|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1411 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr Pierre Dukana, cz. 3
Witam
![]() Czytam was cały czas,ale pisać mi się nie chce ![]() Po sobotnich imieninach jeszcze dziś mam 1 kg więcej,a wczoraj rano było 1,5 kg.Jadłam wszystko dozwolone,oprócz 2 kawałków ciasta i troszeńkę sałatki z majonezem. Nie,nie poddaję się ale mnie to wkurza,że następny tydzień będę to zrzucać,a III faza znowu się oddaliła.Podpisu nie zmieniam ,dopiero jak będzie mniej ![]()
#1412 |
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny, ja już dzisiaj jestem trzeci dzień na I etapie. Miałam zacząć od poniedziałku, ale postanowiłam skorzystać z tego że jestem pełna zapału i kuć żelazo póki gorące
![]() ![]() Mam takie pytanko do Was jakiej firmy kupujecie jogurty naturalne, tuńczyki w sosie własnym i musztarde.Przy następnych zakupach, które planuje na jutro chciałabym sięgnąć po sprawdzone produkty ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1413 |
Raczkowanie
|
Witam wszystkie dukające
![]() ![]() u mnie od tygodnia waga niestety bez zmian ale już wolę żeby stała niż miałaby iść w górę
#1414 |
Raczkowanie
|
Witam was kochane
![]() a ja dzisiaj się pochwalić chciałam.... w sobote było +1kg więcej na wadze więc i mina była ![]() a tam -2kg ![]() ![]() ![]() buziaki i trzymać się ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1415 |
Raczkowanie
|
Hej dziewczęta!
Dziś jakiś paskudny dzień jest czy co? Nie dość, że pogoda nas nie rozpieszcza, wstawałam z bolącą głową 2 godziny, no i jeszcze waga mnie zdenerwowała! ![]() ![]() Mam nadzieję, że u Was jest dużo lepiej. |
![]() ![]() |
![]() |
#1416 |
Raczkowanie
|
Witam wszystkich
![]() Nie było mnie kilka dni,ale zalatany tydzień miałam,trochę spraw na mieście i rodzinkę najbliższą poodwiedzać. Doczekałam się wymarzonej wagi 65kg,czyli 21kg mam za sobą ![]() Jutro III faza ![]() Z utęsknieniem czekałam na ten dzień a z drugiej strony boje się tych uczt i że waga mi podskoczy.Pożyjemy,zobacz ymy. Wszystkim dziewczynom gratuluję spadków ![]()
#1417 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1418 |
Przyczajenie
|
Hej! A u mnie bez zmian. 65kg /po dłuuuuuuugim zastoju na 66,5/ i jak na razie nie podskakuje- cierpliwie czekam na dalszy spadek. marzy mi się 60kg
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1419 |
Raczkowanie
|
Hej Dziewczyny!
![]() Gratuluję wszystkim spadków! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tymczasem życzę miłego dnia i uciekam na zajęcia psuć sobie dalej humor!Nie znoszę poniedziałków!!! ![]()
#1420 |
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
![]() kolejny (drugi) dzien na Dukanie ![]() sniadanko: oczywiscie twarozek granulowany i kawalek wedzonego pstraga ![]() na obiadek obiecuje zjesc jakies miesko ![]() ![]() ![]() miłego dnia ![]() ---------- Dopisano o 09:56 ---------- Poprzedni post napisano o 09:56 ---------- aaa powiedzcie mi jeszcze, czy wazycie sie codziennie czy co jakis czas?? bo ja niestety naleze do tych osob, co na wage wskakuja milion razy w ciagu dnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1421 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1422 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ale, oczywiście, zależy co lubisz ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1423 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
pogoda paskudna. Rano musialam 2x upewniac sie ze mi zegarek chodzi dobrze tak ciemno za oknem. wieje nieziemsko, leje, a temperatura ma spasc do -5C. Powodzie i wichury - tak wyglada Anglia teraz. Ostatni tydzien 2 fazy (chyba). Myslicie ze schudne 4kg do niedzieli? hehe
There is a place. Like no place on Earth. A land full of wonder, mystery, and danger! Some say to survive it: You need to be as mad as a hatter. Which luckily I am Brykanie czyli to co Tygryski lubia najbardziej Kuchnia Tygryska |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1424 |
Raczkowanie
|
---------- Dopisano o 09:56 ---------- Poprzedni post napisano o 09:56 ----------
aaa powiedzcie mi jeszcze, czy wazycie sie codziennie czy co jakis czas?? bo ja niestety naleze do tych osob, co na wage wskakuja milion razy w ciagu dnia ![]() ja waże się codziennie, ale tylko raz dziennie ![]() ---------- Dopisano o 10:19 ---------- Poprzedni post napisano o 10:17 ---------- doczekasz się i Ty tylko cierpliwości i wytrwałości no i NIE PODDAWAĆ SIĘ ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1425 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1426 |
Zadomowienie
|
Witam się i ja
![]() Agus nawet nie wiesz jak ja Ci zazdroszczę osiągnięcia celu ![]() Marzeniątko, Ty to jesteś odważna babka. Już parę naszych przepisów wypróbowałaś... Ja do tej pory jeszcze nie piekłam chlebka ![]() Na wadze oczywiście wzrost po PW o 0,6 ![]() ![]() Jeśli chodzi o ważenie, to ja robię to codziennie i tak mi jest dobrze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1427 |
Zakorzenienie
|
Agus
![]() ![]() ![]() Cieszę się razem z Tobą no i oczywiście zazdroszczę ![]() Mam nadzieję,że też doczekam się w końcu tego dnia ![]() Wiolqn tiaa schudniesz 4kg do niedzieli ![]() Ja się ważę codziennie ![]()
#1428 |
Raczkowanie
|
Dzięki dziewczyny
![]() Wam tez juz niewiele do celu zostało i na pewno do niego dojdziecie.Fakt,faktem,al e ostatnie kg spadają z większym oporem.Musiałam trochę bardziej się postarać żeby od grudnia na III fazę przejść.Jadłam mniej nabiału a więcej mięsa no i mniej ogólnie niż zazwyczaj.Niby Dukan w książce pisze że mozna jeść bez ograniczen,ale u mnie sie to chyba nie sprawdza.Jednak ograniczenie tez swoje robi bo z drugiej strony jedzac duzo rozpychamy żołądek. Ja tez codziennie na wagę wskakuję.
#1429 |
Zakorzenienie
|
ja tez sie waze codziennie, taki nawyk. Najwzniejsze to nie panikowac jezeli waga bedzie sie wahala to na plus to na minus.
zalozylam sobie wczoraj jeansy i wygladaly jak worek, caly rozmiar za duze, paskiem scisnelam i na tylku marszczyly sie jak u babci. aaa i dziurki w pasku mi sie koncza, w te dobra strone ![]()
There is a place. Like no place on Earth. A land full of wonder, mystery, and danger! Some say to survive it: You need to be as mad as a hatter. Which luckily I am Brykanie czyli to co Tygryski lubia najbardziej Kuchnia Tygryska |
![]() ![]() |
![]() |
#1430 |
Raczkowanie
|
Witam z rana
![]() Tak czytam o tym kiedy kto sie wazy. I postanowailam wejsc na wage zobaczyc jak to u mnie wyglada ale moge smialo zakomunikowac, ze waga niedrgnela. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1431 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Witam serdecznie, normalnie 2 godziny niemal nadrabiania zaległych postów, ale misja zakończona sukcesem ![]() ja jutro zaczynam 3 miesiąc diety i moge powiedzieć, ze 10 kilo i troszeczkę ubyło mnie przez te 2 miesiące - jeszcze drugie tyle czeka. Po szaleństwach Andrzejkowych jakoś waga nie poszła do góry, nawet odrobinę spadła ![]() Miłego dnia ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1432 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Polecam wątek: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...4#post15189124 Agus30 - gratuluję dojścia do celu! ![]() ![]() Nie opuszczaj nas tylko na tej 3. fazie ![]() Poza tym witam w ten szary, zimny dzień! ![]() Ja też nienawidzę poniedziałków z natury, a i zajęcia jakieś okropne na poniedziałek dali... ![]() Do zobaczyska wieczorem! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1433 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny zapomniałam jeszcze zapytać : czy próbowała któraś z Was zamrażać i odmrażać muffinki albo sernik ? Czy one po rozmrożeniu będą jadalne
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1434 |
Raczkowanie
|
Witajcie Kochane! Ja to się dzisiaj nawet boję pisać do Was, bo od soboty rano do wczorajszego wieczora nie jadłam a pochłaniałam wszystko co tylko w domu było. Nie napiszę co jadłam i piłam, ale dwa dni imienin to za dużo i jedzenia i picia. I powiem Wam szczerze, że mam taką deprechę, że nawet na jedzenie spojrzeć nie mogę.Rano wmusiłam w siebie 2 jajka na twardo i tyle. W piątek byłam przeszczęśliwa bo tylko 1,5kg do trzeciej fazy mi zostało, a dzisiaj rano stanęłam na wagę i już mam 5,5 do zrzucenia. Czy to wogóle jest możliwe? Wiem, że woda mogła mi się zatrzymać, ale tego jedzenia też pochłonęłam. I co teraz? Proszę doradzcie mi coś, albo bijcie ale nie wiem co mi już pomoże.
#1435 |
Raczkowanie
|
Parvati bardzo dziękuje za linka, dla osoby początkującej-czyli dla mnie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1436 |
Rozeznanie
|
czesc kobity
![]() ![]() Parvati - jestem, nie zrezygnowalam chociaz zamiast chudnac przytylam 2 kg, nie wiem o co chodzi ![]() ![]() Donna_Wr - kwiaty dla Ciebie ![]() ![]() ![]() ![]() melduje ze zrobilam wczoraj ta salatke kebab naszego przyjaciela z przepisowni - jest zarabista a i w sobote wypilam male jedno piwo andrzejkowe chociaz nie bylam na andrzejkach, nie mam wyrzutow sumienia i prosze mnie nie bic bo to moj pierwszy grzech od 12. sierpnia i mi sie nalezal ![]() milego dnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1437 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ponawiam pytanie: czy mroziłyście już kiedyś muffinki i sernik? Czy po rozmrożeniu było z nimi ok? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1438 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ja będę miała podobny problem w następny weekend - imieniny Babci...mam nadzieję, że uda mi się jakoś cichaczem uniknąć niedozwolonych potraw, bo Babcia nie lubi jak się odchudzam ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1439 |
Zakorzenienie
|
cześć dziewczyny
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1440 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:33.