|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3901 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Maturzystki 2010 cz. IV - matura to bzdura!
Cytat:
noo jak dla mnie to jest naprawde mega uroczy a jakie ma funkcje.. no coz nieważne ![]() ooo a z permutacji itp. dostalam kiedys 5 ze spr. 3 klasa z matmy jest zdecydowanie najlepsza jak na razie :P
|
|
|
#3902 |
|
Wtajemniczenie
|
Można się przyłączyć?
|
|
#3903 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
#3904 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() piosenka przyjemna. jasne, witaj! ja chcę już maja. chcę zdać tą maturę i spadać stąd. mam dosyć tych ludzi, tego miasta, tej szkoły.. spać mi się chce. a jutro praca klasowa z wosu. trzy rozprawki
|
|
#3905 | |
|
Wtajemniczenie
|
Witam.
![]() Cytat:
Ja też chcę już maj. Jak najszybciej skończyć szkołe i fruu, do pracy najlepiej i może studia zaoczne. A jutro na szczęście luźno.
|
|
|
#3906 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
współczuję tacie, sąsiadka to miała. Byłam biegać. Przebiegłam 1200 m. Nie wiele, ale dopiero zaczynam. ![]() W ogóle jedziemy dzisiaj z siostrą do miasta. No i w trakcie samochód tak dziwnie "charczał", a potem był taki dźwięk a'la dzwoneczki ;D Siostra stanęła i oglądamy samochód wzdłuż i wszerz. Chwila konsternacji, tłumika nie ma. a te dzwoneczki to takie coś co utrzymuje tłumik, po prostu uderzał o podłoże i dawał takie dźwięki. W ogóle wyglądałyśmy śmiesznie. Samochód wydawał dźwięk jakby był tuningowany, bmw, dodać do tego jeszcze głośną muzykę, wystawić łokieć zza okno i królowe szos. idę wziąć kąpiel i spać. dobranoc;* .JUSTYNA przykro mi ;*.
|
|
#3907 |
|
Wtajemniczenie
|
Mi wystarczył jeden wieczór, by dowiedzieć się o pseudo przyjaźni.
|
|
#3908 |
|
Zakorzenienie
|
pseudo przyjaźń jest najgorsza.
dlatego ja mam dosłownie trzy osoby, które kocham ponad wszystko.. i wiem, że nie ma możliwości by cokolwiek nas podzieliło. te trzy osoby to : rodzice i moja P. rzadko mówię o przyjaźni, ale.. kto ma być moim przyjacielem ten jest, nawet bez określania tego słownie. najważniejsze to, co w sercu. nie trzeba wszystkiego nazywać po imieniu, czasami to wychodzi na zdrowie. nie ma rozczarowań.
|
#3909 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
"mamo, tato, a któryś z dziadków miał Rh-" "nie wiemy, a co?" "bo jak nie, to ja nie Wasza" O łaaa, boli... Tzn nie gorączka, ale temperatura to to jest 35 też temperatura ![]() Miiiło ![]() Cytat:
![]() ;* |
||
|
|
|
#3910 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
rozwiązałam wszystkie zdania z genetyki z matur z bio ![]() może jeszcze jakieś porobię sobie, bo lubię to xD
|
|
#3911 |
|
Raczkowanie
|
Witam
![]() Znam już moje wyniki matur ![]() ![]() hmm... co do przyjaźni mam chyba zbyt wielu przyjaciół, ale ja potrzebuję urozmaicenia i kontaktu i wygadania się różnym ludziom ale wszystko w odpowiednich granicach. wiem co komu mogę mówić a co nie ![]() Hmm... zmiana otoczenia wyjazd na studia, a ja się jakoś niespecjalnie cieszę tym bardziej na samą myśl o tych kilometrach dzielących mnie od rodziny i przyjaciół. Może powinnam zacząć od tego, iż planuje spełnić moje największe marzenie i studiować prawo polsko-niemieckie w Berlinie lub Frankfurcie, dzięki pomocy rodziców i znajomych będę miała taka możliwość i mam zamiar z niej skorzystać, ale już robi mi się smutno na samą myśl o rozłące
|
|
|
|
#3912 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
studia zagranicą ja chyba nie miałabym odwagi.. i pieniędzy na to. cześć Bambusiaki ;* wstałam o 6:00 (a do szkoły mam na 11:00), spoko. ojciec mówi dzisiaj do mnie : O: na którą masz do tej szkoły? na 11:00 ? czemu tak późno. J: babka od polaka chora, niech choruje jak najdłużej. O: no, grunt to życzliwość. ![]() miłego dnia ;*
|
|
#3913 |
|
Konto usunięte
|
Stypendystka pisała dzisiaj maturę rozszerzoną z matmy. Wlazła sobie na jednej lekcji na internet i spisała odpowiedzi
Niech się tylko puszy, że jest taka świetna z matmy... Zdałam historię
|
|
|
|
#3914 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
brawo na ile % ? a ja pisze i pisze pełno wypracowań, rozprawek, opisów i w ogóle wszystkiego przyszły tydzień zawalony sprawdzianami. I to niby mają być super hepi weekendowe mikołajki ? -.-
|
|
|
#3915 |
|
Raczkowanie
|
ja już mam wyniki
i na szczęście wszystko zdałam
|
|
#3916 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
na 64% ja się muszę na niemiecki nauczyć, napisać jakąś pocztówkę i list- dla kolegi, któremu obiecałam. Cóż, obiecałam, więc napiszę do weekendu jeszcze sporo, a ja się musze pochwalić, że w sobotę mam urodziny (to było silniejsze ode mnie )
|
|
|
|
|
#3917 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#3918 | |||||
|
Konto usunięte
|
czesc
![]() Cytat:
też chciałam zacząc biegac, ale demotywuje mnie pogoda ;] poczekam na snieg ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
i to rozszerzona prawda? ![]() o i to nawet 18 ![]() dzien dobry ;* dzisiaj w szkole mielismy zdjęcia klasowe, wyjątkowo późno w tym roku. ;] wracałam o 16 do domu i maskara. Rano wychodzę ciemno ,wracam - ciemno ;/ |
|||||
|
|
|
#3919 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień Dobry ;*
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;15606722] dzien dobry ;* dzisiaj w szkole mielismy zdjęcia klasowe, wyjątkowo późno w tym roku. ;] wracałam o 16 do domu i maskara. Rano wychodzę ciemno ,wracam - ciemno ;/[/QUOTE] My już kiedyś mieliśmy. Pewnie przywieźli już. Ktoś mi ze szkoły przyniesie albo jak wrócę to sobie wezmę, mam nadzieję, że galancie wyszłam
|
|
|
|
#3920 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
dobra jesteś... dla mnie taki wynik z historii bylby niemozliwy zapominam po prostu wszystko .. oprócz histori starozytnego egiptu, tylko to lubie ![]() oj dobrze ze o sobie przypomniałas w sumie to jesteś całkiem mloda![]() vampire diaries...
|
|
|
#3921 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Teraz nieoficjalnie: bo to nasza wychowawczyni, a nie było jej cały rok, była na zwolnieniu, teraz ma jej znowu nie być do ferii. I nam dają kogoś innego od polaka i wychowawcę zmieniają - fizyka Cytat:
![]() Męczę się z XP na tym kompie
|
||
|
|
|
#3922 |
|
Zakorzenienie
|
oddali matury z geografi R
60% porazka totalna ![]() i o dziwo jest to najwyzszy wynik w szkole z geografi taki marny, pokazuje poziom tej matury i to, że raczej nikt sie po tej geografi nie dostanie na studia ja chyba tez ;/ pocieszam sie że biologie zdaje ona mi chyba lepiej pojdzie niz ta geo a Wam jak poszla geografia R?? (moze powinnam dac sobie spokoj bo i tak sie na ciekawe studia nie dostane?:/ gdyby nie to że mature z polskiego i geo napisalam najlepiej to bym sie zalamala totalnie
Dziewczyny, bardzo proszę o wypełnienie krótkiej ankiety, która jest badaniem rynku usług dietetycznych. Tutaj link: profitest.pl/s/12254/Tu4ydm2K3ha4YKAM W ramach podziękowania dla dwóch z Was oferuję bezpłatne konsultacje dietetyczne
Edytowane przez inc0rrect Czas edycji: 2009-12-01 o 18:54 |
|
|
|
#3923 |
|
Rozeznanie
|
Ja jestem załamana po maturach, uczę się, staram się jak mogę, mam ambicje chwiałbym dużo osiągnąć na pewno niczego nie olewam a tu wszystko do...
Jak to w życiu bywa ci co sobie wszystko olewali dużo lepsze mają ode mnie wyniki. Ja już nie wiem co mam robić chyba przestane marzyć ale to takie trudneZadaje sobie pytanie co nie wogule mnie czeka w przyszłości. Przepraszam ale już sama nie wiem co robić jestem beznadzieje słaba.
|
#3924 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wszystkich chyba te matury probne tylko dobiły ![]() ---------- Dopisano o 19:02 ---------- Poprzedni post napisano o 18:56 ---------- a jak Wy myslicie z tą maturą?? przeciez jak ktos ma 60% to raczej sie na żadne studia nie dostane, to wogole warto pisac tą mature? zawracac sobie glowe po to żeby sie zawieść? a w mojej sytuacji to dopiero, bo mam złudne marzenia o psychologi na ktora musze miec okolo 95% żeby sie dostać, to nie wiem czy warto sobie glowe zawracac, bo jak nie napisze na 95% to tak jakbym wogile nie napisala;/
Dziewczyny, bardzo proszę o wypełnienie krótkiej ankiety, która jest badaniem rynku usług dietetycznych. Tutaj link: profitest.pl/s/12254/Tu4ydm2K3ha4YKAM W ramach podziękowania dla dwóch z Was oferuję bezpłatne konsultacje dietetyczne
|
|
|
|
|
#3925 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Napisałaś naprawdę DOBRZE weź pod uwagę, że to był operon i że jeszcze masz duuuuzo czasu przed sobą, żeby wszystko nadrobić Możesz napisać na 100% jeśli tę durną operonowska mature napisalas na tyle, naprawde Nie miej takiego nastawienia, tylko wierz w siebie i pisz, będzie tylko lepiej. Z reszta to że masz najlepszy wynik w szkole powinno Cię zmotywować, bo ja bym sie baaardzo cieszyła To tylko pokazuje że jednak poziom tej matury był wygórowany.A w ogole to naprawde musisz miec 95%? Tak dużo ?? No ale w sumie psychologia to dość oblegany kierunek, tym bardziej w wiekszych miastach. Ale i tak jak dla mnie to jest przesada...
Edytowane przez Claaire Czas edycji: 2009-12-01 o 19:08 |
|
|
|
|
#3926 |
|
Zakorzenienie
|
w zasadzie nic, bo odpadł i gdzieś taaam jest.
Mama mówi do Nas "No to mamy prezent na święta". [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;15606722] też chciałam zacząc biegac, ale demotywuje mnie pogoda ;] poczekam na snieg ![]() ![]() [/QUOTE] dzisiaj nie poszłam biegać, pada deszcz. hello.;* oddali nam z matmy- 66%. Nie jest źle. Czekam na resztę. Czuję, że z angola spieprzyłam ten list![]() dziwnie się czuję jak nie mam jutro, i do końca tyg. żadnego spr. Nie żebym narzekała.
|
#3927 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dzięki ![]() wsumie wszyscy mnie pocieszaja, no ale narazie stoje na tym że się bym na studia nie dostala. nie chce się porownywac do innych i się jakos cieszyc że to byl najwyzszy wynik, bo prawda jest taka, że jak ktoś nie wie co zdawać - to zdaje geografie, to chyba przedmiot ktorego każdy sie potrafi nauczyc, wiec mozna przypuszczac że wiekszoc ludzi ktora pisala to osoby ktore w niczym sie sa dobrzy i nie majac pomyslu co zdawac i wybrali geografie ![]() dlatego jestem ciekawa, jak w innych szkolach poszla ta geografia?? Jaki byl poziom?? tak, na psychologię porownywalam, byl prog tylko o jeden stopien nizszy niz na medycynę, więc praktycznie taki jak na medycyne 46 osob na miejsce wiec ![]() naprawde tyle musze miec, bo liczy sie jeszcze polski rozszerzony z niego nie bede miala powyzej 90% wiec tym drugim przedmiotem musze naprawic braki z polskiego ![]() ale ja juz sie chyba żegnam z tymi studiami nprawde
|
|
|
|
|
#3928 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam podobne myśli odnośnie angielskiego
![]() Patrzcie jakie fajne - http://mau.lemon.pl/stuff/kapsulaczasu/public.html
|
|
|
|
#3929 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nam to nawet nauczyciele mówią... żebyśmy się tymi wynikami nie przejmowali. nawet dzisiaj biologiczka powiedziała, że biologia z Operonu ma inną formę niż z CKE, bo sprawdza matury od kilku lat i widzi jak jest, i że Operon bardzo zawyża poziom. Także nie ma co się przejmować tym szmacianym wydawnictwem... jak oni dają pytania z tematów, które są zaplanowane w ICH PODRĘCZNIKACH na KONIEC 3 KL. to o czym tu gadać... ;] zaczynam się chyba powoli odzwyczajać od wizażu wracam do domu, spr. co się w świecie dzieje i do lekcji xD zobaczymy ile tak pociągne ;P teraz weszłam na forum, bo wysyłałam matmę koledze.. miałam dziś spr. z bio z zadań z genetyki i było kilka maturalnych, które wczoraj robiłam jeśli nie szczeliłam jakiegoś beznadziejnego błędu, a sądze, że nie, to powinno być dobrze, a może i bardzo dobrze jutro mam spr. z matmy z geometrii analitycznej... ![]() i z niemieckiego czasowniki modalne i czas Perfekt niemiecki i ja to dwa przeciwstawne bieguny czy jakoś tak w czwartek idziemy na Polibudę robić doświadczenia, znaczy się wysadzić PR w powietrze a w piątek w miarę luz xD tylko, że 2 godz. chemii w ogóle się zastanawiam czy nie chodzić na 1,5 godziny, bo teraz na godzinę chodzę... pogadam z rodzicami czy dadzą radę z kasą ;] zastanawiałam się nad zmianą tematu prezentacji, ale chyba zostawię to co mam... nie wiem jak się wyrobie w książkami, ale jakoś będzie trzeba..najwyżej poproszę kogoś o pomoc w napisaniu prezentacji... ;] i w końcu muszę się za tą chrzaniona fizjologię człowieka wziąć, ale kurde nie mam kiedy!! ] ech, wracam do książek.. miłego wieczoru trzymajcie kciuki, żeby mi zapał nie uciekł ;D
|
|
#3930 | |
|
Konto usunięte
|
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;15606722]
wyjdzie wszystko na prawdziwej maturze, także nie ma co się przejmowac nia ![]() i to rozszerzona prawda? ![]() o i to nawet 18 ![]() dzien dobry ;* dzisiaj w szkole mielismy zdjęcia klasowe, wyjątkowo późno w tym roku. ;] wracałam o 16 do domu i maskara. Rano wychodzę ciemno ,wracam - ciemno ;/[/QUOTE] Tylko za jaką cholerę ona chce udowadniać wszystkim, że jest najlepsza, skoro nie jest? rozszerzona? Nigdy w życiu Podstawowa Już 19 Ja własnie lubię wracać ze szkoły gdy jest ciemno Taki fajny klimacik Cytat:
Albo przekłada nam pewne sytuacje na nasze czasy i środowisko Ja będę wiecznie młoda
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:17.

a te dzwoneczki to takie coś co utrzymuje tłumik, po prostu uderzał o podłoże i dawał takie dźwięki. W ogóle wyglądałyśmy śmiesznie. Samochód wydawał dźwięk jakby był tuningowany, bmw, dodać do tego jeszcze głośną muzykę, wystawić łokieć zza okno i królowe szos.
;*.

zaczęłam krzyżować czynniki Rh moich rodziców, ale ojciec twierdzi, że nie pamięta swojej gr. krwi
ale mama twierdzi, że ojciec ma Rh(-), mama na Rh(+), z tym, że mama mamy ma Rh(-), a tato Rh(+) 

studia zagranicą
przyszły tydzień zawalony sprawdzianami. I to niby mają być super hepi weekendowe mikołajki ? -.-

Ja już nie wiem co mam robić chyba przestane marzyć ale to takie trudne
wszystkich chyba te matury probne tylko dobiły