|
|
#1831 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - część 8
Cytat:
|
|
|
#1832 |
|
Wtajemniczenie
|
wiecie tak przegladam katalog 17 (nie wiem po raz ktory) i interesuje mnie szczegolnie kosmetyczka ze strony 72. Myslicie ze jakbym zakupila lakier do paznokci imini pedzelek to przyslugujemi ona za 4,90? niezauwazylam nigdzie andotacji ze ma przekroczyc jakas kwote, tylko ze maja byc dwie rzeczy ?
|
#1833 |
|
Zadomowienie
|
Dla mnie tez przeszła juz ochota na kosmetyczne zakupowe szalenstwo (może dlatego że większośc produktów juz mam wypróbowane), za to klientki szaleją,a ja na tym zyskuję..moge za takie osiagnięcia kupic coś dla dziecka, sobie (ciuszek lub butki) i dla męża
coś na prezenty. czasami zdarza mi się zaszaleć z kosmetykami ale juz nie tak często
|
|
#1834 |
|
Zakorzenienie
|
Miałabym wielką prośbę - czy któraś z Was moglaby wrzucić np. na wyslijplik.pl formularz zamówienia do k16 lub k17? w strefie lidera znowu nie mogę znaleźć odnośnika to tych stron a mi pilnie potrzebne...
|
|
|
|
#1835 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Fajna ta kosmetyczka
|
|
|
#1836 |
|
Przyczajenie
|
witam serdecznie,
jestem swiezo upieczoną konsultantka. moje zamoienie wszakze nie jakies ogromne, ale zawsze cos na poczatek ![]() mam jednak problem, otrzymalam info, ze w zamian za zestaw full speed dostane produkt alternatywny ZESTAW full speed SB, a w zamian za perfum full speed otrzymam produkt alternatywny Full Speed WBC. czy ktoras z Was moze orientuje sie, co to takiego? czym to sie rozni od tego co zamowilam? Bede wdzieczna, bo te skroty SB i WBC kompletnie nic mi nie mowia. Pozdrawiam |
|
|
|
#1837 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
No właśnie a propo tego płynu. Orientujecie się czy on jest w czerwonej buteleczce, czy w przezroczystej w w środku jest czerwony płyn? Bo oprócz tego, że pięknie pachnie, to ma wspaniałe opakowanie. Ja to chyba ze 3 kupie, dla samego opakowania ![]() A widziałam chyba w katalogu UK, że są też te płyny fioletowe i zielone (nie pamietam jakie zapachy).... A u nas jak zawsze bieda ---------- Dopisano o 10:35 ---------- Poprzedni post napisano o 10:34 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:40 ---------- Poprzedni post napisano o 10:35 ---------- Cytat:
![]() Raz tylko jak wchodziły nowe opakowania LBD, to zamawiając w starym opakowaniu dostałam w nowym. Ale to akurat plus hehe
|
|||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1838 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1839 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ja z dwa napewno kupie hehe i z wanny nie bede wychodzic :P
|
|
|
|
|
#1840 | |
|
Zakorzenienie
|
Ale będzie
![]() Poza tym - jest jakiś zakaz pomyłek? Musze w takim razie Regulamin jeszcze raz przeczytac, bo pominęłam ... Cytat:
Zaciekawiły mnie te 2 nowe "tygrysie" odcienie poczwórnych cieni - jeśli ktoś je zobaczy na żywo, to prosze o opinie
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2009-11-26 o 11:21 |
|
|
|
|
#1841 |
|
Wtajemniczenie
|
W latach poprzednich takie kolorowe płyny do kąpieli były w przezrozystych bombkach. Oprócz czerwonego był jeszcze jak dobrze pamietam zielony.Sądzę,że teraz też tak jest. Są fajne, ale stosunkowo bardzo drogie, bo małe. U mnie nikt nigdy ich nie zamawiał.
|
#1842 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
w tamtym rokukosmetyczka była bardziej pojemna.. o wiele dłuższa niz obecna.. tamta przypominala prostokąt.. ta natomiast kwadrat ;/ |
|
|
|
|
#1843 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() W ogóle to one są szklane? Czy plastiki? |
|
|
|
|
#1844 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Od miesiąca dopiero jest u nas punkt odbioru zamówień w centrum miasta, bo tak to tylko z dostawą do domu, ewentualnie na biuro Lidera ale tylko nie na swoje nazwisko tzn paczka zbiorcza.Chyba się COKu nie doczekam ,bo widze ,że tną koszty wiec
Jak to Skorpionica wybaczam, ale nie zapominam. www.pustamiska.pl Jesli myślisz,że zmienisz faceta, to lepiej zmień faceta. kosmetyki, buty https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post63462611 oraz książeczki NOWE https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post76540401 |
|
|
|
|
#1845 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
szkoda ze nie ma trzech kolorkow u nas , fajnie by wygladały jeden przy drugim w lazience
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1846 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#1847 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() zaraz będę wrzucać zdjęcia
Edytowane przez andziat Czas edycji: 2009-11-26 o 12:31 |
||||
|
|
|
#1848 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
taka mała czarna pikowana i ta w coku miała tak strasznie krzywa ta kokardke na środku ale za 4,90 to można zaszaleć Cytat:
Edytowane przez ewa_krk Czas edycji: 2009-11-26 o 12:57 |
||
|
|
|
#1849 |
|
Raczkowanie
|
mam ta kosmetyczkę, kupiłam sobie i mamie jak była ostatnim razem w katalogu- używamy obie- nie wchodzi do niej zbyt wiele ale do noszenia w torebce w sam raz- wykonana tez całkiem nieźle wiec za 4,90 opłaca sie kupic jak najbardziej
|
|
|
|
#1850 |
|
Zakorzenienie
|
wstawiłam parę fotek na katalogowy
|
|
|
|
#1851 |
|
Zadomowienie
|
Dzięki śliczne!
Właśnie o taki odcień szminki chodziło dla mojej klientki, napewno ją kupi. Biżuteria ładna,ale mi najbardziej podoba się ta brązowo złota, blaszkowa-cudo jeszcze raz dzięki za pomoc
|
|
#1852 |
|
Zakorzenienie
|
|
#1853 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mnie w sumie żadna nie zachwyca tak jak Diamondsque, ale mogą być, wszystkie oprócz tych brązowych blaszek są dla klientek, ja tylko przy okazji cyknęłam fotki te brązowe blaszki pewnie dam mamie bo w katalogu kiedyś jej się nawet podobały.
|
|
|
|
|
#1854 |
|
Rozeznanie
|
a ja wczoraj zrobiłam zwrot dwóch tuszów stylizujacych rzesy,
oni pisza zeby robic zwroty przesylka z zadeklarowana wartoscia tak chcialamz robic, dałam mamie zeby wyslala, a pani w okienku powiedziała jej,że dzeiwczyny robia zwroty caly czas normalnym pirorytetem i zastanawiam sie teraz jak rozpatrzy to avon (ponoc jesli przesylka nie dotrze czy cos to i tak poczta wyplaci mi 100 zl) ile w tym prawdy nie wiem, ale sie okaze.
|
#1855 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ale niestety na marzeniach się skończyło i zapewne właśnie nici z tego skoro tak szukają oszczędności
"Gdybyś mógł zajrzeć w głębie mojej duszy, znalazłbyś bezcenne skarby. Gdybyś mógł spojrzeć na mnie raz jeszcze, ujrzałbyś wyjątkowość. Gdybyś mógł posłuchać mojego umysłu, usłyszałbyś bicie serca. Gdybyś tylko zechciał, mogłbyś mieć taką moc, gdybyś tylko chciał, mógłbyś ..." |
|
|
|
|
#1856 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak inne dziewczyny robia to w sumie ich sprawa. Wysyłaj listem poleconym. Nigdy nie dodawałam opcji "wartościowy" i z reklamacją ni bylo problemu. Nawet nie musi byc priorytet
|
|
#1857 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1858 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#1859 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny padłam z wrażenia!!
Kurier mi przed chwila paczuchę dostarczył :O a normalnie powinien być dopiero w poniedziałek. Normalnie nie wiem co się im stało. Przedwczoraj przed północa dopiero zamówienie wysyłałam Ale czad! Zamawiałam ten naszyjnik Diamondesque... jak dam rade to jeszcze dzisiaj wrzucę zdjęcia
|
#1860 |
|
Wtajemniczenie
|
Ewlyn - zazdroszcze. ja powinnam miec paczke jutro. Ale mysle ze gdyby mi dzis przyniesli to by mi przynajmnije sie samopoczucie poprawilo.
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:31.

swoją drogą to bardzo ładna ta szminka.

coś na prezenty. czasami zdarza mi się zaszaleć z kosmetykami ale juz nie tak często

w tamtym roku
a szkoda ...
Czy ja jestem normalna?? Musze skrocic ta liste przynajmniej o polowe!
i zapewne właśnie nici z tego skoro tak szukają oszczędności