|
|
#2431 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Planowanie dzidzi na rok 2010 cz. III
Ach, dziewczyny. Jak mi miło, że tak się interesujecie
Na decyzję kredytową czeka się ok.10 dni, tak że mam nadzieję, że do końca roku dojdzie do sfinalizowania transakcji. Mąż mówi, że pewnie dalibyśmy radę przeprowadzić się z początkiem stycznia (choć ja bym wolała już w grudniu Fotki to może dopiero pokażę po remoncie, czyli pewno za parę miesięcy... Tak się zdaje się teraz czeka...
|
#2432 | ||
|
Zadomowienie
|
kretencja, to super, że wreszcie coś znaleźliście, i jestem pewna, że z takim samozaparciem to na pewno dacie radę
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A muffinki sama piekłaś???? Jakie??? Ja chcę jedną
|
|
#2433 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Oj z tymi mandarynkami to jest tak ,że śniły mi się 2 dni temu i musiałam kupić ![]() kakusia o tym ,że paznokci malowac w ciązy nie mozna nie slyszalam jeszcze ![]() wróżyłyście sobie może wczoraj?? ja lałam wosk i wyszedł mi kształt przypominający fasolę tylko nie wiem gdzie szukać znaczenia wróżb
|
|
#2434 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#2435 | ||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Lenko, takie jasne, posypane czekolada
wsypać do miski hihihi Poszłam na łatwiznę ![]() Na niespodzianke to nei mogę liczyć, chyba, że sama wszystko załatwie ehhh A jaką firmę byś chciła otworzyć ? ![]() Kretencjo, nie będziemy czekać parę miesięcy Chociaż zarysik mieszkanka pokażesz co?? Kakusiu, ja na zadyszki już mam patent, chodze na spacery 1. spacer uuuuuuuuuuu tragedia... Wolny, jak u staruszki i jeszcze mi było ciężko Później już było lepiej, a teraz nawet jestem w stanie psa prowadzić ![]() Powodzenia u promotorki
Edytowane przez zgadnij_MS Czas edycji: 2009-11-30 o 13:04 |
||||||||||||||||||||
|
|||||||||||||||||||||
|
|
#2436 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Trzymam kciuki co by promotorka była ok. A paznokcie to chyba można... Może nie wąchaj tego lakieru jak się boisz... Ja nie maluję paznokci, nie umiem Co najwyżej bezbarwnym![]() Cytat:
ja nic nie mówię![]() Cytat:
|
|
#2437 | ||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Lindsley, ja wiem, że jakbym była zalatana tak, jak Lenka to lepiej bym organizowała czas... Teraz ta praca mnie strasznie rozleniwiła i ta ciągła niepewność, ZADZWONI czy NIE ZADZWONI
Szef oczywiście ![]() Muszę się Wam pochalić , że zaczęła się u mnie mania sprzątania Codzinnie z odkurzaczem śmigam, coś przenosze, układam, nawet łóże przykrywać narzutą Do tego dołącza faza kuchenna/gotowania Już na jutro zaczynam wyszukiwać dań na obiad Oby mi to nie minęło
|||||||||||||||||||||
|
|
#2438 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do świąt - ja jeszcze w ogóle o nich nie myślę - narazie to temat tabu bo niedogadana kwestia gdzie spędzamy Wigilię - rok temu pierwszą Naszą kolację Wigilijną spędziliśmy we dwójkę w swoim M No i TŻ chciał, żebyśmy w tym roku zjedli już z rodzicami. No właśnie. Ale każdy chce zjeść ze swoimi Dlatego najlepiej poprostu znowu sami![]() Cytat:
tylko widzisz - dzisiaj wstałam po 10. Zanim zjadłam śniadanie, wypiłam kawę i Wam odpisałam - już jest po 13 wiem wiem, szukam wymówki. a taki spacer to będzie idealny dla zdrowia....tylko ja jeszcze z anemią walczę Cytat:
bo mam słabe paznokcie a lakier je utwardza no więc muszę się wkońcu wziąć za manicure![]() Kiedy będą Twoje fotki??? No i Kretencja czekamy wcześniej na fotki - jako ogólny zarys M ![]() lecę do wanny, potem tel do taty (Andrzejki-imieniny ) i na autobus....Zgadnij podziel się tą manią prooooszę
|
|||
|
|
|
#2439 |
|
Zakorzenienie
|
Zgadnij ja to mam niesamowitego lenia... Obiecałam sobie, że dziś poodkurzam, może poprasuję... I co jest 13.20 a ja tyłka nie ruszyłam... Tz w pracy do 20 więc nie mam pomysłu na obiad dzisiejszy jeszcze...
Może faktycznie się ruszę i posprzątam troszkę
|
#2440 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
lindsley, Zgadnij, to prawda, im więcej obowiązków tym łatwiej to zorganizować. Ja wiem, że np mam tylko 3 godziny na zrobienie czegoś i robię to, bo wiem że potem już czasu nie będzie.. A jak kiedyś nie pracowałam to uczyłam się w sumie tyle co teraz, jak nie mniej. A chciałabym własny gabinet - dietetyka
Martynka Edytowane przez Lenka* Czas edycji: 2009-11-30 o 13:39 |
|
|
|
|
#2441 |
|
Zakorzenienie
|
Obiecałam to wstawię ale takie sobie to zdjęcie i tak na szybko robione. Może jak namówię Tz-a to mi zrobi porządną sesyjkę tak na pamiątkę
|
#2442 | ||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Lenko, ja miałam w zestawie takie papierowe foremki
Ja na razie ciasta odstawiam na bok, J już ma w sobie wystarczająco duuużo kg 1 muffinka mu wystarczy ![]() Lindsley, mogę posprzątać W ciudzych miesjcach lepiej mi się sprząta, bo wszystko jest takie nowe ![]() Kakusiu, ja na spacery wyruszam już grubo po 21 Ludzi nie ma, psa nie trzeba trzymać na krótkiej smyczy, luksusik Tylko stresik, jak się naoglądało trochę zwiastunów horrorów
|||||||||||||||||||||
|
|
#2443 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() namów TŻ to z chęcia więcej zdjęć pooglądamy ![]() Zgadnij o ranyy o 21 to ja bałabym się sama wychodzić no chyba że byłby to spacer z TŻtem no i o 21 to ja już po ścianach chodzę szukając łóżka hehe Podziwiam Cię![]() Pa Dziewczynki zaczynam łapać stresa (jak dziś wieczorkiem nie wejdę to tradycyjnie jutro jak wstanę )
Edytowane przez Kakusia Czas edycji: 2009-11-30 o 13:52 |
|
|
|
|
#2445 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
O 21 to ja przeważnie po prysznicu już w łóżeczku leżę i przeglądam necik albo TV. Na spacer najchętniej bym poszła w południe ale samej mi się nie chce.
|
|
#2447 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2448 | ||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Lidnsley to i ja się przyłącze do Twojego brzuszka
![]() U mnie fota się rozmazała bo mi ręka drgała ehhhh i to taka na szybcika... Lindsley, a gdzie ruchy poczułaś? W którym miejscu??
Edytowane przez zgadnij_MS Czas edycji: 2009-11-30 o 14:09 |
||||||||||||||||||||
|
|||||||||||||||||||||
|
|
#2450 | ||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Lenko dzięki
główka do góry, przed Wami czas przyjemnych starań Ja to już nie pamiętam co to seks
|||||||||||||||||||||
|
|
#2451 |
|
Rozeznanie
|
Ładne brzuszki
...
|
#2452 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
A w opisach ciąży czytałam że powinnam stać się właśnie demonem seksu
|
|
#2453 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#2454 |
|
Zakorzenienie
|
tity pewnie się spełni , ale nie w najbliższym czasie chociaż TŻ w noc poślubną już by chciał zadziałać
Na ogół to wróżby/marzenia mi się spełniają , ale po dłuższym czasie.. rok temu też z wosku wróżyłam i wyszło mi jajko czyli symbol życia no i co? życia nie ma nowego w tym roku lindsley , zgadnij ładne te brzuszki Wasze
|
#2455 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do nocy poślubnej... Czy Wasi Tz-owie dali radę?? Bo tak sobie myślę, że jak ktoś robi imprezę na 100os do tego młody coś wypije to jak się kładą spać o 7 rano to chyba nie bardzo mają siły na "noc poślubną"... Żeby nie było że pytam a sama nie odp to Tz stanął na wysokości zadania Ale my mieliśmy maleńką imprezkę i o 6 byliśmy w łóżeczku
|
|
#2456 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny
![]() Ja znowu tak cichutko się odzywam i nieśmiało. Witam wszystkie nowe duszyczki na wątku Kretencjo, właściwie przede wszystkim dla ciebie się odzywam Gratuluję decyzji o mieszkaniu Dacie radę, a radość z własnego M jest bezcenna Lindsley, Marcelko, brzuszki wspaniale ![]() Gabisuen, przykro mi, że tak cierpisz Ja dziś testa sobie zrobiłam (a co ) no i jedna, zdecydowana krecha. Czekam na @ i zaczynam cykl z wiesiołkiem i siemieniem lnianym. A tak sobie przypomniałam, że rok temu mówiłam, że na święta będę już w ciąży Ale nic, trzerba starać się dalej. W końcu musi się udać! A na pocieszenie słucham już świątecznych piosenek w wykonaniu Michaela Buble'a i Diany Krall Może za wcześnie, ale przynajmniej nastrój lepszy ![]() Trzymam za wszystkie kciuki i nie zapominajcie, ze ja ciągle z wami jestem - tylko jako czytacz
|
|
|
|
#2457 |
|
Rozeznanie
|
Dzien dobry!!!!
U mnie weekend minol nie za ciekawie troche sie poklucilismy z TZ i niestety tiruriru nie bylo abuuuu![]() No ale jak to sie mowi co ma wizsiec nie utonie Dzis posprzatalam cala kuchnie i padam z nog(lacznie z szafkami )Nawet nie czytalam postow ktore tu naprodukowalysnie.
|
|
#2458 |
|
Zakorzenienie
|
Pomidorko
Że kotek to cudowne zwierzątko to ja wiem. U rodziców mieszkałam sześć lat z kotami ![]() Dzięki za wsparcie i ciepłe słowa. Co do remontu, to my mamy w zasadzie fundusz na to, no ale nigdy nie wiadomo, czy starczy. Dlatego postanowiliśmy się nie spinać, jak na coś braknie Przede wszystkim kuchnia - sanktuarium mojego męża
|
#2459 |
|
Zakorzenienie
|
lindsley no to my bedziemy mieć jeszcze mniejszą imprezę , przewiduje ,że o 23 już w łóżku leżała będę
o 16 30 chcemy zrobić obiad , później tort więc ze 3 , 4 h i do domu
|
#2460 |
|
Raczkowanie
|
witajcie
dziekuje wszystkim za ....to był koniec 12 tygodnia.... nagle w nocy duuuzo krwi zero bolów zero skurczy szpital, zabieg na drugi dzien wypis.... nastepnego dnia mielismy isc na pierwsze usg usłyszec bicie serduszka przepraszam ze sie tyle nie odzywałem nie mogłem dojsc do siebie po tym co sie stało nadal siedzi to gleboko we mnie i boli starania jek tylko bedzie mozna czyli w nowym roku dziekuje jeszcze raz wam wszystkim kwiatuszki za wsparcie
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:03.

Na decyzję kredytową czeka się ok.10 dni, tak że mam nadzieję, że do końca roku dojdzie do sfinalizowania transakcji. Mąż mówi, że pewnie dalibyśmy radę przeprowadzić się z początkiem stycznia (choć ja bym wolała już w grudniu 

i on chyba podłapał tą drugą wersję... Zresztą on by mi powiedział: to weź znajdź kurs a ja Cię zapiszę 

Szef oczywiście

bo niedogadana kwestia gdzie spędzamy Wigilię - rok temu pierwszą Naszą kolację Wigilijną spędziliśmy we dwójkę w swoim M

główka do góry, przed Wami czas przyjemnych starań 
1 cs