Wszystko o Avonie - część 8 - Strona 69 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-11-29, 11:52   #2041
andziat
Zakorzenienie

Dot.: Wszystko o Avonie - część 8

Cytat:
Napisane przez 19patka88 Pokaż wiadomość
Dziewczyny czy która z was ma moze torebke yoko?? Bo własnie zastanawiam sie nad jej zakupem.Prosze o jakies zdjecia.
przeszukaj forum, wpisz jej nazwę w wyszukiwarkę i pokażą się posty na temat tej torebki, wiele razy o niej pisałyśmy, zawsze były to pochlebne opinie, zdjęć jeszcze nie ma.
Kolor w katalogu wygląda na czarny, napisali, że jest kobaltowy i faktycznie jest taki kobaltowy, ciemno-grafitowy z odcieniem pięknego granatu, lśni bo taka jakby trochę lakierowana jest i ma efekt krokodylej skóry jak to napisali w katalogu, na prawdę jest boska, polecam, jest porządna i bardzo elegancka. Zapinana na suwak, wydaje się porządny. Spora, A4 na pewno się zmieści w środku. Dziewczyny pisały te, że można ją nosić zarówno w ręku jak ina ramieniu.
andziat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-29, 11:54   #2042
hypnotized28
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Yen.not Pokaż wiadomość
A ile czasu ją masz?;> Może Ci się dopiero złamie ;-))
Mam tą szczotkę odkąd wprowadzili te składane z lusterkiem (nie pamiętam kiedy dokładnie to było) noszę ją w torebce i jak dotąd na szczęście się nie złamała.

Cytat:
Napisane przez Innesia Pokaż wiadomość
Hej dzieweczki Nie wiem czy mogę Wam psuć humor w tak cudowny sobotni poranek, ale musze się pożalić. Mam avonowego doła. Dlaczego? Otóż ja chciałabym się rozwijać, spotykać z innymi konsultantkami, tworzyć grupę, zwiększać sprzedaż, chodzić na szkolenia, awansowac itp itd. Tym czasem nie mam kontaktu ze swoją LS, OMS ani żadną inna dziewczyna, ktora ma podobne pragnienia. Poczytałam sobie ostatnio z ciekawości blog Oriflame i tam młode dziewczyny prześcigają się w zdobywaniu tutułów dyrektorskich i mają z tego frajdę, ale wspierają się nawzajem.. a ja... w miejscu stoję
Wiem, wiem...trzeba się samemu wysilać i wykazywać inicjatywę, ale chciałabym mieć jakąś "grupę wsparacia", punkt zaczepienia...może są tu jakieś rowojowe dziewczyny z BIAŁEGOSTOKU!!
PS. jestem konsultantka dopiero od czerwca..
Ok. już mi lżej... wygadałam się.

zaczynam mieć pomysły jak to zmienić
Innesio od niedawna mieszkam w Białymstoku i powiem Ci szczerze, że odkąd przeprowadziłam się tu z Olsztyna to bardzo ciężko idzie mi praca z Avonem...nie dość że trudno mi powiększyć grono klientek, stare zamawiają coraz mniej to jeszcze coraz częściej zdarzają mi się jakieś nieprzyjemne sytuacje z firmą (chociażby ostatnio cała paczka zapaćkana niezakręconym kremem i uszkodzona zawieszka USB EL). W Olsztynie radziłam sobie o wiele lepiej, miałam wysokie zamówienia i problemy z paczkami i kosmetykami też raczej się nie zdarzały. Co do współpracy z LS i OMS z Białegostoku niestety się nie wypowiem, ponieważ moja LS jest z Olsztyna i zawsze miałam z nią dobry kontakt, zapraszała mnie na szkolenia, pomagała w awansie na LS, często się spotykałyśmy i zawsze mogłam na nią liczyć.
hypnotized28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-29, 12:02   #2043
Innesia
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez hypnotized28 Pokaż wiadomość
Mam tą szczotkę odkąd wprowadzili te składane z lusterkiem (nie pamiętam kiedy dokładnie to było) noszę ją w torebce i jak dotąd na szczęście się nie złamała.

Innesio od niedawna mieszkam w Białymstoku i powiem Ci szczerze, że odkąd przeprowadziłam się tu z Olsztyna to bardzo ciężko idzie mi praca z Avonem...nie dość że trudno mi powiększyć grono klientek, stare zamawiają coraz mniej to jeszcze coraz częściej zdarzają mi się jakieś nieprzyjemne sytuacje z firmą (chociażby ostatnio cała paczka zapaćkana niezakręconym kremem i uszkodzona zawieszka USB EL). W Olsztynie radziłam sobie o wiele lepiej, miałam wysokie zamówienia i problemy z paczkami i kosmetykami też raczej się nie zdarzały. Co do współpracy z LS i OMS z Białegostoku niestety się nie wypowiem, ponieważ moja LS jest z Olsztyna i zawsze miałam z nią dobry kontakt, zapraszała mnie na szkolenia, pomagała w awansie na LS, często się spotykałyśmy i zawsze mogłam na nią liczyć.

No witaj! To może nam się uda zmienić nieco oblicze tego co sie dzieje w naszym mieście, jeżeli chodzi o Avon. ja się jeszcze nie poddaję. Tym bardziej, że zauważ, że mamy chyba w naszym mieście spore pole do popisu! Mimo, że jest cięzko to myslę, że może być dobrze. Tylko trzeba dobrze i profesjonalnie zaplanowac działalność. Szkoda, że nie jesteś LS( a nie, chyba jednak jesteś). A może ja powinnam o tym pomysleć. Mam sporo energii i pomysłów, ale nie mam z kim się nimi dzielić.

I dziękuję za wszystkie wypowiedzi odnośnie mojego "problemu". Jak zwykle jesteście niezawodne!

Edytowane przez Innesia
Czas edycji: 2009-11-29 o 12:04 Powód: ogólne pokręcenie posta
Innesia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-29, 12:08   #2044
patusia22
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez LadyBird6 Pokaż wiadomość
Witamy na forum.
Demo możesz zawsze zamówić ,tylko 1 sztukę z każdego rodzaju, tylko z netto jeszcze nie ,dopiero po pierwszym zamówieniu.

dlaczego nowe konsultantki z oferty netto nie mogą zamawiać produktów w I zamówieniu
patusia22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-29, 12:12   #2045
emza
Rozeznanie

rozmawialam wczoraj z kolezanka, ktora jest u tej samej liderki co ja. dzwonila do niej i powiedziala, ze do konca roku musza sie spotkac zeby jej podpisala oswiadczenie, ze w k1 i k2 zlozy zamowienie powyzej 150zl. powiedziala jej, ze to wyszlo odgornie. wiecie cos na ten temat? ta moja kolezanka jest troche za bardzo ufna. Niech tylko ta liderka zadzwoni do mnie z takim textem...
emza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-29, 12:16   #2046
hypnotized28
Raczkowanie

Cytat:
No witaj! To może nam się uda zmienić nieco oblicze tego co sie dzieje w naszym mieście, jeżeli chodzi o Avon. ja się jeszcze nie poddaję. Tym bardziej, że zauważ, że mamy chyba w naszym mieście spore pole do popisu! Mimo, że jest cięzko to myslę, że może być dobrze. Tylko trzeba dobrze i profesjonalnie zaplanowac działalność. Szkoda, że nie jesteś LS( a nie, chyba jednak jesteś). A może ja powinnam o tym pomysleć. Mam sporo energii i pomysłów, ale nie mam z kim się nimi dzielić.

I dziękuję za wszystkie wypowiedzi odnośnie mojego "problemu". Jak zwykle jesteście niezawodne!
Niestety nie jestem LS, próbowałam ale niestety trafiłam okres wakacyjny i się nie udało Ale jeśli będziesz potrzebowała jakiejś pomocy, rady albo tak po prostu pogadać to polecam się na przyszłość. W Avonie jestem od ponad 3lat wiec wiem już co nieco Poza tym widząc Twoje podejście myślę, że faktycznie powinnaś spróbować zostać LS
Co do Białegostoku pole do popisu jest jednak nieco ograniczone (przynajmniej wśród klientek będących na studiach) spotkałam się już z wieloma dziwnymi praktykami innych konsultantek, których ja nie stosuje jak chociażby stały upust 30% na wszystkie kosmetyki lub chociażby zakupy kosmetyków avonu na allegro.
Pozdrawiam
hypnotized28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-29, 12:24   #2047
LadyBird6
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez patusia22 Pokaż wiadomość
dlaczego nowe konsultantki z oferty netto nie mogą zamawiać produktów w I zamówieniu
Tak było dawniej i zapewne jest do dzisiaj, takie są przepisy i koniec, niestety....

---------- Dopisano o 12:24 ---------- Poprzedni post napisano o 12:21 ----------

Cytat:
Napisane przez emza Pokaż wiadomość
rozmawialam wczoraj z kolezanka, ktora jest u tej samej liderki co ja. dzwonila do niej i powiedziala, ze do konca roku musza sie spotkac zeby jej podpisala oswiadczenie, ze w k1 i k2 zlozy zamowienie powyzej 150zl. powiedziala jej, ze to wyszlo odgornie. wiecie cos na ten temat? ta moja kolezanka jest troche za bardzo ufna. Niech tylko ta liderka zadzwoni do mnie z takim textem...
Zapewne chodzi o tzw. 5 kwartał.
Tak, Liderzy mają za zadanie spotkać sie z każdą konsultantką.....
Dokładniej napiszę Ci na PW
Za rządów Tomka było inaczej , obecny duży szef ma inne pomysły, być moze i dobre.....

Edytowane przez LadyBird6
Czas edycji: 2009-11-29 o 12:26
LadyBird6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-29, 12:26   #2048
Innesia
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez hypnotized28 Pokaż wiadomość
Niestety nie jestem LS, próbowałam ale niestety trafiłam okres wakacyjny i się nie udało Ale jeśli będziesz potrzebowała jakiejś pomocy, rady albo tak po prostu pogadać to polecam się na przyszłość. W Avonie jestem od ponad 3lat wiec wiem już co nieco Poza tym widząc Twoje podejście myślę, że faktycznie powinnaś spróbować zostać LS
Co do Białegostoku pole do popisu jest jednak nieco ograniczone (przynajmniej wśród klientek będących na studiach) spotkałam się już z wieloma dziwnymi praktykami innych konsultantek, których ja nie stosuje jak chociażby stały upust 30% na wszystkie kosmetyki lub chociażby zakupy kosmetyków avonu na allegro.
Pozdrawiam

To ja już startuję do nieco innej grupy docelowej, gdyż jestem już jakiś czas po studiach. A klientek szukam pośród osób nieznajomych. Po prostu oferuję swoje usługi. Mam lepsze doświadczenia niż z oferowania kosmetyków koleżankom. Zresztą w pracy na przykład nie mam mozliwości sprzedawania( jestem redaktorem i jedynym moim wspólpracownikiem jest komputer). Dzięki za gotowość do pomocy! będę pamietać! A ja nie daję dziwnie wysokich upustów ale mam inne skuteczne chwyty marketingowe- Z korzyścią dla mnie i dla klientek.

A...jak zostanę LS to będę chciała by moje przyszłe KK przedkładały mi list motywacyjny przynajmniej. Bo mam zamiar stworzyć niezłą kadrę
Stary 2009-11-29, 12:29   #2049
panna mrau
Zakorzenienie

GG do panna mrau

Cytat:
Jak nie mogą? jedn moja kk w pierwszym zamówieniu wzięła coś z netto i jej to przyszło potem. Tak samo ja jak zaczynałam - w sumie sporo rzeczy wtedy zamówiłam i wszystko mi przyszło z pierwszym zamówieniem
panna mrau jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-29, 12:36   #2050
patusia22
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez panna mrau Pokaż wiadomość
Jak nie mogą? jedn moja kk w pierwszym zamówieniu wzięła coś z netto i jej to przyszło potem. Tak samo ja jak zaczynałam - w sumie sporo rzeczy wtedy zamówiłam i wszystko mi przyszło z pierwszym zamówieniem

taką informację podała LadyBird6 i też mnie to zdziwiło
nigdy wcześniej się z tym nie spotkałam

---------- Dopisano o 12:36 ---------- Poprzedni post napisano o 12:34 ----------

Cytat:
Napisane przez emza Pokaż wiadomość
byłam ostatnio na spotkaniu i też musiałam to podpisać

chodzi tylko o to by zorientowali się ile prezentów za sprzedaż za 150zł w kat.1 i 2 muszą przygotować
patusia22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-29, 12:44   #2051
LadyBird6
Wtajemniczenie

Cytat:
Tak było 3 lata temu...
Nawet otrzymując papiery do mianowania nie ma kartek z ofertami netto.
Ja moim kk ,tym nowym nie proponuje zamawiania z netto ,tak wg mnie jest bezpieczniej...
Stary 2009-11-29, 12:44   #2052
f36f09c64670dbbf8506d7b7195631196fb4f2ce_65c2c8198d77a
Konto usunięte

Cytat:
Tak, Liderzy mają za zadanie spotkać sie z każdą konsultantką.....
Dokładniej napiszę Ci na PW
Za rządów Tomka było inaczej , obecny duży szef ma inne pomysły, być moze i dobre.....
co?????
a po co???
ja nic takiego nie podpiszę-mogą mnie wywalić
f36f09c64670dbbf8506d7b7195631196fb4f2ce_65c2c8198d77a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-29, 12:47   #2053
LadyBird6
Wtajemniczenie

Cytat:
---------- Dopisano o 12:36 ---------- Poprzedni post napisano o 12:34 ---------
byłam ostatnio na spotkaniu i też musiałam to podpisać

chodzi tylko o to by zorientowali się ile prezentów za sprzedaż za 150zł w kat.1 i 2 muszą przygotować
Fajnie wam to powiedzieli ,zauważ ,nigdy wcześniej tak nie robiono i zawsze starczało prezentów.
Jednakze, dzięki za pomysł ,na pewno wykorzystam w rozmowach z kk...
Stary 2009-11-29, 12:48   #2054
Innesia
Raczkowanie

No tak, jak podpisac to się spotkać muszą. Jak trzeba pomóc to nie ma mojej LS. ( nawet nie znam tej kobiety)

Edytowane przez Innesia
Czas edycji: 2009-11-29 o 12:50
Stary 2009-11-29, 12:49   #2055
LadyBird6
Wtajemniczenie

[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;15564555]co?????
a po co???
ja nic takiego nie podpiszę-mogą mnie wywalić[/QUOTE]
Lider, który nie wykona swego zadania i nie zdobędzie tych podpisów ,to dosłownie moze być wyrzucony.
Podpisywał zresztą umowę na początku, jak zaczynał swoja działalnosć Lidera
Stary 2009-11-29, 12:57   #2056
Konto usunięte

Cytat:
Lider, który nie wykona swego zadania i nie zdobędzie tych podpisów ,to dosłownie moze być wyrzucony.
to współczuję
f36f09c64670dbbf8506d7b7195631196fb4f2ce_65c2c8198d77a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-29, 12:58   #2057
Dziewczyna822
Raczkowanie

Dziewczyny o co chodzi z tymi podpisami? Kazda konsultantka bedzie musiala podpisac cos takiego??
Dziewczyna822 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-29, 13:02   #2058
panna mrau
Zakorzenienie

GG do panna mrau

Cytat:
No dobra, ale jeśli jakaś konsultantka nie będzie chciała tego podpisać? Poza tym konkretnie wiadomo po co to ma być? I czy to będzie jakoś egzekwowane?
I w ogóle jak ma brzmieć takie oświadczenie? Moja OMS oczywiście nie powiadomiła mnie o tym obowiązku, na spotkaniu okręgu być nie mogłam, ale już nikt nie raczył zadzwonić do mnie
panna mrau jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-29, 13:10   #2059
LadyBird6
Wtajemniczenie

Cytat:
No dobra, ale jeśli jakaś konsultantka nie będzie chciała tego podpisać? Poza tym konkretnie wiadomo po co to ma być? I czy to będzie jakoś egzekwowane?
I w ogóle jak ma brzmieć takie oświadczenie? Moja OMS oczywiście nie powiadomiła mnie o tym obowiązku, na spotkaniu okręgu być nie mogłam, ale już nikt nie raczył zadzwonić do mnie
My powinnyśmy tak zrobić , aby podpisały....
Ja dostałam taką dużą tabelę z nazwiskami, numerami personalnymi itp, z miejscem na podpis...
Stary 2009-11-29, 13:23   #2060
wadercia
Wtajemniczenie

GG do wadercia

Ja nie widze problemu z tym podpisem. Przeciez to chodzi o nas.
Chca dla nas zrobic prezenty a tu widze problemy sa....

a w jaki sposob to jest egzewowane wsrod Liderow, nie mam pojecia.

wymienię

wadercia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-29, 13:25   #2061
Konto usunięte

Cytat:
My powinnyśmy tak zrobić , aby podpisały....
Ja dostałam taką dużą tabelę z nazwiskami, numerami personalnymi itp, z miejscem na podpis...
ŚMIESZNE i ty musisz jechac sama i tłumaczyć każdej co i jak i prosic aby podpisały/??
a co z OMS ona tez do swoich musi?
już sobie wyobrażam jak reagują na to paniusie KK w wieku 40i więcejwyśmieją i tyle
Stary 2009-11-29, 13:30   #2062
LadyBird6
Wtajemniczenie

[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;15565266]ŚMIESZNE i ty musisz jechac sama i tłumaczyć każdej co i jak i prosic aby podpisały/??
a co z OMS ona tez do swoich musi?
już sobie wyobrażam jak reagują na to paniusie KK w wieku 40i więcejwyśmieją i tyle[/QUOTE]
OMS robi zebranie , zwołuje swoją ekipę , tak jak i nas zwołała, wytłumaczy i każda chyba na to godzi się.
Ja już miałam spotkanie z niektórymi swoimi kk, z każdą osobno, a takzę teraz będę miała spotkania grupowe, na kilka osób, przy kawie lub piwie w kafejce w mojej dzielnicy i będa na pewno podpisy, za tydzień beędzie powtórka z grupą i spotkaniami prywatnymi.
Co tydzień musimy zdawać relację ile mamy podpisów z nazwiskami, wysyłamy mailem do OMS,a ona dalej w raporcie do swojego szefostwa

Edytowane przez LadyBird6
Czas edycji: 2009-11-29 o 13:32
Stary 2009-11-29, 13:34   #2063
Konto usunięte

Cytat:
..
Co tydzień musimy zdawać relację ile mamy podpisów z nazwiskami, wysyłamy mailem do OMS,a ona dalej w raporcie do swojego szefostwa
ZAUWAŻYŁAM ŻE teraz są też duże zmiany w okręgach łączą niektóre itd. czy jest to spowodowane cięciem kosztów?
czy OMS będą pod koniec roku wymieniane?
bo chyba zdarza sie ze niektóre nie robią planów..jak to wogóle jest z OMS które sobie nie radzą?bo nie mozna miec caly czas wyników super chyba
Stary 2009-11-29, 13:43   #2064
LadyBird6
Wtajemniczenie

[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;15565407]ZAUWAŻYŁAM ŻE teraz są też duże zmiany w okręgach łączą niektóre itd. czy jest to spowodowane cięciem kosztów?
czy OMS będą pod koniec roku wymieniane?
bo chyba zdarza sie ze niektóre nie robią planów..jak to wogóle jest z OMS które sobie nie radzą?bo nie mozna miec caly czas wyników super chyba[/QUOTE]
Jeżeli OMS nie wyrabia planów sprzedaży, aktywności kadry i jeszcze innych parametrów, porównuje się jej raporty z innymi, są one analizowane, jeżeli dużo czynników spada, to jej szefostwo podejmuje decyzję z akceptacją góry, łączy się okręgi.
W mojej Dywizji nr 1 już nastapiły takie zmiany, w moim okręgu nie i bardzo bym nie chciała, mam super OMS
Stary 2009-11-29, 13:46   #2065
Innesia
Raczkowanie

Cytat:
Jeżeli OMS nie wyrabia planów sprzedaży, aktywności kadry i jeszcze innych parametrów, porównuje się jej raporty z innymi, są one analizowane, jeżeli dużo czynników spada, to jej szefostwo podejmuje decyzję z akceptacją góry, łączy się okręgi.
W mojej Dywizji nr 1 już nastapiły takie zmiany, w moim okręgu nie i bardzo bym nie chciała, mam super OMS

A to dlatego połaczyli mój okręg z innym...
Stary 2009-11-29, 13:51   #2066
Paola
Raczkowanie

hahaha, ale jazda...!
Ostatnio byłam na spotkaniu okręgu (co zdarza się wybitnie rzadko, więc w takich sytuacjach rzucam wszystko i jadę).
I była "zabawa" (zawsze jest coś takiego durnego - np. pytanie-odpowiedź-mininagroda), tym razem OMS pokazywała kawałki przyszłych katalogów 01 i 02, i każda konsultantka musiała sobie wypisać co ona chce z tych katalogów, tak żeby każde zamówienie było za 150 zł hahaha, i pytania w stylu, ale "czy już jest? masz 150 zł?" itd. a ja siedziałam i się zastanawiałam po kij jej to, bo potem zebrała kartki z deklaracjami na te katalogu z hasłem "tylko koniecznie się pod tym podpiszcie!"

Robią z ludzi durniów!

---------- Dopisano o 13:51 ---------- Poprzedni post napisano o 13:49 ----------

Cytat:
A to dlatego połaczyli mój okręg z innym...
Mój także.
Poza tym słyszałam, że uwolnienie kodów ma jednak nastąpić (pomimo tego, że ktoś na forum napisał, że nie... może sami nie wiedzą?)
Stary 2009-11-29, 13:57   #2067
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Paola Pokaż wiadomość

Mój także.
Poza tym słyszałam, że uwolnienie kodów ma jednak nastąpić (pomimo tego, że ktoś na forum napisał, że nie... może sami nie wiedzą?)
BARDZO dobrze
Stary 2009-11-29, 14:01   #2068
margo80
Zakorzenienie

hej. ostatnio rzadko tu zaglądam i nie śledzę Was na bieżąco, więc wybaczcie, jeśli taki problem był już opisywany.
chodzi o to, że ostatnio stała klientka używająca od dawna podkładu rozświetlająco-antystresowego zwróciła mi świeżo kupioną buteleczkę, bo okazało się, że po nałożeniu na twarz nie może znieść jego zapachu. twierdzi, że podkład śmierdzi jej na twarzy. dla porónania wzięła taki sam podkład od swojej siostry (kupiony w któymś wcześniejszym katalogu) i z nim nie ma problemu. jakaś wadliwa partia??

miałyście takie przypadki? myślicie, że uzwględnią mi taką reklamację? podpiąć to pod "kwestionowanie jakości" czy coś innego?

Ewcia
Przemek
margo80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-29, 14:03   #2069
LadyBird6
Wtajemniczenie

Cytat:
hahaha, ale jazda...!
Ostatnio byłam na spotkaniu okręgu (co zdarza się wybitnie rzadko, więc w takich sytuacjach rzucam wszystko i jadę).
I była "zabawa" (zawsze jest coś takiego durnego - np. pytanie-odpowiedź-mininagroda), tym razem OMS pokazywała kawałki przyszłych katalogów 01 i 02, i każda konsultantka musiała sobie wypisać co ona chce z tych katalogów, tak żeby każde zamówienie było za 150 zł hahaha, i pytania w stylu, ale "czy już jest? masz 150 zł?" itd. a ja siedziałam i się zastanawiałam po kij jej to, bo potem zebrała kartki z deklaracjami na te katalogu z hasłem "tylko koniecznie się pod tym podpiszcie!"

Robią z ludzi durniów! ---------- Dopisano o 13:51 ---------- Poprzedni post napisano o 13:49 ---------
też fajny pomysł , tylko jak wytłumaczy i co wymyśli, jak złoży zamówienie na jakąś nieaktywną konsultantkę, a ona zrobi jej drakę?
Wprawdzie bedzie miała jej podpis, jednak....
Może te listy z kosmetykami ,no może nie da w prezencie , tylko może da w jakieś promocyjnej cenie dla konsultantki, żeby zakleić jej buzię.
Ciekawa jestem ,co wymyśli póżniej....

---------- Dopisano o 14:03 ---------- Poprzedni post napisano o 14:01 ----------

Cytat:
hahaha, ale jazda...!
--------- Dopisano o 13:51 ---------- Poprzedni post napisano o 13:49 -------
U duzego szefa, tam w Rumunii są uwolnione kody.
Stary 2009-11-29, 14:06   #2070
zabcia87stw
Raczkowanie

Hmmm.... Powiem wam dziewczyny, że coś nie tak jest z podpisywaniem tych deklaracji. Moja siostra jest liderką. Nie wiem czy to szantaz OMSki czy co, ale powiedziała, że jeśli w k01 ik02 nie zrobi się tego zamówienia na 150, to przyślą zestawy te gotowe, co sami przygotowywują. Paranoja!
Na siłę narzucają składanie zamówień. A te prezenty to chyba tylko przykrywka.....
zabcia87stw jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości