Planowanie dzidzi na rok 2010 cz. III - Strona 82 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-11-30, 11:50   #2431
kretencja
Zakorzenienie

Dot.: Planowanie dzidzi na rok 2010 cz. III

Ach, dziewczyny. Jak mi miło, że tak się interesujecie Na decyzję kredytową czeka się ok.10 dni, tak że mam nadzieję, że do końca roku dojdzie do sfinalizowania transakcji. Mąż mówi, że pewnie dalibyśmy radę przeprowadzić się z początkiem stycznia (choć ja bym wolała już w grudniu ). Przeprowadzka nie będzie trudna, bo... to trzy bloki dalej Fotki to może dopiero pokażę po remoncie, czyli pewno za parę miesięcy... Tak się zdaje się teraz czeka...

RAZEM OD 5.03.2000.

Optymista uważa, że świat stoi przed nim otworem. Pesymista... wie, co to za otwór

TYMEK - 26.11.2010
kretencja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-30, 11:51   #2432
Lenka*
Zadomowienie

GG do Lenka*

kretencja, to super, że wreszcie coś znaleźliście, i jestem pewna, że z takim samozaparciem to na pewno dacie radę

Cytat:
Napisane przez Kakusia Pokaż wiadomość
Co do nowego wątku - może poczekamy z nowym wątkiem aż się rozpkujemy? bo póki co - myślę, że Dziewczyny z chęcia czytają nasze początki ciążowe a i tak będą czytać drugi wątek i tak No to póki siedzimy w dwupakach to może potowarzyszymy Dziewczynom?
dokładnie

Cytat:
Napisane przez zgadnij_MS Pokaż wiadomość
Lenko hihi ja już dawałam J do zrozumienia, ale później mówiłam , że i tak to nic nie da i on chyba podłapał tą drugą wersję... Zresztą on by mi powiedział: to weź znajdź kurs a ja Cię zapiszę a ja bym tak chciała w wersji NIESPODZIANKI Tak samo, chciłam iść na zajęcia AKTYWNE 9 M-CY i teraz tak wyszło, że ciągle mam wymówkę: nie mam dresu a mógłby zajechać i wykupić karnet
Wiem, wiem powinnam to zrobić sama, ale ja zawsze cykora mam Za to ja jestem J mobilizatorem!! Co jak co, ale mógłby ode mnie podpatrzeć i też mi coś wymyśleć

Mam muffinki są chętne?
Ojej, żebyś się doczekała na tę niespodziankę
A muffinki sama piekłaś???? Jakie??? Ja chcę jedną
Stary 2009-11-30, 11:59   #2433
Ollliwka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lindsley Pokaż wiadomość

A na pewno będzie? Zazdroszczę mandarynek Zostało mi już tylko 1 pomarańcze (zaraz sobie je zjem), chyba na zakupy pojadę wieczorem Nawet do siostry Tz-a napisałam, że jak będą jechać na święta to może niech mi prosto z Hiszpanii przywiezie jakieś cytrusy... Dziewczyny na czas ciąży kupcie tira mandarynek bo na mamusiowym widzę, że 90% ma fazę manadarynkową...

Będzie , będzie.. ja to nawet nie wiem czy owulacje mam przy takich cyklach więc na ciąże nawet nie nastawiam się
Oj z tymi mandarynkami to jest tak ,że śniły mi się 2 dni temu i musiałam kupić
kakusia o tym ,że paznokci malowac w ciązy nie mozna nie slyszalam jeszcze

wróżyłyście sobie może wczoraj?? ja lałam wosk i wyszedł mi kształt przypominający fasolę tylko nie wiem gdzie szukać znaczenia wróżb
Stary 2009-11-30, 12:00   #2434
Lenka*
Zadomowienie

GG do Lenka*

Cytat:
Kurcze już tyle godzin a ja za chwile jadę do promotorki na konsultacje z planem pracy (bo 5grudnia kiedy będzie seminarium nie mogę zostać...) no i będę Ją prosić, żeby zaliczyła mi dzisiejszy przyjazd za 5grudnia. Trzymajcie kciuki, żeby zatwierdziła mi dzisiaj plan !
To ja trzymam kciuki

Cytat:
Ja też tak mówiłam jak studiowałam, tyle że dziennie... A teraz z chęcią bym na studia wróciła, pospotykała się z tymi ludźmi... Jakoś się kontakty pourywały a ja nie chcę na siłę do wszystkich pisać jak oni nie pamiętają...
Tak, ale to są dzienne studia (a jeszcze mam zaoczne), a ja już ponad rok pracuję i dla mnie jest to tak uciążliwe, żeby jeszcze na zajęcia codziennie biegać... A z ludźmi z roku w ogóle nie jestem zżyta, cały czas rywalizacja, nie mówiąc o różnicy wieku. Chcę to skończyć i zacząć pracę, otworzyć własną działalność i wreszcie robić to, co lubię
Stary 2009-11-30, 12:03   #2435
zgadnij_MS
Zakorzenienie

Lenko, takie jasne, posypane czekolada Wystarczyło wszystkie składki z opakowanka wsypać do miski hihihi Poszłam na łatwiznę
Na niespodzianke to nei mogę liczyć, chyba, że sama wszystko załatwie ehhh
A jaką firmę byś chciła otworzyć ?
Kretencjo, nie będziemy czekać parę miesięcy Chociaż zarysik mieszkanka pokażesz co??
Kakusiu, ja na zadyszki już mam patent, chodze na spacery 1. spacer uuuuuuuuuuu tragedia... Wolny, jak u staruszki i jeszcze mi było ciężko Później już było lepiej, a teraz nawet jestem w stanie psa prowadzić
Powodzenia u promotorki

Edytowane przez zgadnij_MS
Czas edycji: 2009-11-30 o 12:04
zgadnij_MS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-30, 12:08   #2436
lindsley
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kretencja Pokaż wiadomość
Fotki to może dopiero pokażę po remoncie, czyli pewno za parę miesięcy... Tak się zdaje się teraz czeka...
Oj ja nie chcę tak długo czekać
Cytat:
no to jak będą już owoce będziesz mi wysyłać w paczce uwielbiam czereśnie

Kurcze już tyle godzin a ja za chwile jadę do promotorki na konsultacje z planem pracy (bo 5grudnia kiedy będzie seminarium nie mogę zostać...) no i będę Ją prosić, żeby zaliczyła mi dzisiejszy przyjazd za 5grudnia. Trzymajcie kciuki, żeby zatwierdziła mi dzisiaj plan !

A tak z innej beczki: może to bardzo błahe i śmieszne pytanie ale mnie nurtuje: czy w ciąży można malować paznokcie? i jeśli tak to każdym lakierem?
Na czereśnie zapraszam do mnie. Mam czerwone i dosyć wczesne... Pamiętacie jak robiłam zaprawy
Trzymam kciuki co by promotorka była ok.
A paznokcie to chyba można... Może nie wąchaj tego lakieru jak się boisz... Ja nie maluję paznokci, nie umiem Co najwyżej bezbarwnym
Cytat:
Napisane przez Ollliwka Pokaż wiadomość

wróżyłyście sobie może wczoraj?? ja lałam wosk i wyszedł mi kształt przypominający fasolę tylko nie wiem gdzie szukać znaczenia wróżb
ja nic nie mówię
Cytat:
Napisane przez Lenka* Pokaż wiadomość
Tak, ale to są dzienne studia (a jeszcze mam zaoczne), a ja już ponad rok pracuję i dla mnie jest to tak uciążliwe, żeby jeszcze na zajęcia codziennie biegać... A z ludźmi z roku w ogóle nie jestem zżyta, cały czas rywalizacja, nie mówiąc o różnicy wieku. Chcę to skończyć i zacząć pracę, otworzyć własną działalność i wreszcie robić to, co lubię
Ja wiem... Samej by mi się nie chciało chodzić do pracy, studiować dziennie i zaocznie. Podziwiam Cię i nie zazdroszczę... Chociaż zazdroszczę, że masz jakiś plan na życie, że wiesz co chcesz robić i tak wytrwale do tego dążysz... Mi tego brakuje

Michaś
lindsley jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-30, 12:17   #2437
zgadnij_MS
Zakorzenienie

Lindsley, ja wiem, że jakbym była zalatana tak, jak Lenka to lepiej bym organizowała czas... Teraz ta praca mnie strasznie rozleniwiła i ta ciągła niepewność, ZADZWONI czy NIE ZADZWONI Szef oczywiście

Muszę się Wam pochalić , że zaczęła się u mnie mania sprzątania Codzinnie z odkurzaczem śmigam, coś przenosze, układam, nawet łóże przykrywać narzutą
Do tego dołącza faza kuchenna/gotowania Już na jutro zaczynam wyszukiwać dań na obiad

Oby mi to nie minęło

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-11-30, 12:19   #2438
Kakusia
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny na czas ciąży kupcie tira mandarynek bo na mamusiowym widzę, że 90% ma fazę manadarynkową...
potwierdzam

Co do świąt - ja jeszcze w ogóle o nich nie myślę - narazie to temat tabu bo niedogadana kwestia gdzie spędzamy Wigilię - rok temu pierwszą Naszą kolację Wigilijną spędziliśmy we dwójkę w swoim M No i TŻ chciał, żebyśmy w tym roku zjedli już z rodzicami. No właśnie. Ale każdy chce zjeść ze swoimi Dlatego najlepiej poprostu znowu sami

Cytat:
Kakusiu, ja na zadyszki już mam patent, chodze na spacery 1. spacer uuuuuuuuuuu tragedia... Wolny, jak u staruszki i jeszcze mi było ciężko Później już było lepiej, a teraz nawet jestem w stanie psa prowadzić
Nooo to jest myśl tylko widzisz - dzisiaj wstałam po 10. Zanim zjadłam śniadanie, wypiłam kawę i Wam odpisałam - już jest po 13 wiem wiem, szukam wymówki. a taki spacer to będzie idealny dla zdrowia....
tylko ja jeszcze z anemią walczę więc naprawdę ledwo chodzę.

Cytat:
Na czereśnie zapraszam do mnie. Mam czerwone i dosyć wczesne... Pamiętacie jak robiłam zaprawy

A paznokcie to chyba można... Może nie wąchaj tego lakieru jak się boisz... Ja nie maluję paznokci, nie umiem Co najwyżej bezbarwnym
no ja zazwyczaj bezbarwnym maluję bo mam słabe paznokcie a lakier je utwardza no więc muszę się wkońcu wziąć za manicure

Kiedy będą Twoje fotki???

No i Kretencja czekamy wcześniej na fotki - jako ogólny zarys M

Cytat:
To ja trzymam kciuki

Cytat:
Powodzenia u promotorki

Cytat:
Trzymam kciuki co by promotorka była ok.

lecę do wanny, potem tel do taty (Andrzejki-imieniny) i na autobus....

Zgadnij podziel się tą manią prooooszę

Nasza Córunia

Moje drugie serce, inny rytm Mego życia - Dominiczka
Kakusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-30, 12:20   #2439
lindsley
Zakorzenienie

Zgadnij ja to mam niesamowitego lenia... Obiecałam sobie, że dziś poodkurzam, może poprasuję... I co jest 13.20 a ja tyłka nie ruszyłam... Tz w pracy do 20 więc nie mam pomysłu na obiad dzisiejszy jeszcze...

Może faktycznie się ruszę i posprzątam troszkę

Michaś
Stary 2009-11-30, 12:32   #2440
Lenka*
Zadomowienie

GG do Lenka*

Cytat:
Lenko, takie jasne, posypane czekolada Wystarczyło wszystkie składki z opakowanka wsypać do miski hihihi Poszłam na łatwiznę
Kurczę, może też takie upiekę, albo cokolwiek innego, kiedyś raz w tygodniu piekłam ciasto, teraz dwa razy w roku, bo mi się nie chce, nie ma kiedy.. a trzeba do tych muffnek jakieś foremki specjalne?

lindsley, zzasem się zastanawiam, czy warto, co ja mam teraz z życia, sam stres.. Dlatego tak czekam na te wakacje. Aktualnie moja jedyna rozrywka to wizaż. A tu jeszcze trzeba pracę mgr pisać i prawko robić.

Zgadnij, to prawda, im więcej obowiązków tym łatwiej to zorganizować. Ja wiem, że np mam tylko 3 godziny na zrobienie czegoś i robię to, bo wiem że potem już czasu nie będzie.. A jak kiedyś nie pracowałam to uczyłam się w sumie tyle co teraz, jak nie mniej. A chciałabym własny gabinet - dietetyka

Edytowane przez Lenka*
Czas edycji: 2009-11-30 o 12:39
Lenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-30, 12:40   #2441
lindsley
Zakorzenienie

Obiecałam to wstawię ale takie sobie to zdjęcie i tak na szybko robione. Może jak namówię Tz-a to mi zrobi porządną sesyjkę tak na pamiątkę

Michaś

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-11-30, 12:50   #2442
zgadnij_MS
Zakorzenienie

Lenko, ja miałam w zestawie takie papierowe foremki U Pascala widziałam silikonowe forenki, podobne do opakowania do robienia lodów
Ja na razie ciasta odstawiam na bok, J już ma w sobie wystarczająco duuużo kg 1 muffinka mu wystarczy
Lindsley, mogę posprzątać W ciudzych miesjcach lepiej mi się sprząta, bo wszystko jest takie nowe
Kakusiu, ja na spacery wyruszam już grubo po 21 Ludzi nie ma, psa nie trzeba trzymać na krótkiej smyczy, luksusik Tylko stresik, jak się naoglądało trochę zwiastunów horrorów

Stary 2009-11-30, 12:51   #2443
Kakusia
Zakorzenienie

Cytat:
Obiecałam to wstawię ale takie sobie to zdjęcie i tak na szybko robione. Może jak namówię Tz-a to mi zrobi porządną sesyjkę tak na pamiątkę
jaki Ty masz już ładny brzusio kurcze a tylko 2tyg masz "większą" ciążę ode mnie
namów TŻ to z chęcia więcej zdjęć pooglądamy

Zgadnij o ranyy o 21 to ja bałabym się sama wychodzić no chyba że byłby to spacer z TŻtem no i o 21 to ja już po ścianach chodzę szukając łóżka hehe Podziwiam Cię

Pa Dziewczynki zaczynam łapać stresa
(jak dziś wieczorkiem nie wejdę to tradycyjnie jutro jak wstanę )

Nasza Córunia

Moje drugie serce, inny rytm Mego życia - Dominiczka

Edytowane przez Kakusia
Czas edycji: 2009-11-30 o 12:52
Kakusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-30, 13:01   #2444
Lenka*
Zadomowienie

GG do Lenka*

Lindsley, ale fajny brzuszek

Olliwka, ale sobie fasolkę wywróżyłaś
Stary 2009-11-30, 13:03   #2445
lindsley
Zakorzenienie

Cytat:
Lindsley, mogę posprzątać W ciudzych miesjcach lepiej mi się sprząta, bo wszystko jest takie nowe
Kakusiu, ja na spacery wyruszam już grubo po 21 Ludzi nie ma, psa nie trzeba trzymać na krótkiej smyczy, luksusik Tylko stresik, jak się naoglądało trochę zwiastunów horrorów
Zaproszę Cię po remoncie. Będą dodatkowo nowe ściany i podłoga, ale cały dom w kurzu...
O 21 to ja przeważnie po prysznicu już w łóżeczku leżę i przeglądam necik albo TV. Na spacer najchętniej bym poszła w południe ale samej mi się nie chce.

Michaś

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-11-30, 13:03   #2446
Tity
Zakorzenienie

Lindsley piękny brzuszek
Ollliwka no to może wróżba się spełni

L
J
Tity jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-30, 13:05   #2447
lindsley
Zakorzenienie

Cytat:
Lindsley, ale fajny brzuszek
Cytat:
jaki Ty masz już ładny brzusio kurcze a tylko 2tyg masz "większą" ciążę ode mnie
namów TŻ to z chęcia więcej zdjęć pooglądamy
Dziękuję A brzuszek to mi właśnie ostatnio tak mocno urósł więc się nie martw za 2 tyg będziesz wyglądać jak ja

Michaś
Stary 2009-11-30, 13:08   #2448
zgadnij_MS
Zakorzenienie

Lidnsley to i ja się przyłącze do Twojego brzuszka

U mnie fota się rozmazała bo mi ręka drgała ehhhh i to taka na szybcika...

Lindsley, a gdzie ruchy poczułaś? W którym miejscu??

Edytowane przez zgadnij_MS
Czas edycji: 2009-11-30 o 13:09
Stary 2009-11-30, 13:12   #2449
Lenka*
Zadomowienie

GG do Lenka*

zgadnij_MS, też śliczny brzuszek Ale ja wam zazdroszczę, kochane..

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-11-30, 13:16   #2450
zgadnij_MS
Zakorzenienie

Lenko dzięki
główka do góry, przed Wami czas przyjemnych starań Ja to już nie pamiętam co to seks

Stary 2009-11-30, 13:21   #2451
mlmFM
Rozeznanie

GG do mlmFM Send a message via Skype™ to mlmFM

Ładne brzuszki ...
mlmFM jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-30, 13:52   #2452
lindsley
Zakorzenienie

Cytat:
Lidnsley to i ja się przyłącze do Twojego brzuszka

U mnie fota się rozmazała bo mi ręka drgała ehhhh i to taka na szybcika...

Lindsley, a gdzie ruchy poczułaś? W którym miejscu??
Brzusio też ładny... A dzidzia mi zapukała z prawej str tak mniej więcej w połowie brzucha
Cytat:
Lenko dzięki
główka do góry, przed Wami czas przyjemnych starań Ja to już nie pamiętam co to seks
O właśnie... co to był ten seks... Muszę Tz zapytać czy pamięta... On już nawet nie próbuje... Kiedyś jak nie miałam ochoty to starał się mnie nakręcić. Teraz idziemy grzecznie spać A w opisach ciąży czytałam że powinnam stać się właśnie demonem seksu Może to jeszcze przede mną

Michaś
Stary 2009-11-30, 14:29   #2453
mlmFM
Rozeznanie

GG do mlmFM Send a message via Skype™ to mlmFM

Cytat:
Brzusio też ładny... A dzidzia mi zapukała z prawej str tak mniej więcej w połowie brzucha

O właśnie... co to był ten seks... Muszę Tz zapytać czy pamięta... On już nawet nie próbuje... Kiedyś jak nie miałam ochoty to starał się mnie nakręcić. Teraz idziemy grzecznie spać A w opisach ciąży czytałam że powinnam stać się właśnie demonem seksu Może to jeszcze przede mną
Może.. jeszcze połowa drogi przed wami... mój jak sie dowiedział że mogę(!) być w ciąży też jakoś zszedł z tematu seksu - mimo że to by się dopiero 5tc zaczynał - chyba muszę z nim poważnie pogadać
mlmFM jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-30, 15:21   #2454
Ollliwka
Zakorzenienie

tity pewnie się spełni , ale nie w najbliższym czasie chociaż TŻ w noc poślubną już by chciał zadziałać
Na ogół to wróżby/marzenia mi się spełniają , ale po dłuższym czasie.. rok temu też z wosku wróżyłam i wyszło mi jajko czyli symbol życia no i co? życia nie ma nowego w tym roku

lindsley , zgadnij ładne te brzuszki Wasze no a więcej zdjęć z chęcią też obejrze.
Stary 2009-11-30, 15:30   #2455
lindsley
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ollliwka Pokaż wiadomość
tity pewnie się spełni , ale nie w najbliższym czasie chociaż TŻ w noc poślubną już by chciał zadziałać
Na ogół to wróżby/marzenia mi się spełniają , ale po dłuższym czasie.. rok temu też z wosku wróżyłam i wyszło mi jajko czyli symbol życia no i co? życia nie ma nowego w tym roku

lindsley , zgadnij ładne te brzuszki Wasze no a więcej zdjęć z chęcią też obejrze.
Dziękuję

Co do nocy poślubnej... Czy Wasi Tz-owie dali radę?? Bo tak sobie myślę, że jak ktoś robi imprezę na 100os do tego młody coś wypije to jak się kładą spać o 7 rano to chyba nie bardzo mają siły na "noc poślubną"...
Żeby nie było że pytam a sama nie odp to Tz stanął na wysokości zadania Ale my mieliśmy maleńką imprezkę i o 6 byliśmy w łóżeczku

Michaś
Stary 2009-11-30, 15:37   #2456
Pomidora
Zakorzenienie

Cześć dziewczyny
Ja znowu tak cichutko się odzywam i nieśmiało. Witam wszystkie nowe duszyczki na wątku
Kretencjo, właściwie przede wszystkim dla ciebie się odzywam Gratuluję decyzji o mieszkaniu Strasznie się cieszę! I jakbym siebie sprzed ponad roku czytała - też się strasznie baliśmy, jak to będzie z kredytem, czy damy radę itd. Ale jakbyśmy się nie rzucili na głęboką wodę, to byśmy pewnie w wynajętym ciągle mieszkali. I tak jak piszesz - remont powolutku. Na początku też część rzeczy zrobiliśmy, a po roku remont dopiero powoli dobiega końca Dacie radę, a radość z własnego M jest bezcenna A kotek (którego też dostałam na nowe mieszkanie po 2 latach obietnic) to najcudowniejszy zwierzak na swiecie. Dużo szczęścia w nowym lokum wam życzę i szybkiego załatwienia spraw kredytowych

Lindsley, Marcelko, brzuszki wspaniale Ech, gdyby takie na nas zechciały spaść

Gabisuen, przykro mi, że tak cierpisz Trzymaj się kochana.

Ja dziś testa sobie zrobiłam (a co ) no i jedna, zdecydowana krecha. Czekam na @ i zaczynam cykl z wiesiołkiem i siemieniem lnianym. A tak sobie przypomniałam, że rok temu mówiłam, że na święta będę już w ciąży Ale nic, trzerba starać się dalej. W końcu musi się udać! A na pocieszenie słucham już świątecznych piosenek w wykonaniu Michaela Buble'a i Diany Krall Może za wcześnie, ale przynajmniej nastrój lepszy
Trzymam za wszystkie kciuki i nie zapominajcie, ze ja ciągle z wami jestem - tylko jako czytacz

28.09.2014

Pomidora jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-30, 15:56   #2457
kasieek23
Rozeznanie

GG do kasieek23

Dzien dobry!!!!
U mnie weekend minol nie za ciekawietroche sie poklucilismy z TZ i niestety tiruriru nie bylo abuuuu
No ale jak to sie mowi co ma wizsiec nie utonie
Dzis posprzatalam cala kuchnie i padam z nog(lacznie z szafkami)Nawet nie czytalam postow ktore tu naprodukowalysnie.
Stary 2009-11-30, 16:06   #2458
kretencja
Zakorzenienie

Pomidorko
Że kotek to cudowne zwierzątko to ja wiem. U rodziców mieszkałam sześć lat z kotami Uważam, że to najcudowniejsze istoty na świecie i nigdy zdania nie zmienię Jestem zagorzałą i niereformowalną kociarą
Dzięki za wsparcie i ciepłe słowa. Co do remontu, to my mamy w zasadzie fundusz na to, no ale nigdy nie wiadomo, czy starczy. Dlatego postanowiliśmy się nie spinać, jak na coś braknie Przede wszystkim kuchnia - sanktuarium mojego męża

RAZEM OD 5.03.2000.

Optymista uważa, że świat stoi przed nim otworem. Pesymista... wie, co to za otwór

TYMEK - 26.11.2010
kretencja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-30, 16:08   #2459
Ollliwka
Zakorzenienie

lindsley no to my bedziemy mieć jeszcze mniejszą imprezę , przewiduje ,że o 23 już w łóżku leżała będę o 16 30 chcemy zrobić obiad , później tort więc ze 3 , 4 h i do domu
Stary 2009-11-30, 16:22   #2460
mike87
Raczkowanie

witajcie

dziekuje wszystkim za ....
to był koniec 12 tygodnia....
nagle w nocy duuuzo krwi
zero bolów zero skurczy
szpital, zabieg na drugi dzien wypis....
nastepnego dnia mielismy isc na pierwsze usg
usłyszec bicie serduszka
przepraszam ze sie tyle nie odzywałem
nie mogłem dojsc do siebie po tym co sie stało
nadal siedzi to gleboko we mnie i boli

starania jek tylko bedzie mozna czyli w nowym roku

dziekuje jeszcze raz wam wszystkim kwiatuszki za wsparcie

Nasz Ś.P. Aniołeczek:

20.10.2009
mike87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości