|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#871 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rocznik 86 - najbardziej fascynujące kobiety i nie tylko :P część 2
W rzeczy samej
Nie przypuszczałam nawet, że będzie aż tak fajnie ![]() Cytat:
|
|
|
#872 |
|
Zakorzenienie
|
Nulka i Patrysia pokażcie zdjęcia z imprezy? Jestem ciekawa tych "cycków z gipsu"
![]() Ja jutro wybywam na imprezę a dziś niestety siedzenie w domu. Jojla baw się dobrze i nie myśl o problemach |
|
|
|
#873 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Mam tylko nadzieję, że w końcu się do mnie choć troszkę szczęścia uśmiechnie
|
|
#874 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
widziałam! naprawdę było super! impreza rewelacyjna Cytat:
hehe
|
||
|
|
|
#875 |
|
Raczkowanie
|
Ale dziwne tematy poruszacie
![]() Siedze juz kilka dni w domu i zaczynam lapac dola Coraz czesciej mysle o tym ze jestem sama i zaczyna mi to przeszkadzac...Niby spotykam sie z kims,jednak czuje ze to nie jest to, chyba ze to cos przyjdzie z czasem...zdecydowanie wole takie szalenstwo, motyle w brzuchu i te niedajace spokoju mysli o nim teraz tego nie ma,jest to jest, nie ma go to nie ma, napisze smsa to ok nie napisze tez ok chcialabym tesknic miedzy spotkaniami i czekac na nie z niecierpliwoscia![]() Dobra koniec smedzenia. Wiecie jak odpoczelam przez te wolne dni, dzis juz nawet dobrze sie czuje, nie jade w ten weekend do szkoly, nie chce dorobic sie powiklan wole to wysiedziec w domu,zrobie sobie za to wielkie porzadki w pokoju ktory wola o pomste do nieba No i zadbam o siebie bo tez zapuscilam sie strasznie, zrobie sobie upragniony manicure na czerwono tym razem a co! Dosc mam tej spokojnej dziewczynki z jasno pomalowanymi paznokciami Wprawdzie dlugo sie on nie utrzyma, jeden dzien w pracy i nie bedzie po nim sladu, ale co tam
|
|
#876 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
i też ostatnio złapałam małego doła przez to... ale ja wolę być sama, niż być z kimś takim, w którego się właśnie średnio wczuwam... poczekamy, pożyjemy, zobaczymy ![]() na nas też przyjdzie czas! |
|
|
|
|
#877 |
|
Konto usunięte
|
Hej Kochane
Dopiero teraz znalazłam chwile czasu, żeby do Was zajrzeć Cały dzień zajęta. A to sprzątanie, a to obiad. Potem szybko do kuzynki na chwilę, a przed sekundą od ciotki wróciłam.Może za jakiś czas będę musiała po Tża na dworzec jechać. Uff co za dzień, ciągle w biegu ![]() Widzę, że imprezujecie. Jedne party udane, kurczę aż zazdroszczę. Inne dopiero będziecie relacjonować. Oczywiście bawcie się dobrze dziewczyny Ja może jutro wyskoczę na jakieś tańce, tylko nie mam za bardzo co z autem zrobić...i ani nie wypije... Coś się pomyśli, może jak raz kierowca się znajdzie Liczę na to, bo piwo mam w szafce i nie mam kiedy wypić![]() Miłego wieczoru |
|
|
|
#878 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
jest najfajniejszą opcją pod każdym względem, uwielbiam go, on uwielbia mnie, fajnie się razem bawimy, fajnie się dogadujemy i takie tam jeszcze, ale ja nie zamierzam za niego wychodzić nie mam takiej wewnętrznej potrzeby... przecież ślub niczego nie zmienia prawda? więc jak niczego nie zmienia to niech zostanie jak jest bo jest zaje.. biście
|
|
|
#879 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) ze sobą, no to biorą ślub, choćby dlatego, że rodzina dziurę w brzuchu wierci... Ja docelowo chciałabym kiedyś wziąć ślub z moim TŻ, ale szczerze mówiąc, raczej jeszcze nie teraz. Właśnie się relaksuję przy piwku
|
|
|
|
|
#880 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a ja nie mogę nic zrobić nawet piwa!!! mam tak czerwone gardło, jakbym wyśpiewała cały repertuar Slipknota...
|
|
|
#881 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) ale zaaplikowałam sobie 2 razy Aspirin C na noc i dzisiaj wstałam jak nowo narodzona ![]() Gdzie się podziewacie dziewczynki? Wszystkie wybyły w piątek wieczór? ![]() Ja zaraz zmykam pod prysznic. |
|
|
|
|
#882 |
|
Konto usunięte
|
Nie, nie wszystkie wybyły. Ja dzis w domu siedzę i po prostu nudaaaa
|
|
|
|
#883 |
|
Zakorzenienie
|
Wierniułsa
![]() Ja byłam na plotkach, piwie i cieście. I mój tajemniczy wielbiciel pomyślał o tym, że kwiaty więdną i przysłał mi nowe. Ale wyciągnęłam z pana ( dziś był pan), że płatność była z zahramanicy ![]() Jak to TŻet to zamorduje gołymi ręcoma Jak to koleżanka zdradziła jakiemuś jełopowi mój adres, to samo ![]() Jak to jakiś wzgardzony amant, naśle TŻeta i będzie ![]() A jutro też jakaś impressska. Nawet nie mam się w co ubrać, dziś mi się nie chce myśleć, a jutro o 5 pobudka ...
|
|
|
|
#884 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#885 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ja miałam wybyć a mi się nie udało... no chyba, że komunikowałabym się za pomocą papieru i pisadła... ---------- Dopisano o 21:54 ---------- Poprzedni post napisano o 21:52 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() : pala:
|
|
|
#886 |
|
Zakorzenienie
|
W końcu powróciłam! Od 6 rano poza domem. Padam na twarz. Byłam na 'Księżycu w nowiu' i szczerze mówiąc średnio mi sie podobał... książka lepsza
![]() Ale co najważniejsze kupiłam sobie botki Ale nareszcie znalazłam to co chciałam i to całkiem przypadkiem. Przed seansem miałyśmy z koleżanką trochę czasu, więc weszłyśmy do Reserved zobaczyć. I jak zobaczyłam to już wiedziałam, że będą moje. W dodatku przecenione ze 179 na 89zł Lecę sie kąpać i do spania, bo jedynie o tym marzę ![]() Dobranoc kochane P.S. Ej Patrysia, Nulka... nie bądźcie takie.... pokażcie gipsowe cycki!! Natychmiast hehe
Edytowane przez Sweetheart86 Czas edycji: 2009-11-27 o 22:35 |
|
|
|
#887 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
aura tej jesieni jest wyjątkowo sprzyjająca, więc niewykluczone, że nie będą musiały czekać do wiosny, bo w grudniu jeszcze w nich pochodzisz a nawet jeśli już nie zdążysz, to na wiosnę będą jak znalazł ![]() swoja drogą nie znoszę tych zimowych miesięcy... styczeń, luty i marzec to mogłabym przespać jak niedźwiedź. |
|
|
|
|
#888 |
|
Zakorzenienie
|
Otóż właśnie. Intryga. A ja intryg nie cierpię. No nic. Ktoś wydaje pieniądze, jego biznes
|
|
|
|
#889 | |
|
Wtajemniczenie
|
czesc, ja tylko na chwilę,
jestem załamana. dostałam stypendium motywacyjne (najniższe 250 zł), po czym patrze na koncie a tam jest 125... zaczęłam grzebać w regulaminie i znalazłam coś takiego Cytat:
dosłownie się poryczałam jak się dowiedziałam. trochę wstyd dawać komuś stypednium 125 zł, k***a nie ma to jak stypendium motywujące. |
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#890 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#891 |
|
Zakorzenienie
|
porażka...
![]() ![]() dziewczyny wszystko się sypie po kolei dzisiejszy wieczór to jakiś koszmar wyjście na piwo okazało się być czymś strasznym... nie wiem sama co będzie... TŻ zachował się jak ostatni kretyn i do tego jeszcze to niby moja wina... ![]() mam dość, wszystkiego po kolei...
|
#892 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#893 |
|
Zadomowienie
|
Witam kochane!
![]() Jakie plany andrzejkowe macie? ![]() Pozdrawiam Was serdecznie
|
#894 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
jojla |
|
|
|
|
#895 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem po porządnej awanturze... chyba trochę puściły mi nerwy ale przynajmniej powiedziałam co mi leżało na sercu. Ehh ogólnie TŻ owszem w żartach ale na każdym kroku mnie krytykował przed koleżankami i to bym jakoś przełknęła może, ale dał popis swojej zazdrości i pokłócił się z moją koleżanką, która słusznie stanęła w mojej obronie... Nie mam siły ani ochoty opisywać wszystkiego bo mi zwyczajnie wstyd...
Ja wiem, że ostatnio może jestem na swoim punkcie przewrażliwiona ze względu na kilka nieprzyjemnych ostatnio sytuacji ale dzisiaj to było jak dla mnie zdecydowanie za dużo... TŻ przeprosił i twierdzi, że nie zrobił niczego specjalnie ani, że nie widział, że sprawił mi przykrość, szkoda tylko, że ja musiałam to znosić... ![]() Nie wiem jak będzie, ostatnio chyba po prostu za dużo złych rzeczy się dzieje w moim życiu i nie wytrzymuję tego ;/ Może i przesadziłam z reakcją na to co się stało ale zwyczajnie mi puściły nerwy ![]() Biia mam nadzieję, że z tym stypendium to zwyczajnie się pomylił ktoś i wszystko da się jakoś odkręcić
Edytowane przez jojla Czas edycji: 2009-11-28 o 00:46 |
|
|
|
#896 |
|
Zakorzenienie
|
Dziś ja piję bladym świtem herbatę z wizażem
Zaraz do szkoły uciekam, ale nie mam pomysłu w co się ubrać - wizaż radzi![]() Biia - pomyłka, bo gdybyś na 1 miała stypendium, na drugim dostałabyś 50%. Idź, niech Ci oddają, podłe ludzie ![]() jojla - kochana, nie słyszałaś, że nieszczęścia chodzą parami? Współczuję Ci bardzo bo TŻeci to są takie gruboskórne stworzenia. Dla pocieszenia powiem Ci, że zeszłoroczne święta miałam straszne i byłam pewna, że się rozstanę z moim - kłóciliśmy się na każdym kroku a ja, jak mi się wydawało, wciąż słyszałam, że jestem do niczego. Później okazało się, że to była seria pomyłek Jak masz jak odpocząć od tego, pojechać na kilka dni do rodziny, to zrób to, na pewno potrzebujesz spokoju i powinnaś pobyć troszkę sama z sobą .Zmykam, do jutra |
|
|
|
#897 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#898 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzięki dziewczyny, jadę w poniedziałek wyjaśniać sprawę, mam nadzieję, że po mojej myśli w najgorszym wypadku piszę odwołanie
![]() jojla, może faktycznie nie wiedział, nie wiem jak to wyglądało, ale może gdybyś ostatnio nie była przeczulona na swoim punkcie normalnie w świecie nie zwróciłabyś na to uwagi? Czasami wystarczy powiedzieć co nas drażni, bo ta druga strona po prostu o tym nie wie (oświeciła mnie przyjaciółka jak wydawało mi, że sypał mi się związek). widzę, że ostatnio tak kłótliwie z tż-tami się zrobiło
|
|
|
|
#899 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Koniecznie musisz to wyjaśnić, moim zdaniem dostaniesz więcej pieniędzy. Cytat:
Wiesz kochana, trudno znając sprawę z jednej strony to ocenić, ale wiele wskazuje na to, że jednak Twój TŻ trochę przegiął pałę z tymi docinkami, nie wiem, może chciał zwrócić na siebie uwagę podczas tego spotkania i wybrał sobie taki głupkowaty sposób? Sama musisz to ocenić. Z drugiej strony, może wiele rzeczy nieprzyjemnych się ostatnio działo i po prostu ta sytuacja przelała czarę goryczy i wybuchnęłaś? Jeśli jednak czujesz, że jesteś ostatnio przewrażliwiona, to walcz z tym kochana, bo to nigdy nic dobrego nie przynosi. |
||
|
|
|
#900 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Dziękuję Wam bardzo Jak napisała Pavlinecka nieszczęścia chodzą parami tylko, że w moim przypadku od dwóch miesięcy to tych par było kilka i chyba to jednak odciska się na moim postrzeganiu świata... Dziękuję Wam za wszystkie miłe słowa i przepraszam, że ostatnio tylko marudzę i narzekam Biia walcz o swoje Jadę dziś do domu ale nie wiem czy uda mi się odpocząć bo mam tam do załatwienia jedną nieprzyjemną sprawę ale może chociaż tą jedną uda się szczęśliwie doprowadzić do końca ![]() Miłego dnia
Edytowane przez jojla Czas edycji: 2009-11-28 o 12:25 |
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:33.

Mam tylko nadzieję, że w końcu się do mnie choć troszkę szczęścia uśmiechnie
Coraz czesciej mysle o tym ze jestem sama i zaczyna mi to przeszkadzac...Niby spotykam sie z kims,jednak czuje ze to nie jest to, chyba ze to cos przyjdzie z czasem...zdecydowanie wole takie szalenstwo, motyle w brzuchu i te niedajace spokoju mysli o nim
chcialabym tesknic miedzy spotkaniami i czekac na nie z niecierpliwoscia

Wszystkie wybyły w piątek wieczór? 

Jak to koleżanka zdradziła jakiemuś jełopowi mój adres, to samo
...

bo TŻeci to są takie gruboskórne stworzenia. Dla pocieszenia powiem Ci, że zeszłoroczne święta miałam straszne i byłam pewna, że się rozstanę z moim - kłóciliśmy się na każdym kroku a ja, jak mi się wydawało, wciąż słyszałam, że jestem do niczego. Później okazało się, że to była seria pomyłek