|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1231 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Ostrowieckie pogaduszki ślubne - cześć V
Cytat:
Mój kuzyn jest już piątą babą. Kuzynka już ma 4 męża. Mój były szef 5 dzieci, 1 i 2 z pierwszą żoną, 3 z drugą, 4 i 5 z obecną. Mogę takie przypadki mnożyć. Oczywiście mogę też podać przypadek mojego wujka, którego żona z dnia na dzień zostawiła z dwójką dzieci i cioci wyszła za niego. Stworzyli szczęśliwą rodzinę wujek już nie żyje a a ciocia jest już staruszką - jest to moja ulubiona ciocia, szkoda że w większości przypadków widujemy się na pogrzebach. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1232 |
Zakorzenienie
|
no chyba sie tu nie bedziemy obrzucac przykladami. a wsrod moich znajomych rozwodnicy zalozyli nowe rodziny i wszystko jest jak narazie ok. kazdy widzi to co chce.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1233 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 20:15 ---------- Poprzedni post napisano o 20:13 ---------- Cytat:
Po za tym te mniej pozytywne przypadki mają już ponad 50 lat więc oni są już po tym "jak na razie ok". |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1234 |
Zakorzenienie
|
tak zauwazylam. tu nie chodzi o to kto jest dobry a kto zly. wiadomo ze zdarzaja sie osoby ktore nie potrafia stworzyc zwiazku mysle tylko ze to niesprawiedliwe twierdzic ze wszyscy rozwodnicy maja z tym problem. koncze temat bo sie troche irytuje a to moze zaszkodzic fasolce
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1235 |
Zakorzenienie
|
a wszamałam pół słoika powideł
![]() ![]()
#1236 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A więc do tej pory pisałem(w skrócie): - nikogo nie osądzam i wypowiadam się ogólnie. - jak raz się komuś nie udało to może mieć tą "niezdatność" ale nie musi. - nikogo nie należy przekreślać , po prostu należy się bardziej zastanowić - ja bym się z kobietą ro-zwiedzoną nie związał ale to mój prywatny wybór. Żeby jakby pokazać Wam o co mi chodzi to podam taki przykład. Powiedzmy, że jest jakiś najbardziej polecany fotograf w Waszym mieście. I przed rezerwacją jego usługi dowiadujecie się od kogoś sprawdzonego, że na ostatnim weselu się upił i PM nie mają pamiątki. Zapewne zastanowicie się dwa razy bardziej przed rezerwacją, nie przekreślicie go bo może miał jakieś przejściowe kłopoty i one spowodowały, że się upił i więcej takiego błędu nie popełni ale z drugiej strony warto by sprawdzić czy nie popadł w chorobę alkoholową. Edytowane przez Emir1994 Czas edycji: 2009-12-01 o 19:45 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1237 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
A w Twojej rodzinie widzę że dużo rozwodników. Skończmy ten temat bo aż żal jak ktoś piszę co innego na początku a kończy czym innym. Ja się irytuję, bo mnie ten temat dotyczy. Prawie 7 lat jestem z moim Tż, a znamy się 22 lata i wkurza mnie jak ktoś wszystkich wkłada do jednego worka a później wybiela się jednym " dobrym" przykładem. A Ty Aniu nie irytuj się bo dzieciątko Ci się nerwowe urodzi, a tego przecież nie chcemy ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1238 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
No właśnie mnie ten temat nie dotyczy więc się nim nie emocjonuje a Ty wszystko do siebie bierzesz, co widać na tym przykładzie "wkurza mnie jak ktoś wszystkich wkłada do jednego worka". Proszę pokaż gdzie napisałem, wszyscy rozwodnicy to zło wcielone czy coś podobnego. Mój przykład nie miał na celu porównanie małżeństwa do fotografa. Chciałem tylko jedynie zasygnalizować, że należy się poważnie zastanowić przed wstąpieniem w związek małżeński z osobą rozwiedzioną - rozważyć wszystkie za i przeciw. Edytowane przez Emir1994 Czas edycji: 2009-12-01 o 21:08 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1239 |
Zakorzenienie
|
Kurcze przestańcie już. Każdy powtarza, ze kończymy temat a jakoś się skończyć nie może. Każdy ma inne doświadczenia i inne zdanie na ten temat i do porozumienia raczej nie dojdziemy. I może niech tak zostanie, bo jak się zaczniemy w końcu przekrzykiwać kto ma racje to nam się wątek skończy.
![]()
#1240 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Peace ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1241 | ||
Raczkowanie
|
Wiadomo, że nie zawsze, ale przynosi to chyba więcej szkody niż pożytku
---------- Dopisano o 22:42 ---------- Poprzedni post napisano o 22:35 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 22:48 ---------- Poprzedni post napisano o 22:42 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:53 ---------- Poprzedni post napisano o 22:48 ---------- Ja tak jadłam dżem wiśniowy łyżeczką prosto ze słoika na pierwszym roku na przemian ze snikersami i przytyłam chyba z 7 kg!Ale to wtedy wyglądałam podobno najpiękniej ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1242 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A JA OSOBISCIE NIE ZNAM ZADNEGO ROZWODNIKA ANI ROZWÓDKI... niewiem jacy sa i jakie maja podejscie do dalszych zwiazków.
![]() |
#1243 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Stereotypy są trochę po to żeby nam pomagać, to taka dawna statystyka. Np. Dziewczyna nie powinna być dużo starsza od chłopaka Na pewno znajdą się wyjątki od tej reguły ale doświadczenie życiowe mówi ,że większość takich relacji się rozpada. Edytowane przez Emir1994 Czas edycji: 2009-12-01 o 22:04 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1244 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja sama jeszcze na studiach musiałam usunąć wszystkie ósemki (pech chciał że miałam 5 sztuk ![]() A co do początków związku to mnie Tż zaczepił na n-k ![]() Tak wiem że w porównaniu z Waszymi związkami to niewiele (dlatego też ślubu na razie nie będzie) Jednak miałam sporą przerwę po poprzednim związku i narzeczeństwie, były też ciche dni z rodziną i mój powrót do domu z podkulonym ogonkiem. Ale jakoś powoli to wszystko wychodzi na prostą. Ostatnio nawet widziałam się z moim ex i jego narzeczoną, głupio tak jak ktoś z kim się było przez najlepsze lata życia udaje że Cię nie zna, ale co zrobić ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1245 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1246 |
Rozeznanie
|
majeczka1 ja własnie dzis byłam na targowej, własnie z bólem, przyjeli mnie bez problemu i czekac długo nie musiałam, zostałam wezwana zaraz po pierwszym pacjencie. Przykmuja tam na NFZ, lek Jastrząb, Turek, Grafinowska. Niestety nic mnie panie lekarki nie poratowały
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1247 |
Zakorzenienie
|
Ale Was wszystkie w tym samym czasie bóle zębne dopadły.
#1248 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie napisałem, że mamy się ślepo kierować stereotypem, napisałem tylko, że one służą często nam pomocą. Czyli poznaję dużo starszą dziewczynę , zaczyna mi się podobać to muszę wszystkie aspekty rozważyć zanim zacznę się angażować. Piszesz, że nie szufladkujesz ludzi może chybię ale gdyby zaczął się do ciebie uśmiechać jakiś kark w dresie obwieszony złotem dałabyś mu szansę czy nie? Oczywiście przyjmijmy, że jesteś singielką. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1249 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
A jeśli chodzi o szufladkowanie ludzi, to staram się po prostu tego nie robić!to też jest trudne i nie zawsze się udaje,ale staram się... Gdyby uśmiechał się do mnie kark w dresie, to myślę, że na rozmowę każdy człowiek zasługuje. Staram się nie oceniać ludzi powierzchownie, a już w życiu nie patrze na to jakie ktoś ciuszki nosi ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1251 |
Zakorzenienie
|
A ja dzisiaj pierwsza. Czeka mnie dzisiaj kawał papierkowej roboty, wiec nie gadam i biorę się za nią
![]()
#1252 |
Zakorzenienie
|
Ile to jest "dużo starsza" kobieta
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1253 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mnie też ósemka boli ![]() ![]() Co do rozwodników to powiem tylko tle, że nie zawsze potem mają dojrzalsze podejście ![]() okres mi się spóxnia ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1254 |
Zakorzenienie
|
No to może zrób test - to się przestaniesz stresować
![]() A chyba byś się ucieszyła jakby się okazało, że jesteś w ciąży ![]()
#1255 |
Zadomowienie
|
No cześć, a co to za akcja sie dzieje??
![]() ![]() A ja mam montowaną kuchnię ![]() ![]()
#1256 |
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry!!!
Ale się tu działo jak mnie nie było. Nie będę nawiązywać do wszystkich Waszych wypowiedzi na ten temat, bo by nam się znowu rozwinął, ale powiem tylko tyle: uważam, że każdy człowiek zasługuje na drugą szansę, na to by być szczęśliwy i dać szczęście innym. To tyle w tym temacie. A tak całkiem zmieniając temat, to chcę Wam powiedzieć, że w piątek idę na rozmowę kwalifikacyjną ![]()
#1257 |
Zakorzenienie
|
dzien dobry
![]() ale sie dzis nie wyspalam. masakra. i jeszcze ten deszcz ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1258 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() A ja jak zwykle z pytaniem do Was drogie dziewczyny ![]()
![]() |
#1259 |
Zakorzenienie
|
Hey, ja dzisiaj zaniosłam cv do biura, ale dopiero po nowym roku sie odezwa i beda rekrutacje przeprowadzac. Fajnie.
No widze, ze wrzalo nam tu wczoraj ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1260 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale tylko krowa nie zmienia poglądów. I jak mi mama pokazała jakie ona robiła dekoracje to byłam w szoku, że tak to może wyjść. Ale trzeba zwracać uwagę na jakość tych kwiatów, bo jeden drugiemu nie równy. I nie zawsze taka dekoracja wyjdzie taniej niż ze świeżych.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:43.