|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4741 |
Zakorzenienie
|
Dot.: CZY MAJOWE CZY CZERWCOWE, NASZE DZIECI są BOMBOWE! 2009 cz III
Ja bardzo przepraszam, ale tu miala byc dzisiaj impreza ...
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4742 |
Wtajemniczenie
|
nie lubię naleśników(tzn lubię ale z mięchem)ale ten jest śliczny i pewnie też smakuje dobrze
![]() ja już ledwo zipię ![]() Edytowane przez iwciag Czas edycji: 2009-11-27 o 20:23 |
![]() ![]() |
![]() |
#4743 |
Zakorzenienie
|
Eve nalesniczek pycha,nie dawaj Anulce,chyba,że mnie przeprosi
![]() ![]() Też się z tobą zgadzam,ale wolę wersje kościoła,na ktorą trafiłam tutaj.Ksiądz pytał o nasz stosunek do wiary i kościoła i jak zamierzamy przekazać dziecku wiarę.Powiedzialam mu szczerze,że nie będę naciskać,ale mała i biblię i kościół pozna,a sama zdecyduje co chce dalej robić. Opowiedzieliśmy mu o polskim kościele,o księdzu dyrektorze,moherowych beretach,wymaganiach odnośnie ślubu itd.Był bardzo zszokowany.Jak to zatem jest,że ci księża w UK (tego samego wyznania co polscy) mają zupełnie inne spojrzenie na sprawy grzechu,sakramentów itp.? On nas nie potępil za to,że żyjemy bez ślubu,spytał tylko,czy chcemy się pobrać.Przecieżto ten sam kościół i ta sama wiara.Od czego zatem zależy co jest grzechem,a co nie?Ja myślę,że w tej chwili od humoru księdza ![]() Mała wykapana i śpi,a tutaj taka cisza ![]() ![]() Magduchaha ten strój kupiłam tutaj w UK w tanim sklepie,za smieszne pieniądze ok 15zł na polskie ![]() Edytowane przez ursull Czas edycji: 2009-11-27 o 20:32 |
![]() ![]() |
![]() |
#4744 |
Zadomowienie
|
Jeny Eve jestes genialna, rzeczywiscie jestes mistrzynia!!! Nalesnior bajeczny!
Ja uwielbiam na slodko, ja w ogole jestem slodka dziurka :P iwciag ja sie kiedys przejadlam takimi z miechem i teraz nie bardzo... ---------- Dopisano o 21:30 ---------- Poprzedni post napisano o 21:28 ---------- Chcialam jeszcze troche posprzatac ale chyba nie dam rady, oczy mi sie kleja...pojde chyba sie wykapac i spac... |
![]() ![]() |
![]() |
#4745 |
Zakorzenienie
|
Z mięsem to ja lubię krokiety,a nalesniki na słodko
![]() ![]() Iwciag po kapieli Iwa pokaż,pewnie jeszcze ładniejszy ![]() Eve ja jezdem zfsze i fszedzie ![]() ![]() Superżabciu pierwszy raz o takiej sałatce słyszę ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4746 |
Wtajemniczenie
|
Ursull równie piękny jest, no może piękniejszy, bo śpiący
![]() Ja lubię naleśniczki z mielonym mięskiem, cebulką i sosem pomidorowym |
![]() ![]() |
![]() |
#4747 |
Wtajemniczenie
|
a ja z pieczarkami szynka i serem zoltym
Ach az sie uslinilam.... taka głodna jestem a wy mnie tu torturujecie jeszcze ![]()
#4748 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja mysle, ze polscy ksieza tak szaleja, bo wiedza, ze moga... Nie chce tu przez przypadek kogos dotknac, bo nie wiem jak i czy wierzycie, ale to "mohery" i im podobni nauczyli kler, ze wszystko wolno - kosciol polski to panstwo w panstwie i powiem krotko - tak bedzie dopoty, dopoki cale to pokolenie "moherow" i ksiezy moznowladcow nie wymrze. Wiem, ze sa i mlodzi gleboko wierzacy, ale to juz nie jest to, co klasyczny "moher". No i pozostaje jeszcze kwestia polskiego ciemnogrodu - czy sie komus podoba, czy nie, nadal w Polsce jest wazne co ludzie powiedza i nie daj boze nie ochrzcic dziecka... Moi tesciowie sa bardzo wyksztalconymi ludzmi, z podkresleniem na bardzo, a i tak nie moga przezyc faktu, ze nie mamy slubu koscielnego i ze Olek JESZCZE nie ochrzczony ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4749 |
Zadomowienie
|
Eve nalesniki na slodko, a slodka dziurka bo uwielbiam slodkie, a Ty zaraz nie wiadomo o czym :P
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4750 |
Zakorzenienie
|
Zgadzam się Eve z tobą.Ja nie wiarę atakuję,ale polski kosciół
![]() Koniec tematu,bo drażliwy jest ![]() Co do Kubuśa,ty znasz go osobiście? Jak masz ochotę na czytanie takich opowieści,albo i jeszcze gorszych o zmaganiach rodziców i walką o kazdy dzień to mogę zapodać ci kilka linków moich znajomych.Mam przyjemność znać wiele takich osób i podziwiać je.Wystarczy,że przeczytasz wątek: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=265149 Bardzo polecam,bo dzieki niemu człowiek zaczyna rozumieć co to znaczy zyć.Totalny katharsis.Płaczesz z żalu,smutku i z radości i szczęścia.Często tam wracam i sobie podczytuję. To co pijemy? Właśnie 22 :00 wybiła w Polsce ![]() Edytowane przez ursull Czas edycji: 2009-11-27 o 21:02 |
![]() ![]() |
![]() |
#4751 |
Zadomowienie
|
Iwcia, Doris, Anula - powiedzmy, ze Wam wybaczam
![]() ![]() ![]() ![]() Illbana - Jula jest zbyt delikatna. Ona bedzie lezec i pachniec ![]() No wiesz, jakbym wiedziala, ze mam 35 konkurentow to tez bym zeszla z ceny zeby tylko mnie wybrali i zebym cokolwiek zarobila ![]() Eve- No i co sie chwalisz ![]() ![]() I Julka tez sie urodzila w Lodzi. Wygralam ![]() ursull - Taaaa, jakbym focha nie strzelila to bys nawet nie zauwazyla, juz ja Was znam ![]() Nie podlizuj sie ![]() Nie wiem czy tu o talent chodzi czy o determinacje ![]() ![]() Mam jeszcze takie propozycje zeby zrobic nadruki na koszulkach naszym milusinskim (1). Zeby je latwo bylo zidentyfikowac ![]() Lub polaczyc zdjecie dziecka ze zdjeciami rodzicow-maluchow. Moznaby bylo sprobowac pokolorowac. Kiedys robilam takie CUS (2). ALe nie wiem czy by wyszlo ![]() Wyslij mi Wasze mordki na mojapasjagrafika@wp.pl to Cie rozerwe ![]() ![]() Ja na razie mysle o jakiejkolwiek pracy ![]() ![]() I prosze nie komentowac. Juz nie chce Waszych komentarzy babsztyle <foch> I juz Was nie kocham ![]() Edytowane przez ania4891 Czas edycji: 2009-11-27 o 21:23 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4752 | ||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Torbo jedna ![]() Od razu przepraszam za Torbe, bo wiem, ze mnie pała za to czeka ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
O ![]() Cytat:
Może być i naleśniczkiem, co mi na gębie zostanie to zliże...tyle przynajmiej zeźre z twojego naleśńiaka. A jak co spadnie na podłogie, to piesa zawołam i zeliże to do czysta. Cytat:
JEZDEMMM ![]()
nic ![]() Edytowane przez anulka anulka Czas edycji: 2009-11-27 o 21:20 |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4753 |
Zakorzenienie
|
Ania Polsat nie wkurzaj mnie,bo przestanę się do ciebie podlizywać
![]() ![]() Koszulka fajna ![]() ![]() Wyślę ci kilka i sama weźmiesz,które ci podejdą najbardziej.Podrzucę ci też nasze,rodzinne-zrobisz cosik fajnego z tym ![]() ![]() A po co jedziesz na wystawę gołębi? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4754 |
Zadomowienie
|
Witam ponownie
![]() Ale miałam dzisiaj dzień, pełennn wrażeń. Rano spacerek, chciałam zajrzec i tylko pooglądac szmatki w ciuchliku i co? oczywiście połasiłam się na parę a dokładnie 5 rzeczy za które zamiast 40zł zapłaciłam 20zł ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() dentka ![]() ![]() ![]() ![]() blondynkapoznan - a po co było te USG przez ciemiączko, nie słyszałam o takim czymś nawet ![]() iwciag - mój też jak widzi wode morska i fridę to tak mi ucieka i ryczy że szok a nic nie potrafie wyciągnąc tak ciągne tą fridę że czasami mi sie w głowie zakręci, a sąsiedzi wnet do opieki zadzwonią ![]() anulka anulka - a dotychczasowe pociechy gdzie damy żeby tu zas calymi dniami przesiadywac? hehe ale spotkac się na kolejnym watku byloby super, ty jeszcze planujesz sporo dzieci? ![]() ![]() ania - bo 12 grudnia tam bedę calutki dzień na WSHE tzn. mam zamiar pozaliczac tamtejsze sklepy ![]() ![]() Mell - hehe śląsk mi się zaczyna nudzic ja bym bez wachania wyjechała gdzies w polsze a co, tylko żeby praca byla ![]() jagoda - a co ty mu dalaś na noc gorzołki że tak spał? ![]() ![]() DORIS - no mam facecika skałę a Tż jak sie dowie to chyba mnie zatłucze ![]() Illbanka - ![]() ![]() Eve - u mnie jest ostara wojna o pryśnięcie wody morskiej ![]() ![]() ![]() gosikk_s - tak jak myślałam te całe kaszki sa do pupki, u mnie tez bez różnicy i nie wazne ile jej wyżłopie. ursull - wyobraziłam sobie taką mała Miluchę grającą zawzięcie w strzelanki na kompie ![]() ![]() ![]() malutka - ojej narzeczona mego Igorka też miała zapalenie uszka, cierpiała biedaczka i taka smutna byla. superzabulka - no trzeba uważac bo te dzieci nasze sa już strasznie ruchliwe, ja mam nauczkę, i teraz galy wokół głowy. poiglocik - no nie wierzę że twój śpioch zrobił tak szybko pobudke i że daje Ci popalic, i niech ten zabek mu szybciutko wyrośnie pogadaj z nim ![]() ![]() Jutro dokańczam was czytac bo............... mój Tz już w polszy i za 10 minutek zawita w mych drzwiach z siata słodyczy ![]() ![]() ![]() ![]() Obiecane fotki: Nie róbcie wiochy i szybko mi tu pisac kogo widzicie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4755 |
Zakorzenienie
|
Anulka Ty.....(nie obraź się "ty" napisałam z wielkiej litery i kropki też
![]() ![]() ![]() Fajnie by było,gdyby Seona znowu kumpli przyprowadziła,jakoś tak mi w pamięc zapadli ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4756 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() No, taka troche sztuczna jest ta koloryzacja ale ciezko dobrac takie realistyczne kolory ![]() W photoshopie. Jutro postaram sie napisac bo dzis padam i juz nawet PSa nie otwieram bo jak otworze to jak zwykle do 2 bede siedziec a potem z emocji przez godzine nie bede mogla zasnac ![]() Moj maz jest wieloletnim hodowca i wystawca golebi - z osiagnieciami ![]() Cos sprobujemy ale nie wiem kiedy uda mi sie zrobic ![]() Szycie, szycie, piekna sie odezwala ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4757 |
Zakorzenienie
|
Marika my to już dawno odkryłysmy,gdzie się włóczyłaś dzisiaj,żadna tam dla nas niespodziewajka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:32 ---------- Poprzedni post napisano o 21:27 ---------- Aniu kofam cię (ale Eve bardziej) ![]() ![]() Ej laski,własnie sobie wyobraziłam,jakie fajowe byloby takie zdjęcie,gdzie byłby wszystkie nasze dzieciaczki razem.Nie przerabiane tylko w realu jak Igorek i Guzik ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4758 |
Wtajemniczenie
|
Haha my juz mamy wszystko rozpracowane...
![]() No ładnie to w tajemnicy trzymałyscie... i jak bylo pisac tu.... Illbanka fajna babka? a teraz do illbany Marika fajna babeczka? No gdybysmy o Waszej randce nie wiedzialy, to pewnie podejrzewałabym Cie o fotomontarz ![]() No widze ze chłopaczki sie zaprzyjaznili.... Blisko siebie mieszkacie?
#4759 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Phi, takich wymuszonych pochwal to nie chce ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4760 |
Wtajemniczenie
|
Marika to masz dzien pełen wrazen, najpierw randka z Illbanka a teraz z mezem...
...i pewnie fiku-myku bedzie ![]()
#4761 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A FEEEE ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4762 |
Wtajemniczenie
|
Marika o ja!!! fajne chłopaki! A mamy opowiadać jak wrażenia ze spotkania??
|
![]() ![]() |
![]() |
#4763 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Nie chce czytac - nie moge pozniej przestac myslec o tym, co przeczytalam. Cytat:
Sie nie chwale wcale, ale odpowiadam na pytanie i odpowiedz nie byla do Ciebie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A tak powaznie to fajne rzeczy robisz ze zdjeciami ![]() |
|||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4764 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Bo zimowalam pare razy ![]() ![]() No wiem ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4765 |
Zadomowienie
|
Juz sie wykapalam i mialam isc spac,a tu co? zdjecie dwoch przystojniakow! Fajnie, ze mieszkacie niedaleko i mozecie sie spotkac, az Wam zazdroszcze.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4766 |
Zadomowienie
|
Ktos zabil sledzia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4767 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
---------- Dopisano o 22:57 ---------- Poprzedni post napisano o 22:52 ---------- Co sądzicie o klockach Jenga? Szukam pomysłu na prezent dla 10 - latka i znalazłam coś takiego KLOCKI JENGA
![]() |
#4768 |
Wtajemniczenie
|
zeźliłam się na mojego tżta
![]() ![]() Ursull chyba nie realne takie spotknie, ale na pewno było by miło ![]() Edytowane przez iwciag Czas edycji: 2009-11-27 o 22:07 |
![]() ![]() |
![]() |
#4769 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Anulka !!! Jeszcze raz nazwiesz Ursull torba i dostaniesz nalesnikiem ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4770 |
Zadomowienie
|
ale sie rozpisałyscie, nie wiem jak ja to nadrobie
![]() ---------- Dopisano o 23:07 ---------- Poprzedni post napisano o 23:05 ---------- Eve nie panikuj, nie czuj sie dotknięta. Jak chcesz to cie posmyram ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:03.