|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#541 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Kupę czasu się już znamy, ciągle siebie dość nie mamy- PM 2008 :)
Cytat:
2. Ciekawe co ma na myśli, śmiejąc się z tego...hm ![]() 3. K...wa mać i to jest dobre pytanie. Moi rodzice do szczupłych osób nie należą, a moja mam zawsze powtarza, że też taka była. Sama czasem sie dziwię, że waga w miejscu stoi, bo jak się kładę do łóżka to wtedy mam największą wyżerkę słodyczową. Nie wiem po kim to mam i na jak długo jeszcze...ale wcale mi to nie przeszkadza... ![]() Ja natomiast zawsze meżowi mówię, poczekaj aż będę po ciąży, to wtedy pogadamy o mojej figurze. No i na nim to nie robi wrażenie, całe szczęście. ![]() koteczku no to przezkolenie do przodu ciagle, do przodu. ![]() Ty wstydliwa? ... to Ty mnie nie widziałaś. Ha! ![]() JA się rumienię zaraz, no ale cóż ...jak to mówią-sam urok, czy coś. ![]() Symuluj, bo CIę nakryją i dopiero bedzie akcja. ![]() Czy ja nie powinnam już spać? ![]() ..jak napisała tak zrobiła. DObranoc Ż u c z k i . |
|
|
|
|
#542 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Czesc laski
widze ze na watku ruch jak w paryzu sie zrobil a nasza Czekoladka dodaje watkowi extra emocji w postaci wyciskania łez ze smiechu ![]() chcialam sie pochwalic ze tż zabral mnie wczoraj do super kawiarni i spedzilismy potem mily wieczor ![]() Cytat:
wydaje mi sie ze tak a album mam tez na wizazu zalozony Cytat:
to trzba opic 4 kolka Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|
#543 |
|
Zakorzenienie
|
Witam
![]() Nie mam weny... |
|
|
|
#544 |
|
Zakorzenienie
|
|
#545 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#546 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() to udanych zakupow zycze
|
|
#547 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wogole ile to ja rzeczy bym chciala musze jakies jeansy kupic i jakies botki wygodne bym chciala, kilka bluzek,sweterkow...
|
|
|
|
|
#548 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#549 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ciagle sie dopominam... juz teraz mam scisk na maksa i polowa rzeczy jest u meza w szafie
|
|
|
|
|
#550 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc wieczorkiem
![]() niedawno wrocilam do domu, wszamalam na szybko zurek i lece pod prysznica bo strasznie mnie lepetynka boli ![]() w pracy coraz lepiej, oswajam sie z "otoczeniem", mam nadzieje ze bedzie coraz lepiej bo jeszcze troszke sie gubie ![]() Buziaczki Robaczki |
|
|
|
#551 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() Dawid chory, ma zapalenie ucha, do tego strasznie niespokojnie śpi, wierci się i wybudza ze snu ![]() Cytat:
![]() ad. 2 Cytat:
![]()
|
|
#552 |
|
Zakorzenienie
|
Hej babole
![]() a co tu znowu tak pusto???mam wrazenie ze zawsze jak ja mam czas na wizaz to tu swieci pustkami tu a jak mnie mnie nie ma to potem mam kilka stron do nadrobienia
|
#553 |
|
Zakorzenienie
|
Hej żonki
![]() Kurde nic specjalnego sobie nie kupilam Tydzien temu jak byam w tym sklepie to kilka rzeczy mi sie podobalo ale nie mialam kasy, m.in taki sliczny ciemnoniebieski golfik wiazamy w pasie i co ![]() Ale to nic za tydzien w niedziele jedziemy z malzem puscic troche gotowki do wiekszego miasta ![]() Malutka biedn Dawidzio, ucaluj go od cioteczki z zagramanicy Kotus na pweno z czasem bedziesz mistrzynia w pracy Czekoladko ostatnio wogole cos dziewczynki co niektore sie wogole nie pokazuja i nasz watek zamarl... ja niestety nie mam jeszcze neta w domu a z checia bym bywala tu czesciej... |
|
|
|
#554 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja tez tak mam jak cos mi sie podoba to nie mam kasy a jak juz chce to kupic to nie ma ![]() buziaczek przekazany-wlasnie ucina sobie drzemke w lezaczku
|
|
#555 | |
|
Wtajemniczenie
|
cześć !
Cytat:
a ja nie gadam z mężem, siedze w domu, mąż poszedł na imprezkę, a ja zostałam z Agatką, górą prasowania i tymi durnymi sąsiadami z dołu którzy jak co sobota imprezują
|
|
|
#556 | |
|
Zakorzenienie
|
Cześć Dziewczyny
właśnie się wykąpałam, łepetynkę umyłam, maseczkę na twarz nałożyłam i idę się legnąć koło męża na łóżko. Cytat:
|
|
|
#557 |
|
Zakorzenienie
|
czesc
wlasnie wrocilam ze sklepu poniewaz moj malzon jest dzis w pracy do 22 (a w domu bedzie najwczesniej o 23:00 ) to nie idziemy nigdzie na andrzejki. Poza tym nie mam nastroju bo dzis byl pogrzeb prababci Kupilam piwko, chipsy zaraz bede robic pizze, przyjdzie moj brat (z pokoju obok jakby co to zapraszam do nas ![]() a no i zapomnialam zaraz biore sie za pieczenie ciasta dla mezusia
Edytowane przez kotekk81 Czas edycji: 2009-11-28 o 19:24 |
|
|
|
#558 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Ja jestem jakoś w bojowym nastawieniu, bo nie mogę @ dostać, wiem, że to zapewne przez ostatnie przeziębienie, antybiotyki, stres w pracy. Organizm mi się rozregulował .Życzę miłego wieczoru ![]() P.S. [']
|
|
|
#559 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczynki nie bede sie zbytnio rospisywac bo czasu malo. Wlasnie szykuje sie na imprezke. Wyszlam z mama na zakupy i ... kupilam pare szmatek.... brazowa tuniczke, szara tuniczko-sukienke, bluzeczke przyszlosciowa (bo jest ciut za duza ale maz mi nie pozwolil jej zwezic bo brzuszek moze sie kiedys zmiesci ), czarnego T-shirta, ekstra czape ( ktora maz juz mi zabral
), rajstopki, koszulke do spania i .... czerwony gorsecik . mrrryyyyy Katarzinko Super Cie widziec Martus. Rozregulowany organizm... jej wiem cos o tym moj ostatnio tez to wykazal Kotek no to imprezka sie szykuje ![]() Czekoladko masz racje nasz watek ma zastoj, no ale tak czasem bywa. Malutka jak tam Dawidzio? Paulinko nie przejmuj sie ja tez czasami wracam ze sklepow z niczym..... Na pewno uda ci sie cos upolowac No dobra dziolszki zbieram sie bo jeszczem nie wyszykowana a wszyscy sie juz krzataja.... Bo wiecie idziemy cala rodzina na impre.... Ach uwielbiam nasza paczke.... bedzie sie dzialo.... |
|
|
|
#560 | ||||
|
Zadomowienie
|
Heyjka
Ja dzisiaj na wagarach - siedzę cały dzień na forach budowlanych ![]() Znalazłam sobie cudny prezent jaki kcem od mikołaja http://www.megamajster.pl/akumulator...b10-d948d14f03 Małż jak zobaczył to ![]() No i znalazłam jeszcze cosik, ale nie wiem jak się wyrobię kasowo - chciałabym rzucić na ścianę za mebelkami w kolorze klonowym płytki ceglane - pozostałe ściany będą szare jak na fotce 2 - wiem , że to dość odważna kompozycja ale ja uwielbiam takie klimaty wklejam fotkiCytat:
![]() Zauważyłam, że z wiekiem ten skan się pogłębia, aż strach pomyśleć jaką ja babcią będę Ja mam dwie mogę Ci jedną pożyczyć Cytat:
Cytat:
- powycinaj mu dziury w skarpetkach - posklejaj majtki kropelką - buty przyklej do podłogi - jego szczoteczką do zębów wyczyść sedes - a jak wróci mocno skacowany to posłuchaj sobie muzyki ale tak głośno .... A na imprezujących sąsiadów moja wiekowa sąsiadka znalazła sposób ..... po głośnej imprezie, którą zkończyli o 3 nad ranem babcia-sąsiadka na full o 6 rano nastawiła radio maryja ![]() Cytat:
Bo mój wrzeszczy jak mnie widzi w zielonej ..... |
||||
|
|
|
#561 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
a na dodatek moj tż to Andrzej -pewnie cosik lykniemy jak wroci-czeka na mnie Campari jak ktoras chce to zaraz robie drina ![]() Cytat:
Cytat:
udanej zabawy Cytat:
haha juz wyobrazilam sobie ciebie jako babcie i pasujesz mi na 10!!: http://www.joemonster.org/art/12882/...sz_na_co_dzien
|
|
#562 |
|
Zadomowienie
|
![]() Miotam się z jakimiś testami on line, których nie chce mi się robić i tak myślę wskoczę na wizaż i pogadam ...... a tu oooo pusto ...... no dobra to idę do tych testów
|
|
|
|
#563 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a co za testy robisz??? IQ?
|
|
#564 |
|
Zadomowienie
|
Oj Ty moja słodka czekoladko - za IQ nawet się nie biorę coby się nie zdołować - zaleceniem po teście IQ byłoby długotrwałe leczenie w psychiatryku
Na moich studiach oprócz zajęć stacjonarnych muszę zaliczyć tzw dwa przedmioty ogólnouniwersyteckie - część jest w formie stacjonarnej (niestety w godzinach mojej pracy) ale tez są na platformie internetowej ..... no i właśnie się "bujam" z takimi dwoma, gdzie testy są tak skonstruowane, że nawet mając przed sobą wszystkie materiały głowisz się nad rozwiązaniem. Własnie jeden zrobiłam - 5 punktów na 6 możliwych dostałam ..... wiem wiem kujon Ogólnie to mocno mnie rozczarowały te studia doktoranckie ..... wszyscy czujemy się tam traktowani jak piąte koło u wozu ..... podsyłają nam profesorów który np twierdzą, że deficyt budżetowy jest bardzo pozytywnym zjawiskiem
Edytowane przez czekoladka79 Czas edycji: 2009-11-29 o 16:00 |
|
|
|
#565 |
|
Rozeznanie
|
hello
![]() ja juz po spacerku i tresurze, po obiadku i teraz odpoczywam po psiura zmachany chrapie ![]() pokaze Wam mojego potworka ![]() zdjecia z wczorajszej tresury i spacerku po lesie
...obmyśliłam dla nas dobry plan, razem zestarzejmy się, wciąż tak mało jest dobranych par. Nie ma sensu szukać już, z nikim wcześniej nam nie było tak. Szansę mógł nam dać sam Bóg... 16.08.2008 http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20080816020113.png |
|
|
|
#566 |
|
Rozeznanie
|
i jeszcze kilka jak nie macie nas jeszcze dosc
...obmyśliłam dla nas dobry plan, razem zestarzejmy się, wciąż tak mało jest dobranych par. Nie ma sensu szukać już, z nikim wcześniej nam nie było tak. Szansę mógł nam dać sam Bóg... 16.08.2008 http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20080816020113.png |
|
|
|
#567 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
aaaaa rzeczywiscie mega mozg masz skoro tyle punktow
|
|
#568 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, szybko wchłonęła jak krem do buzi .No jasne, jedna krecha .
|
|
|
#569 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() Jejciu jakie tu ostatnio puuuustki można wejść raz na tydzień i przez pół godziny wszystko nadrobić u nas choróbska cd, ale widać oznaki zdrowienia ==> godzina kotłowni w łóżeczku Wszystkim imprezującym życzę udanych andrzejek, a pozostałym przesyłam wirtualnego ![]() Cytat:
![]() ad. 2 ucałowany Cytat:
jak wróciCytat:
![]() ad. 2 powoli zdrowieje Cytat:
![]() ad. 2 a nie bo 3 ![]() ad. 3 dla babci, teraz wiadomo po kim jesteś taka szalona milusi ten potworek
|
|
#570 | |||
|
Wtajemniczenie
|
heloł
poszedł sam, bo to była ta jego impreza z pracy na którą musiał (jak to stwierdził) iść, a poza tym matka karmicielka musiała zostać z Agatką Cytat:
babski wieczór był - Agatka usnęła, a ja wziełam sie za górę prasowania, ale potem dłuuugaśna kąpiel pełna piany, maseczka i takie tam Cytat:
a co do radia maryja - hmm moze w przyszły łykend spróbuję to będzie pierwszy raz jak zapuszczę to "zacne" rAdio ![]() taak, już się wcześniej na to zaliłam Cytat:
dobrze, ze już zdrowiejecie a unas od wczoraj piernikam pachnie - wczoraj zostały upieczone, co by do świąt zmiękły - ech kocham te święta no i wreszcie się zmobilizowałam i zaczęła drukowac doktorat, co by go zawieść do promotora
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:02.

Milo bylo

) to nie idziemy nigdzie na andrzejki. Poza tym nie mam nastroju bo dzis byl pogrzeb prababci 

...... no dobra to idę do tych testów