|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1561 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: CzarnaZuzia wymiata! - czyli miejsce na offtopy dla pachnących - cz. VI
Secco - dzięki za Nacre. Ale Nacre to Meteoryt prasowany, a kule to też jakby puder prasowany, tyle że sprasowany w formę kulistą
To wychodzi na to, że miałabym prasowany pod prasowany? Kattarino - nie niepokój się. Lekarze zwykle nic nie mówią i odsyłają do lekarza prowadzącego. Jeśli ten coś powie, to zwykle i tak święto lasu. A nie mówią z wielu przyczyn. Bo często nie dbają o to, że pacjent się niepokoi, bo boją się, że powiedzą za dużo, a pacjenta nie znają i może to im potem wyjść bokiem. Wielu też nie potrafi czytać wyników rezonansu!!! Jest wreszcie i taka przyczyna, że nie mówią, bo pacjenta nie znając nie mają pełnego obrazu sytuacji. Wiesz, taki wynik także trzeba, pardon, osadzić o kontekście.
|
#1562 |
|
czyli Endżi
|
Kattko, będzie dobrze, zobaczysz
![]() Doroto, najważniejsze że dobrze się skończyło
pachnę Edytowane przez your Angel Czas edycji: 2009-11-25 o 19:29 |
|
|
|
#1563 |
|
Zakorzenienie
|
.
Edytowane przez mskladaczek Czas edycji: 2009-11-25 o 19:16 |
|
|
|
#1564 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
już o tym nieporęcznym "psikadle" czytałam chyba zniechęcę się na zapas ![]() a to co się w mieście dzieje to szok racja Cytat:
Doroto trudne takie sytuacje, na szczęście te odruchy mamy Cytat:
Koto, jeszcze poszperam w takich małych-niesieciówkach ale chyba najprędzej w piątek i trzymaj się |
|||
|
|
|
#1565 |
|
Zakorzenienie
|
Dorota, co za dzień, szczęście w nieszczęściu,dobrze, ze tylko stresem się zakończyło...tez miałam podobne zdarzenie dzisiaj jak wracałam autobusem z lotniska, samochód przed nami nagle gwałtownie zahamował i gdyby nie szybka reakcja i refleks kierowcy doszłoby do wypadku.
Kattarino, przesyłam ContaxKasiu witaj!Gloria |
|
|
|
#1566 |
|
Zakorzenienie
|
Mariolu niestety ta potrzeba uwagi i w naszym przypadku refluks wyzwalają tzw. regurgitacje czyli świadome lub mniej świadome prowokowanie wymiotów, pediatra tłumaczyła, że zwykle mają to dzieci inteligentne, które się nudzą i należy im zapewnić zajęcie
dobrze, że to nic poważniejszegoDoroto Kokoszko miałam podobnie, tyle że nie zdążyłam zahamować i przeleciałam tuż obok staruszki, która na szczęście nie szła szybko przeżywałam parę dni....i dziękowałam BoguKatt
|
|
|
|
#1567 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Wszystkiego najlepszego dla Kaś
Contax witaj zgubo ![]() Katt dużo sił i energii BigeM Cytat:
![]() Winterko poka poka w nowej fryzurze ![]() ![]() Cytat:
![]() Wyłaź z torby weno ![]() ![]() Córko to dobrze może mnie naprowadzisz bo sam nie wiem jeszcze co lubię ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Mskladaczku ![]() Witajcie wieczornie |
||||
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#1568 |
|
Zakorzenienie
|
Tygrys się wita
![]() a ja się żegnam Spokojnego wieczoru, czy jakiego tam komu potrzeba
|
|
|
|
#1569 | |||
|
Zakorzenienie
|
To i ja dołączam do Kasinych życzeń wszystkiego najlepszego
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() A śminki szkoda, ale to na szczęście tylko rzecz. Mariolu, cieszę się, że synkowi nic nie jest Katt, trzymam mocno, mocno kciuki za dobry wynik rezonansu A ja miałam trochę dobry dzień, a trochę taki sobie. Dobry, bo nawet nie spóźniłam się do pracy jak zwykle co środę , potem miałam miłe spotkanie z Sasią i Renią - zakochałam się w HC edt i dostałam je od Reni na potestowanie na sobotnie balety, jako że podobno mają magiczną moc rażenia ![]() Się zobaczy Zdobyłam też drogą wymiany Cocona, którego nie kocham miłością wielką, ale żużyję z przyjemnością. I też Cinema w wersji d'Ete ![]() Było na bogato dziś ![]() Poszłyśmy potem na objazd Douglasa i Sephory i zostałam obchwalona za czerwoną szminkę, więc już muszę ją kupić, tylko gdzie ja dorwę nieprzeterminowany egzemplarz? W Łodzi albo nie ma w ogóle albo są stare, wrrr. Muszę poszukać w innych miastach i sprawdzić kod w dekoderze. No i nie udało się odwieść Saśki od zakupu Kokoszkowej śminki, chociaż jej nowy błyszczyk Diora ma identyczny kolor ![]() A niefajny kawałek dnia to przykra wiadomość od Dobrej Duszy, która ma kłopoty i smutno mi się zrobiło ![]() edit: ale sprawozdanie ![]()
Edytowane przez joasiak1 Czas edycji: 2009-11-25 o 20:32 |
|||
|
|
|
#1570 |
|
Zadomowienie
|
Tygrysie
siedziala. No i taka fajna ta emotka ![]() Ide sobie poczytac przed snem, dobranoc wymiatacze.
|
#1571 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
witam wieczornie
Tygrysie-fryzura stara,tylko parę cm krótsza-nie jestem jeszcze gotowa na zmiany wyglądu ![]() przytulam smutnych i nieszczęśliwych ![]() Katt-nie martw się na zapas.MRI to dosyć skomplikowane badanie,trzeba nad nim troszkę posiedzieć,żeby nawet wstępną diagnozę postawić
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby Edytowane przez winter76 Czas edycji: 2009-11-25 o 20:56 |
|
|
|
#1572 |
|
niecnotliwa dziewica
|
A ja sobie poczyytam, popisze i dopiero pójdę pod prysznic.
Dorota, ale dzień najważniejsze, że nic się nikomu nie stało, ale co się stresu najadłaś to Twoje Przesyłam dużo za zdrowie Wymiataczy, tych najmłodszych i tych całkiem dużych.Nasturcjo, i mnie ciekawośc zeżera - cóż takiego seksownego czytasz o Vivaldim, hę? Że księzulo był dosć jurny to słyszałam, muzyke jego uwielbiam ![]() A poza tym wykonałam druga rundę masakrowania nóg własnych ( inaczej mówiąc, wędrowania po centrach handlowych w 10cm szpilkach ) i udało mi się szczęśliwie nabyc kolejną spódniczkę. Apartowo-koralowego kompletu ni ma. Ostatnio cokolwiek mi się spodoba, tego ni ma |
|
|
|
#1573 | |
|
Zakorzenienie
|
Dorotto - dobrze, że wszystko skończyło się dobrze
Koto - Cytat:
![]() ![]() Koko, gdyby nie Ty, nie zwrócilabym na ten kolor uwagi, dziękuję. Słuchejta, cosmy się z Renią nanamawiały Asidło, żeby poszła w tych swoich czerwonych ustach na jogę. Una w tej czerwieni wyglada tak, ż pan od jogi złożyłby się jak scyzoryk albo usztywnił tu i ówdzie z wrażenia. Ni cholery nie chciała. A pan od jogi fajny ponoć... i wygina się w różne strony
Edytowane przez sasia73 Czas edycji: 2009-11-25 o 21:17 |
|
|
|
|
#1574 |
|
Konto usunięte
|
Dla dusz potrzebujących -
![]() A dla tych z problemami
Edytowane przez 201604211128 Czas edycji: 2009-11-25 o 21:31 Powód: Kowalski, ty pisz po polsku! ;) |
|
|
|
#1575 |
|
Wtajemniczenie
|
Witajcie wieczorową porą
Koto, trzymaj się ![]() Doroto, ależ miałaś dzień. Dobrze, że tylko na strachu się skończyło ![]() Margotko, a poka poka spódniczki będzie? |
|
|
|
#1576 |
|
Zakorzenienie
|
Chlop mnie zabral na dlugi spacer
opierdzielil za gdybanie - co by bylo gdyby/sryby i juz lepiej ale nastroju, to nie mam za grosz Dag, dbaj o siebie i wszystkich Was mocno sciskam bo jestesta balsamicznie dzialajace ludzie ot |
|
|
|
#1577 |
|
Piers do przodu
|
Katt-ko no ja już szósty tydzień czekam na wynik swojwj biopsji
![]() Macham wieczornie Sasiu i Margot - a gdzie poka poka ![]() Dorotko - no cóż życie to nie je ... bajkaAaaa jutro odbieram moje luoblondy będę eksperymentować
Dying is easy it's living that scares me to death . ![]() Edytowane przez Katty_p13 Czas edycji: 2009-11-25 o 21:36 Powód: miesiąc z tygodniem mi się pokapuśtał |
|
|
|
#1578 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Magnetico, może być i poka-poka, ale rano i raczej nie na modelce - domowy antyk jest niekompatybilny z aparatem, a ja jestem sierota techniczna, i samowyzwalacza ustawic nie umiem
znaczy, nie umiem tak ustawić aparatu, zeby objał choc ze 3/4 sylwetki, nie jakies puzzle
|
|
|
|
#1579 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#1580 |
|
Zakorzenienie
|
Ewa, nie wiem co sie stało ale posyłam Ci moc W biegu wskoczyłam do Douglasa i zakochałam się w kolorowych tuszach ArtDeco I jaki mam wziąć kolor tuszu - zielony, szafirowy czy fiolet?
|
|
|
|
#1581 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#1582 |
|
Piers do przodu
|
Kasiu OdTymka - co se masz żałować - bierz wszystkie, które Ci się podobają
|
#1583 |
|
Zakorzenienie
|
sie mi wanna musuje
a kot wpatrzony w musowane i w wanne moze nie lubi morskiej musujacej bryzy ![]() Margolciu, Mahoro ksiazke dostalam, tytul jej to Tajemnica Vivaldiego autor Pedro Mendoza jest tam, owszem jako taki rys historyczny, troche ciekawostek z zycia prete rosso ( rude to jurne ) niezly nawet przewodnik po Wenecj ale nic nadto calosc, dosc mierna, rekompensuje plyta pod okladka z muzyka wlasciwa ![]() bo owa calosc, oparta na chorej konfabulacji ![]() a sexu, ozesztyboze... tyle sexu na papierze, na zmarnowanie poszlo poka poka spodnczke z nogami, rzecz jasna bez nogow to nie spodnczka ![]() Brunette Koto Kocia Mahoro dla Was, moc tego co najlepsze, znaczy moc mocy w tym symbolicznym znaku zwarte |
|
|
|
#1584 |
|
Zakorzenienie
|
Ale jak
Wszystkie tusze?? I całą resztę? ![]() Myszko |
|
|
|
#1585 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#1586 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
wszystkie
![]() jak się coś nie spodoba to ja wezmę ![]() idę spać tyle Kaś tu mamy,a ciasta ni ma ![]() o % nie wspomnę
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#1587 |
|
Zakorzenienie
|
ja bym jeszcze chciala
a na usprawiedliwienie chcenia mam dwa wchloniete Martini zapytac glosno ( bo moze byc niewyraznie ) ![]() kim jest kasik76 co jest z nami, od samego poczatku i czemu sie nie odzywa, jak jest w dodatku, od samego poczatku ja przepraszam, ale wskutek lektur takam pobudzona jest na badanie tajemnic co prawda kaliber Komnaty Bursztynowej sie mi mami, ale... Myszko ogon w gore ( mniemam, zes jest piekna myszka z pieknym ogonkiem ) |
|
|
|
#1588 |
|
Czekam na Ragnarok
|
Przeczytałam wszystko, ale przepraszam, nie jestem w nastroju, żeby cytować wszystko. Znowu zapłakanam.
Czy chodzi Ci o tusze do kresek ArtDeco? Ja mam fioletowy i bardzo jestem zadowolona. Ale czarny jest lepsiejszy. Chyba, że chodzi o zwykłe tusze. A co do cieni to ArtDeco (te magnetyczne) to najlepsze cienie jakie miałam. Używam na codzień połączenia fiolet+brąz - cudo. Dobranoc. PS. A jednak nie dobranoc. Zapomniałabym. Byłam po pracy robić pazurki w zachwalanym przez całe forum salonie i... mam obecnie najpiękniejsze paznokcie jakie w życiu miałam. Są idealne (nie tipsy, ale żel na szablonie), równiutki frencz (a ja przywiązuję wagę do każdej krzywizny) i zażyczyłam sobie maki i mam te maki Edytowane przez Fenris Czas edycji: 2009-11-25 o 22:39 |
|
|
|
#1589 |
|
Konto usunięte
|
Myszko - głowa do góry, przesyłam energię do ciebie
Edit: mam coś dla was - http://www.youtube.com/watch?v=CvUw4TvY_hI Edytowane przez 201604211128 Czas edycji: 2009-11-25 o 22:33 |
|
|
|
#1590 |
|
rude jest piękne:)
|
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:16.

To wychodzi na to, że miałabym prasowany pod prasowany? 

przeżywałam parę dni....i dziękowałam Bogu

, potem miałam miłe spotkanie z Sasią i Renią - zakochałam się w HC edt i dostałam je od Reni na potestowanie na sobotnie balety, jako że podobno mają magiczną moc rażenia 

) i udało mi się szczęśliwie nabyc kolejną spódniczkę. Apartowo-koralowego kompletu ni ma. Ostatnio cokolwiek mi się spodoba, tego ni ma
znaczy, nie umiem tak ustawić aparatu, zeby objał choc ze 3/4 sylwetki, nie jakies puzzle
Wszystkie tusze??