|
|||||||
| Notka |
|
| Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2701 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wymarzony pierścionek część XVII :)- saga nie tylko o pierścionkach;)
Cytat:
![]() Ja od miesiąca biorę co dzień hormony i żyję, wcale a wcale nie jest to uciążliwe Cytat:
Cytat:
Cytat:
Właśnie ja też wg TSH jestem zdrowa Ja dziś zrobiłam sobie wcześniejszy prezent mikołajkowy Kupiłam sobie wreszcie moje wymarzone cienie Chanel - Smoky Eyes
|
|
#2702 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.Już jest w naprawie i mam nadzieję ze w poniedziałek będzie sprawny![]() hmm...to teraz pewnie delektujesz sie pizzą ![]() Zazdraszam..a szczególnie nadrabiania zaległości. Ja dziś samotna..ale na szczęście tylko dziś Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dobrze widzieć. Mówisz że fajne...też muszę zainwestować, bo jedyny makijaż jaki robię na wyjścia to smoky. Ile kosztowała Cię ta przyjemność??
|
|
#2703 |
|
Zakorzenienie
|
pozbyłam sie balejazu
do tego scięłam jeszcze troszkę włosy . czuje sie super![]() jutro jestesmy umówieni z włascicielm działki aby dac mu ostateczną odp czy ją kupujemy. Pewnie jeszcze do was jutro zajrze, ale jak coś to sie juz żegnam, bo nie wiem jak tam będzie z netem. Buziaki dla wszystkich nie zapomnijcie tam o mnie
|
|
|
|
#2704 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#2705 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, pewnie będą tu teraz straszne weekendowe pustki, ale proszę o opinię: która tapeta Wam się bardziej podoba?
Chcemy jedną ścianę taką kontrastową ... https://polki.pl/pub/DIW/tapety07/czarna.jpg http://www.leroymerlin.pl/produkty/t...233914569.html |
|
|
|
#2706 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2707 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A jak ona wygląda na całej ścianie? nie jest za ciemno?? My chcemy resztę ścian kremowe, ecru..coś takiego... Na tej czarnej ścianie będzie stała kontrastowo biała kanapa...a meble będą w kolorze śliwa ('pseudo'drewno,nie fioletowe ) a niektóre drzwiczki czy szuflady w meblach są właśnie jakby oklejone taką czarną błyszczącą okeleiną:http://www.mcmacan.com/galerija/brw/...os/OGRAL_V.jpg |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2708 |
|
Zakorzenienie
|
Powiem ci, ze u znajomych wygląda super. a oni mają tak.
punkt centralny (wisi tam TV) własnie ta czarna tapeta. po bokach 2 sciany bordo. płytki takie jakis szare. na srodku stoi wielka czerwona skórzana kanapa (a własciwie bordo, tak jak sciany) w oknach wisza czarne firanki (ale takie nitki).stolik czarny ze szkłem mi się bardzo podoba |
|
|
|
#2709 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tę białą tylko z czerwonymi wzorami mam w garderobie w wersji czarnej bardziej podoba mi się ta pierwsza.Madzia ładny kolor włosów
|
|
#2710 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki
![]() dla mnie ta pierwsza ma za duze wzory i całosciowo moze to dziwnie wyglądac. ta druga moim zdaniem jest delikatniejsza Edytowane przez Madzialenka12344321 Czas edycji: 2009-11-27 o 20:37 |
|
|
|
#2711 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć!
Byłam wczoraj po pracy na "Białej wstążce". Film jest po prostu znakomity, rzadko mam okazję oglądać takie produkcje (wiadomo, w końcu w Multikinach nie puszczają takich filmów ). Chciałabym jeszcze pójść na "Rewers", dobre recencje ma także "Dom zły".Butter, jeśli chodzi o tapetę, to bardziej podoba mi się ta pierwsza ![]() ---------- Dopisano o 13:01 ---------- Poprzedni post napisano o 12:37 ---------- No i zapomniałam napisać, że mój cykl znowu szaleje - dziś jest 36 dzień Czy jeszcze wróci do normy??
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2712 | |
|
Zakorzenienie
|
cześć
Cytat:
i znowu poniedziałek ![]() w dodatku miałam zajęcia cały weekend, więc lipa z odpoczynkiem. Wczoraj zaczęłam się rozglądać za świątecznymi prezentami, ale za dużo ludzi było i w sumie szybko się zmyłam. Dziś może podskoczymy do miasta się rozejrzeć. |
|
|
|
|
#2713 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć , miałam świetny weekend
![]() W weekend wypróbowałam też termoloki, są genialne Chyba będę fanką kręconych włosów teraz Najlepsze było to, że zrobienie fryzury zajęło mi 15 minut a efekt był taki, że wszyscy myśleli, że spędziłam pół dnia u fryzjera Żegnajcie proste włosy
Edytowane przez dorinka30 Czas edycji: 2009-11-30 o 09:10 |
|
|
|
#2714 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2715 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, i mimo że mąż się musiał przestawić, bo zdziwiony był nowym wizerunkiem to po dwóch godzianach stwierdził, że jest super !!! Poza tym fryzura trzyma sie dwa bite dni beż zadnych poprawek a dla mnie to bardzo ważne
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2716 | |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Ja jeszcze dzisiaj mam wolne Butter mi druga się bardziej podoba. Cytat:
ja lubię kręcone włosy, ale sama nigdy się na to nie porwałam, bo nie potrafię. Parę razy miałam loki od fryzjera
|
|
#2717 |
|
Zakorzenienie
|
zNOWU CISZA
![]() Wszystkie zapracowane z poniedziałku ![]() Ja budzę się dopiero do życia w tygodniowej rzeczywistości
|
|
|
|
#2718 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2719 |
|
Zakorzenienie
|
Straszna cisza
Ja zaraz jadę do biblioteki oddać parę książek nie chce mi się, ale mam niedaleko ok.3km ![]() W piątek jak byłam na zakupach, to kupiłam 2 pary spodni (do pracy) na kant.Czarne i czarne z granatowymi paskami.Do tego brązowa długą kamizelkę.Coś takiego, ale ładniejszą ![]() http://moda.allegro.pl/item822067956...on_kolory.html nie mam kabla do aparatu, więc nie mogę wkleić zdjęć. I w sumie jestem zadowolona, bo wszystko w jednym sklepie załatwiłam ![]() Lecę
|
|
#2720 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chyba walnę jeszcze jedną kawkę ![]() Cytat:
Ja jestem bardzo happy, że nie muszę nosić kantów do pracy , jest to niewątpliwie zaleta jak dla mnie
|
||
|
|
|
#2721 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja niestety muszę nosić kanty, koszule itd. Najgorsze jest prasowanie. I tak się staram kupować sporo koszul z takich gniecionych materiałów, albo spodni, których po praniu nie trzeba prasować, ale mimo to, jest z tym trochę bawienia się. Ja też byłam na zakupach w weekend - kupiłam sobie sukienko - tunikę, taką dwuwarstwową, a czego warstwa górna jest z całkiem przezroczystego czarnego materiału. Mój tż stwierdził, że w domu powinnam nosić tylko górę
|
|
|
|
|
#2722 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja byłam tylko na rozeznaniu terenu, chciałam kupić jakieś extra dzinsy i pewnie coś jeszcze ale to muszę sama się wybrać, bez Tża, bo nie chcę widziec jego zmęczonej miny w trakcie ![]() A z zakupów to mam już zakupionego "mikołaja" dla synka- więc już ominie mnie stanie w gigantycznych kolejkach ![]() Ja ubieram się w właściwym tylko sobie stylu, z którego zrobiłam własny dress code i tak mi dobrze Fajne jest to, że czego bym nie założyła i tak jest wow, bo reszta to faceci więc nie mam problemów w tym temacie
Edytowane przez dorinka30 Czas edycji: 2009-11-30 o 12:32 |
|
|
|
|
#2723 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja też wolę sama chodzić na zakupy niż z tż, albo ja chodzę po sklepach z ciuchami i kosmetykami, on w tym czasie idzie do empiku, sklepu z zabawkami albo na spożywkę i dopiero na końcu się spotykamy. Ja właśnie chciałabym w tym tygodniu kupić prezenty i ominąć przedświąteczną masakrę w sklepach co do dress code, u mnie nie obowiązuje, ale w sumie to się czuje, jak należy się ubrać a jak nie, bo często mam spotkania z jakimiś ludźmi z innych firm i przyjeżdżają zawsze tak poubierani, że szczęka spada na podłogę. No to wiadomo, że nie ubiorę się w dżinsy i t-shirt a że często takie spotkania są nieoczekiwane, to na wszelki mam marynarkę w pracy i buty na obcasie - w razie czego szybko się przebieram, smaruję się błyszczykiem i jestem gotowa
|
|
|
|
|
#2724 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, nie lubię marynarek więc zamiast noszę sweterki wszelkiej maści, kardigany itp, swetrzyska a czasem małe kurteczki , a pod spodem koszula-top-tunika. Wtedy czuję się tak po swojemu i nie kontrastuje to wcale z kimś ubranym bardziej służbowo
|
|
|
|
|
#2725 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na szczęście kobiety i tak mają większe pole do popisu w kwestii stroju - nawet formalnego. Ja bardzo lubię różnego rodzaju dodatki - czasem nietypowe - jakieś wisiory, korale, kolczyki - dzięki temu czuję się kobieco a nie nudno w pracy, zresztą "moi" faceci z pracy się śmieją, że ja zawsze coś dziwnego wynajdę w kwestii biżuterii właśnie. Dzięki temu czuję się "po swojemu" i jakoś mogę przeboleć od czasu do czasu te koszule, kołnierzyki i marynarki |
|
|
|
|
#2726 |
|
Zakorzenienie
|
Heloo
![]() Butter podoba mi sie bardziej ta pierwsza tapeta W końcu mam sprawny komputer. Byłam jednak w kinie na "2012" - efekty powalające..a fabuła tandetna do granic możliwości. ![]() Już ludzie bzikują przed świętami Mieliśmy robić zakupy przed kinem, ale jak zobaczyliśmy ten szalony tłum stwierdziliśmy, że jedyne co nam pozostaje to schronić sie na parkingu w samochodzie i przeczekac to poł godziny do 18
|
#2727 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dobrze, że naprawili Ci kompa ![]() Jednak skusiłaś się na 2012 , ja nie skuszę się na pewno Tak ludzie poszaleli ale moim zdaniem to jest I faza, przedmikołajkowa, później będzie spokój i II faza od 12 grudnia, mniej więcej ...
|
|
|
|
|
#2728 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć
![]() Butter podoba mi się druga tapeta Haniu, mnie 2012 bardzo podobał się pod każdym względem, ale ja lubię takie proste historie, zwłaszcza miłosne. Jestem fanką komedii romantycznych wszelkiego rodzaju Też byłam wczoraj w kinie, ale rano, na Księżycu w nowiu Mój Tż miał zajęcia, stwierdziłam, że będzie mi się nudziło w domu samej to zamówiłam bilet i pojechałam Chciałam jeszcze raz pójść na This is it, ale już nie było ![]() Ja mimo, że nie muszę to i tak na co dzień chodzę ubrana w czarno białe ubrania Do tego jeszcze szarości, beże. Jedynym kolorem w mojej szafie jest niebieski, większość odcieni niebieskiego. Ostatnio uwielbiam pudrowy róż ![]() Kupiłam sobie właśnie sukienko - tunikę do getrów i bluzę z ćwiekami na ramionach, teraz tylko czekać na przesyłkę, a strasznie tego nie lubię, chciałabym już
|
#2729 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Betti moje kolory zimowe, to szary, czarny,fioletowy-nuda - beżowy i brudny róż za to - uwielbiam cały rok |
|
|
|
|
#2730 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mam już białą koszulę z Zary z takimi mega bufkami i ją uwielbiam
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:38.

Skrzynecka jest miss tandety , ja na nią mówię - niunia piernik
Ostatnio się zastanawiałam kto w W-wie jej popełnia to co ma na głowie ?
Chyba chodzi do fryzjera na przysłowiowym Dworcu centralnym, bo ja sobie nie wyobrażam aby renomowany fryzjer wykonywał jeszcze taką usługę !!!
za znalezienie pracy
Kupiłam sobie wreszcie moje wymarzone cienie Chanel - Smoky Eyes 

nie zapomnijcie tam o mnie