|
|
#2281 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze Opisy gg - część XIV ;)
![]() Tylko Ty miałeś taką wyobraźnię, żeby chmurę, która wygląda jak kwiat nazwać słoniem.. Tylko osoba, która nas zraniła może nas wyleczyć.
|
|
#2282 |
|
dream big
|
*Jesteś ideałem, spełnieniem mych snów... *Sprawiasz, że moje ciało czuje milion różnych odczuć naraz... *Wygląda na to, że jestem uzależniona od sposobu w jaki lubisz mnie dotykać. *Jesteś moim przeznaczeniem, moją ekstazą... *Nie muszę umrzeć żeby zrozumieć, że przez ciebie moja dusza gaśnie... *Jestem zmęczona słuchaniem, milczeniem i czekaniem...
who believe in the beauty of their dreams” Edytowane przez cherry pie Czas edycji: 2009-11-26 o 20:43 |
|
|
|
#2283 |
|
Raczkowanie
|
Przez Ciebie nienawidzę gwiazd na niebie.
między szeptem a ciszą. Czego pragniesz, czego chcesz? Już wiem... uciec przede mną Ucz nas kochać choć w cierpieniu, ucz nas cierpieć lecz w milczeniu Dopiero późną nocą, przy szczelnie zasłoniętych oknach gryziemy z bólu ręce, umieramy z miłości. Powietrze ma już dzisiaj inny smak i cieszy dzień, gdy wiesz i chcesz odnaleźć w sobie znacznie więcej, otworzyć wreszcie swe uśpione serce Pamiętaj mnie, bo nie będzie nas drugi raz i ważnie, że zostanie w nas chwila ta. Pamiętam nie zapomnę, często się topię w oceanie wspomnień. Czasami nie ma się ochoty nawet na ulubiona czekoladę. najlepiej jest, gdy obok jesteś Ty... Bez Ciebie wszystko nie ma sensu.. Pieprzona duma. Nawet nie wiadomo skąd i po co.. Przyjdź i przytul. Bo boli.. prowokuję powietrze aby wypełniało mi płuca resztką nikotyny z Twoich ust. sprzeczne uczucia towarzyszące jej przy kubku ciepłej herbaty, a przed oczami setki wspomnień. Gdybym kiedyś pozwoliła unieść się szczęściu to proszę trzymaj mnie mocno za rękę, wiem jak boli wracanie do rzeczywistości. Nie twierdze, ze Cie kocham lub, ze jestem zakochana. Ale twierdze, ze jesteś moim przeznaczaniem, bo wszystkie zasrane znaki, w które nigdy nie wierzyłam, mi to mówią. A o przeznaczenie się walczy, prawda? i chyba nie potrafię powiedzieć, że nie chciałabym ciebie mieć. zasłonięte rolety, zapach nikotynowego dymu w powietrzu. tak się robi, gdy się za kimś tęskni. Tak dobrze czuję się gdy jesteś obok przy mnie. Tak ważna czuję się gdy mogę objąć Cię ... wiesz? kolejny przykład na to, jak człowiek stał się szmatą Chciałabym mieć Ciebie cały czas by nigdy nie zatęsknić. chcialam byc <3 BananowaBrazylijka miło znów Cię widzieć na opisowym
nasze oczy są na wpół przymknięte niczym umierające nieba — postarzał się księżyc. noc już nie będzie czuwała. zaledwie mnie sobie przypominasz. dokąd mam iść z moim sercem ? Już zapomniałam czy jeszcze o Tobie pamiętam
|
|
|
|
#2284 |
|
Raczkowanie
|
Hej! To mój pierwszy post na "Wasze opisy gg"
![]() _________________________ ________________ Ach! Ja się kocham,kocham się w człowieku! To ludzkie czary. Otwieram oczy – patrzę … płomień czerwony To on! To on! Mój miły. Ty musisz lubić kwiaty… Więc przyjdź co wieczora Ty jesteś moim! Moim! Moim wiecznie! Przynajmniej dzisiaj nie chodź tam wieczorem |
|
|
|
#2285 |
|
Raczkowanie
|
Po przerwie ..
Dlaczego nadal boję się wchodząc do ciemnego pokoju? Przecież nie wierzę w potwora spod łóżka ani w ducha zmarłej prababci. Przecież nie jestem już dzieckiem. Wciąż się boję. Zanurzona po koniuszki w oceanie twojej obojętności, zastanawiam się, czym jest kres. Moje serce ma pryszcze, nieidealne wymiary i piegi. W ogóle jest strasznie nieatrakcyjne.
|
#2286 |
|
Zakorzenienie
|
- Dlaczego mnie pocałowałaś? - Kupiłam tabletki anty wymiotne sprawdzałam czy działają Przy Tobie nic się nie liczy. Moje oczy nie widzą - są ślepe. Moje dłonie odpoczywają, zamiast Cię pieścić. Moje usta czekają na pocałunki Przyjaźń łączy nas z tymi, z którymi znajdujemy wspólny język, ale prawdziwa przyjaźń to akceptacja tego, co nas różni.
|
|
#2287 |
|
Raczkowanie
|
dzwoń do mnie częściej. to pomaga. moją sytuację można opisać jako tragiczną. co by się nie działo, jednak świat może poczekać. - Mogę coś dla Ciebie zrobić? - Bądź. - Tylko tyle? - Aż tyle. nawet kocham to za mało. ledwie oddycham ze złamanym sercem, które wciąż bije Jeden strzał i będzie po wszystkim... `wymazać te piękne wspomnienia... gdyby dało się sfotografować sny.. a co byś zrobił, gdyby jutro czar prysnął ? Troyan ; * - skarb ! <3 |
|
|
|
#2288 |
|
Wtajemniczenie
|
tęsknota jest jak kaszel
-w nocy dokucza bardziej. śnieg-woda w proszku. czasami pozostaje nam tylko czekać. życie-pusta kartka, czym ją wypełnisz, tyle będzie warta. gdy upadasz, duma cierpi bardziej od Ciebie. szczerość, to nacisnąć "enter" w momencie, gdy chcesz nacisnąć "backspace".
|
#2289 |
|
Wtajemniczenie
|
whou - wróciłaś miszczu
<3snide1 - wspaniała _Panna_Migotka_ - Agu słucha Eldo ![]() _mandarynka - o tak! kocham mandarynki <3 panna_miodowa - moja maleńka talenciara Sharmila - kolejna "skarbnica opisów" ![]() grise - lustereczko w Twoją stronę skarbie ![]() _________________________ _________________________ _ Możesz zabrać wszystko, zostaw mnie leżącą na podłodze, z tymi wszystkimi przeprosinami. Chcę uciec od miłości tym razem mam już dosyć.
Mam lustro, w którym mogę zobaczyć moją duszę. Po naszych wspólnych spacerach zostały tylko ślady na piasku. Obiecuję Ci, zawsze tu będę, kiedy Twoje serce wypełni się smutkiem i rozpaczą. Wiedziałam kiedy spojrzałam w jego oczy, że on będzie moim problemem. |
|
|
|
#2290 |
|
Raczkowanie
|
Let it shine..
These small hours still remain.. But I can not forget the way I feel right now..
|
#2291 |
|
Zakorzenienie
|
grise - przyjemnie się czyta takie pochwały
_________ nie sądzę, żebym kiedykolwiek była czyjąś jedyną miłością. tą co zdarza się tylko raz iluzoryczna miłość pachnie samotnością tylko do ścian mówię kim byłeś dla mnie ona lubi patrzeć w jego oczy. on lubi mówić do niej lubię chodzić tymi samymi ulicami co tamtego lata to nie chodzi o to, że brakuje mi towarzystwa. nie chcę aby ktoś siedział obok i mówił do mnie długo i miło. ktoś obok nie rozwiązałby problemu samotności. jedynie Ty możesz wypełnić pustkę bezcelowe rozmyślanie o tym co było. a wiadomo, że co było. nie wróci otul mnie swoim uśmiechem
|
#2292 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
taki pasujący do mojej sytuacji.a na koniec tej naszej historii pisanej przeze mnie dopisze trzy kropki. pozostawię miejsce, abyś Ty tą historię dokończył. jeśli chcesz.
jest w tym uśmiechu coś ekscytującego. coś co nie pozwala mi się z nim rozstać <3 do mnie możesz przyjechać nawet na różowym rowerze. i tak Cię kocham. dlaczego nie potrafię kopnąć Cię w du.pę i powiedzieć spier.dalaj? w dziwnie romantycznym nastroju. dopadła ją melancholia i wszechogarniające poczucie beznadziejności. Edytowane przez snide1 Czas edycji: 2009-11-26 o 21:59 |
|
|
|
|
#2293 |
|
Rozeznanie
|
Primadonna - oczywiście, że pozwolę! to zaszczyt
![]() xxxLOLKAxxx - dziękuje, kochana! U2 <3 Drogi Panie. To co Pan ma po lewej stronie klatki piersiowej to serce. I tego czasami należy używać. kolokwialnie mówiąc: spadaj! - teraz jest dobrze. Ale co będzie za tydzień? - za tydzień będzie czwartek. Po jakimś czasie to już się nawet nie tęskni, proszę pana. Lepszy wróbel w garści niż gołąb na dachu. wracamy do normalności. nic już nie czujemy, za nikim nie tęsknimy. |
|
|
|
#2294 |
|
Raczkowanie
|
. ;]
caroline2324- Dziękuję. Okradzioną przez Ciebie to zaszczyt. ;-)
Panna_Migotka- Dziękuję, ale za to, że jesteś taka wspaniała to załatwimy Ci z dziewczynami tam u góry rozgrzeszenie, Złodzieju skłoniłeś mnie do myślenia czy wszystko w moim życiu jest krótkie i przemijające.
nawet miłość.. .. chciałam iść za głosem pożądania, obudzić swoją kobiecą duszę, kochać i być kochaną. .. dziewczyny już od dziecka kładzie się na zimnej ziemi, by poznały swoje miejsce. pod mężczyznami. .. obudził Pan moje zmysły i pragnienia. .. pełna nadziei i drżąca bardziej z ochoty niż z strachu, pragnęłam wejść do tego fascynującego świata seksualnie wyzwolonych kobiet. .. tego wieczoru szłam smutna, ze spuszczonymi oczami, ukrywając uczucia i łzy.
|
#2295 |
|
Zakorzenienie
|
Tusilla - moja kochana. <33
_________________________ `bo bez Ciebie nie ma mnie! <3 `chcę, by świat należał tylko do Nas. `- opowiedz mi coś.. - co? - coś, czego nie opowiadałeś żadnej innej. `są dni tak bardzo szare, których szkoda kolorować. `nauczyłam się żyć bez Ciebie. `chcę unieść się ku niebu. chociaż już w nie, nie wierzę.
|
#2296 |
|
Rozeznanie
|
och. och. ;* lubię jak kradniesz. wiesz?
![]() motywuje. <3.______ przez chmury prześwitują promienie szczęścia .
bezprecedensowe marzenia ociekające tęsknotą . a wieczorami ? wtedy ‘tylko’ nadzwyczajnie odczuwam moją samotność godzinami wpatrując się w księżyc . ale zadziwiające jest to że naprawdę je bardzo lubię . rozmarzone oczy wpatrzone w blask gwiazd .
śpiewaj tak jakby nikt cię nie słyszał ! tańcz tak jakby nikt cię nie widział ! kochaj tak jakby nikt nigdy cię nie zranił ! latolato. lato czeka. <3. Edytowane przez madziam90 Czas edycji: 2009-11-26 o 22:03 |
|
|
|
#2297 |
|
Raczkowanie
|
Ma spojrzenie warte grzechu i najsłodsze usta świata.
Bo On nawet nie wie jak bardzo Go kocham. to taa.. limitowana. bo liczysz się tylko Ty, bo nielegalnie jest tak Kochać, bo mam Ciebie i nic więcej do szczęścia nie potrzebuje, bo Ty jesteś moim szczęściem. Ty nie wiesz że ja wiem, kiedy na mnie zerkasz. Twój uśmiech to dar losu. Posłuchaj chłopaku, zaistniałaś w mojej głowie. Coś ci teraz powiem, zależy mi na Tobie. Jestem na ziemi, a czuję się jak w niebie, a to dzięki temu że poznałam Ciebie.
|
|
#2298 |
|
Przyczajenie
|
Śpię 12 godzin na dobę. A wiesz dlaczego? Bo ciągle mi się śnisz. To tak, jakbym Cię miała na co dzień.
Nowe wydanie, zapraszam. Pięcioro mężczyzn i… ja. Generations gap. Księciu mój, lordzie mój, bogu mój. Do cholery!...O Kacprze! (no… ewentualnie inne imię )Kochasz mnie? Tu chyba potrzeba Sherlocka Holmesa… |
|
|
|
#2299 |
|
Zakorzenienie
|
weź słoik z miłością i złotą łyżkę.chodź do mnie i nakarm mnie tym uczuciem.
kolejne samotne popołudnie z kubkiem gorącej herbaty... brakuje mi poczucia bezpieczeństwa. szczerości i uśmiechu. dlaczego nie można wyrzucić Go z serca, zamknąć drzwi i schować kluczyk tak głęboko, aby nie dostał się w niepowołane ręce? ona żyje swoim innym życiem. żyje w swoim świecie... pełnym marzeń, nadziei, porażek, uśmiechu...
|
#2300 |
|
Rozeznanie
|
"Zdaję mi się że widzę. Gdzie? Przed oczyma duszy mojej." (William Shakespeare)
"Czy to nie absurdalne, że wspomnienia o dobrych czasach o wiele częściej doprowadzają do łez, niż wspomnienia o tych złych?" (Walter Moers) czasami trzeba schować dumę do kieszeni. "Przełykiem do serca" lans ci z oczu patrzy, wiesz? naprawdę na dużo mnie stać. can't take my eyes of you. kocham Cię nad życie 'Nie zakładaj że drzwi są zamknięte, bo nie możesz ich otworzyć trąceniem. Kopnij i zobacz co się stanie.'
|
#2301 | |
|
Zadomowienie
|
a zabijaj
Cytat:
![]() bierz co chcesz Panna_Migotka ja Ci rozgrzeszenie dam, i to ci w zupełności powinno wystarczyć ![]() _____________ Zawsze do oparcia dawał mi najzimniejsze ze swoim ramion. Jeśli jest to niezgodne z prawem miłości-odejdź. zrozumiem. Każdego dnia dyskutuję z własnym sercem. A te wiecznie swoje. Uparte bydle. kochaliśmy się i nienawidziliśmy, znęcaliśmy i żerowali jeden na drugim. Tak wyglądała nasza miłosc. i kawałem zapodam na dobranoc ![]() Najnowocześniejszy bank świata, super kozacki sejf. Właściciele postanowili przetestować zabezpieczenia. W tym celu zaprosili najbardziej znanych złodziei świata z Francji, Stanów, Niemiec i dwóch przypadkowych Polaków... Dla każdej ekipy postanowili zgasić światło przed sejfem na pół minuty i jeśli po zapaleniu światła sejf będzie otwarty, ekipa może zabrać zawartość. Pierwsi próbują Francuzi, światło się zapala - nie udało się. Drudzy Amerykanie, światło się zapala - nawet sprzętu nie zdążyli wyjąć. Trzeci Niemcy, światło się zapala - nic...Kolej na Polaków, światło gaśnie, mija pół minuty, próbują zapalić światło - nic, próbują po raz kolejny - nic...Z mroku słychać tylko cichy szept... - Kur.wa Stefan mamy tyle hajsu na cholerę ci jeszcze ta je.bana żarówka!!?? .
Mówią:"Jesteś za wulgarna" a z nich towar na anioła też kure^wsko marny ![]() dziołszki ze śląska co sie sam chcom pogodac po naszymu zapraszom https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=358606 Edytowane przez RealGirl89 Czas edycji: 2009-11-26 o 23:11 |
|
|
|
|
#2302 |
|
Wtajemniczenie
|
Bo jeśli spełniają się sny to nie wiem o czym powinnam dziś śnić..
chcę stać się skałą, lodową górą, a swoje serce ogrodzić murem. Twój telefon dzwoni znów, i musisz już iść, nie chcę dłużej już, dzielić z nią, Twoich zdradzieckich ust.
|
#2303 |
|
Rozeznanie
|
panna_miodowa, caroline2324, lovers2friends, grise, _Panna_Migotka_,
xxgroszekxx07xx- od każdej podkradłam po troche _ powiedz mi, że mieszkasz gdzieś w moim świecie, bo oszaleję. Potrzeba Mi Magii.Odrealnienia. Zaczarowania. gdy zaczęłam się do Niego przekonywać... on tak po prostu odszedł... I po co mieć wszystko ułożone, gdy jedna osoba pojawiająca się w dodatku nagle w życiu wszystko zburzy za jednym zamachem... Tak jestem cwaniarą, tak unoszę się dumą, bo codziennie przeglądam się w lustrze i widzę powody, by to robić. Marne szanse, ale myślę "czemu nie?" Jeśli powiem "nigdy" potem będę żałować Zrobię największy błąd, gdy się zjawisz a ja powiem, że to nie to.. Dlatego warto mieć zawsze przy sobie koło ratunkowe. to normalne. wszystko mi się sypie, wszystko idzie źle. przesłodziłam. przesoliłam. przepie.przyłam swoje życie. Ty nie możesz tak zgasić tej miłości.
http://www.lastfm.pl/user/styrana91 Edytowane przez dontgivemenames Czas edycji: 2009-11-27 o 07:20 |
|
|
|
#2304 |
|
Przyczajenie
|
#
Chcę żebyś wiedział, iż znaczysz dla mnie więcej niż dla własnej matki. # Twoje usta wariują, po moim ciele podróżują. # miłość- nie wiesz co to jest.? wejdź na Wikipedie... # leżę w pachnącym różami ogródku, jest ciemno, słucham głosu świerszczy, patrzę w niebo, zauważyłam że nie ma gwiazd, co to znaczy? # amore - Ty znasz to tylko z zupek knorra . ![]() # liście jesienią, śnieg zimą, kwiaty wiosną. lecz co latem? wakacyjna miłość? # Twój pierwszy uśmiech, moje kolejne zauroczenie. ![]() |
|
|
|
#2305 |
|
Zadomowienie
|
jeszcze kocham szczerość zamiast niedopowiedzeń i udawania.
kręcisz myśl tak, jak kofeina w RedBull'ach . upijałam się, żeby przypomnieć sobie moment, w którym mnie kochał. w stanie trzeźwym wiedziałam, że taki nigdy nie istniał.. Diabeł znikł, rozczarowany. Zostawił mężczyznę i próbował straszyć słabszych ludzi Od emocji kręciło mi się w głowie. Nie rozmawialiśmy o miłości, ale wiedziałam, że jestem dla niego kimś bliskim. Skąd? To widzi się w oczach. Poznaje po czułości. bo wyjątkowe epizody mamy częściej we śnie. szczególna astma, Zbyt dużo prawdy, zbyt mało kłamstwa. kocham zmiany, bo nienawidzę stać w miejscu. możesz mnie mieć więc mnie weź, nie martw się o mnie . bierz co chcesz z czymkolwiek będzie ci wygodnie . muszę nauczyć się zatrzymywać łzy w połowie twarzy tak, by nie dotknęły uśmiechu są takie chwile, że Cię nienawidzę, ale nie narzekam..
|
#2306 |
|
Raczkowanie
|
a fryzjerka zrobiła mi taką grzywkę,że nie mogę na siebie patrzeć. kolejny powód dlaczego mam taki zły humor. już nie muszę mówić 'bo ON się nie odzywa...' gdy pytają co się ze mną dzieje -,-
czuję, że te święta będą wyjątkowe...naprawdę! ![]() nie chcę się uzależnić od Ciebie. boję się, że kiedyś może zabraknąć tej codziennej dawki Ciebie i umre porównujemy się do narkomanów, dwa dni bez siebie i niewytrzymujemy. ale jak narazie detoxu nie potrzebujemy, prawda? _________ Whou, mój Ty kur.ews.ko dobry unikacie<3 dziś się pospytulamy i zakochamy w sobie od nowa! chcesz? ![]() MAMO BĘDZIE DOBRZE, MUSI BYĆ! |
|
|
|
#2307 |
|
Raczkowanie
|
To było straszne!... Gesty bez miłości...
kto żyje nadzieją to tak jakby tańczył bez muzyki. pełna skazy po czymś co w życiu najpiękniejsze Nikt nie powinien do niczego się przyzwyczajać. Naiwna wiara dziecka, że gdy się zamknie oczy, to wcale nie jest ciemno. |
|
|
|
#2308 | |
|
Zadomowienie
|
;**
Cytat:
i lustereczko w twoja stronę <3 ___ jesteście tym, kim jesteście, a ja jestem nadczłowiekiem. duszę swoje myśli, te w których tak zawzięcie siedzisz gaśnie szósty pet. o papierosy się nie martwię, mam ich pod dostatkiem. człowieku, jesteś odpowiedzialny za uczucia, które we mnie budzisz! siedzi we mnie szajs; przeklęty, wyniszczający, cholernie żelazny. - ponad tym wszystkim jestem ja - doskonała, genialna, niepowtarzalna, … - boże, czego jeszcze pipo o sobie nie wymyślisz??
|
|
#2309 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ______ Wiesz? śniłeś mi się dziś. Kolejny raz, nie wiem już który. Dawno przestałam liczyć. Brakuje mi pomysłów. Nie wiem co odpowiadać mamie, gdy przychodzi w nocy, budzi mnie i mówi, że musiała,bo poduszka znów cała mokra. Tegoroczna zima w mym sercu będzie mroźniejsza, od tej zwykłej. I to strasznie dołuje, kiedy wiem, że te wszystkie gesty, słowa, są teraz jej. Przeraża mnie myśl, że zamknęłam się na ciebie. Gruzy mojego umysłu. chociaż raz w tygodniu móc cię ujrzeć, usłyszeć i pokochać na nowo. Wyniszczona. Ty masz tą miłość, której potrzebuję. Czy wciąż będziesz wracać? _______ kinderka13, nastychick, agatee, Primadonna <3
|
|
#2310 |
|
Zakorzenienie
|
A książe znów zamienił się w żabę, którą rozjechał samochód
![]() ![]() ![]() I nie mów, że na zawsze, bo Twoje "zawsze" trwa miesiąc... Próbowałam już wszystkiego... Mydła, wybielacza, szczotki ryżowej... Ale nie mogę zmyć plamy na moim sercu, którą bezczelnie zostawiłeś... Kiedyś Cię odwiedzę, stanę na progu Twojego domu, spojrzę w oczy i z duma powiem: "Przegrałeś mnie i przegrałeś swoje życie"
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:30.

<3

taki pasujący do mojej sytuacji.