Powiększanie piersi cz.3 - Strona 7 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-11-25, 13:27   #181
DagaGaga
Raczkowanie

Dot.: Powiększanie piersi cz.3

Edytowane przez DagaGaga
Czas edycji: 2009-11-30 o 18:59
DagaGaga jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-25, 13:29   #182
willma2
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez DagaGaga Pokaż wiadomość
Nie czuje się za bardzo "zahartowana w boju" wręcz przeciwnie.........
Czekam już tak dłuuugo,że już więcej nie potrzeba.....

Dagusia, tez bym się wściekła!!! tez ze mnie nerwus i stresuję się byle głupotką..Tyle czekałaś..tyle się nastawiałaś..Mnie tez cholera wzięła..jak po dwóch dniach musiałam ponownie położyć się na stół..A ja wszystko w tajemnicy trzymałam przed rodzicami..znajomymi....
Będzie dobrze..zobaczysz..
I za jakiś czas stwierdzisz,ze dobrze się stało..Odpocznij..wylecz się
Bądż spokojna..Tak miało być..
Jesteśmy nadal z Tobą..Prawda laski...??
A niektóre czekają na kasę, niektóre na termin konsultacji, niektóre aż im się cycuchy wyrównają..niektóre na druga operację...Jesteśmy razem!!Połączone jedna ideą

CYCUCHY!!!!!!
willma2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-25, 13:31   #183
DagaGaga
Raczkowanie

Edytowane przez DagaGaga
Czas edycji: 2009-11-30 o 18:59
Stary 2009-11-25, 13:32   #184
willma2
Raczkowanie

Ja bardzo się boję bólu - chciałam mieć już to z głowy bo bardzo się stresowałam.... i wszystko ustalone pod operację... opieka do dziecka i w pracy ....... i lipa.......
No ale cóż zrobić.............[/QUOTE]

A terminów na grudzień już nie ma?
willma2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-25, 13:34   #185
TiNi87
BAN stały

Samiii stad dowiedzialam sie paru rzeczy-np jaka rurke kupic zeby byla bezpieczna ,o nauce tez tu bylo cos -w Wawie cos jest ,ale tak jak mowisz to jakis sexy aerobik ale we Wroclawiu jest cos fajnego http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3409946

A jesli chodzi o moje lekcje to niestety wszystko jest scisle tajne -bielizna zakupiona (kasa wydebiona od TZ niby na kosmetyki) teraz juz nie wiem co wymysle ,zeby miec na rurke ,do lekcji myslalam kupic jakas plyte DVD i uczyc sie od podstaw ,ogladalam sporo filmikow-niektore to prawdziwa walka z grawitacja,ale niektore wydaja sie do zrobienia ,praktyka czyni mistrza np ten krok wydaje sie bajecznie prosty ,zwlaszcza przy rurce obrotowej
http://www.youtube.com/watch?v=xCMMLLd3SxI&feature=fvst

Co do zajec z takiego fitnessu to fundusz pewnie by sie znalazl na te 2,3 lekcje ale jesli ma byc to tajemnica to nie moge sobie na to pozwolic-jestem niestety uzalezniona finansowo

http://www.break.com/index/pole-dance-cat-fight.html B EZ KOMENTARZA

A oto moj celhttp://www.youtube.com/watch?v=u6KnUW9N3Zo
Ale najpierw ....szpagat bez tego ani rusz

Daga glowa do gory!!!

Edytowane przez TiNi87
Czas edycji: 2009-11-25 o 13:47
TiNi87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-25, 13:39   #186
DagaGaga
Raczkowanie

Edytowane przez DagaGaga
Czas edycji: 2009-11-30 o 19:00
Stary 2009-11-25, 13:41   #187
Miskaa78
Kazar Lady

Cytat:
Nerwa mam - szczególnie,że chora sie nie czuję. To prawda,ze coś tam z tym gardłem się działo ....... wcześniej tydzień..... ale to tylko gardełko..... Ja mam z nim tak raz na jakiś czas,że boli i przestaje...... Może to przez brak migdałków (trzech).
Tyle,że ich najbardziej zaniepokoiły węzły.... Są nieco powiększone.... ale nie bolą
ale te węzły na szyi tak? bo inne normalne są? Tylko dziwne że węzły dały objaw a badania nic..
wiesz z drugiej strony to dmuchają na zimne, bo jakby faktycznie coś w gardle było a oni rurką tracheostomijną przenieśliby ten syf niżej??
wiem że to więcej nerwów ale teraz już trzeba zobaczyć te jaśniejszą stronę..

---------- Dopisano o 14:41 ---------- Poprzedni post napisano o 14:40 ----------

Cytat:
Terminy na grudzień zapewne są ale..... Dr zoperuje mnie
dopiero 2 tyg po wyzdrowieniu......
Do tego musi być to odpowiedni dzień cyklu.
U mnie by to wypadało tak koło 18tego grudnia.........
Tyle,że tak przed samymi świetami...... Opatrunki trzeba zmieniać..... Usiąść z rodzinką do stołu........... itp itd.........
czemu w odpowiedni dzień cyklu? to chyba tylko żeby na miesiączkę nie trafić tak?
ja biore tabletki i mogłam w zasadzie każdego dnia..

Sarkazm to obrona osób inteligentnych przed otaczającą głupotą..

Miskaa78 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-11-25, 13:49   #188
DagaGaga
Raczkowanie

Edytowane przez DagaGaga
Czas edycji: 2009-11-30 o 19:01
Stary 2009-11-25, 13:52   #189
agnes281
Wtajemniczenie

a oto moje dziśiejsze krzywuski chyba jest lepiej nie? czy lepiej nie mówić:hahaha :krzywo stanęłam ...Prawy patrzy sobie gdzieś tam...olal lewgo no wiecie co!!! moje cycki mają zeza!
Daga porady agnes strona 4 ;_))

" W dzisiejszych czasach nie ma miejsca na milosc trzeba robic melanz i sie nie przyzwyczajac"

Edytowane przez agnes281
Czas edycji: 2009-11-25 o 13:58
agnes281 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-25, 14:01   #190
DagaGaga
Raczkowanie

Stronę czwartą Agnes to ja juz mam wykutą na blaszkę

Edytowane przez DagaGaga
Czas edycji: 2009-11-30 o 19:02
Stary 2009-11-25, 14:08   #191
Samiii
Zadomowienie

Cytat:
Pani Dr operuje tylko między 6-10 dniem cyklu. W związku z tym nie jest tak łatwo ustalić termin, a już w ogóle szybki termin.........
czemu tylko w te dni?

Tini, generalnie chodzi o to, że zabierając się za to trzeba albo na sto proc to robić, albo odczekac aż się będzie mogło na te sto proc robić
rurki rozporowe nie są szczególnie bezpieczne, na you tubie jest też masa filmików gdzie laska zaliczała glebę razem z rurą.. to oprócz tego, że może być bolesne, może też być mocno niebezpieczne..
nie będę Cię na siłę przekonywać oczywiście niemniej, ja bym nie ryzykowała, lepiej pćwiczyć fajny striptiz z elementami jakiejś lekkiej akrobatyki jeśli ktoś umie niż porywać się na coś zaawansowanego nie mając żadnej "bazy"
zanim kupisz rurę wpraw trochę i wypracuj mięśnie - to jest podstawa tańca na rurze tak na marginesie
Samiii jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-11-25, 14:11   #192
DagaGaga
Raczkowanie

W te dni cyklu najmniej boli i najszybciej sie goi. Nie ma zatrzymanej wody w organiźmie i jest najmniejsze ryzyko powikłań.
Stary 2009-11-25, 14:18   #193
anna_ivy
Zadomowienie

Nigdy tego nie nadrobie ... normalnie nigdy

Najwazniejsze, ze wraz z silikonami wzrasta seksualnosc ich posiadaczek I tego bede sie trzymac

TiNi, w Wawie mozna wziac indywidualne lekcje tanca na rurze Kiedys robilam zdjecia na przyjeciu weselnym, chociaz nic z weselem nie mialo wspolnego Przyjecie bylo w gronie dosc zakreconych ludzi, z rockowym zespolem, w klubie stylizowanym na Klub54, a zamiast walca na poczatek mloda para zaserwowala wszystkim rumbe z elementami tanca na rurze. Mega wrazenie Do konca imprezy ustawiala sie kolejka chetnych do rurkowych akrobacji ... normalnie maly, sztywny przedmiot a taaakie zainteresowanie

DagaGaga, pechoza

Misia, wczoraj dotarlam do naszego doktorka na kontrol Musialam tak zdrowo i witalnie wygladac, ze nawet bluzki nie musialam rozpinac, a uslyszalam "wszystko wyglada doskonale" Jestem troche rozczarowana, bo odkad mam nowe nabytki pokazywalabym je wszem i wobec ... No nic, poki co musi wystarczyc mi szatnia na silowni

Sami, dostalam pozwolenie na zabiegi u Bochenka Skrobnij ile czeka sie na wizyte?

Ale sie dzisiaj sponiewieralam ... prawie dwie godziny treningu od 6.30 i nog i rak nie czuje
anna_ivy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-25, 14:28   #194
Samiii
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez anna_ivy Pokaż wiadomość
TiNi, w Wawie mozna wziac indywidualne lekcje tanca na rurze Kiedys robilam zdjecia na przyjeciu weselnym, chociaz nic z weselem nie mialo wspolnego Przyjecie bylo w gronie dosc zakreconych ludzi, z rockowym zespolem, w klubie stylizowanym na Klub54, a zamiast walca na poczatek mloda para zaserwowala wszystkim rumbe z elementami tanca na rurze. Mega wrazenie Do konca imprezy ustawiala sie kolejka chetnych do rurkowych akrobacji ... normalnie maly, sztywny przedmiot a taaakie zainteresowanie

bajeeeeeeeeeeeeeeeeeeer
a nie wiesz gdzie takie lekcje można..?

Cytat:
W te dni cyklu najmniej boli i najszybciej sie goi. Nie ma zatrzymanej wody w organiźmie i jest najmniejsze ryzyko powikłań.
tak myślałam
a jak ktoś bierze tabsy, to też takie restrykcje?

Cytat:
Sami, dostalam pozwolenie na zabiegi u Bochenka Skrobnij ile czeka sie na wizyte?
Bębenka
kwestia tego na jakim terminie Ci zależy - ja np wolę piątki, bo sobota-niedziela mogę bez stanika pochodzić, a że u mnie blizny są pod to stanik mnie drażni trochę, i wieczorem - więc ze 3 tyg wcześniej wolę zadzwonić żeby się umówić.
dzwoniłam wczoraj chyba i na początek grudnia babeczka miała wolne terminy, tzn na połowę, bo mnie drugi-trzeci tydzień września interesował
na te wcześniejsze godziny to czasami tylko tydz trzeba było czekać

Edytowane przez Samiii
Czas edycji: 2009-11-25 o 14:29
Stary 2009-11-25, 14:44   #195
TiNi87
BAN stały

Samiii moze to??? http://eroticfitness-rasha.blog.onet...,ID310562204,n

Edytowane przez TiNi87
Czas edycji: 2009-11-25 o 14:47
Stary 2009-11-25, 14:50   #196
anna_ivy
Zadomowienie

Sami, dzieki Ja moge tez w godzinach dopoludniowych, wiec nie powinnam zbyt dlugo czekac. No i patrz ... tak jestem przez ta jesien zakrecona, ze nawet nazwiska przekrecam

A lekcje brali u kogos z Akademii Tanca. Miala byc na poczatku taka bardzo erotyczna rumba, a wyszla rumba ... z rura na barze

BTW sypialnianych gadzetow to rury nie mamy, ale lustra ... podwieszane na lacuchach na suficie i weneckie na czesci sciany laczacej sypialnie z gabinetem Tyz bajer
Stary 2009-11-25, 14:52   #197
Samiii
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez TiNi87 Pokaż wiadomość
ooooooooooo dzięki

może się wreszcie zmotywuję.. żeby ruszyć dupsko i zarzucić szangę..
bo od operacji ćwiczę zrywami.. parę dni, potem parenaście przerwy, i znowu.. wstyd!
dzięki Tini, przyda mi się to, jeśli nie aby wybrać się tam, to wstępnie motywacyjnie na pewno!

Cytat:
Sami, dzieki Ja moge tez w godzinach dopoludniowych, wiec nie powinnam zbyt dlugo czekac. No i patrz ... tak jestem przez ta jesien zakrecona, ze nawet nazwiska przekrecam

A lekcje brali u kogos z Akademii Tanca. Miala byc na poczatku taka bardzo erotyczna rumba, a wyszla rumba ... z rura na barze

BTW sypialnianych gadzetow to rury nie mamy, ale lustra ... podwieszane na lacuchach na suficie i weneckie na czesci sciany laczacej sypialnie z gabinetem Tyz bajer
dzięki za info

lustra na suficie mi się podobają - ale mam jakiś lęk ze mi to spadnie

Edytowane przez Samiii
Czas edycji: 2009-11-25 o 15:05
Stary 2009-11-25, 15:29   #198
Miskaa78
Kazar Lady

Sam - poczta

Ania - jesteś boska..musisz koniecznie częściej tu wpadać a ta wizyta u doktorka ...hihihi
ja się wybiore chyba 5 w sobote na końcowe szwy i masaż

Ania, jest dziewczyna co o siłowniach by pogadała w wawie - swego czasu ją przekonałaś żeby zamiast lipo...może do Ciebie na[pisać bo ja pojęcia o tym nie mam

---------- Dopisano o 16:29 ---------- Poprzedni post napisano o 16:29 ----------

Cytat:
Tini podziwiam ucz się zrobisz mega wrażenie !!!

Stary 2009-11-25, 15:35   #199
TiNi87
BAN stały

Agnes ja usztywniam i wysuwam maxymalnie do przodu,ale czy on ma wyjsc az poza usta o to Ci chodzi ??
Cycuszki ladniutkie a jak zezuja to znaczy ,ze sa juz ruchome

Edytowane przez TiNi87
Czas edycji: 2009-11-25 o 15:39
Stary 2009-11-25, 15:43   #200
anna_ivy
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Miskaa78 Pokaż wiadomość
Ania, jest dziewczyna co o siłowniach by pogadała w wawie - swego czasu ją przekonałaś żeby zamiast lipo...może do Ciebie na[pisać bo ja pojęcia o tym nie mam

Misia, dawaj ja tutaj, albo via mail W koncu wrocilam do regularnych treningow Tak 5 - 6 razy w tygodniu i jakos odbuduje te miesnie, ktore "zjadlam" po OP Misia, licze ze jak wydobrzejesz, to tez troche pomachasz

A jeszcze odnosnie doktorka, mowie Mu ze moj nos ma lepsze i gorsze dni i bywa, ze wtedy gdy powinien byc wyjsciowy, to wcale sie nie stara Dostalam szybka propozycje dyscyplinujacego zastrzyku w nos, co to niby mial pomoc na jego kaprysy ... whoops ... szybciutko zgarnelam torebke, plaszczyk i szalik i w dluuuuga Na odchodnym doktorek milo zapraszal na sobote ... Ale w sumie tak sobie mysle, ze lepsze jest wrogiem dobrego, nie? I po co mi ten zastrzyk ... zbyt piekna po nim bede i sie juz wcale nie poznam
Stary 2009-11-25, 15:45   #201
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Cytat:
Właśnie dotarłam do końca.... choć tylko tak pobieznie.....
Nie operowali mnie wczoraj ponieważ mam lekko powiększone węzły chłonne oraz 2 pęcherzyki na tylniej ścianie gardła........
Jestem załamana..... Wczoraj na chwile odpaliłam komputer ale nie czytałam nawet bo nie miałam sił.... załamka totalna...........
Termin ustalę z Pania dr jak wyzdrowieję. Pewniej nie prędzej jak w styczniu..... A wczoraj w klinice to mało nie zeszłam na zawał... a anestezjolog mówi ,że niestety ale nie znieczuli.............
Tyle nerwów na nic......
Daga,
nawet nie wiesz jak bardzo mi przykro

horo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-25, 15:49   #202
Miskaa78
Kazar Lady

Cytat:
Misia, dawaj ja tutaj, albo via mail W koncu wrocilam do regularnych treningow Tak 5 - 6 razy w tygodniu i jakos odbuduje te miesnie, ktore "zjadlam" po OP Misia, licze ze jak wydobrzejesz, to tez troche pomachasz

A jeszcze odnosnie doktorka, mowie Mu ze moj nos ma lepsze i gorsze dni i bywa, ze wtedy gdy powinien byc wyjsciowy, to wcale sie nie stara Dostalam szybka propozycje dyscyplinujacego zastrzyku w nos, co to niby mial pomoc na jego kaprysy ... whoops ... szybciutko zgarnelam torebke, plaszczyk i szalik i w dluuuuga Na odchodnym doktorek milo zapraszal na sobote ... Ale w sumie tak sobie mysle, ze lepsze jest wrogiem dobrego, nie? I po co mi ten zastrzyk ... zbyt piekna po nim bede i sie juz wcale nie poznam
:rot fl:

podam jej maila i ju

Stary 2009-11-25, 15:54   #203
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Cytat:
Napisane przez agnes281 Pokaż wiadomość
a oto moje dziśiejsze krzywuski chyba jest lepiej nie? czy lepiej nie mówić:hahaha :krzywo stanęłam ...Prawy patrzy sobie gdzieś tam...olal lewgo no wiecie co!!! moje cycki mają zeza!
seksowna laseczka z Ciebie
a cycuchy ulożą się i zejdą na jeden poziom ... tylko musisz rowno stać, a nie powyginana jak wierzba na wietrze
na tle calej sylwetki juz inaczej dziewczynki się prezentują idealnie pasują

horo jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-11-25, 16:03   #204
kora1
Raczkowanie

Czesc Dziewczynki, napisalam do dr. Br. i zaproponowal mi implanty Nagor impleo IMP EHR 360 lub 390 . Czy te implanty sa dobre jakosciowo? Poradzcie cos, please.....:-(
kora1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-25, 16:09   #205
anna_ivy
Zadomowienie

kora, takie ma nasza Misia Musisz Ja podpytac, bo pewnie wie o nich wszystko, albo i jeszcze wiecej
Stary 2009-11-25, 16:25   #206
Miskaa78
Kazar Lady

Cytat:
kora, takie ma nasza Misia Musisz Ja podpytac, bo pewnie wie o nich wszystko, albo i jeszcze wiecej

Tak to te same co mam ja i Tini
Jasne że są dobre jakościowo - jak inne tylko Nagory sa bardziej miękkie od pozostałych..
A te IMP EHR to te nowe implanty "przepełnione" okrągłe ale trzymają fason i Dr Ci zaproponował super wysoki profil klask i:

---------- Dopisano o 17:25 ---------- Poprzedni post napisano o 17:21 ----------

Cytat:
klask i: super laska z Ciebie !!!

Stary 2009-11-25, 16:25   #207
agnes281
Wtajemniczenie

Cytat:
Agnes ja usztywniam i wysuwam maxymalnie do przodu,ale czy on ma wyjsc az poza usta o to Ci chodzi ??
Cycuszki ladniutkie a jak zezuja to znaczy ,ze sa juz ruchome
jakbyś robiła "AAAAAAAAA" u pana .dr no musisz go wywalic na zewnątrz nie stresuj się tym tylko rokoszuj sama wyczujesz pamiętając, że i jezykim możesz pieścić X od spodu....jak położysz go sobie na język
Boże co ja znów wypisuje
SORKI!:ha haha:
Horo i Miskaa celowo tak stanęłam żeby było widac pół sylwetki, co ułatwi czy piersi mają się lepiej.Dzięki wam za pozytywne opinie;-))

" W dzisiejszych czasach nie ma miejsca na milosc trzeba robic melanz i sie nie przyzwyczajac"

Edytowane przez agnes281
Czas edycji: 2009-11-25 o 16:29
Stary 2009-11-25, 16:30   #208
Miskaa78
Kazar Lady

Cytat:
jakbyś robiła "AAAAAAAAA" u pana .dr no musisz go wywalic na zewnątrz nie stresuj się tym tylko rokoszuj sama wyczujesz pamiętając, że i jezykim możesz pieścić X od spodu....jak położysz go sobie na język
Boże co ja znów wypisuje
SORKI!:ha haha:
Horo i Miskaa celowo tak stanęłam żeby było widac pół sylwetki, co ułatwi czy piersi mają się lepiej.Dzięki wam za pozytywne opinie;-))
chyba deprecha już minęła bo od wczoraj o jednym

Stary 2009-11-25, 16:55   #209
agnes281
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Miskaa78 Pokaż wiadomość
chyba deprecha już minęła bo od wczoraj o jednym
właśnie dziś się czuje jakbym miała deprechę
niż psychiczny...

---------- Dopisano o 18:55 ---------- Poprzedni post napisano o 18:41 ----------

[QUOTE=horo;15497736]seksowna laseczka z Ciebie
powiedz to mojemu TZ

Stary 2009-11-25, 17:10   #210
agnelka.pl
Rozeznanie

Cytat:
Właśnie dotarłam do końca.... choć tylko tak pobieznie.....
Nie operowali mnie wczoraj ponieważ mam lekko powiększone węzły chłonne oraz 2 pęcherzyki na tylniej ścianie gardła........
Jestem załamana..... Wczoraj na chwile odpaliłam komputer ale nie czytałam nawet bo nie miałam sił.... załamka totalna...........
Termin ustalę z Pania dr jak wyzdrowieję. Pewniej nie prędzej jak w styczniu..... A wczoraj w klinice to mało nie zeszłam na zawał... a anestezjolog mówi ,że niestety ale nie znieczuli.............
Tyle nerwów na nic......

Daga tak mi przykro , juz sobie wyobrazam jak sie czulas . Teraz tylko nie martw sie na zapas. Spokojnie czekaj na wynik. U mnie tez wykryto bakterie, ale w nosie. Mam brac antybiotyk pare dni wczesniej i mage byc operowana.

---------- Dopisano o 18:10 ---------- Poprzedni post napisano o 18:00 ----------

Cytat:

Fajne masz te krzywuski , poprosze jeszcze zdjecie z profilu

Buty nie kupione , bo nie bylo rozmiaru, ale kasa jest i napewno cos kupie.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości