|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3811 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzystki 2010 cz. IV - matura to bzdura!
Cytat:
wybacz nie mogę się przestać śmiać ![]() trza zacząć pić częściej ![]() ale mów jak było
|
|
#3812 | ||
|
Zakorzenienie
|
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;15556971]kurde bo dzisiaj miałam jazdę , z innym instruktorem i mi mówił że za szybko puszczam sprzęgło i w ogóle. ale ogolnie dobrze jeździłam. tylko właśnie demotywowałam się tym sprzęgłem ;] . i powiedział mi że powinnam troszkę odpuścic, bo za bardzo chcę ,może coś w tym jest prawdy
no i jeżdziłam taty autem ,ale to całkiem inaczej niż Punciakiem . i w ogóle ten instruktor nie chciał mi uwierzyc że mam 18 lat ;] myśłał że więcej , bo wyglądam powaznie. Ale to dobrze, że nie w drugą stronę, że nie jeździsz na sprzęgle ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ale opowiadaj, jak było? ![]() Ja nie znoszę piwa (bo bez przerwy po nim sikam ) jedyne, które akceptuje, to kawowe Karmi, takie prawie-piwo
|
||
|
|
|
#3813 |
|
Zakorzenienie
|
wywalili mi żonglera z MT
(((((((
|
#3814 |
|
Zakorzenienie
|
szkoda ze Anna nie przeszła w MT!
|
#3815 |
|
Zakorzenienie
|
weź w ogóle siara w tym programie ;/ ze śpiewaków 100 razy wolałam tą kobitkę, niż tego co przeszedł ;/
|
#3816 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3817 |
|
♥
|
w MT za dużo jest śpiewaków, kolejny przeszedł
|
|
|
|
#3818 |
|
Zakorzenienie
|
od śpiewania był Idol, teraz Szansa na sukces, a od tańczenia jest Ju ken dens...
i tyle w kwestii kto powinien być w MT
|
#3819 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Byłam na NEW MOON i bez rewelacji. Zmierzch o wiele bardziej mi się podobał. Chociażby muzyka. W Zmierzchu była świetna, w The moon w ogóle jej nie odczułam. No ale teraz kręcił inny reżyser. No trudno, ale nie żałuję, że poszłam. Dzisiaj jestem masakrycznie zmęczona. byłam pracy (nie pytajcie jakiej.), potem kino, nogi mi odpadają;/w ogóle humor też mam do bani. Czuję, że wszystko mnie omija. Nie układa mi się ostatnio. Była "przyjaciółka" strasznie mnie wkurza, najchętniej to bym jej . Ale pier*ole to! Taka jakaś emocjonalna się zrobiłam. Ach mówię Wam "żyć, nie umierać"! ;/
Dzieciństwo kończy się wtedy, gdy bezpowrotnie przestajemy pytać dlaczego. Edytowane przez effciaa16 Czas edycji: 2009-11-28 o 22:26 |
||
|
|
|
#3820 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a z kotami mam tak samo... odkąd mam swojego mruczusia nie mogę patrzeć jak inne koty biegają po dworze, a szczególnie zimą.. ![]() ściągłam se Galerianki i zaraz będę oglądać
|
|
#3821 |
|
Zakorzenienie
|
Wszyscy tak narzekają na tych śpiewający, ale jakby tak pomyśleć to to też jest talent. Z resztą gdzie Ci ludzie mają szansę tak na prawdę się wybić? Nie ma takich na większą skalę programów dla tych ludzi. A mimo to, że np. taka osoba nie wygra to i tak to jest w pewnym sensie promocja tej osoby. A nuż ktoś ich odkryje i da szansę
|
#3822 | ||
|
Wtajemniczenie
|
a co bym ja robiła, jakbym miała tżta u boku ? ![]() Cytat:
ale zycze nam powodzenia ;DCytat:
boooże wyjełaś mi to z ust! naprawdę, powtarzam sobie to zawsze.. tylko Kraków może to glupie, ale ja po prostu kocham to miasto :P jasne że mam upatrzone jakieś tam kierunki, ale jak nie wyjdzie, to jednak nie chcę iść nigdzie indziej.. wszyscy mi najbliżsi już tam sa albo będą![]() a ja dość wczesnie po ostatkach ^^ romantyczny wieczor (co baardzo do nas niepodobne :P ) a jutro rano polonez.. ![]() ;*
Edytowane przez Claaire Czas edycji: 2009-11-28 o 22:40 |
||
|
|
|
#3823 |
|
Zakorzenienie
|
a ja jestem głodna !
Marta mi nie dała na śniadanie suchego chleba ![]() dostałam parówkę ![]() a Marty kot mnie ugryzł -.- pozytywnie było, już sobie wróciłam do domu bo Justyna z Karoliną zamuliły.. więc i mi się nie opłacało zostawać. no to tego, idę spać. dobranoc ;* ps. Marta, kłamałam. wcale mi się źle nie spało. ubieraj skarpetki.
|
#3824 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry.
I chciałam się pożegnać z Wami na jakiś czas. Tak jak pisałam przedczoraj - zajmę się porządkowaniem życia. Wrócę jak mi się uda tego dokonać.
|
|
#3825 | |
|
Zakorzenienie
|
Heeej
Martyna, i tak Ci nie wierzę. jestem jakaś mega zmęczona, wczoraj usnęłam coś po 9 i tak dalej jestem zmęczona. Cytat:
![]() i chciałam tylko powiedzieć, że Martyna jest strasznie ładnym Żbikiem, a Beata ma śliczne oczy ![]() i w ogóle, fajne jesteście :-P |
|
|
|
|
#3826 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ej, w ogóle. zebrało wam się na porządkowanie życia to ja też może zacznę. zdałoby się. miłego dnia Żbiczki.
|
|
#3827 |
|
Raczkowanie
|
Witam!
Baardzo długo mnie cosik nie był. Ojjj ale ten czas leci. No tak siedzę sobie i o dziwo ładuje mi się wizaż Co do zmęczenia, to również w mojej głowie tylko jedno słowo --> SPAĆ!! Byłam wczoraj w Bonarce w Kraku. Tyyyle tam było sklepów, że się wyrobic nie mogłam... Ale nowe buciki mam
|
#3828 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień Dobry
![]() Podczytuje Was cały czas, co by nie było że zapomniałam Ale jakoś weny do pisania nie miałam ... Widzę że nie tylko ja się wzięłam za porządkowanie życia i muszę się pochwali że całkiem nieźle mi to idzie Teraz spadam do Kościoła a potem nauka Wczoraj cały dzień przebimbałam więc przyda się
|
|
#3829 |
|
Rozeznanie
|
Oooo proszę czyli wyjazd udany
![]() Ja dopiero wstałam po wczorajszych ostatkach Nawet takie artykuły jak wyżej nie zmuszą mnie do pici apiwa:P Wczoraj najśmieszniejsze, zostałam przy stoliku z koleżanką sama i kelnerka przynosi 6 kieliszków drinków, a ludzie na około gały na nas :O hahaha chyba myśleli, że same będziemy to pić ![]() Dzisiaj wieczór wróżb, może mój przyszły ukochany mi się objawi ![]() ---------- Dopisano o 13:11 ---------- Poprzedni post napisano o 13:08 ---------- Za porządkowanie życia też się zabrałam, ale coś nie wychodzi ![]() Chociaż wczoraj koleżanka co dawno się nie widziałyśmy, powiedziała, że mnie nie poznaje hhiihi więc się cieszę, bo to znak, że zmieniłam chociaż ciut to co chciałam
|
#3830 |
|
Zadomowienie
|
Witam Was
dzisiaj muszę się nauczyć wiersza na pamięć i troszkę poleniuchuję, a co !w końcu jest niedziela :P
|
#3831 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dobrze się bawiła
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Co Wam tak się zebrało na przemyślenia? U mnie by się przydało zacząć od zdanego egzaminu, później mogę sobie resztę porządkować Nie udaje mi się systemu ściągnąć |
||
|
|
|
#3832 |
|
Konto usunięte
|
YO!
Muszę się wam pochwalić, że wczoraj sprawiłam sobie kieckę na studniówkę. Wyciągnęłam chłopaka na zakupy, biedny ledwo przeżył te 3 godziny, a ja się dopiero rozgrzewałam Niestety nie było żadnych ciekawych sukienek, a że nie miałabym okazji na większe zakupy, musiałam jakąś sobie sprawić. I kupiłam. Kolor nawet ładny. Fioletowo-czarna (w kratkę) bombka. Trochę grubo w niej wyglądam, ale jakoś to przeżyję
|
|
|
|
#3833 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3834 |
|
Konto usunięte
|
Taka jak na zdjęciu
z tą różnicą, że ona sięga mi do kolan i ja nie mam takich chudych nóg jak ten manekin Wysłałabym zdjęcie, jak ona leży na mnie, ale mój chłopak mi ich nie wysłał, a robił zdjęcie każdej, której przymierzałam, żeby później zweryfikować, czy wybór był dobry, czy nie
|
|
|
|
#3835 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kurcze coś w tym jest ja też kocham Kraków!! chcialabym się na studia tam przeprowadzic ehhale co ja z TŻ zrobie? On ma 3 domy we wrocialwiu, glupio wiec żeby wynajmowal dom ze mna w Krakowie ze wzgledu na to że ja lubie krakow no i przyjaciele, szkoda ich zostawiac ![]() hehe fajny wieczor byl wczoraj, i najlepsze pisze smsy do ludzi godzina 3-4 w nocy NIKT nie spi, wszyscy po imprezach (niektorzy jeszcze na )wczoraj wlasnie w nocy mialam takiego kaca że umieralam ;/ ale sie nauczylam fotosyntezy o 4 w nocy hehe juz wytrzezwialam ale ciekawe czy dzisiaj cokolwiek bym powiedziala o tej fotosyntezie..eee..
Dziewczyny, bardzo proszę o wypełnienie krótkiej ankiety, która jest badaniem rynku usług dietetycznych. Tutaj link: profitest.pl/s/12254/Tu4ydm2K3ha4YKAM W ramach podziękowania dla dwóch z Was oferuję bezpłatne konsultacje dietetyczne
Edytowane przez inc0rrect Czas edycji: 2009-11-29 o 15:46 |
|
|
|
|
#3836 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() piszesz, że głupio, żeby był z Tobą w Krk, dlatego, że Ty lubisz Kraków... a Ty masz zostać, we Wro, bo on tam ma domy? chyba musicie wypracować jakiś kompromis ;] przyjaciele... wiesz, tak to w życiu już jest, że nie da się być w dwóch miejscach jednocześnie. trzeba wybrać lepsze dla siebie rozwiązanie. trochę egoizmu na prawdę nie zaskodzi. studia są takim okresem w życiu, że ludzie rozjeżdżają się po całej Polsce... to jest nieuniknione. ale Ty chyba jesteś osobą bardzo przywiązana do rodziennego miasta i odniosłam wrażenie, że mało myślisz o sobie, chcąc robić wszystko, żeby innym było dobrze.
|
|
#3837 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Właśnie wiem, że ludzie na studia się rozjezdzaja, tylko naprawde nikt z mojego srodosiska, bo mam przyjaciol z wrocławia, ewentualnie z okolic Wrocławia, wszyscy się wybieraja tutaj na studia, rozmawialam o Krakowie z kolezankami, one mowia że ze wzgledow finansowych nie dadza rady chociaz też by chciały, ale rodzce ich są zdania, że głupotą jest mieszkac we Wroclawiu, moc tutaj studiowac i jechac do Krakowa po to żeby tam oplacac mieszkanie ale one też by chciały, może troche je zaraziłam tym Krakowema co do chłopaka, jeśli on by ze mną nie wyjechał, to tez związek by się posypał. A jeśli nie, to ja nie chce związku na odległość. On właśnie zakłada firmę we Wro...więc raczej nie wyjedzie wdodatku jest w trakcie budowy domu
Dziewczyny, bardzo proszę o wypełnienie krótkiej ankiety, która jest badaniem rynku usług dietetycznych. Tutaj link: profitest.pl/s/12254/Tu4ydm2K3ha4YKAM W ramach podziękowania dla dwóch z Was oferuję bezpłatne konsultacje dietetyczne
|
|
|
|
|
#3838 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A na Filipinczyka glosowali pewnie ze wzgledu na jego wzruszająca historię(wiecie, z rodzina sie nie widział dlugo itd). Ale to jest program 'Mam talent' a nie 'Mam zyciowy problem ktory uda mi sie rozwiazac jak wygram kase'.
|
|
#3839 | |
|
Zakorzenienie
|
Popieram! Według mnie w finale powinien być 1 śpiewający , jeden tańczący ;/
Cytat:
Każdy ma inny gust
|
|
#3840 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
najważniejsza jest realizacja marzeń, ale rzeczywiście mieszkając we Wro, nie trzeba od razu gdzieś wyjeżdżać. bo teraz Wrocław jest coraz popularniejszym kierunkiem wśród studentów.... jeśli chodzi o chłopaka... nie zakładaj z góry, że związek się posypie... i ewidentnie widać, że bardziej Ci zależy na tym, żeby on realizował swoje plany, a nie Ty... bo kluczem do wygrania takiego programu jest opowiedzieć jakąś łzawą historię ;] wzruszyć ludzi i już wygrana w kieszeni ;/ no ew. zaśpiewać coś po czym ludzie płaczą, patrz: dziewczynka co w I edycji śpiewała , a raczej wykrzyczała piosenkę Niemena i coś o matce ;]]]
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:32.

dla tych, którzy lubią piwo. 

no i jeżdziłam taty autem ,ale to całkiem inaczej niż Punciakiem
. 
(((((((

. Ale pier*ole to! 

No tak siedzę sobie i o dziwo ładuje mi się wizaż