd3SxI&feature=fvst Co do zajec z takiego fitnessu to fundusz pewnie by sie znalazl na te 2,3 lekcje ale jesli ma byc to tajemnica to nie moge sobie na to pozwolic-jestem niestety uzalezniona finansowo ![]() http://www.break.com/index/pole-dance-cat-fight.html ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A oto moj cel ![]() Ale najpierw ....szpagat ![]() ![]() Daga glowa do gory!!! ![]() Edytowane przez TiNi87 Czas edycji: 2009-11-25 o 13:47 |
![]() ![]() |
![]() |
#186 |
Raczkowanie
|
![]()
? ? ? Edytowane przez DagaGaga Czas edycji: 2009-11-30 o 19:00 |
![]() ![]() |
![]() |
#187 | ||
Kazar Lady
|
Cytat:
wiesz z drugiej strony to dmuchają na zimne, bo jakby faktycznie coś w gardle było a oni rurką tracheostomijną przenieśliby ten syf niżej?? wiem że to więcej nerwów ale teraz już trzeba zobaczyć te jaśniejszą stronę.. ---------- Dopisano o 14:41 ---------- Poprzedni post napisano o 14:40 ---------- Cytat:
ja biore tabletki i mogłam w zasadzie każdego dnia.. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#188 |
Raczkowanie
|
![]()
? ? ? Edytowane przez DagaGaga Czas edycji: 2009-11-30 o 19:01 |
![]() ![]() |
![]() |
#189 |
Wtajemniczenie
|
a oto moje dziśiejsze krzywuski chyba jest lepiej nie? czy lepiej nie mówić
![]() ![]() Daga porady agnes strona 4 ;_))
21.10.2009 Kolasinski, Poznan, 350 hp ![]() " W dzisiejszych czasach nie ma miejsca na milosc trzeba robic melanz i sie nie przyzwyczajac" ![]() Edytowane przez agnes281 Czas edycji: 2009-11-25 o 13:58 |
![]() ![]() |
![]() |
#190 |
Raczkowanie
|
Stronę czwartą Agnes to ja juz mam wykutą na blaszkę
![]()
? ? ? Edytowane przez DagaGaga Czas edycji: 2009-11-30 o 19:02 |
![]() ![]() |
![]() |
#191 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Tini, generalnie chodzi o to, że zabierając się za to trzeba albo na sto proc to robić, albo odczekac aż się będzie mogło na te sto proc robić ![]() rurki rozporowe nie są szczególnie bezpieczne, na you tubie jest też masa filmików gdzie laska zaliczała glebę razem z rurą.. to oprócz tego, że może być bolesne, może też być mocno niebezpieczne.. nie będę Cię na siłę przekonywać oczywiście ![]() ![]() ![]() zanim kupisz rurę wpraw trochę i wypracuj mięśnie - to jest podstawa tańca na rurze tak na marginesie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#192 |
Raczkowanie
|
W te dni cyklu najmniej boli i najszybciej sie goi. Nie ma zatrzymanej wody w organiźmie i jest najmniejsze ryzyko powikłań.
#193 |
Zadomowienie
|
Nigdy tego nie nadrobie ... normalnie nigdy
![]() Najwazniejsze, ze wraz z silikonami wzrasta seksualnosc ich posiadaczek ![]() ![]() TiNi, w Wawie mozna wziac indywidualne lekcje tanca na rurze ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DagaGaga, pechoza ![]() Misia, wczoraj dotarlam do naszego doktorka na kontrol ![]() ![]() ![]() ![]() Sami, dostalam pozwolenie na zabiegi u Bochenka ![]() Ale sie dzisiaj sponiewieralam ... prawie dwie godziny treningu od 6.30 i nog i rak nie czuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#194 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
bajeeeeeeeeeeeeeeeeeeer ![]() ![]() ![]() a nie wiesz gdzie takie lekcje można..? ![]() Cytat:
![]() a jak ktoś bierze tabsy, to też takie restrykcje? Cytat:
![]() kwestia tego na jakim terminie Ci zależy - ja np wolę piątki, bo sobota-niedziela mogę bez stanika pochodzić, a że u mnie blizny są pod to stanik mnie drażni trochę, i wieczorem - więc ze 3 tyg wcześniej wolę zadzwonić żeby się umówić. dzwoniłam wczoraj chyba i na początek grudnia babeczka miała wolne terminy, tzn na połowę, bo mnie drugi-trzeci tydzień września interesował ![]() na te wcześniejsze godziny to czasami tylko tydz trzeba było czekać ![]() Edytowane przez Samiii Czas edycji: 2009-11-25 o 14:29 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#195 |
BAN stały
|
Samiii moze to???
![]() Edytowane przez TiNi87 Czas edycji: 2009-11-25 o 14:47 |
![]() ![]() |
![]() |
#196 |
Zadomowienie
|
Sami, dzieki
![]() ![]() A lekcje brali u kogos z Akademii Tanca. Miala byc na poczatku taka bardzo erotyczna rumba, a wyszla rumba ... z rura na barze ![]() BTW sypialnianych gadzetow to rury nie mamy, ale lustra ... podwieszane na lacuchach na suficie i weneckie na czesci sciany laczacej sypialnie z gabinetem ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#197 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() może się wreszcie zmotywuję.. żeby ruszyć dupsko i zarzucić szangę.. ![]() bo od operacji ćwiczę zrywami.. parę dni, potem parenaście przerwy, i znowu.. wstyd! ![]() dzięki Tini, przyda mi się to, jeśli nie aby wybrać się tam, to wstępnie motywacyjnie na pewno! ![]() Cytat:
![]() lustra na suficie mi się podobają - ale mam jakiś lęk ze mi to spadnie ![]() Edytowane przez Samiii Czas edycji: 2009-11-25 o 15:05 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#198 | |
Kazar Lady
|
Sam - poczta
Ania - jesteś boska..musisz koniecznie częściej tu wpadać a ta wizyta u doktorka ![]() ja się wybiore chyba 5 w sobote na końcowe szwy i masaż Ania, jest dziewczyna co o siłowniach by pogadała w wawie - swego czasu ją przekonałaś żeby zamiast lipo...może do Ciebie na[pisać bo ja pojęcia o tym nie mam ![]() ---------- Dopisano o 16:29 ---------- Poprzedni post napisano o 16:29 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#199 |
BAN stały
|
Agnes ja usztywniam
![]() ![]() Cycuszki ladniutkie a jak zezuja to znaczy ,ze sa juz ruchome ![]() Edytowane przez TiNi87 Czas edycji: 2009-11-25 o 15:39 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#200 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Misia, dawaj ja tutaj, albo via mail ![]() ![]() ![]() ![]() A jeszcze odnosnie doktorka, mowie Mu ze moj nos ma lepsze i gorsze dni i bywa, ze wtedy gdy powinien byc wyjsciowy, to wcale sie nie stara ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#201 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
nawet nie wiesz jak bardzo mi przykro ![]() ![]() ![]()
![]() |
#202 | |
Kazar Lady
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() podam jej maila i ju |
|
![]() ![]() |
![]() |
#203 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() a cycuchy ulożą się i zejdą na jeden poziom ![]() ![]() ![]() ![]() na tle calej sylwetki juz inaczej dziewczynki się prezentują ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#204 |
Raczkowanie
|
Czesc Dziewczynki, napisalam do dr. Br. i zaproponowal mi implanty Nagor impleo IMP EHR 360 lub 390 . Czy te implanty sa dobre jakosciowo? Poradzcie cos, please.....:-(
|
![]() ![]() |
![]() |
#205 |
Zadomowienie
|
kora, takie ma nasza Misia
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#206 | ||
Kazar Lady
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Tak to te same co mam ja i Tini Jasne że są dobre jakościowo - jak inne tylko Nagory sa bardziej miękkie od pozostałych.. A te IMP EHR to te nowe implanty "przepełnione" okrągłe ale trzymają fason i Dr Ci zaproponował super wysoki profil ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:25 ---------- Poprzedni post napisano o 17:21 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#207 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Boże co ja znów wypisuje ![]() SORKI! ![]() ![]() ![]() Horo i Miskaa celowo tak stanęłam żeby było widac pół sylwetki, co ułatwi czy piersi mają się lepiej.Dzięki wam za pozytywne opinie;-))
21.10.2009 Kolasinski, Poznan, 350 hp ![]() " W dzisiejszych czasach nie ma miejsca na milosc trzeba robic melanz i sie nie przyzwyczajac" ![]() Edytowane przez agnes281 Czas edycji: 2009-11-25 o 16:29 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#208 | |
Kazar Lady
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#209 |
Wtajemniczenie
|
właśnie dziś się czuje jakbym miała deprechę
![]() niż psychiczny... ![]() ---------- Dopisano o 18:55 ---------- Poprzedni post napisano o 18:41 ---------- [QUOTE=horo;15497736]seksowna laseczka z Ciebie ![]() ![]() ![]() powiedz to mojemu TZ ![]() ![]() ![]()
#210 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Daga tak mi przykro ![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:10 ---------- Poprzedni post napisano o 18:00 ---------- Cytat:
Fajne masz te krzywuski ![]() ![]() Buty nie kupione ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:14.