Nałogowe Kosmetykoholiczki - część X - Strona 55 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-11-27, 11:40   #1621
kochanie
Wtajemniczenie

Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki - część X

A ja zapomniałam: Nosku, dziękuję za opinię o jedwabiu Jak mi się skończy jedwab Chi i olej monoi to kupię - czyli za jakiś rok

Cytat:
Napisane przez karolina1985 Pokaż wiadomość
Nie potrzebujesz
Dzięki Już sobie wymyśliłam, że przecież potrzebuję prezentu dla siostry... Liner w słoiczku i cienki pędzelek byłby dobry, nie? No ale poczekam do niedzieli, jak ktoś ode mnie coś kupi na allegro, to będzie to znak
Cytat:
A ja potrzebuję kopa, żeby wyleźć z łóżka i iść na zakupy Chciałabym kupić trochę fajnych ciuchów, mimo, że tak naprawdę nie powinnam, bo oszczędzam
Ale gdybym znalazła fajną spódniczkę i kozaki to wcale bym nie narzekała
Za to przyszła moja paczka z bielizną, wysłana wczoraj pocztą dziś o 8.00 była Z rozmiarami trafiłam idealnie, jakość wydaje się naprawdę dobra, więc jestem naprawdę zadowolona
Kosmetycznie nadal potrzebuję niezbędnika w postaci kremu i może jakiejś maseczki, ale ciągle mi nie po drodze po Himalayę
:kop:
A mogłabyś podać jakieś namiary, gdzie kupowałaś bieliznę? Szukam firm, które robią nasze rozmiary staników
(mój wątek o lakierach Isadora Graffiti)

kochanie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-27, 12:52   #1622
Koshatka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez isa666 Pokaż wiadomość
Jeśli dobrze znasz Office to możesz od razu spróbować i przystąpić do egzaminów
Wiesz w moim przypadku podchodzenie do takiego egzaminu to by był chyba "śmiech na sali" bo mam specjalizację informatyczną po studiach więc znajomość Office'a jest jakby z góry założona.
Stary 2009-11-27, 13:26   #1623
off-wietrzka
Rozeznanie

hallo!

Cytat:
Napisane przez luskap Pokaż wiadomość
Ale ci dobrze, uwielbiam kupować balsamy! Nawet powinnaś sobie kupić nowy, albo 2!
Farmony niestety nie mam (jeszcze...)
I jak ten Happy time? Słyszałam, że nienajlepszy. Niedługo przyleci do mnie z wymiany miniaturka, to sama przetestuję.
Happy Time nienajgorszy, nawilżał znośnie (z tym, że ja nie mam pod tym względem wymagającej skóry) i ładnie pachniał - może jeszcze kiedyś się na niego skuszę...

Cytat:
Napisane przez kochanie Pokaż wiadomość
Też uważam, że powinnaś kupić chociaż dwa... żeby mi nie było głupio
A co do masła Farmony to ja mogę śmiało polecić. Fantastycznie zmiękcza skórę, sprawia że jest taka delikatna i mięciutka i pachnie na skórze chyba ze 12h.

Poza tym mam dylemat bo jedne z moich ukochanych perfum są w promocji 89 zł za 100ml.
skoro tak nalegacie.... to w pierwszej kolejności kupię to masło czekoladowe i zastanowię się nad czymś jeszcze...

Cytat:
Napisane przez noseknosek Pokaż wiadomość
Z czystym sumieniem mogę polecić Vitapil albo Merz Spezial
ja też polecam Vitapil - nie dość, że pomaga na wypadanie włosów, to mi się po nim mniej przetłuszczały
off-wietrzka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-27, 13:33   #1624
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Koshatka Pokaż wiadomość
Wiesz w moim przypadku podchodzenie do takiego egzaminu to by był chyba "śmiech na sali" bo mam specjalizację informatyczną po studiach więc znajomość Office'a jest jakby z góry założona.
A no tak
Ja z kolei myślę poradziłabym sobie na pewno ze wszystkimi modułami poza MS Access, bo nigdy w życiu nie korzystałam z tego programu i to właśnie na nim najczęściej ludzie oblewali egzaminy. No, ale jakbym poczytała, porobiła jakieś ćwiczenia to na pewno bym załapała o co biega
Stary 2009-11-27, 13:43   #1625
Koshatka
Zakorzenienie

Cytat:
A no tak
Ja z kolei myślę poradziłabym sobie na pewno ze wszystkimi modułami poza MS Access, bo nigdy w życiu nie korzystałam z tego programu i to właśnie na nim najczęściej ludzie oblewali egzaminy. No, ale jakbym poczytała, porobiła jakieś ćwiczenia to na pewno bym załapała o co biega
Ja w Access robiłam pracę magisterską.
Stary 2009-11-27, 13:52   #1626
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
A no tak
Bawiłam się w Access i to dosyć dużo, niestety teraz niewiele pamiętam

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-27, 14:21   #1627
isa666
Zakorzenienie

To się w razie czego do Was zwrócę jak nie będę wiedzieć czegoś

Ale mam dziś ciężki dzień w pracy, jest taki młyn, że nie jadłam nic ani nie piłam od 8 rano Ręce mi się trzęsą, w głowie mi się kręci. Jestem totalnie wyczerpana a tu jeszcze 1,5 godziny. Ja chcę być już w domu. Chyba nie pójdę na zakupy, bo padam na pyszczek.
Stary 2009-11-27, 14:38   #1628
Organzza
Zakorzenienie

Hej
wczoraj byłam u lekarza, dostałam zwolnienie do 4.12, masę leków - mam nadzieję, że pomogą cieszę się, że już weekend i nie trzeba nigdzie wychodzić
Cytat:
Grejpfrutowy Palmolive to moja miłość Uwielbiam jak zapach się roznosi po całej łazience pod wpływem gorącej wody
też go uwielbiam bałam się, że to limitowanka i poczyniłam zapasy mango i granat też baaaardzo lubię szczególnie wieczorem
Cytat:
Zdrówka
A jakie były kabarety?Ja chciałam iść 29tego na KMN, ale TŻ ma imprezę firmową
dziękuję przyda się
oj, nazw nie pamiętam.. nie były jakieś strasznie znane, ale niezłe tutaj szczegóły
Cytat:
Napisane przez luskap Pokaż wiadomość
Sleepy, a Herbale nie obciążają włosów? Ta linia nawilżająca pewnie tak co?
niebieski obciąża przez pierwsze godziny włosy są bardzo świeże, ale po tym czasie już tylko oklapnięte..

widziałyście produkty z Monoi TBS?
http://www.thebodyshop.co.uk/_en/_gb...prdcode=81115m
http://www.thebodyshop.co.uk/_en/_gb...prdcode=68284m
Double with me?
I'm sorry I'm a little late
I got your message by the way
I'm calling in sick today
So let's go out for old time's sake
Organzza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-27, 14:44   #1629
kochanie
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez off-wietrzka Pokaż wiadomość
ja też polecam Vitapil - nie dość, że pomaga na wypadanie włosów, to mi się po nim mniej przetłuszczały
O, dziękuję za opinię
A powiedzcie mi, czy te preparaty działają na to, że więcej włosów rośnie, czy że nie wypadają? Mi więcej włosów nie potrzeba, a wiem, że np. picie pokrzywy wpływa na wzrost włosów na całym ciele, czego wolałabym uniknąć, bo i tak z nimi walczę jak z wiatrakami
Cytat:
Napisane przez Organzza Pokaż wiadomość
Zdrówka
Jej, jeśli ta seria będzie pachnieć jak monoi z BU, to będę stałą fanką masła
(mój wątek o lakierach Isadora Graffiti)

kochanie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-27, 16:26   #1630
fuksjaa
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)

Cytat:
Ojejku, ale piękne opakowania.
Chciałabym olejek.
fuksjaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-27, 16:51   #1631
luskap
Zakorzenienie

GG do luskap

Ja dziś byłam z bratem na zakupach pół dnia nam zeszło, ale kupiłam sobie torebkę (tę, którą u nas wykupili) jest czarna z krótkimi rączkami (można dopiąć długi pasek) i na przodzie ma takie spore metalowe kulki i małe
No i kupiłam sobie krem Babydream. Widziałam też maslo czekoladowo-pistacjowe ale się oparłam, zresztą nie bylo w promocji. Całą swoja kasę wydałam na prezent dla bratowej- tym samym nie mam juz nic i nie kupię nic z Oriflame
Cytat:
niebieski obciąża przez pierwsze godziny włosy są bardzo świeże, ale po tym czasie już tylko oklapnięte..
Dzięki za opinię czyli nie dla mnie .
luskap jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-27, 17:16   #1632
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez fuksjaa Pokaż wiadomość
Ojejku, ale piękne opakowania.
Chciałabym olejek.
Ja też Te kosmetyki wyglądają tak wakacyjnie, mmm...

Byłam jednak w Naturze, bo wyszliśmy pół godziny wcześniej z pracy. Kupiłam tylko tusz Lash Stiletto (nie było zestawów z micelem ) i miałam wziąć jeszcze jakiś żel pod prysznic, ale przecież zamówiłam z Avonu migdałowy, więc nie chciałam robić sobie zapasów
Stary 2009-11-27, 17:26   #1633
fuksjaa

Cytat:
Ja też Te kosmetyki wyglądają tak wakacyjnie, mmm...
Właśnie, mi też się skojarzyły z wakacjami, ciepełkiem..
Jak już znajdziecie je w TBS to dajcie znać, bo do TBS muszę całą wycieczkę zrobić, a nie chce mi się tam jechać na darmo.

Już mi brakuje wakacji i ciepła, a jeszcze zima się nie zaczęła. Zamiast szukać fajnych zimowych aromatów w kosmetykach, zaczynam się rozglądać za czymś letnim, owocowym.
Stary 2009-11-27, 17:41   #1634
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
Właśnie, mi też się skojarzyły z wakacjami, ciepełkiem..
Jak już znajdziecie je w TBS to dajcie znać, bo do TBS muszę całą wycieczkę zrobić, a nie chce mi się tam jechać na darmo.

Już mi brakuje wakacji i ciepła, a jeszcze zima się nie zaczęła. Zamiast szukać fajnych zimowych aromatów w kosmetykach, zaczynam się rozglądać za czymś letnim, owocowym.
Może nie będzie zimy w tym roku? Ja dziś rano jak wychodziłam do pracy to trochę zmarzłam, bo było lekko poniżej 0 stopni a teraz jak wracałam do domu to było mi bardzo ciepło i przyjemnie Jakoś nie czuję tego, że lada dzień może nadejść wielka śnieżyca i mrozy. Słyszałam, że grudzień ma być podobny do listopada jeśli chodzi o temperaturę a opady jeśli będą to raczej deszczu i deszczu ze śniegiem niż samego śniegu.
Stary 2009-11-27, 17:47   #1635
fuksjaa

Cytat:
Może nie będzie zimy w tym roku? Ja dziś rano jak wychodziłam do pracy to trochę zmarzłam, bo było lekko poniżej 0 stopni a teraz jak wracałam do domu to było mi bardzo ciepło i przyjemnie Jakoś nie czuję tego, że lada dzień może nadejść wielka śnieżyca i mrozy. Słyszałam, że grudzień ma być podobny do listopada jeśli chodzi o temperaturę a opady jeśli będą to raczej deszczu i deszczu ze śniegiem niż samego śniegu.
Też to słyszałam. Podobno dopiero w styczniu/lutym ma się zrobić bardzo zimno. Dziś faktycznie było bardzo przyjemnie, jechałam na uczelnię około południa i słońce pięknie grzało, jak wracałam to niestety już było szaro.

Co nie zmienia faktu, że mam ochotę na jakieś owocowe kosmetyki i świeże, lekkie perfumy.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-11-27, 19:32   #1636
Koshatka
Zakorzenienie

Cytat:
Jak nie zapomnę to rzucę okiem w środę bo będę w SCC.
Stary 2009-11-27, 19:36   #1637
fuksjaa

Cytat:
Napisane przez Koshatka Pokaż wiadomość
Jak nie zapomnę to rzucę okiem w środę bo będę w SCC.
O, byłoby świetnie.
Stary 2009-11-27, 20:41   #1638
MagJa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Użyłam go tylko raz i teraz czeka w zapasach
Tak jak pisałam, zostawia lekko tępą warstwę na skórze, ale po chwili się wchłania i jest ok.
No to pamiętam, ale myślałam, że coś więcej już o nim wiesz, a skoro tak, to będę czekać na opinie ice

Cytat:
Napisane przez iceflower Pokaż wiadomość
Ale kolor, o którym pisała Mag nie jest nowy.
Ale ja tego nie wiedziałam i myślałam, że skoro loverynka pisała o nowej serii FC, to ten mój nowy kolorek jest właśnie z niej. A tu No ale dla mnie i tak jest nowy, bo wcześniej w mojej mieścinie tych lakierów nie widziałam

Cytat:
To blog dość znanej Wizażanki
A której

Cytat:
Też to słyszałam. Podobno dopiero w styczniu/lutym ma się zrobić bardzo zimno. Dziś faktycznie było bardzo przyjemnie, jechałam na uczelnię około południa i słońce pięknie grzało, jak wracałam to niestety już było szaro.
A mi się wcale takie prognozy nie podobają Jak ma być zima, to niech będzie. Taka z mrozem i śniegiem Nie lubię takiej niezdecydowanej pogody, a już zwłaszcza z deszczem, bo już zupełnie niewiadomo jak się ubierać
MagJa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-27, 21:29   #1639
sleepy
Zakorzenienie

Cytat:
Cytat:
Jej, jeśli ta seria będzie pachnieć jak monoi z BU, to będę stałą fanką masła
Dokładnie, jeśli będzie tak cudnie pachnieć to też się zaopatrzę.
Swoją drogą dawno już nie byłam w TBS bo unikałam pokus ale chyba niedługo przejdę się tam na wąchania i macania, może coś mi wpadnie w oko

Cytat:
Napisane przez MagJa Pokaż wiadomość

A której
Nevada87
A blog ma strasznie kusicielski... i te zdjęcia...

Organzzo, dużo zdrówka!

Edytowane przez sleepy
Czas edycji: 2009-11-27 o 21:31
sleepy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-27, 22:40   #1640
noseknosek
lipiec na maksa!!! :)

Przez Wasze okropne kuszenie kupiłam JOYa i myślę na co wykorzystać zniżkę do TBSu Właściwie to niczego nie potrzebuję, bo w listopadzie kupiłam za dużo I jeszcze SP mnie dobija promocją na Ziaję, sporo rzeczy ziajowych mnie nęci

biegam
noseknosek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-27, 23:08   #1641
rzyrafka
Zakorzenienie

Cytat:
A masz jakiegoś antywirusa?
Mojemu tacie do komputera chyba też coś wlazło: najpierw Neostrada sama mu się włączała(!) podczas, gdy on nie potrzebował korzystać z netu. Robił coś w Excelu a tu patrzy, że jest komunikat, że połączono z internetem Sprawdził komputer 5 różnymi antywirami czy nie ma jakiegoś dziadostwa, ale nic nie znalazł a jak w końcu się wkurzył i odinstalował Neostradę, to przy ponownej instalacji coś się pokićkało i w ogóle teraz mu nie działa internet
Co tam antywirusy- mam w domu dwóch informatyków

Ech, nie mogę włączyć gadu- Mag zasypię Cię zaraz mailami.

Rzuciłam pracę
dziś prawie nikt nie podnosił słuchawki telefonu przez cały dzień pracy i to niesprawiedliwe że mi się to wlicza jako noeproduktywność, mam w nosie takie coś Jeszcze tylko jutro skocze na 4 godzinki, żeby dobić wypłatą do okrągłej sumki i figa z makiem dla nich

Nic mi sie ni ekończyło w tym tygodniu- znaczy dopieor dziś wyrzuciłam żel do mycia twarzy garnier Activ i wystawiłam na wannę czarny AA. W Avonie kupiłam tylko zestaw z brązowym cukrem i wanilią do stóp.
Oglądałam lakierki Bell GW- żaden mi się nie spodobał i z nowej limitki też
Tzn ewentualnie taki marchewkowy mogłabym kupić ale to raczej już na wiosnę. Jesteście dumne?

Jutor po pracy jade na imprezę za Myślenice i wracam w niedzielę, także raczej nie zdążę wpaść tu wię cmiłego andrzejkowania życzę
rzyrafka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-28, 08:43   #1642
karolina1985
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez loverynka Pokaż wiadomość
Karolinko, jaką bieliznę kupowałaś? bo ja wciąż błądzę
Cytat:
A mogłabyś podać jakieś namiary, gdzie kupowałaś bieliznę? Szukam firm, które robią nasze rozmiary staników
Ja kupowałam tu: http://www.sklep.lupoline.pl/
ale tylko z zakładek "najtaniej", "wyprzedaże" i "końcówki kolekcji" z myślą o tym, że zamówię kilka sztuk a jak mi się nie spodoba to odeślę i nie wydam za dużo.A tu niespodzianka, bo wszystko trafiam idealnie i żal by mi było cokolwiek odesłać.
Za 2 komplety (biustonosz + stringi, niestety minusem tego sklepu dla mnie jest to, że mają głównie stringi a ja jednak preferuję figi), 2 biustonosze i koszulkę zapłaciłam 220 zł z przesyłką i dostałam w prezencie wybrany biustonosz oraz woreczek do prania bielizny.
Bałam się o jakość przy takich cenach, ale jest naprawdę świetna no i bielizna ma piękne wzory i kolory, śmiało mogę powiedzieć, że ładniejsze niż na zdj.

Cytat:
Napisane przez off-wietrzka Pokaż wiadomość
hallo!
Chyba i ja zacznę łykać

Cytat:
też go uwielbiam bałam się, że to limitowanka i poczyniłam zapasy mango i granat też baaaardzo lubię szczególnie wieczorem

dziękuję przyda się
oj, nazw nie pamiętam.. nie były jakieś strasznie znane, ale niezłe tutaj szczegóły
Mango czeka jeszcze w zapasach, nie mogę się doczekać
A PKS znam

Cytat:
A której
Cytat:
Napisane przez sleepy Pokaż wiadomość
Nevada87
Dokładnie, to Nevada

Cytat:
Napisane przez rzyrafka Pokaż wiadomość
Rzuciłam pracę
Miałam b.krótką przygodę z tego typu pracą i więcej bym do tego nie wróciła, ale znam ludzi, którzy świetnie się w niej realizowali kilka lat, kolega np. bardzo wysoko awansował do centrali swojej firmy, więc do tego trzeba mieć po prostu predyspozycje.
Uważam jednak, że trochę za szybko się poddajesz, ale to już tylko moja opinia.

http://www.youtube.com/watch?v=ORGdwZG5m0o
karolina1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-28, 08:46   #1643
Vibeska
Zakorzenienie

GG do Vibeska

Witam, ja ostatnio mam taki maraton że nawet nie mam kiedy napisać, teraz mam wolny poranek i staram się Was nadrobić

Z zakupami kosmetycznymi nie szalałam wcale ze względu na brak kasy, kupiłam jedynie żel podprysznic Nivea, kashmere moments, piekny, taki jakby z nutami kokosowymi
I balsam Dove z rozświetlającymi drobinkami, jednak to moje sprawdzone pewniaki z których zawsze jestem zadowolona
A z Avonu zamówiłam żel pod prysznic Mystiq i komplet maseczek planet spa, ale nie wiem czy nie zredukuję tego zamówienia i nie wymyślę czego innego :p

A wczoraj sie szarpnęłam i kupiłam bieliznę w Estotiq, biały stanik push up i do tego majty tanga, cudne
Na dodatek było - 30 % na komplety i majtki mam za darmochę
Z bielizny tej firmy zawsze jstem bardzo zadowolona.

Dzisiaj lecę na imprezkę andrzejkową, od 2 miesięcy nigdzie nie wychodziłam!
Potrzeba mi oddechu
Stary 2009-11-28, 09:34   #1644
fuksjaa

Cytat:
A mi się wcale takie prognozy nie podobają Jak ma być zima, to niech będzie. Taka z mrozem i śniegiem Nie lubię takiej niezdecydowanej pogody, a już zwłaszcza z deszczem, bo już zupełnie niewiadomo jak się ubierać
Ja lubię śnieg i mróz, ale tylko w grudniu. Potem zima dla mnie może się skończyć i od razu niech będzie cieplutko.
Cytat:
Rzuciłam pracę
I tak podziwiam, bo ja bym się do takiej pracy kompletnie nie nadawała.

Udanej imprezy życzę.
Cytat:
Napisane przez Vibeska Pokaż wiadomość
A wczoraj sie szarpnęłam i kupiłam bieliznę w Estotiq, biały stanik push up i do tego majty tanga, cudne
Na dodatek było - 30 % na komplety i majtki mam za darmochę
Z bielizny tej firmy zawsze jstem bardzo zadowolona.

Dzisiaj lecę na imprezkę andrzejkową, od 2 miesięcy nigdzie nie wychodziłam!
Potrzeba mi oddechu
Są w Esotiq jakieś fajne komplety na większy biust? Muszę zajrzeć koniecznie, bo jakoś nabrałam ochoty na fajny komplet. W ogóle, zakupy bielizny bardzo poprawiają mi nastrój.

Baw się dobrze.
Stary 2009-11-28, 10:20   #1645
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
No to pamiętam, ale myślałam, że coś więcej już o nim wiesz, a skoro tak, to będę czekać na opinie ice
Ja już mogę swoją opinię końcową wygłosić - miałam krem karotenowy na twarzy jakąś minutę, z czego przez połowę czasu gapiłam się w szoku na wstrętne czerwone plamy na mojej twarzy, które spowodował. Gapiłabym się pewnie dłużej, gdyby tak nie piekło. Tak więc muszę kupić krem do twarzy...

Cytat:
Dokładnie - mamy grudzień, niech spadnie śnieg i zrobi się świąteczna atmosfera. Jest taka pogoda, że chodzę w czółenkach, bo nie mam butów przejściowych i w cienkiej kurtce, bo w cieplejszych ubraniach po prostu się gotuję.
Poza tym święta bez śniegu zawsze są jakieś takie mniej przyjemne od tych ze śniegiem...

Cytat:
Rzuciłam pracę
dziś prawie nikt nie podnosił słuchawki telefonu przez cały dzień pracy i to niesprawiedliwe że mi się to wlicza jako noeproduktywność, mam w nosie takie coś Jeszcze tylko jutro skocze na 4 godzinki, żeby dobić wypłatą do okrągłej sumki i figa z makiem dla nich
I bardzo dobrze, skoro nie byłaś zadowolona

Eh, ja chyba zgłupiałam - mam 8 żeli pod prysznic w zapasie. Nie dość, że nic mi się nie kończy, to jeszcze dokupiłam sobie zimowy żel Isana o zapachu jabłka z orzeszkami. Rozgrzeszam się lekko, bo to tylko 5 zł, ale jednak nie było to specjalnie mądre.

Poza tym byłam wczoraj rzucić okiem na lakiery Essie, były dwa ładne ciemne fiolety, ale nie skusiłam się, żal mi było 30 zł. A, Rzyrafko byłam dopiero ok. 17.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
i stanie się to co ma się stać

Edytowane przez iceflower
Czas edycji: 2009-11-28 o 10:51
iceflower jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-28, 10:30   #1646
Vibeska
Zakorzenienie

GG do Vibeska

Fuksjo, z niektórych modeli są większe rozmiary z tego co widziałam to na wieszaczkach wisiało dużo rozmiarówki, warto zajrzeć
Ja jakoś nic nie potrafię sobie dopasować a jak zajrzę do esotiq to mogę ich staniki bez mierzenia kupować
Bo wiem że będą pasowały
Po za tym jakościowo są super, mam czarny i ecru komplet, w użyciu do codziennego noszenia i nadal są jak nówka sztuka

A co do pogody to też mi sie to nie podoba - źle się czuję, jestem zdyszana, ugotowana w ciuchach i samopoczucie kiepskie
Stary 2009-11-28, 10:52   #1647
fuksjaa

Cytat:
Fuksjo, z niektórych modeli są większe rozmiary z tego co widziałam to na wieszaczkach wisiało dużo rozmiarówki, warto zajrzeć
Ja jakoś nic nie potrafię sobie dopasować a jak zajrzę do esotiq to mogę ich staniki bez mierzenia kupować
Bo wiem że będą pasowały
Po za tym jakościowo są super, mam czarny i ecru komplet, w użyciu do codziennego noszenia i nadal są jak nówka sztuka
No to zajrzę koniecznie w wolnej chwili.
Ja jeszcze lubię bieliznę z H&M.

Mama miała przedwczoraj zabieg chirurgiczny, przez co nie może się za bardzo ruszać i dziś wszystko na mojej głowie, całe sprzątanie, gotowanie, zakupy, itd. Muszę wreszcie umyć samochód, bo strasznie brudny jest, aż wstyd. No i wieczorem kuupa nauki.
W sumie nawet dobrze się składa, że TŻ ma zjazd, może ze wszystkim się wyrobię.
Stary 2009-11-28, 11:34   #1648
noseknosek
lipiec na maksa!!! :)

Vibesko też bardzo zainteresował mnie ten zestaw maseczek gdybyś się na niego ostatecznie zdecydowała to daj znać jak się sprawuje

ice nie przejmuj się tymi żelami, one przynajmniej szybko schodzą... ja mam na liście do kupienia 12 maseł i wszystkie mnie strasznie kuszą..

biegam
noseknosek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-28, 12:01   #1649
Vibeska
Zakorzenienie

GG do Vibeska

Cytat:
Vibesko też bardzo zainteresował mnie ten zestaw maseczek gdybyś się na niego ostatecznie zdecydowała to daj znać jak się sprawuje

ice nie przejmuj się tymi żelami, one przynajmniej szybko schodzą... ja mam na liście do kupienia 12 maseł i wszystkie mnie strasznie kuszą..
Biorę je na 100 %
Seria planet spa avonu jest rewelacyjna, bardzo mi odpowiadają te kosmetyki, no może nie wszystkie ale jest wiele perełek, a wśród maseczek jest maska błotna, bardzo ją lubie bo dobrze oczyszcza, skóra jest taka gładka, matowa, aksamitna po niej

Fuksjoo, ja już z H&M nie chce bielizny, raz się skusiłam na stanik i po miesiącu stał się koszmarny, zszarzały, gaeczki się odkształciły, no poprostu do wyrzucenia
Stary 2009-11-28, 12:20   #1650
MagJa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sleepy Pokaż wiadomość
Nevada87
Oj, strasznie, fakt. Aż strach na niego zaglądać tyle pokus

Cytat:
Ech, nie mogę włączyć gadu- Mag zasypię Cię zaraz mailami.

Nic mi sie ni ekończyło w tym tygodniu- znaczy dopieor dziś wyrzuciłam żel do mycia twarzy garnier Activ i wystawiłam na wannę czarny AA. W Avonie kupiłam tylko zestaw z brązowym cukrem i wanilią do stóp.
Oglądałam lakierki Bell GW- żaden mi się nie spodobał i z nowej limitki też
Tzn ewentualnie taki marchewkowy mogłabym kupić ale to raczej już na wiosnę. Jesteście dumne?
Jeden mail dostałam tylko, wiec nie wiem gdzie to zasypywanie Rozczarowałam się
Co do lakierów to jestem z Ciebie dumna, a Wy możecie być ze mnie, bo dziś wróciłam tam, gdzie kupiłam mojego Bell FC, poprzebierałam w tych koszach dobre 10minut, po czym wszystko odłożyłam i wyszłam Wczoraj wypróbowałam tego brudno fioletowego FC i stwierdziłam, że jest o niebo lepszy od posiadanego już szmaragdowego i zapragnęłam powiększyć kolekcję, ale jakoś nawet zakup za te 4-5zł przyprawiał mnie o wyrzuty sumienia A najlepsze jest to, że nagle zaczęły mnie kusi frenchowate z drobinkami i gdyby nie to, że było ich trzy - różowy, waniliowy i perłowy - i nie mogłam się zdecydować, to pewnie wyszłabym z którymś. No, ale nie tym razem

Cytat:
Miałam b.krótką przygodę z tego typu pracą i więcej bym do tego nie wróciła, ale znam ludzi, którzy świetnie się w niej realizowali kilka lat, kolega np. bardzo wysoko awansował do centrali swojej firmy, więc do tego trzeba mieć po prostu predyspozycje.
Uważam jednak, że trochę za szybko się poddajesz, ale to już tylko moja opinia.
Też uważam, że trzeba mieć smykałkę do tego typu pracy, ale nie sądzę, aby rzyrafka rezygnowała za szybko. Skoro się w tym nie widzi i do tego zasady firmy działają na jej niekorzyść, już zaczyna zawalać studia, to nie ma sensu tego ciągnąć. Nie za taką kasę

Cytat:
Ja już mogę swoją opinię końcową wygłosić - miałam krem karotenowy na twarzy jakąś minutę, z czego przez połowę czasu gapiłam się w szoku na wstrętne czerwone plamy na mojej twarzy, które spowodował. Gapiłabym się pewnie dłużej, gdyby tak nie piekło. Tak więc muszę kupić krem do twarzy...
Uuu, to może i ja go sobie odpuszczę. Dzięki za opinię, szkoda tylko, że taką

Cytat:
Dokładnie - mamy grudzień, niech spadnie śnieg i zrobi się świąteczna atmosfera. Jest taka pogoda, że chodzę w czółenkach, bo nie mam butów przejściowych i w cienkiej kurtce, bo w cieplejszych ubraniach po prostu się gotuję.
Poza tym święta bez śniegu zawsze są jakieś takie mniej przyjemne od tych ze śniegiem...
A ja nie mam przejściowej kurtki i chodzę w płaszczu. Gruby nie jest, ale długi do kolan i choć nie ubieram się pod spód grubo też się gotuję Sprawę jeszcze pogarszają czapka i szalik, w których chodzić muszę, bo inaczej zapalenie gardła albo zatoki murowane Niech już się zrobi zimniej, nooo...

Cytat:
Eh, ja chyba zgłupiałam - mam 8 żeli pod prysznic w zapasie. Nie dość, że nic mi się nie kończy, to jeszcze dokupiłam sobie zimowy żel Isana o zapachu jabłka z orzeszkami. Rozgrzeszam się lekko, bo to tylko 5 zł, ale jednak nie było to specjalnie mądre.
Dobrze, że mnie żele Isana nie interesują, podobnie jak Avonowe czy Balea. A przynajmniej wolę się tego trzymać i nie sprawdzać czy aby jakość się nie poprawiła, bo przynajmniej parę pokus mniej. Jeszcze niedawno były na tej liście żele Oriflame, ale kupiłam ten nowy, niebieski Scandinavia chyba, i muszę stwierdzić, że są całkiem niezłe, aczkolwiek spodziewałam się w nim więcej mięty. No ale zły nie jest.
I na pocieszenie Ci powiem, że też mam za dużo żeli - 2x200ml, 1x300ml, 1x400ml i w użyciu ledwie napoczęte 2x250ml i 1x200ml całe szczęscie zużyty w ponad połowie. Co nie zmienia faktu, że łącznie daje to około 1,6l jeszcze do zużycia, a zużywam je sama No a ten świąteczny YR 300ml i kokosowy YR 400ml przyfrunęły ledwie wczoraj

Cytat:
A co do pogody to też mi sie to nie podoba - źle się czuję, jestem zdyszana, ugotowana w ciuchach i samopoczucie kiepskie
A już myślałam, że ze mną coś nie tak, bo co wyjdę na miasto mam podobne objawy i szlag mnie trafia

Cytat:
No nie tak szybko, przynajmniej ja chyba więcej niż 200-250ml na miesiąc nie zużywam. Zwykle w użyciu mam 2-3 żele i zwykle w miesiącu wyrzucam jedną pustą buteleczkę. Co prawda faktycznie wszelkie balsamidła idą mi wolniej, ale to dlatego, że nie smaruję się codziennie
A co za masła masz na liście? Bo ja póki co tylko Dove pro-age przez kuszenie na tym wątku i któreś Eveline jak je dorwę, bo tam, gdzie rok temu kupowałam to z makadamii, nie widzę ich teraz wcale

No to koniec leniuchowania na dziś, biorę się za sprzątanie pokoju, potem sałatki, potem świętujemy imieniny rodziców, a na koniec po 22 idziemy z TŻ do Tesco upolować jakieś zabawki 20% taniej i dla jego siostrzeńców i dla chrześniaka mojego taty. Przynajmniej spalimy trochę kalorii po imprezowym obżarstwie
MagJa jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości