|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1561 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odwyk od zakupow kosmetycznych(grupa wsparcia) - III
ja juz od sierpnia nie biore katalogów do reki.tez mnie kusiły.
luskap nic nie bierz.moze wyłóż wszystkie balsamy na podłoge i patrz sie na zmiane na to co chcesz z katalogu i na ilość mazideł które juz masz.i powtarzaj,,będę zużywac to dwa lata".lepiej tą kasę wsadz do skarbonki albo kup za nią obcą walutę.potem nie bedzie ci sie chcialo isc do kantoru wymienic i tym samym odłożysz.ja juz mam 30 euro ![]()
#1562 |
Zadomowienie
|
a ja mam straszną ochotę na perfumy
![]()
#1563 | ||
Zakorzenienie
|
Wy to zawsze mnie zbesztacie
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() [1=025dd70b38ae5ec63576996 b909aa97df2915b11_5f1f5c7 240092;15501365]Mam rozwiązanie - nie bierz nic! ![]() ![]() Powinnaś mieć zakaz na przeglądanie katalogów - zauważyłam, że zawsze narobią Ci na coś ochoty ![]() No tak, nie powinnam oglądać katalogów, bo zawsze mnie coś kusi. Dodatkowo kusi 20% stały rabat od cen katalogowych, a z Avonu jako, że sama jestem konsultantką mam 25-30%. Jakoś nie mogę się powstrzymać od tych pachnideł, no wiecie jak mam kilka i je bardzo lubię, to chcę ciągle nowe do kolekcji, o innym zapachu itp. To jest jak zbieranie znaczków, encyklopedii w częściach jak często są w kioskach ![]() ![]() Cytat:
![]()
Edytowane przez luskap Czas edycji: 2009-11-25 o 19:20 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1564 |
Zadomowienie
|
luskap i zetafon czy Wy macie swoje zdjęcia w awatarach? zawsze mnie to ciekawiło
![]()
#1565 |
Konto usunięte
|
W awatarze zetafon jest chyba Adriana Lima, taka modelka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1566 |
Zakorzenienie
|
Nie, zetafon ma modelkę (Adriana Lima-moja ulubiona zresztą ), a na moim jest Jessica Alba, ale to pomniejszone zdjęcie i nie widać
![]() ![]() Parsifal, a na jakie perfumy masz ochotę?
Edytowane przez luskap Czas edycji: 2009-11-25 o 19:30 |
![]() ![]() |
![]() |
#1567 |
Zadomowienie
|
no to się wykazałam ignorancją w kwestii modelek
![]() luskap mam ochotę na kilka perfum: ![]() - kate moss summer time - replay - christina aquilera by night - so elixir YR - hypnose lancome ![]()
![]() |
#1568 |
Zakorzenienie
|
Luskap: no masz zniżkę, ale pomyśl, że nie kupując zyskujesz więcej
![]() Ja w K16 nie wzięłam nic kosmetycznego dla siebie (wzięłam tylko naszyjnik Sissy) - zestaw z białą herbatą PS wyląduje pod choinką ![]() Z Oriflame zamówiłam to co palnowałam - krem Nourishing za 8,90 (duży, za 13,90 z poprzedniego katalogu nie przyszedł ![]()
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2009-11-25 o 19:48 |
![]() ![]() |
![]() |
#1569 |
Konto usunięte
|
Fuksjo, pytałaś mnie o wrażenia po testach pudru bambusowego YR. Używałam dopiero 2 razy, więc ocena dość powierzchowna, ale tak:
- matuje na dobrych kilka godzin, ale jest to zdrowy mat, a nie takie nienaturalne wykończenie, - jest transparentny, idealnie stapia się z cerą, ale co za tym idzie - nie kryje, - nie podkreśla drobnych wad cery - jakichś suchych skórek, wyprysków, nierówności, - pudełko jest funkcjonalne - sitko wybiera optymalną ilość pudru, puszek ładnie go rozprowadza, choć docelowo myślę o pędzlu - kabuki albo flat top. Generalnie jestem zadowolona ![]() A propos pędzli: której firmy polecacie? Nie zależy mi na najwyższej półce, ale nie chcę, aby był to zakup typu "jednorazówka". Potrzebowałabym: - flat topa, - smudga do powiek, - ściętego do eyelinera/brwi, - ew. mini kabuki do powiek. |
![]() ![]() |
![]() |
#1570 |
Konto usunięte
|
Dziewczyny, a zwłaszcza Ty, Hosenko, o Pani Lakierów, używałyście może lakierów Vipery? Kusi mnie jakiś turkus albo szmaragd, a oni mają takie ładne te kolorki...
|
![]() ![]() |
![]() |
#1571 |
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;15502550]Dziewczyny, a zwłaszcza Ty, Hosenko, o Pani Lakierów, używałyście może lakierów Vipery? Kusi mnie jakiś turkus albo szmaragd, a oni mają takie ładne te kolorki...[/QUOTE]
Miałam, ciemny kremowy (bez drobinek) fiolet. Mi nie podszedł - dziwnie się nakładał, musiałam kłaść 3 warstwy, w rezultacie był miękki ... No nie wiem ... Może inne kolory są inne ( ![]()
#1572 | ||
Zakorzenienie
|
Czesc dziewczyny...po poludniu ucielam sobie drzemke
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1573 |
Zakorzenienie
|
ja mam adriane lime w avatarze.raz sie spotkałam z jedna wizazanka na zywo to mowila ze nawet jestem podobna,hehe...chciala byc miła
![]() eiren poszukaj w sephorze,maja bardzo fajne pędzle do malowania oczu.sama mam kilka i sobie chwale.no i ceny nie są jakieś kosmiczne.
#1574 | ||
Miss Pudernica
|
[1=025dd70b38ae5ec63576996 b909aa97df2915b11_5f1f5c7 240092;15502530]
A propos pędzli: której firmy polecacie? Nie zależy mi na najwyższej półce, ale nie chcę, aby był to zakup typu "jednorazówka". Potrzebowałabym: - flat topa, - smudga do powiek, - ściętego do eyelinera/brwi, - ew. mini kabuki do powiek.[/QUOTE] Polecam te Rossmana z droższej serii, z czarną rączką. Mam do pudru, różu i do oczu, używam ich już więcej niż rok i nadal są w super stanie, mimo częstego prania. [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;15502550]Dziewczyny, a zwłaszcza Ty, Hosenko, o Pani Lakierów, używałyście może lakierów Vipery? Kusi mnie jakiś turkus albo szmaragd, a oni mają takie ładne te kolorki...[/QUOTE] Vipera jest boska ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
Marzenia same się nie spełniają, marzenia się spełnia. Edytowane przez aante_e Czas edycji: 2009-11-25 o 21:13 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1575 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1576 |
Zakorzenienie
|
Dla mnie lakiery Vipery to makabryczne dziadostwo. 3 dni trwałości to za mało żeby je kupić, nawet mimo niskiej ceny.
Pomalowałam sobie paznokcie lakierem Delii, zobaczymy jak on się zachowuje na paznokciach. |
![]() ![]() |
![]() |
#1577 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Też miałam ochote na Kate Moss te letnie, zaraz jak weszły, ale jak powąchałam, to zmieniłam zdanie. Dużo bardziej podoba mi się pierwsza wersja Kate ![]() Za to ciągle czytam pochwały nt. So Elixir. Vibeska bardzo je chwaliła ![]() Ciekawa jestem jak pachną. No tak, ale czasem jak klientki biorą jedną rzecz z zestawu, to ja dobieram drugą i mam drogi kosmetyk za kilka zł. Tak jest i tym razem- klientka wzięła 1 rzecz z Planet Spa a ja mogę mieć drugą dowolną za ok. 5,50. I jak tu nie brać? [1=025dd70b38ae5ec63576996 b909aa97df2915b11_5f1f5c7 240092;15502530] A propos pędzli: której firmy polecacie? Nie zależy mi na najwyższej półce, ale nie chcę, aby był to zakup typu "jednorazówka". Potrzebowałabym: - flat topa, - smudga do powiek, - ściętego do eyelinera/brwi, - ew. mini kabuki do powiek.[/QUOTE] Ja właśnie zamówiłam 2 pędzle z EDM- kabuki i long Handled. Wyjdą mnie bardzo tanio i już sie nie moge doczekać. Mam 1 w domu i jestem zachwycona. Poza tym tak samo świetne też są TBS ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#1578 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1579 |
Miss Pudernica
|
Pomyliłam wątki.
#1580 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#1581 | |
Miss Pudernica
|
Cytat:
![]() Już wszystko poprawiłam.
![]() |
#1582 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No tak, wiem. Tu się usprawiedliwiłam, z Oriflame już nie mam usprawiedliwienia ![]()
![]() |
#1583 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale jak jesteś wysoka to jak najbardziej o chyba najlepszy fason ![]() długo się zastanawiałam nad fasonem, bo w zasadzie wszystko poza rybką i taką odcinaną pod biustem (jak koszula nocna), to w każdej było mi dobrze ![]() po zmierzeniu ponad setki modeli ![]() [1=025dd70b38ae5ec63576996 b909aa97df2915b11_5f1f5c7 240092;15502530]Fuksjo, pytałaś mnie o wrażenia po testach pudru bambusowego YR. Używałam dopiero 2 razy, więc ocena dość powierzchowna, ale tak: - matuje na dobrych kilka godzin, ale jest to zdrowy mat, a nie takie nienaturalne wykończenie, - jest transparentny, idealnie stapia się z cerą, ale co za tym idzie - nie kryje, - nie podkreśla drobnych wad cery - jakichś suchych skórek, wyprysków, nierówności, - pudełko jest funkcjonalne - sitko wybiera optymalną ilość pudru, puszek ładnie go rozprowadza, choć docelowo myślę o pędzlu - kabuki albo flat top. Generalnie jestem zadowolona ![]() A propos pędzli: której firmy polecacie? Nie zależy mi na najwyższej półce, ale nie chcę, aby był to zakup typu "jednorazówka". Potrzebowałabym: - flat topa, - smudga do powiek, - ściętego do eyelinera/brwi, - ew. mini kabuki do powiek.[/QUOTE] Kochana Flat Top jest rewelacyjny EDM ![]() Edytowane przez ksiezniczkaa87 Czas edycji: 2009-11-25 o 22:24 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1584 |
Zakorzenienie
|
ksiezniczko!!!! cudna ta suknia!!! syrenkowe tez piekne,no ale trzeba byc wysokim
![]() Ach to musi byc cos pieknego chodzic po salonach i przymierzac takie cuda!!!Kiedys przegladalam sobie watek o ile dobrze pamietam o sukni marzen tu na wizazu..ach tyle tam pieknych! ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1585 |
Zadomowienie
|
ja to bym chyba wolała pozostać w wolnym związku
![]()
#1586 |
Zakorzenienie
|
Wklejam Wam listopadowy raport
![]() ![]() Listopad zużycia: 1. About Woman Not for Everybody, Bruno Banani (25 ml) 2. Balsam do ust w słoiczku Carmex Lip Balm Original, Carma Laboratories 3. Dezodorant w kulce Pink Passion, Fa (50 ml) 4. Ogórkowy tonik do twarzy Ziaja Ogórkowa, Ziaja (200 ml) 5. Pianka do włosów 'Skręt fal i loków' Flexible Curls, Nivea 6. Krem miętowy odświeżająco - regenerujący do stóp Perfecta Body, Dax Cosmetics (100 ml) 7. Antytrądzikowy żel do mycia twarzy - superłagodny Perfecta No Problem, Dax Cosmetics (150 ml) 8. Krem na dobry dzień Culture Bio, Yves Rocher (tubka 15 ml) 9. Krem energizujący do twarzy i ciała Spa Relax, Mincer (100 ml) 10. Puder w kompakcie 2 w 1 Creme Puff, Max Factor (21 g) 11. Dotleniający krem półtłusty odmładzający Retinol, Mincer (próbka 2 ml) 12. Korektor mineralny w słoiczku Intensive Fair, Everyday Minerals (1 ml) 13. Odżywka 'Połysk jedwabiu' Yung, Rossmann (300 ml) 14. Krem przeciwzmarszczkowo - matujący na dzień do cery tłustej i mieszanej AA Naturalna Stymulacja, Oceanic (50 ml) 15. Mleczko+tonik 2 w 1 Sebo Specific, Yves Rocher (150 ml) 16. Maseczka odżywczo - wybielająca z ekstraktem z ogórka i limonki Zielona Apteka, Mincer (saszetka) 17. Szampon do włosów normalnych lub przetłuszczających się z lilią wodną i morskimi minerałami Pełna Równowaga Herbal Essences, Clairol (aż 400 ml) 18. Maseczka przeciwtrądzikowa, Dermaglin (saszetka) 19. Plastry oczyszczające nos Soft Clear-up Strip Kao Biore Visage, Nivea (2 sztuki) 20. Krem normalizująco-łagodzący Sebum Control Cream Dermasebum Line, Clarena (próbka 1 ml) 21. Maseczka nawilżająca i regenerująca na twarz, dekolt i szyję Perfecta Nawilżanie, Dax Cosmetics (saszetka) 22. Wygładzający balsam odżywczy do ciała Planet of Nature, Tołpa (200 ml) 23. Szybko działający żel punktowy na pryszcze Advantage Clean & Clear, Johnson & Johnson (15 ml) 24. Kremowy żel pod prysznic Wanilia & Migdały Creamy, Luksja (saszetka) 25. Jedwabisty peeling pod prysznic Daily Peeling Shower, Dove (200 ml) 26. Maseczka oczyszczająco - odżywcza z zieloną glinką kambryjską, jedwabiem i olejkiem jojoba, Dermaglin (saszetka) 27. Odżywka do rzęs Lash & Brow Repair, My Secret (Pierre Rene) 28. Krem do twarzy Soin Optimal 1eres rides Jour Inositol Vegetal, Yves Rocher (30 ml) 29. Puder w kompakcie 2 w 1 Creme Puff, Max Factor (21 g) (drugi) 30. Aloe Calming Mask Sensitive Line, Clarena (3 ml) (saszetka) 31. Citrus Energy EDT, Adidas (50 ml) 32. Buff Beige Neutral podkład intensive, EDM (0,5 ml) 33. Olive Olive Fair podkład intensive, EDM (0,5 ml) 34. Warm Buttered Tan podkład intensive, EDM (0,5 ml) Kupione/Otrzymane: 1. Specjalistyczny żel punktowy na pryszcze i wągry Pure Control, Eveline (15 ml) 2. Wazelina biała kosmetyczna, Ziaja (30 ml) 3. Krem odbudowujący Intensywna Regeneracja Pantene Pro-V, Procter & Gamble (150 ml) 4. Roślinny balsam do ust Bio Plantacja Aloes, Bielenda (21 ml) 5. Maseczka na brzuch i biodra wyszczuplająca, Dermaglin (300 g) 6. Żel pod prysznic Hibiskus & Żurawina Fresh and Oil, Fa (250 ml) 7. Pędzel do nakładania korektora nr 46, Sephora Professionnel Jestem z siebie baaardzo dumna ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1587 | ||
Zakorzenienie
|
No i wszystko jasne.
![]() Cytat:
![]() Ja wyjątek robię tylko dla konwalii ale one są strasznie krótko. ![]() Śliczna. ![]() O, bratnia dusza. ![]() Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:07 ---------- Poprzedni post napisano o 09:04 ---------- Kupiłam wczoraj szampon żurawinowy Barwa, ale musiałam coś kupić bo ten obecny obciąża mi włosy i szybko są nieświeże. ![]() ![]()
![]() |
#1588 | |
Zakorzenienie
|
Księżniczko, strasznie dużo zużyłaś!
![]() ![]() ![]() Ja na razie nie wklejam listy, bo mam zamiar jeszcze zużyć kilka rzeczy- pójdą co najmniej 3-4 pełnowymiarowe! ![]() Przyszły mi dziś z wymiany perfumy J.Lo Glow after Dark ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#1589 |
Zakorzenienie
|
Księżniczko jak Ci się udało, aż tyle zużyć?!?!? BRAWO!
|
![]() ![]() |
![]() |
#1590 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Piękna suknia, tylko czy nie będzie Ci przeszkadzać podczas tańca?
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:12.