Wymarzony pierścionek część XVII :)- saga nie tylko o pierścionkach;) - Strona 90 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-11-27, 11:37   #2671
miskowa
Zakorzenienie

Dot.: Wymarzony pierścionek część XVII :)- saga nie tylko o pierścionkach;)

Cytat:
Napisane przez hania811 Pokaż wiadomość
Misku jak będziesz dobrze prowadzona przez lekarza i co najważniejsze dobierze Ci dobre leki to będzie wszystko w porządku.
Dobrze ze Cię zdiagnozowali..swoją drogą długo to zajęło..przecież wystarczyło zrobić badanie na TSH i wszystko byłby jasne

Pewnie ten sam "stylista" który robi krzywdę Kini Rusin
Ta też ma rewelacyjne kreacje, szczególnie jako prowadząca YCD

---------- Dopisano o 12:11 ---------- Poprzedni post napisano o 12:06 ----------

..a zapomniałam .
Miśku jesteś pewna że chcesz przepłacać za płyn kupując je u optyka albo co gorsza w VE?
Ja kupiłam na all płyn 360 ml za 21 zł (już z przesyłką).
A w VE zapłaciłam ostatnio 45 zł
no właśnie u mnie tsh nie wystarczyło, po tym jak zaczęłam się leczyć, badać, szukać, wiele badań było w międzyczasie. Ale ok, najważniejsze, że wiadomo, co jest grane, teraz tylko szukam specjalisty (oczywiście prywatnie, bo nie ma miejsc na NFZ)

Z tym stylistą masz rację - to ta sama osoba - Dorota Williams, z tego, co kiedyś czytałam, jakaś znana postać w świecie mody. Jak na moje zwykłe oko, tandeta - większość tych strojów mi się wybitnie nie podoba.

Ja w VE nie przepłacam. Często dostaję stamtąd jakieś zniżki, wtedy kupuję np. po 3 butle i tę mi wychodzi po 20 - 30 zł
miskowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-27, 11:39   #2672
hania811
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez miskowa Pokaż wiadomość
Z tym stylistą masz rację - to ta sama osoba - Dorota Williams, z tego, co kiedyś czytałam, jakaś znana postać w świecie mody. Jak na moje zwykłe oko, tandeta - większość tych strojów mi się wybitnie nie podoba.
ha..niezłe mam oko

Cytat:
Ja w VE nie przepłacam. Często dostaję stamtąd jakieś zniżki, wtedy kupuję np. po 3 butle i tę mi wychodzi po 20 - 30 zł
chyba że tak.
hania811 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-27, 11:40   #2673
miskowa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dorinka30 Pokaż wiadomość
Nie wiem, jak pisałam jest to niby teoretycznie do uzyskania ale w pratyce ? Ciężko może być.
Włosy piszesz, że masz mysie- czyli beżowe tak ?
Jakich pasemek oczekujesz ? Jeśli zrobi Ci rozjaśniaczem będą białe-paltynowe albo żółtawe - jesteś pewna że będzie wtedy ładniej niż jest ?
Nie da się zrobić pasemek rozjaśnionych jakimś blondem, chyba że rozjaśnisz swoje naturalne- na to farba dopiero blond -ale nikt nie da Ci pewności co wyjdzie, nie łatwiej zmienić delikatnie całość na inny kolor- wolałabyś bardziej złoty, ciepły ?

Hehe tak czasem jest, z makijażem też nie mam weny i pomysłu na siebie, więc się maluję minimalistycznie - puder + tusz + róż + błyszczyk
no właśnie praktyka mnie interesuje a nie teoria
włosy mam blond ale coraz bardziej ciemny i szarzejący. Kiedyś miałam fajne żółte włosy a teraz z roku na rok jest coraz gorzej.
Ja myślałam, że mi ta fryzjerka pomoże dobrać jakiś kolor ciepłego blondu, miodu czy karmelu czy czegoś w tym stylu i zrobi mi te pasemka - cienkie i delikatne i nie za dużo, żeby wyglądały naturalnie. Nie chcę platyny ani żółtego.
Tak, wolałabym bym jaśniejszy i ciepły kolor niż mam, ale nie chcę się wpakować w farbowanie, bo nie mam na to czasu ani ochoty a wiem, że odrosty by mnie denerwowały na pewno
Stary 2009-11-27, 11:41   #2674
goosia207
Zakorzenienie

Cytat:

Hehe tak czasem jest, z makijażem też nie mam weny i pomysłu na siebie, więc się maluję minimalistycznie - puder + tusz + róż + błyszczyk
Właśnie.Ja podkreślam brwi, czasem kreska na oku(bo mam małe) i rzęsy
Stary 2009-11-27, 11:55   #2675
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:

No właśnie najciekawsze jest to, że Dorota Wilimams jest świetną laską i prywatnie super się ubiera. Ona ma teraz stanowisko dyretkora kreatywnego (jakoś w ten deseń) w TVN , zaczynała od stylistki, teraz ma sztab ludzi do tego. Ona "ubiera" tam wszystkich tzn. z newsów także, a trzeba przyznać że Pochanke czy Rymanowski czy Hubert Urbański wyglądają nienagannie. Także ja jej bronię jednak- długo obserwuję jej karierę , ostatnio oglądałam program o niej i sama mówiła - że nie wszyscy się jej poddają - mają swoje preferencje i kłócą sie z nią - jako przykład była K. Rusin- że wszystkie jej wpadki w YCD były na jej własne życzenie- bo się uparła i powiedziała, ze tak chce, Skrzynkę podejrzewam o to samo

Ona im pomaga, a jak ktos uważa się za super designera jak Skrzynka to nawet Wiliams nie pomoże Zresztą tak samo z fryzjerem jej, tam stylizuje ich nadal Czajka chyba - więc dlaczego nie weźmie jej na siłę na myjkę i nie zrobi ludzkiego koloru ???

Cytat:
no właśnie praktyka mnie interesuje a nie teoria
włosy mam blond ale coraz bardziej ciemny i szarzejący. Kiedyś miałam fajne żółte włosy a teraz z roku na rok jest coraz gorzej.
Ja myślałam, że mi ta fryzjerka pomoże dobrać jakiś kolor ciepłego blondu, miodu czy karmelu czy czegoś w tym stylu i zrobi mi te pasemka - cienkie i delikatne i nie za dużo, żeby wyglądały naturalnie. Nie chcę platyny ani żółtego.
Tak, wolałabym bym jaśniejszy i ciepły kolor niż mam, ale nie chcę się wpakować w farbowanie, bo nie mam na to czasu ani ochoty a wiem, że odrosty by mnie denerwowały na pewno
Proponuję kupić najpierw szampon do blondów typu Nivea i pomyć trochę, kolor powinien się ocieplić
A wyobrażasz sobie do Twojego mysiego koloru pasemka karmel ?
Nie widzę tego.

masz jakieś zdjęcie swojego koloruw włosów ? chętnie bym zobaczyła i wtedy może bym na coś wpadła
Cytat:
Napisane przez goosia207 Pokaż wiadomość
Właśnie.Ja podkreślam brwi, czasem kreska na oku(bo mam małe) i rzęsy
AAA ja też brwi , zapomniałam dodać
dorinka30 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-27, 12:03   #2676
miskowa
Zakorzenienie

Cytat:
No właśnie najciekawsze jest to, że Dorota Wilimams jest świetną laską i prywatnie super się ubiera. Ona ma teraz stanowisko dyretkora kreatywnego (jakoś w ten deseń) w TVN , zaczynała od stylistki, teraz ma sztab ludzi do tego. Ona "ubiera" tam wszystkich tzn. z newsów także, a trzeba przyznać że Pochanke czy Rymanowski czy Hubert Urbański wyglądają nienagannie. Także ja jej bronię jednak- długo obserwuję jej karierę , ostatnio oglądałam program o niej i sama mówiła - że nie wszyscy się jej poddają - mają swoje preferencje i kłócą sie z nią - jako przykład była K. Rusin- że wszystkie jej wpadki w YCD były na jej własne życzenie- bo się uparła i powiedziała, ze tak chce, Skrzynkę podejrzewam o to samo

Ona im pomaga, a jak ktos uważa się za super designera jak Skrzynka to nawet Wiliams nie pomoże Zresztą tak samo z fryzjerem jej, tam stylizuje ich nadal Czajka chyba - więc dlaczego nie weźmie jej na siłę na myjkę i nie zrobi ludzkiego koloru ???

Proponuję kupić najpierw szampon do blondów typu Nivea i pomyć trochę, kolor powinien się ocieplić
A wyobrażasz sobie do Twojego mysiego koloru pasemka karmel ?
Nie widzę tego.

masz jakieś zdjęcie swojego koloruw włosów ? chętnie bym zobaczyła i wtedy może bym na coś wpadła

AAA ja też brwi , zapomniałam dodać
jeśli chodzi o Skrzynkę, to też podejrzewam, że dużo w jej stylu jej zasługi, bo jak nieraz patrzę na jej zdjęcia z imprez czy jakieś nieoficjalne (czyli kiedy się sama ubiera, to właśnie takie na maksa przekombinowane ciuchy - szpiczaste kozaczki, dużo błysku i dziwnych form). Także może faktycznie "gwiazdy" wciskają na siłę swój gust, a raczej jego brak.

właśnie te szampony do blondów nic mi nie dają, próbowałam już różnych firm.
nie wiem, czy karmel akurat, ja się nie znam na nazwach kolorów, ale wierzę, że znajdzie się jakiś blond pasujący do moich aktualnych włosów.Niestety nie mam zdjęć tu w kompie, co najwyżej na NK są jakieś, ale chyba częściowo starsze też - z jaśniejszymi włosami
Stary 2009-11-27, 12:10   #2677
goosia207
Zakorzenienie

Dość tego siedzenia..lecę dziewczyny miłego dnia

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-11-27, 12:10   #2678
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:
jeśli chodzi o Skrzynkę, to też podejrzewam, że dużo w jej stylu jej zasługi, bo jak nieraz patrzę na jej zdjęcia z imprez czy jakieś nieoficjalne (czyli kiedy się sama ubiera, to właśnie takie na maksa przekombinowane ciuchy - szpiczaste kozaczki, dużo błysku i dziwnych form). Także może faktycznie "gwiazdy" wciskają na siłę swój gust, a raczej jego brak.

właśnie te szampony do blondów nic mi nie dają, próbowałam już różnych firm.
nie wiem, czy karmel akurat, ja się nie znam na nazwach kolorów, ale wierzę, że znajdzie się jakiś blond pasujący do moich aktualnych włosów.Niestety nie mam zdjęć tu w kompie, co najwyżej na NK są jakieś, ale chyba częściowo starsze też - z jaśniejszymi włosami
No dokładnie tak, ona tylko może im pomóc ale nie ma przymusu korzystania z jej usług , a szkoda

Szampony nic nie pomagają szkoda, kiedyś jeszcze rumianek zalecano w takich sytuacjach, ja bym pogrzebała na fryzjerskim zanim coś zrobisz
Wiesz naturalne włosy, mysie jak piszesz to skarb, niejedna laska marzy o takich
W temacie pasemek jeszcze trzeba przypilnować aby to nie były żadne pasemka ale refleksy, bo jak Ci walną od skóry to odrost masz gwarantowany i kicha
Stary 2009-11-27, 12:15   #2679
miskowa
Zakorzenienie

Cytat:
No dokładnie tak, ona tylko może im pomóc ale nie ma przymusu korzystania z jej usług , a szkoda

Szampony nic nie pomagają szkoda, kiedyś jeszcze rumianek zalecano w takich sytuacjach, ja bym pogrzebała na fryzjerskim zanim coś zrobisz
Wiesz naturalne włosy, mysie jak piszesz to skarb, niejedna laska marzy o takich
W temacie pasemek jeszcze trzeba przypilnować aby to nie były żadne pasemka ale refleksy, bo jak Ci walną od skóry to odrost masz gwarantowany i kicha

tak, tak - refleksy - o coś takiego mi właśnie chodzi. Tyle, że ja w nazewnictwie fryzjerskim niezbyt kumata jestem, bo się nie farbowałam. Raz tylko kiedyś jedna fryzjerka mi zrobiła coś takiego - takie pasemka ale nie na całej głowie, wtedy rozjaśniaczem, ale jakoś krótko trzymałam i wyszło super. Tyle, że to w innym mieście. No nic, zobaczymy, co z tego wyjdzie. Masz rację, poczytam jeszcze na fryzjerskim najpierw
Stary 2009-11-27, 12:17   #2680
asiuk
Zakorzenienie

Cześć!

Odpowiadam na szybko, bo nie mogę pisać:
Miśku, da się zrobić takie pasemka Ja mam takie coś na głowie już któryś raz. Robią bardzo cienkie pasemka (owinięte w folii), potem farbują całość na jeden kolor. Po myciu głowy, jeszcze na myjce, nakładają coś na włosy i trzeba z tym czekać, potem delikatnie rozcierają. Wtedy wychodzą pasemka takie, jakbyś po prostu była na słońcu. Za taką usługę plus cięcie płacę w Katowicach 140 zł

Ewunia

Staś

bloguję
asiuk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-27, 12:20   #2681
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez asiuk Pokaż wiadomość
Cześć!

Miśku, da się zrobić takie pasemka Ja mam takie coś na głowie już któryś raz. Robią bardzo cienkie pasemka (owinięte w folii), potem farbują całość na jeden kolor. Po myciu głowy, jeszcze na myjce, nakładają coś na włosy i trzeba z tym czekać, potem delikatnie rozcierają. Wtedy wychodzą pasemka takie, jakbyś po prostu była na słońcu. Za taką usługę plus cięcie płacę w Katowicach 140 zł
No dobra takie się da, ale Misiek nie chce farbowac całości na jeden kolor, chce mieć andal naturalne z naturalnymi-ładnymi refleksami
Stary 2009-11-27, 12:20   #2682
miskowa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez asiuk Pokaż wiadomość
Cześć!

ale w sumie masz farbowane całe włosy tak? tylko część na jaśniejsze refleksy? czy źle zrozumiałam?
ja chcę tak, żeby odrostu nie było, nie wiem, czy to będę potem powtarzać. Tu mi pani powiedziała, że gdzieś 140 - 160zł to będzie kosztować
Stary 2009-11-27, 12:25   #2683
asiuk
Zakorzenienie

Cytat:
No dobra takie się da, ale Misiek nie chce farbowac całości na jeden kolor, chce mieć andal naturalne z naturalnymi-ładnymi refleksami
Cytat:
ale w sumie masz farbowane całe włosy tak? tylko część na jaśniejsze refleksy? czy źle zrozumiałam?
ja chcę tak, żeby odrostu nie było, nie wiem, czy to będę potem powtarzać. Tu mi pani powiedziała, że gdzieś 140 - 160zł to będzie kosztować
Aha, rozumiem.
Tak, mam całość farbowaną Wydaje mi się, że przy nigdy nie farbowanych włosach bez sensu robić tylko refleksy.
Ostatnio miałam robione ciut jaśniejsze niż zwykle pasemka, wolę trochę ciemniejsze.
No i ja mam zawsze farbowane szamponem koloryzującym, mój fryzjer uważa, że tak jest lepiej. Kolor inaczej schodzi (ponoć wcale nie szybciej od farby), a ja odrostu w ogóle nie widzę.

Ewunia

Staś

bloguję
asiuk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-27, 12:32   #2684
miskowa
Zakorzenienie

Cytat:
dokładnie tak chcę.
Mam jeszcze trochę czasu na ostateczne decyzje, ale generalnie się napaliłam, bo już ileś razy odwlekałam i ciągle o tym myślę
Stary 2009-11-27, 12:44   #2685
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:
dokładnie tak chcę.
Mam jeszcze trochę czasu na ostateczne decyzje, ale generalnie się napaliłam, bo już ileś razy odwlekałam i ciągle o tym myślę

Jak się napaliłaś to może zaryzykuj, tylko niech zrobi mało tych refleksów i nie do skóry - tak tylko po wierzchu.... Każde włosy inaczej się rozjaśniają, niektóre w ogóle, jak Butter chyba takze nigdy nic nie wiadomo, jaki będzie efekt Ale to jak z fryzjerem zawsze jest ryzyko
Stary 2009-11-27, 12:46   #2686
miskowa
Zakorzenienie

Cytat:
Jak się napaliłaś to może zaryzykuj, tylko niech zrobi mało tych refleksów i nie do skóry - tak tylko po wierzchu.... Każde włosy inaczej się rozjaśniają, niektóre w ogóle, jak Butter chyba takze nigdy nic nie wiadomo, jaki będzie efekt Ale to jak z fryzjerem zawsze jest ryzyko
zaczynam się wkręcać jak ty
Stary 2009-11-27, 12:56   #2687
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:
zaczynam się wkręcać jak ty
Grunt to znaleźć temat dobry do wkrętek

Ja już nie reaguję tak gorączkowo na fryzjera od kiedy jestem na dobrej drodze fryzjerskiej, czy jest ciut za beżowo czy ciut za ciepło nie przeżywam tak, chyba znalazłam właściwy kierunek fryzjerski i sobie nim kroczę Muszę umówić się przed Świętami jakoś, teraz się zapiszę już bo może być różnie z terminami TEraz dorzucę sobie ciut cieplejszego- mi miesza 3 kolory
Stary 2009-11-27, 13:12   #2688
stokrotka_to_ja
Zakorzenienie

GG do stokrotka_to_ja

Cytat:
Stokrotko skoro piszesz, że nie grzeją to pocieszenie, niecierpię ciepłych butów, bo ja prawie nie chodzę zimą
Stokrotko Ty jesteś taka fotograficzna czy mogłabym Cię prosić o kilka zdjęć tych butów, włącznie ze środkiem- może on się na tamtych fotkach wydaje taki gruby ?

jasne
tylko dam radę zrobic je dopiero wieczorem. I z gory ostrzegam,że moje kozaki sa juz nieźle zjechane,bo ja jestem mega niszczycielem jesli o buty chodzi
stokrotka_to_ja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-27, 13:40   #2689
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez stokrotka_to_ja Pokaż wiadomość
jasne
tylko dam radę zrobic je dopiero wieczorem. I z gory ostrzegam,że moje kozaki sa juz nieźle zjechane,bo ja jestem mega niszczycielem jesli o buty chodzi
Spoko, jakbyś mogła mi je jeszcze wymierzyć będę wdzięczna, długość cholewki samej, cała długość buta wraz z obcasem, i czy tam w środku jest kożuch czy cienki kocyk jakiś ?

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-11-27, 14:19   #2690
jodie
Zakorzenienie

cześć dziewczyny!

ja mam dziś luźniej więc popiszę troszkę z Wami

Madzialenka cieszę się że wyjazd wypalił i plany coraz bliższe realizacji
co do włosów to ja tez zrezygnowałam z balejażu jakieś 8 m-cy temu i jestem mega zadowolona

Miskowa ja też mam niedoczynnosc tarczycy i wcale nie muszę łykać tabletek codziennie. sprawdź sobie ft3 i ft4 - bo tsh to kiepskie badanie tarczycowe. ja wg tsh jestem zdrowa wg ft3i4 mam subkliniczną niedoczynność tarczycy.

Betti - gratuluje 5

Madlen cieszę się że mieszkanko przypadło do gustu i trzymam za znalezienie pracy

Dorinko - butki super , bardzo podoba mi sie model, ale co do koloru nie jestetm przekonana, miałam kiedys kozaki w tym kolorze i po deszczu czy chlapie zostawały plamy

Edytowane przez jodie
Czas edycji: 2009-11-27 o 14:22
jodie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-27, 14:27   #2691
dorinka30
Zakorzenienie

Jodie wszystko zalezy od gatunku skóry, ja miałam takie już i były mega wypsione- na deszczu zero oznak , kosztowały dużo ale były zdecydowanie warte swojej ceny Przejdę się do tej samej sieci, może będą jakieś fajne.

Jodie jak w pracy ? Wszystko gra ?

Gdzie się wszystkie rozpierzchły ?
_________________________ ______________________
Ja już tylko myśle o pizzy po pracy i opiciu całego tygodnia, jakoś tak mam silną potrzebę odreagowania, a jesteśmy na weekend sami we dwoje z mężem więc odrobimy jeszcze inne zaległości łóżkowe
Stary 2009-11-27, 14:34   #2692
jodie
Zakorzenienie

Dorinko możliwe ze zależy to od skóry - moje niby też były z dobrej skóry a wygladały fatalnie po deszczu
w pracy ok, dużo się dzieje, dużo nauki, pierwsze sukcesy i porazki. jestem zadowolona , mam fajnych i zgrany zespół. dziś np mamy piwko katarzynkowo-andrzejkowe
Stary 2009-11-27, 14:39   #2693
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jodie Pokaż wiadomość
Dorinko możliwe ze zależy to od skóry - moje niby też były z dobrej skóry a wygladały fatalnie po deszczu
w pracy ok, dużo się dzieje, dużo nauki, pierwsze sukcesy i porazki. jestem zadowolona , mam fajnych i zgrany zespół. dziś np mamy piwko katarzynkowo-andrzejkowe

No to fajnie , super że tak się wszystko dobrze układa

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-11-27, 14:41   #2694
jodie
Zakorzenienie

Cytat:
No to fajnie , super że tak się wszystko dobrze układa
dziękuję wiesz że to w duzej mierze dzięki Tobie
Stary 2009-11-27, 15:01   #2695
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jodie Pokaż wiadomość
dziękuję wiesz że to w duzej mierze dzięki Tobie
Kochana jesteś, że tak mówisz ale to nieprawda, to TY jesteś taka dzielna i silna Musimy z Ciebie brać przykład jak siłować sie z życiem i wygrywać

Kobiety górą !
Stary 2009-11-27, 15:08   #2696
ButterBear
Zakorzenienie

Cześć Wam...

Byłam dziś cały dzień na szkoleniu...a nikt nie zauważył mojego zniknięcia

Jodie, strasznie się cieszę, że u Ciebie ok i że wszystko się układa. Byle tak dalej!!

Hania

ButterBear jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-27, 15:10   #2697
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ButterBear Pokaż wiadomość
Cześć Wam...

Byłam dziś cały dzień na szkoleniu...a nikt nie zauważył mojego zniknięcia

Jodie, strasznie się cieszę, że u Ciebie ok i że wszystko się układa. Byle tak dalej!!
Jak to nikt, zauważyłam oczywście ale co miałam począć ?
Stary 2009-11-27, 15:21   #2698
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
Jak to nikt, zauważyłam oczywście ale co miałam począć ?
No nie wiem, może choć troszkę się zasmucić?

Kurcze, niewymownie wręcz się cieszę, że dziś piątek

Hania

Stary 2009-11-27, 15:27   #2699
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ButterBear Pokaż wiadomość
No nie wiem, może choć troszkę się zasmucić?

Kurcze, niewymownie wręcz się cieszę, że dziś piątek
Smuciłam się ale w ciszy , nie wypowiadając mojego smutku na wątku

Lecę, miłego weekendu dziewczyny
Stary 2009-11-27, 15:33   #2700
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
Smuciłam się ale w ciszy , nie wypowiadając mojego smutku na wątku

Lecę, miłego weekendu dziewczyny
No to już mi lepiej

Miłego weekendu. Trzymaj się

Hania

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości