Mamusie styczniowo-lutowe 2010 cz.III - Strona 133 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-11-27, 10:04   #3961
Madziulka83
Zadomowienie

GG do Madziulka83
Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2010 cz.III

Dzień doberek

No, a ja dziś w trochę lepsze formie, na razie mnie głowa nie boli, odpukać!!!

zebra brzusio słodki a jaka śliczna mamusia
Ja też muszę się do fryzjera wybrać

pysia o matko!!! ale teściowa.... i dobrze jej odpowiedziałaś Ooooo Toruń, baaaaardzo miło wspominam kilka wizyt w tym mieście

soraya1 na pewno będzie dobrze

addicted to wizaz oj ja też nie wiem czy to mógł być czop, ale ja mam takie dni, że prawie nic nie mam na wkładce, a czasem jest tak, że mam duuużo takiego lepkiego śluzu. Bez wkładek u mnie ani rusz

Wczoraj mąż przyjechał bardzo późno, ale obiecał, że dziś postara się wrócić wcześnie No mam nadzieję.....

U mnie dziś na obiadek będą racuchy Mamy masę jabłek, więc trzeba jakoś spożytkować i może jeszcze zostanie na szarlotkę.....

Oj , a wczoraj się nie pochwaliłam, że kupiłam sobie bluzkę Jak się doprowadzę do stanu używalności to pstryknę sobie zdjęćko Muszę też w końcu męża zaciągnąć do sesji
Stary 2009-11-27, 10:05   #3962
zebra666
Zakorzenienie

Pola właśnie wczesniej się już pojawiała... a dzisiaj było jej więcej... nawet sporo i teraz się schizuję.

Pliwa, Patka, Madziulka

zebra666 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-27, 10:08   #3963
pysiamn
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pola25 Pokaż wiadomość
Też mi wyleciało dzisiaj taki większy glutek, żółtawy choć ja już wczesniej mialam takie geste wydzieliny. ide się wykąpać i znowu leże, kurde boję się troszkę , że wcześniej urodzę. Zebra dużo miałaś tej wydzieliny?
Pola nie myśl o tym...
Będzie dobrze

Cytat:
Napisane przez PatkaM84 Pokaż wiadomość
Co za wredna stara kwoka... No za takie teksty to tylko cycki jej powykręcać a sutki podpalać ogniem hehehe

Cytat:
Napisane przez pliwa Pokaż wiadomość
:hahah a:
Ale się ubawiłam ... doprawdy... te teściowe
Jak będę kiedyś taka, to poproszę eutanazje.
Teraz to Wy mnie rozbawiłyście

moje kochane

Cytat:
A ja miałam dziś pojechać do lumpka ale nie pojechałam. Wczoraj tak mnie złapał ból pleców że kroka nie mogłam zrobić i tak kilka razy...

Dodatkowo od kilku dni mam zgagę... Okropna jest... Wcześniej miałam chyba z 3 razy a teraz... od kilku dni codziennie i tak już pewnie będzie do konca... Nie podoba mi się to...
Na ból pleców
Bidulko...może męża poproś wieczorkiem o masaż

A co do zgagi to ja jej jeszzcze w tej ciąży nie mailam ani razu
I nie cierpię jej ...

Madzulek

koniecznie prosimy o sesję....
No i mialam fotki ciuszków wstawić....a Wy nic nie wspominac to i zapomniałam
Kilka fotek tych które jeszcze czekają na pranko....sorki że takie pomemłane ;D

*** -12,5kg***

Edytowane przez pysiamn
Czas edycji: 2009-11-27 o 10:11
pysiamn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-27, 10:09   #3964
Madziulka83
Zadomowienie

GG do Madziulka83

addicted to dobrze, że wszystko w porządku
Stary 2009-11-27, 10:10   #3965
zebra666
Zakorzenienie

Ja przez zgagę znów wymiotowałam rano... masakryczne one są

Stary 2009-11-27, 10:11   #3966
pola25
Zakorzenienie

czekam na brata Tż-tesciowa zrobila pierogi (nie wiem po co, ja i tak nie jem)i musze czekac na niego, a chce sie wykapac i lezec. ..grrr

a jak Wam sie spina macica, to tak Was zatyka, jakby tchu Wam brakowalo?
pola25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-27, 10:23   #3967
zebra666
Zakorzenienie

Pysia ciuszki

Pola nie wiem co do końca masz na myśli... mnie zatyka u góry czasem i to tak bez powodu nawet... chyba wina brzuszka wysoko jeszcze ułorzonego.

Stary 2009-11-27, 10:46   #3968
youyou
Zakorzenienie

pysia słodkie ciuszki

Cytat:
Napisane przez zebra666 Pokaż wiadomość
Addicted

Dziewczyny zauwarzyłam, że mam sporo wydzieliny... takiej o konsystencji szpików, glutków... Sama nie wiem- miałyście albo macie tak?
ja tez bez wkładki ani rusz....

------------------

A my niedługo jedziemy do Ikei kupić kuchnię Jutro montowanie paneli i zaczynamy montaż kuchni i innych mebli. Ale sie cieszę
youyou jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-27, 10:48   #3969
PatkaM84
Zakorzenienie

GG do PatkaM84

Cytat:
Napisane przez pysiamn Pokaż wiadomość
Na ból pleców
Bidulko...może męża poproś wieczorkiem o masaż

A co do zgagi to ja jej jeszzcze w tej ciąży nie mailam ani razu
I nie cierpię jej ...

Miałam go wczoraj poprosić, ale focha puściłam i dumą się uniosłam - nie będę go prosić. A do tego miał mi wczoraj piętki wyszorować i mówił, żebym przyszła do łazienki to też się głupia uniosłam honorem i powiedziałam, że sama sobie poradzę i jeszcze głupia dodałam, że przynajmniej jakieś urozmaicenia w ciągu dnia będę miała...
Jejku ale mi się oczy zaświeciły Piękne ciuszki

Cytat:
czekam na brata Tż-tesciowa zrobila pierogi (nie wiem po co, ja i tak nie jem)i musze czekac na niego, a chce sie wykapac i lezec. ..grrr

a jak Wam sie spina macica, to tak Was zatyka, jakby tchu Wam brakowalo?
Nie, ja tak nie mam.

Dominiś - 20.05.2012
PatkaM84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-27, 10:55   #3970
pola25
Zakorzenienie

Dziewczyny opisałybyście mi Wasze stawianie, twardnienie macicy...
chyba zaczynam schizowac
Stary 2009-11-27, 10:56   #3971
majkela12
Zadomowienie

Dzień dobry

brzoskwinia82 to zależy od szpitala, może lepiej się zapytaj- żebyś nie wzięła za dużo lub za mało rzeczy
Cytat:
Napisane przez oliviaoO Pokaż wiadomość
a ja myślałam, że mi w ciąży chociaż biust urośnie i tak czekałam, czekałam.. a tu tylko trochę się jakby wypełnił ale niewiele, rozmiar stanika noszę cały czas ten sam i wyciekać też mi nic nie wycieka a to już 35tc
Mój też nie rośnie i nic nie leci tzn zmienił mi się obwód pod z 75 na 85

soraya1 co do wielkości dzidzi, to ja bym się nie przejmowała- nie wszystkie dzieci muszą być olbrzymkami, a może mała jest młodsza..
Co do wód, może się nie stresuj i umów się wcześniej do lekarza- szkoda nerwów

addicted to wizaz miałam Ci napisać- marsz do lekarza, ale mnie wyprzedziłaś dobrze że poszłaś, przynajmniej troszkę się uspokoiłaś. Pamiętaj, czekaj na mnie z tym porodem

rybcia2309 fajnie, ze wszystko ok.

zebra666 ja już chwaliłam ale jeszcze pochwalę, a co mi tam
pysiamn ale Wy się kochacie, cudowna ta Twoja teściowa normalnie jakbym o swojej czytała.
Twój tekst do niej bardzo odważny ja tam "gówna nie tykam, bo bardziej będzie śmierdziało" A ubranka
------------
Dzisiaj już w domu, nawet się wyspałam
Byliśmy z tżtem wczoraj w tym dużym tesco i dostałam od niego ładną (a przede wszystkim lekką) deskę do prasowania i suszarkę na pranie (taką w jodełkę- zawsze o niej marzyłam). Kupiłam stanik do karmienia canpola- ale strasznie drogi (więc tylko jeden-będzie niedzielny) kapciochy do szpitala i małemu 3 pajace do szpitala.
-----------
Teraz biorę się za sprzątanie, dawno takiego syfu nie miałam w domu no i dokończyć prasowanko małego, bo wczoraj nie miałam czasu.

A i dzisiaj zaczęliśmy 35 tydzień
Stary 2009-11-27, 10:59   #3972
gooha3
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez PatkaM84 Pokaż wiadomość
A ja mam jakiegoś doła... Każdy mój dzień wygląda tak samo - siedzę w domu sama i czekam aż mąż wróci a jak on wróci to zjemy obiad i zaraz on zasypia na kanapie a ja dalej siedze sama... Wiem, że jest zmęczony po pracy ale kurcze smuci mnie to i denerwuje...
ech... skąd ja to znam....

już niedługo, a nie bedziemy miały czasu na takie przesiadywanie. Nasza codzienność zostanie urozmaicona o karmienie przewijanie i uspokajanie usypianie i z pewnością bedziemy szybciej zasypiać od Tż-tów

Cytat:
Napisane przez brzoskwinia82 Pokaż wiadomość
Patka ja też mam takie nastroje, nie dość że praktycznie nigdzie nie wychodzę, mało kto mnie też odwiedza, tż całymi dniami w pracy, wychodzi jak śpię, przyjeżdża wieczorem, tyle co nic się widzimy... czasem mnie to tak przybija, ale dzisiaj czytałam że koło 33 tygodnia to właśnie hormony dają najbardziej znać o sobie, że się płaczliwe robimy itp. i chyba coś w tym jest, przynajmniej na moim przykładzie widzę...
oj.... to może być jeszcze gorzej z nastrojami ?
Cytat:
Napisane przez addicted to wizaz Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny

Mam trochę stracha, bo po umyciu się, kiedy zaczęłam sie wycierać, to zaczął ze mnie wychodzić najprawdopodobniej czop śluzowy - przynajmniej zgadza się z opisu w necie - galaretowata wydzielina, bardziej gęsta od białka kurzego. Był dosyć długawy, przeźroczysto-białawy bez żadnej krwi i po ilości to wyszłaby tak mniej więcej łyżeczka od herbaty. Poza tym nie mam żadnych innych objawów, mały się ruszał, teraz się trochę uspokoił.
Z tego co czytałam w necie to teoretycznie mam jeszcze 1-2 tygodnie.
Zalecana jest też wizyta u gina w celu zbadania stanu szyjki.
Z pierwszej ciąży pamiętam, że na 2-3 h przed porodem miałam podbarwioną krwią wkładkę, więc tu jest zupełnie inna sytuacja. Tż jest jeszcze bardziej przejęty niż ja. Ale póki co kładziemy się spać i zobaczymy jak się sytuacja rozwinie.

Przepraszam, że nie odnoszę się do wcześniejszych postów, ale tylko zaczęłam je czytać i nie bardzo się mogłam skupić.
Wiem, że aldii jest w domu - więc gratuluję
no ładnie to już niedługo czas na rozpakowywanie.
Mam nadzieje że dzidzia posiedzi jeszcze odpowiednio długo w brzuszku, ale trochę i tak zazdroszczę bo jak Ty będziesz mieć malucha przy sobie to mi jeszcze przyjdzie czekać 2 miesiące

Cytat:
A i byłam u fryzjera troszkę się odmienić(tzn. pocieniować ale sporo krócej niż zawsze, bo mnie już to nudziło ale zaś nie tak żeby potem płakać, że łysa jestem) no i 33 tygodniowy brzusio
Do twarzy Ci w tej fryzurce
i brzusio ładniutki i spory już

Cytat:
Hey lachony

Zebciu śliczny i jaki okraglutki brzuszek
Mam do nadrobienia prawie 3 strony...

Wczoraj miałam nieoczekiwanego gościa TEŚCIOWA
Uwielbiam takie niezapowiedziane natarcia....naszczęście miałam więcej obiadu...a wpadla zaraz po pracy więc miałam czym poczestować...ni i miałam nosa...bo wczwsniej z Kubą odkurzylismy i ogarnelismy mieszkanie

Niestety zanim przyjechał mąż miła wystarczająco ilość czasu by niejadnokrotnie podnieść mi adrenaliznę we krwi
teksty typu : ..." widzisz Kubusiu teraz śpisz na dużym lóżku bo jakieś inne Cię wygryzło "...
lub jak podgrzewalam jej obiad "niech se cięzarna pochodzi "

A jeszcze lepiej jak jej opowiadam o wczorajszym USG i że najprawdopodobniej będzie Julka to ona :
Ani że fajnie, ani że hura, ani pocaluj mnie w
tylko " A jak nie będzie to będzie dramat i widzę że nakupiłaś już różowych ciuszków " widziąła pranie w lazience ( z czego 3 body tylko rózowe reszta białe, zółte i zielone i jedno w paseczki kolorowe ;/)

Chyba jest zazdrosna bo tak jak Wam pisalam u nas w całej rodzinie ani jednej dziewczynki sami chłopcy a ona kiedyś też mówiła że chciała dziewczynkę....

Mówie Wam...wrrrrrrrrrr
A ja głupia dzień wcześniej na mikołaja wywołałam specjalnie zdjęcia dla babci i tatusia z Kubusiem i podpisem
"KOCHAM CIĘ BABCIU"
Dla niej powinnam zrobić fotkę "Kocham Cię STARA JĘDZO"

potem pojechaliśmy do chrześniaka i wrocilismy pozno....

A teraz posmęcilam....zrobię herbatki i będę czytałą co wieczprem u Was

ps. wieczorem jak Kuba już spał wyzaliłam się mezowi....on mnie przytulił i powiedział że jego mama nie pozjadała wszystkich rozumów, bym nie przejmowała się tym co mowi itp...
powiedział że może ją ustawic do pionu i z nia porozmawiać, ale nie wiem czy chce ;/

jak ja lubie takie opowieści. Jakoś odrazu lepiej się czuje że nie jestem sama z przejsciami z teściową :P

Cytat:
Napisane przez soraya1 Pokaż wiadomość
Kamyk, brzoskwinia, you you - ta lekarka, co robila usg, po stwierdzeniu, "OOOO wod jest za malo!" spytala kto prowadzi ciaze - "AHA to pani doktor juz bedzie wiedziala co z tym robic..." great! - tylko, ze ja mam wizyte dopiero 7 grudnia!
Oczywiscie jestem zla na siebie, ze sie nie odpytalam o wszystko - chociazby o to czy moge czekac ponad tydzien do wizyty.... ale oczywiscie lzy mi w oczach stanely i juz nie bylam w stanie nic z siebie wydusic... Spytalam tylko czy moge cos zrobic zeby ich bylo wiecej - na co gin - moze pani wiecej pic - ale to raczej nie ma wplywu na ilosc wod.... wow...
Ja tak jak pisały dziewczyny skontaktowałabym się telefonicznie z lekarzem

Mareczek 24 II 2010r

Karolinka 23 VIII 2012
gooha3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-27, 10:59   #3973
ula 87
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez addicted to wizaz Pokaż wiadomość
Ja na chwilę - byłam rano w Lux-Medzie, co prawda nie u mojej gin, ale u innego lekarza.
Zbadał mnie, powiedział, że szyjka na wejściu przepuszcza palec, ale że tak może być u wieloródek. Generalnie jak nie mam innych objawów, to nie powinnam się martwić i mam się stawić u mojej gin na planowaną wizytę 3 grudnia. A czy to był czop to nie wiadomo.
Więc już jestem trochę bardziej spokojna - dzięki za troskę

Postaram się was nadrobić później - na razie mam sporo pracy w pracy.

Cytat:
Dziewczyny zauwarzyłam, że mam sporo wydzieliny... takiej o konsystencji szpików, glutków... Sama nie wiem- miałyście albo macie tak?
ja nie mogę nic na ten temat powiedzieć , bo biorę luteina dowcipnie i mam zmienioną konstystencję śluzu
Cytat:
śliczne , a te sukieneczki ...cudo

......................... ......................... ......................... ..
dziewczyny , ale jestem wściekła , normalnie z moją mamą to tylko wczesny poród mnie czeka - ona jest taka nieodpowiedzialna
zeszłego roku robiłam remont domku a że dom nie był jeszcze na mnie to na moją mamę faktury brałam
od września pieniądze leżą na końcie ( a dość pokazna suma) i nie mogę ich dostać bo konto zablokowane bo mama z niego przez dłuższy czas nie korzystała
i tak od września załatwai tą sprawę bo wiecznie nie może sie wcześniej z pracy zwolnić
no to wreszcie znalazła trochę czasu i przelała tą kwotę na drugie swoje konto i dąła mi swoją kartę żebym mogła sobie wypłacić pieniądze ( zmusiłam ją do tego bo dziś po południu przychodzi transport samochodów i muszę za nie zapłacic)
jadę dzis do banku i co sie okazuje ... kolejne konto zablokowane
jestem taka zła że aż się popłakałam
dzwonię do niej i mówię ze w h*ja leci , że jest nieodpowiedzialna i że dobrze wie że potrzebuję te pieniądze a ona mi mowi że może dzis wcześniej skończy to może to załatwi ... no na miłość boską a jak facet przywiezie mi samochody to co mam mu powiedzieć?????????
jeszcze nic nie gadałam mężowi ale aż się boję

sorki ale musiałam się wygadać , muszę sie uspokoić bo dzidzia będzie nerwowa

Zuzia 27.01.2010
http://www.suwaczki.com/tickers/km5stv73q3br6dgn.png

Zębole
http://s2.pierwszezabki.pl/036/036140970.png?5725
ula 87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-27, 11:06   #3974
zebra666
Zakorzenienie

Majkela, Goohadziękuję bardzo aż się człowiek czuję piękny choc wielki

Ula nie denerwuj się:\ Przykro, że tak matak sobie bagatelizuje do tej pory tak warzną sprawę... Bądź dobrej myśli i poczekaj jak się sprawy potoczą!!! Ale postaraj się o tym tyle nie mysleć!!! Mamy taki sam termin porodu musisz jeszcze pare tygodni wytrzymac a potem to już możesz rodzić

Stary 2009-11-27, 11:09   #3975
pola25
Zakorzenienie

Zebcia dopiero teraz zobaczyłam Twoją nową fryzurkę. Ślicznie Ci

Ulcia nie denerwuj się-zrób to dla swojej Niuni w brzuszku.
Stary 2009-11-27, 11:13   #3976
Madziulka83
Zadomowienie

GG do Madziulka83

ula

pysiu jakie słodkie ciuszki

No to uwaga, poniżej sesja, ale robiona samodzielnie i nie miałam gdzie zbytnio aparatu położyć, a nie chciało mi się wyciagać statywu Ale w weekend zaciągnę mężusia do aparatu
Stary 2009-11-27, 11:15   #3977
pola25
Zakorzenienie

Madziulka pięknie wyglądasz!jesteś taka szcuplutka, masz tylko brzuszek.
Stary 2009-11-27, 11:16   #3978
PatkaM84
Zakorzenienie

GG do PatkaM84

Cytat:
Dziewczyny opisałybyście mi Wasze stawianie, twardnienie macicy...
chyba zaczynam schizowac
Ciężko to opisać, ale generalnie takie dziwne uczucie, najpierw jest tak normalnie a potem czuję jak tak jakby macica się schodzi, brzuszek robi się twardy cały i może być widoczna gula. trwa to kilka - kilkanaście sekund i przechodzi. Ja wtedy przy skurczu oddycham tak, jak na SR babka mówiła - czyli nabieram głęboko powietrza do przepony a potem powoli wypuszcza i tak dopóki nie przejdzie skurcz.

Cytat:
Napisane przez ula 87 Pokaż wiadomość
dziewczyny , ale jestem wściekła , normalnie z moją mamą to tylko wczesny poród mnie czeka - ona jest taka nieodpowiedzialna
zeszłego roku robiłam remont domku a że dom nie był jeszcze na mnie to na moją mamę faktury brałam
od września pieniądze leżą na końcie ( a dość pokazna suma) i nie mogę ich dostać bo konto zablokowane bo mama z niego przez dłuższy czas nie korzystała
i tak od września załatwai tą sprawę bo wiecznie nie może sie wcześniej z pracy zwolnić
no to wreszcie znalazła trochę czasu i przelała tą kwotę na drugie swoje konto i dąła mi swoją kartę żebym mogła sobie wypłacić pieniądze ( zmusiłam ją do tego bo dziś po południu przychodzi transport samochodów i muszę za nie zapłacic)
jadę dzis do banku i co sie okazuje ... kolejne konto zablokowane
jestem taka zła że aż się popłakałam
dzwonię do niej i mówię ze w h*ja leci , że jest nieodpowiedzialna i że dobrze wie że potrzebuję te pieniądze a ona mi mowi że może dzis wcześniej skończy to może to załatwi ... no na miłość boską a jak facet przywiezie mi samochody to co mam mu powiedzieć?????????
jeszcze nic nie gadałam mężowi ale aż się boję

sorki ale musiałam się wygadać , muszę sie uspokoić bo dzidzia będzie nerwowa
ojej to faktycznie nieciekawie wyszło... Nieładnie z jej strony ale nie denerwuj się... Nie masz na to teraz wpływu tylko musisz poczekać.

Dominiś - 20.05.2012
PatkaM84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-27, 11:19   #3979
zebra666
Zakorzenienie

Pola dziękuję

Patka mam podobnie, brzuch czasem wtedy ma dziwny kształt ale po chwili to mija.

Madziulka śliczny i pokaźny brzusio i promienna mama

Stary 2009-11-27, 11:20   #3980
brzoskwinia82
Zadomowienie

Patka no jak nic hormony, mi też się często na płacz zbiera.
Kancia - wiem że jak przyjdzie dziecko to jeszcze zatęsknimy za tym że tak beztrosko można poleżeć, ale ja już widzę że na spacer będę mogła wyjść no i prędzej czy później do pracy do ludzi wyjdę, a na razie siedzę jak dzik w domu
Pysiamn śliczne sukieneczki, a teściowa niedobra takie testy walić.
Zebra - śliczny brzuszek, a co do wydzieliny to ja mam przeważnie wodnistą (cały czas na wkładkach) ale czasem zdarzy się gęstsza, raz to była taka właśnie galaretkowata.
Do fryzjera też chcę się wybrać ale jakoś przed świętami chyba.
Pola - ja mam kilka razy w ciągu dnia tak że brzuch robi się na kilkanaście sekund twardy, ale nie boli nic, za chwilkę przechodzi. Czasem nie mam w ogóle w ciągu dnia, czasem 3-4 razy nawet. A oddechu mi czasem brakuje ale to oddzielnie od twardnienia, na przykład jak się śmieję mocno.
No i zamówiłam wczoraj koszulkę, którą chyba na poród ubiorę, mam nadzieję że takie coś się nada
http://www.allegro.pl/item815448543_...ozm_40_42.html

brzoskwinia82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-27, 11:25   #3981
agusiamatyldka
Raczkowanie

Witam mamusie

pysiam sliczne ciuszki
ula87tylko spokojnie, jakbym swoja matke widziala

strasznie jakos mi sie dzis spac chce, wstalam o 5 rano, i juz nie moglam zasnac...zaraz zbieram sie na uczelnie, byle do swiat dotrzymac, i wszytsko pozaliczac wczesniej,mam nadzieje ze Krzysiu nie zdecyduje sie na zbyt szybkie wyjscie na swiat

do wieczorka
agusiamatyldka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-27, 11:27   #3982
ula 87
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Madziulka83 Pokaż wiadomość
No to uwaga, poniżej sesja, ale robiona samodzielnie i nie miałam gdzie zbytnio aparatu położyć, a nie chciało mi się wyciagać statywu Ale w weekend zaciągnę mężusia do aparatu
sliczna mamusia i śliczna bluzeczka
brzusio oczywiście rewelka

dzieki dziewczyny
powiedziałam mężowi i powiedział że mam o tym nie myśleć , on to jakoś załatwi , widać ze chodzi nabuzowany jak armata ,aż strach pomyśleć co zrobi jak wybuchnie
dobra nowina taka że facet zadzwonił że dzis do Polski nie zdąrzy przyjechać i że jutro będzie
zrobiłam sobie herbatkę a mąż przywiózł mi snikersa na uspokojenie

już pare razy miałam jazdy z moją mamą , ale myślałam że z tego już wyrosła
jestem taka zła , niech lepiej nie pokazuje mi się na oczy przez przynajmniej tydzień

Zuzia 27.01.2010
http://www.suwaczki.com/tickers/km5stv73q3br6dgn.png

Zębole
http://s2.pierwszezabki.pl/036/036140970.png?5725
ula 87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-27, 11:28   #3983
zebra666
Zakorzenienie

Brzoskwinia dziękuję a co do koszulki fajna na poród... chciałabym taką ale najlepiej za 10 złmieszyłam za 17 zł w sklepie ale była ostatnia i wyglądałam w niej jak w tunice na zdjęciuto chyba mała ciut była nie

Ula i mąż dobrze Ci powiedział A Ty się nie stresuj

Edytowane przez zebra666
Czas edycji: 2009-11-27 o 11:29
Stary 2009-11-27, 11:29   #3984
pola25
Zakorzenienie

Brzoskwinka fajna koszulka!

Ulcia dobrze, ze facet dzis nie przyjedzie!
Stary 2009-11-27, 11:33   #3985
Madziulka83
Zadomowienie

GG do Madziulka83

brzoskwinka koszulka ja tez cos takiego planuje do porodu....

Dziekuję!!!! Kochane jesteście!!!

A to już idzie nam 34 tydzień!!! Już coraz bliżej......

Uciekam na kurs, miłego po południa
Stary 2009-11-27, 11:40   #3986
patinka_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez brzoskwinia82 Pokaż wiadomość

No i zamówiłam wczoraj koszulkę, którą chyba na poród ubiorę, mam nadzieję że takie coś się nada
http://www.allegro.pl/item815448543_...ozm_40_42.html
świetny tekst na koszulce
Stary 2009-11-27, 11:52   #3987
azzis
Zakorzenienie

pola ja mam twardnięcie/stawianie brzucha kilkanaście razy w ciągu dnia (mimo łykania no-spy forte 3x dziennie i magnezu). Najczęściej twardnieje mi wieczorem po całym dniu (albo w ciągu dnia nie zwracam na to tak bardzo uwagi). Wygląda to mniej więcej tak, że ni z tgo ni z owego macica zaczyna się spinać, robi się twarda i brzuszek unosi się do góry. Wcześniej miałam tak tylko w dolnej części brzucha, ale od jakiegoś tygodnia zauważyłam, że twardnieje mi większa część brzucha (ponad pępkiem również).

azzis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-27, 11:59   #3988
KarmazynowyKamyk
Zakorzenienie

GG do KarmazynowyKamyk

Witam mamuśki...

Ale się właśnie zdenerwowałam...
Mąż mi odebrał wyniki z labka i mi zadzwonił, że mam bakterie w moczu, a ja zrozumiałam, że białko...
Normalnie tak spanikowałam, że aż zwymiotowałam...
Dopiero jak się uspokoiłam, to zrozumiałam, że mówił o bakteriach, a nie o białku...
Mam mi jeszcze oddzwonić jak zaparkuje gdzieś co z tym białkiem...
Stary 2009-11-27, 12:03   #3989
gosbaj
Zadomowienie

Dzien doberek, ale dzis poleniuchowalam. Wstalam dzis az o 10:30. Niedlugo przychodzi do nas facet od kredytow i bedziemy wypelniac wniosek o kredyt na nasze mieszkanko A potem o 17 idziemy pierwszy raz do SR, ale jestem ciekawa jak bedzie

Zeberka sliczny brzusio i calkiem juz spory, A fruzyrka super i pasuje ci
Pysia ciuszki super, a te sukieneczki.........A tesciowa to okropny babsztyl, jak ona moze tak sie odzywac. Wydaje mi sie ze maz powinien jej delikatnie zwrocic uwage zeby cie tak nie traktowala i nie obrazala.
Madziulka brzusio slodziutki i jaka sliczna mamusia.
gosbaj jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-27, 12:18   #3990
patinka_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez KarmazynowyKamyk Pokaż wiadomość
Witam mamuśki...

Ale się właśnie zdenerwowałam...
Mąż mi odebrał wyniki z labka i mi zadzwonił, że mam bakterie w moczu, a ja zrozumiałam, że białko...
Normalnie tak spanikowałam, że aż zwymiotowałam...
Dopiero jak się uspokoiłam, to zrozumiałam, że mówił o bakteriach, a nie o białku...
Mam mi jeszcze oddzwonić jak zaparkuje gdzieś co z tym białkiem...
nie panikuj tak od razu - ja przy pierwszym badaniu moczu też miałam białko-opal i lekarka nawet nie zwróciła na to uwagi-gdzieś w necie czytałam, że zdarza się to gdy np. mocz za długo leży

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości