Ostrowieckie pogaduszki ślubne - cześć V - Strona 42 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-12-01, 19:07   #1231
Emir1994
Zakorzenienie

Dot.: Ostrowieckie pogaduszki ślubne - cześć V

Cytat:
Napisane przez Anima80 Pokaż wiadomość
Jak czytam takie rzeczy to mnie nerwica bierze. 15 lat temu może myślało się inaczej. Jedni twierdzą że dziecko to nie konieczność małżeństwa, innych naciskają rodzice, a jeszcze inni twierdzą że im się uda bo wydaje im się że to miłość na całe życie.
JA dużo rozmawiałam z psychologami, czytalam dużo o rozwodnikach i wszyscy mówią jedno. Jeżeli rozwodnik decyduje się po dłuższym czasie na 2-gi związek i jest to jeg nieprzymuszona decyzja to robi to ze świadomością jakich błędów nie popełniać. Zarazem wybierając sobie żonę wie co mu nie odpowiadało w poprzednim związku. Jest zdecydowanie dojrzalszy.
Ja mam kilku przyjaciół psychologów i uwierz nie ma jednomyślności wśród psychologów.
Mój kuzyn jest już piątą babą. Kuzynka już ma 4 męża. Mój były szef 5 dzieci, 1 i 2 z pierwszą żoną, 3 z drugą, 4 i 5 z obecną. Mogę takie przypadki mnożyć.

Oczywiście mogę też podać przypadek mojego wujka, którego żona z dnia na dzień zostawiła z dwójką dzieci i cioci wyszła za niego. Stworzyli szczęśliwą rodzinę wujek już nie żyje a a ciocia jest już staruszką - jest to moja ulubiona ciocia, szkoda że w większości przypadków widujemy się na pogrzebach.
Emir1994 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-01, 19:11   #1232
aniaa22
Zakorzenienie

no chyba sie tu nie bedziemy obrzucac przykladami. a wsrod moich znajomych rozwodnicy zalozyli nowe rodziny i wszystko jest jak narazie ok. kazdy widzi to co chce.
aniaa22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-01, 19:15   #1233
Emir1994
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aniaa22 Pokaż wiadomość
Anima wazne ze sie kochacie i jestescie szczesliwi tylko to sie liczy wg mnie kazdy ma prawo do szcescia. a ta moja kolezanka sie zamknela jak jej powiedzialam ze kosciol tez uznaje sluby za niebyle. a przeciez ci ludzie ten slub wzieli i zyli ze soba jak maz i zona wiec co zmieni ze sie go uzna za niebyle to tak jak rozwod dla mnie.
kazdy moze miec swoje zdanie tylko ocenianie innych nie powinno przychodzic tak latwo.
Emir jestes po slubie i zycze ci duzo szczescia. i przede wszystkim zeby Tobie nigdy rozwod sie nie przytrafil
Ja nikogo nie oceniam, piszę w kategoriach ogólnych.

---------- Dopisano o 20:15 ---------- Poprzedni post napisano o 20:13 ----------

Cytat:
no chyba sie tu nie bedziemy obrzucac przykladami. a wsrod moich znajomych rozwodnicy zalozyli nowe rodziny i wszystko jest jak narazie ok. kazdy widzi to co chce.
Ale zauważyłaś chyba jakim przykładem zakończyłem.
Po za tym te mniej pozytywne przypadki mają już ponad 50 lat więc oni są już po tym "jak na razie ok".
Stary 2009-12-01, 19:18   #1234
aniaa22
Zakorzenienie

tak zauwazylam. tu nie chodzi o to kto jest dobry a kto zly. wiadomo ze zdarzaja sie osoby ktore nie potrafia stworzyc zwiazku mysle tylko ze to niesprawiedliwe twierdzic ze wszyscy rozwodnicy maja z tym problem. koncze temat bo sie troche irytuje a to moze zaszkodzic fasolce zreszta ide robic frytki
Stary 2009-12-01, 19:23   #1235
azakowana
Zakorzenienie

a wszamałam pół słoika powideł I mnie teraz mdli
Stary 2009-12-01, 19:43   #1236
Emir1994
Zakorzenienie

Cytat:
tak zauwazylam. tu nie chodzi o to kto jest dobry a kto zly. wiadomo ze zdarzaja sie osoby ktore nie potrafia stworzyc zwiazku mysle tylko ze to niesprawiedliwe twierdzic ze wszyscy rozwodnicy maja z tym problem. koncze temat bo sie troche irytuje a to moze zaszkodzic fasolce zreszta ide robic frytki
To ja już ostatni raz w tym temacie. Wiecie ja się tym tematem jakoś specjalnie nie emocjonuje i czasem mam wrażenie, że nie czytacie zbyt dokładnie co napisałem

A więc do tej pory pisałem(w skrócie):
- nikogo nie osądzam i wypowiadam się ogólnie.
- jak raz się komuś nie udało to może mieć tą "niezdatność" ale nie musi.
- nikogo nie należy przekreślać , po prostu należy się bardziej zastanowić
- ja bym się z kobietą ro-zwiedzoną nie związał ale to mój prywatny wybór.

Żeby jakby pokazać Wam o co mi chodzi to podam taki przykład.
Powiedzmy, że jest jakiś najbardziej polecany fotograf w Waszym mieście. I przed rezerwacją jego usługi dowiadujecie się od kogoś sprawdzonego, że na ostatnim weselu się upił i PM nie mają pamiątki.

Zapewne zastanowicie się dwa razy bardziej przed rezerwacją, nie przekreślicie go bo może miał jakieś przejściowe kłopoty i one spowodowały, że się upił i więcej takiego błędu nie popełni ale z drugiej strony warto by sprawdzić czy nie popadł w chorobę alkoholową.

Edytowane przez Emir1994
Czas edycji: 2009-12-01 o 19:45
Stary 2009-12-01, 20:44   #1237
Anima80
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Emir1994 Pokaż wiadomość
Żeby jakby pokazać Wam o co mi chodzi to podam taki przykład.
Powiedzmy, że jest jakiś najbardziej polecany fotograf w Waszym mieście. I przed rezerwacją jego usługi dowiadujecie się od kogoś sprawdzonego, że na ostatnim weselu się upił i PM nie mają pamiątki.

Zapewne zastanowicie się dwa razy bardziej przed rezerwacją, nie przekreślicie go bo może miał jakieś przejściowe kłopoty i one spowodowały, że się upił i więcej takiego błędu nie popełni ale z drugiej strony warto by sprawdzić czy nie popadł w chorobę alkoholową.
Super przykład: porównanie małżeństwa do fotografa. Gratuluję.

A w Twojej rodzinie widzę że dużo rozwodników. Skończmy ten temat bo aż żal jak ktoś piszę co innego na początku a kończy czym innym.

Ja się irytuję, bo mnie ten temat dotyczy. Prawie 7 lat jestem z moim Tż, a znamy się 22 lata i wkurza mnie jak ktoś wszystkich wkłada do jednego worka a później wybiela się jednym " dobrym" przykładem.

A Ty Aniu nie irytuj się bo dzieciątko Ci się nerwowe urodzi, a tego przecież nie chcemy
Stary 2009-12-01, 21:03   #1238
Emir1994
Zakorzenienie

Cytat:
Super przykład: porównanie małżeństwa do fotografa. Gratuluję.

A w Twojej rodzinie widzę że dużo rozwodników. Skończmy ten temat bo aż żal jak ktoś piszę co innego na początku a kończy czym innym.
Ja się irytuję, bo mnie ten temat dotyczy. Prawie 7 lat jestem z moim Tż, a znamy się 22 lata i wkurza mnie jak ktoś wszystkich wkłada do jednego worka a później wybiela się jednym " dobrym" przykładem.

A Ty Aniu nie irytuj się bo dzieciątko Ci się nerwowe urodzi, a tego przecież nie chcemy
Lubię zagadki ale tej rozgryźć nie mogę "aż żal jak ktoś piszę co innego na początku a kończy czym innym"

No właśnie mnie ten temat nie dotyczy więc się nim nie emocjonuje a Ty wszystko do siebie bierzesz, co widać na tym przykładzie "wkurza mnie jak ktoś wszystkich wkłada do jednego worka".
Proszę pokaż gdzie napisałem, wszyscy rozwodnicy to zło wcielone czy coś podobnego.

Mój przykład nie miał na celu porównanie małżeństwa do fotografa. Chciałem tylko jedynie zasygnalizować, że należy się poważnie zastanowić przed wstąpieniem w związek małżeński z osobą rozwiedzioną - rozważyć wszystkie za i przeciw.

Edytowane przez Emir1994
Czas edycji: 2009-12-01 o 21:08
Stary 2009-12-01, 21:10   #1239
azakowana
Zakorzenienie

Kurcze przestańcie już. Każdy powtarza, ze kończymy temat a jakoś się skończyć nie może. Każdy ma inne doświadczenia i inne zdanie na ten temat i do porozumienia raczej nie dojdziemy. I może niech tak zostanie, bo jak się zaczniemy w końcu przekrzykiwać kto ma racje to nam się wątek skończy.
Stary 2009-12-01, 21:15   #1240
Emir1994
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez azakowana Pokaż wiadomość
Kurcze przestańcie już. Każdy powtarza, ze kończymy temat a jakoś się skończyć nie może. Każdy ma inne doświadczenia i inne zdanie na ten temat i do porozumienia raczej nie dojdziemy. I może niech tak zostanie, bo jak się zaczniemy w końcu przekrzykiwać kto ma racje to nam się wątek skończy.
Dobra. Obiecuję więcej tego tematu nie poruszać Odezwałem się dlatego bo nie lubię jak mnie ktoś atakuje. Ja cały pisałem ogólnie.
Peace
Stary 2009-12-01, 21:53   #1241
wowczyk
Raczkowanie

Cytat:
Tylko, że to nie zawsze oznacza źle.
Wiadomo, że nie zawsze, ale przynosi to chyba więcej szkody niż pożytku

---------- Dopisano o 22:42 ---------- Poprzedni post napisano o 22:35 ----------

Cytat:
Ale ja piszę w kategoriach ogólnych Przecież wiadomo, że są wyjątki sam taki mam w rodzinie.
Ale chyba właśnie powinno się każdy przypadek interpretować indywidualnie a nie na skróty używając do tego stereotypów!Doskonale wiedzą to osoby, którym takie stereotypowe podejście otoczenia zniszczyło życie albo skutecznie namieszało w tym życiu

---------- Dopisano o 22:48 ---------- Poprzedni post napisano o 22:42 ----------

Cytat:
A poza tym mam gdzieś takie gadanie. Szczęścia i miłości nie da się opisać. A już nie osobie która rozumuje w ten sposób. Nie zrozumie ten kto do tej rzeki nie wszedł
Racja Anima

---------- Dopisano o 22:53 ---------- Poprzedni post napisano o 22:48 ----------

Cytat:
Napisane przez azakowana Pokaż wiadomość
a wszamałam pół słoika powideł I mnie teraz mdli
Ja tak jadłam dżem wiśniowy łyżeczką prosto ze słoika na pierwszym roku na przemian ze snikersami i przytyłam chyba z 7 kg!Ale to wtedy wyglądałam podobno najpiękniej
wowczyk jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-12-01, 21:55   #1242
Qdlatek
Wtajemniczenie

GG do Qdlatek

Cytat:
Napisane przez wowczyk Pokaż wiadomość

---------- Dopisano o 22:42 ---------- Poprzedni post napisano o 22:35 ----------

Ale chyba właśnie powinno się każdy przypadek interpretować indywidualnie a nie na skróty używając do tego stereotypów!Doskonale wiedzą to osoby, którym takie stereotypowe podejście otoczenia zniszczyło życie albo skutecznie namieszało w tym życiu

---------- Dopisano o 22:48 ---------- Poprzedni post napisano o 22:42 ----------

Racja Anima

---------- Dopisano o 22:53 ---------- Poprzedni post napisano o 22:48 ----------

Ja tak jadłam dżem wiśniowy łyżeczką prosto ze słoika na pierwszym roku na przemian ze snikersami i przytyłam chyba z 7 kg!Ale to wtedy wyglądałam podobno najpiękniej

A JA OSOBISCIE NIE ZNAM ZADNEGO ROZWODNIKA ANI ROZWÓDKI...
niewiem jacy sa i jakie maja podejscie do dalszych zwiazków.

razem od 18.03.2009 r.

Z nadzieją za rękę idę przez ten czas....

Qdlatek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-01, 22:01   #1243
Emir1994
Zakorzenienie

Cytat:

Od razu piszę, że tak jak obiecałem temat osób rozwiedzionych uważam za zamknięty

Stereotypy są trochę po to żeby nam pomagać, to taka dawna statystyka.
Np. Dziewczyna nie powinna być dużo starsza od chłopaka

Na pewno znajdą się wyjątki od tej reguły ale doświadczenie życiowe mówi ,że większość takich relacji się rozpada.

Edytowane przez Emir1994
Czas edycji: 2009-12-01 o 22:04
Stary 2009-12-01, 22:27   #1244
Viris
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez majeczka_1 Pokaż wiadomość
Mi ortodontka rok po zdjęciu aparatu właśnie powiedziała, że mam usunąć wszystkie 4 ósemki, które nawiasem mówiąc jeszcze nie wylazły całkiem i jestem tym delikatnie mówiąc przerażona. Zwłaszcza, że słyszałam, że nie powinno się usuwać ósemek jeśli nie jest to konieczne, ja się tam na tym co prawda nie znam. Muszę umówić się gdzieś na jakąś wizytę do dentysty. Nie wiecie do kogo można z tym iść w Ostrowcu?
Ja słyszałam że teraz bardzo dobra dentystka przyjmuje na pułankach (koło kościoła - starego) tam gdzie ortopedzi i hurtownia opakowań.

Ja sama jeszcze na studiach musiałam usunąć wszystkie ósemki (pech chciał że miałam 5 sztuk ) ale na szczęście mam już za sobą. Usuwałam je wszystkie w Warszawie w klinice na ul. Lektykarskiej.

A co do początków związku to mnie Tż zaczepił na n-k (jakiś rok temu) Potem były mega długie rozmowy i niebawem minie nam pół roku razem.
Tak wiem że w porównaniu z Waszymi związkami to niewiele (dlatego też ślubu na razie nie będzie)
Jednak miałam sporą przerwę po poprzednim związku i narzeczeństwie, były też ciche dni z rodziną i mój powrót do domu z podkulonym ogonkiem. Ale jakoś powoli to wszystko wychodzi na prostą.
Ostatnio nawet widziałam się z moim ex i jego narzeczoną, głupio tak jak ktoś z kim się było przez najlepsze lata życia udaje że Cię nie zna, ale co zrobić

18,8 kg mniej od 26.01.2007 . Zamiast XL - M/S
Viris jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-01, 22:29   #1245
wowczyk
Raczkowanie

Cytat:
Od razu piszę, że tak jak obiecałem temat osób rozwiedzionych uważam za zamknięty

Stereotypy są trochę po to żeby nam pomagać, to taka dawna statystyka.
Np. Dziewczyna nie powinna być dużo starsza od chłopaka

Na pewno znajdą się wyjątki od tej reguły ale doświadczenie życiowe mówi ,że większość takich relacji się rozpada.
A ja uważam, że ślepe zapatrzenie w stereotypy i postępowanie zgodnie z zasadą "co ludzie powiedzą" jest wyrazem braku odwagi w podejmowaniu własnych decyzji! moje samodzielne wybory były również szeroko komentowane przez moje otoczenie i nauczyło mnie to jednego, żeby nie wpisywać ludzkich historii w jakieś uterte schematy, bo to nie ma sensu
Stary 2009-12-01, 22:38   #1246
beatrice1234
Rozeznanie

majeczka1 ja własnie dzis byłam na targowej, własnie z bólem, przyjeli mnie bez problemu i czekac długo nie musiałam, zostałam wezwana zaraz po pierwszym pacjencie. Przykmuja tam na NFZ, lek Jastrząb, Turek, Grafinowska. Niestety nic mnie panie lekarki nie poratowały

beatrice1234 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-01, 22:43   #1247
azakowana
Zakorzenienie

Ale Was wszystkie w tym samym czasie bóle zębne dopadły.
Stary 2009-12-01, 22:49   #1248
Emir1994
Zakorzenienie

Cytat:
A ja uważam, że ślepe zapatrzenie w stereotypy i postępowanie zgodnie z zasadą "co ludzie powiedzą" jest wyrazem braku odwagi w podejmowaniu własnych decyzji! moje samodzielne wybory były również szeroko komentowane przez moje otoczenie i nauczyło mnie to jednego, żeby nie wpisywać ludzkich historii w jakieś uterte schematy, bo to nie ma sensu
Wbrew pozorom to się z Tobą zgadzam
Nie napisałem, że mamy się ślepo kierować stereotypem, napisałem tylko, że one służą często nam pomocą.
Czyli poznaję dużo starszą dziewczynę , zaczyna mi się podobać to muszę wszystkie aspekty rozważyć zanim zacznę się angażować.

Piszesz, że nie szufladkujesz ludzi może chybię ale gdyby zaczął się do ciebie uśmiechać jakiś kark w dresie obwieszony złotem dałabyś mu szansę czy nie? Oczywiście przyjmijmy, że jesteś singielką.
Stary 2009-12-01, 23:07   #1249
wowczyk
Raczkowanie

Cytat:
Wbrew pozorom to się z Tobą zgadzam
Nie napisałem, że mamy się ślepo kierować stereotypem, napisałem tylko, że one służą często nam pomocą.
Czyli poznaję dużo starszą dziewczynę , zaczyna mi się podobać to muszę wszystkie aspekty rozważyć zanim zacznę się angażować.

Piszesz, że nie szufladkujesz ludzi może chybię ale gdyby zaczął się do ciebie uśmiechać jakiś kark w dresie obwieszony złotem dałabyś mu szansę czy nie? Oczywiście przyjmijmy, że jesteś singielką.
W takich sytuacjach jak podajesz ze starszą dziewczyną są wątpliwości i to jest zrozumiałe! Ale chodzi mi o to, że jeśli rozważysz wszystkie za i przeciw i zdecydujesz się na związek z nią, bo ją po prostu kochasz, to nie zmieniaj decyzji, bo komuś Twoja decyzja się nie spodobała!
A jeśli chodzi o szufladkowanie ludzi, to staram się po prostu tego nie robić!to też jest trudne i nie zawsze się udaje,ale staram się...
Gdyby uśmiechał się do mnie kark w dresie, to myślę, że na rozmowę każdy człowiek zasługuje. Staram się nie oceniać ludzi powierzchownie, a już w życiu nie patrze na to jakie ktoś ciuszki nosiA na to czy dostałby ode mnie szansę miałoby wpływ jego zachowanie

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-12-01, 23:45   #1250
Anima80
Rozeznanie

A ja Wam życzę spokojnej nocki i kolorowych snów - wyglądam jak chomik tak spuchłam :-((((((((((((((((((((
Stary 2009-12-02, 08:14   #1251
azakowana
Zakorzenienie

A ja dzisiaj pierwsza. Czeka mnie dzisiaj kawał papierkowej roboty, wiec nie gadam i biorę się za nią
Stary 2009-12-02, 09:19   #1252
Viris
Zakorzenienie

Ile to jest "dużo starsza" kobieta

18,8 kg mniej od 26.01.2007 . Zamiast XL - M/S
Viris jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-02, 09:31   #1253
mehja
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez beatrice1234 Pokaż wiadomość
majeczka1 ja własnie dzis byłam na targowej, własnie z bólem, przyjeli mnie bez problemu i czekac długo nie musiałam, zostałam wezwana zaraz po pierwszym pacjencie. Przykmuja tam na NFZ, lek Jastrząb, Turek, Grafinowska. Niestety nic mnie panie lekarki nie poratowały
A gdzie dokładnie na Targowej?

Mnie też ósemka boli i też mam miec wszystkie wyrwane mimo, że jeszcze nie wyszły całe. Ale po tym co piszecie to chyba nigdy nie pójdę na to wyrywanie. krew, szwy, ból, opuchlizna

Co do rozwodników to powiem tylko tle, że nie zawsze potem mają dojrzalsze podejście

okres mi się spóxnia na razie 2 dni ale i tak się cholernie stresuję
mehja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-02, 09:35   #1254
azakowana
Zakorzenienie

No to może zrób test - to się przestaniesz stresować
A chyba byś się ucieszyła jakby się okazało, że jesteś w ciąży
Stary 2009-12-02, 09:37   #1255
ninuska
Zadomowienie

No cześć, a co to za akcja sie dzieje?? Rozwody wam w głowach już?? Nie no, dajcie spokój, przeciez i tak kazdy bedzie miał w tej sprawie swoje racje. Ja się juz nie wypowiadam. No, koniec

A ja mam montowaną kuchnię Wiem, ze nudzę. Juz o niej nie puszę. Strasznie sie wczorajszym sprzataniem zmęczyłam ( to jest kolejny powód dla którego chce mieć mniejsze mieszkanie). Myślałam,że mi plecy odpadną.Tak mnie bolały,że poszłam spac o 23.Porażka.

ninuska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-02, 09:46   #1256
michel82
Wtajemniczenie

Dzień dobry!!!
Ale się tu działo jak mnie nie było.
Nie będę nawiązywać do wszystkich Waszych wypowiedzi na ten temat, bo by nam się znowu rozwinął, ale powiem tylko tyle: uważam, że każdy człowiek zasługuje na drugą szansę, na to by być szczęśliwy i dać szczęście innym. To tyle w tym temacie.

A tak całkiem zmieniając temat, to chcę Wam powiedzieć, że w piątek idę na rozmowę kwalifikacyjną Wczoraj do mnie dzwonili i liczę po cichu na to, że tym razem się uda. Trzymajcie kciuki.

Maja jest już z nami
08.04.2012
michel82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-02, 09:49   #1257
aniaa22
Zakorzenienie

dzien dobry
ale sie dzis nie wyspalam. masakra. i jeszcze ten deszcz caly dzien bym przespala najchetniej

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-12-02, 10:17   #1258
dudzinka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ninuska Pokaż wiadomość
No cześć, a co to za akcja sie dzieje?? Rozwody wam w głowach już?? Nie no, dajcie spokój, przeciez i tak kazdy bedzie miał w tej sprawie swoje racje. Ja się juz nie wypowiadam. No, koniec

A ja mam montowaną kuchnię Wiem, ze nudzę. Juz o niej nie puszę. Strasznie sie wczorajszym sprzataniem zmęczyłam ( to jest kolejny powód dla którego chce mieć mniejsze mieszkanie). Myślałam,że mi plecy odpadną.Tak mnie bolały,że poszłam spac o 23.Porażka.
Ninuska ja to nawet się nie zagłębialam w czytanie tych wywodów o rozwodach bo też mam swoje zdanie i nie ma co się denerwowaća o tym sprzataniu to pomyśl, że kuchnia bęzie ładniusia jak już to przeżyjecie
A ja jak zwykle z pytaniem do Was drogie dziewczyny Co sądzicie o sztucznych kwiatach w formie jakiś stroików np.do świec na stołach weselnych? Bo tak w tym Novum wydaje mi się ta dekoracja stołu mizerna więc myślę czy czegoś nie wykomkbinować...a żywe kwaty chyba drogo wyjdą jak sie zamówi...

trening z Ewą od 01.04.12
zumba my love od 03.01.12
dudzinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-02, 10:23   #1259
justys1358
Zakorzenienie

GG do justys1358

Hey, ja dzisiaj zaniosłam cv do biura, ale dopiero po nowym roku sie odezwa i beda rekrutacje przeprowadzac. Fajnie.

No widze, ze wrzalo nam tu wczoraj
justys1358 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-02, 10:27   #1260
azakowana
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dudzinka Pokaż wiadomość
Ninuska ja to nawet się nie zagłębialam w czytanie tych wywodów o rozwodach bo też mam swoje zdanie i nie ma co się denerwowaća o tym sprzataniu to pomyśl, że kuchnia bęzie ładniusia jak już to przeżyjecie
A ja jak zwykle z pytaniem do Was drogie dziewczyny Co sądzicie o sztucznych kwiatach w formie jakiś stroików np.do świec na stołach weselnych? Bo tak w tym Novum wydaje mi się ta dekoracja stołu mizerna więc myślę czy czegoś nie wykomkbinować...a żywe kwaty chyba drogo wyjdą jak sie zamówi...
Ja nie mam nic przeciwko - oczywiście jeżeli wybrane są odpowiedniej jakości kwiaty sztuczne. Kiedyś miałam całkiem inne zdanie - na słowo sztuczne kwiaty od razu mówiłam, że nie ma mowy
Ale tylko krowa nie zmienia poglądów. I jak mi mama pokazała jakie ona robiła dekoracje to byłam w szoku, że tak to może wyjść. Ale trzeba zwracać uwagę na jakość tych kwiatów, bo jeden drugiemu nie równy. I nie zawsze taka dekoracja wyjdzie taniej niż ze świeżych.

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości