|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4801 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: CZY MAJOWE CZY CZERWCOWE, NASZE DZIECI są BOMBOWE! 2009 cz III
Illbanka już pisałam, ale powtarzam, zazdroszczę(pozytywnie)sp otkania i kolejnych
![]() Miłe, że kocha i że zależy mu i że docenia mnie jako kobietę, ale on wywleka jakieś stare rzeczy i dopisuje w dodatku swoją teorię do nich, a to już nie jest miłe, bo ja Bogu ducha winna kobita jestem ![]() ![]() No i oczywiście BUZIACZKI DLA GUZICZKA I GRATKI, PÓŁ ROKU-TO JUŻ NIE PRZELEWKI, POWAŻNY MĘŻCZYZNA Z NIEGO ![]() No i BUZIAKI dla jeszcze poważniejszego BRAYANA oraz dla NIKOLII ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4802 |
Zakorzenienie
|
Milion buziaczków dla Nikoli,Bryana,Guziczka
![]() ![]() ![]() U nas noc w normie.Dziś moj TŻ idzie na jakąś imprezę z pracy i pół nocy go nie będzie ![]() Kartka też mi się wydaje mało czytelna,w oryginalnym rozmiarze jest super,ale to plakat trzebaby drukować.Ciężko wmieścić nasze dzieciaczki na małej kartce,ale coś pokombinuję ![]() Iwciag to sie tylko cieszyć,że TŻ zazdrosny ![]() Illbanka fajne takie spotkanko,muszę pomęczyć żabulę,bo będę w Bydzi w styczniu to może też uda nam się spotkać.A to dobry pomysł ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4803 |
Wtajemniczenie
|
Ursull nie dziś mam okazję jechać z kimś do moich rodziców i jutro wrócić, tylko, że są 2miejsca wolne, więc tż zostaje w domu.
A na zjazd to ja pojadę sama i będę się dobrze bawiła, a co ![]() Co do kartki tak przypuszczałam, że ciężko przy takiej ilości dzieciaczków by ona była przejrzysta |
![]() ![]() |
![]() |
#4804 |
Rozeznanie
|
STO LAT,STO LAT
![]() NIKOLKO ![]() ![]() ![]() przeczytalam co u Was..ale przepraszam nie ogarniam co komu maialm napisac ![]() U nas od czoraj taka pi..wka,ze szok.. ale kali najwyrazniej taka podoga odpowiada,(jest cieplo ubrana)bo spala mi dluzej niz zwylke na dworku ![]() Wieczorkiem juz 0 21.00 bylam w lozku,Tz ok polnocy podal Kali mleczko a ja spalam -uwaga-az do 5 rano! ![]() Tz wzial Kalke i poszli na spacerek,nie mogl sie juz biedny doczekac kiedy wyjda ![]() i maja wstapic do bootsa po zakupki,mamy bon na 20f za zalozenie konta oszczesdnosciowego w banku na zakupki ,wiec mleczko(8-9f) i cos tam jeszcze za to bedzie ![]() ach..widzial foteczki waszych maluszkow-przesliczne ![]() Guziczek w swoim superanckim foteliku ![]() ![]() Iwo-przed kapiela..slodziaczek z niego ![]() Igorek i Hubercik ![]() Milenka-pieknotka ![]() echh...widze,ze mnie wczoraj imperka ominela... a okazji bylo sporo ![]() ![]() Iwcia dens-dziekuje za propozycje prezentu ![]() ale u cos takiego to mnie by sie raczej przydalo.. moj Tz w pracy ma masaze..2 razy w m-cu ![]() po godz. a ja pekam z zazdrosci ![]() nie dosc ,ze prawie nic nie robi to jeszcze go masuja ![]() a mnie ![]() (wiem ..wiem..Tz moze..ale ja chce taki profesjonalny..) szukam dalej..ale juz cos mi chodzi po glowie ![]() AAAAAAADZIEWCZYNY!!! ktora lubi Roda Stewarda? ![]() Moj Tz kukuje bilety na jego koncert ![]() (ale dopiero w maju bedzie..) tak sie ciesze!!! Przy jego pioesence tanczylismy nasz pierszy taniec "When I need You..." |
![]() ![]() |
![]() |
#4805 |
Zakorzenienie
|
Laseczki zapomniałam podziękować że pamiętałyście o 6 miesiącach Oliviera
![]() ![]() Ursull muszę końcu jakąś fotę Tobie podesłać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4806 |
Zakorzenienie
|
Sto Latek dla Brayana , Nikoli i Huberta
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4807 |
Rozeznanie
|
dzien dobry,
buziole dla wszystkich swietujacych dzisiaj szkrabow! BRYAN, NICOLA, HUBERT- ![]() ![]() u nas sliczna pogoda, wiec mykniemy na spacer. Filip nauczyl sie tego wstawania i teraz non stop to cwiczy. A mi serce staje z przerazenia, bo gdybym go kilka razy nie przytrzymala za bluzke, to runal by do tylu jak dlugi ![]() A mam w zwiazku z tym pytanie. Czy waszym dzieciom tez tak strzyka w kosciach? Mam na mysli takie chrupotanie. Juz dawno to zauwazylam u Filipa, ale teraz podczas tego tego wstawania slysze jakby czesciej. Boje sie, ze sobie kostke skreci albo cos.
![]() |
#4808 |
Zakorzenienie
|
male mojemu nic nie strzela ale mój nie staje jeszcze sam i sam jeszcze nie siedzi
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4809 |
Raczkowanie
|
Z tymi chrupkami to jednak fajny pomysł -mała szczęśliwa
![]() ![]() ![]() Wczesniej padlo pytanie czy ze mnie tez majowa mamusia wiec oczywiscie tak ![]() ![]()
#4810 | |
Zakorzenienie
|
Dziekujemy za zyczenia :
![]() Buziaczki dla Nicolki i Huberta ![]() A my mamy wspaniala noc za soba ![]() ![]() Ja juz sama nie wiem czy te zeby mu wychodza czy nie ![]() ![]() Wlasnie poczta przyszedl prezent na rocznice dla mojego tzta.. (koszula polo abercrombie )ale jestem troche zawiedziona, kolorek na zdjeciu byl delikatnie zolty a tui przyszla koszula bardzo zolta.. ![]() ![]() ale mam nadzieje ze tz sie spodoba ![]() Cytat:
i to od narodzin chyba ![]()
![]() |
#4811 |
Raczkowanie
|
Guziczek bardzo dziękuje za życzenia i buziaczki
![]() ![]() Coś marudzi solenizant - może mu się drugi ząb urodzi ![]() ![]() Iwciag - najgorzej właśnie jak ktoś nie potrafi swojej wyobraźni okiełznać ![]() ![]() ![]() Ursull - to rozumiem, że dzisiaj imprezkę rozkręcasz, skoro masz przez pół nocy chatę wolną ![]() ![]() ![]() Blondynkapoznan - śliczny ten Twój sześciomiesięczny mężczyzna ![]() ![]() ![]() Male - Guzikowi strzelają gnaty ![]() Poiglot - matko, jaką miałaś długą noc. Kiedy ja się takiej doczekam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4812 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
nooo i mowilam!!! wiedzialam, ze tak bedzie! ![]() gwizdnal przed chwila do tyluuu, na glowe ![]() ![]() bawil sie na podlodze, nagle patrze a ten stoi przy naszym lozku, zauwazylam, ze wstaje lapiac sie za nasza posciel ![]() ![]() az sie wszystko zatrzeslo jezuu ja nie mam sily na niego
![]() |
#4813 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() moj to nieee.. jedynie wannie cos tam probuje wstawac.. z moja pomoca nachwilke ustanie to mu przynajmiej dobrze dupke umyje hihi a tak to jeeszcze niee ![]()
![]() |
#4814 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4815 |
Raczkowanie
|
Wpadam żeby złożyć życzenia dla Nicoli, Guziczka i Brianka
![]() ursull ja podziwiam i zamawiam kartkę jeśli można na maila, zdaję sobie sprawę że przy takiej ilości dzieciaczki będą mało widoczne ale chodzi o efekt całościowy ania4891 podziwiam Twoje prace, pomysły na zdjęcia dzieciaków mi się podobają no może oprócz pekającej głowy ![]() illbana,marika ale fajnie że się spotkałyście, chłopaki super, zauważyli swoja obecność? bo jak ja spotykam się z koleżanką która ma córeczkę w wieku Kubka to oni zupełnie nie zwracaja na siebie uwagi, każde jest zajęte sobą ![]() male no tak z jednej strony fajnie bo synek zdobywa nowe umiejetnosci a z drugiej trzeba teraz 10 razy bardziej uważać żeby sobie krzywdy nie zrobił ale i tak gratulacje dla niego za takie postępy ![]() superzabula ale Jasio szaleje ![]() iwciag Iwo super i jak się pieknie bawi ślimakiem ![]() ![]() Pozdrawiam wszystkie Mamy szczególnie te, które maja chore dzieciaczki, Carolajna, Malutka duzo zdrówka ![]() A co tam u Aguski, dawno się nie odzywałaś, czekamy na wieści. A co u nas? Kubek od rana prowadzi telekonferencje na skypie z rodzinka. Uwielbia laptopa, piloty i komórkę ( dziś włączył mi tryb samolotowy i nie moge z niego wyjść ![]() ![]()
Kubuś-moje szczęście (3.05) ![]() Edytowane przez milena07 Czas edycji: 2009-11-30 o 21:22 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4816 |
Raczkowanie
|
dziękuje wam kochane za życzonka dla mojej niuni
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ursull- prześle ci zdjęcia do listy ale dopiero w poniedziałek ![]() my dzisiaj robimy sobie imprezę andrzejkowa ![]() ![]() a i chciałam się wam pochwalić ze moja bratowa jest w ciąży będzie mamusia majowo czerwcowa 2010 ![]() ![]() wszystkiego najlepszego dla Bryanka ![]() ![]() ![]() ![]() ok uciekam to do poniedziałku ![]() ![]() Milena, blondynka, ania. marika ,ursull-wasze pociechy są boskie wszystkie bym wycałowała Illbana- guzik śliczny i krzesełko super superzabula- ale ten twój synek spryciarz śliczny z niego chłopczyk iwciag - Iwo jest cudny śliczne ma oczka
my 18.06.2005 ![]() Kacperek 10.06.2006 4090g i 56cm ![]() Nikolka 28.04.2009 4170g i 53cm ![]() Edytowane przez DIDI84 Czas edycji: 2010-02-15 o 08:18 |
![]() ![]() |
![]() |
#4817 |
Raczkowanie
|
Didi wyglądacie jak dwie śliczne Śnieżynki
![]()
#4818 |
Zakorzenienie
|
Nie mam czasu na czytanie i odpisywanie,zrobię to poźniej przy Baileysiku
![]() Wklejam wam kolejny eksperyment,liczę na komentarze. Dorzucam też zdjęcia mojej,napiękiniejszej córki,bo jedynej,Milenki ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4819 |
Zadomowienie
|
ursull te cukiernie to wlasnie"slodkie dziurki"
![]() ![]() 100lat Hubciu i Bryanku
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4820 | ||||||
Zadomowienie
|
Wrocilam, padam
![]() Jako prawie jedyna kobieta na wystawie bylam jak zwykle atrakcja. Jeden gosc prawie mi sie oswiadczyl ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Informuje, ze nie dostalam zadnych zdjec. Nie wiem czy wyslalas ![]() Ta kartka jest swietna. Tylko, ze Julka na niej to nie moja Julka ![]() Cytat:
![]() W realu ani troche. Tutaj na wizazu tak mnie kolezanki wyksztalcily ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Wzielam sobie faceta z cala gromadka ptakow to co mi pozostalo? ![]() ![]() Cytat:
![]() Chociaz swoja droga to facet powinien byc starszy od kobiety. Jula musi sie jeszcze zastanowic czy to jest trafny wybor ![]() Cytat:
![]() Wiem, ze jestem chwalipieta i w ogole ale nie moglam sie powstrzymac, zeby tego nie wstawic ![]() Mozecie mnie zlinczowac ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4821 |
Zadomowienie
|
Ursull
1. otwierasz zdjecie ze swoja mordka i przycinasz, zeby zostala sama twarz - raczej scisle. 2. duplikujesz te warstwe 3. zamieniasz miejscami domyslne kolory czyli czarny i bialy - takie 2 kwadraciki po lewej stronie 4. bierzemy "kadrowanie", wciskasz alt i poszerzasz obraz (bo po wykadrowaniu jest dosyc waski) 5. przywracasz domyslne kolory i na oryginalnej warstwie wciskasz ctrl+backspace 6. na kopii warstwy dodajesz maske warstwy 7. bierzesz pedzel i zamalowujesz dookola glowy niepotrzebne fragmenty 8. na kopii warstwy tworzysz nowa warstwe wypelnienia lub dopasowania i wybierasz barwa i nasycenie 9. zaznaczasz aby uzywal poprzedniej warstwy do tworzenia maski odcinania 10. ustawiasz odpowiadajace Ci kolory 11. na kopii warstwy lassem zaznaczasz obszar wyciecia i zamalowujesz go na czarno 12. bierzesz filtr aerograf i dopasowujesz parametry aby imitowaly postrzepienie 13. otwierasz drugie zdjecie i wstawiasz miedzy warstwa oryginalna a kopia 14 przesuwasz, skalujesz 15. na tej warstwie dodajesz maske warstwy i zamalowujesz niepotrzebne fragmenty 16. mozesz pomalowac czarnym kolorem miejsca przy rozdarciu zeby zrobic taki efekt. Moze z mniejszym kryciem i miekkim pedzlem. Musisz sobie dobrac. Nic nie zrozumialam ![]() ---------- Dopisano o 19:33 ---------- Poprzedni post napisano o 19:19 ---------- Ej, gdzie jest Aguska kiedy jej nie ma? ![]() Ten wątek obecnie przeglądają: 9 (7 użytkowników i 2 gości) Piszta cos ![]() A moj ziec ma ten sam fotel tylko my mamy z zyrafa ![]() Edytowane przez ania4891 Czas edycji: 2009-11-28 o 18:38 |
![]() ![]() |
![]() |
#4822 |
Raczkowanie
|
ursull wysłałam zdjęcie na meila
sory dziewczyny ale nie mam czasu was poczytac |
![]() ![]() |
![]() |
#4823 |
Zakorzenienie
|
Cze Maszkarony
![]() Bylismy rodzinnie na długim spacerku i w KFC ![]() ![]() ![]() Moje dziecko jest szalone ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ale tu posucha dzisiaj,aż ![]() Iwciag i co pojechalaś do rodziców? Doris toż ty musisz być wypoczęta ![]() ![]() ![]() ![]() Blondynka fotkę zaraz zamontuję do listy,a do kartki też mam ją wykorzystać? Male wciąż nie mogę sobie wyobrazić jak Filipek stoi,zrób jakąś fotke i wrzuć ![]() ![]() ![]() ![]() Iskierka to ja pytałam,dlaczego więc nie ma ciebie na liście mamusiek? Chętnie cię dopiszę,tylko podaj nam swoje dane ![]() Poiglot super,że nocke miałaś dobrą ![]() ![]() Illbanka spróbuję imprezkę rozkręcic,ale jeśli ty mi pomożesz ![]() ![]() Milenka można,wyślę jak najszybciej.Pracuję nad innymi jeszcze,może w końcu jakas będzie tą,idealną ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Didi ale wy ładne jesteście ![]() ![]() Superżabula mój TŻ zdębiał,jak mu powiedziłałam o tych "slodkich dziurkch",za jego czasów tego nie było.Swoją drogą dość kontrowersyjny i nieco niesmaczny pomysł,ale chodzi o przyciągnięcie uwagi,a to im się napewno udało ![]() ![]() Ania4891 to ty się może lepiej nie włócz po takich,podejrzanych imprezach,gdzie maniacy gołębi chcą je dla ciebie porzucić ![]() ![]() Jeszcze fotek nie wysłałam,bo nie wiem,które wybrać ![]() W albumie u mnie jest inny projekt kartki i tam są dwie Julię:jedna twoja,druga Ani1986.Na tej tutaj jest tylko Julia Ani1986,bo to kartka wzorcowa i jeszcze nie skonczona ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4824 |
Zakorzenienie
|
Dziewczynki jestem
![]() Uuuuu jaka radośc z mojego powrotu ![]() Wracam teraz na 156 stronę i może coś sensownego napiszę... ale zani sobie pójdę to napiszę do Ani Polsat kąśliwą wiadomość ![]() Ania Polsat: nie chwal się tym zdjęciem z pożeraną nogą, bo większość naszych dzieci już to robi ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4825 |
Rozeznanie
|
http://www.youtube.com/watch?v=pvCYtm5jn94
Ursull specjalnie dla ciebie filmik jak Fifi wstaje. Jakosc tragiczna, bo robilam komorka. Aparat, ktory popsuly wiewiorki (pamietasz ta moja scieme dla tz?) naprawil mi tata, ale zostawilam w Pl, bo juz nie mialam miejsca w walizce ( a to krowa ten aparat). We wtorek przylatuje do mnie tata z siostra, przywiezie mi aparat, to zrobie zdjecie Filipkowi w stroju renifera.
#4826 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Wdzianko jest oryginalnie amarantowe ale mi sie zle komponowalo z czerwonym znakiem ![]() ![]() Cytat:
![]() Akurat noga nie gra tu znaczacej roli. ---------- Dopisano o 20:58 ---------- Poprzedni post napisano o 20:55 ---------- Ale to w sumie komplement dla mnie, ze sie nie pokapowalas ![]() Male - o jaaaaa ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4827 |
Zakorzenienie
|
Male
![]() ![]() ![]() ![]() Ania4891 a ja sie nie pokapowałam,że kolor ubranka też zmieniłaś,a jaki był oryginalny? ![]() Edytowane przez ursull Czas edycji: 2009-11-28 o 20:23 |
![]() ![]() |
![]() |
#4828 |
Zadomowienie
|
Ursull - taki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4829 |
Zakorzenienie
|
Ania to trza było napisać,że różowo różowy
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4830 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Siema "Pipki Wy" nadrobiłam was
![]() ![]() A teraz przyznam się, że nie było mnie, bo pojechaliśmy z Tż i znajomymi do Czarownicy-Wiedźmy, bo kolega poprosił Tżta, aby ten go zawiózł tam po samochód, który miał odebrać od mechanika i zostaliśmy na noc. Prawie nie wkurzałam się na Wiedźmę - tylko raz ![]() ![]() ![]() ![]() Laseczki ja też bym chciała którąś z Was poznać ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Dziewczynki, zbliżają się święta i bardzo bym chciało zrobić kartki świąteczne z fotką Ninulci ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:16 ---------- Poprzedni post napisano o 22:13 ---------- Kiedyś zauważyłam, że Mell i Palikocik mają prawie identyczne dzieci. Dzisiaj stwierdzam, że Ania Polsat i Didi również więc ciekawe, której Tż się na boku puścił ![]() |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:13.