Mamusie styczniowo-lutowe 2010 cz.III - Strona 146 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-11-30, 20:54   #4351
BubiGirl
Rozeznanie

GG do BubiGirl
Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2010 cz.III

sorayka kochanie trzymaj się dzilnie, jesteśmy z Tobą, będzie wszystko dobrze!!!!!!!!!!!!
Stary 2009-11-30, 21:00   #4352
KarmazynowyKamyk
Zakorzenienie

GG do KarmazynowyKamyk

Cytat:
Napisane przez PatkaM84 Pokaż wiadomość
w nocy jest masakra... Tak mnie boli spojenie łonowe i biodra, że ani nie mam jak się przełożyć na drugi bok. nie mówiąc już o pójściu do toalety...
Mnie tak bolą biodra w nocy... Dzisiaj myślałam, że męża obudzę, żeby mnie przewalił na drugi bok... Greenpeace wyzwę do ratowania wieloryba

Cytat:
Napisane przez gooha3 Pokaż wiadomość
właśnie przed chwilą dzwonili z zusu
Będe mieć kontrol za ok godzinkę
trzymajcie za mnie kciuki.
No i doczytałam, że nie było się czego bać...

Cytat:
Napisane przez eudaimonia Pokaż wiadomość
bedzie dobrze! trzymamy kciukole! ale i tak jestem pod wrazeniem ze dzwonia!! zawsze myslalam, ze to tak znienacka
Nie wiem jak z osobami fizycznymi, ale przedsiębiorcę zawsze trzeba powiadomić o kontroli...

Cytat:
Napisane przez soraya1 Pokaż wiadomość
caly dzien w poczakalni szpitala na karowej.... okazalo sie ze wod mam jeszcze mniej
jedziemy szukac innego szpitala
trzymajcie za mnie kciucki !!!!!!!!
Trzymamy...
Stary 2009-11-30, 21:05   #4353
pola25
Zakorzenienie

Bubi miło Cię widzieć!

Kamyku zazdroszczę porządków!u mnie syf, TZ nie wyrabia ale Pani nie chce

Madzik-słodziutki kawaler

Pysia śliczne zdjęcia!

Lila fajnie, że już w domu.Trzymam kciuki,aby wszystko bylo ok.

Soraya trzymam kciuki!

Dziewczyny też jem dużo mandarynek.uwielbiam jemniam mniam

dzisiaj po oglądaniu wózka, słabiej się czułam,no nic trzeba sie oszczedzac.
pola25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-30, 21:15   #4354
madzikUK
Rozeznanie

GG do madzikUK

Cytat:
Napisane przez KarmazynowyKamyk Pokaż wiadomość
Mnie tak bolą biodra w nocy... Dzisiaj myślałam, że męża obudzę, żeby mnie przewalił na drugi bok... Greenpeace wyzwę do ratowania wieloryba
mnie ostatnio wkurza, ze jak chce sie przewrocic na drugi bok, to poduche musze tez przezucac- ta co mam pod noga. nie dosc, ze plecy bola, siku sie chce, pic tez co chwila, to jeszcze ta poducha. no i badz tu madry i sie wyspij

Cytat:
Napisane przez pola25 Pokaż wiadomość

Madzik-słodziutki kawaler

dzisiaj po oglądaniu wózka, słabiej się czułam,no nic trzeba sie oszczedzac.
slodziutki, ale nie chcial ze mna pogadac, zagadywalam, tracalam, ale chcial tylko spac.

oszczedzaj sie, nogi do gory i TZ do uslug
Stary 2009-11-30, 21:17   #4355
youyou
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez PatkaM84 Pokaż wiadomość
Dziewczyny przyszła do was ta próbka proszku? Niby było wysłane a chyba żadna nie pisała, że coś dostała...
do mnie nie przyszło nic...

Cytat:
Napisane przez madzikUK Pokaż wiadomość
na razie chcialam Wam wkleic fotke przystojniaka, ktory mnie dzis odwiedzil- 3 tyg ma i ciagle spi a noge ma na zewnatrz, bo bylam zafascynowana tymi malutkimi grubymi nozkami
fajny przystojniak, niedługo będziemy wklejać takie swoje fotki z maluszkami

Cytat:
Napisane przez pysiamn Pokaż wiadomość
To Pysiolinka z braciszkiem
ślicznie

Cytat:
Napisane przez lila12 Pokaż wiadomość
Dziewczynki wróciliśmy do domku! Jak się cieszę!!! Wszystko się uspokoiło ale muszę trzymać rękę na pulsie bo w każdej chwili mogę pojechać znowu. Z dzidzią jest wszystko OK szyjka stoi w miejscu.
Ale w szpitalu to można mega doła załapać - przez weekend najgorzej, wczoraj już tam płakałam.
W dodatku towarzystwo w sali nie zawsze niestety jest udane: na początku przez 3 dni byłam z super dziewczyną, która miała cc i teraz już wszystko wiem i widziałam, więc luz - oceniła ten zabieg (wszystko trwa 1 godzinę) jako rewelację. Pogadałyśmy, wymieniłyśmy poglądy. Bardzo pouczające.
Potem niestety sąsiadka była tragiczna, spać przez nią nie mogłam, nawet nie chce mi się tego wspominać...

Ale jesteśmy już szczęśliwi w domku i spokojnie odpoczywamy i czekamy.

Serdecznie Wam dziękuję za troskę
No to bardzo dobrze
Tylko teraz grzecznie odpoczywaj

Cytat:
Napisane przez celka2000 Pokaż wiadomość
Odebralam wyniki krzywej cukrowej.
Na czczo - 96
Po godzine - 140 (nie mam tu podanych norm).
Czy to nie jest za duzo przypadkiem?
Jest w normie ale chyba będziesz powtarzać po 75g

Cytat:
Napisane przez ula 87 Pokaż wiadomość
dziewczyny a można tyle cytrusów na koniec ciąży jeść ? nie zaszkodzi to dziecku?
.....
mąż sie zabrał za remont: jupi: lepiej pózno niż wcale
zaczął od łuku , trzeba go na drzwi przerobić
poleciał do garażu po szlifierkę ... zaraz się zacznie ...łomot:jupi :
chyba wreszcie do niego doszło że Mała może w każdej chwili przyjść na świat
Chyba można jeść cytrusy, w każdym razie ja jem na kilogramy

Gratuluję rozpoczęcia remontu
Teraz najgorsze przed Tobą

Cytat:
Napisane przez bardotka_a Pokaż wiadomość
Poszperałam po necie i znalazłam to łóżeczko, ale jego cena to 1190 nie oglądałam jeszcze łóżecz ale to chyba jest drogie?
Ja chciałam kupić łdne łóżeczko tak za ok połowę tej kwoty i na tej stronie podoba mi się Karina w bardziej rozsądnej cenie

http://www.dziecko.net.pl/shop_group_main.php?group=82
Łóżeczko super tylko cena poraża

Cytat:
dziewczyny

caly dzien w poczakalni szpitala na karowej.... okazalo sie ze wod mam jeszcze mniej

Oj trzymam kciuki żeby wszytsko było dobrze, a coś Ci powiedzieli w tym szpitalu?? Jakie sa konsekwencje małej ilości wód??
youyou jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-30, 21:21   #4356
pola25
Zakorzenienie

zmykam bo mi się trochę oczy kleją.mam nową porcję książek, z nogami do gory poczytam...

Przespanej nocki życzę.

Buziaki
Stary 2009-11-30, 21:26   #4357
BubiGirl
Rozeznanie

GG do BubiGirl

Dobrnoc mamuśki i pociechy ja jutro mam o 8.40 podróż na koniec warszawy do mojej ginki.....ech.....
Stary 2009-11-30, 21:31   #4358
aldii
Zakorzenienie

Majkela, Pysiamn
Eudaimonia u mnie wymagali zaswiadczenia od gina i cwiczymy w spodniach od dresu, a z SR dostalysmy "firmowe" koszulki
Gooha do kazdej nowej pracy musisz miec swostek od lekarza medycyny pracy
PatkaM
BubiGirl koniecznie napisz jutro co powiedziala twoja ginka o tej wadze !!
MadzikUK troche praktyki nie zaszkodzi
Pysiamn dumny braciszek
Lila
Bardotka piekne jest to lozeczko i fajnie ze ma juz przewijak i szuflady.Jezeli masz kase to kupuj
Ula ach te baby
Soraya : kciuki: napisz chociaz eska jak bedziesz wiedziala cos wiecej A czemu musicie szukac innego szpitala ??

Po wizycie u gina dobrych wiesci nie mam Malutka slabo przybiera i wazy tylko 1550. Powiedzial, ze nie zauwazyl zadnych chorob,ale mam teraz czesciej wizyty i trzeba ta jej wage sprawdzac
Co do bolu bioder i kosci lonowej to powiedzial, ze to bola panewki i ze to od ucisku na krzyz...
W pt ide do drugiego gina skonsultowac te wszystkie rewelacje....
Stary 2009-11-30, 21:46   #4359
majkela12
Zadomowienie

Cytat:
na razie chcialam Wam wkleic fotke przystojniaka, ktory mnie dzis odwiedzil- 3 tyg ma i ciagle spi a noge ma na zewnatrz, bo bylam zafascynowana tymi malutkimi grubymi nozkami

Cytat:
Napisane przez pysiamn Pokaż wiadomość
A że zaczelismy 31 tydzień...
To Pysiolinka z braciszkiem
śliczne zdjątka.

Cytat:
Dziewczynki wróciliśmy do domku! Jak się cieszę!!! Wszystko się uspokoiło ale muszę trzymać rękę na pulsie bo w każdej chwili mogę pojechać znowu. Z dzidzią jest wszystko OK szyjka stoi w miejscu.
Ale w szpitalu to można mega doła załapać - przez weekend najgorzej, wczoraj już tam płakałam.
W dodatku towarzystwo w sali nie zawsze niestety jest udane: na początku przez 3 dni byłam z super dziewczyną, która miała cc i teraz już wszystko wiem i widziałam, więc luz - oceniła ten zabieg (wszystko trwa 1 godzinę) jako rewelację. Pogadałyśmy, wymieniłyśmy poglądy. Bardzo pouczające.
Potem niestety sąsiadka była tragiczna, spać przez nią nie mogłam, nawet nie chce mi się tego wspominać...

Ale jesteśmy już szczęśliwi w domku i spokojnie odpoczywamy i czekamy.

Serdecznie Wam dziękuję za troskę
oj jak fajnie. Odpoczywajcie grzecznie

Cytat:
ja bym mogła tonami nandarynki pochłaniać , na codzień kg musi być
dziewczyny a można tyle cytrusów na koniec ciąży jeść ? nie zaszkodzi to dziecku?
mąż sie zabrał za remont lepiej pózno niż wcale
zaczął od łuku , trzeba go na drzwi przerobić
poleciał do garażu po szlifierkę ... zaraz się zacznie ...łomot
chyba wreszcie do niego doszło że Mała może w każdej chwili przyjść na świat
Ja też wcinam aż mi się uszy trzęsą. Trzeba korzystać, bo później w czasie karmienia możemy sobie tylko pomarzyć
Gratuluje remontu i trzymam kciuki, żeby szybciutko się skończył My już na szczęście po. Teraz sprzątanko

Cytat:
Napisane przez BubiGirl Pokaż wiadomość
Cytrusy górą....widocznie mamy jakieś zapotrzebowanie na witaminkę C, albo inne składniki....ja mam z kolei parcie na pomarańcze....no i niestety na słodycze.....chociaż w całej ciązy jadłam bardzo mało, teraz jak nie zjem to chodze jak struta

Dziewczyny włącza wam się taki mały lęk przed porodem? Bo mnie czasem ogarnia mała panika....chcociaz nastawiam się bardzo pozytywnie i myślę sobie, że to jeszcze tyle czasu....ale okazuje się, że nic nie wiadomo....wolałabym urodzić w terminie, bo moje maleństwo nie wiem czy by sobie poradziło .....no ale nieuniknione jest to co ma być
Oj ja też, przed i na początku zero słodyczy a teraz sama siebie nie poznaję- umiem wciągnąć sama całą czekoladę
Ja ma lęk i to okropny, że nie dojadę na czas
Kciuki za wizytę

Cytat:
dziewczyny

będzie dobrze, uszka do góry
----------------
Pojechaliśmy po dywany i żyrandol i co i już nie było na sklepie
Boli mnie krzyż i mały tak nisko fika. Ja też zmykam lulu.
Spokojnej nocki

---------- Dopisano o 21:46 ---------- Poprzedni post napisano o 21:39 ----------

Cytat:
Napisane przez aldii Pokaż wiadomość
Po wizycie u gina dobrych wiesci nie mam Malutka slabo przybiera i wazy tylko 1550. Powiedzial, ze nie zauwazyl zadnych chorob,ale mam teraz czesciej wizyty i trzeba ta jej wage sprawdzac
Co do bolu bioder i kosci lonowej to powiedzial, ze to bola panewki i ze to od ucisku na krzyz...
Jak na 32 tydz to chyba nie jest aż tak bardzo źle. Widocznie mała nie będzie klocusiem Dobrze, że idziesz do drugiego lekarza, będzie dobrze
Stary 2009-11-30, 21:46   #4360
madzikUK
Rozeznanie

GG do madzikUK

Cytat:
Napisane przez majkela12 Pokaż wiadomość

Ja ma lęk i to okropny, że nie dojadę na czas
a ja sie boje o sasiada obok Nas mieszka dziadzio, dobre 80+ i jak Tz bedzie w pracy, to chyba do niego zapukam i poprosze, zeby mnie zawiozl do szpitala, no ale sie boje troche zeby dziadzio sie nie przejal za bardzo i zeby jemu sie nic nie stalo

Cytat:
MadzikUK troche praktyki nie zaszkodzi

praktyke nabywam na ..... misiu juz przecwiczylam wkladanie misia do fotelika,

kciuki za mala. a czemu idziesz do innego lekarza? nie ufasz temu?
Stary 2009-11-30, 21:48   #4361
youyou
Zakorzenienie

aldii nie martw się na zapas coś Ci gin powiedział z czego może wynikać wolniejszy przyrost wagi??

Ale najważniejsze że dzidzia zdrowa!! Nie każdy bobas musi ważyć 4kg
Stary 2009-11-30, 21:55   #4362
aldii
Zakorzenienie

Majkela,MadzikUK,Youyou Powiedzial, ze powodow moze byc wiele i ze musimy to obserwowac.Dodal, ze poki co on zadnych chorob nie dostrzegl....
Tydzien temu robili mi usg w szpitalu i wazyla 1450, wiec przybrala tylko 100, a powinna przybierac co tydzien 200
Stary 2009-11-30, 21:58   #4363
kocurazab
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez xmila Pokaż wiadomość
U mnie też się remont wlecze... A to na grzejnik czekaliśmy, teraz na hydraulików.... A TŻ chce składać meble dla Frania po wypraniu wykładzin w pokojach, a możliwe, że to załatwimy dopiero po świętach. Więc nie wiem kto będzie prał i prasował rzeczy małego, bo na razie nie mam gdzie ich włożyć

Ważność badań zależy od rodzaju pracy i tego co wypisał lekarz. Mój mi zawsze pisze na 3 lata, ale kiedyś dostawałam na 2 lata.
Ale zawsze jest tak jak pisze Youyou - przy przyjęciu do nowej pracy musisz zrobić badania wstępne, nawet jeśli poprzednie okresowe miałaś miesiąc wcześniej i są jeszcze długo ważne
Wspólczuję z tym remontem. Ale zazdroszczę, że masz chociaż meble, bo ja nawet nie wiem kiedy będziemy mieli meble, jeszcze nic nie zamówiliśmy.

Ja mam ważność badań na kartce 3 lata, ale i tak co roku muszę chodzić do lekarza medycyny pracy, aby wbił mi to do książeczki. Taka polityka
kocurazab jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-30, 22:04   #4364
madzikUK
Rozeznanie

GG do madzikUK

Aldii, powiem Ci, ze ja nawet bladego pojecia nie mam ile moja Niunka wazy bo tutaj sie poprostu tego nie robi.
wiec juz nie wiem czy lepiej jest wiedziec, ze maluch nie przybiera ile powinien, czy nie wiedziec NIC kompletnie. staram sie nie stresowac i swirowac, bo mozna dostac krecka.
Stary 2009-11-30, 22:06   #4365
kocurazab
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez brzoskwinia82 Pokaż wiadomość
Nie dostałam proszku, a listopad już się praktycznie skończył... ale na pampersy też długo czekałam
Ja również nie dostałam proszku. Za to pampersy dostałam dopiero dzisiaj, wiec może i na ten proszek musimy poczekać, mimo że zamawiałyśmy go na listopad
kocurazab jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-30, 22:07   #4366
zebra666
Zakorzenienie

Obejrzałam galerianki i chyba coś zjem i się połorzę

zebra666 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-30, 22:21   #4367
eudaimonia
Rozeznanie

Cytat:
wróciliśmy do domku! Jak się cieszę!!! Wszystko się uspokoiło ale muszę trzymać rękę na pulsie bo w każdej chwili mogę pojechać znowu. Z dzidzią jest wszystko OK szyjka stoi w miejscu.
super, że się unormowało.

Cytat:
mam nadzieje, że tak;-)) bo wcinam całymi kilogramami pomarańcze. właśnie ostatni trymestr mam jakiś taki mocno owocowy

Cytat:
Napisane przez bardotka_a Pokaż wiadomość
Poszperałam po necie i znalazłam to łóżeczko, ale jego cena to 1190 nie oglądałam jeszcze łóżecz ale to chyba jest drogie?
Ja chciałam kupić łdne łóżeczko tak za ok połowę tej kwoty i na tej stronie podoba mi się Karina w bardziej rozsądnej cenie

http://www.dziecko.net.pl/shop_group_main.php?group=82
jak dla mnie koszmarnie drogo!! połowe bym jeszcze zniosła, ale i tak z wielkim bólem serca

Cytat:
dziewczyny

oj biedaku! mam nadzieję, że będzie wszystko dobrze!!
a czemu inny szpital?? w tym nie mogli Cię przyjąć????

Cytat:
Eudaimonia u mnie wymagali zaswiadczenia od gina i cwiczymy w spodniach od dresu, a z SR dostalysmy "firmowe" koszulki
prosze, prosze koszulki firmowe! no to widzę, że szkoła full wypas a płaciłaś za szkołę? u mnie kosztowała 250zł. ponoć są też za darmo, tzn finansowane przez Gminę Kraków, ale ponoć pieniądze na ten cel skończyły się w czerwcu i trzeba bulić samemu.. brrrrr..

Cytat:
masz rację - trzeba potwierdzić u innego giny, bo czasem jest tak, że każdy widzi swoje.. trzymam kciuki, ze wszystko bedzie dobrze!!

************************* *
a ja już po zajęciach w SR. nie sądziłam, że wszystkie dziewczęta (prócz jednej) przyjdą z tżetami! bardzo pozytywne zaskoczenie! jednak panowie też się starają i dobrze
na początku miałyśmy a właściwie mieliśmy godzinę ćwiczeń. trochę oddychania, trochę rozciągania, ćwiczenie różnych mięśni itp.. za to za tydzień będą ćwiczenia z pielęgnacji noworodka - ciekawe czy każdy dostanie swoją lalkę jak na amerykańskich filmach ?
po ćwiczeniach czas na wykłady.. miało trwać 1,5h trwało 2.. muszę przyznać, że troszkę się wynudziłam. Prowadziła położna. liczyłam na jakieś przykłady z życia, a tu na początek to co zarówno ja jak i mój tż mamy obcykane: co w którym tc, czy miesiącu u malucha się rozwija.. w dodatku puszczała prezentację i czytała to co na tablicy. od siebie prawie nic! widziałam jak mój mężuś wierci się niemiłosiernie! ale potem było już lepiej: trochę o odżywianiu w ciąży, radzeniu sobie z dolegliwościami itp.. a na końcu laktacja - tu położna się rozkręciła, ale pewnie opowiadała też o rzeczach z którymi obcuje na co dzień, dlatego robiła to ciekawie.. choć 1/3 wykładu była ok. zobaczymy co będzie za tydzień..

Cytat:
Napisane przez zebra666 Pokaż wiadomość
Obejrzałam galerianki i chyba coś zjem i się połorzę
my też przed momentem z tż skończyliśmy oglądać "galerianki". ło matko! nie spodziewałam się, że można aż tak.. koszmar jakiś!
--> Adaś <--jest z nami od 08.01.2010

eudaimonia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-30, 22:26   #4368
xmila
Raczkowanie

Celka, na ile znam "naszego" gina to wyśle Cię na 75g... Ja miałam co prawda bardziej przekroczone, ale u przyjaciółki było podobnie jak u Ciebie.
W każdym razie trzymam kciuki

Dam znać jutro po wizycie co i jak

-----------
a brzuch od wczoraj urósł o kolejne 1,5cm - w szoku jestem, pewnie zaraz rozstępy mi wyjdą

Frane
k
Franiowe ząbki
Kota

Edytowane przez xmila
Czas edycji: 2009-11-30 o 22:29
xmila jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-30, 22:27   #4369
youyou
Zakorzenienie

Dobranoc mamuśki, ja nie mam jakoś siły, zmykać spać
Stary 2009-11-30, 22:28   #4370
zebra666
Zakorzenienie

Eudaimonia a mnie to wogóle aż wkurza, że one dla ładnych szmatek, telefonów, kasy... ja jako nastolatka nie miałam za wiele i modnych ubrań również nie miałam, bo nas nie było na to stać... ale tyłka dla ciuchów bym nie dawała.

Stary 2009-11-30, 22:40   #4371
pola25
Zakorzenienie

nie mogę spać więc zaglądam

Aldii nie martw się na zapas, każde dziecko jest różne, może pózniej będzie więcej przybierać. Dobrze, że idziesz na konsultacje do innego gina. Tylko się nie stresuj, pamiętaj, że szkodzi on nie tylko Tobie...Napewno wszystko będzie dobrze.
Stary 2009-11-30, 22:41   #4372
oliviaoO
Rozeznanie

Cytat:
nie przejmuj się, moja w 30tc ważyła 1650 i usg pokazało 31tc +5dni czyli twoja niunia jak na 32 tc to dobrze waży raczej

lecę spać bo dzisiaj nic nie leżałam przez cały dzień

Julia

walka z kg:
81- 78 - 76 - 74 - 72- 70 - 68 - 66 - 64

oliviaoO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-30, 22:42   #4373
zebra666
Zakorzenienie

Aldii dokładnie skonsultujesz i wtedy będziesz myslała Zresztą pomiary z usg nie są takie dokładne ile dzieci ma być dużych a rodzi się małych i odwrotnie

Stary 2009-11-30, 22:45   #4374
eudaimonia
Rozeznanie

Cytat:
Eudaimonia a mnie to wogóle aż wkurza, że one dla ładnych szmatek, telefonów, kasy... ja jako nastolatka nie miałam za wiele i modnych ubrań również nie miałam, bo nas nie było na to stać... ale tyłka dla ciuchów bym nie dawała.
wiesz, mnie przeraża tylko ten sposób myślenia i postrzegania świata. zmieniające się normy, wartości.. każdy chce być indywidualistą a wychodzi jeden wielki konformizm...brrrr... w dodatku to przyzwolenie społeczne!! to jest wg mnie najgorsze! a do tego bardzo smutne, bo jak to ładnie ujął prof Czapiński słowami Wilde’a, "nie znając wartości niczego, znają cenę wszystkiego".. ech.. ale już nie smucę, bo mamy przecież ciekawsze tematy naszych brzucholi

Stary 2009-11-30, 22:49   #4375
zebra666
Zakorzenienie

Ale wiesz... Jak takie coś obejrzę to się zaczynam cieszyć, że będzie syn i więcej włosów na głowie

Stary 2009-11-30, 22:51   #4376
eudaimonia
Rozeznanie

Cytat:
Ale wiesz... Jak takie coś obejrzę to się zaczynam cieszyć, że będzie syn i więcej włosów na głowie
he he he.. wiesz, że też tak pomyślałam

Stary 2009-11-30, 23:00   #4377
madzikUK
Rozeznanie

GG do madzikUK

Cytat:
Cytat:
he he he.. wiesz, że też tak pomyślałam

no to ja chyba nie mam sie z czego cieszyc
zaciekawilyscie mnie tym filmem, na razie obejrzalam 30min na youtube, ale jutro sciagne caly.

a tymczasem zawijam zagle na dzis, do jutra mamuski, kolorowych snow o Waszych maluszkach
Stary 2009-11-30, 23:03   #4378
zebra666
Zakorzenienie

No dla odmiany na tvn ogladam teraz my o surogatkach... masakra... nie umiałabym tak

Stary 2009-11-30, 23:20   #4379
eudaimonia
Rozeznanie

Cytat:
zaciekawilyscie mnie tym filmem, na razie obejrzalam 30min na youtube, ale jutro sciagne caly.
a tak w ogóle to są dwa. pierwszy to krótkometrażowa etiuda, która jest chyba pracą dyplomową reżyserki a drugi to powstała na bazie pierwszej wersja kinowa. pewnie na youtube to ta pierwsza tylko..??

Stary 2009-11-30, 23:24   #4380
madzikUK
Rozeznanie

GG do madzikUK

Cytat:
a tak w ogóle to są dwa. pierwszy to krótkometrażowa etiuda, która jest chyba pracą dyplomową reżyserki a drugi to powstała na bazie pierwszej wersja kinowa. pewnie na youtube to ta pierwsza tylko..??
tak, tylko krotkometrazowy. ale juz wiem skad jutro sobie sciagne pelnometrazowy i wtedy "zaglebie" sie w temat
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości