|
|
#1621 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki - część X
A ja zapomniałam: Nosku, dziękuję za opinię o jedwabiu
Jak mi się skończy jedwab Chi i olej monoi to kupię - czyli za jakiś rok![]() Dzięki Już sobie wymyśliłam, że przecież potrzebuję prezentu dla siostry... Liner w słoiczku i cienki pędzelek byłby dobry, nie? No ale poczekam do niedzieli, jak ktoś ode mnie coś kupi na allegro, to będzie to znak![]() Cytat:
![]() A mogłabyś podać jakieś namiary, gdzie kupowałaś bieliznę? Szukam firm, które robią nasze rozmiary staników
|
|
#1622 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1623 | ||
|
Rozeznanie
|
hallo!
![]() Cytat:
Cytat:
to w pierwszej kolejności kupię to masło czekoladowe i zastanowię się nad czymś jeszcze... ja też polecam Vitapil - nie dość, że pomaga na wypadanie włosów, to mi się po nim mniej przetłuszczały |
||
|
|
|
#1624 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja z kolei myślę poradziłabym sobie na pewno ze wszystkimi modułami poza MS Access, bo nigdy w życiu nie korzystałam z tego programu i to właśnie na nim najczęściej ludzie oblewali egzaminy. No, ale jakbym poczytała, porobiła jakieś ćwiczenia to na pewno bym załapała o co biega ![]()
|
|
#1625 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1626 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1627 |
|
Zakorzenienie
|
To się w razie czego do Was zwrócę jak nie będę wiedzieć czegoś
![]() Ale mam dziś ciężki dzień w pracy, jest taki młyn, że nie jadłam nic ani nie piłam od 8 rano Ręce mi się trzęsą, w głowie mi się kręci. Jestem totalnie wyczerpana a tu jeszcze 1,5 godziny. Ja chcę być już w domu. Chyba nie pójdę na zakupy, bo padam na pyszczek.
|
#1628 | |||
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() wczoraj byłam u lekarza, dostałam zwolnienie do 4.12, masę leków - mam nadzieję, że pomogą cieszę się, że już weekend i nie trzeba nigdzie wychodzić ![]() Cytat:
bałam się, że to limitowanka i poczyniłam zapasy mango i granat też baaaardzo lubię szczególnie wieczoremCytat:
przyda się ![]() oj, nazw nie pamiętam.. nie były jakieś strasznie znane, ale niezłe ![]() Cytat:
widziałyście produkty z Monoi TBS? http://www.thebodyshop.co.uk/_en/_gb...prdcode=81115m http://www.thebodyshop.co.uk/_en/_gb...prdcode=68284m
|
|
#1629 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A powiedzcie mi, czy te preparaty działają na to, że więcej włosów rośnie, czy że nie wypadają? Mi więcej włosów nie potrzeba, a wiem, że np. picie pokrzywy wpływa na wzrost włosów na całym ciele, czego wolałabym uniknąć, bo i tak z nimi walczę jak z wiatrakami Cytat:
![]() Jej, jeśli ta seria będzie pachnieć jak monoi z BU, to będę stałą fanką masła
|
|
#1630 | |
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Cytat:
Chciałabym olejek. |
|
|
|
|
#1631 | |
|
Zakorzenienie
|
Ja dziś byłam z bratem na zakupach pół dnia nam zeszło, ale kupiłam sobie torebkę (tę, którą u nas wykupili) jest czarna z krótkimi rączkami (można dopiąć długi pasek) i na przodzie ma takie spore metalowe kulki i małe ![]() No i kupiłam sobie krem Babydream. Widziałam też maslo czekoladowo-pistacjowe ale się oparłam, zresztą nie bylo w promocji. Całą swoja kasę wydałam na prezent dla bratowej- tym samym nie mam juz nic i nie kupię nic z Oriflame Cytat:
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1632 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też
Te kosmetyki wyglądają tak wakacyjnie, mmm... ![]() Byłam jednak w Naturze, bo wyszliśmy pół godziny wcześniej z pracy. Kupiłam tylko tusz Lash Stiletto (nie było zestawów z micelem ) i miałam wziąć jeszcze jakiś żel pod prysznic, ale przecież zamówiłam z Avonu migdałowy, więc nie chciałam robić sobie zapasów ![]()
|
#1633 |
|
|
Właśnie, mi też się skojarzyły z wakacjami, ciepełkiem..
Jak już znajdziecie je w TBS to dajcie znać, bo do TBS muszę całą wycieczkę zrobić, a nie chce mi się tam jechać na darmo. Już mi brakuje wakacji i ciepła, a jeszcze zima się nie zaczęła. Zamiast szukać fajnych zimowych aromatów w kosmetykach, zaczynam się rozglądać za czymś letnim, owocowym. |
|
|
|
#1634 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja dziś rano jak wychodziłam do pracy to trochę zmarzłam, bo było lekko poniżej 0 stopni a teraz jak wracałam do domu to było mi bardzo ciepło i przyjemnie Jakoś nie czuję tego, że lada dzień może nadejść wielka śnieżyca i mrozy. Słyszałam, że grudzień ma być podobny do listopada jeśli chodzi o temperaturę a opady jeśli będą to raczej deszczu i deszczu ze śniegiem niż samego śniegu.
|
|
#1635 | |
|
|
Cytat:
Co nie zmienia faktu, że mam ochotę na jakieś owocowe kosmetyki i świeże, lekkie perfumy.
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1636 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1637 |
|
|
|
|
|
|
#1638 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale ja tego nie wiedziałam i myślałam, że skoro loverynka pisała o nowej serii FC, to ten mój nowy kolorek jest właśnie z niej. A tu A której ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#1639 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Swoją drogą dawno już nie byłam w TBS bo unikałam pokus ale chyba niedługo przejdę się tam na wąchania i macania, może coś mi wpadnie w oko![]() Nevada87 A blog ma strasznie kusicielski... i te zdjęcia... Organzzo, dużo zdrówka!
We live and we learn. Then we forget and do it again. Edytowane przez sleepy Czas edycji: 2009-11-27 o 21:31 |
||
|
|
|
#1640 |
|
lipiec na maksa!!! :)
|
Przez Wasze okropne kuszenie kupiłam JOYa i myślę na co wykorzystać zniżkę do TBSu
Właściwie to niczego nie potrzebuję, bo w listopadzie kupiłam za dużo I jeszcze SP mnie dobija promocją na Ziaję, sporo rzeczy ziajowych mnie nęci
|
|
#1641 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ech, nie mogę włączyć gadu- Mag zasypię Cię zaraz mailami. Rzuciłam pracę ![]() dziś prawie nikt nie podnosił słuchawki telefonu przez cały dzień pracy i to niesprawiedliwe że mi się to wlicza jako noeproduktywność, mam w nosie takie coś Jeszcze tylko jutro skocze na 4 godzinki, żeby dobić wypłatą do okrągłej sumki i figa z makiem dla nich ![]() Nic mi sie ni ekończyło w tym tygodniu- znaczy dopieor dziś wyrzuciłam żel do mycia twarzy garnier Activ i wystawiłam na wannę czarny AA. W Avonie kupiłam tylko zestaw z brązowym cukrem i wanilią do stóp. Oglądałam lakierki Bell GW- żaden mi się nie spodobał i z nowej limitki też Tzn ewentualnie taki marchewkowy mogłabym kupić ale to raczej już na wiosnę. Jesteście dumne? Jutor po pracy jade na imprezę za Myślenice i wracam w niedzielę, także raczej nie zdążę wpaść tu wię cmiłego andrzejkowania życzę
|
|
#1642 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale tylko z zakładek "najtaniej", "wyprzedaże" i "końcówki kolekcji" z myślą o tym, że zamówię kilka sztuk a jak mi się nie spodoba to odeślę i nie wydam za dużo.A tu niespodzianka, bo wszystko trafiam idealnie i żal by mi było cokolwiek odesłać. Za 2 komplety (biustonosz + stringi, niestety minusem tego sklepu dla mnie jest to, że mają głównie stringi a ja jednak preferuję figi), 2 biustonosze i koszulkę zapłaciłam 220 zł z przesyłką i dostałam w prezencie wybrany biustonosz oraz woreczek do prania bielizny. Bałam się o jakość przy takich cenach, ale jest naprawdę świetna no i bielizna ma piękne wzory i kolory, śmiało mogę powiedzieć, że ładniejsze niż na zdj. Cytat:
![]() Cytat:
![]() A PKS znam ![]() Dokładnie, to Nevada ![]() Miałam b.krótką przygodę z tego typu pracą i więcej bym do tego nie wróciła, ale znam ludzi, którzy świetnie się w niej realizowali kilka lat, kolega np. bardzo wysoko awansował do centrali swojej firmy, więc do tego trzeba mieć po prostu predyspozycje. Uważam jednak, że trochę za szybko się poddajesz, ale to już tylko moja opinia.
|
|
#1643 |
|
Zakorzenienie
|
Witam, ja ostatnio mam taki maraton że nawet nie mam kiedy napisać, teraz mam wolny poranek i staram się Was nadrobić ![]() Z zakupami kosmetycznymi nie szalałam wcale ze względu na brak kasy, kupiłam jedynie żel podprysznic Nivea, kashmere moments, piekny, taki jakby z nutami kokosowymi ![]() I balsam Dove z rozświetlającymi drobinkami, jednak to moje sprawdzone pewniaki z których zawsze jestem zadowolona ![]() A z Avonu zamówiłam żel pod prysznic Mystiq i komplet maseczek planet spa, ale nie wiem czy nie zredukuję tego zamówienia i nie wymyślę czego innego :p A wczoraj sie szarpnęłam i kupiłam bieliznę w Estotiq, biały stanik push up i do tego majty tanga, cudne Na dodatek było - 30 % na komplety i majtki mam za darmochę ![]() Z bielizny tej firmy zawsze jstem bardzo zadowolona. Dzisiaj lecę na imprezkę andrzejkową, od 2 miesięcy nigdzie nie wychodziłam! Potrzeba mi oddechu
|
#1644 | ||
|
|
Cytat:
Potem zima dla mnie może się skończyć i od razu niech będzie cieplutko. I tak podziwiam, bo ja bym się do takiej pracy kompletnie nie nadawała. Udanej imprezy życzę. Cytat:
Muszę zajrzeć koniecznie, bo jakoś nabrałam ochoty na fajny komplet. W ogóle, zakupy bielizny bardzo poprawiają mi nastrój. Baw się dobrze. |
||
|
|
|
#1645 | |||
|
Przyjaciółka KWC
|
Cytat:
- miałam krem karotenowy na twarzy jakąś minutę, z czego przez połowę czasu gapiłam się w szoku na wstrętne czerwone plamy na mojej twarzy, które spowodował. Gapiłabym się pewnie dłużej, gdyby tak nie piekło. Tak więc muszę kupić krem do twarzy...Cytat:
![]() Poza tym święta bez śniegu zawsze są jakieś takie mniej przyjemne od tych ze śniegiem... Cytat:
![]() Eh, ja chyba zgłupiałam - mam 8 żeli pod prysznic w zapasie. Nie dość, że nic mi się nie kończy, to jeszcze dokupiłam sobie zimowy żel Isana o zapachu jabłka z orzeszkami. Poza tym byłam wczoraj rzucić okiem na lakiery Essie, były dwa ładne ciemne fiolety, ale nie skusiłam się, żal mi było 30 zł. A, Rzyrafko byłam dopiero ok. 17.
nienormalną sytuacją nauczymy się kochać przestaniemy się bać życie stanie się muzyką i stanie się to co ma się stać Edytowane przez iceflower Czas edycji: 2009-11-28 o 10:51 |
|||
|
|
|
#1646 |
|
Zakorzenienie
|
Fuksjo, z niektórych modeli są większe rozmiary z tego co widziałam to na wieszaczkach wisiało dużo rozmiarówki, warto zajrzeć
Ja jakoś nic nie potrafię sobie dopasować a jak zajrzę do esotiq to mogę ich staniki bez mierzenia kupować ![]() Bo wiem że będą pasowały Po za tym jakościowo są super, mam czarny i ecru komplet, w użyciu do codziennego noszenia i nadal są jak nówka sztuka ![]() A co do pogody to też mi sie to nie podoba - źle się czuję, jestem zdyszana, ugotowana w ciuchach i samopoczucie kiepskie
|
#1647 | |
|
|
Cytat:
Ja jeszcze lubię bieliznę z H&M. Mama miała przedwczoraj zabieg chirurgiczny, przez co nie może się za bardzo ruszać i dziś wszystko na mojej głowie, całe sprzątanie, gotowanie, zakupy, itd. Muszę wreszcie umyć samochód, bo strasznie brudny jest, aż wstyd. No i wieczorem kuupa nauki. W sumie nawet dobrze się składa, że TŻ ma zjazd, może ze wszystkim się wyrobię. |
|
|
|
|
#1648 |
|
lipiec na maksa!!! :)
|
Vibesko też bardzo zainteresował mnie ten zestaw maseczek
gdybyś się na niego ostatecznie zdecydowała to daj znać jak się sprawuje ![]() ice nie przejmuj się tymi żelami, one przynajmniej szybko schodzą... ja mam na liście do kupienia 12 maseł
|
|
#1649 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Seria planet spa avonu jest rewelacyjna, bardzo mi odpowiadają te kosmetyki, no może nie wszystkie ale jest wiele perełek, a wśród maseczek jest maska błotna, bardzo ją lubie bo dobrze oczyszcza, skóra jest taka gładka, matowa, aksamitna po niej Fuksjoo, ja już z H&M nie chce bielizny, raz się skusiłam na stanik i po miesiącu stał się koszmarny, zszarzały, gaeczki się odkształciły, no poprostu do wyrzucenia
|
|
#1650 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Oj, strasznie, fakt. Aż strach na niego zaglądać
tyle pokus Cytat:
![]() Co do lakierów to jestem z Ciebie dumna, a Wy możecie być ze mnie, bo dziś wróciłam tam, gdzie kupiłam mojego Bell FC, poprzebierałam w tych koszach dobre 10minut, po czym wszystko odłożyłam i wyszłam Wczoraj wypróbowałam tego brudno fioletowego FC i stwierdziłam, że jest o niebo lepszy od posiadanego już szmaragdowego i zapragnęłam powiększyć kolekcję, ale jakoś nawet zakup za te 4-5zł przyprawiał mnie o wyrzuty sumienia A najlepsze jest to, że nagle zaczęły mnie kusi frenchowate z drobinkami i gdyby nie to, że było ich trzy - różowy, waniliowy i perłowy - i nie mogłam się zdecydować, to pewnie wyszłabym z którymś. No, ale nie tym razem ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Sprawę jeszcze pogarszają czapka i szalik, w których chodzić muszę, bo inaczej zapalenie gardła albo zatoki murowane Niech już się zrobi zimniej, nooo...Cytat:
I na pocieszenie Ci powiem, że też mam za dużo żeli - 2x200ml, 1x300ml, 1x400ml i w użyciu ledwie napoczęte 2x250ml i 1x200ml całe szczęscie zużyty w ponad połowie. Co nie zmienia faktu, że łącznie daje to około 1,6l jeszcze do zużycia, a zużywam je sama No a ten świąteczny YR 300ml i kokosowy YR 400ml przyfrunęły ledwie wczoraj ![]() Cytat:
Cytat:
![]() A co za masła masz na liście? Bo ja póki co tylko Dove pro-age przez kuszenie na tym wątku i któreś Eveline jak je dorwę, bo tam, gdzie rok temu kupowałam to z makadamii, nie widzę ich teraz wcale ![]() ****************** No to koniec leniuchowania na dziś, biorę się za sprzątanie pokoju, potem sałatki, potem świętujemy imieniny rodziców, a na koniec po 22 idziemy z TŻ do Tesco upolować jakieś zabawki 20% taniej i dla jego siostrzeńców i dla chrześniaka mojego taty. Przynajmniej spalimy trochę kalorii po imprezowym obżarstwie
|
|||||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:58.

Jak mi się skończy jedwab Chi i olej monoi to kupię - czyli za jakiś rok

Już sobie wymyśliłam, że przecież potrzebuję prezentu dla siostry... Liner w słoiczku i cienki pędzelek byłby dobry, nie?
Chciałabym kupić trochę fajnych ciuchów, mimo, że tak naprawdę nie powinnam, bo oszczędzam 
Z rozmiarami trafiłam idealnie, jakość wydaje się naprawdę dobra, więc jestem naprawdę zadowolona 

cieszę się, że już weekend i nie trzeba nigdzie wychodzić
szczególnie wieczorem
) i miałam wziąć jeszcze jakiś żel pod prysznic, ale przecież zamówiłam z Avonu migdałowy, więc nie chciałam robić sobie zapasów

Właściwie to niczego nie potrzebuję, bo w listopadzie kupiłam za dużo
Sprawdził komputer 5 różnymi antywirami czy nie ma jakiegoś dziadostwa, ale nic nie znalazł a jak w końcu się wkurzył i odinstalował Neostradę, to przy ponownej instalacji coś się pokićkało i w ogóle teraz mu nie działa internet
Jeszcze tylko jutro skocze na 4 godzinki, żeby dobić wypłatą do okrągłej sumki i figa z makiem dla nich ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
- miałam krem karotenowy na twarzy jakąś minutę, z czego przez połowę czasu gapiłam się w szoku na wstrętne czerwone plamy na mojej twarzy, które spowodował.
tyle pokus 
i któreś Eveline jak je dorwę, bo tam, gdzie rok temu kupowałam to z makadamii, nie widzę ich teraz wcale