|
|
#2791 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze Opisy gg - część XIV ;)
archiwum wspomnień: trwa usuwanie
Nic tak nie zatruwa powietrza jak rozkładająca się przyjaźń... myśli poorane pytaniami ..kiedyś spotkam kogoś, kto będzie mnie lubił nawet jeśli nie będę się o to starać Jest kraina żywych i kraina umarłych... a łączy je miłość Nie pytaj mnie o jutro, chcę mieć więcej niż nic
|
#2792 |
|
Zadomowienie
|
tell You something that I’ve found, that the world’s a better place when it’s upside down, boy. powiem Ci coś, co się dowiedziałam. Świat jest lepszym miejscem, kiedy jest do góry nogami, chłopaku.
|
|
#2793 |
|
Raczkowanie
|
ahh, niezmiernie mi miło.
![]() __________________ perspektywy moich nienormalnych doglądnięć. jest piątkowy wieczór, on stoi w progu twoich drzwi. czujesz ostry zapach alkoholu. patrzysz na jego spuchnięte usta, które mówią ‘wczoraj śniłem o tobie i o tym, że dotykanie twojego ciała jest jak podążanie za dotknięciem chmur’. schylił się ku tobie, zaczął cię całować. poczułaś papierosy, wymiociny i coś smutnego.. nagle ‘więcej’ nie jest wystarczające. czy kiedykolwiek będzie?
|
|
#2794 |
|
Zadomowienie
|
zeby przestalo Ci zalezec na jednej osobie, zajmij sie druga i do niej zacznij sie przyzwyczaiac . i tak w kojak mi napiszesz sms'a, żebym wpadła do Ciebie na piwo,
przyjdę wcześniej niż raportlko, to dobry sposob . Nie mogłam zrozumieć, dlaczego nagle tak mi się odmieniło – ale może po prostu dorosłam, a poza tym znalazłam się pośród milionów ludzi, wliczając w to Margot, z których każdy miał określone cele w życiu oraz kogoś do kochania. Rozbieraj mnie powoli, ze wstydu, uprzedzeń, doświadczeń, do samej miłości. Aż Bóg wstrzyma oddech. jak mi napiszesz sms'a, żebym wpadła do Ciebie na piwo, przyjdę wcześniej niż raport -sądzisz, że grypa zabija? -a co, obronić cię?
|
#2795 |
|
Rozeznanie
|
there was a time we had the trust and that always was enough. Był czas kiedy ufaliśmy sobie i to zawsze wystarczyło. as I open my eyes to one more day, the wind burns my face as it whispers Your name. And the only thing left is the tears for You and me. Gdy otwieram moje oczy następnego dnia, wiatr pali moją twarz i szepcze Twoje imię. I jedyną rzeczą jaką zostawia jest łza dla Ciebie i dla mnie. had the sky to myself but I wasn't alone. Miałam niebo dla siebie, ale nie byłam sama.
"(...)Czasami brak mi powietrza i wtedy wiem, że na chwilę o mnie zapomniałaś." — Jacek Podsiadło ▼◄ ► ▼ ◄ ▲ ▼ ◄ ▲ ► ▼ ◄ ► ▼ ◄ ▲ ► ▼ ◄ ▲ ► ▼ ◄ ▲ ► ▼ ◄ ▲ ► ◄ ▲ ▼ ◄ ▲ ► ► ▼ Edytowane przez ciiri Czas edycji: 2009-12-01 o 14:20 |
|
|
|
#2796 |
|
Zakorzenienie
|
słodkim uśmiechem zmuszam do grzechu.
zapytaj mnie na ucho czy lubię niespodzianki. serce jak bit bije, mamy wspólne tętnice, taak. ona jednak nas przygniotła, odepchnęła me ciało od Twojego. rozłączyła nasze dłonie. była tak bardzo mściwa. nie pozwoliła już dłużej abyśmy mieli sine dłonie od uścisków. ta nieskazitelna barwa i czar który prysł wraz z nami.
|
#2797 |
|
Raczkowanie
|
słabość. do wódki, papierosów, blantów i Ciebie.
przefarbuję włosy. wiem, że lubisz brunetki. pozdrawiam środkowym palcem 'mojego księcia z bajki'. nie potrafiłam ukryć tego, jak bardzo zaciekawił mnie ten chłopak. zdziwiło mnie, że nie wykrzyczałeś mi w twarz 'jesteś wredną suką', a szeptem powiedziałeś 'odchodzę'.. dziś w wieczór zimno, ciemno, wszystko mi jedno.
|
#2798 |
|
Raczkowanie
|
Twierdził, że nie jestem sobą. a gdy ona zaczęła być mną aby odbić mi Ciebie powiedziałeś, że nie ma takiej drugiej jak ona..
|
#2799 |
|
Raczkowanie
|
dontgivemenames - cudowne Te twoje opisy
![]() _________________________ _________________________ ___ _________________________ ____________________ _________________________ ___________ lecz chłopczyk nie zajrzał już do mnie nigdy. pamiętam jeszcze krótki błysk zachwytu w jego oczach. i przestał mnie kochać. Doprawdy nie wiem dlaczego. widziałam jak gaśnie zachwyt na jego twarzy. w jego ustach nawet przekleństwa diabłów brzmiały zgoła niewinnie. obmierzły i głupi ponad wszystko. - o Tobie w czterech słowach dupku. z nie byle jakim trudem wyuczyłam się Twoich gestów, uśmiechów, słów... i pytam się po co.?! zapragnęłam zrobić Mu jakąś niespodziankę. ale ona pierwsza na to wpadła.
ffdfdgd gfgfgg j Chcę czuć smak życia na swoich ustach. Edytowane przez ZeliNa_ Czas edycji: 2009-12-01 o 15:17 |
|
|
|
#2800 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ten co tam jest to kradnę mój aktualny opis : "Kochaj jeśli masz kogo,słowem nie rań nikogo...." ii takie jakieś .
'ze łzami w oczach .. 'nie zawsze to co jest prawdą jest prawdą ![]() 'była sobie księżniczka ... 'jedna wielka zagadka . 'nie zrozum mnie źle . 'westchnęłam patrząc na Ciebie .
|
|
#2801 |
|
Zakorzenienie
|
za bardzo go kochałam. miłość nie rządziła zasadami logiki...
pomyśl o czymś miłym, o taak... zamknij oczy...
|
#2802 |
|
Rozeznanie
|
I believe I can live without the one, who cares for me.
Wierzę, że mogę żyć bez tego jedynego, któremu na mnie zależy. just like a fairy tale. A King and Queen in heaven's frown. Zupełnie jak w bajce. Król i Królowa w kąciku nieba. my love's only for me and You. Moja miłość jest tylko dla mnie i Ciebie. now I forgotten all the times. All the days that I was lovin' You. Teraz zapominam te wszystkie czasy. Wszystkie wspólne dni, kiedy kochałam Cię. now I'm totally independent. So You can save your little lies. Teraz jestem zupełnie niezależna. Więc możesz oszczędzać swoje małe kłamstwa. Your missin' me, but say goodbye now to all the days I was lovin' You. Opuściłeś mnie, ale teraz mówię żegnaj do wszystkich dni, w których kochałam Cię.
"(...)Czasami brak mi powietrza i wtedy wiem, że na chwilę o mnie zapomniałaś." — Jacek Podsiadło ▼◄ ► ▼ ◄ ▲ ▼ ◄ ▲ ► ▼ ◄ ► ▼ ◄ ▲ ► ▼ ◄ ▲ ► ▼ ◄ ▲ ► ▼ ◄ ▲ ► ◄ ▲ ▼ ◄ ▲ ► ► ▼ Edytowane przez ciiri Czas edycji: 2009-12-01 o 15:34 |
|
|
|
#2803 |
|
Raczkowanie
|
Są takie związki, że od razu wiadomo: klik - to jest to, ideał, wyjdzie im, to sprawa długoterminowa - zwykle są to związki, w które wchodzi twój były facet, z którym miałaś nadzieję jeszcze się zejść, i jakaś obca dziewczyna. Za nic nie chciałabym raz jeszcze przejść przez to, co przeżywałam w ciągu minionych tygodni, ale musiałam przyznać, że dzięki nim doceniałam to, co mam, jeszcze bardziej niż przedtem. A potem zajęliśmy się już rozkosznym przeżywaniem tego drobnego, acz idealnego fragmentu naszej wspólnej wieczności. |
|
|
|
#2804 |
|
Raczkowanie
|
Co to się znaczy? To jakiś szalony. /What is mean? This is some crazy./ Niegodne kłamstwo! Kłamstwo! To kłamstwo... Sto lat! Sto lat żyć będę. ![]() /Happy birthday! I live a hundred years. /Ja Cię powiodę do wielkiego nieba.
|
|
|
|
#2805 |
|
Raczkowanie
|
Zepsuta kobieta należy do tego rodzaju istot, których mężczyźni nigdy nie mają dosyć./ A bad woman is the sort of woman a man never gets tired of.
Boli mnie, boli mnie jak cholera, płakać mi się chce. Boli mnie brak ciebie. Nie sądziłam, że aż tak. Że aż tak bardzo i bez wyjścia. To żałosne, mieć do kogoś pretensje, że cię nie kocha. Od czasu jak usłyszałam, że samochód wpadł w ludzi na przystanku i ich pozabijał, postanowiłam, że już nigdy nie wyjdę z domu pokłócona.
|
#2806 |
|
Raczkowanie
|
- Jakoś dziwnie wyglądasz.. chyba coś Cię bierze.. - No.. kur**ca!
|
#2807 |
|
Rozeznanie
|
ZeliNa_- bierz, na zdrowie
![]() __ z trzydziestu sześciu metod uniknięcia katastrofy najlepsza jest ucieczka. problemem nie jest sam problem, lecz Twoje podejście do niego. jasne? czasami jesteś owadem, a czasami szybą, o którą on się rozbija. słodkie nicnierobienie - może dołączysz? legenda o smoku uczy, iż nie należy zaspokajać głodu byle baranem... bo najbardziej w życiu, zaraz po samotności, boję się żałowania tego czego nie zrobiłam.
http://www.lastfm.pl/user/styrana91 Edytowane przez dontgivemenames Czas edycji: 2009-12-01 o 15:59 |
|
|
|
#2808 |
|
Raczkowanie
|
Mam tak mało, tak nie wiele by Ci dac !
![]() I gdy zostajesz sam, płacz staję się jedynym przyjacielem ! .bo uwielbiam rano otwierac przy Tobie oczy Obawiam się, że nie znam dostatecznej ilości słów, by opowiedzieć Ci, co do Ciebie czuję Jesteś jak muzyka która wypełnia moje serce ! Tak bardzo Kocham Cię!
|
|
#2809 |
|
Rozeznanie
|
Kryzys pie.rdolonej kobiecości.
Życie mnie nap.ierdala. Nap.ierdala mnie jak chu.j. Skromne pocałunki w kąciki ust. Olśnienia o 5 nad ranem, co zaglądają pod powieki i dają w ryj. Królowa życia na wysypisku marzeń. Obcasy wrastają w chodnik, oddech zmienia rytm, a moje serce jest z migdałów, marihuany i śliwkowej herbaty. Nie krzyczę, nie mówię, nie milczę. Jestem księżniczką ze wschodu, nadeszłam razem z deszczem.
|
#2810 |
|
Raczkowanie
|
Z Tobą nic nie jest na prawdę.
Będzie tak, jakbyśmy nigdy się nie poznali. Spróbujmy z innej strony. Przytuliłam się do niego i zamknęłam oczy. Kołysanka dobiegła końca. Przez tą zranioną miłość czułam się tak, jakbym była uwięziona w jednym z tych przerażających koszmarów.
|
|
#2811 |
|
Zadomowienie
|
<3 lala ![]() o de mnie dzisiaj dziewczynki pierwsza zwrotka wiersza Adama Mickiewicza "Niepewność".. piękna moim zdaniem ;* ♥
Gdy cię nie widzę, nie wzdycham, nie płaczę, Nie tracę zmysłów, kiedy cię zobaczę; Jednakże gdy cię długo nie oglądam, Czegoś mi braknie, kogoś widzieć żądam; I tęskniąc sobie zadaję pytanie: Czy to jest przyjaźń? czy to jest kochanie? ♥ -Twoja stara ma 0 znajomych na naszej klasie... -Twoja stara jest... fajna. -Psesadziłes... |
|
|
|
#2812 |
|
Raczkowanie
|
gdzie kokosy zabijają, tam wiórki kokosowe lecą.
WWJD? – what would Jesus do? Edytowane przez kejcikowa Czas edycji: 2009-12-01 o 16:22 |
|
|
|
#2813 |
|
Rozeznanie
|
madziam90 - dziękuje! i okradam, słoneczko! <3
dontgivemenames - zakochałaś mnie w sobie!;* dziś nie było nadziei, proszę pana. dziś było normalnie. z każdego wazonu w końcu woda się wyleje. Bale nie są dla samotnych kobiet. One mogą jedynie pochwalić się cudowną sukienką lub stukającymi obcasami, a nie księciem z bajki. A ubranie zawsze przegra z mężczyzną - sama nie wiem czemu. Ubranie przecież nigdy nie zdradzi, nie zostawi, nie porzuci, nie opuści, ani nie zachowa się jak dupek. Mam dość mężczyzn, którzy pytają mnie, czy mogą mnie gdzieś porwać. Co to za porwanie, gdy ja się na to zgadzam?! zamilcz, bo pieprz.ysz takie farmazony, że aż fleki w obcasach odpadają. O tą jedną tęsknotę, jedno rozczarowanie, o jedno nieodpisanie za dużo. Pomieszanie z poplątaniem, gdy jedna część mnie mówi: "to już koniec, nic już do mnie nie mów", a druga odpowiada: "powiedz coś, to wszystko będzie można jeszcze odkręcić". - przyszedłem zabrać swoje rzeczy. - a możesz mi przy okazji oddać moje serce? - to trzymam na pamiątkę. wiem, za dużo spraw, za mało Nas. Obiecałeś napełnić moje życie kolorami. Nie wspominałeś, że to będzie szary, czarny i bury. Bała się go nie kochać. To byłby początek czegoś nowego i nieznanego. Teraz co prawda była nieszczęśliwa, ale przynajmniej znała powtarzający się schemat ich znajomości, co było przynajmniej wygodne. Nagle uświadomiła sobie, że nie chce go zapomnieć. Był zbyt niesamowitą osobą i za bardzo ją fascynował, aby miała z niego tak po prostu zrezygnować. |
|
|
|
#2814 |
|
Zakorzenienie
|
12 Stonka abunee 96LadyPoziomka96 Primadonna KaMa2704 nastychick ratatamm dontgivemenames RealGirl89 amozefrytkidotego ciiri agattee chocapic _mandarynka groszek07 moje <3 ( wymieniam te które zainspirowały mnie od ostatniego mojego wpisu, bo jakbym miała wszystkie wymienic to by była moja połowa postu ) a przy okazji gdzie podziwają się: Frizz, styrana, 3martyna3, BananowaBrazylijka, Calineczka777, carmenkaa, limitowana, Little Ballerina, rebellious, , daciaaaaaa, Kamma1507, kee, bananowalaska, Pajka, lilyblack,lall, sheisunusual,, XxValedictionxX, JednaNaMilion, Plotkaraaa, societygirl17, xDJakJaCieLubiexD,, tegochcialam, papergirl, powinnam, dontlookdown, peculiarity, caroline060, IsThisLove, rozunia, snowball, TiS,nydee,nieliczyłamwcalesie Czy ja mam za nimi list gończy wysłać? ![]() -- Od 4 lat mącisz mi w głowie,już nie wiem czy Cię kocham czy tlyko żyje wyobraźnią. Już nawet nadzieja nie pozwala mi spokojnie zasnąć. w tym roku też napisze list do świętego Mikołaja i jak co roku poprosze o twoją miłość, może w tym roku znajdzie na to sposób. jeżeli miłość to ból, wiemy tu coś o miłości i wiemy tu co to trud i co to brak możliwości, co ciągnie w dół, nawet jak umiesz latać, żeby wydostać się z chmur musisz się sporo namachać. zabierz mnie stąd! gdybym coś zmienić mogła między nami, to dziś wolałabym, żebyśmy się nigdy nie spotkali. Nie chcę mieć złamanego serca Do niektórych rzeczy trzeba po prostu dojrzeć. kocham i nie przestanę. Nie tylko robię. to dla CIEBIE straciłam głowę Edytowane przez kamisha Czas edycji: 2009-12-01 o 17:26 |
|
|
|
#2815 |
|
Raczkowanie
|
dontgivemenames
ubustwiam Cię ! ciiri zachwycasz ![]() UpsetMindet pozwól ,że wezmę sobie kilka .. ![]() Chocapic kocham ! ratatamm dziewczyno jestes rewelacyjna ! ♥ ~~~~ Ja tu słyszę w głowic głosy, a ty się przejmujesz, że jesteś wariatką - poproszę o taki wieeelki tir czekolady. - to nie wystarczy już tabliczka ? - nie dzisiaj. I znów mi du.pa urośnie,i znów pójdzie mi w boczki.Dla osób porzuconych powinien być kategoryczny zakaz sprzedaży wyrobów słodkich.Przynajmniej miesięczny. Modle się kroplami wspomnień łez odkąd los zabrał mi Ciebie... została mi po Tobie pustka.trudno mi bez Ciebie żyć, jak słyszysz mnie to przyjdź . Lepiej zaliczać się do niektórych niż do wszystkich. Odwraca się do mnie z uśmiechem. Jak on się ładnie uśmiecha: prosto w moje serce.
nie jestem pewna. nie wiem czy jestem, czy mnie nie ma. może stoję obok Ciebie... [caroline060 Edytowane przez CookieCrisp Czas edycji: 2009-12-01 o 16:34 |
|
|
|
#2816 |
|
Zadomowienie
|
CaMa
96LadyPoziomka96 Życie przecież taką krótką chwilę trwa.. Odpływamy powoli w inny świat. Z czerwonym sercem stanę u Twych drzwi, zacznę śpiewać. Zanim otworzysz mi.
|
|
#2817 |
|
Zadomowienie
|
;**
kamisha -
____ śmierć przychodzi wysłuchać każdego Człowiek się nie zmienia, czasem – po prostu - daje się tylko poznać z drugiej strony. dobrzy ludzie śpią lepiej niż źli, ale złym lepiej się wstaje misterne spojrzenie, wracaj do swojej eks, nie potrzebuję litości Tylko człowiek, który kochał, umiera jak człowiek.
|
#2818 |
|
BAN stały
|
chocapic - okradziona ![]() -------------- trzy miesiące później .. też tęskniła. wsadzę cię do doniczki i będę codziennie podlewać.. kiedyś skradłam z Twych ust jedno kocham Cię, wybacz mi.. jakikolwiek gest, dobry czy zły nie warty jest naprawdę nic.. Nie pyskuj, bo jesteś za chudy w uszach! właśnie obaliłeś teorię, która mówiła, że coś do mnie czujesz Szukanie idealnego faceta jest jak szukanie wody w proszku ![]() wpadam w ataki tęsknoty 'My 1 heart, 2 eyes, 7 liters blood, 206 bones, 5.5 milion red cells, 60 trilion DNA’s says to U : I MISS U A LOT.' /moje jedno serce,oczy, 7 litrów krwi, 206 kości, 5 i pół miliona czerwonych krwinek, 60 trylionów dna mówią: tęsknię za Tobą./ |
|
|
|
#2819 |
|
Wtajemniczenie
|
blondii69 - Ty ode mnie?
dziekuję. wspaniała jesteś <3CaMa - dziękuję za taką pochwałę Twoje też często zabieram madziam90, misjaaaa, xxxLOLKAxxx, agatte, Tis, Ciiri, BananowaBrazylijka. - moja cała ' top - srop - trop ' ![]() a poważnie, to jesteście meeega dziewczynami ( a wiecie, że nie o wzrost mi chodzi ) i dla Was jedno, ale za to duuże serducho. <3 Trzymasz.
Puszczasz! Chwilę później patrzysz na potłuczone skorupy leżące w nieładzie na podłodze. Tak wygląda twoje życie po jednym nieprzemyślanym kroku. Bo bywało lepiej, wiesz człowieczku.? Życie ma się tylko jedno. Zważ na to, wciągając to białe gó.wno, z myślą, że jesteś Bogiem. Dobrowolnie wchodzić do trumny, iść z podniesioną głową ścieżką śmierci, choć tysiące odważnych ugina się pod ciężarem odpowiedzialności. Możesz zjeść ze mną beczkę soli, a przyjacielem cię nie nazwę, jeśli w twoich oczach nie ujrzę światełka bijącego tylko dla mnie. 15 lat życia. Marzeń, planów, wspomnień, wyobrażeń. Setki ludzi, tysiące rozmów, miliony myśli. A to wszystko nie warte funta kłaków. Wstań i powiedz: ' to jest może życie. Może jest nudne, jednostajne, monotonne, niewątpliwie jednak jest ono moje. ' I czekaj na śmiechy sfrustrowanych staruszków, które swoje przegrali, bo nie byli w stanie tego powiedzieć. Mnie już nie ma. Ty za chwilę znikniesz. A wspomnienie naszej miłości zostanie na zawsze. Lubię patrzeć na ciebie, gdy cichutko śpisz. I śnisz. Może o nas. O naszej przyszłości, spędzonej we dwójkę. Uśmiechasz się przez sen, a z oczu zaczynają mi lecieć łzy, bo to ja będę tą, która zniweczy twoje marzenia. Nie składaj mi łzawych obietnic, że już zawsze razem, miłość po grób i wspólna starość przy kominku. To nie ludzka rzecz decydować o swoim losie. Zawsze znajdzie się ktoś mądrzejszy, kto przeczytał w gwiazdach zapisany nam los. ' Dziękuję ' - świetne podsumowanie naszego życia. Wyraża wdzięczność za każdą chwilę, uczucie i emocje, które dane nam było przeżyć. Jednocześnie wyraża żal, że to już wszystko, choć naszym ludzkim sercom ciągle mało. Wybacz , ale wychodzę .
|
|
#2820 |
|
Rozeznanie
|
wiem, że wyśniłam Ci grzech i kłamstwo
mam swoją wolność, lecz nie mam zbyt wiele czasu Przeznaczenie musi się wypełnić, a łzy zostać wylane więc pożyjemy po śmierci. z każdej sekundy wyciągnąć jak najwięcej szczęścia, bo z dnia na dzień może zmienić się wszystko. i na moim ramieniu wyliczysz ile jest nieskończoność mnożona przez wieczność. po co płakać nad rozlanym mlekiem? -wszystko w porządku? - jak może być w porządku jak nie czuje jego dotyku na mojej skórze. ludzie tęsknią za całkowitą odmianą , a jednocześnie pragną by wszystko pozostało tak jak dawniej.
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:52.

dziekuję. wspaniała jesteś <3