|
|
#2161 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze Opisy gg - część XIV ;)
no cholera.! to już przesada, minuta po minucie post.?! CaMa ogarnij się, co.? chcesz coś jeszcze dopisać to mamy tu funkcję EDYTUJ. a jeśli chodzi o zwykłe nabijanie postów to zapraszamy na wizażowe wyliczanki, tam Ci liczba wiadomości szybko skoczy w górę.
i proszę bardzo, która chce, niech na mnie najeżdża, ale delikatnie upomnienie nie podziałało, to trzeba reagować intensywniej. a swoją drogą - witam wszystkie nowe. ; * ---------- i choćby ktoś odebrał mi całą muzykę świata, będę miała ją dalej. serca mi nie wyrwie.
w ustach Twoich diabeł i anioł, razem wzięci. miłość nie przychodzi sama i od tak. żeby mówić o miłości najpierw trzeba się zakochać. od zakochania do miłości bardzo długa droga. trzeba poznać drugą osobę od podszewki, trzeba być we wszystkich chwilach z nią, nie obok niej. a wreszcie trzeba zrozumieć słowa `kocham Cię` i wypowiedzieć je z pełną świadomością i radością trwałości, kiedy będziesz pewien na tysiąc procent, że za kilka dni Ci się to nie zmieni. tak właśnie powstaje miłość. pragniesz tego, tamtego, wszystkiego za taką i taką cenę.? okej, ale pamiętaj, że pokusa to tylko gówno opakowane w złoty papier. to życie wodzi nas za nos. zniewala nas do szpiku kości. chciałeś. ja wiem, Ty chciałeś i ją, i mnie, i każdą inną dziewczynę świata. kochasz wszystko co ma tyłek i biust.? duuże masz to serce.
Edytowane przez allmylifeismusic Czas edycji: 2009-11-25 o 20:03 |
|
|
|
#2162 |
|
Rozeznanie
|
MamCieGdzies - z wzajemnością uwielbiasz.
kamisha - <3333 One for all - miło, że jednak jesteś. brakowałoby mi Twoich opisów. ![]() ![]() kabelOdPilota - pani z mego województwa została okradziona. ![]() operatywna, peculiarity, beMine - porwałam kilka i nie zamierzam oddać. ;* może i jest frajerem... ale jest moim frajerem! mogę pożyczyć komórkę? chcę zadzwonić do mamy i powiedzieć jej, że właśnie spotkałam chłopaka swoich marzeń. ![]() po prostu dziś wieczorem nie chcę za tobą tęsknić. autobus - to brzmi tłumnie. przeszedłem sam siebie - chodnik. nie pochlebiaj sobie. ty jesteś łatwa, a on zdesperowany. (: czekoladowa samotność. - jesteś tą jedyną. - zapomniałeś dodać 'do przyszłego tygodnia'.
|
|
#2163 |
|
Raczkowanie
|
"jak Kuba Bogu tak Bóg Kubie" - jak Ty mnie kochasz, to ja Ciebie też będę ! a co !
przeterminowany Ty.. wiesz, że patrzyłeś dziś na mnie ? Ty i Ja . cierpiące oblicza i złamane serca . odchodzę . mam już dosyć bycia wyjściem awaryjnym, gdy Ci z inną nie wyjdzie . rozumiesz ? i po raz kolejny wmawiam sobie, że mnie kochasz.. dotykać, całować, smakować Cię chce ! w rozbitym sercu i niech silnik zdechnie.
|
#2164 | |
|
Zadomowienie
|
;**
Cytat:
pozwolisz, że zabiorę? ![]() __ jesteś jedną wielką paradą paradoksów! -.- nieomylny jest fakt, że się w tobie zakochałam, nawet nie wiesz jak porządnie i całkowicie Można kochać się każdej nocy i każdej nocy mieć orgazm, a mimo to czuć wokół żałosną pustkę, wiedzieć, że czegoś ważnego brakuje.
|
|
#2165 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
przepraszam, to chyba wy się nie umiecie dogadać, bo jedna mnie upomina, ze za długie, a druga, ze za krótkie. pff. dogadajcie się miedzy sobą. _________________________ _____ Być może będę tego żałować. Może nie dziś. Może nie jutro, ale pewnego dnia...
Blada cera, kontrastuje z czerwonym kolorem szminki. Mój zimny wyraz twarzy kontrastuje z ogniem w sercu. Edytowane przez CaMa Czas edycji: 2009-11-25 o 20:24 |
|
|
|
|
#2166 |
|
Rozeznanie
|
Blondii69 -
Drift- _ jam być zwykły człowiek. chodzę, śmieję się, robię błędy, dlaczego więc wiecznie wszystko być moja wina? wypasione, jak krowa na pastwisku. Czasami wydaje mi się, że jestem piorunochronem całego świata i ściągam na siebie wszystkie krzywdy i winy. Ciebie teeż on kiedyś okłamie . ale krzyżyk wam . i nie martw się . nie rezygnuj . miłość widziała już gorsze przypadki , które kończyły się szczęśliwie . dziwne sny miewam ostatnio . dni zresztą też . jasne , że to głupie tęsknić za kimś , z kim się nie układa . ale fajnie było . momentami mi tak samotnie , że łaaał .
|
#2167 |
|
Rozeznanie
|
Primadonna i beMine --- przeboskie.! <3
______________ Oto ja - najdoskonalsze z kłamstw.
Dziś będziemy na paluszkach ślizgać się po krawędzi. Rozmowy przy stole w kuchni. Kawa i papierosy. W zimne dni mam potrzebę księcia z bajki.
|
#2168 |
|
Przyczajenie
|
czy ktoś w ogóle kradnie opisy?
![]() narkotyku, wypełniasz moją przestrzeń. kochany, chcę cię do wymiany. temperatura mojego szczęścia wzrasta. sam nic nie dałeś, więc czego oczekiwałeś? kochanie, zjem Cię na śniadanie. jakiś brak weny. a przy okazji zapraszam na mojego fotobloga. ;-* |
|
|
|
#2169 |
|
Raczkowanie
|
Podobno Istnieją w życiu ludzie którzy wywołują na naszych Twarzach uśmiech. Dla mnie tą osobą jesteś ty.
a ja ...? ..Nie widziałam Cię od roku. lipiec rozpływa się nad chodnikami bo ona była szczęśliwa bo ona miała tę drogę w przód szeroko jasną, szeroko otwartą było łatwo i znośnie a ja czułam, że już po mojego życia wiośnie. " Ogień wolno gasł, wiatr w kominie mielił dym. Czarodziejski dom mówi do mnie... " TiS. - wielki ukłon.
|
#2170 |
|
Zadomowienie
|
niech Twe palce błądzą po moim ciele .
-zatem wiedziałeś, że Cię pokocham? -nie wiedziałem. wiedziałem tylko i wiem, że cokolwiek się stanie będę zawsze przy Tobie. nieważne, kim byś dla mnie była . podpal sobą mój świat . zgniję w kącie marząc o tym, abyś dał się złapać za mały palec . i wtedy powiem Ci, jak bardzo Cię chcę . nadam sobie prawo do palenia papierosów i używania wulgaryzmów, pewności siebie ponad normę i nie noszenia stanika. będę się chwalić swoimi majtkami i zdzierać obcasy na nierównych chodnikach . może lepiej się zamknę i będę cicho patrzył na Twoje szczęście ? .
|
#2171 |
|
Raczkowanie
|
Nie jestem do końca pewna jak oddychać, kiedy Cię tu nie ma...
Tylko małomówny, przystojny mężczyzna posiada dla kobiety czar zagadkowości. Tylko małomówna, piękna kobieta zaciekawia mężczyznę aż do szału. Pozwól mi na totalną swobodę bycia sobą. Moje uczucie do Ciebie to trochę tak jak patrzenie w ciemność . Widzisz coś po ciemku ? Znów wybucha w nas permanentne siódme niebo.
|
|
#2172 |
|
Wtajemniczenie
|
Primadonna, allmylifeismusic, xxgroszek07xx, lovers2friends, grise -
![]() Jesteście cudowne. lilyblack - królowa wróciła <3 grise - po raz kolejny _________________________ _________________________ Powiedz mi, że nie myślisz, że jestem szalona. Cóż być może śnię, ale wciąż leżę i budzę się. Oddycham, słyszę, ale nie wierzę w to. Twoją twarz widzę w każdym odbiciu. Tak, z czasem wszystko będzie lepiej. Ty wolisz walczyć o miłość jak żołnierz, ja wolę uciec. Ty nigdy nie boisz się przejść przez ogień, chciałabym mieć Twoją ufność. Ja wolę się odwrócić, wiedząc, że moje serce mogłoby się złamać. Ja tak bardzo boję się położyć mój pancerz, nie jestem odważna. You think you're loving, but you don't love me. Myślisz, że kochałeś, ale tak naprawdę nie kochasz mnie. |
|
|
|
#2173 |
|
Raczkowanie
|
Pomiędzy "dawno, dawno temu.." a " żyli długo i szczęśliwie"
zamknęłam swe serce by przetrwać ból życia
|
#2174 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
_______________ Kiedy podpisywałam z Tobą umowę o miłość, zapomniałam sprawdzić, czy jest tam wzmianka o przynajmniej rocznym wypowiedzeniu. Wchłaniam Twój zapach każdego dnia. Szkoda, że tylko wtedy gdy przechodzisz obok. W niesamowity sposób wypełniasz mnie tęsknotą. Jestem twoim absurdem. Moje serce jest jakieś niewyraźne. Pewnie przez Niego. Kiedyś Wymodliłam Cie u Boga. Teraz robię żal za grzechy. Nie raz w życiu dostałam porządnego kopa w serce. Szkoda, że tym razem również od Ciebie. A gdy już zapominałam co to miłość pojawiłeś się ty. Gdy pokochałam nad życie, znów musiałam zapominać. Już wysłałam list do Mikołaja z prośbą o Ciebie. Rozmazany tusz z pod oczu zmyłam płynem do demakijażu. A ciebie z mojego serca czym mogę? -A co zrobisz jak odejdzie? -Zainwestuję w respirator.
|
|
#2175 |
|
Raczkowanie
|
Nowa ja.
więc witam ![]() * * * najlepiej mówisz, że kochasz nic nie mówiąc. nachylona nad poranną kawą czekała na księcia. przez całe życie szukała idealnego mężczyzny, gdzieś po drodze zgubiła mężczyznę jej życia. nie ten czas, nie ten książę. Edytowane przez Good Excuse Czas edycji: 2009-11-25 o 22:20 |
|
|
|
#2176 |
|
Raczkowanie
|
Nowa tu jestem
![]() _________________________ ____ Truskawkowy ma smak każdy mój sen… Truskawkowy od kiedy mam Ciebie... Nie prosiłam o nic, a dostałam wszystko... Kiedy niebo Cię zsyła Stare myśli, proste marzenia, przedwczesne obietnice… ![]() Na szczęście ludzie to nie tylko tłum, ale i jednostki. Czasem lepiej zbłądzić niż zbyt nachalnie pytać o drogę... |
|
|
|
#2177 |
|
Raczkowanie
|
Guziczek
~♥~
Bo nad nami unosi się plastikowe niebo i styropianowy księżyc Odrapane paznokcie i popękane sny. Zbyt mocne wino po którym zrobię tysiąc bzdur. Bo ja jestem tą wspaniałą heroiną i soczyste kur**wamać. A w duszy znów jakaś wojna się szykuje. Za szkody wyrządzone mojemu sercu zapłacisz Ty obiecuję Ci to. Przychodzą czasami takie dni w których nawet nie potrafię odpowiedzieć ile to dwa razy dwa. I znów ocieram się o kolczaste druty. Żyjmy z tymi rozstaniami i powrotami bo wole to niż bezpowrotne Twoje odejść. Bo w naszych żyłach nie płynie czerwona krew mamy taśmę filmową. A nasz świat ukryję w kolorowych kartkach gazet. A w głowie szumi mi wodą i pachnie malinami. Arbuzowa pomadka na Twoich ustach.
|
|
#2178 |
|
Przyczajenie
|
always be yourself - jeej, ale mi miło
)przyznam się, że Ciebie też okradam i to dosyć często ;* ciekawe o czym myślisz w tym momencie ... ? ja właśnie żuję gumę dla dzieci, przystawiam do nos do szyby. trzymałeś za rękę mimo, że wydaje Ci się śmieszny mój lęk przed ciemnością. Byłeś, tego się nie zapomina. i pewnego dnia to po prostu stało się regułą, nie żadną odrębną częścią życia. oczywistym zaczęło być dla mnie, że go mam, że istnieje naprawdę. zniknął lęk związany z zasypianiem. wiedziałam przecież, że gdy otworzę oczy, on dalej przy mnie będzie. ale niedługo po tym, jak udało mi się w to uwierzyć, on zniknął. i wiesz, to chyba jest to, właśnie. bo nieważne dla mnie jest jak wyglądasz, czy w tej koszuli jest Ci lepiej czy gorzej. czy masz gdzie spać, czy błąkasz się po ulicy. ważne jest gdzie, o której, dlaczego, z kim, i jaki masz wyraz oczu. i czy nie boli Cię w środku. przecież przeżyję, prawda ? nie z takimi problemami dawało się radę. ehh. a i tak ziemia kręci się nadal. dobranoc wszystkim ;D |
|
|
|
#2179 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
"Nauczyłem się jednego. W obliczu prawdziwej miłości nie poddajesz się od tak. Nawet, gdy obiekt twoich uczuć o to błaga..." "Kapnęła mi łza do oceanu .. Przestanę Cię kochać, kiedy ją odnajdą." Zapewnij , że pomalujesz mój świat nie używając barwy Twoich oczu. |
|
|
|
|
#2180 |
|
Raczkowanie
|
Cicho przyznaję, że najlepiej jest,gdy obok jesteś Ty..
Bo on tak bardzo zranił jej niewinne serce, Przyrzekła sobie, że nie da się zranić już nikomu więcej ! Być może będziemy tego żałować. Może nie dziś, może nie jutro, ale pewnego dnia. Tak czy inaczej nie moge juz zniesc smutku, ktory sie tutaj unosi. Miłość nie jest przecież zabawką , którą można dać każdemu . Były to jedynie słowa, zbitki głosek, liter, ale raniły jak szkielet.
|
#2181 |
|
dream big
|
* Kochamy ludzi nie za to, jacy są naprawdę tylko za to, jacy są w naszej wyobraźni.
*Chcę stracić się w twojej namiętności i w twoim pożądaniu... ![]() *Chciałabym moimi ustami dotykać cię, rozpieszczać cię, uwodzić cię i kochać cię... ![]() *Życie jest miłością, miłość jest życiem.
|
|
#2182 |
|
Przyczajenie
|
"Wszechświat zawsze pomaga nam spełniać marzenie, nawet najbardziej błahe. A ponieważ są to nasze marzenia, tylko my jesteśmy w stanie ocenić, jak wysoką cenę za nie płacimy."
Co to jest miłość ? To spacer podczas bardzo drobniutkiego deszczu. Człowiek idzie, idzie i dopiero po pewnym czasie orientuje się, że przemókł do głebi serca. Bo miłość nie zna pór dnia, a nadzieja nie ma końca, a wiara nie zna granic, tylko wiedza i niewiedza skrępowane są czasem i granicami... W życiu jest jak w kinie - gaśnie światło i wszystko ginie :-( Tylko szkoda, że życie to nie bajka, w której zawsze jest happy end, Przez całe życie można mieć wszystko,a w jednej chwili zostać z niczym. Ktoś ukradł mi nadzieję, ktoś sprzedał moją wiarę, ktoś porozrzucał moje marzenia. W życiu każdego z nas przychodzi taki moment, w którym trzeba wyłączyć swoje uczucia. ![]() ---------- Dopisano o 22:36 ---------- Poprzedni post napisano o 22:33 ---------- Takie oto jest pierwsze przykazanie miłości: prosić tylko o to, co uczciwe i czynić tylko to, co uczciwe. Ogarnęła mnie miłość, która jest namiętnością i kosmicznym prawem, albowiem ciężkość ciał jest miłością naturalną. I przez ową namiętność zostałam naturalnie uwiedziona
|
#2183 |
|
Zakorzenienie
|
kamisha - dziękuje za takie wyróżnienie Słońce ;*
__________ A chciałabyś na tę szybę patrzeć z nim Czasami mam świadomość że jesteśmy ważni dla kogoś Znaleźść spokój i poznać w końcu czym jest szczęście wbrew wszystkim, choc słychać śmiech docinki Czuć w sobie ten smak spełnienia Móc czuć jak tylko dzięki sobie coś się zmienia I wciąż chodzę po ulicach tych jak Ty Popełniam błędy a życie lubi dać do pieca śmiech Twój przyjemnie łaskocze mnie po sercu
|
#2184 |
|
Zadomowienie
|
Narcyza95 - jak dobrze, że jesteś mała ;*
ciiri, CookieCrisp, snide1 - pozwólcie, okradłam tak trochęę ;d już jestem słonko. miło, że ktoś o mnie pamiętał ;* ___ używaj rozumu, ale podążaj za sercem. nie ma nic złego w bajkach. tam zawsze wszyscy są szczęśliwi. - ale przecież Ty go kochasz. - może masz rację, ale przez to czuje się słabsza niż kiedykolwiek. i dziękuję, że pojawiłeś się w moim życiu. kształt pustki. to pali mnie od środka, wyżera duszę i chyba miłość. __ skromnie. nie mam weny ;/
|
#2185 |
|
Rozeznanie
|
" - i możesz mnie teraz skreślić. Wtedy ja będę Cię nachodził...bo Cię kocham... tak jak i Ty mnie
Wszystko zmieni się... zmieni się na lepsze musi bo naprawdę tego chce. codziennie coraz bardziej - jeśli będziesz nachodził, to Cię nie skreślę... - będę nachodził. co 5 minut będę pukał do drzwi. wchodził i wychodził. nie pozwolę Ci odejś - możesz wejść i już nigdy nie wychodzić <3 " " nie dam Ci nas skreślic kocham Cie i myśl co chcesz ale nie dam Ci odejść mam wielką miłość i bardzo Ja kocham , dla Niej zrobie wszystko i będę walczył... udowodnię, że warto jest w Nas wierzyc " [ oba z życia wzięte... ] On już tak ma.. ładny ryj a głupi mózg...
MIŁOŚNICZKA : ŁKS-u. motocykli. aktorstwa. Cel: Zostać aktorką, posiadać motocykl i jeździć nim na mecze. "(...) Wtedy już się uparłem, to była ambicja... Jak mnie tam skur*syny nie chcą to ja się tam właśnie dostanę." K. Kieślowski. Edytowane przez xkulkausmiechux Czas edycji: 2009-11-26 o 00:17 |
|
|
|
#2186 |
|
Rozeznanie
|
1. W biały dzień ze strachu drżę...
2. Chcę bardzo byś wreszcie mnie znalazł. 3. Tak bardzo wierzyłam w to "Zawsze". Lecz "Zawsze" nie zawsze chce trwać. 4. Gdy słońce wzejdzie znów, nastanie nowy dzień: znowu znikniesz. 5. Już żadna z gwiazd nie mruga do mnie na dobranoc. 6. Ciekawe czy zasnąłeś, czy zjadłeś kolację i ciepło Ci pod kołdrą. Czy prześcieradło się zrolowało, kubek z kakao stoi na Twym stole, czy właśnie chrapiesz czy też spokojnie oddychasz. Ciekawe... 7. A ja jak miś o małym rozumku: siedzę i czekam. 8. Zamiast słuchać Twego głośnego śmiechu, słyszę swe ciche łkanie. 9. Księżyc śpi. Niech się zbudzi. Ktoś musi mnie pocieszyć w tą głuchą noc. |
|
|
|
#2187 |
|
Rozeznanie
|
nydee- jak zawsze
![]() __ Szłam przez życie z opuszczoną głową.. Ale szłam - nie poddawałam się. Czy pozwolisz mi wyjaśnić sobie, ile dla mnie znaczysz? zawsze zostawiałam Ci wiadomość, na którą nigdy nie odpiszesz. stęskniłam się już za Twoim gburowatym tonem, serio. nie-chce-mi-sie. może być coś gorszego? może. bardzo-mi-sie-nie-chce. brakuje mi tych wieczorów, tych rozmów do drugiej, tego jak płakałam ze śmiechu, potrzebuję Twojego głosu, żeby nie było już tej ciszy. Ciebie mi brakuje. wszystkie drogi prowadzą w przepaść. czytam, śpię, czekam. no i kocham. jeśli jednego dnia powiesz, że lubisz krótkie włosy, to je obetnę, ale jeśli następnego stwierdzisz, że jednak wolisz długie, to co? założę, kur.wa, perukę? zapewne tak. lenistwo jest raczej w umyśle, nie w ciele.
|
#2188 |
|
Zadomowienie
|
jest godzina siódma trzynaście z rana, a ja nie mam sił malować rzęs.
Przez rok cierpiałem na jakąś chorobę mózgową, a zdawało mi się, że jestem zakochany. objawem dojrzałości jest zrozumieć życie. jestem otwarta do tego stopnia, że czujesz me serce. mam swoją ideologię, według Ciebie ma błędy, ale zadając złe pytania słyszysz złe odpowiedzi. może jestem zbyt młoda jeszcze by być rozsądną, ale muszę się rozwijać, by czuć się wartościową. bo zmieniając nastawienie zmieniasz pogląd na życie. daj mi rękę, dam Ci serce, bo nie mam nic poza tym. wiesz, jestem kim jestem, mam zalety i wady.
|
#2189 |
|
Zakorzenienie
|
Trafiłeś w moje życie , nie cofnę tego za nic .
bądź gwiazdą w piekle , a nie niewolnikiem w niebie . Ty dasz radę beze mnie , ja bez Ciebie nie ruszę głową . Chcesz czy nie chcesz częścią mego życia jesteś .
|
|
#2190 |
|
Rozeznanie
|
ho, ho, ho tak jak Mikołaj w kominie
skąd tyś się tu kolo wziął i jakie twoje imię?
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:18.

)