Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr Pierre Dukana, cz. 3 - Strona 39 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-11-26, 09:14   #1141
BogaczKa22
Zadomowienie

Dot.: Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr Pierre Dukana, cz. 3

Dzień dobry

Wczoraj sobie trochę pomarudziłam to dziś waga pokazała 0,5kg mniej Czyli w rezultacie końcowym mniej o 0,1 od dotychczasowego rekordu. Po mału do przodu!!!

Idę sobie owsiankę szykować - ciekawe czy wyjdzie taka jak sobie wyobrażam...

We wrocławiu za oknami nawet niczego sobie pogoda, mam nadzieję, że utrzyma się cały dzień
A jak u Was poranek?

Dukan

BogaczKa22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-26, 09:20   #1142
paulik
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez BogaczKa22 Pokaż wiadomość
Dzień dobry

Wczoraj sobie trochę pomarudziłam to dziś waga pokazała 0,5kg mniej Czyli w rezultacie końcowym mniej o 0,1 od dotychczasowego rekordu. Po mału do przodu!!!

We wrocławiu za oknami nawet niczego sobie pogoda, mam nadzieję, że utrzyma się cały dzień
A jak u Was poranek?
Bogaczka , jak robisz owsiankę ?
paulik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-26, 09:21   #1143
leszczesia
Raczkowanie

GG do leszczesia

Cytat:
Napisane przez moni_ca Pokaż wiadomość
witam wieczorową porą
ja dzisiaj na poprawę humoru poszłam do fryzjera - jednak niezawodny i skuteczny sposób na jak długo zobaczymy

podzielam opinie co do cycków, ale zrobiłam w/g przepisu którejs z was(czyli w marynacie: sos sojowy + ocet winny) na noc do lodówki i dzisiaj na patelnie do tego sos troche jogurtu, łyż serka homo i musztarda+ korniszon wkrojony.PALCE LIZAĆ polecam

dziewczyny jeszcze jedno pytanie????????????WAżne
czy któraś z odchudzających posiada (wstrętną) łuszczyce?????
Pytam bo jestem jej właścicielką, czy ma to jakikolwiek wpływ na zaostrzenie przebiegu choroby????
bede wdzieczna za sugestie i rady

Ja mam luszczyce - w moim przymadku dieta nie ma zadnego wpluwu na nia .
Stary 2009-11-26, 09:26   #1144
BogaczKa22
Zadomowienie

Ej, no - owsianka wyszła git-majonez -całkiem dobra

Wsypałam 3 łyżki otrąb do garnuszka, zalałam mlekiem i ugotowałam. Jak zaczęło wrzeć to wyłączyłam. Dolałam troszkę zimnego mleka dla rozrzedzenia, szczyptę soli i słodzik, i naprawdę mi smakuje

Dukan

Stary 2009-11-26, 09:32   #1145
Arienna
Raczkowanie

Cytat:
Dzień dobry

A jak u Was poranek?
Owsianka.. zawsze to jakaś odmiana od sera Ja w drodze do pracy (bo, niestety, troszkę mi się pospało za długo i nic nie zdążyłam przygotować) kupiłam sobie na śniadanie 10 dkg wędliny drobiowej (a mam teraz wrażenie, że zjadłabym jeszcze ze 3 takie porcje), też tak dla odmiany, bo stałam z 5 min przed serkiem wiejskim przekonując się, że jednak mam na niego ochotę. Nie wyszło :P
Znalazłam też jogurty owocowe 0% i bez tłuszczu - mam nadzieję, że to nie będzie grzech.

A propos grzechów... mam dylemat! Otóż, dziś mój kolega się broni i robi imprezę... Czy jedno piwko będzie duuuużym grzechem? w końcu okazja do toastu jest, ale z drugiej strony to dopiero mój 9 dzień i nie chciałabym się "rozpuścić" Co robić? Co robić?

W Krakowie pogoda też ładna, choć jakąś godzinkę temu było jeszcze mroźno - ale zapowiada się ciepły dzień. Choć tyle, by humor utrzymać na przyzwoitym poziomie. Bo waga (zastój) nie pozwala się jakoś cieszyć (choć zawsze lepiej niż do góry )

Ale się rozpisałam Miłego dnia!
Arienna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-26, 09:32   #1146
eliza40
Zakorzenienie

Witam

Izabell zejdziesz na pewno po niżej 70 ,jak mi się udało to Tobie też się uda

U mnie po malutku w dół po o,1 o,2 kg ,ale jeszcze 4 kg
Stary 2009-11-26, 09:34   #1147
leszczesia
Raczkowanie

GG do leszczesia

Witam wszystkie wychudzone Dukanki !!!!!

U mnie ciemno , szaro i ponuro - oczu nie chce sie otwierac ..

Oliwka --- tak juz niedlugo ujrze 8 w rzedzie dziesiatek --. czekam na nia jak na najprzestojniejszego kawalera .... Choc po dotychczasowym ubytku tluszczu czuje sie doskoname to wizja co raz mniejszych rozmiarow zapala mnie do boju .........

Bogaczka - ja zauwazylam ,ze jak mniej jem to waga szybciej spada ---wiec nie wiem czy powinnas sie przejmowac iloscia jedzenia spozytego w ciagu dnia ...

Wszystkim gratuluje spadku i wszystkie kryzysowe Dukanki wspieram duchem iiiiii .... Ja mam za soba pierwszy zastuj i kryzys i dalej walcze ze swoja sloninka ....

Edytowane przez leszczesia
Czas edycji: 2009-11-26 o 09:38
leszczesia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-26, 09:43   #1148
BogaczKa22
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez leszczesia Pokaż wiadomość
Bogaczka - ja zauwazylam ,ze jak mniej jem to waga szybciej spada ---wiec nie wiem czy powinnas sie przejmowac iloscia jedzenia spozytego w ciagu dnia ...
Tak, też zauważyłam to u siebie. Jak się nie objadam co chwila tylko jem tak na "aby-aby" to waga coraz mniej pokazuje. A jak zaczynam wcinać więcej i częściej to mam conajmniej zastój jak nie wzrost Więc u mnie chyba jednak mniejsze porcje wchodzą w grę...

Dukan

Stary 2009-11-26, 09:57   #1149
wiolqn
Zakorzenienie

GG do wiolqn

co do pomyslu na sniadanie to ostatnio robilam tosty francuskie:

chlebek na grubsze plastry, moczyc w rozbeltanym jajku i smazyc na rumiano. posypane cynamonem lub z nutella i zimnym mlekiem byly pycha.

Brykanie czyli to co Tygryski lubia najbardziej

Kuchnia Tygryska
wiolqn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-26, 10:00   #1150
Isabelll
Raczkowanie

Hej Kochane! Ja jak zwykle w czwartki to nieszczęsne seminarium przygotowuje tym razem uwaga: porównanie kamienia piersią z butelkowym szaleństwem

Cytat:
Na skrzyżowaniu Borowskiej i Armii Krajowej
Dokładnie o to skrzyżowanie mi chodziło Jak już tu byłaś to trza było na kawkę się wprosić

Cytat:
Napisane przez Arienna Pokaż wiadomość
Znalazłam też jogurty owocowe 0% i bez tłuszczu - mam nadzieję, że to nie będzie grzech.
No ja też takie znalazłam, i jest ich dość sporo w marketach ale jak zerknęłam na ilość węgli to stwierdziłam, że nie warto ryzykować.

Cytat:
Napisane przez Arienna Pokaż wiadomość
A propos grzechów... mam dylemat! Otóż, dziś mój kolega się broni i robi imprezę... Czy jedno piwko będzie duuuużym grzechem? w końcu okazja do toastu jest, ale z drugiej strony to dopiero mój 9 dzień i nie chciałabym się "rozpuścić" Co robić? Co robić?
Czy duży czy mały grzech to się na wadze okaże Ja wiem, że po pierwszym grzechu czułam się strasznie i na dodatek przez kilka dni musiałam walczyć z silną wolą. Teraz wiem, że drugi raz bym go nie popełniła

Cytat:
Napisane przez eliza40 Pokaż wiadomość
Witam

Dziękuję za wsparcie, wierzę, że w końcu któregoś dnia zobaczę mniej w końcu to nie wyścigi a ważne, że już to 10kg mniej, które najbardziej mi ciążyło.

Cytat:
tak juz niedlugo ujrze 8 w rzedzie dziesiatek --. czekam na nia jak na najprzestojniejszego kawalera .... Choc po dotychczasowym ubytku tluszczu czuje sie doskoname to wizja co raz mniejszych rozmiarow zapala mnie do boju .........
Trzymam kciuki, bo doskonale wiem jak to czekać na upragnioną cyfrę a u Ciebie, czuję że przyjdzie szybko bo tak słodzisz tej ósemce

Cytat:
Tak, też zauważyłam to u siebie. Jak się nie objadam co chwila tylko jem tak na "aby-aby" to waga coraz mniej pokazuje. A jak zaczynam wcinać więcej i częściej to mam conajmniej zastój jak nie wzrost Więc u mnie chyba jednak mniejsze porcje wchodzą w grę...
No właśnie ja tak się zastanawiam, bo w zeszłym tygodniu kiedy pokazał mi się zastój to z racji laboratoriów całodniowych żywiłam się raczej dwa razy dziennie a porządnie i skutek był opłakany. Teraz grzecznie "przegryzam" co jakiś czas i mam czas na regularne posiłki i zobaczymy jaki będzie efekt

Słonko słonko słonko!

Cytat:
Napisane przez wiolqn Pokaż wiadomość

chlebek na grubsze plastry, moczyc w rozbeltanym jajku i smazyc na rumiano. posypane cynamonem lub z nutella i zimnym mlekiem byly pycha.
Nie mogłaś wstręciuchu napisać pół godziny temu teraz jestem po śniadanku a mi się zachciało!

Aaaaa! Wiecie ostatnio robiłam gofry! Pomieszałam co dozwolone i mniam! z nutelką!

Ok czyli na śniadanie był wieśniak na drugie zjem tosta francuskiego a na trzecie śniadanie gofra hmmmm extra dzień

po I fazie: 76.1 kg

aktualnie:
71 kg

cel: 60 kg
Damy radę
Isabelll jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-26, 10:11   #1151
BogaczKa22
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Isabelll Pokaż wiadomość
Dokładnie o to skrzyżowanie mi chodziło Jak już tu byłaś to trza było na kawkę się wprosić
Trzymam kciuki, bo doskonale wiem jak to czekać na upragnioną cyfrę a u Ciebie, czuję że przyjdzie szybko bo tak słodzisz tej ósemce

Aaaaa! Wiecie ostatnio robiłam gofry! Pomieszałam co dozwolone i mniam! z nutelką!

Isabelll nie mogłam na kawkę bo do lekarzy spieszyłam się z córcią do przychodni przyszpitalnej...

No i teraz kochana musisz zapodać przepis na te gofry

Dukan

Stary 2009-11-26, 10:17   #1152
paulik
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez eliza40 Pokaż wiadomość
Witam

U mnie po malutku w dół po o,1 o,2 kg ,ale jeszcze 4 kg
Ja też pragnę zejsc ponizej 70 ---------> do 68 ( w/g Dukana i jego testu tyle powinnam wazyc ) .

Wiecie co to jest niesprawiedliwe - ze jak sie zjada to co się lubi to tyje sie w mgnieniu oka, a jak juz trzeba sie tego pozbyć ...to potrzeba czasu.
No nic nie marudze i pozdrawiam
paulik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-26, 10:20   #1153
BogaczKa22
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez paulik Pokaż wiadomość
Wiecie co to jest niesprawiedliwe - ze jak sie zjada to co się lubi to tyje sie w mgnieniu oka, a jak juz trzeba sie tego pozbyć ...to potrzeba czasu.

Oj, też nad tym ubolewam.

Ostatnio pod koniec sierpnia w ciągu 1 tygodnia na urlopie przytyłam 3 kg al potem żeby zrzucić te 3 kg to potrzebowałam 1 miesiąc
Dlaczego nie jest odwrotnie

Dukan

Stary 2009-11-26, 10:29   #1154
wiolqn
Zakorzenienie

GG do wiolqn

z tym jedzeniem tak jest. Lepiej czesciej a w mniejszych ilosciacch bo:
a) z mniejsza porcja zoladek szybciej sie rozprawi i strawi wszystko co trzeba,
b) jak juz pisalysmy na raz poradzi sobei tylko z 40g bialka, wiec czego nei strawi to odlozy

przerwy w posilkach powinny byc nie mniejsze niz 2 godziny a nie dluzsze niz 3.

Kuchnia Tygryska
Stary 2009-11-26, 10:39   #1155
BogaczKa22
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kingula116 Pokaż wiadomość
Czesc,kolezanka mowila i cos na temat AQUA SLIM w saszetkach do rozpuszczenia w 1,5litrze wody.Zastanawiam sie czy mozna to stosowac w naszej diecie???WIECIE COS NA TEN TEMAT???

Aqua slim kojarzy mi się z aerobikiem wodnym - fajna sprawa

Dukan

Stary 2009-11-26, 10:56   #1156
leszczesia
Raczkowanie

GG do leszczesia

Cytat:
z tym jedzeniem tak jest. Lepiej czesciej a w mniejszych ilosciacch bo:
a) z mniejsza porcja zoladek szybciej sie rozprawi i strawi wszystko co trzeba,
b) jak juz pisalysmy na raz poradzi sobei tylko z 40g bialka, wiec czego nei strawi to odlozy

przerwy w posilkach powinny byc nie mniejsze niz 2 godziny a nie dluzsze niz 3.

No ..ok zgadzam sie z tym Co piszesz ....ale...... dlaczego Dukan pisze ,, ile chcesz i kiedy chcesz ?????
Stary 2009-11-26, 11:01   #1157
lanka
Rozeznanie

Witam kochane dukanki!

Londyn mrozny dzis ale sloneczny. Postanowilam wiec paradowac w moim sztucznym kozuchu w stylu syberyjskim choc produkcji niemieckiej i czapce po ulicy i witaly mnie zdziwione spojrzenia. Co prawda sporadycznie, ale jednak. Dziwny ten narod wymieszany zamieszkujacy Londyn. Im zawsze jest cieplo. W zimie w japonkach i koszulce na ramiaczkach zasuwac beda, a w lecie futrzane kozaki nosza...

Musze sie przyznac, zgrzeszylam. Wczoraj polecialam z Juniorem po buty do szkoly, a ze prosto po pracy to z glodem. Wpadlismy do centrum, polecialam po mieso z rusztu, a chlop mi mowi, ze sie skonczylo! Alternatywa byly muffiny w Starbucku, albo McNugets. Wcielam male McNugets. Nawet mi nie smakowaly...
Cytat:
Napisane przez Isabelll Pokaż wiadomość
Hej Kochane!
Piękny próbuje mnie mobilizować i powiedział, że jak osiągnę swój cel to się oświadcza-ho ho podziałało aczkolwiek jakieś to mało romantyczne, oświadczyny przy wadze elektronicznej z kostką twarogu chudego i cyckiem kurzęcym No poniosła mnie fantazja

Kurcze dziewczyny mój wyjazd do Londynu tak się odkłada i odkłada przez te moje studia ale myślę, że w końcu do Was dolecę na kawę
Isabelll no rozbawilas mnie strasznie ta wizja oswiadczyn z twarogiem i cyckiem

A do Londynu musisz przyjechac na kawe. Obowiazkowo. A propos kawy, kiedy idziemy Wiolqn? Wyczailam w Starbucku, ze maja skinny vanilla latte no sugar , czyli syrop waniliowy robiony jest na slodziku a nie cukrze Boskie.

lanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-26, 11:44   #1158
leana1
Zakorzenienie

Wyślij wiadomość przez ICQ do leana1 GG do leana1

Cytat:
Napisane przez lanka Pokaż wiadomość
Witam kochane dukanki!

Londyn mrozny dzis ale sloneczny. Postanowilam wiec paradowac w moim sztucznym kozuchu w stylu syberyjskim choc produkcji niemieckiej i czapce po ulicy i witaly mnie zdziwione spojrzenia. Co prawda sporadycznie, ale jednak. Dziwny ten narod wymieszany zamieszkujacy Londyn. Im zawsze jest cieplo. W zimie w japonkach i koszulce na ramiaczkach zasuwac beda, a w lecie futrzane kozaki nosza...

Musze sie przyznac, zgrzeszylam. Wczoraj polecialam z Juniorem po buty do szkoly, a ze prosto po pracy to z glodem. Wpadlismy do centrum, polecialam po mieso z rusztu, a chlop mi mowi, ze sie skonczylo! Alternatywa byly muffiny w Starbucku, albo McNugets. Wcielam male McNugets. Nawet mi nie smakowaly...

Isabelll no rozbawilas mnie strasznie ta wizja oswiadczyn z twarogiem i cyckiem

A do Londynu musisz przyjechac na kawe. Obowiazkowo. A propos kawy, kiedy idziemy Wiolqn? Wyczailam w Starbucku, ze maja skinny vanilla latte no sugar , czyli syrop waniliowy robiony jest na slodziku a nie cukrze Boskie.
tak tylko to słodzik na bazie sorbitrolu nie aspartam też już nie raz slinę puszczałam na widok tego ale musiałam zarządać skład całości na co pani bardzo sie zdziwiła
leana1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-26, 11:49   #1159
lanka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez leana1 Pokaż wiadomość
tak tylko to słodzik na bazie sorbitrolu nie aspartam też już nie raz slinę puszczałam na widok tego ale musiałam zarządać skład całości na co pani bardzo sie zdziwiła
Aaaa to nam nie wolno??

Stary 2009-11-26, 11:57   #1160
wiolqn
Zakorzenienie

GG do wiolqn

Cytat:
No ..ok zgadzam sie z tym Co piszesz ....ale...... dlaczego Dukan pisze ,, ile chcesz i kiedy chcesz ?????
mysle ze Dukan mial na mysli "kierujac sie rozsadkiem", czyli jesc gdy poczujemy glod i tyle by go nasycic. nie ma ograniczenia ze po 18 to juz nie i tylko 137g czegos tam. Ale to juz od nas zalezy ile to bedzie. wiadomo ze mozg potrzebuje okolo 20 minut od rozpoczecia posilku aby zarejestrowac fakt ze juz sie najadl. I przez ten czas my sobie beztrosko wcinamy co tam jest, dokladamy a nagle to uczucie przesytu. Dlatego powinno sie wolniej jesc, np prze zodkladanie sztuccow po kazdym kesie. dokladnie przezuwac kazdy kes (kiedys czytalam ze kazdy kes powinien byc przezuty 30 razy, ja sie meczylam juz przy 18tym). Dobrze przezute jedzenie jest szybciej trawione i zoladek lepiej pracuje, plus czesc enzymow znajduje sie w jamie ustnej i im dluzej zujemy jedzenie tym wieksza szansa ze te enzymy maja czas popracowac. Nie pamietam juz co one rozkladaja ale chyba cukry.

Cytat:
. A propos kawy, kiedy idziemy Wiolqn? Wyczailam w Starbucku, ze maja skinny vanilla latte no sugar , czyli syrop waniliowy robiony jest na slodziku a nie cukrze Boskie.
a chcesz w tygodniu po pracy czy w niedziele jakis spacer gdzies i kawa? a jak placisz ta starbuckowa karta za te kawe to ten syrop masz gratis oni teraz maja te swiateczne kawy, toffi nut latte mniammniam

Kuchnia Tygryska
Stary 2009-11-26, 12:04   #1161
moni_ca
Raczkowanie

GG do moni_ca

Dzieńdobry wszystkim

ja dzisiaj z pierwszym podsumowaniem...... (równiusieńki miesiąc za mną)

26.X waga startowa: 83,8/174
po I fazie(5 dni): 79,5
26.XI - 75,4 system 4/3
suma zrzuconego bagażu: -8,4

co dalej nie wiem ????
mam mnóstwo siły i samozaparcia ale jak pisałam wcześniej zaczynam się obawiać o stan swojej skóry
musze ograniczyć nabiał jak myślicie czy możliwe jest pociągniecie dukana i zarazem ograniczyć do (naprawde minimum) jajek i nabiału????????????????
Pozdrawiam
moni_ca jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-26, 12:08   #1162
Huni
Raczkowanie

Dzień dobry wszystkim!
Apropos tego słodzika: zawsze mam mieszane uczucia używając go, bo to przecież chemia... Nie boicie się, że on szkodzi, albo się odkłada w organizmie itp? Mąż mi marudzi, że tym aspartamem nasiąknie nam Dziecko, jak zajdziemy w ciążę.... :/

Tak btw - widzę, że mnóstwo Was tu z Wrocławia Ja też tam do niedawna stacjonowałam... Aż szkoda mi tych sklepów wyposażonych, bo tu, gdzie mieszkam teraz, wszystkiego trzeba szukać strasznie mocno, a i często bezskutecznie... [jak np otręby żytnie, musztardę bez cukru znalazł mi Mąż dopiero dziś!]

I się Wam pochwalę - dziś zanotowałam spadek 1 kg! Cud!
Huni jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-26, 12:21   #1163
lanka
Rozeznanie

Cytat:
mysle ze Dukan mial na mysli "kierujac sie rozsadkiem", czyli jesc gdy poczujemy glod i tyle by go nasycic. nie ma ograniczenia ze po 18 to juz nie i tylko 137g czegos tam. Ale to juz od nas zalezy ile to bedzie. wiadomo ze mozg potrzebuje okolo 20 minut od rozpoczecia posilku aby zarejestrowac fakt ze juz sie najadl. I przez ten czas my sobie beztrosko wcinamy co tam jest, dokladamy a nagle to uczucie przesytu. Dlatego powinno sie wolniej jesc, np prze zodkladanie sztuccow po kazdym kesie. dokladnie przezuwac kazdy kes (kiedys czytalam ze kazdy kes powinien byc przezuty 30 razy, ja sie meczylam juz przy 18tym). Dobrze przezute jedzenie jest szybciej trawione i zoladek lepiej pracuje, plus czesc enzymow znajduje sie w jamie ustnej i im dluzej zujemy jedzenie tym wieksza szansa ze te enzymy maja czas popracowac. Nie pamietam juz co one rozkladaja ale chyba cukry.

a chcesz w tygodniu po pracy czy w niedziele jakis spacer gdzies i kawa? a jak placisz ta starbuckowa karta za te kawe to ten syrop masz gratis oni teraz maja te swiateczne kawy, toffi nut latte mniammniam
no to chyba przyjdzie mi ograniczyc zarcie. Bo ja jak moge to wpierniczam a nie jem. A waga tak w ogole to mi stanela. Jestem na proteinach caly tydzien i dzis bylo 70.5 kg czyli 0.5 wzrost, mimo "problemow" zoladkowych. Ale ostatnio jakos nie mam nawet apetytu. Nawet na ciasto. Ani na lososia, ktorego uwielbialam. Ale spodnie sa jeszcze luzniejsze. wiec w obwodach pewnie ladnie dalej leci, tylko waga jeszcze nie nadarza.

To dlugie jedzenie ma sens, ale ja tak nie umiem. Zeby mnie bola od zucia

Wiolqn na kawke to w tygodniu bo Aktualny zjezdza jutro i wraca do siebie dopiero w poniedzialek rano Prawie jak weekendowy maz, tyle ze prac mu ciuchow nie musze I cale szczescie
Co poiwesz jutro na kawke? Po pracy. Bo dzis to mi Brazylijka przyjezdza zrobic brazilian . Jestem w stresie. Dobrze, ze mam zapas ketonalu w domu. Zarzuce sobie, to jakos wytrzymam

Stary 2009-11-26, 12:25   #1164
leana1
Zakorzenienie

Wyślij wiadomość przez ICQ do leana1 GG do leana1

Cytat:
Aaaa to nam nie wolno??
z tego co wiem nie tylko na bazie Aspartamu ale myslę raz na jakiś czas nie zaszkodzi
leana1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-26, 12:35   #1165
Parvati
Zakorzenienie

Dzień dobry wszystkim!
Choć pogoda na Podlasiu paskuuuudna

Absurd normalnie, ale mam od wczoraj wrażenie, że spuchłam. Że fałdy mam większe na brzuchu, poliki wielkie jak chomik
A to na pewno nie @, bo skończyłam tydzień temu...
Co się dzieje

CBT
Parvati jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-26, 12:47   #1166
lanka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez leana1 Pokaż wiadomość
z tego co wiem nie tylko na bazie Aspartamu ale myslę raz na jakiś czas nie zaszkodzi
Aaa ja to bym mogla to cudo codziennie

Stary 2009-11-26, 12:52   #1167
gk7
Raczkowanie

Cytat:

Wiolqn Ty to masz wyobraźnie, aż się uśmiechnęłam jak zobaczyłam Twoją propzycję. Że ja na to nie wpadłam, jutro też robię tościki, bo dzisiaj już chlebek zjadłam. Jeszcze parę lat temu chlebek smażony w jajku był podstawą mojego żywienie i chyba dodatkowych kilogramów. A teraz, aż nie mogę uwierzyć, że to pyszne jedzonko ma mnie odchudzać
gk7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-26, 13:02   #1168
wiolqn
Zakorzenienie

GG do wiolqn

Cytat:
Wiolqn na kawke to w tygodniu bo Aktualny zjezdza jutro i wraca do siebie dopiero w poniedzialek rano Prawie jak weekendowy maz, tyle ze prac mu ciuchow nie musze I cale szczescie
Co poiwesz jutro na kawke? Po pracy. Bo dzis to mi Brazylijka przyjezdza zrobic brazilian . Jestem w stresie. Dobrze, ze mam zapas ketonalu w domu. Zarzuce sobie, to jakos wytrzymam
moze byc jutro, opowiesz wrazenia. Ja zaszalalam i w tym roku strzelilam sobie brazylijke laserem. 6 wizyt u sadystycznej malej Hawaiki. I zadne przeciwbolowe nie pomagaly, a kremu znieczulajacego miejscowo tez nie mozna bylo uzywac bo to oslabia rezultaty. ale teraz mam spokoj i juz dlugo nei bede sie musiala martwic. Warto bylo

Kuchnia Tygryska
Stary 2009-11-26, 13:11   #1169
lanka
Rozeznanie

Cytat:
moze byc jutro, opowiesz wrazenia. Ja zaszalalam i w tym roku strzelilam sobie brazylijke laserem. 6 wizyt u sadystycznej malej Hawaiki. I zadne przeciwbolowe nie pomagaly, a kremu znieczulajacego miejscowo tez nie mozna bylo uzywac bo to oslabia rezultaty. ale teraz mam spokoj i juz dlugo nei bede sie musiala martwic. Warto bylo
wow! No to mi opowiesz co i jak. A czym ci to usuwala? IPL? Bo ja mialam zabieg na twarzy na naczynka i myslalam, ze odlece z bolu.

acha, no to jutro sie spotkamy. Tam gdzie ostatnio?

Edytowane przez lanka
Czas edycji: 2009-11-26 o 13:39
Stary 2009-11-26, 13:32   #1170
megusik
Raczkowanie

Witam Dukanowe Laseczki
Pogoda we Wrocku fantastyczna,samopoczucie dobre tylko waga strajkuje. Mam za swoje po 10 dniach +0,8!!
Niem co płakać na własne życzenie ale walczę dalej.
Do teściowej imienin już 1,5 tyg a ja dalej nie mogę się wbić w moje kochane portki(tzn wbijam ale za bardzo obcisłe) jeszcze tak z 2kg i będą git. Chyba na siłke od przyszłego tygodnia się wpasuje moze to cos da
Dziękuję za przepis na pizze była smaczna(choć do orginału jej trochę brakuje).
Dziewczyny wymyśliłam wczoraj że w styczniu pójdę wyciać okrutnego żylaka zobaczymy co powiedzą w szpitalu. No i jak ja tam dukana będę przerabiać.
Miłego dzionka życzę! I głowa do góry musimy przetrwać kryzys
BEDZIE 65 kg(ale niewiem kiedy)
megusik jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości