Odwyk od zakupow kosmetycznych(grupa wsparcia) - III - Strona 54 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-11-26, 09:31   #1591
Koshatka
Zakorzenienie

Dot.: Odwyk od zakupow kosmetycznych(grupa wsparcia) - III

Cytat:
Napisane przez KonikGarbusek Pokaż wiadomość
Piękna suknia, tylko czy nie będzie Ci przeszkadzać podczas tańca?
Też o tym pomyślałam ale potem przypomniałam sobie suknię koleżanki gdzie ten tył się podpinało do tańczenia więc może tu jest taka sama opcja.
Stary 2009-11-26, 09:41   #1592
Hosenka*
Zakorzenienie

Mi od około roku podoba się taka suknia:
Napewno, jeśli kiedykolwiek będę wybierac suknie, to tylko jednocześciową, a nie gorset+spódnica, bez welonu (o makijazu i panzokciach już pisałam kiedyś: frenchowi i delikatnemu makijażowi mówimy stanowcze nie).

Księżniczko: rewelacyjny wynik

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu

Edytowane przez Hosenka*
Czas edycji: 2009-11-26 o 09:42
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-26, 09:51   #1593
Shpilcia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zetafon Pokaż wiadomość
jasne że chcę zobaczyć .wybrałam sobie fason rybkę bo od dawna mi sie podobal,a ze jestem wysoka i mam figure klepsydry będzie idealna.juz kiedys przymierzalam jedna i mi sie spodobał ten typ.chciałabym żeby była flasyczna,bez milionów świecidełek,może jedynie z koronką ale w normalnej ilości bo nie chce wygladac jak owinieta w firanke.a fryzura to taka: grube fale podpięte z jednej strony nad uchem razem z żywym kwiatem.mam włosy do łopatek i jeszcze je zapuszcze do wrzesnia i mysle ze bedzie fajnie.

znalazłam tą sukienke ktora kiedy przymierzalam,ale średnio mi pasują te rekawy http://www.slubnasuknia.pl/cymbeline...d/hortenia.jpg

dodam ze na żywo wyglada o wiele lepiej
zetafon suknia przecudna i oryginalna a jak jeszcze odasz tą fryzurę to będziesz księżniczką w tym jedynym dniu
Cytat:
Napisane przez luskap Pokaż wiadomość
Dumam nad zamówieniem z Oriflame i nie mogę się zdecydować. Nie wiem czy wziąć krem do ciała Embrace (250ml)-19,90 i świateczny kem do ciala 150ml za 14,90, czy zestaw- wodę Embrace 15 ml + krem do ciała 100ml (37,90)
Mam na wszystko upust 20%
luskap nic nie bierz nic CI NIE JEST POTRZEBNE !!!
Cytat:
oj skąd ja to znam... mój TZ zawsze jak sie go pytam dlaczego mi kwiatów nie daje odpowiada, że on też ode mnie nie dostaje więc dlaczego ma mi dawać... ręce opadają. Z drugiej jednak strony nie mam co narzekać, bo jak już kupuje prezenty to takie fest typu wycieczka czy laptop więc nie jest źle ale każda kobieta uwielbia kwiaty.
Ja od mojego też właśnie odstanę prezent na x czasu, ale konkretny. On po prostu ma inne wyobrażenie o takich rzeczach. Dla niego okazywanie miłości to zrobienie łóżka, przyniesienie piwka i poinformowanie o tym że w kuchni na mnie czeka obiad taki już jest
A ślubu nie zazdrość, bo tez Cie to spotka, na wszystko przyjdzie odpowiedni czas ja tez sobie czekam i czekam i myślę, ze przed 30 moze mi się w końcu oświadczy
Cytat:
Napisane przez zetafon Pokaż wiadomość
luskap nic nie bierz.moze wyłóż wszystkie balsamy na podłoge i patrz sie na zmiane na to co chcesz z katalogu i na ilość mazideł które juz masz.i powtarzaj,,będę zużywac to dwa lata".lepiej tą kasę wsadz do skarbonki albo kup za nią obcą walutę.potem nie bedzie ci sie chcialo isc do kantoru wymienic i tym samym odłożysz.ja juz mam 30 euro
Jaki patent! nieźle wymyśliłaś
Cytat:
Wy to zawsze mnie zbesztacie I dobrze mi tak, bo powinnam dostać porządne lanie i to na żywo

Wiem, że macie rację...Jak pomyślę ile kasy przetraciłam na kosmetyki... no ale wydawanie na nie to dla mnie czysta przyjemność. Już zakupy ciuchowe mnie tak nie cieszą, bo mało co w sklepach mi się podoba, a jeśli już to jest kosmicznie drogie(więc ile mam za taki jeden ciuszek przyjemności kosmetykowej!- przynajmniej kilka!) Ostatnio złazilam całe miasto za torebką czarną i nic mi si nie spodobało. Kiedyś podobała mi się jedna na wystawie, ale jest już wykupiona
Luskap no cóż należało Ci się odkładaj pieniążki na coś bardziej konstruktywnego i przydatniejszego
[1=025dd70b38ae5ec63576996 b909aa97df2915b11_5f1f5c7 240092;15502530]
A propos pędzli: której firmy polecacie? Nie zależy mi na najwyższej półce, ale nie chcę, aby był to zakup typu "jednorazówka". Potrzebowałabym:
- flat topa,
- smudga do powiek,
- ściętego do eyelinera/brwi,
- ew. mini kabuki do powiek.[/QUOTE]
Flat top - EDM
smudga - inglot, sephora, edm
ścięty - inglot, edm
do powiek - inglot, sephora, edm
Cytat:
No tak, ale czasem jak klientki biorą jedną rzecz z zestawu, to ja dobieram drugą i mam drogi kosmetyk za kilka zł. Tak jest i tym razem- klientka wzięła 1 rzecz z Planet Spa a ja mogę mieć drugą dowolną za ok. 5,50. I jak tu nie brać?
Bierz jak tak tanio, ale daj komuś- np. klietce za duze zamówienie, lub mamie/ koleżance nie chomikuj
Cytat:
Ja też tak uważam. I to są najlepsze prezenty, jeśli wiesz, że nad tym główkował Kwiatki są takie banalne już. chociaż nie powiem, uwielbiam dostawać bukiety tulipanów. To chyba jedyne kwiatki, które kocham!
też tak uważam według mnie wiele zależy od mężczyzny, jedni zasypują prezentami, inni daja raz na kiedyś. Mój przyzwyczaił mnei do tego, że nie oczekuję, jednak jak już coś dostane to cieszę się jak dziecko, bo wiem, że sporo go to kosztowało wysiłku
A ja nie przepadam sie za różami dla mnie sa po prostu pospolite i wrażenia na mnie nie robią
Cytat:
Napisane przez ksiezniczkaa87 Pokaż wiadomość
ja jestem niziutka (158 cm) także u mnie rybka odpadała

po zmierzeniu ponad setki modeli zdecydowałam się na taką:
Jaaaka piękna- jak prawdziwa Księżniczka

---------- Dopisano o 10:51 ---------- Poprzedni post napisano o 10:43 ----------

Cytat:
Napisane przez ksiezniczkaa87 Pokaż wiadomość
Wklejam Wam listopadowy raport Więcej już nie zużyję i na pewno nie kupię

Listopad zużycia:

Kupione/Otrzymane:

Jestem z siebie baaardzo dumna
My z Ciebie również gratulacje !
Cytat:
Napisane przez Parsifal Pokaż wiadomość
ja to bym chyba wolała pozostać w wolnym związku
Też miałam takie marzenia, w każdym razie nie wyobrażam sobie siebie w ceremonii ślubu jeszcze mnie to przerasta
Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Napewno, jeśli kiedykolwiek będę wybierac suknie, to tylko jednocześciową, a nie gorset+spódnica, bez welonu (o makijazu i panzokciach już pisałam kiedyś: frenchowi i delikatnemu makijażowi mówimy stanowcze nie).
Ładna przepięknie wykończona i elegancka

Dziś idę do rossmana siostra kupuje mi na gwiazdkę lustro z kodów rossnet a ja odbieram prezent rossnet i przejrzę zapachy nie wiem co kupić TŻtowi na gwiazdke a on nie ułatwia mi zadania, chyba sama mu wybiorę perfumy lub zamówię odpowiednik fm i coś do tego? Nie wiem
Shpilcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-26, 09:58   #1594
Parsifal
Zadomowienie

przejrzałam nową gazetkę SuperPharm i nic mnie nie kusi

Odwyk od zakupów kosmetycznych!
Parsifal jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-26, 10:15   #1595
Koshatka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Shpilcia Pokaż wiadomość
Ja od mojego też właśnie odstanę prezent na x czasu, ale konkretny. On po prostu ma inne wyobrażenie o takich rzeczach. Dla niego okazywanie miłości to zrobienie łóżka, przyniesienie piwka i poinformowanie o tym że w kuchni na mnie czeka obiad taki już jest
Dogadałabym się z Twoim facetem. Dla mnie też ważniejsze są takie drobiazgi z życia codziennego, troska o drugiego człowieka niż tona kwiatów i wyznań bez pokrycia w czynach. Bardziej mnie wzrusza np to że TŻ wypożyczy mi w bibliotece książkę o której kiedyś tam mówiłam niż jakiś prezent, bo to świadczy że myśli o mnie, że słucha co do niego mówię, że pamięta co mnie zainteresowało.

Cytat:
A dla mnie dziwne jest takie oglądanie sukien i planowanie tego dnia jak się jeszcze nie ma potrzeby. Będę myśleć i oglądać jak do tego dojdzie bo po co mam poświęcać czas jak może nigdy nie będę brać ślubu.

Tym śmieszniejsza dla mnie była reakcja TŻ-ta jak odciągał mnie od wystawy salonu sukien ślubnych. Pomyślał że oglądam suknie ślubne a moją uwagę zwróciła suknia balowa.

Edytowane przez Koshatka
Czas edycji: 2009-11-26 o 10:23 Powód: poprawki
Koshatka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-26, 10:30   #1596
Shpilcia
Zakorzenienie

Cytat:
przejrzałam nową gazetkę SuperPharm i nic mnie nie kusi
a mi się nie chce gazetka załadować mówisz nic nie kusi ? to super
Cytat:
Napisane przez Koshatka Pokaż wiadomość
Dogadałabym się z Twoim facetem. Dla mnie też ważniejsze są takie drobiazgi z życia codziennego, troska o drugiego człowieka niż tona kwiatów i wyznań bez pokrycia w czynach. Bardziej mnie wzrusza np to że TŻ wypożyczy mi w bibliotece książkę o której kiedyś tam mówiłam niż jakiś prezent, bo to świadczy że myśli o mnie, że słucha co do niego mówię, że pamięta co dla mnie zainteresowało.
Dla mnie też jest to bardzo ważne, nasz związek jest typowo partnerski. No ale ja jestem zodiakalną ryba zmienną i romantyczna więc czasem oczekuję czegoś więcej i robię awanturę ale TŻta nie da się "zmienić", to człowiek, jest jaki jest, czasem bardziej oddany, czasem pochłonięty swoimi sprawami. Po prostu jest tym moim jednym i musze polubić jego "wady" i nauczyć się z nimi żyć, ponieważ ja też zapewne nie jestem "doskonałą partnerką" nie ma ideałów, ale jest uczucie miłości do drugiej osoby mimo wszystko inne

Cytat:
Tym śmieszniejsza dla mnie była reakcja TŻ-ta jak odciągał mnie od wystawy salonu sukien ślubnych. Pomyślał że oglądam suknie ślubne a moją uwagę zwróciła suknia balowa.

Edytowane przez Shpilcia
Czas edycji: 2009-11-26 o 10:32
Stary 2009-11-26, 10:31   #1597
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Dziś idę do rossmana siostra kupuje mi na gwiazdkę lustro z kodów rossnet
Ja też dostanę lustro na gwiazdkę: http://www.allegro.pl/item813719101_...em_urocza.html

Instagram

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-11-26, 11:29   #1598
luskap
Zakorzenienie

GG do luskap

Cytat:
Bardzo ładna!
Zetafon- Twoja też mi się bardzo podoba!
Ksężniczko, Twoja jest cudna! Ale jak dla mnie zbyt księżniczkowa właśnie i zbyt obszerna, przy moim TŻcie wyglądałabym na małą kulkę Ale jak jesteś niska i drobna to w sam raz będzie, o ile Twój TŻ nie jest tak wielki jak mój

Wkleję Wam suknię która mi się podoba(zdj. katalogowe i na żywo) i 2 fryzurki- pierwsza mi się wczesniej podobała,a druga teraz

Cytat:
luskap nic nie bierz nic CI NIE JEST POTRZEBNE !!!

Luskap no cóż należało Ci się odkładaj pieniążki na coś bardziej konstruktywnego i przydatniejszego

też tak uważam według mnie wiele zależy od mężczyzny, jedni zasypują prezentami, inni daja raz na kiedyś. Mój przyzwyczaił mnei do tego, że nie oczekuję, jednak jak już coś dostane to cieszę się jak dziecko, bo wiem, że sporo go to kosztowało wysiłku
A ja nie przepadam sie za różami dla mnie sa po prostu pospolite i wrażenia na mnie nie robią
Przyjmuję baty Ale jak żyć w ogóle bez zakupów kosmetycznych?
Co do prezentów i róż jestem tego samego zdania

Cytat:
Dla mnie też ważniejsze są takie drobiazgi z życia codziennego, troska o drugiego człowieka niż tona kwiatów i wyznań bez pokrycia w czynach. Bardziej mnie wzrusza np to że TŻ wypożyczy mi w bibliotece książkę o której kiedyś tam mówiłam niż jakiś prezent, bo to świadczy że myśli o mnie, że słucha co do niego mówię, że pamięta co mnie zainteresowało.

Lepiej tego nie mogłaś ująć, zgadzam sie w 100%
Niezły jest

Cytat:
Ja też dostanę lustro na gwiazdkę: http://www.allegro.pl/item813719101_...em_urocza.html
Śliczne! Lubię takie gadżety! A co będziesz trzymać w tej szufladce? Bo lakiery, to się chyba nie zmieszczą
luskap jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-26, 11:37   #1599
Parsifal
Zadomowienie

długo się nie nacieszyłam tym, że mnie nic nie kusi w SP, w gazetce Natury przepadłam

Stary 2009-11-26, 11:45   #1600
Shpilcia
Zakorzenienie

Cytat:
Jakie śłodkie
Hosenko Ty byłaś taka grzeczna w tym roku, że tyle prezentów dostaniesz ?
Cytat:
Wkleję Wam suknię która mi się podoba(zdj. katalogowe i na żywo) i 2 fryzurki- pierwsza mi się wczesniej podobała,a druga teraz
Suknia bardzo strojna, ale krój prosty, do tego pasować będzie fryzura nr 1, choć nr 2 jest ładniejsza bukiet jak marzenie jak dla mnie w tej sukience zbyt dużo sie dzieje bardziej podoba mi sie zdjęcie real jej niż na tej modelce
Cytat:
długo się nie nacieszyłam tym, że mnie nic nie kusi w SP, w gazetce Natury przepadłam
ee tam co Cię kusi ;-p tam nic fajnego nie ma

Edytowane przez Shpilcia
Czas edycji: 2009-11-26 o 11:46
Stary 2009-11-26, 11:57   #1601
ksiezniczkaa87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cuciola Pokaż wiadomość
ksiezniczko!!!! cudna ta suknia!!! syrenkowe tez piekne,no ale trzeba byc wysokim
Ach to musi byc cos pieknego chodzic po salonach i przymierzac takie cuda!!!Kiedys przegladalam sobie watek o ile dobrze pamietam o sukni marzen tu na wizazu..ach tyle tam pieknych!
Cytat:
Piękna suknia, tylko czy nie będzie Ci przeszkadzać podczas tańca?
Cytat:
Też o tym pomyślałam ale potem przypomniałam sobie suknię koleżanki gdzie ten tył się podpinało do tańczenia więc może tu jest taka sama opcja.
Cytat:
Jaaaka piękna- jak prawdziwa Księżniczka
Dziękuję
Jak ją zobaczyłam, to od razu się zakochałam
A druga myśl była taka, że : jak ja w niej będę tańczyć?! A pani ekspedientka mnie poderwała do tańca Wywijałyśmy tam cuda po całym sklepie, a sukienka nie traciła fasonu, a ja nie czułam żadnego dyskomfortu
Oczywiście cały tren się podpina na wesele, więc nic się nie wala po podłodze
Z tych zdjęć może się wydawać niewygodna, ale nic bardziej mylnego Wkleję Wam jeszcze link z całą sesją ze ślubu babki w tej sukience Tylko muszę znaleźć

Luskap Twoja też przepiękna wybrałabym tą 1 fryzurkę

Cytat:
Księżniczko, strasznie dużo zużyłaś! Gratulacje! I też malutko kupiłaś! Możemy brać z Ciebie przykład.
Cytat:
Napisane przez loverynka Pokaż wiadomość
Księżniczko jak Ci się udało, aż tyle zużyć?!?!? BRAWO!
Cytat:
My z Ciebie też!!! Super wynik
Cytat:
Księżniczko: rewelacyjny wynik
Cytat:
My z Ciebie również gratulacje !
dziękuję październik był baardzo słaby, ale z września i listopada naprawdę jestem zadowolona w grudniu też pewnie pójdzie gorzej ze zużyciami, mam nadzieję że przynajmniej nie kupię sobie nic ze świątecznych promocji a raczej obkupię innych

Cytat:
Dogadałabym się z Twoim facetem. Dla mnie też ważniejsze są takie drobiazgi z życia codziennego, troska o drugiego człowieka niż tona kwiatów i wyznań bez pokrycia w czynach. Bardziej mnie wzrusza np to że TŻ wypożyczy mi w bibliotece książkę o której kiedyś tam mówiłam niż jakiś prezent, bo to świadczy że myśli o mnie, że słucha co do niego mówię, że pamięta co mnie zainteresowało.
mój jest dokładnie taki codziennie mnie zaskakuje takimi drobnostkami przesłodkimi i do tego raz od wielkiego dzwona zaskoczy mnie kwaitami bez okazji |(jak ostatnio )

Edytowane przez ksiezniczkaa87
Czas edycji: 2009-11-26 o 11:59
ksiezniczkaa87 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-11-26, 12:02   #1602
aaaania1989
Zakorzenienie

Cześć ! Ja nadal nic nie kupuję,czytam Was na bierząco ale jakos nie wiem jak się wkręcić w temat...ja o ślubie jeszcze nie myślę...a z TŻ jestem ok 3,5roku
właśnie oglądałam co mi może przynieść pod choinkę Mikołaj....Mojemu TŻ muszę mówić co chce bo on nie wie i chce zawsze żebym mu pokazała a on wtedy kupi (fajniej by bylo gdyby mi zrobił niespodziankę no ale...)
wymyśliłam
-zestaw Ruboril-krem +woda micelarna
albo
-zestaw hypnose Lancome(czaje się na ten tusz odkad zobaczyłam reklamę w gazecie...ciekawe czy z moimi rzesai tez tak zrobi ) tusz.kredka i miniatura do demakijażu ......

z pedzli i sampli EDM chyba się już spowiadałam? nie mogę się doczekać aż przyjdą... no i jeszcze ma przyjść do mnie 5ml Code Armaniego z wspólnych zakupów
Stary 2009-11-26, 12:15   #1603
ksiezniczkaa87
Zakorzenienie

Wklejam link tej galerii:
http://picasaweb.google.pl/andlug/20...ey=TqMprjgXVlw
Stary 2009-11-26, 12:20   #1604
Parsifal
Zadomowienie

Księżniczko, przepraszam że tak zmienię temat ale czy możesz mi powiedzieć czym nakładasz ten puder Jadwigi?

Stary 2009-11-26, 12:31   #1605
ksiezniczkaa87
Zakorzenienie

Cytat:
Księżniczko, przepraszam że tak zmienię temat ale czy możesz mi powiedzieć czym nakładasz ten puder Jadwigi?
Flat Topem EDMu
Stary 2009-11-26, 12:34   #1606
Parsifal
Zadomowienie

i dobrze Ci się nim nakłada? przepraszam że tak dopytuję ale nie umiem sobie z nim poradzić

Stary 2009-11-26, 12:40   #1607
ksiezniczkaa87
Zakorzenienie

Cytat:
i dobrze Ci się nim nakłada? przepraszam że tak dopytuję ale nie umiem sobie z nim poradzić
"Maczam" flat topa w pudrze, osypuję nadmiar i "pieczątkuję " (nie wiem jak to określić inaczej ) wiesz, co mam na myśli?
Stary 2009-11-26, 12:41   #1608
Parsifal
Zadomowienie

chyba wiem dzięki, muszę sobie sprawić tego flat topa w najbliższym czasie

Stary 2009-11-26, 12:47   #1609
luskap
Zakorzenienie

GG do luskap

Księżniczko, slicznie się ta suknia prezentuje na zdjęciach! W ogóle ta sesja i wesele wyjątkowe- meksykanie grający przed kościołem, tańce Afroamerykanin jako wodzirej! No nieźle!
luskap jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-11-26, 13:00   #1610
loverynka
Zakorzenienie

Myślę, że z powodu wizażu mój odwyk się psuje. Wizaż nakłania do kupowania

loverynka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-26, 13:02   #1611
aaaania1989
Zakorzenienie

Cytat:
dokładnie! od wizażu zaczął się o świr na punkcie pielęgnacji aptecznej...potem kolorówki...teraz EDM i zapachy na które mnie nie stać..ale sa wspólne zakupy gdzie mozna kilka ml zaachu sobie sprawić
Stary 2009-11-26, 13:08   #1612
ksiezniczkaa87
Zakorzenienie

Cytat:
chyba wiem dzięki, muszę sobie sprawić tego flat topa w najbliższym czasie
ale kupisz tylko ze względu ma puder Jadwigi? Może popróbuj jeszcze z innymi pędzlami, może efekt będzie podobny
Cytat:
Księżniczko, slicznie się ta suknia prezentuje na zdjęciach! W ogóle ta sesja i wesele wyjątkowe- meksykanie grający przed kościołem, tańce Afroamerykanin jako wodzirej! No nieźle!
Też mi się bardzo podoba Juz nie mogę się doczekać swoich zdjęc
Stary 2009-11-26, 13:10   #1613
Koshatka
Zakorzenienie

Cytat:
A dla mnie wizaż to odwyk. Dzięki wypowiedziom dziewczyn i KWC ustrzegłam się zakupu wielu bubli. I zwróciłam uwagę na kilkanaście świetnych produktów.
Stary 2009-11-26, 13:18   #1614
Parsifal
Zadomowienie

Księżniczko ja już od dawna przymierzam się do tego flat topa, podobno jest najlepszy :P Twoja wypowiedź tylko przyspieszyła moją decyzję

Stary 2009-11-26, 13:40   #1615
cuciola
Zakorzenienie

GG do cuciola

Ksiezniczko twoje zuzycia sa nie do pobocia!

Cytat:
tak tak podpisuje sie pod tym. Ostatnio limituje sie w czytaniu,zeby sie nie nakrecac na kolejne kosmetyki..juz i tak duzo czasu spedzam przy komputerze

na 17.30 ide do dentysty..trzymajcie kciuki!

cuciola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-26, 13:43   #1616
Parsifal
Zadomowienie

cuciola trzymam kciuki
ja dziś o 19 pierwszy raz wypróbuję moje nowe łyżwy

Stary 2009-11-26, 14:02   #1617
Shpilcia
Zakorzenienie

Jakie weselicho to mieli młodzi pomysła

Cytat:
Napisane przez aaaania1989 Pokaż wiadomość
dokładnie! od wizażu zaczął się o świr na punkcie pielęgnacji aptecznej...potem kolorówki...teraz EDM i zapachy na które mnie nie stać..ale sa wspólne zakupy gdzie mozna kilka ml zaachu sobie sprawić
ja własnie nie mogę się załapać na żadne zakupy zapachowe jakie chcę ile Cie wyniosło 5 ml ?
Cytat:
Napisane przez cuciola Pokaż wiadomość
na 17.30 ide do dentysty..trzymajcie kciuki!
Trzymamy kciuki
Cytat:
Zdaj relacje jak się śmigało

Ale sie cieszę, że idę do rossmana wywącham i wymacam wszystko co się da kupię płyn do higieny intymnej bo nasz rodzinny już sie kończy i TŻtowi jakieś psikadełko na Mikołaja bo narzekał że mu się perfumy pokończyły
Stary 2009-11-26, 14:08   #1618
aaaania1989
Zakorzenienie

5ml ---> 5x2,12 + 1,69 (atomek) + 5,5 (wysyłka) = 17,79zł

Edytowane przez aaaania1989
Czas edycji: 2009-11-26 o 14:09
aaaania1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-26, 14:09   #1619
cuciola
Zakorzenienie

GG do cuciola

Cytat:
cuciola trzymam kciuki
dzieki..nie powinno byc zle bo ide tylko na usuwanie kamienia ultradzwiekami..nigdy jeszcze tego nie robilam a dentysta mi polecil..ponoc nic nie boli..

super masz z lyzwami..tez sobie pomyslalam ze moglabym kupic sobie

cuciola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-26, 14:30   #1620
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Podoba mi sie druga fryzurka Coś podobnego chciałabym miec - idealne rozwiązanie jesli nie ma się welonu.

Cytat:
Śliczne! Lubię takie gadżety! A co będziesz trzymać w tej szufladce? Bo lakiery, to się chyba nie zmieszczą
Lakiery nieeee Będę tam trzymać takie odręczne malowidła jak korektor, tusz, puder, odżywkę do rzęs itp, chyba, że coś innego wykombinuję.

Cytat:
Jakie śłodkie
Hosenko Ty byłaś taka grzeczna w tym roku, że tyle prezentów dostaniesz ?
Jasne

Cytat:
ee tam co Cię kusi ;-p tam nic fajnego nie ma
No właśnie ...

Oparłam się dziś chyba 2 czy 3 lakierom, m.in fioletowemu z brokatem z nowej serii Joko - Code

Zakup brązowo-beżowego różu PR odpada, bo kupiłam z limitowanki My Secret ten ciemniejszy - są teraz tańsze, kosztują 5,99.

EDYCJA: ten wodzirej skojarzył mi się na początku z Kravitzem
Wesele fajne, ale ja "zabawom" również mówię "nie".

Instagram

Edytowane przez Hosenka*
Czas edycji: 2009-11-26 o 14:48
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości