|
|
#4681 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie marcowo-kwietniowe 2010
to ja juz nie chce tego monitoru mini bo ja jestem panikara straszna panikara i jak bedzie sie to ustrojstwo tak wlanczalo co pare sekund to chyba osiwieje ze stresu
ha przyszly moje ciuszki z allegro turkusowa koszulka na 86 troszke duza ale nie bylo podane rozmiaru a mnie sie podobala dwa komplety spiochy + kaftaniki jeden niebieski a jeden rozowy z zyrafa i dresik adidasa granatowo zolty kupiony za jedyne 1 zlotych razem z granatowa koszulka z dlugim rekawem taka pluszowa stan dresu idealny a komplety nowe i bluzunia tak samo
|
#4682 |
|
Rozeznanie
|
czesc dziewczyny.
jestem załamana z samego rana!! mojej bratowej siostra, jest w ciazy... a raczej byla... w 29 tygodniu lezy w szpitalu a dzis bedzie miala wywolywany porod jej dzieciatko jest martwe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() jak to mozliwe?? a moja dzis jak na zlosc nie chce sie ruszac
|
#4683 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4684 |
|
Zakorzenienie
|
o jej wspolczuje...
dziewczyny co to moze byc.....zaczelam sie szykowac zeby do sklepu leciec i cos mnie zaczelo kluc w dole brzucha tak jakby po dwoch stronach...to normanlne...?? |
|
|
|
#4685 |
|
Rozeznanie
|
czuła sie dobrze tylko brzuch jej nie rosl
|
#4686 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to smutne ale wydaje mi sie ze to tak z nienacka nie wystepuje ze musialo cos byc nie tak ze jej dzidzia umarla
|
|
#4687 |
|
Zakorzenienie
|
jezu nie straszcie mnie....bo mi brzuch tez malutko rosnie...ale w srodku cos sie rusza....i co miesiac usg i widac ze serduszko bije...ale i tak stersa zalapalam jeszcze teraz ze klucia....
|
|
|
|
#4688 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#4689 |
|
Raczkowanie
|
Asienka240 - strasznie mi przykro z powodu siostry bratowej.... Moja koleżanka poroniła w 22tyg, dziecko żyło, było zdrowe ale łożysko się odkleiło i koleżanka musiała urodzić.... no a że to była za wczesna ciąża to nie ratowano malca.... Nie wiem co o tym myśleć... I nie wiem dlaczego tak się dzieje, ja cały czas w stresie chodzę po tej sytuacji z koleżanką, staram się nie panikować ale z moim charakterem to nie jest łatwe.
Trzeba być po prostu dobrej myśli, nie poddawać się i wierzyć. A co ma być to będzie... 22 tydzień
|
#4690 |
|
Zakorzenienie
|
mloda to pewnie bola cie pachwiny to normalne ja mam tak czesto
a powiedzcie mi prosze czy jak dzidzia bedzie spala w lozeczku w spiworku to kolderka tez musi byc przykryta albo kocykiem czy sam spiworek wystarczy , taki co sie na zamek albo napy zapina a raczki wystaja > i jeszcze co myslicie o poscieli dla dzidziusia z wlny merinosa ??
|
#4691 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Boże, współczuję. Jeśli coś więcej będziesz wiedziała, to daj znać, bo stracha napędziłaś i złych myśli. Wiemy, że u nas będzie dobrze... ale dlaczego tak się też dzieje?
|
|
#4692 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
przepraszam, nie chcialam was straszyc.... myslalam, ze moze wy bedziecie wiedziec czemu tak sie dzieje...
|
|
#4693 |
|
Rozeznanie
|
O rany julek, ale teraz panikę wywołałas. Współczuję. Ale naprawde jak bedziesz coś wiedzieć wiecej to napisz , moze to tak bez przyczyny sie nie stało.
|
|
|
|
#4694 |
|
Zakorzenienie
|
Zmroziło mnie od tej historii... Jak to straszliwie nigdy nic nie wiadomo, jest dobrze, wszystko w porządku i nagle już nic nie jest dobrze.... Jutro to chyba nie wyjdę przez godzinę od gina zanim mi wszystkiego nie posprawdza i nie powie na 200%, że jest dobrze...
|
#4695 |
|
Rozeznanie
|
sorki
|
|
#4696 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tym bardziej kocham, jak mały tak szaleje mi w brzuchu, jak teraz - kociokwiku dostaje, jak siedzimy w pracy.
|
|
#4697 |
|
Rozeznanie
|
jak tylko czegos sie dowiem to napisze...
|
#4698 | |||
|
Wtajemniczenie
|
asienka współczuje bratowej,napewno to ogromne przezycie,co innego jak masz swiadomosc ze cos jest nie tak,ale mi tez sie wydaje,ze musialy byc jakies wady płodu,których gin nie wykrył.Przy niektorych zespołach bardzo często płód obumiera.Życzę dużo sił dla rodziców i rzeczywiscie napisz jak sie cos wyjasni.
Ja dzisiaj mam wizyte na 16 i tez poproszę zeby mi zrobila usg,mialam ich strasznie malo 3 na całą ciążę więc chyba krzywdy nie będzie,troche sie martwie zeby sie bron boze cos nowego nie okazało ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
drcron fajnie,ze wrzucasz te linki,ja sobie je zachowuje,bo tez nie mam cierpliwosci zeby przeszukiwac te wszystkie strony,a po tym co piszesz ile rzeczy dziennie robisz z tym gotowaniem,mega sprzątaniem i jeszcze aukcje przelecisz i nasz wizaz to jestem pełna podziwu,pogratulowac ![]() z tym monitorem tez nie będę szalec ale napewno zakupie nianie chociaz u nas sa chore ceny,a z kamerką to juz wogóle no i jeszcze nie wybralam tego nawilzacza cholerka jasna,a tez juz bym chciala kupic,bo u nas suchutko bardzo. |
|||
|
|
|
#4699 |
|
Zakorzenienie
|
znalazlam cos co moze sie przydac tym ktore meczy zgaga
![]() http://dziecko.onet.pl/36287,5,7,zga...y,artykul.html
|
|
#4700 |
|
Raczkowanie
|
A tam, kaczkę kup
![]() Co Wy dzisiaj z tym praniem (w sumie to u mnie też dzisiaj leciało). Tu jest jakaś dziwna solidarność, jak jedna nie śpi to wszystkie nie śpią, jak jedna chora to zaraz reszta, nawet pranie robimy razem
|
|
#4701 |
|
Zakorzenienie
|
dupka mi ożyła i wtrąbiłam 2 zapiekanki
![]() aha, no i dałam radę włosy umyć
|
#4702 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja już chce do domu Głowa mnie znowu dzisiaj boli asienka współczuje siostrze szwagierki ... takie historie mrożą krew w żyłach a chyba każda jakąś z tego cyklu zna lepiej w ogóle o tym nie myśleć, choć czasem trudno ![]() Baobabku czas na zmianę tygodnia ciąży Nie ociągaj się <nununu>
Edytowane przez Gmyrelka Czas edycji: 2009-11-26 o 13:31 |
|
|
|
|
#4703 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień Dobry
![]() Wspólczuje bratowej, jak ja bylam na usg genetycznym żeby sprawdzić dokładnie maluszka przedemną była diewczyna (12 tydz) ciąży i nagle sie przestał mózg rozwijac i tez ciaza do poronienia byla, a odnosnie bratowej wydaje mi sie ze jesli nic u lekarza nie wyszlo to moze ona pewne objawy pominela bo myslala ze tak ma byc czy cos? Jezzzzuuu nie wiem co mam Ci powiedziec, nic nie da ze powiem ze przykro... Ucaluj ja od nas. Pop na badaniach wyszło mi 22.0 mg/dl białka w moczu, dostałam właśnie na to furaginum oraz gynalgin , odczuwalam ze jest cos nie tak bo swedzialo i trche bolalo teraz juz od jakiegos tyg nie mam tych objawow i duzo siusialam po furaginie wiec moze przeszlo, mam taka nadzieje. Co do monitorkow jestem osobiscie zdania ze potrafia uspic nasza czujnosc, wiec ie kupie. |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4704 |
|
Przyczajenie
|
hej Dziewczyny i słodkie Dzidzioly!
Znalazłam w sieci artykuł: http://dziecko.onet.pl/36916,5,7,gdy...i,artykul.html Czy nadal łykacie folik? Jaki jest wasz stosunek do suplementów witaminowych? Dziś, idę do mojej lekarki popytam ją troszkę o opinie świta naukowego. Ja nie mam zaufania do pseudo-naukowych artykułów na Onecie, ale zawsze warto zapytać i rozwiać niepokoje. U mnie wiosenna pogoda zaraz idziemy z brzusiem na dotleniający spacer. Zachęcam was też do spacerologii. |
|
|
|
#4705 |
|
Zakorzenienie
|
Ja zaraz obiad zjem i znow do wyrka
ratuuuuunku
|
|
|
|
#4706 |
|
Zakorzenienie
|
asienka Bardzo jej współczję jezu ale narobiłaś mi strachu ..... Biedactwo ucałuj ją od nas
Tak bardzo mi jej żal
|
#4707 |
|
Zakorzenienie
|
rzeczywiście, przecież to już 23 leci
|
#4708 |
|
Wtajemniczenie
|
A zauwazcie dziewczyny ze na opakowaniu kwasu foliowego jest napisane ze stosowac tylko bodajze do 16tyg ciazy a potem juz sie kupuje witaminki bez tego kwasu.....
nio PDZED UZYCIEM ZAPOZNAJ SIE Z ULOTKA - oj dziewczyny dziewczyny......
|
#4709 |
|
Zakorzenienie
|
Jakie witaminy zażywacie? Ja biore Feminatal N
|
|
|
|
#4710 |
|
Zakorzenienie
|
A ja mam zadymę w domu
Wczoraj kupiliśmy nowe meble do 24 je składaliśmy hehe Dziś od rana sprzątam chyba mam jakąś wenę, wywalam niepotrzebne rzeczy, robie już 3 pranie, układam rzeczy w nowych mebelkach. Zachowyję się jak nigdy Oszalałam ![]() Teraz wsuwam mango i robie sobie chwilę przerwy ![]() Po mału przygotowyjemy się na przyjście Angeliki
'...Życie nie daje nam tego, czego chcemy, lecz to, co dla nas ma..." Maciuś 10-04-10 ![]() Edytowane przez aneczkkaa Czas edycji: 2009-11-26 o 14:04 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:55.

ha przyszly moje ciuszki z allegro
turkusowa koszulka na 86 

22 tydzień 

Oszalałam