|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4831 |
Zakorzenienie
|
Dot.: CZY MAJOWE CZY CZERWCOWE, NASZE DZIECI są BOMBOWE! 2009 cz III
Właśnie wybierałam zdjecia dla Ani i znlazłam fotki zaproszeń na chrzest Milusi,to tak a propos wczorajszego tematu
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4832 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4833 |
Zakorzenienie
|
Cinka kurcze chyba mi cie brakowało,z naciskiem na chyba
![]() ![]() ![]() Msza z chrztem tylko 40min ![]() ![]() Coś tam z Ninulką pokombinuję,a przynajmniej sprobuje,Anię 4891 namów,ona fajne rzeczy robi ze zdjęciami,np: matki rozrywa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4834 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Przyznam, ze i ja lubie kombinowac z kartkami, sprawia mi to frajde, ale troche mi brakuje do tego aby robic tak ladnie jak ty. A znasz sklep Hobbycraft? Ja uwielbiam tam chodzic, razem z tz bysmy mogli tam spedzac cale dnie, ba! my bysmy mogli tam zamieszkac! ![]() kiedys postanowilismy, ze jak wygramy w lotka to kupimy sobie caly ten sklep ![]() Moje dziecie zasnelo na jakis czas, to mam chwile odpoczynku, czyli nicnierobienie.
![]() |
#4835 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:41 ---------- Poprzedni post napisano o 21:39 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4836 |
Zadomowienie
|
Hej laseczki
![]() A ja dzisiaj miałam jedyną wolną sobotę bo teraz każda będzie spędzona na uczelni az do marca ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() poiglocik - super rymowaneczka ![]() male - łooooo rany jakie u was postepy ![]() ![]() Ursull - kobito czy ty się wysypiasz czy na jakies prochy bierzec żeby normalnie funkcjonowac, Tż nie grozi Ci odcięciem netu? bo wiecznie tu jesteś ![]() ![]() ![]() ![]() iwciag - tej tylko ptaszki w głowie i to te ktore sztywnieja z wrażenia ![]() ![]() ![]() Illbanka - nie wyciagaj publicznie moich poczynań bo sie spale ze wstydu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DORIS - te bileciki na koncert to pomysł Tż? jak tak to mega z niego roamntyk ![]() ![]() blondynkapoznan - ale Oli wygląda dorośle, fajowy chłopczyk. milena - cosik sie chłopeczki zaczepiały ale tak to bawili sie osobno, jeszcze troche i będa szalec. A z sąsiadka juz wyrywaja sobie zabaweczki, tzn, narzeczona taka parzna na jego zabawki ![]() ![]() DIDI - no to będziesz przezywała ciążę bratówki, fajnie bo moja nie chce mimo że bracik zwarty i gotowy na tatusiowanie ![]() ![]() ania - może odpadna Ci jakieś zajęcia, może, może cosik sie uda ![]() ![]() ![]() Cinka - ty nam tu nie ściemniaj że tak nie lubisz swej szacownej, kochanej teścióeki tak często tam bywasz i pewnie jadaczki się wam nie zamykaja tak sobie opowiadacie ![]() STO LATEK DLA NIKOLKI GUZICZKA I BRYANKA ![]() To uciekam gnic bo rano na uczelnie mykam, DOBRANOCKA ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4837 |
Zakorzenienie
|
Ania Polsat a nie masz ochoty pobawić sie w przeróbki na tym watku:
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=364889 Fajna praktyka,bo często musisz zrobić konkretne rzeczy. Fotki wysłałam ![]() ---------- Dopisano o 21:56 ---------- Poprzedni post napisano o 21:50 ---------- Marika szczerze to się nie wysypiam ![]() ![]() ![]() ![]() Fajnego masz TŻta,a co na obiadek zrobił? ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:58 ---------- Poprzedni post napisano o 21:56 ---------- Rumianku cześć ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4838 |
Zadomowienie
|
ni cholery za Wami nie nadążę, nie nadrobiłam starych zaległości, pojawiły się nowe, chyba muszę się od Was wypisać :/
zaczekam aż zaczniecie nowy wątek i postaram się tam pojawić na początku ;P buziaki dla tych co za mną tęskniły, na pewno choć jedna się znalazła :P |
![]() ![]() |
![]() |
#4839 | ||||||||
Wtajemniczenie
|
Dobry wieczór
![]() Mały dzisiaj od godziny 9 rano do czasu kąpieli o 19 spał niecałą godzinę ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ad. 2 jak słodko wyglądają fotki maluszków z ząbkami ![]() Cytat:
![]() ad. 2 jak fajnie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ad. 2 toś mi dała teraz do myślenia ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#4840 |
Zakorzenienie
|
Dobry wieczor
![]() Bryanek juz spi ![]() ![]() ![]() ![]() Dziekujemy za zyczonka Tz jtro i pojutrze ma wolne wiec moga zaginac ![]() ale po tych dniach wroce i wkleje zdjecie wlosow ![]() ursull ale ty jestes kreatywna i uzdolniona ![]() ![]() marika to dobrze ze sobota wolna ojj bidulko ![]() a tz bedzie mial robote z rana najlepsza na kaca jest....PRACA ![]() cinusiowa cos tu smierdzi.. oooj i to jak Obawiam sie ze wiekszosc naszych tztow .. kombinuje cos na boku z mamuskami... ![]() ![]() male szoook jaki skubaniec i spryciulek ![]()
#4841 | |||
Raczkowanie
|
Dobry wieczór
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() utalentowana Mamusia ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cinusiowa wypróbowałas już mleczko AR? I jak Nina zareagowała? Marika ![]() ![]()
Kubuś-moje szczęście (3.05) ![]() Edytowane przez milena07 Czas edycji: 2009-11-30 o 21:24 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4842 | ||||
Zakorzenienie
|
Ludu ale jestem głupek
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() 2. Tak zaproponowałam, bo za zapalenie ucha podobno odpowiedzialne są bakterie pneumokoków. Moja siostrzenica ma... ![]() Tu o pneumokokach i zapaleniu uszka: http://www.pneumokoki.pl/zapalenie_ucha_srodkowego Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:28 ---------- Poprzedni post napisano o 23:25 ---------- Kupiłam mojej 2,5 letniej chrześnicy Emilci (tej od pneumokoków ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4843 |
Zakorzenienie
|
ja wiem cinusiowa jaki mis!
![]() ''odwiedz prosze dzisiaj myszki oraz misia bawmy sie czemu nie co tam u was dzieci jak tam wam leci... jeszcze raz prosze was na zabawe czas w tym niebieskim domu skiezyc lap z balkonu .''... itp.. ' ![]() ![]()
#4844 |
Zakorzenienie
|
Cinuś takie coś ci na szybko zmontowałam,w różnych odsłonach
![]() ![]() Jak chcesz oryginały to ci wyslem na maila ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4845 |
Zakorzenienie
|
Rumiankowa
![]() ![]() Malutka no to ![]() ![]() Poiglotku ![]() Milena coś podejrzanie dużo nas łączy,uważaj na moją Eve,ona jest bardzo zazdrosna ![]() ![]() ![]() Cinka a sprobujesz powiedzieć kiedyś do niej "pani wiedźmo"? ciekawam reakcji ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4846 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie wiem, bo ostatnio za miła się robię ![]() ![]() ![]() ![]() aaaa i dziękuję za kartki ![]() ![]() meil mój masz ![]() Edytowane przez cinusiowa Czas edycji: 2009-11-28 o 23:19 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4847 |
Zakorzenienie
|
Dziewuszki macie pozdrówki od Haruno,choruje biedactwo i Danielek też był chory,a do tego trzeci ząbek mu się wyżyna.Ania ma doła i na Wizaż nie wchodzi.Trochę ją postrofowałam,wiec może szybciutko tu wróci
![]() Cinka popróbuję i pewnie da się zrobić,jak nie jak tak,wszystko da się zrobić ![]() ![]() ![]() Edytowane przez ursull Czas edycji: 2009-11-28 o 23:27 |
![]() ![]() |
![]() |
#4848 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Chodzi mi o osobne kartki "Ninka z rodzicami" i "rodzina XYZ" ![]() ![]() Boska jesteś ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4849 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Oj wymagajaca baba z ciebie,pokombinuję.Powied z mi teraz czy chcesz wszystkie wersje poprzerabiane czy jakąś konkretną? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4850 |
Zakorzenienie
|
To ja
![]() Wiem, ze nikt za mna nie tesknil wiec nikomu nie odpisuje ![]() ![]() ![]() Przeczytalam wszystko i obejrzalam zdjecia i kartki ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4851 |
Zakorzenienie
|
Cinuś poswięciłam się i zrobiłam jeszcze takie o różne warjacje.Powiedz czy ok i które chcesz?
![]() Eve ty leniuchu ![]() ![]() ![]() Dla zaintrygowanych faktem,że ja jeszcze tutaj,przypominam,że to nie nałóg,ale na TŻta czekam,aż z impry wróci ![]() W związku z tym ogłaszam się jako pierwsza dzisiaj ![]() Dzień dobry i dobranoc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4852 |
Zakorzenienie
|
Wciąż czekam na TŻta,więc dzieło stworzyłam,bo mi się nudziło.Czasem się zastanawiam,jak to możliwe,że taka zdolna i kreatywna jestem i mam same genialne pomysły,a się tym nie chwalę i wielką skromnością się cechuję
![]() Oto dzieło wiekopomne: Wizażyk Ledwo oczęta swe otwieram Od razu pędzę do komputera I naciskam dwa przyciski, Potem za pomocą myszki Coś tam w Internecie gmeram I wizażyk se otwieram. Długo dzisiaj będę siedzieć, By o nocy opowiedzieć. Ile karmień,ile wstawań I dla kupki wielkie brawa. Potem ploty do wieczora Aż kąpania przyjdzie pora, Po kąpaniu i karmieniu Dzicię śpi mi na ramieniu, A ja na wizażyk pędzę By spałować wszystkie jędze. I tak dzień mija wspaniały Na wizażu spędzon cały. Dla wizażu oddam głowę, A to moje motto nowe: Wizaż broni,Wizaż radzi, Wizaż nigdy cię nie zdradzi!!! ![]() ![]() ![]() Edytowane przez ursull Czas edycji: 2009-11-29 o 02:11 |
![]() ![]() |
![]() |
#4853 |
Zadomowienie
|
doczytałam, że nikt za mną nie tęsknił, jak mnie nie było
![]() ![]() jedna Cinusiowa, która wspomniała moją córę ![]() Ursull - jesteś boska ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4854 |
Raczkowanie
|
Dzień dobry
![]() Jeżu, noc mieliśmy do ![]() A wczoraj oglądaliśmy z menszem film – „Zapowiedź” – strasznie się rozczarowałam. Początek – super, ale im bliżej końca... ![]() ![]() Blondynkapoznan – a to przepraszam, skoro wszyscy twierdzą, że Olivierek to cała mamusia, to na pewno mają rację ![]() Milena - ![]() ![]() ![]() ![]() Didi - ![]() ![]() Aniu – no jak to? ![]() ![]() ![]() Ursull – Marika na Twój temat? Eee, nic nie mówiła. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Male – a ja nie umiem tego filmiku z Filipkiem odtworzyć. Dlaczego? ![]() Marika - ![]() ![]() ![]() Malutka – ![]() Haruno – dużo zdrówka dla Was. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4855 |
Zakorzenienie
|
yo
![]() ja z nina na kolanach wiec tylko czytam.... ursull kartki cudne i nie potrafie sie zdecydowac ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4856 |
Rozeznanie
|
dzien dobry
![]() wczoraj mialam gosci calutki dzien - przyjechali z Gdanska specjalnie Szymka i jego mame zobaczyc pojechali poznym wieczorkiem ![]() ![]() mnie tez sie dzis nic nie chce nawet pisac - wybaczcie ![]() ![]() pozdrowie wiec Was wszystkie i dam Wam caluska ![]() i musze isc chalupke ogarnac ![]() no i oczywiscie ![]() ![]()
Szymuś 04.06.2009 Dominik 08.10.2011 ![]() Edytowane przez iwcia dens Czas edycji: 2009-11-29 o 08:38 |
![]() ![]() |
![]() |
#4857 |
Raczkowanie
|
Moje dziecko dzisiaj kończy pół roku może jakieś życzenia
![]() ![]() Ursull kartki sliczne masz talent kobieto ![]() ![]() mam nadzieje że zdjęcie Julki w stroju mikołaja doszło Edytowane przez Anja1986 Czas edycji: 2009-11-29 o 09:56 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4858 |
Wtajemniczenie
|
Dzien dobry!
Ja tylko na momencik... Będą same pochwały: Male jestem pod wielkim wrazeniem zdolnosci Filipka ![]() Wczoraj razem z tztem ogladalismy filmik i nawet dzisiaj przy sniadaniu jeszczego podziwialismy! Jest niesamowity i wyprzedzil wszystkie nasze bąble!!! Ursull kartki piękne...tez na miejscu cinusiowej nie wiedzialabym ktora wybrac... Wiersz super... A teraz spi kochana i odpoczywaj po zarwanej nocy ![]() ![]() A TO DLA WSZYSTKICH ![]()
#4859 |
Zadomowienie
|
Cinka - "Jedzo"?
![]() ![]() No i wiedzialy matczyska jak sie pozbyc mnie z forum ![]() ![]() ![]() Wroce jak sie obrobie - za miesiac ![]() ![]() Ursull - a Ty wiesz jak np wymazac cos z bluzki? Zeby byla gladka bez napisu. Do tego jeszcze nie doszlam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4860 |
Zakorzenienie
|
Milenko dopiero zobaczyłam Twoją wiadomość... dlaczego ja ją wcześniej przeoczyłam
![]() Tak, Nina dostaje już mleczko Bebilon A.R. i muszę powiedzieć, że bomba ![]() ![]() Yyyy, że co??? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:50.