|
|
#3181 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wielbicielki Piękna VII
Cytat:
![]() Niech Ania Wam powie jaką marchewe mam na głowie ![]() czerwieni? Mało ładnych czerwieni jest ![]() I boe sie czerwieni.. przy niespodziankach, zaczerwienionej twarzy moze to kiepsko wygladac.. Dlatego tak rozważam jakies brązy, czern nie, ale cos ciemnego ![]() Red, śliczny, wiem, ale co to własciwie jest? D
|
|
|
|
|
#3182 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale dlugi czas mialas czarny ktory za to podkresla np cienie pod oczami ![]() tylko uwazaj z brazami bo latwo przypadkiem zrobic czarny ja tam tez nadal nie wiem co zrobic z wlosami
|
|
|
|
|
#3183 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wiem ze brązy moga wyjsc czarne.. ale sie wypłukuja, czerni na poczatku sie nie boje ![]() i postanowiłam,że bede farbowac jakos do 20grudnia, do tego czasu musze miec pewny i ostateczni kolor na glowie i taki przy kltorym wygladam dobrze i ''zrobiona'' wyjsciowo i no-make up w domu. Wiem przezywam ten wyjazd, ale wiecie.. ![]() a Ciebie Tygrysko widze ednak jako klasyczną, delikatną blondyneczke |
|
|
|
|
#3184 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No ja póki co to zawsze musiałam umiec te referaty. Ale te na szczęście nie bo i tak nie miałabym sie go kiedy nauczyć Nawet napisany był tak na szybko Prezentacja na szybko. Ale chce miec to już z głowy Cytat:
Tez miałam w planach tylko te mineralne, ale te n loreal ostatnio coś za dobrze na moją cere nie wpływa, no ale to nie są czyste minerały . Już revlon się lepiej spisuje, a to niby ciężki podkład.
|
||
|
|
|
#3185 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo mam metlik kurde, a mi sie własnie skonczyło Essence i miałam zamiar do wypłaty pouzywac Loreala (ktorego dawno nie uzywałam).. a na wypłate zamowic EDM. No nic, zobaczymy. A używała może ktoras z Was podkładow, pudrów takich typowo antybateryjnych? Manhattan ma takie w swojej ofercie i na kwc maja dobre opinie. Kasiaczek, a jak szare mydełko, nadal używasz? Edytowane przez Renatka89 Czas edycji: 2009-12-01 o 11:14 |
|
|
|
|
#3186 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też już muszę się pofarbować, ale raczej standardowo na ten kolor co zwykle
![]() Poćwiczyłam sobie i od razu się lepiej czuję dzisiaj
|
|
|
|
#3187 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3188 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3189 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mi sie wydaje że to brąz jest, ale ja sie tak na farbach nie znam, bo farbuje zawsze tylko na nlond i to na ddoatek u fryzjerach wiec sie w tym nie orientuje. O to musze podejść to zobacze, mam teraz Rossmana pod nosem to jutro podskocze i podejde sobie połazić po sklepach I tak mi się podkład właśnie kończy. Mam zamiar kupic dermablend na jakieś okazje żeby tą maskare na twarzy zakryć, zastanawiam się też nad mineralnym z Vichy niby ma dobre opinie no ale nie wiem, no i nad revlonem niby dobry ale aż tak super nie kryje jakbym chciała. Wcześniej spisywał sie rewelacyjnie ale teraz niektórych zaczerwienień nie kryje tak dobrze. ![]() Uciekam na zajecia. Trzymać kciuki bo zaraz mam kolokwium ![]() Miłego dnia |
|
|
|
|
#3190 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pamietam ze ten puder mnie dosc dobrze matowil
|
|
|
|
|
#3191 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
aaalbo jednak czarna chce byc heheja tez chyba kupie sobie podkład i puder antybakteryjny z Rossmanna, opinie ma super, na codzień cegos potrzebuje, a to chyba jednak mniesze zło jest. trzymamy kciuki |
|
|
|
|
#3192 |
|
Zakorzenienie
|
Ja chyba sobie zaraz zamowie probki EDM
|
|
|
|
#3193 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
taką blondowa marcheweczkę słodką ja jestem za ta czerwienia którą oglądałysmy---------- Dopisano o 11:35 ---------- Poprzedni post napisano o 11:34 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 11:36 ---------- Poprzedni post napisano o 11:35 ---------- co to jest to EDM?
|
|
#3194 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3195 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wracam do ciemnych ;> Niech mi chociaz te syfki zejda z buzi, bo nawet peelingu nie mam jak zrobic
|
|
|
|
|
#3196 |
|
Zakorzenienie
|
Renatka pewnie, że zmieniaj te włoski skoro źle się czujesz w tym kolorze
![]() Ale pogoda ... |
|
|
|
#3197 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale jak oglądam zdjęcia Kim, Megan i Monici belucci- moje ideały ale chce byc fajna brunetka chyba jednak w zyciu![]() Ale chyba np. Kim nie ma całkiem czarnych włosów prawda? To jest raczej jakis bardzo ciemny braz. Edytowane przez Renatka89 Czas edycji: 2009-12-01 o 11:52 |
|
|
|
|
#3198 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() braz chyba ma
Edytowane przez Tygrryska Czas edycji: 2009-12-01 o 11:56 |
|
|
|
|
#3199 |
|
Zakorzenienie
|
oj potrzebowałam zmiany, mam ją, dobrze sie w niej czuje, wiem,ze moge kombinowac z kolorami bo nie ma tragedii, wiec zmiana udana
![]() zawsze moge kiedys znowu kombinowac ![]() Zrobie sobie brąz, z brazu bedzie łatwiej mi wrocic jakby co, jedno rozjasnianie i bede czerwona jak bede chaiala ![]() ale chyba moa ciemne wcielenie jest najlepsze ![]() Zresztą.. Aniu? Nie jest tak?
|
|
|
|
#3200 |
|
Zakorzenienie
|
nie widziałam Cię na żywo w ciemnych więc ciężko ocenić
|
#3201 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3202 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3203 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3204 |
|
Zakorzenienie
|
Uwielbiam tez Shakire
uciekam zrobic przelew za sylwestra, zaliczke ![]() i do pracy ![]() do wieczorka |
|
|
|
#3205 |
|
Zakorzenienie
|
Milej pracy
![]() kurcze, jak juz mam ciemniejsze te wlosy to moze sie jeszcze troche pobawie innymi odcieniami ---------- Dopisano o 13:03 ---------- Poprzedni post napisano o 12:39 ---------- albo w sumie nie
|
|
|
|
#3206 |
|
Zakorzenienie
|
hej
ja dzisiaj po herbatce ![]() dopadlo mnie przeziebiebnie wczoraj stad brak mnie na wizazu ![]() ale obiecalam sobie ze nie biore zadnych lekow na zbicie temperatury, no chyba ze bede miala 39 przed snem wieczorem mialam 38 wiec nic nie bralam a rano budze z 36.8 to juz moje drugie przeziebienie po ktorym temperatura na drugi dzien jest w normie bez brania lekow, a przy braniu w normie byla po okolo 3 dniach
|
#3207 |
|
Zakorzenienie
|
a ja zamowilam dekoloryzator, rozjasniacz w sprayu, i maske glorie
bede sie dalej rozjasniac
|
#3208 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() koniec zajęć, muszę skoczyć do administracji. albo nie skoczę, tylko pójdę spać... albo obejrzę film... nie wiem ![]() a potem mam do zrobienia sprawko, projekt (znaczy nie cały oczywiście
|
|
|
#3209 |
|
Moderator
|
A ja powoli, powoli wracam do życia... Coja nie przeżyłam - wysoooka gorączka, rozrywający kaszel, bóle mięśni i nóg, katar, ból gardła i nawet wymioty. Zero apetytu i takie osłabienie nie do wc nie miałam siły iść...
Ale już mi lepiej, mam tylko kaszel okropny. Ale normalnie kilka dni wycięte z życiorysu. Jednak jestem bardzo słaba. Macie jakieś sposoby na przypływ sił, energii ?
|
|
#3210 |
|
Zakorzenienie
|
Dużo snu
![]() Kasiu mam pytanko co zrobić by mieć taką pudrową buźkę jak kim? http://2.bp.blogspot.com/_V7lJdZi_T9...edivanovic.jpg |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:47.

ten na za 2tyg tez muszę, bo to jest praca zaliczeniowa która muszę oddać i wygłosić, jak sie nada to mnie z egzaminu jednego zwolnią