Mamusie styczniowo-lutowe 2010 cz.III - Strona 142 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-11-29, 19:44   #4231
filka2
Zadomowienie

Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2010 cz.III

o kurcze wchodze na forum i aż krzyknełąm ze tz przyleciał!!!!
juz jedna z nas urodziła!!!!
AGAPEE gratulacje !!!!!!!!wow to już!
super że malutka 8punktów

ja w ogóle nie w temacie ostatnio,i dokladnie nie wiem bo mało czytam ale chyba agapeo była już w szpitalu?
od jutra już moze bede na bieżaco
filka2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-29, 19:44   #4232
KarmazynowyKamyk
Zakorzenienie

GG do KarmazynowyKamyk

Cytat:
Napisane przez patinka_ Pokaż wiadomość
staram się jak najmniej tak leżeć-ale np. w tej pozycji Tż mi smaruje brzuch kremem na rozstępy....no i nie raz się tak budzę w nocy- no ale już nic na to nie poradzę...pocieszam się po oglądnięciu "Ciąża z zaskoczenia" że te babki co niewiedziały, że są w ciąży też pewnie leżały i na plecach i na brzuchu i dzieciaczki zdrowe..
Aaaaa... Myślałam, że tak sypiasz...
Ja jak śpię, to się nie ruszam... Mogę się przekręcić jedynie świadomie...
Stary 2009-11-29, 19:47   #4233
addicted to wizaz
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ula 87 Pokaż wiadomość
no wiesz praktycznie to nie mam środków czystości ,
ubranka mam ale czekam z praniem aż sie remont zakończy , dla siebie to brak mi tylko majtek jednorazowych i podpasek ( podkładów mam tysiące bo sąsiadka mamy z pracy przynosi)
dlatego Mała nie może jeszcze się urodzić

a do domu to nie mam tysięcy rzeczy : wanienki , jeszcze nawet wózka nie mam ( ale u szwagierki stoi) przewijaka itp. ( ale mam pampersy) ... no dużo by pisać no
jedyne czego mam ponad stan to ubranka dla Małej
No w takim razie, to Mała rzeczywiście nie może się jeszcze urodzić
Spoko, dasz radę wszystko zgromadzić - a jak nie, to najwyżej tż będzie musiał szybko kupić - czego oczywiście nie życzę
Cytat:
a ja dzisiaj kupiłam takie cuuś http://www.allegro.pl/show_item.php?item=832827478
cena, oby tak odpowiednio funkcjonalna do ceny
zebra - fajne zdjęcia, życzę kolejnych spacerków w dwupakuKamyku - bardzo fajna mata, my też mamy z Canpolu z owieczką
No i jeszcze na ten cały miesiąc czekania, żeby było jak najmniej dolegliwości
youyou - nie każde problemy z szyjką muszą prowadzić do przedwczesnego porodu, ale oczywiście trzeba się oszczędzać
pola - ja nie mam bóli takich jak na okres.
Jak leżę na boku to podkładam sobie pod brzuś podusię, bo inaczej czuję jak mnie ciągnie. W ogóle to cieszę się, że mam tą poduchę do spania.

---------- Dopisano o 19:47 ---------- Poprzedni post napisano o 19:45 ----------

Cytat:
Napisane przez KarmazynowyKamyk Pokaż wiadomość
Aaaaa... Myślałam, że tak sypiasz...
Ja jak śpię, to się nie ruszam... Mogę się przekręcić jedynie świadomie...
ja też się wybudzam i dopiero potem przekręcam na drugi bok
addicted to wizaz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-29, 19:49   #4234
zebra666
Zakorzenienie

Ja sypiam tylko na bokach ale i tak mnie coś kłuje, ciągnie, a najbardziej skóra na brzuchu boli po nocy... jakby od szaleństw małego. No i te bóle jak na okres też miewam.

Addiced dziękujemy Tez mam nadzieję na kilka takich jeszcze... Zwłaszcza, że czułam się dzisiaj rewelacyjnie i ładnie... tak naprawdę....

Edytowane przez zebra666
Czas edycji: 2009-11-29 o 19:50
zebra666 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-29, 20:06   #4235
patinka_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez addicted to wizaz Pokaż wiadomość

cena, oby tak odpowiednio funkcjonalna do ceny
spania.
heh, muszę powiedzieć, że ta cena wcale nie taka wysoka
patrz na te:

http://allegro.pl/item828132770_brev...ijak_nowy.html

http://allegro.pl/item833485086_acqu...tyka_2009.html

a kupiłam takie cuś, chociaż mam wanienkę PRIMA BABY po siostrzenicy, ale nie chce się schylać do wanny ani kłaść jej na stołkach czy czymś bo to niebezpieczne..poza tym to w ciągu dnia będzie mi służyć za przewijak bo innego nie kupuje-miałam kupić taki na łóżeczko, ale w końcu zdecydowałam się na taką komódkę, bo przy przewijaku na łóżeczku to bym musiała mieć obok jakieś półki na przybory,a tak to wystarczą mi te półki na dole.
Stary 2009-11-29, 20:06   #4236
rybcia2309
Wtajemniczenie

Ja też nie mogłam uwierzyć, super Agape gratulacje!
rybcia2309 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-29, 20:17   #4237
aldii
Zakorzenienie

Zebciu pozazdroscilas Uli fotek i tez nacykalas - pieknie
Patinka u mnie podobnie z tym przekrecaniem.Do tego budza mnie w nocy te bole bioder i kosci lonowej.
Stary 2009-11-29, 20:20   #4238
zebra666
Zakorzenienie

Aldii ano taka pogoda, że aż żal mi było nie wyskoczyć na spacerek i porobić fotki zresztą zmiana fryzurki zoobowiązuję musiałam mieć coś ładnego na nk

Stary 2009-11-29, 20:30   #4239
filka2
Zadomowienie

no!!nadrobiłam.
juz wiem to lilla w szpitalu a agapeo zaskoczył poród,ojej we wtorek chyba jedziemy po wyprawke w koncu bo ani butelki ani smoka zadnego!!!a ja nawet torby nie mam musze kupic chyba!!
wczoraj byliśmy za wózkami....i cholerka zgłupiałam,oczywiście najbardziej wpadł mi w oko mutsy transporter(sa 2 rodzaje) ale za szeroki,wzieliśmy ze sklepu tako jumper gt i sprawdzalismy windzie i niby na styk ale zeby sie zamknać to trzeba rączke składać,ale to tak w kazdym by było.no i ja chciałam ten chicco trio tour 4 zobaczyć ale nie bylo nigdzie.jesli chcemy tako to musimy w tym tyg zamówica ja nie jestem pewna
mnie też ciagle coś boli,puchne i wyglądam jak hipcio
ula i zebra wyglądacie
Stary 2009-11-29, 20:55   #4240
agusiamatyldka
Raczkowanie

kamyku narazie nie mam rostepow na brzusiu ale jest maly jak na 35 tydzien, wiec pewnie temu, bo mam wogole duza sklonnosc do rozstepow,modle sie zeby sie brzuszku nie zrobily.

pola ja tez mam takie bole brzuszka jak na okres-podobno to normalne

taniec z gwiazdami final leci
agusiamatyldka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-29, 21:02   #4241
zebra666
Zakorzenienie

Filka

Ale zmęczona jestem A jutro do dentysty kurcze pocieszam się, że jeszcze z 2 wizyty i koniec...

Stary 2009-11-29, 21:35   #4242
eudaimonia
Rozeznanie

ło matko!! agape gratulacje!! trzymajcie się cieplutko i prędko wracajcie!!!: roza:
Cytat:
Napisane przez KarmazynowyKamyk Pokaż wiadomość
A doła mam, bo już mi ciężko, bo jak mi się pojawiły dwa rozstępy jakiś czas temu, to teraz idzie to lawinowo, bo noga mi puchnie, bo palce w prawej ręce mi cierpną...
: glasiu: jutro na pewno będzie lepiej
Cytat:
Napisane przez filka2 Pokaż wiadomość
ojej we wtorek chyba jedziemy po wyprawke w koncu bo ani butelki ani smoka zadnego!!!a ja nawet torby nie mam musze kupic chyba!!
u mnie też to przyśpieszenie agipe uświadomiło masę brakujących rzeczy. niby dla dzidzi dużo tego wszystkiego ale butelki, smoka, termometru brakuje.. za to dla mnie do szpitala to chyba nie mam nic prócz koszuli! a przecież skoro agape mogła to ja też.. zwłaszcza, że to już sama końcówka 8 miesiąca! ech.. czas się wziąć za ostatnie zakupy

ja dziś obijam się jak mogę. tż wymasował mnie całą oliwką ale i tak czuję się jak mały wielorybek.. mam nadzieję, że ten miesiąc minie szybko, bo po prostu zaczyna mi być niewygodnie. dodam tylko, że nie mam żadnych dolegliwości ale brzuchol daje się we znaki kiedy sznuruję buty, czy podnoszę się z łóżka, nie mówiąc już o depilacji tu i tam
--> Adaś <--jest z nami od 08.01.2010

eudaimonia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-29, 21:41   #4243
oliviaoO
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez eudaimonia Pokaż wiadomość
łnie mówiąc już o depilacji tu i tam
mi nie sprawia problemu depilacja.. pod pachami

a w wannie to już mi jest tak niewygodnie.. a tu jeszcze miesiąc z hakiem (chyba)

Julia

walka z kg:
81- 78 - 76 - 74 - 72- 70 - 68 - 66 - 64

oliviaoO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-29, 21:52   #4244
eudaimonia
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez oliviaoO Pokaż wiadomość

a w wannie to już mi jest tak niewygodnie.. a tu jeszcze miesiąc z hakiem (chyba)
o mało nie naplułam ze śmiechu na komputer jak o tych pachach przeczytałam masz racje! trzeba się cieszyć, że choć tam brzusio dostępu nie zasłania
--> Adaś <--jest z nami od 08.01.2010

eudaimonia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-29, 22:19   #4245
youyou
Zakorzenienie

Cytat:
ja dziś obijam się jak mogę. tż wymasował mnie całą oliwką ale i tak czuję się jak mały wielorybek.. mam nadzieję, że ten miesiąc minie szybko, bo po prostu zaczyna mi być niewygodnie. dodam tylko, że nie mam żadnych dolegliwości ale brzuchol daje się we znaki kiedy sznuruję buty, czy podnoszę się z łóżka, nie mówiąc już o depilacji tu i tam

u mnie dopiero 7 miesiąc ale też już czuję brzucholek.. ciężko założyć buty, schylać się itd a do końca daleko... ..depilacja to już działka TŻ-ta
youyou jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-29, 23:19   #4246
addicted to wizaz
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez zebra666 Pokaż wiadomość
Addiced dziękujemy Tez mam nadzieję na kilka takich jeszcze... Zwłaszcza, że czułam się dzisiaj rewelacyjnie i ładnie... tak naprawdę....
To widać

Cytat:
heh, muszę powiedzieć, że ta cena wcale nie taka wysoka
patrz na te:
http://allegro.pl/item828132770_brev...ijak_nowy.html

http://allegro.pl/item833485086_acqu...tyka_2009.html
No to mnie zastrzeliłaś

Cytat:
.. mam nadzieję, że ten miesiąc minie szybko, bo po prostu zaczyna mi być niewygodnie. dodam tylko, że nie mam żadnych dolegliwości ale brzuchol daje się we znaki kiedy sznuruję buty, czy podnoszę się z łóżka, nie mówiąc już o depilacji tu i tam
ja mam podobnie

Cytat:
Napisane przez oliviaoO Pokaż wiadomość

z tymi pachami
ale w wannie mi wygodnie jak sobie leżę, bo nie czuję wtedy ciężaru brzucha

Życzę dobrej nocki, żadnych bolących kręgosłupów i boków, żadnych skurczy itp.
addicted to wizaz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-29, 23:24   #4247
filka2
Zadomowienie

oliviao do wanny to ja sie ledwo mieszcze!!!u tesciów miałam prysznic i było ok a tu od 3dni biore kąpiel w wannie i masakra,wanna jest taka malusia bo lazienka malutka,w łazience nie da sie obrócic nawet i jak wychodze z wanny to tż przychodzi pomocąw ogóle od tygodnia taka sie hipciowata czuje,juz chce końcówke ale z drugiej strony czuje sie taka niegotowa,jeszcze bym sobie chciała pospać i poleniuchować.

jutro miałam zamiar iśc do lumpka ale chyba sobie daruje bo tam tyle ludzisków w pn i jeszcze ktoś mnie jakimś grypskiem zarazi.

tz jutro jedzie pod łódz i chyba sie wybiore z nim i odwiedze małego bratanka,ktory jutro skończy 3tyg

ciekawe jak tam agapenawet mój tż sie dopytuje czy coś pisała bo ciekawy i jak malutka...
Stary 2009-11-29, 23:45   #4248
kocurazab
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez gosbaj Pokaż wiadomość
To ja dolaczam do ciebie. Tez jakiegos dola mam dzisiaj, tak mi smutno. Nawet bez konkretnego powodu, tylko tak ogolnie. Nawet sobie poplakalam bez powodu. Maz sie pytal co mi jest i czemu placze i jak moze mi pomoc - przestraszyl sie biedaczek-powiedzialam mu ze jak mnie zostawi to mi zaraz przejdzie.....

Tez dzisiaj zauwazylam ze mam coraz wiecej rozstepow wokol pepka.maskara jakas. juz bym chciala zeby szybciej czas minal a tu jeszcze dwa miesiace.....
Hmm, to jesteśmy już 3... bo ja dzisiaj też miałam i nadal mam nastrój do d... Tylko, że u mnie to przez ten pieprzony remont! Żygam już nim... Wiem, że już bliżej, niż dalej, ale krew mnie zalewa jak na wszystko patrzę, że jeszcze tyle do zrobienia, dla Glutka prawie nic nie mam, a tak patrząc z perspektywy czasu - nigdy nic nie wiadomo biorąc nawet pod uwagę Agnieszkę.
kocurazab jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-30, 07:16   #4249
pola25
Zakorzenienie

Witajcie. widzę, że mamy podobne dolegliwości i samopoczucie psychiczne. Najważniejsze, aby Nasze Dzidziusie zostały w Naszych brzuszkach jak najdłużej.

Co do zakupów,to ja dosłownie NIC nie mam. jestem zla na siebie i doradcow wokolo, ktorzy mowili, ze jest czas. A teraz szyjka i powiem Wam, ze ja sie potwornie mecze łażąc po tych schodach.

Moja Mama mnie rozwala, mówi,że jak się Synek urodzi to się kupi!!!ale co-łóżeczko, wózek...a wczoraj powiedziala, ze lepiej jak bede uzywala raczej pieluch tetrowych a nie pampersow. napewno tak nie bede miala, co robic tylko stac i prac...co za rozumowanie.tak mnie wczoraj wkurzyla, ze sie poplakalam.chyba glupia jestem ale takie rady mnie wk.....

Zaraz budze TŻ bo jedziemy do mnie do szkoly zawiezc zwolnienie. I chyba zobaczymy jakies wozki.

Cos mnie cialo swedzi, troszke brzuszek i czasem plecki itd mam nadzieje, ze to nie cholestaza...jeszcze tego by mi brakowalo
pola25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-30, 07:29   #4250
agusiamatyldka
Raczkowanie

witam Mamusie

ja dzis pol nocy nie przespalam z powodu mdloscim i wczorejszego obzarstwa, dzisaj dietka sama kasza gryczana z maselkiem...

wczoraj wpadlam w panike bo wydawalo mi sie ze mi sie pierwszy roztsep na brzuchu zrobil ale maz twierdzi ze to sie blizna rozlazla, mam pod brzuszkiem taka gdzies 3cm po wycinaniu maliutkiego pieprzyka i zrobil sie z tego paskudny bliznowiec a teraz w ciazy to juz wogole sie rozeszlo paskudztwo...widzac co sie dzieje z ta blizna jak rosnie brzuch to ciesze sie ze sobie tatuazu nie zrobilam na niej(mialam taki plan)...lepiej juz chyba na ramieniu zrobic, bo nie wykluczam ze w przyszlosci kolejny dzidzius bedzie....
agusiamatyldka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-30, 07:58   #4251
pysiamn
Zakorzenienie

Jeju zalogowałam się by się przywitać i jestem w mega, giga SZOKU!

Agape007 już urodziła ale niespodzianka....

Agape ...GRATULACJE !!!!

Idę poczytać co i kiedy jak bo nic nie wiem

A my w Toruniu bawilismy się super....wprawdzie nie spacerowalismy dużo, bo miałam skurcze...więc więcej bylismy w domu...ale dzieciaki super se bawiły....
Ja się naplotkowałam....oczywiśc ie malo ...więcej by się chciało

Zabrałam od przyjaciółki kołyskę dla Pysiolinki
No i dostałam dwa torbiszony ciuszków dziewczencych
siukieneczki, bluzeczki we wrózki, motylki, kwiatuszki itp
Szykuje się mega pranieeeeeeee

Mąż sie śmieje że będziemy się przeprowadzać ciężarówkami

*** -12,5kg***
pysiamn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-30, 08:05   #4252
patinka_
Zakorzenienie

Cytat:

jutro miałam zamiar iśc do lumpka ale chyba sobie daruje bo tam tyle ludzisków w pn i jeszcze ktoś mnie jakimś grypskiem zarazi.
a ja chyba się nie powstrzymam i idę dzisiaj...też boję się tłumów, więc idę nie zaraz o 9 jak otwierają tylko z 1,5h póżniej-grypy też się boję, ale będę uciekać od kaszlących i podejrzanych nie wiadomo czy to nie ostatnia wizyta na NOWYM TOWARZE w tym lumpie..bo tam mają co 3 tyg. a ciul wie jak się będę czuć za tyle czasu
Stary 2009-11-30, 08:31   #4253
rybcia2309
Wtajemniczenie

Ja to jak dowiedziałam się o Agape to normalnie dzisiaj spać nie mogłam, tak sobie myślę, że, żadna z nas do końca nie wie kiedy ją dopadnie, a to już tak blisko i tak dużo o tym myślałam, że zasnęłam chyba koło 2 i cała noc wiercenia...
rybcia2309 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-30, 08:34   #4254
patinka_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rybcia2309 Pokaż wiadomość
Ja to jak dowiedziałam się o Agape to normalnie dzisiaj spać nie mogłam, tak sobie myślę, że, żadna z nas do końca nie wie kiedy ją dopadnie, a to już tak blisko i tak dużo o tym myślałam, że zasnęłam chyba koło 2 i cała noc wiercenia...
niby tak, ale w sumie Agape była u gina i miała stwierdzoną za krótką szyjkę, mała nisko siedziała i miała zakaz wychodzenia z łóżka-jedynie do toalety-więc wydaję mi się, że jeżeli w danym dniu gin mówi, że jest OK to raczej mało prawdopodobne, żebyś za 2 dni miała dzidzie na rękach-ja mam większą schizę,bo ostatnio moja gin badała tylko za pomocą USG, a badania ginekologicznego nie zrobiła:/a następna wizyta dopiero 10.12
Stary 2009-11-30, 08:45   #4255
pola25
Zakorzenienie

Patinka więc w ogóle najlepiej się oszczędzać, nie odkurzać itd
pola25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-30, 08:47   #4256
pysiamn
Zakorzenienie

Zaslona piękny brzuszek, ale ty chudzinka jesteś

Kamyczku ale mała już duża...gratulacje

celka czytam że dziewczyna się sprawdziął i w domu blyszczy

Lila trzymaj się a z tym brakiem odwiedzin...to szkoda...jak ja to wytrzymam

Ulcia
sliczne foteczki ...brzusio i mamusia
Zebciu śliczne fotki ze slonecznego spacerku

Dziewczyny nadal jestem w szoku co do Agape...świetnie że ma juz malutką...mam nadzieję że może ją tulić w sumie 8 punktów to dużo...

Jakoś nie dochodzi do mnie że jak tyle czekalam na Kubę przypominam 2 tyg urodziłąm po terminie 42 tydz
To w glowie mi się nie mieści że teraz mogę duzo wcześniej....
zwłaszcza że mam jeszcze tyle do zrobienia

Miałam też jechac do pracy...ale zastanawiam się czy z moją szyjką to dobry pomysł chyba nie

*** -12,5kg***
Stary 2009-11-30, 08:56   #4257
patinka_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pysiamn Pokaż wiadomość

Dziewczyny nadal jestem w szoku co do Agape...świetnie że ma juz malutką...mam nadzieję że może ją tulić w sumie 8 punktów to dużo...
właśnie się zastanawiam czy małą ma przy sobie skoro ma problemy z oddychaniem to może jest w inkubatorze-zdaje się, że Agape nie dostała zastrzyku na rozwój płuc dzidzi-jakoś sobie nie przypominam...a w sumie chyba powinni skoro mała się pchała
Stary 2009-11-30, 08:59   #4258
pysiamn
Zakorzenienie

Cytat:
właśnie się zastanawiam czy małą ma przy sobie skoro ma problemy z oddychaniem to może jest w inkubatorze-zdaje się, że Agape nie dostała zastrzyku na rozwój płuc dzidzi-jakoś sobie nie przypominam...a w sumie chyba powinni skoro mała się pchała
Może Ulcia wie coś więcej bo Agape do Uli pisała....też się zastanawiam czy może tulić malą, ale w sumie to wcześniak...więc faktycznie nie koniecznie

*** -12,5kg***
Stary 2009-11-30, 09:21   #4259
ula 87
Zadomowienie

hej kochane na wstepie pisze że Agapee nic nie pisała
mam nadzieję że z Małą wszystko dobrze

Cytat:
Napisane przez zebra666 Pokaż wiadomość
A też dzisiaj poszalałam z mężem na spacerku to też się pochwalę a co W końcu nie wiem, który spacerek będzie naszym ostatnim w dwupaku
ślicznie wyglądasz , śliczna fryzurka i śliczny brzusio
Cytat:
dziewczyny a boli was czasami jak na okres?bo ja często jak się kładę w nocy do łóżka to mam takie bóle-bardzo ciężko mi się przewrócić z boku na bok i czasami jak leżę na lewym boku to tak grawitacja ciągnie brzuch i mnie to boli:/ poza tym jak leżę na plecach to trudno mi właśnie się odwrócić bo w krzyżach boli:/
normalnie kaleka ze mnie - a jak u Was?
aha..i jeszcze jeden ból mnie czasami niepokoi-jak np. chce się schylić do niskiej półki w lodówce albo poprawić nogawkę czy sznurówkę to tak zakłuje mnie w brzuchu
ja tak mam na codzień
Cytat:
ojej we wtorek chyba jedziemy po wyprawke w koncu bo ani butelki ani smoka zadnego!!!a ja nawet torby nie mam musze kupic chyba!!
zapomniałam napisać ze mam 5 butelek ( w promocji kupiłam) i smoczek

idę się umyć i ubrać bo jeszcze w pizamce jestem

Zuzia 27.01.2010
http://www.suwaczki.com/tickers/km5stv73q3br6dgn.png

Zębole
http://s2.pierwszezabki.pl/036/036140970.png?5725
ula 87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-30, 09:34   #4260
oliviaoO
Rozeznanie

witam

wstałam dzisiaj wcześniej, żeby się pouczyć na kolokwium, ale póki co będę suszyć włosy nie mam już siły chodzić na uczelnię i też trochę mi się nie chce, wolałabym sobie poleżeć w domku bo ostatnio coś mało leżę.. niby mam to zwolnienie do 15 grudnia, ale są takie dni, że muszę być w szkole pocieszam się, że jeszcze 17 dni i wolne.. od 18 grudnia będę leżeć plackiem, byleby do 1 stycznia wytrzymać chyba, że urodzę przed 18 tfu,tfu..

Julia

walka z kg:
81- 78 - 76 - 74 - 72- 70 - 68 - 66 - 64

oliviaoO jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości