|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4801 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: CZY MAJOWE CZY CZERWCOWE, NASZE DZIECI są BOMBOWE! 2009 cz III
Illbanka już pisałam, ale powtarzam, zazdroszczę(pozytywnie)sp otkania i kolejnych
![]() Miłe, że kocha i że zależy mu i że docenia mnie jako kobietę, ale on wywleka jakieś stare rzeczy i dopisuje w dodatku swoją teorię do nich, a to już nie jest miłe, bo ja Bogu ducha winna kobita jestem Może lubiłam i lubię towarzystwo przystojnych kolegów ale czy to grzech i powód by wymyślać sobie niestworzone rzeczy!? No i oczywiście BUZIACZKI DLA GUZICZKA I GRATKI, PÓŁ ROKU-TO JUŻ NIE PRZELEWKI, POWAŻNY MĘŻCZYZNA Z NIEGO ![]() No i BUZIAKI dla jeszcze poważniejszego BRAYANA oraz dla NIKOLII
|
|
|
|
#4802 |
|
Zakorzenienie
|
Milion buziaczków dla Nikoli,Bryana,Guziczka
![]() U nas noc w normie.Dziś moj TŻ idzie na jakąś imprezę z pracy i pół nocy go nie będzie ![]() Kartka też mi się wydaje mało czytelna,w oryginalnym rozmiarze jest super,ale to plakat trzebaby drukować.Ciężko wmieścić nasze dzieciaczki na małej kartce,ale coś pokombinuję ![]() Iwciag to sie tylko cieszyć,że TŻ zazdrosny ,a gdzie niby macie nie jechać,bo chyba nie doczytałam,na ten zjazd?Illbanka fajne takie spotkanko,muszę pomęczyć żabulę,bo będę w Bydzi w styczniu to może też uda nam się spotkać.A to dobry pomysł |
|
|
|
#4803 |
|
Wtajemniczenie
|
Ursull nie dziś mam okazję jechać z kimś do moich rodziców i jutro wrócić, tylko, że są 2miejsca wolne, więc tż zostaje w domu.
A na zjazd to ja pojadę sama i będę się dobrze bawiła, a co ![]() Co do kartki tak przypuszczałam, że ciężko przy takiej ilości dzieciaczków by ona była przejrzysta |
|
|
|
#4804 |
|
Rozeznanie
|
STO LAT,STO LAT
NIKOLKO przeczytalam co u Was..ale przepraszam nie ogarniam co komu maialm napisac ![]() U nas od czoraj taka pi..wka,ze szok.. ale kali najwyrazniej taka podoga odpowiada,(jest cieplo ubrana)bo spala mi dluzej niz zwylke na dworku Wieczorkiem juz 0 21.00 bylam w lozku,Tz ok polnocy podal Kali mleczko a ja spalam -uwaga-az do 5 rano! Tz wzial Kalke i poszli na spacerek,nie mogl sie juz biedny doczekac kiedy wyjda ![]() i maja wstapic do bootsa po zakupki,mamy bon na 20f za zalozenie konta oszczesdnosciowego w banku na zakupki ,wiec mleczko(8-9f) i cos tam jeszcze za to bedzie ach..widzial foteczki waszych maluszkow-przesliczne Guziczek w swoim superanckim foteliku )Iwo-przed kapiela..slodziaczek z niego Igorek i Hubercik Milenka-pieknotka echh...widze,ze mnie wczoraj imperka ominela... a okazji bylo sporo ![]() Iwcia dens-dziekuje za propozycje prezentu ale u cos takiego to mnie by sie raczej przydalo.. moj Tz w pracy ma masaze..2 razy w m-cu po godz. a ja pekam z zazdrosci nie dosc ,ze prawie nic nie robi to jeszcze go masuja ![]() a mnie (wiem ..wiem..Tz moze..ale ja chce taki profesjonalny..) szukam dalej..ale juz cos mi chodzi po glowie ![]() AAAAAAADZIEWCZYNY!!! ktora lubi Roda Stewarda? ![]() Moj Tz kukuje bilety na jego koncert (ale dopiero w maju bedzie..) tak sie ciesze!!! Przy jego pioesence tanczylismy nasz pierszy taniec "When I need You..." |
|
|
|
#4805 |
|
Zakorzenienie
|
Laseczki zapomniałam podziękować że pamiętałyście o 6 miesiącach Oliviera
Ursull muszę końcu jakąś fotę Tobie podesłać
|
|
|
|
#4806 |
|
Zakorzenienie
|
Sto Latek dla Brayana , Nikoli i Huberta
|
|
|
|
#4807 |
|
Rozeznanie
|
dzien dobry,
buziole dla wszystkich swietujacych dzisiaj szkrabow! BRYAN, NICOLA, HUBERT- u nas sliczna pogoda, wiec mykniemy na spacer. Filip nauczyl sie tego wstawania i teraz non stop to cwiczy. A mi serce staje z przerazenia, bo gdybym go kilka razy nie przytrzymala za bluzke, to runal by do tylu jak dlugi Widze, ze jeszcze nie stoi pewnie, to po co sie za to bierze? A mam w zwiazku z tym pytanie. Czy waszym dzieciom tez tak strzyka w kosciach? Mam na mysli takie chrupotanie. Juz dawno to zauwazylam u Filipa, ale teraz podczas tego tego wstawania slysze jakby czesciej. Boje sie, ze sobie kostke skreci albo cos.
|
#4808 |
|
Zakorzenienie
|
male mojemu nic nie strzela ale mój nie staje jeszcze sam i sam jeszcze nie siedzi
|
|
|
|
#4809 |
|
Raczkowanie
|
Z tymi chrupkami to jednak fajny pomysł -mała szczęśliwa
a jak je pałaszuje ma zajecie i nie patrzy tymi biednymi oczkami ze mama je o ona nie Wczesniej padlo pytanie czy ze mnie tez majowa mamusia wiec oczywiscie tak 11 maja dolaczyla do nas Agatka
|
#4810 | |
|
Zakorzenienie
|
Dziekujemy za zyczenia :
![]() Buziaczki dla Nicolki i Huberta ![]() A my mamy wspaniala noc za soba Bryanek usnal o 22.. i wstal o 9:10 ![]() Ja juz sama nie wiem czy te zeby mu wychodza czy nie ![]() Wlasnie poczta przyszedl prezent na rocznice dla mojego tzta.. (koszula polo abercrombie )ale jestem troche zawiedziona, kolorek na zdjeciu byl delikatnie zolty a tui przyszla koszula bardzo zolta.. ![]() troche jestem zlaale mam nadzieje ze tz sie spodoba ![]() Cytat:
i to od narodzin chyba
|
|
#4811 |
|
Raczkowanie
|
Guziczek bardzo dziękuje za życzenia i buziaczki
Coś marudzi solenizant - może mu się drugi ząb urodzi U góry ma takie napuchnięte dziąsła, że aż mnie to boli![]() Iwciag - najgorzej właśnie jak ktoś nie potrafi swojej wyobraźni okiełznać Ja tak mam - moja wyobraźnia pisze czasami takie scenariusze, że głowa mała, a ja nie mogę w żaden sposób nad tym zapanować. Wybacz mężowi ![]() Ursull - to rozumiem, że dzisiaj imprezkę rozkręcasz, skoro masz przez pół nocy chatę wolną Tak, takie spotkanie na żywo to niezwykłe przeżycie, także jak będziesz miała możliwość, to nawiedź Superzabulę (tylko niech Milusia nie próbuje z Jaśkiem kręcić, bo Jachu jest zarezerwowany dla mojej córeczki![]() ). Blondynkapoznan - śliczny ten Twój sześciomiesięczny mężczyzna Bardzo do tatusia podobny![]() Male - Guzikowi strzelają gnaty On jeszcze ani nie wstaje, ani nie siedzi sam, ale czasami jak biega na leżąco, to słychać takie jakby przeskakiwanie. Idziemy niedługo do pediatry, to zapytam, co to i dlaczego.Poiglot - matko, jaką miałaś długą noc. Kiedy ja się takiej doczekam
|
|
|
|
#4812 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
nooo i mowilam!!! wiedzialam, ze tak bedzie! gwizdnal przed chwila do tyluuu, na glowe bawil sie na podlodze, nagle patrze a ten stoi przy naszym lozku, zauwazylam, ze wstaje lapiac sie za nasza posciel ![]() az sie wszystko zatrzeslo jezuu ja nie mam sily na niego
|
|
#4813 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() moj to nieee.. jedynie wannie cos tam probuje wstawac.. z moja pomoca nachwilke ustanie to mu przynajmiej dobrze dupke umyje hihi a tak to jeeszcze niee
|
|
#4814 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4815 |
|
Raczkowanie
|
Wpadam żeby złożyć życzenia dla Nicoli, Guziczka i Brianka
ursull ja podziwiam i zamawiam kartkę jeśli można na maila, zdaję sobie sprawę że przy takiej ilości dzieciaczki będą mało widoczne ale chodzi o efekt całościowy ania4891 podziwiam Twoje prace, pomysły na zdjęcia dzieciaków mi się podobają no może oprócz pekającej głowy illbana,marika ale fajnie że się spotkałyście, chłopaki super, zauważyli swoja obecność? bo jak ja spotykam się z koleżanką która ma córeczkę w wieku Kubka to oni zupełnie nie zwracaja na siebie uwagi, każde jest zajęte sobą ![]() male no tak z jednej strony fajnie bo synek zdobywa nowe umiejetnosci a z drugiej trzeba teraz 10 razy bardziej uważać żeby sobie krzywdy nie zrobił ale i tak gratulacje dla niego za takie postępy mojemu synkowi jak biore go pod ramionka to tez mu coś strzyka(tak to sie pisze?)superzabula ale Jasio szaleje ostatnie zdjecie-mały kaskaderiwciag Iwo super i jak się pieknie bawi ślimakiem nasz ślimak leży gdzieś głęboko schowany ale pampersy się za to bardzo przydały![]() Pozdrawiam wszystkie Mamy szczególnie te, które maja chore dzieciaczki, Carolajna, Malutka duzo zdrówka A co tam u Aguski, dawno się nie odzywałaś, czekamy na wieści. A co u nas? Kubek od rana prowadzi telekonferencje na skypie z rodzinka. Uwielbia laptopa, piloty i komórkę ( dziś włączył mi tryb samolotowy i nie moge z niego wyjść ). Wychodzą mu górne jedynki a na dole pochwali sie dolnymi ząbkami
Kubuś-moje szczęście (3.05) Edytowane przez milena07 Czas edycji: 2009-11-30 o 22:22 |
|
|
|
#4816 |
|
Raczkowanie
|
dziękuje wam kochane za życzonka dla mojej niuni
milo mi się zrobiło jak tu weszłam a tu życzonka ja tak tu rzadko pisze ale o mojej niuni nie zapomniałyście Ursull- prześle ci zdjęcia do listy ale dopiero w poniedziałek my dzisiaj robimy sobie imprezę andrzejkowa wiec dzisiaj nie odpisze wam ale w poniedziałek to zrobię a i chciałam się wam pochwalić ze moja bratowa jest w ciąży będzie mamusia majowo czerwcowa 2010 ![]() wszystkiego najlepszego dla Bryanka ok uciekam to do poniedziałku Milena, blondynka, ania. marika ,ursull-wasze pociechy są boskie wszystkie bym wycałowała Illbana- guzik śliczny i krzesełko super superzabula- ale ten twój synek spryciarz śliczny z niego chłopczyk iwciag - Iwo jest cudny śliczne ma oczka
my 18.06.2005 Kacperek 10.06.2006 4090g i 56cm Nikolka 28.04.2009 4170g i 53cm Edytowane przez DIDI84 Czas edycji: 2010-02-15 o 09:18 |
|
|
|
#4817 |
|
Raczkowanie
|
Didi wyglądacie jak dwie śliczne Śnieżynki
|
#4818 |
|
Zakorzenienie
|
Nie mam czasu na czytanie i odpisywanie,zrobię to poźniej przy Baileysiku
![]() Wklejam wam kolejny eksperyment,liczę na komentarze. Dorzucam też zdjęcia mojej,napiękiniejszej córki,bo jedynej,Milenki ![]() |
|
|
|
#4819 |
|
Zadomowienie
|
ursull te cukiernie to wlasnie"slodkie dziurki"
Bedziesz w Bydzi w styczniu to dawaj cynk ja sie z checia spotkam100lat Hubciu i Bryanku
|
|
|
|
#4820 | ||||||
|
Zadomowienie
|
Wrocilam, padam
![]() Jako prawie jedyna kobieta na wystawie bylam jak zwykle atrakcja. Jeden gosc prawie mi sie oswiadczyl ![]() ![]() zaczal wywody, ze jak na mnie patrzy to mu sie goraco robi i takie tam ![]() Cytat:
![]() Informuje, ze nie dostalam zadnych zdjec. Nie wiem czy wyslalas ![]() Ta kartka jest swietna. Tylko, ze Julka na niej to nie moja Julka ![]() Cytat:
![]() W realu ani troche. Tutaj na wizazu tak mnie kolezanki wyksztalcily Chlone jak gabka ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Wzielam sobie faceta z cala gromadka ptakow to co mi pozostalo? ![]() Cytat:
Chociaz swoja droga to facet powinien byc starszy od kobiety. Jula musi sie jeszcze zastanowic czy to jest trafny wybor ![]() Cytat:
![]() Wiem, ze jestem chwalipieta i w ogole ale nie moglam sie powstrzymac, zeby tego nie wstawic Mozecie mnie zlinczowac
|
||||||
|
|
|
#4821 |
|
Zadomowienie
|
Ursull
1. otwierasz zdjecie ze swoja mordka i przycinasz, zeby zostala sama twarz - raczej scisle. 2. duplikujesz te warstwe 3. zamieniasz miejscami domyslne kolory czyli czarny i bialy - takie 2 kwadraciki po lewej stronie 4. bierzemy "kadrowanie", wciskasz alt i poszerzasz obraz (bo po wykadrowaniu jest dosyc waski) 5. przywracasz domyslne kolory i na oryginalnej warstwie wciskasz ctrl+backspace 6. na kopii warstwy dodajesz maske warstwy 7. bierzesz pedzel i zamalowujesz dookola glowy niepotrzebne fragmenty 8. na kopii warstwy tworzysz nowa warstwe wypelnienia lub dopasowania i wybierasz barwa i nasycenie 9. zaznaczasz aby uzywal poprzedniej warstwy do tworzenia maski odcinania 10. ustawiasz odpowiadajace Ci kolory 11. na kopii warstwy lassem zaznaczasz obszar wyciecia i zamalowujesz go na czarno 12. bierzesz filtr aerograf i dopasowujesz parametry aby imitowaly postrzepienie 13. otwierasz drugie zdjecie i wstawiasz miedzy warstwa oryginalna a kopia 14 przesuwasz, skalujesz 15. na tej warstwie dodajesz maske warstwy i zamalowujesz niepotrzebne fragmenty 16. mozesz pomalowac czarnym kolorem miejsca przy rozdarciu zeby zrobic taki efekt. Moze z mniejszym kryciem i miekkim pedzlem. Musisz sobie dobrac. Nic nie zrozumialam ![]() ---------- Dopisano o 19:33 ---------- Poprzedni post napisano o 19:19 ---------- Ej, gdzie jest Aguska kiedy jej nie ma? ![]() Ten wątek obecnie przeglądają: 9 (7 użytkowników i 2 gości) Piszta cos ![]() A moj ziec ma ten sam fotel tylko my mamy z zyrafa
Edytowane przez ania4891 Czas edycji: 2009-11-28 o 19:38 |
|
|
|
#4822 |
|
Raczkowanie
|
ursull wysłałam zdjęcie na meila
sory dziewczyny ale nie mam czasu was poczytac |
|
|
|
#4823 |
|
Zakorzenienie
|
Cze Maszkarony
Bylismy rodzinnie na długim spacerku i w KFC ,bo mój TŻ głodny![]() Moje dziecko jest szalone TŻ siedział na podłodze,a ona probowała przeczołgać się przez jego nogę na drugą stronę.Nie mam pojęcie jak to zrobiła,ale jakoś się odbiła i przskoczyła tę nogę jak żaba .TŻ w ostatniej chwili ją złapał,bo głową celowała w stolik . No wariatka mała .Ale tu posucha dzisiaj,aż .Iwciag i co pojechalaś do rodziców? Doris toż ty musisz być wypoczęta I zazdraszczam TŻtaBlondynka fotkę zaraz zamontuję do listy,a do kartki też mam ją wykorzystać? Male wciąż nie mogę sobie wyobrazić jak Filipek stoi,zrób jakąś fotke i wrzuć Co z fotką świąteczną?Milence nie strzyka w kościach,ale mojemu TŻ tak (nie wiem czy to też się liczy ). A poważnie to chyba takie strzykanie nie jest groźne,a pytałas lekarza? A te upadki to ponoć rutyną się stają,gdy dzieci rwą się do stania i chodzenia.Ja już się martwię o moje serce,przy Ślicznocie zawał mam murowany![]() Iskierka to ja pytałam,dlaczego więc nie ma ciebie na liście mamusiek? Chętnie cię dopiszę,tylko podaj nam swoje dane ![]() Poiglot super,że nocke miałaś dobrą ,a koszulka napewno się spodoba,w końcu to abercrombie,lubię tą firmęIllbanka spróbuję imprezkę rozkręcic,ale jeśli ty mi pomożesz A co Marika mówiła na mój temat?![]() Milenka można,wyślę jak najszybciej.Pracuję nad innymi jeszcze,może w końcu jakas będzie tą,idealną Przy oryginalnym rozmiarze dzieciaczki są dobrze widoczne,ale to rozmiar plakatu Milusi tez jest na etapie laptopa,pilotów i komórek-wszystko by zjadła i naciska wszystkie guziczki.Aby wyjść z funkcji samolot wyłacz tel i włacz ponownie,przy starcie powinien cię zapytać czy chcesz opcję samolotu czy nie Na tej fotce Kubus wygląda jak warszawski cwaniaczek super![]() Didi ale wy ładne jesteście Superżabula mój TŻ zdębiał,jak mu powiedziłałam o tych "slodkich dziurkch",za jego czasów tego nie było.Swoją drogą dość kontrowersyjny i nieco niesmaczny pomysł,ale chodzi o przyciągnięcie uwagi,a to im się napewno udało Będę w Bydzi między 11.01 a 15.01 i bardzo bardzo chetnię was zobaczę![]() Ania4891 to ty się może lepiej nie włócz po takich,podejrzanych imprezach,gdzie maniacy gołębi chcą je dla ciebie porzucić ![]() :brzy dal:Jeszcze fotek nie wysłałam,bo nie wiem,które wybrać ![]() W albumie u mnie jest inny projekt kartki i tam są dwie Julię:jedna twoja,druga Ani1986.Na tej tutaj jest tylko Julia Ani1986,bo to kartka wzorcowa i jeszcze nie skonczona Fotka super,ale najbardziej podoba mi się to zielone wdzianko (bez domalowanego znaczka),naprawdę śliczne .Powiedz jeszcze czy robić to PS czy w Gimpie?Aguśka pracuje,bidulka nasza |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4824 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczynki jestem
Uuuuu jaka radośc z mojego powrotu ![]() Wracam teraz na 156 stronę i może coś sensownego napiszę... ale zani sobie pójdę to napiszę do Ani Polsat kąśliwą wiadomość :Ania Polsat: nie chwal się tym zdjęciem z pożeraną nogą, bo większość naszych dzieci już to robi Nina conajmniej od miesiąca , jak nie więcej, a najpierwszą gimnastyczką taką to była Gosia Rumiankowa Znaczy to więc,że nie przeczytałaś "kilku" stron naszych wypocin zanim wróciłaś po swojej nieobecności Nie odrobiłaś zadania domowego
|
|
|
|
#4825 |
|
Rozeznanie
|
http://www.youtube.com/watch?v=pvCYtm5jn94
Ursull specjalnie dla ciebie filmik jak Fifi wstaje. Jakosc tragiczna, bo robilam komorka. Aparat, ktory popsuly wiewiorki (pamietasz ta moja scieme dla tz?) naprawil mi tata, ale zostawilam w Pl, bo juz nie mialam miejsca w walizce ( a to krowa ten aparat). We wtorek przylatuje do mnie tata z siostra, przywiezie mi aparat, to zrobie zdjecie Filipkowi w stroju renifera.
|
#4826 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Zreszta obawiam sie, ze w takich sytuacjach Gimp ma za malo opcji.Wdzianko jest oryginalnie amarantowe ale mi sie zle komponowalo z czerwonym znakiem Cytat:
![]() Akurat noga nie gra tu znaczacej roli. ---------- Dopisano o 20:58 ---------- Poprzedni post napisano o 20:55 ---------- Ale to w sumie komplement dla mnie, ze sie nie pokapowalas ![]() Male - o jaaaaa Filip jest wielki
|
||
|
|
|
#4827 |
|
Zakorzenienie
|
Male
wielgachne dla Filipka. No nie mogę wyjść z podziwuAnia4891 a ja sie nie pokapowałam,że kolor ubranka też zmieniłaś,a jaki był oryginalny? A już doczytałam,a jaki to kolor amarantowy?
Edytowane przez ursull Czas edycji: 2009-11-28 o 21:23 |
|
|
|
#4828 |
|
Zadomowienie
|
Ursull - taki
|
|
|
|
#4829 |
|
Zakorzenienie
|
Ania to trza było napisać,że różowo różowy
,ale nawet w tym różu wdzianko ładne,ale w twojej przeróbce super.Ja uwielbiam wszelkie odcienie zieleni
|
|
|
|
#4830 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Siema "Pipki Wy" nadrobiłam was
Uff....A teraz przyznam się, że nie było mnie, bo pojechaliśmy z Tż i znajomymi do Czarownicy-Wiedźmy, bo kolega poprosił Tżta, aby ten go zawiózł tam po samochód, który miał odebrać od mechanika i zostaliśmy na noc. Prawie nie wkurzałam się na Wiedźmę - tylko raz Kur*** jak jej nawciskałam, to już więcej nie będzie mi pier**** takich beznadziejnych rzeczy A jaka miła potem była i nawet kawę z nią wypiłam Ło matko, zaczynam się chyba starzeć, bo zaczynam się miła robić...Laseczki ja też bym chciała którąś z Was poznać A najlepiej wszystkie Najbliżej mam "poznanianki" blondi, aljakę... jakaś jeszcze z Poznania?? Potem też blisko mam Malutką i kto wie... u każdej w mieście mam rodzinkę więc...![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
no, no, no... ładnie Pani daje radę![]() Cytat:
Wciągają na maksa i uważam, że to świetny prezent. Zaznaczam, ze szwagier ma 34 lata i świetną ma z tego frajdę ale jak przy nich siedzi, to już z nim nie pogadasz...Cytat:
Trza było napisać, bom nie wiedziała o co "kaman"![]() Dziewczynki, zbliżają się święta i bardzo bym chciało zrobić kartki świąteczne z fotką Ninulci Ale ja nie potrafię. Ursull miałaś z Ninki zrobić Mikołajką więc może Ty mi pomożesz w wolnej chwili? Nie śpieszy się - byle bym tak na 2 tygodnie przed świętami miała....plissss![]() ---------- Dopisano o 22:16 ---------- Poprzedni post napisano o 22:13 ---------- Kiedyś zauważyłam, że Mell i Palikocik mają prawie identyczne dzieci. Dzisiaj stwierdzam, że Ania Polsat i Didi również więc ciekawe, której Tż się na boku puścił
|
||||||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:35.

Może lubiłam i lubię towarzystwo przystojnych kolegów
ale czy to grzech i powód by wymyślać sobie niestworzone rzeczy!? 

Widze, ze jeszcze nie stoi pewnie, to po co sie za to bierze? 

troche jestem zla

A moja synowa – cudna.
.TŻ w ostatniej chwili ją złapał,bo głową celowała w stolik
. No wariatka mała
.