|
|
#1531 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki - część X
Cześć
Mam dziś wolny dzień, miałam iść na zakupy, ale to co dzieje się za oknem skutecznie mnie zniechęca ![]() Zamówiłam sobie wczoraj piękną bieliznę, mam nadzieję, że na żywo będzie równie ładna jak w necie ![]() Nadal nie kupiłam tuszu ani kremu (jadę na maseczce winogronowej ),bo jakoś tak nie po drodze mi ostatnio do drogerii![]() Wykończyłam za to micel, tonik, szampon i lakier do włosów Nosku mam już wszystkie 3 polecane przez Ciebie maski i jestem zachwycona ![]() To jednak nie uchroni mnie przed podcięciem włosów, są już za długie i przez to kiepsko się układają.
|
#1532 |
|
Przyjaciółka KWC
|
Melduję, że nowe Glam Weary są w Firlicie na Szewskiej i żaden kolor nie powtarza się z poprzednią serią. Żaden też mi się nie spodobał.
Na szczęście, bo lakierów mam już chyba za dużo. To pewnie oznaka, że zdrowieję.Oglądałam też ładny fioletowy lakier z serii Fashion&Diamonds, jakaś limitowanka Bell, ale nie przekonał mnie na tyle, żeby go kupić.
|
|
#1533 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Już któryś raz się tutaj przewija, aż mnie tchnęło i faktycznie opnie w kwc ma świetne ![]() Nie zapycha nic a nic? Bo ja wrażliwiec na tym punkcie i mało co mnie nie zapycha niestety :/ Na biochemii nie ma analizy składu pod tym względem, Hexx wypowiedziała się jedynie, że super ![]() Ta zniżka to dla klubowiczów pewnie? Czy jakaś promocja w YR dla każdego?Nie zaglądałam tam od wieków, a kartę posiałam ![]() Przyłączam się do życzeń dla Em
|
|
|
|
|
#1534 | |
|
Miss Pudernica
|
Cytat:
Teraz nie ma go w promocji, dostałam zniżkę 40% na dowolny kosmetyk. Normalnie kosztuje 55 zł, ale do niedawna była ciągle na niego promocja.
|
|
#1535 |
|
Zakorzenienie
|
Ale beznadziejna pogoda: na zmianę deszcz i słońce i cały dzień jestem przez to senna i zmęczona
Aż nie chce mi się wychodzić z biura.Dostałam maila, że wczoraj nadali moją paczkę z BU, więc do końca tygodnia powinnam ją mieć emuś ma dziś urodziny? Wszystkiego najlepszego kochana
|
#1536 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Chyba się przejadę jutro, bo szukam czegoś nawilżającego, co jednocześnie by mnie nie zapchało i ostatnio same porażki zaliczam. Nawet Bielendę Torf i Wodorosty wypróbowałam, bo ma świetne recenzje, 2 podejścia i każde zakończone zapchaniem porów
|
|
|
|
|
#1537 |
|
Zakorzenienie
|
No proszę, przyszłam do domu a tu paczucha z BU już na stole
Poczta coś zadziwiająco szybko u mnie chodzi ostatnio Umyłam buźkę od razu olejkiem egzotycznym - pachnie ślicznie, trochę jakby owcami egzotycznymi a trochę ziołowo.
|
#1538 |
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Miałam dziś stresujący dzień i muszę się jakoś odprężyć - zrobiłam sobie kompres na włosy, zaraz będę malowała pazurki fioletowym Glam Wear'em - ciekawe czy te nowe kolory są już u mnie, skusiłabym się na jakiś.
Potem w planach mam dalszą część spa i naukę, ale dziś w sumie nawet stosunkowo mało tego. Powolutku uczulenie z twarzy schodzi!
|
|
|
|
#1539 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i z niecierpliwością czekam na foty.A kawa z mlekiem też niczego sobie brzmi ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Sama akurat brałam na zniżkę 2 w cenie 1 w ofercie wysyłkowej, ale jak chcesz, to kupi sobie najnowszego JOYa i tam masz kupon na -50% ważny 5-6 grudnia. ********************** Emuś, wszystkiego najlepszego z okazji urodzin ********************** Zeżarłam prawie całą czekoladę Tatrzańską Wedla i mi niedobrze W ogóle jakoś dziwnie dziś smakowała, chociaż jak najbardziej ważna jest, nawet mama stwierdziła, że dziwna. No ale kiepski dzień dziś miałam i musiałam ją zjeść nawet mimo podejrzanego smaku. Oby mi tylko to bokiem nie wyszło Dobija mnie ostatnio praca i już naprawdę nie mam siły walczyć z wiatrakami Zmęczona jestem. Miałam jutro do TŻ jechać, ale chyba mu zaraz zakomunikuję, że ma wolne, bo po prostu padam, a jeszcze na 10 idę do fryzjera, gdzie mi zejdzie ze 3 godziny z farbowaniem i podcinaniem. Potem może skoczę do galerii, bo dziś przelotem widziałam niegłupie jeansy czarne, no i ogólnie dawno po sklepach nie łaziłam. Nic to, że wypłata dopiero w piątek, a ja jestem spłukana. Nic to, że mniejsza niż zwykle o jakieś 30-35% Nic to, że kolejna będzie taka sama
|
||||
|
|
|
#1540 |
|
Zakorzenienie
|
Em, ja również życzę wszystkiego najlepszego!
MagJa współczuję sytuacji w pracy Dziś mieli nam przywieźć szafki do naszego gniazdka, ale zadzwonili, że się jedna uszkodziła w transporcie ![]() Miałyście może coś z serii Pure Calmille z YR? świetna oferta mi przyszła na maila...no ale i tak muszę się powstrzymać na jeszcze długi czas, chciałam tylko zasięgnąć opinii.
|
#1541 | |
|
Miss Pudernica
|
Cytat:
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...#review-356408 Kiedyś używałam żelu-kremu do twarzy, ale też mnie podrażnił. Tak więc mi ta seria w ogóle nie podeszła.
|
|
#1542 | |
|
Zakorzenienie
|
Em, dużo zdrówka, mniej stresów i udanego wyjazdu do Francji.
Widzę że masz krem do skórek z Avonu? Jak się go używa? Tzn to coś ma odżywiać skórki czy zmiękczać żeby można je było odsunąć?Cytat:
Nie przepadam za czekoladą. ![]() A najbardziej wpienia mnie to że jak już znajdę swoje ideały to zmienia się pora roku/potrzeby mojej skóry albo nie wiadomo co jeszcze i te ideały już nie są idealne.
|
|
#1543 |
|
Przyjaciółka KWC
|
Co tu takie pustki wczoraj i dziś?
![]() Wybieram się dziś w końcu na zakupy do Body Shopu - po maseczkę i krem. I może jakiś górnopółkowy tusz w SP będzie w promocji, to kupię, bo mam wrażenie, że mi się chyba Hypnose powoli kończy. Nie wie ktoś, czy jest jeszcze promocja w środy po 18 jakaś w Galerii Kazimierz czy ta akcja już skończona? ![]() Kończę jutro praktyki. Szkoda tylko, że od wtorku zaczynam następne.![]() Emuś wszystkiego najlepszego.
|
|
#1544 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Używam trzeciego słoiczka i dopiero niedawno spojrzałam na skład - naprawdę dobrze wygląda (na tyle co się znam) - między innymi ma wysoko mocznik.Jak dla mnie to jeden z najlepszych kosmetyków YR Cytat:
![]() Moja mama też tak twierdzi. A ja nie wierzę, to niemożliwe ![]() Sleepy kusi Bellowymi lakierami, a ja nie mogę ich nigdzie znaleźć w okolicy ![]() Upiekłam dzisiaj pierniczki . Miały niby leżakować do Świąt... Nie powiem, co się stało z 1/3 z nich A w ogóle to odechciało mi się spieszyć zpisaniem... Wczoraj zaniosłam promotorowi prawie całą część teoretyczną pracy... i się okazało, że dzisiaj wyjeżdża i do niedzieli na pewno nawet na moją twórczość nie spojrzy Obawiam się, że ma zamiar się zemścić za mój wcześniejszy brak pośpiechu. Czyli... za pół roku sprawdzi mi pracę
|
|
#1545 | |
|
Rozeznanie
|
hey!!
![]() Cytat:
ja kiedyś miałam chyba z tej serii dezodorant w kulce (nie wiem czy jeszcze jest w ofercie, bo to było jakieś 2 lata temu) i niespecjalnie przypadł mi do gustu - pachniał całkiem fajnie, ale nie chronił przed poceniem nic a nic... wczoraj wykończyłam balsam Happy Time Nivei i w sumie zostały mi już tylko resztki Avonowego Naturalsa i pół opakowania balsamu kaszmirowego Cien - myślę, że mogę się rozejrzeć za czymś nowym do smarowania, jak sądzicie?? Dumam nad tym masłem czekoladowym Farmony - nadal sobie chwalicie??
|
|
|
|
|
#1546 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, dziękuję za opinię dot. YR
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Farmony niestety nie mam (jeszcze...) I jak ten Happy time? Słyszałam, że nienajlepszy. Niedługo przyleci do mnie z wymiany miniaturka, to sama przetestuję.
|
|
#1547 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Dodam tylko zdjęcie moich nowych nabytków, trochę źle mi wyszły bo ciemno dziś...
We live and we learn. Then we forget and do it again. Edytowane przez sleepy Czas edycji: 2009-11-25 o 15:19 |
||
|
|
|
#1548 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Śliczne te lakiery! Aż mi się przykro zrobiło, że mam już za dużo czerwonych... I granatu kolejnego też nie potrzebuję Ale różowy mnie intryguje. Mogłabyś napisać, jak już go użyjesz, czy jest kryjący?
|
|
#1549 | |
|
lipiec na maksa!!! :)
|
Cytat:
![]() masz Kallosa, Glorię i Stapiz? ja Glorią i Stapizem jestem zachwycona, ale Kallosa mimo że całkiem fajny to już nie kupię, bo męczy mnie jego zapach i za bardzo zmiękcza mi włosy. I tak myślę czy nie poprosić TŻ żeby mi kupił w Poznaniu Stapiza Volume, to mogłoby być cudo, a on ma taką wypasioną hurtownię fryzjerską obok siebie Ja dalej psuję odwyk, co prawda jeszcze nie na tyle skutecznie, żeby go zakończyć, ale jestem na siebie zła. Ostatnio wpadłam do Rossmanna i jak w amoku złapałam grejpfrutowy Palmolive i zanim zdążyłam sobie powiedzieć "NIEEEE" to stałam już z paragonem. Ale nie żałuję. Pięknie pachnie. To chyba będzie mój ukochany żel pod prysznic.A co do masła Farmony to ja mogę śmiało polecić. i pachnie na skórze chyba ze 12h.Poza tym mam dylemat bo jedne z moich ukochanych perfum są w promocji 89 zł za 100ml.
|
|
|
#1550 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nosku, a jakie to perfumy?
|
|
#1551 |
|
Zakorzenienie
|
ja w sobotę byłam z TŻ na przeglądzie kabaretów i się pochorowałam.. od tamtej pory męczy mnie kaszel, katar, gorączka i jak nie jestem w szkole to w łóżku - generalnie nie za ciekawie, ale przynajmniej objawy trochę ustępują
choć bardzo powoli :/Em, wszystkiego najlepszego!
|
#1552 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nie wiecie, gdzie można kupić Kallosa w Warszawie?Cytat:
![]() A, a o różowy to mi chodziło ten jasny Taką czerwień z fuksjowymi drobinkami mam SH
Edytowane przez kochanie Czas edycji: 2009-11-25 o 16:11 |
||
|
|
|
#1553 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też mam ten nowy lakier z bell, ten taki fioletowo granatowy. Boski jest. Z nowej serii fashion color chyba obydwa fiolety będą moje
Ale dziś wydałam 23zł na 4 lakiery, więc chwilowo wystarczy (tylko jeszcze w końcu kliknę ten nieszczęsny insta-dri i biały lakier do frencha bo odkryłam że nie mam ani jednego). 407 jest ze starej serii. Ja chyba 411 oglądałam i mi się nie spodobał, bo wyglądał jak 405. Jak przyjdą moje zamówione lakiery to będę miała chyba 34... Nadal mam nałóg ogromny. Nawet maść cynkowa mnie ucieszyła. Źle ze mną. I jeszcze jakieś uczulenie, pewnie na coś remontowego, mi się na dłoni zrobiło
|
|
|
|
#1554 | |
|
|
Lanvin Rumeur 2 Rose. Mało popularne, ale ja je uwielbiam
Cytat:
![]() Aha, Karolina! Do uzupełnienia kuracji włosowej mogę jeszcze dodać przecudowne dwa produkty L'Biotica Odżywka w sprayu (ja mam latte) i jedwab. genialne. No i są w promocji w SP często.
Edytowane przez noseknosek Czas edycji: 2009-11-25 o 17:17 |
|
|
|
|
#1555 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
zel mi sie skonczy za dzien lub dwa i to on z tej calej trojki jest najlepszy ) mnie akurat nie podrazniakrem,hm... kilka razy nalozylam na twarz i porazka , ale do ciala ,kladziony gruba warstwa po depilacji jest w porzadku,tylko tragicznie niewydajne wiec nie kupie po raz kolejny.. mleczko... tu sie zgodze totalny niewypal;/ mecze go juz ponad miesiac i conajmniej na drugie tyle mi starczy niestety... rzadkie,szczypiace i niezbyt sobie radzi z makijazem.. |
|
|
|
|
#1556 |
|
Zakorzenienie
|
MagJa, kochanie dziękuję za kolejne opinie o YR
![]() Skusiłyście mnie Mam nadzieję, że będzie mi służył tak jak Wam
|
|
|
|
#1557 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a jedwab można dostać w większych opakowaniach niż te miniaturki dodawane do normalnych produktów?ja dziś dostałam drugiego (!) w życiu sms'a od Sephory na dni Vip od jutra do niedzieli -20%
|
|
#1558 | |
|
Zakorzenienie
|
Dopiero co wróciłam, głowa mi pęka i nie mam na nic siły. Zaraz jadę jeszcze do sklepu z tatą i muszę odpocząć. Od poniedziałku zapominam się umówić do fryzjerki a moje końcówki już wołają o pomstę do nieba Cytat:
Widzę, że postanowiłaś nadrobić i trochę powiększyć swój lakierowy zbiór
|
|
#1559 |
|
Zakorzenienie
|
Ech, to te dni Vip mają co tydzień, bo ja dostałam smsa w zeszłym tygodniu że do 22 listopada są dni vip.
|
|
|
|
#1560 | ||
|
|
Cytat:
chociaż jeśli chodzi o maski to wolę to do zniszczonych. a jedwab jest tylko w takich opakowaniach, bo on naprawdę jest kosmicznie wydajny, ja używam 1 kropli na całe włosy ![]() Cytat:
znowu?
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:27.

[COLOR="Silver"]
Teraz nie ma go w promocji, dostałam zniżkę 40% na dowolny kosmetyk. Normalnie kosztuje 55 zł, ale do niedawna była ciągle na niego promocja.
Aż nie chce mi się wychodzić z biura.

W ogóle jakoś dziwnie dziś smakowała, chociaż jak najbardziej ważna jest, nawet mama stwierdziła, że dziwna. No ale kiepski dzień dziś miałam i musiałam ją zjeść nawet mimo podejrzanego smaku. Oby mi tylko to bokiem nie wyszło
Zmęczona jestem.
Nic to, że kolejna będzie taka sama 

Tzn to coś ma odżywiać skórki czy zmiękczać żeby można je było odsunąć?

Ostatnio wpadłam do Rossmanna i jak w amoku złapałam grejpfrutowy Palmolive i zanim zdążyłam sobie powiedzieć "NIEEEE" to stałam już z paragonem. Ale nie żałuję. Pięknie pachnie.
To chyba będzie mój ukochany żel pod prysznic.