CZY MAJOWE CZY CZERWCOWE, NASZE DZIECI są BOMBOWE! 2009 cz III - Strona 159 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-11-27, 20:19   #4741
Eve1603
Zakorzenienie

Dot.: CZY MAJOWE CZY CZERWCOWE, NASZE DZIECI są BOMBOWE! 2009 cz III

Ja bardzo przepraszam, ale tu miala byc dzisiaj impreza ... Nie wiem czy lokale pomylilam, czy co ? A moze juz sie wszystkie pochlalyscie i spicie pod stolami

Eve1603 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-27, 20:20   #4742
iwciag
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Eve1603 Pokaż wiadomość
Superzabula nalesniczek dla Ciebie
nie lubię naleśników(tzn lubię ale z mięchem)ale ten jest śliczny i pewnie też smakuje dobrze

ja już ledwo zipię

Edytowane przez iwciag
Czas edycji: 2009-11-27 o 20:23
iwciag jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-27, 20:28   #4743
ursull
Zakorzenienie

Eve nalesniczek pycha,nie dawaj Anulce,chyba,że mnie przeprosi Mnie za to,że ciebie obraziła

Też się z tobą zgadzam,ale wolę wersje kościoła,na ktorą trafiłam tutaj.Ksiądz pytał o nasz stosunek do wiary i kościoła i jak zamierzamy przekazać dziecku wiarę.Powiedzialam mu szczerze,że nie będę naciskać,ale mała i biblię i kościół pozna,a sama zdecyduje co chce dalej robić. Opowiedzieliśmy mu o polskim kościele,o księdzu dyrektorze,moherowych beretach,wymaganiach odnośnie ślubu itd.Był bardzo zszokowany.Jak to zatem jest,że ci księża w UK (tego samego wyznania co polscy) mają zupełnie inne spojrzenie na sprawy grzechu,sakramentów itp.? On nas nie potępil za to,że żyjemy bez ślubu,spytał tylko,czy chcemy się pobrać.Przecieżto ten sam kościół i ta sama wiara.Od czego zatem zależy co jest grzechem,a co nie?Ja myślę,że w tej chwili od humoru księdza

Mała wykapana i śpi,a tutaj taka cisza

Magduchaha ten strój kupiłam tutaj w UK w tanim sklepie,za smieszne pieniądze ok 15zł na polskie

Edytowane przez ursull
Czas edycji: 2009-11-27 o 20:32
ursull jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-27, 20:30   #4744
superzabula
Zadomowienie

Jeny Eve jestes genialna, rzeczywiscie jestes mistrzynia!!! Nalesnior bajeczny!
Ja uwielbiam na slodko, ja w ogole jestem slodka dziurka :P
iwciag ja sie kiedys przejadlam takimi z miechem i teraz nie bardzo...

---------- Dopisano o 21:30 ---------- Poprzedni post napisano o 21:28 ----------

Chcialam jeszcze troche posprzatac ale chyba nie dam rady, oczy mi sie kleja...pojde chyba sie wykapac i spac...

Fitness czy bieganie?
Nie ograniczaj się, połącz jedno z drugim
bądź szczęśliwa!!!

superzabula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-27, 20:31   #4745
ursull
Zakorzenienie

Z mięsem to ja lubię krokiety,a nalesniki na słodko,albo ze szpinakiem

Iwciag po kapieli Iwa pokaż,pewnie jeszcze ładniejszy

Eve ja jezdem zfsze i fszedzie,pod stułem tyż

Superżabciu pierwszy raz o takiej sałatce słyszę,ciekawy przepis,muszę wypróbować

Stary 2009-11-27, 20:37   #4746
iwciag
Wtajemniczenie

Ursull równie piękny jest, no może piękniejszy, bo śpiący
Ja lubię naleśniczki z mielonym mięskiem, cebulką i sosem pomidorowym
Stary 2009-11-27, 20:41   #4747
Mell_xx
Wtajemniczenie

a ja z pieczarkami szynka i serem zoltym
Ach az sie uslinilam.... taka głodna jestem a wy mnie tu torturujecie jeszcze

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-11-27, 20:44   #4748
Eve1603
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ursull Pokaż wiadomość
Eve nalesniczek pycha,nie dawaj Anulce,chyba,że mnie przeprosi Mnie za to,że ciebie obraziła

Też się z tobą zgadzam,ale wolę wersje kościoła,na ktorą trafiłam tutaj.Ksiądz pytał o nasz stosunek do wiary i kościoła i jak zamierzamy przekazać dziecku wiarę.Powiedzialam mu szczerze,że nie będę naciskać,ale mała i biblię i kościół pozna,a sama zdecyduje co chce dalej robić. Opowiedzieliśmy mu o polskim kościele,o księdzu dyrektorze,moherowych beretach,wymaganiach odnośnie ślubu itd.Był bardzo zszokowany.Jak to zatem jest,że ci księża w UK (tego samego wyznania co polscy) mają zupełnie inne spojrzenie na sprawy grzechu,sakramentów itp.? On nas nie potępil za to,że żyjemy bez ślubu,spytał tylko,czy chcemy się pobrać.Przecieżto ten sam kościół i ta sama wiara.Od czego zatem zależy co jest grzechem,a co nie?Ja myślę,że w tej chwili od humoru księdza

Mała wykapana i śpi,a tutaj taka cisza

Magduchaha ten strój kupiłam tutaj w UK w tanim sklepie,za smieszne pieniądze ok 15zł na polskie
Nie dam Anulce
Ja mysle, ze polscy ksieza tak szaleja, bo wiedza, ze moga... Nie chce tu przez przypadek kogos dotknac, bo nie wiem jak i czy wierzycie, ale to "mohery" i im podobni nauczyli kler, ze wszystko wolno - kosciol polski to panstwo w panstwie i powiem krotko - tak bedzie dopoty, dopoki cale to pokolenie "moherow" i ksiezy moznowladcow nie wymrze. Wiem, ze sa i mlodzi gleboko wierzacy, ale to juz nie jest to, co klasyczny "moher". No i pozostaje jeszcze kwestia polskiego ciemnogrodu - czy sie komus podoba, czy nie, nadal w Polsce jest wazne co ludzie powiedza i nie daj boze nie ochrzcic dziecka... Moi tesciowie sa bardzo wyksztalconymi ludzmi, z podkresleniem na bardzo, a i tak nie moga przezyc faktu, ze nie mamy slubu koscielnego i ze Olek JESZCZE nie ochrzczony A mnie to zwisa i powiewa co kto mysli - to jego problem, nie moj...

Cytat:
Napisane przez superzabula Pokaż wiadomość
Jeny Eve jestes genialna, rzeczywiscie jestes mistrzynia!!! Nalesnior bajeczny!
Ja uwielbiam na slodko, ja w ogole jestem slodka dziurka :P
iwciag ja sie kiedys przejadlam takimi z miechem i teraz nie bardzo...

---------- Dopisano o 21:30 ---------- Poprzedni post napisano o 21:28 ----------

Chcialam jeszcze troche posprzatac ale chyba nie dam rady, oczy mi sie kleja...pojde chyba sie wykapac i spac...

Stary 2009-11-27, 20:51   #4749
superzabula
Zadomowienie

Eve nalesniki na slodko, a slodka dziurka bo uwielbiam slodkie, a Ty zaraz nie wiadomo o czym :P w Bydzi sa w ogole takie cukiernie gdzie obslugujace dziewczyny nosza koszulki z napisem "slodka dziurka" hihihi

Fitness czy bieganie?
bądź szczęśliwa!!!

Stary 2009-11-27, 21:00   #4750
ursull
Zakorzenienie

Zgadzam się Eve z tobą.Ja nie wiarę atakuję,ale polski kosciół
Koniec tematu,bo drażliwy jest
Co do Kubuśa,ty znasz go osobiście? Jak masz ochotę na czytanie takich opowieści,albo i jeszcze gorszych o zmaganiach rodziców i walką o kazdy dzień to mogę zapodać ci kilka linków moich znajomych.Mam przyjemność znać wiele takich osób i podziwiać je.Wystarczy,że przeczytasz wątek:
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=265149

Bardzo polecam,bo dzieki niemu człowiek zaczyna rozumieć co to znaczy zyć.Totalny katharsis.Płaczesz z żalu,smutku i z radości i szczęścia.Często tam wracam i sobie podczytuję.

To co pijemy? Właśnie 22 :00 wybiła w Polsce

Edytowane przez ursull
Czas edycji: 2009-11-27 o 21:02
Stary 2009-11-27, 21:03   #4751
ania4891
Zadomowienie

Iwcia, Doris, Anula - powiedzmy, ze Wam wybaczam Ale sobie nie wyobrazajcie za wiele. Zrobie z Waszych dzieci male maszkarki

Illbana - Jula jest zbyt delikatna. Ona bedzie lezec i pachniec
No wiesz, jakbym wiedziala, ze mam 35 konkurentow to tez bym zeszla z ceny zeby tylko mnie wybrali i zebym cokolwiek zarobila

Eve- No i co sie chwalisz Ja tez urodzilam sie w Lodzi i mieszkalam 5 lat a potem studiowalam. Wlasciwie nadal studiuje. Juz 7-my rok
I Julka tez sie urodzila w Lodzi.
Wygralam

ursull - Taaaa, jakbym focha nie strzelila to bys nawet nie zauwazyla, juz ja Was znam
Nie podlizuj sie
Nie wiem czy tu o talent chodzi czy o determinacje Ja po prostu uwielbiam to robic i nie chcialabym niczego innego
Mam jeszcze takie propozycje zeby zrobic nadruki na koszulkach naszym milusinskim (1). Zeby je latwo bylo zidentyfikowac
Lub polaczyc zdjecie dziecka ze zdjeciami rodzicow-maluchow. Moznaby bylo sprobowac pokolorowac. Kiedys robilam takie CUS (2). ALe nie wiem czy by wyszlo
Wyslij mi Wasze mordki na mojapasjagrafika@wp.pl to Cie rozerwe Jutro sprobuje Ci wytlumaczyc jak to zrobic, sporo roboty przy tym. Teraz zaraz ide lulu bo jutro o 4 rano wstajemy i jedziemy na wystawe golebi
Ja na razie mysle o jakiejkolwiek pracy Chociaz znacznie lepiej idzie mi psucie od naprawiania. Do dzis dzien nie moge doprowadzic sie do ladu (3)

I prosze nie komentowac. Juz nie chce Waszych komentarzy babsztyle <foch> I juz Was nie kocham

Edytowane przez ania4891
Czas edycji: 2009-11-27 o 21:23
ania4891 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-27, 21:18   #4752
anulka anulka
Zadomowienie

GG do anulka anulka

Cytat:
Napisane przez iwciag
To i ja Wam pokaże świeże zdjątko Iwo z dziś przed kąpielą
Super masz faceta i miałam ci już wczesniej napisac, ze bardzo podoba mi sie Twoj nowy avatar
Cytat:
Napisane przez ursull
Anulka to,że ty możesz dopiero o 22 nie znaczy,że my nie możemy zacząć wcześniej o 22 to ja pod laptopem leżeć będę
Przecież ja napisałam, ze jak juz sie rozsiadłyście to se siedźcie a ja dołącze.
Torbo jedna
Od razu przepraszam za Torbe, bo wiem, ze mnie pała za to czeka , ale nie bij od razu, zauważ, że napisałam "Torba" z wielkiej litery.
Cytat:
Napisane przez superzabula
ale dzis moge do woli wizazowa bo Tz w pracy, a tak to mnie goni
ja tez moge dzisiaj do upadłego ale chyba nie do rana, bo o 7:00 rano mam gości wiec musze być wypoczęta.
Cytat:
Napisane przez superzabula

O
Cytat:
Napisane przez Eve
Teraz to nalesniczka by sie chcialo... a moze nalesniczkiem ???

Może być i naleśniczkiem, co mi na gębie zostanie to zliże...tyle przynajmiej zeźre z twojego naleśńiaka. A jak co spadnie na podłogie, to piesa zawołam i zeliże to do czysta.
Cytat:
Napisane przez ursull

JEZDEMMM

Edytowane przez anulka anulka
Czas edycji: 2009-11-27 o 21:20
anulka anulka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-27, 21:20   #4753
ursull
Zakorzenienie

Ania Polsat nie wkurzaj mnie,bo przestanę się do ciebie podlizywać i będę komentować
Koszulka fajna,druga fota do mnie nie przemawia,a trzecia-moja droga samym pudrem to ty niewiele zdziałasz tutaj to szsycie i klejenie potrzebne

Wyślę ci kilka i sama weźmiesz,które ci podejdą najbardziej.Podrzucę ci też nasze,rodzinne-zrobisz cosik fajnego z tym.I pliz opisz jak robisz te fajne efekty,pod gimpem to robiłaś? Ściągnęłam go,ale jakoś nie mam weny,żeby go rozpracować
A po co jedziesz na wystawę gołębi? Je też będziesz rozrywać?

Stary 2009-11-27, 21:22   #4754
marika2121
Zadomowienie

GG do marika2121

Witam ponownie

Ale miałam dzisiaj dzień, pełennn wrażeń. Rano spacerek, chciałam zajrzec i tylko pooglądac szmatki w ciuchliku i co? oczywiście połasiłam się na parę a dokładnie 5 rzeczy za które zamiast 40zł zapłaciłam 20zł bo akurat dzisiaj była promocja na dzieciece -50% . Później bylismy odwiedzic pewnych znajomych , i było fantastycznie, Igorek był wyjatkowo grzeczny ale nie tylko on. Za to mamusie piwkowały sobie. Do domku dotarłam ogólnie po 18 i czekała na mnie paczka z prezentem mikołajkowym dla Igorka oczywiście sąsiadka przyszła z pomocą i żeśmy skręcały go chyba ładna godzinkę ale juz stoi i czeka, mi się bardzo podoba, uważam zakup za udany, dla sponsorów. A po cięzkiej pracy przy skręcaniu należało się piweczko więc postawiłam . Teraz śmigam poczytac coście naszkryfaly . Ojjj wy dzisiaj się rozpisalyście i ja mam tyle czytac .

dentka - a mnie nikt nie odwiedzał tylko ja się wepchałam , no ja sie az boje żeby u nas nie wyszedł refluks . Na ferrero się wpraszam , mniam, mniam.

blondynkapoznan - a po co było te USG przez ciemiączko, nie słyszałam o takim czymś nawet , możesz mi wytłumaczyc?

iwciag - mój też jak widzi wode morska i fridę to tak mi ucieka i ryczy że szok a nic nie potrafie wyciągnąc tak ciągne tą fridę że czasami mi sie w głowie zakręci, a sąsiedzi wnet do opieki zadzwonią .

anulka anulka - a dotychczasowe pociechy gdzie damy żeby tu zas calymi dniami przesiadywac? hehe ale spotkac się na kolejnym watku byloby super, ty jeszcze planujesz sporo dzieci? . No stanowczo za dużo tu z wami przebywam, ale od dzisiaj mi sie ukróci (Tż wraca). To i mnie tu polej babolu, czekam.

ania - bo 12 grudnia tam bedę calutki dzień na WSHE tzn. mam zamiar pozaliczac tamtejsze sklepy . Super pomysly, to tak sczerze bez żadnej ściemy , szczególnie pierwsza fota śliczna.

Mell - hehe śląsk mi się zaczyna nudzic ja bym bez wachania wyjechała gdzies w polsze a co, tylko żeby praca byla . No biedak się tylko wystraszył chyba chociaz po chwili banana miał na buźce.

jagoda - a co ty mu dalaś na noc gorzołki że tak spał? , dobrze zrobilas że schowałaś bo by się dziecię pokaleczyło .

DORIS - no mam facecika skałę a Tż jak sie dowie to chyba mnie zatłucze .

Illbanka - , wyobraź sobie że Ci gospodarze takie matołki że mi otworzyli, nawet mnie wpuścili do środka i nawet nakarmili i napoili .

Eve - u mnie jest ostara wojna o pryśnięcie wody morskiej , moje ręce to zamało żeby przytrzymac ręce i szalejąca głowę. Ty tez naalkoholizowałaś syna że tyle spal? Trza zadzwonic i w twojej sprawie do opieki że dziecko zaniedbujesz .

gosikk_s - tak jak myślałam te całe kaszki sa do pupki, u mnie tez bez różnicy i nie wazne ile jej wyżłopie.

ursull - wyobraziłam sobie taką mała Miluchę grającą zawzięcie w strzelanki na kompie , dureń ze mnie. A fotki niżej . Dzielny ten mój chłopina. Dobre haslo napisałas podpisuje się pod nim .

malutka - ojej narzeczona mego Igorka też miała zapalenie uszka, cierpiała biedaczka i taka smutna byla.

superzabulka - no trzeba uważac bo te dzieci nasze sa już strasznie ruchliwe, ja mam nauczkę, i teraz galy wokół głowy.

poiglocik - no nie wierzę że twój śpioch zrobił tak szybko pobudke i że daje Ci popalic, i niech ten zabek mu szybciutko wyrośnie pogadaj z nim (tzn, ząbkiem )

Jutro dokańczam was czytac bo............... mój Tz już w polszy i za 10 minutek zawita w mych drzwiach z siata słodyczy . A ja ugoszcze go pizzą i piwkiem . Juz wraca i będzie z nami ciekawe jak długo bede z tego faktu zadowolona .

Obiecane fotki:
Nie róbcie wiochy i szybko mi tu pisac kogo widzicie
Stary 2009-11-27, 21:24   #4755
ursull
Zakorzenienie

Anulka Ty.....(nie obraź się "ty" napisałam z wielkiej litery i kropki też), no to co pijem dzisiaj,ja ostatnio wino marki wino postawilam,ale naszym księżniczkom nie smakowalo i w gardziolkach kolkiem stawało.Dosyć,że na krzywy ryj chleją to jeszcze wybrzydzają
Fajnie by było,gdyby Seona znowu kumpli przyprowadziła,jakoś tak mi w pamięc zapadli

Stary 2009-11-27, 21:27   #4756
ania4891
Zadomowienie

Cytat:
Ania Polsat nie wkurzaj mnie,bo przestanę się do ciebie podlizywać i będę komentować
Koszulka fajna,druga fota do mnie nie przemawia,a trzecia-moja droga samym pudrem to ty niewiele zdziałasz tutaj to szsycie i klejenie potrzebne

Wyślę ci kilka i sama weźmiesz,które ci podejdą najbardziej.Podrzucę ci też nasze,rodzinne-zrobisz cosik fajnego z tym.I pliz opisz jak robisz te fajne efekty,pod gimpem to robiłaś? Ściągnęłam go,ale jakoś nie mam weny,żeby go rozpracować
A po co jedziesz na wystawę gołębi? Je też będziesz rozrywać?
mojapasjagrafika@wp.pl <-- za duzo kont mam

No, taka troche sztuczna jest ta koloryzacja ale ciezko dobrac takie realistyczne kolory
W photoshopie. Jutro postaram sie napisac bo dzis padam i juz nawet PSa nie otwieram bo jak otworze to jak zwykle do 2 bede siedziec a potem z emocji przez godzine nie bede mogla zasnac
Moj maz jest wieloletnim hodowca i wystawca golebi - z osiagnieciami
Cos sprobujemy ale nie wiem kiedy uda mi sie zrobic
Szycie, szycie, piekna sie odezwala
Stary 2009-11-27, 21:32   #4757
ursull
Zakorzenienie

Marika my to już dawno odkryłysmy,gdzie się włóczyłaś dzisiaj,żadna tam dla nas niespodziewajka Ale chłopaki fajnie wyglądają. Pozdrów TŻ. To wy tylko do 18 piwkowałyście? To gdzie jest Illbana? I co lubisz ją czy w realu to jędza wstrętna i okropna?

---------- Dopisano o 21:32 ---------- Poprzedni post napisano o 21:27 ----------

Aniu kofam cię (ale Eve bardziej) Miłego spotkania z gołębiami i gratki dla małża

Ej laski,własnie sobie wyobraziłam,jakie fajowe byloby takie zdjęcie,gdzie byłby wszystkie nasze dzieciaczki razem.Nie przerabiane tylko w realu jak Igorek i Guzik.Trochę malo realne do zrealizowania

Stary 2009-11-27, 21:32   #4758
Mell_xx
Wtajemniczenie

Haha my juz mamy wszystko rozpracowane...
No ładnie to w tajemnicy trzymałyscie...
i jak bylo pisac tu....
Illbanka fajna babka?
a teraz do illbany
Marika fajna babeczka?

No gdybysmy o Waszej randce nie wiedzialy, to pewnie podejrzewałabym Cie o fotomontarz

No widze ze chłopaczki sie zaprzyjaznili....
Blisko siebie mieszkacie?
Stary 2009-11-27, 21:33   #4759
ania4891
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez marika2121 Pokaż wiadomość
ania - bo 12 grudnia tam bedę calutki dzień na WSHE tzn. mam zamiar pozaliczac tamtejsze sklepy . Super pomysly, to tak sczerze bez żadnej ściemy , szczególnie pierwsza fota śliczna.
Ja tez bede 12 w Lodzi, ale na PŁ
Phi, takich wymuszonych pochwal to nie chce I tak wiem, ze jestem najlepsza

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-11-27, 21:34   #4760
Mell_xx
Wtajemniczenie

Marika to masz dzien pełen wrazen, najpierw randka z Illbanka a teraz z mezem...
...i pewnie fiku-myku bedzie
Stary 2009-11-27, 21:36   #4761
ania4891
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez marika2121 Pokaż wiadomość
Obiecane fotki:
Nie róbcie wiochy i szybko mi tu pisac kogo widzicie
A co ten moj ziec taki mikry?

Cytat:

Aniu kofam cię
A FEEEE
Stary 2009-11-27, 21:37   #4762
iwciag
Wtajemniczenie

Marika o ja!!! fajne chłopaki! A mamy opowiadać jak wrażenia ze spotkania??
Stary 2009-11-27, 21:39   #4763
Eve1603
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez superzabula Pokaż wiadomość
Eve nalesniki na slodko, a slodka dziurka bo uwielbiam slodkie, a Ty zaraz nie wiadomo o czym :P w Bydzi sa w ogole takie cukiernie gdzie obslugujace dziewczyny nosza koszulki z napisem "slodka dziurka" hihihi
Nie jestem pewna czy chcialabym pracowac w takiej cukierni A w Bydzi mieszka babcia mojego Tzta

Cytat:
Zgadzam się Eve z tobą.Ja nie wiarę atakuję,ale polski kosciół
Koniec tematu,bo drażliwy jest
Co do Kubuśa,ty znasz go osobiście? Jak masz ochotę na czytanie takich opowieści,albo i jeszcze gorszych o zmaganiach rodziców i walką o kazdy dzień to mogę zapodać ci kilka linków moich znajomych.Mam przyjemność znać wiele takich osób i podziwiać je.Wystarczy,że przeczytasz wątek:
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=265149

Bardzo polecam,bo dzieki niemu człowiek zaczyna rozumieć co to znaczy zyć.Totalny katharsis.Płaczesz z żalu,smutku i z radości i szczęścia.Często tam wracam i sobie podczytuję.

Nie znam Kubusia osobiscie, ale jest szansa, ze poznam bo Killarney to malenka miescina.
Nie chce czytac - nie moge pozniej przestac myslec o tym, co przeczytalam.

Cytat:
Napisane przez ania4891 Pokaż wiadomość

Eve- No i co sie chwalisz Ja tez urodzilam sie w Lodzi i mieszkalam 5 lat a potem studiowalam. Wlasciwie nadal studiuje. Juz 7-my rok
I Julka tez sie urodzila w Lodzi.
Wygralam

Sie nie chwale wcale, ale odpowiadam na pytanie i odpowiedz nie byla do Ciebie Nie wiem czy wygralas bo nie wiem ile lat w sumie w Lodzi spedzilas 7 lat studiow Weterynaria trwa 6 i jest najdluzsza z tego co mi wiadomo

A tak powaznie to fajne rzeczy robisz ze zdjeciami

Stary 2009-11-27, 21:43   #4764
ania4891
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Eve1603 Pokaż wiadomość
Sie nie chwale wcale, ale odpowiadam na pytanie i odpowiedz nie byla do Ciebie Nie wiem czy wygralas bo nie wiem ile lat w sumie w Lodzi spedzilas 7 lat studiow Weterynaria trwa 6 i jest najdluzsza z tego co mi wiadomo

A tak powaznie to fajne rzeczy robisz ze zdjeciami
No i co, ze nie do mnie, ale sie wtracilam
Bo zimowalam pare razy 5 lat mgr-inz i drugi rok podyplomowki. Ale zostaly mi jeszcze tylko 3 miesiace
No wiem Chcesz dla dzieciaka koszulke z nadrukiem za pol ceny?
Stary 2009-11-27, 21:44   #4765
superzabula
Zadomowienie

Juz sie wykapalam i mialam isc spac,a tu co? zdjecie dwoch przystojniakow! Fajnie, ze mieszkacie niedaleko i mozecie sie spotkac, az Wam zazdroszcze.

Fitness czy bieganie?
bądź szczęśliwa!!!

Stary 2009-11-27, 21:46   #4766
ania4891
Zadomowienie

Ktos zabil sledzia
Stary 2009-11-27, 21:57   #4767
anulka anulka
Zadomowienie

GG do anulka anulka

Cytat:
Napisane przez marika
anulka anulka - a dotychczasowe pociechy gdzie damy żeby tu zas calymi dniami przesiadywac? hehe ale spotkac się na kolejnym watku byloby super, ty jeszcze planujesz sporo dzieci? . No stanowczo za dużo tu z wami przebywam, ale od dzisiaj mi sie ukróci (Tż wraca). To i mnie tu polej babolu, czekam.
Tyle na ile będzie mnie stać finansowo
Cytat:
Napisane przez ursull
Anulka Ty.....(nie obraź się "ty" napisałam z wielkiej litery i kropki też), no to co pijem dzisiaj,ja ostatnio wino marki wino postawilam,ale naszym księżniczkom nie smakowalo i w gardziolkach kolkiem stawało.Dosyć,że na krzywy ryj chleją to jeszcze wybrzydzają
Ja pstatnio namawialam Tżta zeby kupił mnie takiego jabolka bom nigdy go nie piła.
Cytat:
Napisane przez ursull
Ej laski,własnie sobie wyobraziłam,jakie fajowe byloby takie zdjęcie,gdzie byłby wszystkie nasze dzieciaczki razem.Nie przerabiane tylko w realu jak Igorek i Guzik.Trochę malo realne do zrealizowania
to gdzie i kiedy?

---------- Dopisano o 22:57 ---------- Poprzedni post napisano o 22:52 ----------

Co sądzicie o klockach Jenga? Szukam pomysłu na prezent dla 10 - latka i znalazłam coś takiego KLOCKI JENGA

Stary 2009-11-27, 22:03   #4768
iwciag
Wtajemniczenie

zeźliłam się na mojego tżta jadę jutro do moich rodziców z Iwuchem, a on niech sobie siedzi sam

Ursull chyba nie realne takie spotknie, ale na pewno było by miło

Edytowane przez iwciag
Czas edycji: 2009-11-27 o 22:07
Stary 2009-11-27, 22:05   #4769
Eve1603
Zakorzenienie

Cytat:

Aniu kofam cię (ale Eve bardziej) Miłego spotkania z gołębiami i gratki dla małża

Moglabys sie troche opanowac z wyznawaniem milosci Przyjedzcie wszystkie do mnie, zrobimy zdjecie i wrocicie do domu

Cytat:
Napisane przez ania4891 Pokaż wiadomość
No i co, ze nie do mnie, ale sie wtracilam
Bo zimowalam pare razy 5 lat mgr-inz i drugi rok podyplomowki. Ale zostaly mi jeszcze tylko 3 miesiace
No wiem Chcesz dla dzieciaka koszulke z nadrukiem za pol ceny?
Nie chce koszulki, jak bede chciala, to se zrobie A z tych 3 miesiecy to jeszcze sie zrobia 2 lata i w ogole o Ty chyba lekko zlosliwa jestes co?

Anulka !!! Jeszcze raz nazwiesz Ursull torba i dostaniesz nalesnikiem

Stary 2009-11-27, 22:07   #4770
anulka anulka
Zadomowienie

GG do anulka anulka

ale sie rozpisałyscie, nie wiem jak ja to nadrobie

---------- Dopisano o 23:07 ---------- Poprzedni post napisano o 23:05 ----------

Eve nie panikuj, nie czuj sie dotknięta.
Jak chcesz to cie posmyram

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości