|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1621 |
Zadomowienie
|
Dot.: Odwyk od zakupow kosmetycznych(grupa wsparcia) - III
w Naturze chcę kupić:
- dużą niebieską odżywkę Herbala - masło kasztanowe Bielendy - podkład Rimmela stay matte - zestaw Old Spice dla TŻta ![]()
#1622 |
Zakorzenienie
|
ok to ja juz tez wkleje liste:
Listopad 2009 pelnowymiarowe: 1.zel pod prysznic malinowy perlier 125 ml 2. dwufazowy plyn do demakijazu kiko 3. plyn Tantum verde do jamy ustnej 4.Szampon pantene 5.L'oreal accord perfect puder 9 g 6. tusz do rzes 7.oliwka do ciala Nivea 8.Szampon Gliss kur 9.perfumy faberlic konwaliowe 10.fluid Astor Mattitude 11.krem do rak Oriflame narcissus 50 ml 12.odzywka do wlosow fructis 200 ml 13.krem do ciala jablkowo-cynamonowy bottega verde50ml 14.krem do rak leocrema 75 ml 15.dezodorant dove w sprayu 16.peeling malinowy joanna probki: 1. acqua di profumo erbolario spezie 2. blumarine bellissima 3.Avene emulsja po opalaniu 4.Krem erbolario z fiolkiem i oliwka 5.Zel myjacy do twarzy aloes erbolario 6.Zel pod prysznic Erbolario 7.Zel pod prysznic Erbolario 8.Zel pod prysznic Erbolario 9.krem na niedoskonalosci soraya 10.maseczk shiseido 7ml 11.odzywka do wlosow furterer paris 15ml 12.probka kremu estee lauder 12.probka kremu pod oczy erbolario kupione: spray termoochronny avon-potrzebny krem do stop waniliowy avon 2 cienie kiko srebrna kredka do oczu-potrzebna |
![]() ![]() |
![]() |
#1623 |
Zakorzenienie
|
Cuciola: Super Ci poszło
![]() Ja swoją listę wrzuce w poniedziałek lub wtorek.
#1624 |
Zakorzenienie
|
z tymi cieniami moglam dac sobie spokoj bo mam przeciez tyle..no ale byla promocja 50% i wybralam odcienie ktorych nie mialam. Dodam ze niektore cienie oddam przyjaciolce w grudniu..zrobimy wymiane
![]() w grudniu minie tez pol roku odwyku! |
![]() ![]() |
![]() |
#1625 |
Zakorzenienie
|
Ja się nigdy nie łapałam na wspólne zakupy perfumowe. To chyba nie całkiem dla mnie. Ja potrzebuję mieć pełną flachę czegoś co mi się podoba, bo inaczej nie czuję się zadowolona.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1626 |
Zadomowienie
|
ja też
![]()
#1627 | |||||
Zakorzenienie
|
jesli by były to perfumy niedostępne to cena ok, ale akurat armani jest w fm za 32 zł za 30 ml bardziej sie opłaca, ale co oryginał to oryginał co nie
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() przypomina mi się z chorych doktorów Elliot miała obsesje o swoim ślubie i wszystko od młodości zaplanowane ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Byłam w rossmanie i nie mieli luster ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:47 ---------- Poprzedni post napisano o 17:27 ---------- Dziewczyny zapomniałam Wam coś donieść !!!! Mianowicie w moim rossie nie było ani serii luksji, a z serii J&J był tylko jasny balsam i nie ma żadnego szczególnego zapachu? Napisane tylko że nawilżajacy i z przodu ma takie bordo zawijasy jak cała seria Jest jeszcze nowa seria różana Ziaja - jest płyn micelarny za ponad 11 zł, peeling do twarzy oraz zestawy krem na dzień+ micel za ponad 16 zł i krem na noc + micel w tej samej cenie I chciałam donieść że w moim rossie widziałam dziś CARMEXY! ![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#1628 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Wiec nie siadłam sobie i nie myślałam co bym chciała a co nie, tylko z biegiem czasu samo mi się w głowie poukładało ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1629 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Chciałam się wam pochwalić że to właśnie DZIŚ minął 30 dniowy okser ascezy na zakupy i WYTRWAŁAM W NIM!!!!!!!!!!!!!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bardzo dobrze się z tym czuję i zostaję dalej w niekupowaniu. A więc nie kupuję już od 28.10 ![]()
![]() |
#1630 |
Zakorzenienie
|
Koniku:
![]() ![]() Jestem pod ogromnym wrażeniem ![]() Tylko teraz nie wpadnij w wir zakupów ![]()
#1631 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1632 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() No! Aż nie wierzyłam i musiałam wszystkie zmacać ![]() Idę się relaksować do łazienki, aerobik sobie odpuszczam bo mam bóle @, a TŻ dziś imprezuje ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1633 | ||||||
Konto usunięte
|
O dzięki za konkretne propozycje. Gdzie mogę nabyć pędzelki EDM poza Allegro? Czy wizażanki organizują jakieś zbiorowe zamówienia?
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Ja już się przestałam stresować, zaczęłam leczyć ubytki z lekkim cykorem, ale teraz przychodzę na wizytę jak z taśmociągu ![]() ![]() Cytat:
- ślub najchętniej cywilny, - po nim obiad dla najbliższej rodziny (rodzice, rodzeństwo, dziadkowie) i świadków, a wieczorem wyjazd na wycieczkę poślubną, albo chociaż na romantyczną noc poślubną, - w innym terminie impreza w luźnych klimatach dla znajomych, żeby nie musieli się natykać na członków rodziny, których przecież nie znają, - suknia prosta, może nawet krótka, we włosach kwiat, obrączki z białego złota, żadnych welonów. Jak widać nie lubię sztuczności, tłoczności i rubaszności wesel. Ślub ma być dla mnie, nie dla rodziny, więc nie widzę powodu dla którego miałabym się męczyć w/w. Cytat:
![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1634 |
Zakorzenienie
|
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=356973 tutaj wspolne zamówienia EDM
![]()
#1635 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1636 |
Zakorzenienie
|
nie ma za co
![]() ![]()
#1637 | |
Zakorzenienie
|
Wrocilam od dentysty.Faktycznie nic nie bolalo
![]() ![]() Cytat:
ja wyznaje zasade ze moge cos kupic..ale dopiero jak kosmetyk z tej samej kategorii mi sie skonczyl. Zapasom mowie nie! Kupie sobie to co potrzebne w Polsce..ale tez musze uwazac z iloscia po okroili wage walizek ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1638 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() 1.12 zaczynam kurs (Kadry i Płace), 2-3 razy w tygodniu od 16-19 więc jeszcze mniej czasu będziemy mieć dla siebie ![]() Póki co żyje Andrzejkami ![]() [1=025dd70b38ae5ec63576996 b909aa97df2915b11_5f1f5c7 240092;15520096] Jak widać nie lubię sztuczności, tłoczności i rubaszności wesel. Ślub ma być dla mnie, nie dla rodziny, więc nie widzę powodu dla którego miałabym się męczyć w/w.[/QUOTE] A ja bym chciała duuże wesele ![]()
![]() |
#1639 |
Zakorzenienie
|
[1=025dd70b38ae5ec63576996 b909aa97df2915b11_5f1f5c7 240092;15520096]O dzięki za konkretne propozycje. Gdzie mogę nabyć pędzelki EDM poza Allegro? Czy wizażanki organizują jakieś zbiorowe zamówienia?[/QUOTE]
Tak jest organizują zamówienia bo na allegro są dwa razy droższe. [1=025dd70b38ae5ec63576996 b909aa97df2915b11_5f1f5c7 240092;15520096] Ja już się przestałam stresować, zaczęłam leczyć ubytki z lekkim cykorem, ale teraz przychodzę na wizytę jak z taśmociągu ![]() ![]() Zabieg 8semek nie jest bolesny, średnio przyjemny, ale tydzień spuchnięta gęba+ból+możliwy siniak na poliku+płukanki+antybioty k +skrzepy. Znośny, ale urlop trzeba sobie wziąć na parę dni. [1=025dd70b38ae5ec63576996 b909aa97df2915b11_5f1f5c7 240092;15520096]Ja też mam w zasadzie obcykany, chyba z racji tego, że długo mówiłam, że nie wezmę nigdy ślubu, więc wyrobiłam sobie zdanie w pewnych kwestiach, które mi się w ślubach nie podobają. - ślub najchętniej cywilny, - po nim obiad dla najbliższej rodziny (rodzice, rodzeństwo, dziadkowie) i świadków, a wieczorem wyjazd na wycieczkę poślubną, albo chociaż na romantyczną noc poślubną, - w innym terminie impreza w luźnych klimatach dla znajomych, żeby nie musieli się natykać na członków rodziny, których przecież nie znają, - suknia prosta, może nawet krótka, we włosach kwiat, obrączki z białego złota, żadnych welonów. Jak widać nie lubię sztuczności, tłoczności i rubaszności wesel. Ślub ma być dla mnie, nie dla rodziny, więc nie widzę powodu dla którego miałabym się męczyć w/w.[/QUOTE] Dokładnie, tak samo długo nie myślałam o ślubie, nie widzę siebie w kościele w długiej sukni, nie chcę robić wesela po to aby tylko uszczęśliwić rodzinę i przede wszystkim chcę krótka suknie maks do kolan ![]() ![]() ![]() i żeby żadna z Was nie brała tego do siebie to jest tylko moje zdanie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1640 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Właśnie to opuchnięcie i obolałość mnie martwią. Spróbuję jakoś tak to załatwić, żebym nie musiała się ludziom pokazywać przez kilka dni ![]() Dokładnie, Sphilcia, każdy ma swoją wizję ślubu i bardzo dobrze, to ma być NASZ szczęśliwy dzień, więc zróbmy go po swojemu, aby zapamiętać go jak najpiękniej. A tak w ogóle to zgadzam się kubek w kubek z Twoim podejściem. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1641 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() co do śmiesznych historii, to po jakimś roku chodzenia ciągle żaliłam się TŻtowi, że nie mam od niego żadnego pierścionka (tak to było w liceum kto miał chłopaka miał pierścionek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() A co robicie na Adrzejki ? Mój teść ma imieniny więc w sobotę zaczynamy imprezować u teściów ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1642 |
Zakorzenienie
|
Hahaha fajny prezent ... "Na móżdżek"
![]() Na Adrzejki idziemy do klubu z jego (teraz moimi też ![]() Wczoraj wymysliłam co ubiorę, więc problem z głowy ![]() ![]()
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2009-11-26 o 18:04 |
![]() ![]() |
![]() |
#1643 |
Zakorzenienie
|
Eirenn to moje zdjęcie dzień po usunięciu dolnej prawej ósemki
![]() ![]() Załącznik 2681326 |
![]() ![]() |
![]() |
#1644 |
Konto usunięte
|
Uuu, jaki chomiczy polik!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1645 |
Wtajemniczenie
|
dzień doberek, doczytam Was wieczorem bo dziś caly dzień ukladam puzzle , weszlam Wam tylko napisać przepis na maseczkę na twarz(przepis wyczytany w gazecie) dla tych co mają zbyt dużo kremów do twarzy otóż: kofeina ujędrnia , napina oraz odświeża skórę. zmęczonej skórze przyda się maseczka.Łyżeczkę fusów kawy wymieszaj z kremem , nałóż na twarz i pozostaw na 20 min.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1646 |
Zakorzenienie
|
witam was
![]() byłam dzisiaj przymierzać te suknie i powiem ze juz wybrałam tą jedyna i najładniejszą. ogolnie przekonałam sie na 100% ze bede miała syrenkowy krój i że będzie na pewno biała.no i bedzie dekolt w kształcie serca.ta suknia która mi sie spodobała ma jeszcze śliczny tren,jest jednoczęsciowa i od gory do pasa ma ładną niekrzykliwą koronkę.jak mnie kolezanki zobaczyły jednogłosnie stwierdziły ze ta jest najlepsza ze wszystkich. udało mi sie ja znaleźć w jednej gazecie i musze teraz pojechac do znajomej krawcowej do olkusza i zapytac sie czy podejmie sie uszycia jej.w salonie suknia kosztuje 3tyś a nie usmiecha mi sie tyle wydawać na jeden raz.ta krawcowa szyje normalnie suknie do 2 salonów w krakowie i widziałam jak szyje.podoba mi sie to co robi i na 99% by sobie poradziła.mam nadzieje tylko ze bedzie chciala mi ją zrobić.przymierzyłam jedną księzniczkową ale totalnie nie mój styl.po przymierzaniu 8 sukienek byłam wykonczona i czułam sie jak po aerobiku. co do wesela to ja mam małe przyjecie na 50osób,bez orkiestry,bedzie tylko nasz kolega ktory jest dj em. tez nie lubie tych weselnych zabaw bo mnie denerwuja.mamy duzo rzeczy załatwionych po znajomości i mysle ze zamkniemy sie w kosztach od 10 do 12 tys.moze nawet mniej.tort robi nam kumpel cukiernik,obraczki u znajomego złotnika,fryzjerka,kosmet yczka i wizażystka po znajomości,auto od kolegi ( stary mercedes z lat 30tych w kolorze bordowym) w ramach prezentu slubnego,kwiaty od kuzynki TŻta.mysle ze juz sporo zaoszczedzilismy na starcie dzieki takim znajomym ![]() księżniczko twoja suknia tez śliczna tylko nie w moim stylu.ale ty jestes niska wiec na pewno bedzie dobrze wygladac.pokazałabym ci tą moja ale nie ma nigdzie zdjecia na internecie ale bede jeszcze szukac. kolejny dzien nic nie kupiłam. wszystkim gratuluje zużyć.
![]() ![]() od 01.11.2010 oszczędzam ![]() Edytowane przez zetafon Czas edycji: 2009-11-26 o 18:26 |
![]() ![]() |
![]() |
#1647 | ||
Zakorzenienie
|
Edytko jeszcze raz dziękuję za kod do Rossmanna.
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() [1=025dd70b38ae5ec63576996 b909aa97df2915b11_5f1f5c7 240092;15521028]Uuu, jaki chomiczy polik! ![]() A ja nie mam. ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:45 ---------- Poprzedni post napisano o 19:43 ---------- Cuciola świetnie Ci poszło. ![]() Zetafon, mogłabyś mi podać na PW namiary na tę krawcową w Olkuszu? Może się kiedyś przyda. ![]()
![]() |
#1648 |
Zakorzenienie
|
koszatko dam ci namiary tylko musze poprosic kolezanke o nie.mysle ze w nastepnym tyg juz dostane to ci wyśle.
#1649 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1650 |
Zakorzenienie
|
Hosenko, brawo takiego faceta!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:34.