|
|
#151 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nowy wątek Słonika :)
niestety nie
|
|
|
|
|
#153 |
|
Wtajemniczenie
|
Tusz ART DECO i dezodorant NIKE fussion za:
Kuracja parafinowa dłoni i stóp - zostało koło 80 % ++ Oriflame – Cień Essentials – odcień LATTE – nowy ++ Zestaw Gwiazdka z bajki - świąteczna seria Oriflame o zapachu cynamonu Do wymiany w komplecie lub osobno: - krem pod prysznic 200 ml - krem do ciała 150 ml - krem do rak 100 m ?? |
|
|
|
|
#154 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 96 pkt / 100% pozyt.
|
Kochana paczucha dla Ciebie juz spakowan jutro raniutko leci do Ciebie
Prosze równiez o paczuszke Wyslesz listem poleconym priorytetowym????
|
|
|
|
|
#155 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Niestety będę teraz do poniedziałku niedostępna, więc jak zgadzasz się na taką wymiankę to proszę zarezerwuj te rzeczy dla mnie, zgłoszę się w poniedziałek wieczorem
|
|
|
|
|
|
#156 | ||
|
Zakorzenienie
|
dzięki
czym byś była zainteresewona w zamian? ![]() Cytat:
Tylko, że przekopałam moje oriflame'owskie zapasy i nie mam już tego cienia :[ ale mogłabym oddać mój, nie jest całkiem nowy, ale ubytek jest minimalny - maznęłam go może 3-4 razy aplikatorkiem I żeby zrekompensować różnicę, dołożyłabym jakaś próbkę zapachu/pielęgnacji (nie oriflame oczywiście) co Ty na to?Cytat:
|
||
|
|
|
|
#158 |
|
Zakorzenienie
|
Sloniku
![]() interesuja mnie te rzeczy: ++ Mineral Care - sól do kąpieli w torebce - 300 g - nowa ++ Tołpa - Balsam borowinowy do ciała - nowy ++ Dove - Krem do rąk 75 ml i ewentualnie: ++ Victoria's Secret - Limited Editon Insatiable - Chocolate covered berries - mgiełka do ciała o zapachu owoców z czekoladą. Zostało jakieś 65-70 % z 250 ml. znajdziesz cos u mnie? |
|
|
|
|
#159 | |
|
Zakorzenienie
|
Twoja również
![]() Cytat:
|
|
|
|
|
|
#160 |
|
Zakorzenienie
|
oj, szostke chcialabym wymienic za jedna konkretna rzecz. czy tylko to wpadlo Ci w oko?
|
|
|
|
|
#162 |
|
Zakorzenienie
|
coś u mnie teraz????
|
|
#163 |
|
BAN stały
|
słoniku,
jestem po dokladeczce, moze teraz znajdziesz cos u mnie za: ++ Aquolina - Błyszczyk Dolci Baci - Czerwone jabłuszko - nowe, w oryginalnym opakowaniu. ++ Victoria's Secret - Limited Editon Insatiable - Chocolate covered berries - mgiełka do ciała o zapachu owoców z czekoladą. Zostało jakieś 65-70 % z 250 ml. ? hm? |
|
|
|
|
#164 |
|
Zakorzenienie
|
te rzeczy moge oddac.
|
|
|
|
|
#165 | |
|
Zakorzenienie
|
a za co? podoba mi się samoopalacz YR
![]() Cytat:
![]() a czego oczekiwałabyś w zamian? |
|
|
|
|
|
#166 |
|
Zakorzenienie
|
te rzeczy by mi sie przydaly:
++ Mineral Care - sól do kąpieli w torebce - 300 g - nowa ++ Tołpa - Balsam borowinowy do ciała - nowy ++ Dove - Krem do rąk 75 ml Jak bys cos dobrala to skusilabym sie rowniez na mgielke Victorias Secret. |
|
|
|
|
#168 |
|
Zakorzenienie
|
Słoniku, zainteresowały mnie:
Tołpa - Balsam borowinowy do ciała – nowy Tołpa - Serum borowinowe do ciała wyszczuplająco-liftingujące, nowe, bez kartonika Estee Lauder – Sensuous Guerlain – L’instant magic Lancome – Hypnose Avon, Planet Spa – Scrub do rąk z brązowym cukrem African Shea Butter, z 75ml zostało około 60 % Może coś wybierzesz u mnie: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=365480 Za próbki mogę oddać próbki innych zapachów, mam ich mnóstwo, więc w razie czego pytaj
|
|
#169 |
|
Zadomowienie
|
u ciebie bardzo dużo rzeczy mnie ineteresuje :
++ Oriflame - woda toaletowa SUN 30 ml, nowa ++ Oriflame - woda toaletowa City Jungle 30 ml, nowa zafoliowana ++ Dove - Balsam do ciała 250 ml ++ Dove - Krem do rąk 75 ml ++ Grejfrutowy peeling do ciała - Oriflame - nowy najbardziej jednak ktoraś z EDT, pytanie co ty bys chciała oddac w zamian za torebkę?
|
|
|
|
|
#170 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
A próbki innych zapachów zawsze chętnie ![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
|
#172 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#173 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A jakie zapachy Cię interesują?
|
|
|
#174 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo dostałam w prezencie inny. Może wymienimy się za sam deo?Niestety nie, balsam chciałabym wymienić na coś innego. Ojj, takie, których nie znam, a jest ich sporo ![]() A a większej ilości te z wish-listy ![]() Z Twojego wątku wpadły mi w oko jeszcze ewentualnie zestaw 3 kroków Clinique, a szczególnie tonik i ew. emulsja.
|
|
|
|
|
|
#176 |
|
Zakorzenienie
|
a do balsamu dołożyłabyś miniaturkę so elixir?
|
|
|
|
|
#179 |
|
Zakorzenienie
|
czyli za balsam miniaturka so elixir i co jeszcze?
Edytowane przez aaaania1989 Czas edycji: 2009-11-29 o 14:19 |
|
|
|
|
#180 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Balsam Tołpa + peeling Avon + trzy Twoje próbasy za 3 kroki Clinique + próbki: Kenneth Cole "Black", Cacharel "Amor Amor Tentations", Cerutti 1881 ?
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:31.

Nic innego Ci się nie podoba