|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1111 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr Pierre Dukana, cz. 3
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1112 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny dzięki za wsparcie
![]() Dziś w ogóle bardzo mało jadłam: rano troszkę wieśniaka na siłę, potem kotlety z jaj (ok. 5szt) i szklankę koktajlu ![]() ![]() Oj, muszę szybko się pozbierać bo będzie kiepsko... |
![]() ![]() |
![]() |
#1113 |
Raczkowanie
|
O jakie pyszne sa pulpeciki z sosikiem pomidorowym .Mniam
|
![]() ![]() |
![]() |
#1114 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
#1115 |
Zakorzenienie
|
Bry!
Oj rozumiem wasze kryzysy, sama chyba obecnie mam, bo mam serdecznie dość tej diety. Jeszcze na dodatek tak deszczowo dziś u nas... Didier uszka do góry! Stozynka, Bogaczka - jak zdrówka? Pamiętam, że chorowałyście jak ja ostatnio. edit: Kochane możecie zarzucić przepis na ten koktajl? Szukam i szukam w przepisowni i nie widzę :| Edytowane przez Parvati Czas edycji: 2009-11-25 o 19:39 |
![]() ![]() |
![]() |
#1116 | |
Rozeznanie
|
Witajcie kochane
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#1117 |
Przyczajenie
|
Dzięki, mam nadzieję, że on ma lepszy smak od słodzika.Może ktoś wie, gdzie go można kupić?
|
![]() ![]() |
![]() |
#1118 |
Zakorzenienie
|
witam...widze ze coraz więcej dziewczyn ma tak zwane "załamania"dietowe... ehh nie poddawajcie sie damy rade ;]
ja to znowu nie mam pomyslu na obiady juz zeby bylo szybko,bo ja kucharką dobra nie jestem... |
![]() ![]() |
![]() |
#1119 |
Raczkowanie
|
Cukier trzcinowy kupisz w kazdym dobrze zaopatrzonym sklepie spozywczym
#1120 |
Rozeznanie
|
o jejku. widze, że nie jestem sama, tez mam zalamanie dietowe. Jem mnóstwo słodkiego.. (tzn dowzowlonych rzeczy, ale bardzo słodkich;/) już marze o tej 3ciej fazie..musze sie sprężyc.. już tylko 2 kg
Gdy się zobaczyło tylko raz piękno szczęścia na twarzy ukochanej osoby, wiadomo już, że dla człowieka nie może być innego powołania, jak wzbudzanie tego światła na twarzach otaczających nas ludzi. — Albert Camus |
![]() ![]() |
![]() |
#1121 |
Zadomowienie
|
Wiem, że muszę dać radę i wiem, że kryzys przejdzie. Może to wina, że od rana jestem czymś innym przejęta
![]() Jednak na kolację usmażyłam sobie cycki i zjadłam z sosem, który zrobiłam z twarożku, jogurtu, przypraw, czosnku i korniszonka. A zaraz chyba jeszcze wciągnę serek homo z kakao i słodzikiem. |
![]() ![]() |
![]() |
#1122 |
Raczkowanie
|
Bogaczko, serdecznie współczuję
![]() Żeby odciagnąć Twoje myśli od spraw przykrych, zapytam: jak robisz kotleciki jajeczne? Jakie proporcje na jedną porcję (że tak zrymuję)? Obtaczasz je w otrębach, czy bez żadnej panierki?
Start diety: 1/09/2009, 88,2 kg, wzrost: 173 cm Zakończenie pierwszego etapu: 74,7 kg 30/11/2009 Drugi etap od 15/02/2010, cel: 68 kg Aktualnie: 75,8 kg http://straznik.dieta.pl/zobacz/stra...7414f241a9.png |
![]() ![]() |
![]() |
#1123 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Zrobiłam je z 4 ugotowanych jaj na twardo i śmiało mogę powiedzieć, że wychodzą 2 porcje. Do tego 1-2 jajka surowe, przyprawy i trochę otrąb -tak żeby konsystencja była "kotletowata" ![]() ---------- Dopisano o 22:21 ---------- Poprzedni post napisano o 22:18 ---------- A jutro rano mam ochotę zrobić sobie otrębową owsiankę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1124 |
Raczkowanie
|
Cześć Dziewczęta!
Dziś postanowiłam do Was dołączyć, jako, że w grupie raźniej, a Waszą grupę odwiedzam już długo i tak jakoś się przykolegowałam ![]() Dietę zaczęłam 9. listopada, mam za sobą już I fazę, jestem obecnie w drugiej [dziś pierwszy dzień PP znowu]. Do zrzucenia mam baaardzo dużo, jak narazie zeszło 3,5 kg [hurra!]. Wiem, że już późno i pewnie żadnej już dziś nie ma [?] ale chciałam przywitać się od razu po zarejestrowaniu. Trzymam za Was wszystkie kciuki i Wy trzymajcie za mnie ;p ---------- Dopisano o 22:26 ---------- Poprzedni post napisano o 22:25 ---------- Hehe, jesteście jednak i dość licznie! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1125 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1126 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() BogaczKa ja taka "owsianke" wsuwalam na poczatku jak nie mialam jeszcze pojecia o pieczeniu ciast z otrebow ![]() Dzieki za przepis na kotlety jajeczne - bokiem mi wychodza kurzece... ---------- Dopisano o 21:31 ---------- Poprzedni post napisano o 21:30 ---------- Cytat:
![]() |
#1127 | |
Zadomowienie
|
KOKTAJL
1 kostka twarogu 1 średni jogurt 3/4 szkl mleka 3 łyżki otrębów 3łyżki mleka w proszku aromat słodzik Wszystko wrzucam do blendera na 2 min. Lubię dodać cynamon a z kakao mi nie posmakował. ---------- Dopisano o 22:35 ---------- Poprzedni post napisano o 22:34 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1128 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1129 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() W przepisachna kotlety jajeczne, które znalazłam w necie był jeszcze ser żółty ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1130 |
Raczkowanie
|
Się dołączam!
![]()
Start diety: 1/09/2009, 88,2 kg, wzrost: 173 cm Zakończenie pierwszego etapu: 74,7 kg 30/11/2009 Drugi etap od 15/02/2010, cel: 68 kg Aktualnie: 75,8 kg http://straznik.dieta.pl/zobacz/stra...7414f241a9.png Edytowane przez Dianae Czas edycji: 2009-11-25 o 21:58 |
![]() ![]() |
![]() |
#1131 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#1132 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1133 |
Raczkowanie
|
witam wieczorową porą
![]() ja dzisiaj na poprawę humoru poszłam do fryzjera - jednak niezawodny i skuteczny sposób ![]() ![]() podzielam opinie co do cycków, ale zrobiłam w/g przepisu którejs z was(czyli w marynacie: sos sojowy + ocet winny) na noc do lodówki i dzisiaj na patelnie do tego sos troche jogurtu, łyż serka homo i musztarda+ korniszon wkrojony.PALCE LIZAĆ polecam ![]() dziewczyny jeszcze jedno pytanie????????????WAżne czy któraś z odchudzających posiada (wstrętną) łuszczyce????? Pytam bo jestem jej właścicielką, czy ma to jakikolwiek wpływ na zaostrzenie przebiegu choroby???? bede wdzieczna za sugestie i rady ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1134 |
Raczkowanie
|
moni-ca moja mam tez jest na DUKANIE od ponad miesiaca i ma niestety łuszczycę
![]() ![]() Leszczesia ty zaraz zobaczysz piekną 8 z przodu ![]()
#1135 |
Raczkowanie
|
Witam wróciłam dopiero z pracy , Dzisiaj u mie 1kg mniej ,to fajne jeszcze tylko 3 kilo ,ale nie wiecie jakie długie ,masakra. Na pewno wiecie jak długo spadają te 3 kilo ,myślę ,że zdąże do 12 12 dukana przejść na III fazę
PODRAWIAM SERDECZNIE |
![]() ![]() |
![]() |
#1136 |
Raczkowanie
|
[QUOTE=Oliwkaaa;15506825]moni-ca moja mam tez jest na DUKANIE od ponad miesiaca i ma niestety łuszczycę
![]() ![]() dzięki bardzo za info, no właśnie tak się zastanawiam????? byłam dzięki bogu zaleczona a mam wrażenie że wyłazi znowu ![]() ![]() Ratujcie!!!!! ma ktoś jescze jakieś doświadczenia albo wiedze w tym temacie????? Bo nie chciałabym przerywać diety ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1137 |
Raczkowanie
|
Hej Kochane!
Ja znowu na zakończenie dnia ![]() ![]() No wiecie jak to jest, jak się ma zastój to troszkę zapał mija. Miałam warzywka i każdego dnia prześladowało mnie wrażenie, że jest mnie więcej. Jakieś problemy żołądkowe też doszły, przepisy po raz pierwszy mi nie wychodziły i tak trochę kiszka. W akcie desperacji zapchałam się na noc nutelką dukanową (oczywiście Pięknemu posmakowała i też mu musiałam zrobić) i idę spać ![]() Od jutra czyste proteinki, chyba już je wolę niż PW, bo nie panikuję, że tyję. Coś mi się w móżdżku poprzestawiało i ubzdurało mi się, że może nie dane mi jest zejść poniżej 70. Piękny próbuje mnie mobilizować i powiedział, że jak osiągnę swój cel to się oświadcza-ho ho podziałało aczkolwiek jakieś to mało romantyczne, oświadczyny przy wadze elektronicznej z kostką twarogu chudego i cyckiem kurzęcym ![]() ![]() Kurcze dziewczyny mój wyjazd do Londynu tak się odkłada i odkłada przez te moje studia ale myślę, że w końcu do Was dolecę na kawę ![]() U mnie na osiedlu był dzisiaj też śmiertelny wypadek ![]() Buziaki i miłej nocki!
#1138 |
Raczkowanie
|
![]() ![]() dziś 3 dzień fazy uderzeniowej i jakoś się trzymam, zawziełam sie po tym jak zobaczylam ze nie mieszcze sie w moja ukochaną kieckę ( w ktorej zamierzam isc na wesele 26 grudnia ![]() ![]() Jeszcze się nie ważyłam, ponieważ nie mamy w domu wagi ![]() W piatek będę u mamy to się zważę i pochwalę może nawet jakimś spadkiem ? Milego dnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1139 |
Zadomowienie
|
Na skrzyżowaniu Borowskiej i Armii Krajowej
|
![]() ![]() |
![]() |
#1140 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Witaj w gronie dukajacych !!!
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:18.