|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1681 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odwyk od zakupow kosmetycznych(grupa wsparcia) - III
Hosenko, jak minie kolejna godzina to możesz zadzwonić. Może zapomniał.
Pani z sephory też do mnie nie zadzwoniła, czyli pewnie nie mam pracy jednak. Dziś jak skończę robić sufit to pójdę rozwiesić ogłoszenia że daję korki. A nuż się ktoś znajdzie. |
![]() ![]() |
![]() |
#1682 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Myslę, ze jak będziemy w narzeczeństwie to nam sie poglądy na ślub zmienią ![]() Współczuję rozłąki ![]() ![]() Cytat:
![]() z Ziaji różanej jest jeszcze maseczka? Nie widziałam u siebie ![]() Dobry pomysł z oszczędzaniem na wakacje. Cytat:
![]() ![]() ![]() Wiec trzymam kciuki, aby Cię wzieli do tej pracy i oby była to dobra praca ![]() Cytat:
![]() ![]() ja za tydzień ruszam z kuzynką po prezenty dla chrześniaczek. A dla TŻta podpowiedziała mi abym zamówiła jakiś użyteczny gadżet z naszym zdjęciem i uważam, że to świetny pomysł, bo nie mamy takich wspólnych pamiatek, a wszystkie foto gnieżdżone są na dysku twardym ![]() ![]() Edytowane przez Shpilcia Czas edycji: 2009-11-27 o 11:42 |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1683 |
Zakorzenienie
|
wygrzebalam z pudelka 2 cienie przeterminowane nel (bialy i niebieski), blyszczyk vipery i koncowke niebieskiej kredki. Chyba wszystko poladuje do kosza bo cienie byly wazne do 2003! na szczescie to tanie kosmetyki wiec nie szkoda mi wyrzucic.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1684 |
Zakorzenienie
|
#1685 |
Zakorzenienie
|
A skąd wiesz że Ci nie pasują?
![]()
#1686 |
Zakorzenienie
|
Hej,hej,hej
![]() Wracam z podkulonym ogonem ![]() Podczytuję Was, ale sama się nie udzielałam, bo musiałam jakoś to wszystko sobie poukładać (trochę problemów się nagromadziło). Niemniej jednak gigantyczny leń, który mi towarzyszył zaczyna ustępować, a ja znowu zaczynam odczuwać satysfację wyrzucając puste opakowania po kosmetykach. Ale jeszcze potrzebuję terapii ![]()
![]() |
#1687 |
Zakorzenienie
|
bo zawsze jak mam już trochę dłuższe to beznadziejnie wyglądam
![]() właśnie zużyłam peeling do ciała oriflame swedish spa ![]()
#1688 |
Zakorzenienie
|
A miałaś kiedyś długie czy nie przeszłaś przez fazę zapuszczania? Odrastające są u każdego beznadziejne.
![]()
#1689 |
Zakorzenienie
|
Wczoraj pochwalalyscie mojego tz-ta...a dzisiaj po kapieli sam poprosil mnie zebym mu pokazala wszystkie swoje cienie
![]() no nie wiem co mu sie dzieje ostatnio tak sie przychlebia! |
![]() ![]() |
![]() |
#1690 | |||
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Cytat:
![]() Wcześniej chcę zrobić wszystko to co nieprzyjemne (pranie, sprzątanie), a wieczór będzie dla mnie. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() A co do kremu, to nawilżający AA Help - mam już drugą tubkę i jest boski, w sam raz na tą porę roku, już drugi raz uratował mi skórę, no i nie ma parabenów. ![]() A seria różana Ziai jest odnowiona - tutaj podaję link: http://www.ziaja.com/offer/kosmetyki..._na_dzien.html Wszystko jest dostępne w Rossmannie. ![]() Kupiłam dziś tą różaną maseczkę i do tego jeszcze saszetkowy peeling + maskę głęboko oczyszczającą Polleny Ewy. ![]() Byłam też w Auchanie pooglądać kosmetyki do włosów Lorys (były szampony, odżywki do spłukiwania/bez spłukiwania 300ml i litrowe maski), ale nie mogłam się na nic zdecydować. ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1691 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:34 ---------- Poprzedni post napisano o 16:32 ---------- ziaja różana ma micel ![]() ![]() ja lecę dziewczynki na zjazd, trzymajcie za mnie kciuki żebym nic nie kupiła ![]() a same również nie kupujcie tylko dzielnie zużywajcie zapasy ![]() ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1692 |
Zakorzenienie
|
![]() ja dzis byłam na zakupach, kupilam sobie torbę- to prezent od rodziców na Mikolajki ![]() W Rossmanie kupiłam krem Babydream, chciałam spróbować tego cuda. Widziałam też masło czekoladowo-pistacjowe, ale się powstrzymałam. Za całą swoja kase kupiłam prezent dla bratowej na urodziny i tym samym nic już chyba nie zamówię z Oriflame. Hosenko ![]()
#1693 |
Zadomowienie
|
witam
![]() ![]() ![]() nie kupiłam nic kosmetycznego, widziałam też nową serię Ziaji ![]() ![]()
#1694 | ||
|
Cytat:
![]() Lubię takie prezenty, które sama sobie wybieram. ![]() ![]() A pod choinkę chcę sobie wybrać jakiś ładny portfel, bo mi zawsze szkoda wydawać sporo na portfel, a jako prezent czemu nie. ![]() Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:23 ---------- Poprzedni post napisano o 17:22 ---------- Hosenko, daj znać jak z tą pracą. ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1695 |
Konto usunięte
|
Hmm, co do raportu z listopada, to powiem tylko tyle, że choć nie mam rewelacyjnych zużyć, jestem bardzo zadowolona. Nie ciągnie mnie już w ogóle do zakupów, może dlatego, że znalazłam sobie nową pasję, która mnie w pełni absorbuje (postcrossing). Zużyć więcej niż tego, co przybyło, przybyło tylko to, co konieczne, wydałam mało. Właściwie nic nie kupiłam w listopadzie, bo to, co kupione za to 25zł to BU, które zamawiałam wcześniej i po prostu dotarło do mnie na początku miesiąca.
Teraz z katalogu Avonu zamówiłam sobie tylko SuperShocka, bo mój tusz się już kończy (mam jeszcze Multi Action, ale on nie nadaje się jako jedyny tusz - robię tak, że najpierw nim maźnę rzęsy parę razy, a dopiero innym tuszem podkreślam, podkręcam, poprawiam i rozczesuję ![]() Ale się rozpisałam ![]() Mogę w sumie raport napisać już teraz, bo raczej nic się już nie zmieni, co Wy na to? |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1696 |
|
Orlico, wklej raport jeżeli chcesz.
![]() Widzę, że świetnie Ci idzie odwyk i rozważne robienie zakupów. ![]() Zrobiłam już pranie, posprzątałam, zaparzyłam sobie herbatkę z jaśminem. Teraz pora na relaks. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1697 |
Konto usunięte
|
Zużyte:
WYBYŁO: 7 szt. (pełnowymiarowe: 7 szt.) PRZYBYŁO: 6 szt. (kupionych 3 szt.: 25,00 zł) |
![]() ![]() |
![]() |
#1698 |
Zakorzenienie
|
Gratulacje orlico!!! super ci poszlo!!! no i skoro cie juz kosmetyki nie ciagna to wogole sukces!!!
dzisiaj wieczorem z wami nie popisze bo wlasnie wybieram sie do kina na "new moon" ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1699 |
Konto usunięte
|
cuciola, księżniczka, Orlica, Konik - gratulacje udanego odwykowo miesiąca!
![]() Ja też się podzielę już moją listą, bo nie przewiduję już żadnych zmian do końca listopada. Zużyte / puszczone w świat 14 Kupione / otrzymane 12
Hydrolaty policzyłam jako 1 pozycję, bo kupiłam tylko 50-tki, więc nawet razem nie stanowią pełnej pojemności 1 toniku. Generalnie jestem zadowolona. Z pielęgnacji przybyło mi tylko to, co już od dawna planowałam, albo nagle się skończyło i byłam zmuszona kupić. Wreszcie zainwestowałam trochę w kolorówkę! ![]() Zostało mi raptem kilka kosmetyków, które średnio mi pasują, do zużycia i bardzo niewiele z wish-listy do zakupienia, więc myślę, że razem z grudniowym raportem zaprezentuję Wam mój zbiorek marzeń ![]() Edytowane przez 025dd70b38ae5ec63576996b909aa97df2915b11_5f1f5c7240092 Czas edycji: 2009-11-28 o 09:52 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1700 |
Zakorzenienie
|
eirenn i orlica gratuluje zużyć.mi tez całkiem dobrze poszło w tym miesiacu,bo choc kupiłam duzo na targach to były to zakupy niezbędnenic niepotrzebnego mi nie przybyło.dzisiaj chyba nie posiedze z wami dlugo bo mam okropną prace do napisania.myslalam ze na 5 roku juz sie troche odpuszcza studentowi a u mnie jeden prof.sobie wymyslił ze zeby byc dopuszczonym do egzaminu musze napisac prace na 20 str z dosc trudnego przedmiotu.o tyle dobrze ze to praca w grupie 3os.
zamówilam z jedna wizażanką żel HA i olejek myjacy bo nie mam ani jednego ani drugiego.przez ten miesiac musialam wrocic do pielegnacji drogeryjnej i niestety porażka.zapchało mi pory,skóra jest przesuszona i sama juz nie wiem co zrobić.
![]() ![]() od 01.11.2010 oszczędzam ![]() Edytowane przez zetafon Czas edycji: 2009-11-28 o 10:05 |
![]() ![]() |
![]() |
#1701 |
Zakorzenienie
|
Orlico, Eirenn gratuluję udanego odwyku.
![]() ![]() Ja wczoraj trochę poszalałam zakupowo ale była ta głównie kolorówka z wyprzedawanej limitowanki Sensique. Nie dość że kupiłam kolory których nie mam to jeszcze za śmieszną cenę. ![]() Fotki wstawię w poniedziałek. Poza tym kupiłam jeszcze kuferek z kolorówką w Biedronce. Zakochałam się w kuferku a zawartość muszę opchnąć, bo to jakieś no name'y. ![]() ![]()
#1702 |
Zadomowienie
|
a ja zużyłam dziś płyn micelarny Bioderma Sebium 500 ml
![]() ![]() ![]()
#1703 |
Zakorzenienie
|
Zuzylam tonik Kwiaty Polskie, saszetke maseczki Dermika i saszetke maseczki zielona glinka Delii
![]()
#1704 |
Zakorzenienie
|
Czesc dziewczyny..film mi sie bardzo podobal choc byl troszke gorszy od pierwszego..no a teraz trzeba przeczytac ksiazke
![]() Eirenn gratuluje odwyku! Jestem z siebie dumna bo przed kinem wstapilismy jeszcze do supermarketu gdzie jest moj ulubiony sklep Kiko i mimo ze moje dwie kolezanki kupuly cos dla siebie to ja sobie pomacalam rozne cienie ale nie kupilam nic..az tz znowu robil oczy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1705 | |||
|
Eirenn, Łasiczka, Parsifal gratuluję zużyć.
![]() [1=025dd70b38ae5ec63576996 b909aa97df2915b11_5f1f5c7 240092;15548221]Zostało mi raptem kilka kosmetyków, które średnio mi pasują, do zużycia i bardzo niewiele z wish-listy do zakupienia, więc myślę, że razem z grudniowym raportem zaprezentuję Wam mój zbiorek marzeń ![]() O, super. ![]() ![]() Mi jeszcze trochę brakuje do zbiorku marzeń. ![]() Cytat:
A właśnie, bo wczoraj zapomniałam - cudowną sobie wybrałaś suknię. ![]() Cytat:
![]() A na fotki czekam. ![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1706 |
Zakorzenienie
|
Właśnie zużyłam ostatni pełnowymiarowy produkt w tym miesiacu - maseczke stymulującą z avonu.
Dziś mały dzień spa. Zaraz zrobie sobie maseczke zwężającą pory a potem maseczke na włoski i peeling kawowy ciała ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1707 |
Zakorzenienie
|
Witam po dłuższym niepisaniu, choć czytałam Was codziennie
![]() Gratulacje, zużycia idą Wam fenomenalnie ![]() Eirenn, swój zbiorek marzeń masz już w zasięgu ręki, super ![]() U mnie natomiast chyba nawet nie będzie raportu zużyć w tym miesiącu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dzisiaj przybył mi tusz Supershock w tygrysi wzorek ![]() cuciola, ja też już widziałam ten film, ale jakoś nie zrobił na mnie wrażenia. Dużo gorszy niż jedynka, która także mnie nie powaliła, ale to pewnie dlatego, że sagę czytałam już dość dawno temu - jakieś półtora roku - i filmy przegrały konfrontację z moją wyobraźnią ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1708 |
Zakorzenienie
|
Chyba nic już się nie zmieni ,zatem wklejam mój bilans
![]() KUPIONE :
OTRZYMANE:
ZUŻYTE
ZUŻYTE PRÓBKI :
WYMIANA:
ODDANE
#1709 |
Zakorzenienie
|
cisza ...wszyscy Andrzejki świętuja a ja w domu
![]()
#1710 |
Zadomowienie
|
nie martw się, ja też w domu
![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:03.