|
|
#1681 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: dla tych które wciąż szukają swojego miejsca
Cytat:
2. Co do tamtego watku i tej dziewczyny to po prostu jestem wściekła. Jak wczoraj czytałam te komentarze to wszystko się we mnie gotowało. Dlaczego Wizażanki (nie wszystkie oczywiście ale bardzo znaczna ich część) sa takie zimne, chamskie, i wszystkim by tylko ubliżały. Zachowują się jakby wszystko wiedzialy najlepiej a życie było proste. Jak mozna dziewczynie w takiej sytuacji dac do zrozumienia, że jest prostytutk,albo że daje dupy.. ![]() Musiałam stamtąd wyjśc .. spać później nie mogłam tak mi się ciśnienie podniosło. p.s pisząc posta zadzwonili do mnie z biura obsługi (jak ja ich kocham) i wciskali mi nowy numer ... Facet mówił mi dokładnie to czego mnie uczyli jak pracowalam na stanowisku telefonicznego konsultanta. Ściema jakich mało.. Ale ładnie Pana spławiłam i podziękowałam.. bo wiem, że to po prostu jego praca
->76,6....30.07->72,7... ...65,5kg.. .60![]() Edytowane przez Dociakowa Czas edycji: 2009-11-18 o 13:25 |
|
|
|
|
|
#1682 |
|
Zadomowienie
|
Dociakowa, one jej nie dały do zrozumienia, one jej wprost walnęły! Napisałam już priva do niej, żeby nie czytała tych głupot, tylko poszła do psychologa, zadzwoniła na Tel. Zaufania czy coś...
Poczytałam bloga Helineth i zaś znalazłam coś fajnego ![]() http://www.kamilgancarz.pl/Filmy#instrukcja Celinaa, do wyrka...Wyspać się przede wszystkim! A jak nie, to do lekarza...Może EKG by się przydało?... Jeszcze jeden filmik, dający do myślenia: http://www.youtube.com/watch?v=6oUI7...eature=related Hmmmm.... Edytowane przez Jik Czas edycji: 2009-11-18 o 13:35 |
|
|
|
|
#1683 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mnie tam grypa bierze zawsze na wiosnę...ciekawe czy do wiosny to się ta epidemia rozszerzy czy zniknie? Wtedy się mogę zacząć bać ![]() Cytat:
Cytat:
Poza tym można do róznych szalonych wniosków dojść Także trzeba się troszkę ograniczyć...ja często kłótnie z TŻ wywoływałam moją nadinterpretacją - on coś powiedział, ja to przemyślałam intensywnie i na następny dzień się o to czepiałam A o tym gwałcie to wczoraj trochę czytałam, ale już się nie wypowiadałam, bo zobaczyłam, że właściwie któraś tam jej wystarczająco dobrą radę dała, żeby skończyła z tym kolesiem, bo na pewno z nim nie jest wszystko w porządku jak takie rzeczy robi. Ale o tych prostytutkach to nie czytałam Jezuu...aż strach tam wchodzić ![]() ---------- Dopisano o 18:02 ---------- Poprzedni post napisano o 17:26 ---------- Cytat:
|
|
|
#1684 |
|
Zakorzenienie
|
a co tutaj taka cisza????
|
|
|
#1685 |
|
Zadomowienie
|
No, właśnie...Coś przystopowałyśmy...
To ja sobie poględzę...Wczoraj kumpel mnie wkurzył. Miał być miły wypad na piwo z paroma znajomymi ze studiów. W sumie stary klan wyżeraczy, którzy zostali w tym mieście. Miało być fajnie. To kumpel się mnie czepiał o wszystko. Teraz jest taki mocny w gębie, bo w końcu stanął na nogi, w tym sensie, że zarabia. Jak nie miał pracy, to chodził potulnie...Teraz mi wyrzucał, że go nie zapraszam, nie gotuję itd...Powiem mu w końcu, że to ja nie mam pracy, ani kasy na wspólne wyżerki. Strasznie jakaś zniesmaczona wróciłam. Jeszcze ze współlokatorem kombinuję jakby się tu pozbyć drugiego współlokatora, bo się nam naraził Cholera, głupie problemy jak na babę po 30. I na dodatek moje zapalenie nie odpuszcza, to znaczy leki nie działają buuu.... A jutro szkoła i chyba mniej fascynujący przedmiot niż ostatnio - Kodeks Pracy...Boże, znam go już na pamięć...A jeszcze mi koleżanka powiedziała, że się robię starą zrzędliwą babą Wg mnie to się nazywa frustracja, ot co! Edytowane przez Jik Czas edycji: 2009-11-20 o 11:27 |
|
|
|
|
#1686 |
|
Zadomowienie
|
Nie przejmuj się kumplem, wreszcie wyszedł na swoje to teraz myśli, ze jest Panem..
a jeśli zależy Ci na tej znajomosci to z nim pogadaj, wyjaśnij mu że Cie to zabolało![]() JA się Tobie nie dziwię, że jesteś sfrustrowana ale nie dziwię się też koleżankom, bo chodzisz pewnie cały czas napięta i one odbierają Twoje zachowanie jak zrzędzenie. Ale przecież nie masz pracy a to bardzo dołuje a co do kolegi to może warto byloby mu prosto z mostu powiedzieć, że się Wam naraził tym i tym i że nie widzicie dalszej współpracy- mieszkania ze sobą.. i że chciałybyście zeby się wyprowadził Taka rozmowa jest trudna ale czasem trzeba mówić to co się mysli bez ogródek. a co do mnie to się ostatnio nie udzielam bo jestem skupiona na wątku odchudzających się, przepraszam..postaram się naprawić ![]() ale jak na razie idę sprzątać biuro.. mam przerąbany weekend dziś od razu po pracy do szkoły jadę.. wrócę o 21 do domu jutro na 8 do 20 i w niedzielę podobnie![]() pozdrawiam Was i tym, które mają wolny weekend życzę dużo pogody.. przede wszystkim pogody ducha ![]() p.s na smutki polecam piosenkę: http://w388.wrzuta.pl/audio/aw7lXAEAFOV/hanna_banaszak_-_pogoda_ducha miłego słuchania
|
|
#1687 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 13:42 ---------- Poprzedni post napisano o 13:40 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A co do całej delikatnej sprawy...to ja czasm myślę,że powinni cenzurę wprowadzić. Wiem,że jest wolność slowa itp...Ale mozna czlowieka dobić..w dodatku święcie wierząc ,że ma się rację. A przecież nie o rację tu chodzi ...ech. ---------- Dopisano o 13:47 ---------- Poprzedni post napisano o 13:42 ---------- Cytat:
Jak nie miał pracy to potulny byl..a jak mu się tylko zaczęło lepiej powodzić to fika!!! DUPEK I TYLE!!! A co do problemów ;-) To one nie znają metryczki !!!
|
|
|
|
#1688 |
|
Zadomowienie
|
Dzięki Dziewczyny za pocieszenie
![]() Dociakowa, nie wiem w sumie czy mi zależy na tej znajomości. W zasadzie nie, choć przez całe studia trzymaliśmy się razem i obiecaliśmy sobie, że po studiach ten kontakt nie urwie się. Zwłaszcza, że jesteśmy z jednego miasta, reszta powyjeżdżała do siebie. Ale facet bywa wkur.... Zaczynam od dłuższego czasu traktować go jak młodszego brata. Najlepsze jest to, że jak mu wygarnę czasem coś to i tak po nim po spływa. Eh! Następne piwo może za parę miesięcy...Co do innych koleżanek, to akurat o tym zrzędzeniu mi powiedziała ta, z którą ostatnio widziałam się z jakieś dwa miesiące temu?...W sumie rzadko gadamy teraz. Akurat moje psiapsióły, z którymi mam kontakt na co dzień nigdy nic mi nie wytknęły, bo same bardzo długo szukały pracy i wiedzą jak to jest. Co do mieszkania. Jest taka opcja, że po prostu ja z TŻ się wyprowadzę i wszyscy będą szczęśliwi. Bo ten współlokator, którego lubię przeniesie się do mojego pokoju. Tu na dodatek mam misję: szukam chętnej Kobiety Jego Życia do wspólnego mieszkania. Niestety, on woli poniżej 25 r. życia, a ja mam koleżanki dość starawe Jutro też mam szkołę. Więc będziemy się łączyć telepatycznie podczas nudnych zajęć Banaszak też lubię, a jak mam doła, to odpalam na youtube Basię Trzetrzelewską NiepozornaWampirko, blog się tworzy na razie, czyli obrabiam zdjęcia. Jak mi przyjdzie ochota oczywiście...Mam fotki, które chciałam zatytułować, zrobić taki cykl pt."Starość", ale nie zacznę bloga takim cyklem! Bo wyjdzie, że mam kompleksy. No, mam, ale wolałabym zacząć bloga jakimś innym cyklem...Więc muszę iść w plener chyba... Co do tamtego wątku o gwałcie...Napisałam już do dziewczyny. Okazała się bardzo mocna psychicznie, wiedziała, że polecą na nią gromy, ale fakt faktem zazwyczaj na forum trafiają ludzie, którzy sobie z czymś nie radzą. A jakby byłą nastolatka, którą zgwałcił kolega na imprezie, to też by co poniektóre pisały, że sama chciała?.... Masakra. Co do mojego kumpla, to masz rację. Dupek. Od kilku miesięcy robię czystki wśród przyjaciół. Zrywam wszelką znajomość, jak mi tylko ktoś podpadnie i dobrze mi z tym. Wolę garstkę przyjaciół, ale sprawdzonych. |
|
|
|
|
#1689 |
|
Raczkowanie
|
Dzięki Dziewczyny, już czuje się lepiej. Trwało to jeden dzień i wcześniej się nie zdarzało, ale jak znajdę wolną chwilę przejdę się do lekarza.
Wymyśliłam sobie ostatnio że zrobię kurs pilota/rezydenta wycieczek. Niestety tylko krajowych, bo nie znam na tyle żadnego języka obcego, aby coś próbować więcej. Zawsze lubiłam podróżować i taka praca przez pewien czas, by mi odpowiadała. Tak sobie myślę o tym. Znacie może jakiegoś pilota/ rezydenta? Czasami sobie myślę że fajnie byłoby być fryzjerką. Taką dobrą, starającą się i z jakąś wizją. Jest we mnie odrobina artysty, i mogłabym się w tym sprawdzić, a taki własny salon, tudzież praca w dobrym salonie to już naprawdę konkretne zarobki. Kurde myśl o byciu fryzjerką nie daje mi ostatnio spokoju lubiłabym to.
|
|
#1690 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Nic nie stoi na przeszkodzie abyś poszla na kurs fryzjerski;D;D;D Jeśli nie daje Ci to spokoju ..to może to jest właśnie to ?;D;D;D;D Odnośnie pilota wycieczek to moja dobra koleżanka kończyła kurs ![]() Ale taki na zagranicznego Jej specjalność to głównie Egipt ,Tunezja ,Maroko ![]() ---------- Dopisano o 16:58 ---------- Poprzedni post napisano o 16:52 ---------- Cytat:
Mi się cykl starość bardzo podoba...Ale Twoj blog,Twoje dzieła ,Twoja wizja ![]() Odnośnie tej sprawy z dziewczyną i gwaltem...to też byłam tam ostro wkurzona. Jednak dopuki nie znam wszytskich faktów to nie jestem po niczyjej stronie. Tak czy siak...pisanie,że ktoś sam czegoś chciał ,albo ,że jest prostytutką jest DLA MNIE CHORE I NIELUDZKIE!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!! **** A ja co jakiś czas łapie mini doła..że i tak na tą medycynę się nie dostanę. No bo dlaczego niby teraz ma się udać? Tak bardzo się boję rozczarawania...jeśli w 2011 przystąpię do poprawy matury i i tak nie uda mi się dostać ![]() ![]() ![]() :Wiem,że martwienie się na zapas...jest bezsensu...Jednak tak bardzo mi zależy, dużo czasu poswięcam na naukę...i boję się,że nic z tego nie będzie ![]() A zmieniając temat to idę dziś z TŻ na imprezę do jego dobrego kumpla. Na samo wyjście się cieszę...ale jest coś co psuje mi humor. Mianowicie pewna dziewczyna.Nazwijmy ją G. Otóż G. jest zlośliwą babą! Serio...udaje miłą..ale co jakiś czas rzuca czymś takim,że mnie to totalnie zawstydza. Czuję się przy niej źle i niekomfortowo. Nie mam pojęcia o co jej może chodzić...ale czuję się przez nią non stop oceniania... Macie jakieś rady aby nie psuć sobie nią humoru?
|
|
|
|
#1691 |
|
Raczkowanie
|
Jik, czekam i ja na adres bloga
i też mi się cykl starość bardzo podoba.Wampirko, co się bedziesz przejmować babsztylem jeśli rzuci jakąś złośliwość odpowiedz jej w podobnym tonie, a co albo spokojnie zapytaj co ma na myśli i o co jej chodzi, nie daj się ![]() Fryzjerstwo, może kiedyś. Bo cięcie, układanie fryzury tak, ale nie wyobrażam sobie myć komuś obcemu głowy (jak tak sobie wnikliwiej o tym pomyślałam O kursie pilota myślę poważnie (i przy okazji kurs opiekuna kolonii, kosztuje 100 zł, a sądzę że warto mieć w cv, jeśli przyjdzie mi kiedyś z młodzieżą pracować), tylko muszę się dowiedzieć jakie są szansę na pracę.
|
|
#1692 | ||||
|
Raczkowanie
|
Ja to dawno nie bylam bo jak nie na uczelni siedze na wykladach to przed ksiazkami slecze
tyle mam czytania do tego kola ...Cytat:
A problemy to zawsze beda, niestety i czlowiek zawsze glupi ze drobiazgami sie przejmuje.. A co do kolezanki, moze obie mialyscie zly dzien, ty cos powiedzialas ona tez moze miala ni jaki humor i wyszlo jak wyszlo.. A co do przeziebienia, Koniecznie przejdz sie do lekarza skoro leki zwykle nie dzialaja, moze cos mocniejszego potrzebujesz tym razem. Cytat:
Cytat:
Moj wojek (dawno,dawno temu) zdawal na medycyne 3 razy . I dopiero za tym trzecim podejsciem sie dostal.. Ale walczyl o to bo to bylo jego wielkie marzenia i potem ja skonczyl i byl naprawde bardzo dobrym hirurgiem.. Wiec glowa do gory i probuj!!!! A co do imprezy to olej babe i poprostu nie zwracaj uwagi albo wez ja na bok i spytaj prosto z mostu o co jej chodzi. Idac na impreze powinnas sie dobrze bawic a nie stresowac. Powodzenia Cytat:
|
|
|
|
#1693 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na Krymie mieliśmy rezydentkę - studentkę rusycystyki. Fajna praca w sumie...całe dnie właściwie smażyła tyłek na plaży i widywaliśmy ją głównie wieczorem jak popijała ze znajomymi i na wycieczkach Boże...chyba też chce taki kurs! Cytat:
![]() A co do tej dziewczyny, to nie cierpię takich osób ![]() Cytat:
(mnie też się wydaje ten cykl Starość ciekawy...Dawaj go i już, nikt sobie nic nie pomyśli złego )
|
|
|
#1694 |
|
Raczkowanie
|
No, ale żeby być rezydentem trzeba dobrze znać język kraju do którego się wyjeżdża.
Ja oprócz angielskiego to nie specjalnie z językami Ale chętnie i po Polsce pojeżdżę A jak jest z Waszą znajomością języków obcych? Ja nigdy nie miałam samozaparcia żeby porządnie wziąć się za naukę a teraz żałuję
|
|
#1695 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja swego czasu myślałam żeby zostać kosmetyczką/wizażystką, chciałam nawet rzucać studia. Jak na razie wszystko wskazuje na to, że studia jednak skończę, ale nie wiadomo jak to będzie z pracą później, więc niewykluczone że wróce do pomysłu ---------- Dopisano o 21:05 ---------- Poprzedni post napisano o 21:01 ---------- Cytat:
poza tym w szkole uczyłam się (dawno) rosyjskiego, niemieckiego i francuskiego, ale mało co pamiętam.---------- Dopisano o 21:08 ---------- Poprzedni post napisano o 21:05 ---------- Cytat:
poza tym w szkole uczyłam się (dawno) rosyjskiego, niemieckiego i francuskiego, ale mało co pamiętam.
|
|
|
#1696 |
|
Zadomowienie
|
Znowu nadgoniłyście
![]() Celinaa, a na kurs pilota wycieczek krajowych to nie trzeba biegle władać językiem? Żeby się z obcokrajowcami, którzy przyjeżdżają do nas dogadać? Nie wiem sama, ale tak sobie rozkminiam co taki pilot robi? Chyba, że to taki jakby KAowiec? Co do języków, to powiem szczerze, że mnie się nie chce. Angielski mi zbrzydł, bo tyle się uczę i wciąż zapominam. Miałam się brać za włoski, ale lenistwo mnie przytłoczyło, zaś kurs jest drogi Poza tym nie mogę tak TŻeta obciążać wydatkami. Studia wystarczą. Już mi sfinansował jeden kurs, który poszedł się walić Fryzjerką to bym nie chciała być. Nie lubię dotykać obcych ludzi. Ale kiedyś poważnie zastanawiałam się nad bukieciarstwem Co do bloga mojego, to absolutnie nie zacznę go cyklem "Starość", bo dla mnie brzmi to dziwnie. Możecie się śmiać, ale ja naprawdę przeżywam tę moją 30. NiepozornaWampirka, co do tego babsztyla, o którym pisałaś... Mam nadzieję, że jej odpyskujesz i odwdzięczysz pięknym za nadobne. Ale to dziś, to pewnie opiszesz jutro...Co do studiów...Przecież teraz się nie wycofasz! Jak pójdzie źle, to wtedy się będziesz martwić! Chyba idę spać. Jutro szkoła Jeszcze się przytrułam, bo jakiś wszawy serek zjadłam rano
|
|
|
|
|
#1697 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Teraz uczę się francuskiego (nie idzie mi kompletnie, nie wiem co mi strzeliło do tego głupiego łba, żeby się go uczyć
|
|
|
#1698 | |
|
Raczkowanie
|
;-)
Poszlam na tą imprezę z postanowieniem ,że: Nie dam sobie zepsuć humoru ! Będę dbala o moje dobre nastawienie ! Skupie się na tych ,których lubię ![]() I się opłaciło!! O dziwo jak przestałam się tej G obawiać to ona taka przymilna się zrobiła...Bylo wręcz śmiechowo;-) A co do medycyny to to będzie mój 3 raz! Mam nadzieję,że się uda!!!! ---------- Dopisano o 14:51 ---------- Poprzedni post napisano o 14:49 ---------- Cytat:
![]() A co do wyjazdów do innych krajów jako rezydent.To moja koleżanka (ta o ktorej wcześniej wspominałam) była pilotem wycieczek w Maroko, Turcji i chyba Tunezji . Nie znała tamtejszych języków ->tylko swój ojczysty plus angielski
|
|
|
|
#1699 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
.a co do dylematów życiowych, może jestem za młoda ale 20 lat jest, mieszkam z rodzicami, od miesiąca jestem na bezrobociu, studia daja popalić, facet daje po garach, ale kurde, chce się żyć. Każdy wieczór jest obietnica poranka. Nowego poranka .
|
|
|
#1700 |
|
Zadomowienie
|
Jik - dziękuję za zaglądanie na mojego bloga
kurcze, nawet nie wiesz jak ważne jest to, że ma się jakąś publiczność oprócz siebie samej...Wszystkie dziewczynki z wątku - czytuję wątek regularnie, niestety brak czasu nie pozwala mi czynnie włączyć się do dyskusji... ale wspieram Was we wszystkim ![]() Co do mojego angielskiego to jest marnie, ale odkąd piszę bloga, zaczęłam z nim nierówną walkę no właśnie - chciałam Was bardzo zachęcić do tej formy realizacji siebie... mając przed sobą bloga z zapisanymi celami, planami, próbą ich spełnienia - można naprawdę zacząć COŚ robić ze swoim życiem. Poza tym jeżeli chodzi o mnie, moje samopoczucie i poczucie własnej wartości niesamowicie wzrosło Czasem mam nadzieję, że stworzy się swoista "grupa wsparcia" motywujących się wzajemnie do działania kobiet ![]() Pozdrawiam
|
|
#1701 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny (krakowskie
) byłam wczoraj w Grotesce na spektaklu: Mistrz i Małgorzata. Dawno się tak dobrze nie bawiłam, polecam, jeśli będziecie miały okazję, świetne! (aż przez chwilę zamarzyło mi się być aktorką teatralną
|
|
#1702 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
piszesz bloga??? moge prosic o namiary- chetnie poczytam ![]() Cytat:
i jeszcze w teatrze szkoda ze mnie nie ma w Krakowie
|
|
|
|
#1703 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
To miał być blog motywacyjny, założyłam go w sierpniu i wspomniałam o nim na forum businesswomanoczywiście zapraszam: http://helineth.blog.onet.pl/
|
|
|
#1704 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1705 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
To i ja się wybiorę;D;D;D;D ---------- Dopisano o 15:07 ---------- Poprzedni post napisano o 15:06 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:09 ---------- Poprzedni post napisano o 15:07 ---------- ![]() A ja jakaś przybita się dziś obudzilam ;-) Ale potem było tylko lepiej ![]() Tż zaskoczyl mnie kwiatami bez okazji (uwielbiam kwiaty ->zwlaszcza te od Niego->zawsze trafi w moje ulubione) A potem spotkalam się z dobrą koleżanką i już zupelni mi się nastrój poprawiL .PLOTKI SĄ LEPIEM NA CALE ZLO ;-)
|
|
|
|
#1706 |
|
Zadomowienie
|
NiepozornaWampirko, gratuluję TŻ.
Mój mnie właśnie dobił...Wczoraj po raz pierwszy mnie okłamał. Patrzył prosto w oczy i łgał...To była drobnostka w sumie. Ale tak lawirował, kręcił, nie wiem po co...Ściemniał...Kłamał.. .Coś we mnie pękło i od wczoraj ryczę...Nie wiem co zrobić...Rozumiem, gdyby mnie okłamał w dość poważnej sprawie, żeby mnie nie martwić. Sama tak okłamuję rodziców czasem, bo oni się tak trzęsą nade mną, ale to jakby "w dobrej wierze". Ale my nie musieliśmy mieć tajemnic przed sobą, nie bawiliśmy się w podchody, obydwoje jesteśmy dość prostolinijni i nagle...Wszystko okazuje się dość kruche...Gdyby jeszcze raz skłamał i nie mógł mi popatrzeć w oczy, ale siedział przede mną, patrzył w oczy i lawirował... |
|
|
|
|
#1707 |
|
Raczkowanie
|
Ale tu ciiiisza sie zrobila
czyzbysci e wszystkie kuly tak jak ja Jik sloneczko, jak samopoczucie. Lepiej juz, wytlumaczyliscie sobie wszystko?? Czy nadal wkurzona jestes? Ja teraz jade na male zakupy, a potem znow siadam do ![]() Zycze milego dnia
|
|
|
#1708 |
|
Zadomowienie
|
szinaSE, właśnie odpisałam Ci w biznesowym :P
Jestem, jestem i jeszcze raz ściskam mooocno Problem w tym, że w uczuciach to ja jestem stuprocentowym Skorpionem: wszystko albo nic. Nie ma półśrodków.Ja się dziś obijam. Myślałam, że mam dyżur na sprzątanie w mieszkaniu, ale nie, nie mam. Za to od wczoraj zaś zła chodzę, bo mi współlokator podbiera mydło. Ma swoją mydelniczkę, swoje mydło, ale sobie chyba zapomniał, że z prawej strony jest jego mydło, a z lewej strony jest moje i wiecznie używa mojego. Też mu się należy ochrzan albo coś wymyślę Coraz bardziej uciążliwe jest mieszkanie z obcymi ludźmi. Jak się jeszcze lubi i mieszka praktycznie ze swoimi przyjaciółmi, to nawet by mi do głowy nie przyszło żałować komuś mydła, cukru, czy czegokolwiek. Ale jak się ludzi na mieszkaniu nie lubi, to się chodzi wkurzonym za samo takie podkradanie mydła! Wrrrr!Z innej bajki: pochłaniam Dostojewskiego. Dobra lektura na zimę. szinaSE, ucz się, ucz! :P Ja też poczytam o tym moim doradztwie... Dziewczyny, jakieś plany andrzejkowe? Edytowane przez Jik Czas edycji: 2009-11-27 o 11:05 |
|
|
|
|
#1709 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny mam pewien problem... Jak juz chyba kiedyś pisałam, myślałam nad zmianą pracy, no i teraz pojawiła się okazja - dostałam propozycję pracy w biurze, ale na 1,5 miesiąca
nie wiadomo co będzie po tym czasie, jest niby możliwość przedłużenia, ale nic nie wiadomo. No i tak się zastanawiam czy warto ryzykowac. Z jednej strony jest to napewno lepsza praca niż moja obecna (pracuję w sklepie), wolne weekendy i prawdopodobnie wyższa pensja, no ale ta co mam jest przynajmniej stała no i nie wiem co robić a muszę się szybko zdecydować, najlepiej zaraz
|
|
#1710 |
|
Zadomowienie
|
Copykat, yyyy, co za wredna sytuacja. Weź kartkę i zrób bilans, bo to zależy jakie masz plany wobec siebie i co zyskasz, stracisz na danej decyzji. Ja sama nie wiem co bym wolała. Jeszcze rok temu bym wzięła pracę w biurze nawet na miesiąc. Co się będę martwić co za miesiąc! Na pewno się coś znajdzie! Ale teraz... Hmm...Robota na miesiąc by mnie nie zainteresowała, bo co potem? Szukanie pracy od nowa, skoro jest tak ciężko na rynku pracy? Teoretycznie możesz wziąć urlop bezpłatny i iść od tej pracy biurowej. Ludzie tak robią. Idą na bezpłatny i jadą na truskawki np. gdzieś w sezonie. Gadają po ludzku z szefem i jakoś się udaje. Więc może to jest pomysł?
A czemu na półtora miesiąca? |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:00.

Ja w sumie dużo myślę o grypie...I innych choróbskach...Zawsze byłam typem refleksyjnym, który czytał baaardzo mądre książki i miał przez dwa tygodnie zakminę pod tytułem "I po co to wszystko?". Jeszcze oglądam Tudorów i chce mi się płakać na losem Anny Boleyn

...65,5kg.. .60

Jezuu...aż strach tam wchodzić
Cholera, głupie problemy jak na babę po 30.