|
|||||||
| Notka |
|
| Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2791 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymarzony pierścionek część XVII :)- saga nie tylko o pierścionkach;)
Cytat:
Nie z nią nie mam zamiaru ucinać kontaktu ![]() ---------- Dopisano o 15:37 ---------- Poprzedni post napisano o 15:34 ---------- Cytat:
Też wpadłam na to i dzisiaj wspomniałam, aby zachowała tajemnicę rozmowy, jeśli chce ze mną rozmawiać. |
||
|
|
|
#2792 |
|
Zakorzenienie
|
Co jak co, ale nawet ja wiem że rozmowy z koleżanką są po to przeprowadzane bez facetów żeby o nich facetom nie opowiadać.
![]() Tym bardziej ona powinna to widzieć skoro ma takiego tyrana za męża.
|
#2793 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
- bo wtedy to świetny przykład ostrzegawczy dla jego żony)Temat rzeka, nawet nie wiem jak ma się z nią przyjaźnić, głupie to jest, ja mam uwazać na słowa że mu wykuka w chwili słabości...... |
|
|
|
|
#2794 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzieki za zyczenia dziewczyny ![]() Imprezowałam w sobotę i w przyszłą tez zmierzam ,dzisiaj wieczor we dwoje ![]() dostałam od TZ zapaszek ( "świeżak" ) ,i fajną książke kucharską ![]() I....od 10 grudnia zaczynam nową pracę
|
|
|
|
|
#2795 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Misku, Stokrotko, wszystkiego naj naj naj, samych dobrych i szczęśliwych chwil i spełnienia wszystkich marzeń ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Nie wiem jak będzie jutro ![]() Ale dziś byłam u fryzjera w mojej nowej, kolejnej pracy i jestem serio zadowolona. Miałam czas tylko na obcięcie, ale w wolnej chwili pójdę na jakieś farbowanie...Jak na razie są dwie fryzjerki i obie na prawdę obiecujące...nie mówiąc już o komforcie nie umawiania się do fryzjera, chodzenia zaraz po pracy 'po znajomości'...do koleżanek z pracy ... No i za jakiś miesiąc moje biuro też będzie w budynku spa, więc to już w ogóle będzie wygoda: kosmetyczki, fryzjerki, masaże...wszystko na miejscu Ok, dość tego rozpisywania się...idę się walnąć na kanapę, bo jestem zmęczona..Aha...i na tej rozmowie, gdzie mojemu TŻ poszło tak dobrze...nic z tego...
|
||||
|
|
|
#2796 | ||
|
Zakorzenienie
|
cześć
![]() Dzisiaj byłam pierwszy dzień w nowej pracy ![]() Jeszcze za szybko żeby cokolwiek pisać, ale już wiem, że to inny świat niż w poprzedniej (na + oczywiście Miśkowa, Stokrotka sto lat!!! Cytat:
Cytat:
Butter fajnie, że jesteś zadowolona z fryzjera ja jestem umówiona w sobotę, a z Tż
|
|
#2797 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć!
Miśku, Stokrotko, wszystkiego dobrego, spełnienia marzeń i realizacji wszystkich planów Dziś wzięłam sobie wolne. Pojechałam na wydział pozałatwiać ostatnie formalności i w końcu odebrałam dyplom. Wybraliśmy się z TŻ do Bielska, kupiłam sobie w TK Max kozaki na niezbyt wysokim, grubym obcasie (a w planach były płaskie botki... ), zresztą bardzo dużo butów mi się podobało.Okres przylazł, ponownie w 38 dniu cyklu, tak jak poprzednio. We wtorek za tydzień wybieram się do fryzjera i cicho powiem, że marzy mi się zostać na jakiś czas rudzielcem
|
|
|
|
#2798 | |||
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
Cytat:
Ja lubię rześkie, w zasadzie tylko takie. Co lubię? DKNY be delicius, DG light blue, kenzo la pour (nie wiem, czy dobrze napisałam), ck one, ck eternity, davidoff cool water, niebieska escada, estee lauder coś tam light breeze (zielone opakowanie), gues, jakiś issey miyake taki w stożkowej butelce z matowego szkła ze srebrną nakrętką Cytat:
dzięki Cytat:
ja też kiedyś myślałam o rudym kolorze, podobają mi się babki w ognistych włosach, ale sama jakoś się nie widzę w rudym |
|||
|
|
|
#2799 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Butter fajnie masz z tym Spa, jeszcze jak dają zniżki pracownicze to w ogóle kosmos ButterB co robiłaś u fryzjera, jaka fryzura ? Co do zapachów u mnie nr 1 - na liście uniwersalnych zapachów jest Extravagance Givenchy Miśku wybrałaś zapach ? Ja umówiłam się do fryzjera na 16 grudnia na kolor, dzisiaj mam na głowie znowu piękne loki, czuję się w takiej fryzurze super sexi, a ciekawe jest to, że zwracają uwagę na nową fryzurę wszyscy faceci
Edytowane przez dorinka30 Czas edycji: 2009-12-02 o 09:20 |
|
|
|
#2800 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cześć
Cytat:
Cytat:
Dziewczyny, załamię się totalnie. Najprawdopodobniej zgubiłam pierścionek zaręczynowy ![]() Tak, tak. Ja wiem, że to tylko rzecz... |
||
|
|
|
#2801 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Asiuk a może poszukaj raz jeszcze, wyrzuć wszystko z torebki na biurko i wtedy przejrzyj wszystko ![]() Ja niestety w podobny sposób, tzn. w torebce zgubiłam 1 kolczyka, nie znalazłam go już ![]() Ja za to za zapachami Chanel nie przepadam, nie wiem dlaczego...Jakoś mi nie leżą a nawet drażnią ![]() Emporio mam, na wykończeniu ale mam , ale nie powtórzę go już
|
|
|
|
|
#2802 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2803 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale już tam łapy wsadzałam i nic nie znalazłam.Tomek szukał na drodze i dzwonił, że nic nie znalazł. Z Chanel wolę Mademoiselle, jest taki kobiecy, seksowny. Dziś mam o go na sobie. Cytat:
Też bym się wkurzyła z tą kasą. 150 zł to dużo! Szef dziś oznajmił, że ma kłopoty z kontem internetowym i całą wypłatę dostanę do ręki Nie cierpię tego, już co miesiąc drażni mnie fakt, że prawie połowę dostaję do ręki, a połowę na konto. Nie umiem jkoś tym gospodarować.
|
||
|
|
|
#2804 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A byłaś gdzieś pomiędzy bankomatem a domem, sklep jakiś , wyciągałaś gdzies portfel ? ---------- Dopisano o 10:09 ---------- Poprzedni post napisano o 10:05 ---------- Cytat:
, ja kiedyś zgubiłam rękawiczkę skórzaną a okazało się, że miałam dziurawą podszewkę w płaszczu, tam gdzie kieszeń i znalazłam ją po 2 tygodniach- pomiędzy podszewką a płaszczem, byłam w szoku Mademoiselle rzeczywiście jest dla mnie najlepszym zapachem Chanel
|
||
|
|
|
#2805 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2806 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co za beznadziejny dzień Tomek mówi, że mam się nie martwić. Tylko że nawet, gdyby mi kupił identyczny po raz drugi, to już nie będzie to samo.Głupia jestem jak but |
|
|
|
|
#2807 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie wiem co o tym myśleć...Cytat:
![]() Musisz wyciągnąć wnioski, nigdy więcej zdejmowania biżu i wrzucania do torebki, kieszeni, portfela itp. Ja po tych kolczykach już się nauczyłam
|
||
|
|
|
#2808 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sprawdzę jeszcze w domu, może przeoczyłam i jest w płaszczu, ale już się nie łudzę. Chyba coś zjem. |
|
|
|
|
#2809 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Też tak czasem mam , ale staram się nie ściągać mimo wszystko, dopiero jak dotrę do domu....i wtedy najwyżej nie zakładam kilka dni w ogóle .
|
|
|
|
|
#2810 |
|
Zakorzenienie
|
heloo.
Asiuk zrób się rudzielcem w takim razie..co ci szkodzi .Ja tez mam znajomą która jest fanka moich rudych włosów ..ale ja ich fanką nie jestem więc raczej nigdy do tego nie wrócę![]() Ja po raz pierwszy mam taką fryzurę której nie potrzebuję zmieniać. Zostanie ze mną na dłużej Zguby pierścionka bardzo współczuję .Butter fajnie masz z tym spa . A za TŻ dalej trzymam kciuki w takim razie ![]() Stokrotko co za książka kucharska?? Jak przetestujesz jakieś przepisy wrzucaj na kulinarny ![]() Jaką pracę zaczynasz? Misku ale numer z ta kasą ![]() Ostatnio TŻ zgubił portfel teraz taka akcja .Swoją droga ...co to za pomysł żeby kasę w łapę dawać. Właściciel mieszkania nie ma konta ![]() Dla mnie też
|
#2811 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Pewnie będzie w lekkim szoku, jak mu o rudych powiem. |
||
|
|
|
#2812 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.Mój uwielbia moje zmiany "fryzurowe"
|
|
#2813 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja nienawidzę nosić kasy przy sobie, nie płacę gotówką w sklepach itp. Właściciel mieszkania jest byłym trepem i jest niereformowalny - pewnie częściowo boi się urzędu skarbowego, a częściowo chce przychodzić co miesiąc i dostawać kasę do ręki, bo to daje mu prawo zaglądania do mieszkania - koleś musi mieć kontrolę nad "swoją krwawicą", jak to określa. Więc przyłazi co miesiąc, głowa mu lata dookoła szyi, żeby zobaczyć, czy aby czegoś nie zmieniliśmy albo nie rozwaliliśmy. Dużo by o nim mówić... Lepiej się nie rozkręcam, bo tylko niepotrzebnie zepsuję sobie i tak zepsuty humor |
|
|
|
|
#2814 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oczywiście domyślałam sie że to Ci sie zdecydowanie nie podoba....nie znam chyba osoby która nie wolałaby takich kwot przelewami wpłacac.
|
|
#2815 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Póki co cieszę się swoim nowym wcieleniem z lokami Cytat:
![]() Miśku nic Ci z tą kasą nie przychodzi do głowy ?
|
||
|
|
|
#2816 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#2817 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
T. jest jak najbardziej za, lubi, jak się zmieniam ![]() Cytat:
Ja też nienawidzę mieć kasę przy sobie, co innego drobne na jakieś szybkie zakupy, a co innego mieć całą wypłatę w kopercie |
||
|
|
|
#2818 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
..matko ale zakręcona jestem dzisiaj.Wszystko rozumiem odwrotnie niż powinnam ![]() ----------- Ja w portfelu mam co najwyżej 50 zł....i to tylko wtedy jak planuję jakis "większy" wydatek. Nie znoszę gotówki. Mój mąż natomiast nosiłby najchętniej calą kasę jaką ma...no i gotówkę trzyma w domu nie w banku ![]() Tym sposobem nigdy nie wiem ile mamy kasy, na co, kiedy i ile wydajemy...zero kontroli nad pieniędzmi
|
|
#2819 | |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Cytat:
![]() Zniżki pracownicze są, płacimy 40% wartości każdej usługi. Włosy obcinałam tylko. Właściwie to podcinałam, bo z długości nie zeszłam. Mam całe pocieniowane mocno + grzywkę w końcu taką, jaką chciałam już jakiś czas temu... Farbowaniem się zajmę, jak będę mieć trochę czasu... Teraz chyba pójdę na manicure albo pedicure...albo masaż ![]() Asiuk, współczuję akcji z pierścionkiem, ja bardzo przywiązuję się do rzeczy...byłoby mi bardzo przykro...ale może jednak się odnajdzie? |
|
|
|
|
#2820 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Przykro mi Może jeszcze się znajdzieA rudzielce są super Sama bym chciała być rudzielcem, tylko mam za bardzo czerwieniącą się cerę
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:43.

.
- bo wtedy to świetny przykład ostrzegawczy dla jego żony)

Nie wiem co o tym myśleć...