|
|
#1741 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki - część X
To się musisz zapisać do kolczykoholiczek.
Cytat:
I muszę też się wreszcie przymierzyć do polskich sklepów bo jak na razie chodzę w 2 brytyjczykach i już się zaczynają rozpadać. ![]() ---------- Dopisano o 10:17 ---------- Poprzedni post napisano o 10:12 ---------- Hosenko, ja nawet nie wiem co dokłądnie jest w linku który mam w podpisie. ![]() Mam podobne wymiary do Twoich, całe życie nosiłam 75 B a teraz 70 DD lub 70 E.
|
|
#1742 |
|
Zakorzenienie
|
Też sprawdziłam swoje wymiary na stronie z podpisu Koshatki- mam 75cm pod biustem przy maksymalnym wydechu a w biuście 87 i wyszło mi 65 DD lub 65E(pl)
Ale patrzac na staniki w tym rozmiarze na all. to jakieś duże te miski mi się wydają...
|
#1743 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Piersi naprawdę mi urosły Wygrałam 3 licytacje staników 70C - poeksperymentuje
|
|
#1744 |
|
Zakorzenienie
|
Znalazłam na all taką tabelę i 65DD ma 86,5 w biuście a 70c tyle samo.Więc to tylko kwestia obwodu- dlatego u mnie dobrze leży 70C, jeszcze nie miałam 65.
Przez Was nabrałam ochoty na nowe staniki, tym bardziej, że znalazłam śliczne na All. ![]() Czyżby mania kosmetyczna na chwilę ucichła? ![]() ---------- Dopisano o 11:41 ---------- Poprzedni post napisano o 11:31 ---------- ja mam ten Esotiq i jest super! Dałam za niego 20zł nad morzem
|
#1745 |
|
Miss Pudernica
|
U mnie tak
ale za to mam teraz manię torebkową i na ubrania![]() Jak poczytałam Was ile macie żeli, to ze mną nie jest źle. W sumie mam 2 w użyciu i 5 w zapasach. Poza tym reszta w użyciu. Ale jak mnie kusi, żeby kupić jakiś Palmolive, najlepiej migdałowy. I balsam kasztanowy i karotenowy Bielendy. Nie dam się ![]() Mam boskie masełko Doe pro age i pomarańczę Eveline morduję i to ma mi starczyć na ten miesiąc. Widziałyście już nową serię Elseve: https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...&postcount=126 Skusiłabym się na szampon i maseczkę, bardzo dobrze mi służy ich seria z cementem.
Marzenia same się nie spełniają, marzenia się spełnia. Edytowane przez aante_e Czas edycji: 2009-12-01 o 11:55 |
|
|
|
#1746 | |
|
Zakorzenienie
|
Hehe, chyba tak
Cytat:
Ja nie wiem czy się skuszę, bo Elseve tak średnio pasuje moim włosom. Poczekam na jakieś opinie najpierw ![]() Widzę, że stanikomania się zaczęła na dobre. Ja kiedyś też robiłam te pomiary i wyszło mi 65 D czy coś koło tego, ale nie byłam nigdzie mierzyć cycników i w końcu dałam sobie spokój.
|
|
#1747 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() w sumie nie, ale razem to tylko 150ml, a dokładając 5 zł ma się normalne - 200ml (z tym, że jeden zapach może się znudzić )no ale ze zniżką -25% myślę, że się opłaca
|
|
#1748 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A torebkę dostałam już od rodziców na Mikołaja-tzn sama sobie kupiłam ![]() Cieszę się, że jesteś zadowolona z masła Dove ![]() Widzialam tą serię Elseeve w reklamie tv, ale mi te wszelkie serie naprawcze obciążają włosy (oprócz profesjonalnej welli SP 1.2)
|
|
#1749 |
|
Zakorzenienie
|
Przyszly moje lakiery Nubar i Zoya ( w tydzień niecały z USA). na razie zrobiłam test lakieru Nubar Indigo Illusion. 2 warstwy dają super kolor, druga warstwa jest całkiem sucha bez wysuszacza w kilka chwil. A kolor - zgaszony zielony mieniący się na różowo.
|
|
|
|
#1750 |
|
Zakorzenienie
|
Ufff, ale się namierzyłam staników
Z Atlantica znalazłam 70C ale był za mały - miałam buły pod pachami i góra piersi lekko wystawała (obawiam się wic, czy te 3 staniki z Allegro 70C nie będą też za małe ).Za to super się czułam i wyglądałam w 75C (mój "stary" rozmiar - w pewnym momencie zaczełam kupować 75B, bo w C miałam luz , teraz znowu musze mieć 75C) - wypatrzyłam sobie czarny zapinany z przodu w Reserved, a kupiłam brązowy Esotiq (w promocji -30%, promocja co prawda od jutra, ale pan już mi polczył taniej).Wróciłam do domu i 1 stanik od razu poszedł do kosza, a 1 dałam mamie. Masło Dove też jest na mojej liście - ale dopiero po Nowym Roku, gdy zejdę choć trochę z mazideł do ciała ![]() Luskap: w Naturze są balsamy AA w promocji za 8,99 (wtedy co chciałas kupić, były za 9,99). Mam nadzieję, że się nie skusisz
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2009-12-01 o 15:22 |
|
|
|
#1751 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Do tej pory miałam tylko jedno pełnowymiarowe o zapachu granatu i choć je lubiłam bardzo to pod koniec zapach już trochę mi się znudził
|
|
#1752 |
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Wreszcie mam czas żeby troszkę posiedzeć przy komputerze - jutro nie ma najgorszych zajęć w całym tygodniu, a 3 dzisiejsze rzeczy do zaliczenia chyba były na plus, więc trochę relaksu mi się należy.
Hosenko, nie kuś tymi balsamami AA Kiedyś go już miałam i chętnie wróciłabym ze względu na zapach.
|
|
|
|
#1753 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zamiast brać 75C, trzeba było wziąć 70 z odpowiednio większą miską- np. 70D/70E, zależy od modeli, firmy itd. Sprawdź sobie do ilu go rozciągniesz już teraz, bo musiałaby być to super ściśliwa 75, żeby była odpowiednio ścisła. Najpewniej nie jest ![]() Ps. Luskap, patrzyłaś na złą tabelę- tzn. na tabelę brytyjczyków, która nie odnosi się do polskiej rozmiarówki. U nich skok o miskę to 2,5cm, u nas nie ma połówek. Edytowane przez Jelonek Czas edycji: 2009-12-01 o 20:18 |
|
|
|
|
#1754 | ||
|
Zakorzenienie
|
Obejrzeliśmy dziś z TZtem nowe odcinki Dextera, Californication i Galerianki.
ale maraton.Potem uczył mnie jeździć samochodem(tzn jeździć prosto to ok, ale dziś ciągle ruszałam i hamowałam i trochę parkowałam, no i mój problem polega na tym, że za wcześnie puszczam sprzęgło no i nie umiem zbytnio wykręcać do tyłu)Ale TZta samochód jest taki głupi do nauki, bo bardzo zrywny i milimetr się naciśnie gaz i wyrywa do przodu ![]() Cytat:
bo mam gazetkę, ale widialam w tej cenie w nowej gazetce rossmana. Na szczęście w nim bywam tylko kilka razy do roku, więc mnie sporo omija (ostatnio był słoń Kenzo 50ml za 99zł)Cytat:
|
|
#1755 |
|
Zakorzenienie
|
65DD będzie miało węższe fiszbiny, głębszą miskę (choć objętościowo niczym się różnić nie będzie od przeliczonego rozmiaru w obwodzie 70), no i stabilniejszy obwód
|
|
|
|
#1756 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
A co tutaj takie pustki? Ja coś źle w nocy spałam. Wieczorem wzięłam Gripex, bo moja mama jest chora i mnie też wieczorem lekko zaczęło łamać. Obudziłam się w nocy i pamiętam, że chciałam się obrócić z boku na brzuch, ale nie mogłam, bo strasznie mnie brzuch bolał w dolnej części Rano za to wstałam normalnie, ale czuję jakby mnie coś tam pobolewało (na pewno to nie jajniki, tylko jakby znów w jelitach coś ).Prawie udało mi się wczoraj wykończyć żel pod prysznic i masło do ciała. Mam nadzieję, że dziś lub jutro polecą oba do kosza, bo pewnie w przyszłym tygodniu przyjdą moje migdałowe kosmetyki z Avonu i muszę mieć na nie miejsce ![]() Od niedzieli używam tuszu Lash Stiletto i chyba podoba mi się bardziej niż Collosal. Stiletto faktycznie wydłuża, ale z pogrubieniem też źle nie jest (a jak podeschnie to pewnie będzie lepiej) i jest o wiele trwalszy. Collosal już po kilku godzinach w pracy osypywał mi się z dolnych rzęs a Stiletto wytrzymuje cały dzień
Edytowane przez isa666 Czas edycji: 2009-12-02 o 08:10 |
|
|
|
#1757 |
|
Zadomowienie
|
Estello kochana, wszystkiego najlepszego z okazji urodzin
Spełnienia marzeń i wszystkiego, co sobie tylko zażyczysz
|
#1758 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Niewiele się różni ale robi kolosalną różnicę w użytkowaniu. Biust nie migruje pod zbyt lużnym obwodem, jest na miejscu a po jakimś czasie może się okazać że "cudownie" urósł. ![]() Cytat:
|
|
#1759 |
|
Miss Pudernica
|
Estello sto lat
|
#1760 |
|
Rozeznanie
|
Cześć dziewczyny
Dawno tu nie zaglądałam a co dopiero pisać ![]() Koniec pierwszego semestru, połowinki a teraz dopadła mnie grypa żołądkowa W ogóle wyglądam ostatnio przeokropnie nic mi nie pomaga chyba czeka mnie wizyta u dermatologa Co do kosmetyków to jestem zachwycona maską z miodli bo mój nos i broda są tak ładnie oczyszczone, szkoda że policzki i czoło nadrabiają ![]() Ale mam po niej okropne suche skórki na nosie i nie wiem czy to potraktować? Ah a co do lakierowej mani kupiłam ostatnio śliczny czerwono malinowy z sorayi(?) ładnie się trzyma i ślicznie wygląda na paznokciach nie wiedziałam w ogóle że soraya ma lakiery .Em wiem że bardzo, bardzo spóźnione ale szczere wszystkiego najlepszego Estello wszystkiego najlepszego Edytowane przez xxxDAGMARAxxx Czas edycji: 2009-12-02 o 09:56 |
|
|
|
#1761 |
|
lipiec na maksa!!! :)
|
Estello wszystkiego najlepszego
)
|
|
#1762 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
![]() Estello wszystkiego najlepszego w życiu a pod poduszką wora pieniędzy na kosmetyki A moja kocica za kilka dni będzie obchodzić 13 lat bycia u nas! (jeśli tak można powiedzieć, skoro ją nic nie obchodzi ![]() Ja kosmetycznie zużywam - jakby liczyć na sztuki, to wczoraj się pozbyłam chyba 10 Zużywam próbki (ale tylko kosmetyków do ciała, z twarzą nie ryzykuję), poleciało też masło słonecznikowe. Któraś z Was pytała o serię z rumiankiem YR. Wczoraj do tego balsamu dodałam telocapil i użyłam na łydki po depilacji. Nic nie podrażnił, ładnie nawilżył. No i wyrzuciłam sporo próbek, które były przeterminowane, muszę jednak je zużywać szybciej![]() Po dwóch tygodniach ciągłego nawilżania Lipidią i kremem YR moja skóra w końcu wygląda prawie normalnie. Aż wczoraj nie wytrzymałam i użyłam Lysanelu - nic się nie stało, więc wrócę do niego i będę używać raz na tydzień. Za to masek oczyszczających się jeszcze boję, że mnie wysuszą i znowu będę się drapać ![]() No a poza tym to piszę procedury i czaaasem myślę, co by kupić na Święta ![]() Miłego dnia!
Edytowane przez kochanie Czas edycji: 2009-12-02 o 10:41 |
|
|
|
#1763 | ||
|
Zakorzenienie
|
Estello, wszystkiego naj! Spełnienia wszystkich marzeń
Cytat:
Cytat:
![]() 70C jest wg mnie ok, bałabym się chyba, ze przy 65 obwód będzie bardzo ciasny i będzie mi się odciskał na skórze czy wżynał. No ale nie przekonam się,póki nie zmierzę ![]() dziękuję dziewczyny za opinie
|
|
#1764 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny bardzo bardzo dziękuje
a wór MACa to moje marzenie ![]() Iza to Twój szczęśliwy dzień, bo wczoraj wieczorem zgrałam fotki kocisława (wlazł do małego pudełka od butów
|
|
#1765 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie wierzę własnym oczom, mówisz na kota kocisław? Moja kotka ma na imię Kocisław!
|
|
|
|
|
#1766 |
|
Zakorzenienie
|
Estello, najserdeczniejsze życzenia urodzinowe! Wszystkiego najlepszego!
|
#1767 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Jakie on jest piękny A to jak śpi - no tylko wziąć i go wyściskać Coraz bardziej odkrywam, że chyba kocham koty A jaki to kolor na paznokciach ma osoba dręcząca Kocisława? Fajny, takiego nie mam![]() Podram go ode mnie za uchem
|
|
#1768 |
|
Zakorzenienie
|
Rety, ale przystojniak z tego kocisława! Uwielbiam koty!
Zuzyłam balsam kokosowy Ori
Edytowane przez luskap Czas edycji: 2009-12-02 o 11:43 |
|
|
|
#1769 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Estello: wszystkiego najlepszego, nie tylko kosmetycznego Zużyłam żel pod prysznic Luksja gruszka+awokado i peeling do ciała
|
|
#1770 |
|
lipiec na maksa!!! :)
|
jakie on ma piękne futro
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:29.

Ale dużo i ciągle mi mało 

).

Kiedyś go już miałam i chętnie wróciłabym ze względu na zapach. 
bo mam gazetkę, ale widialam w tej cenie w nowej gazetce rossmana. Na szczęście w nim bywam tylko kilka razy do roku, więc mnie sporo omija (ostatnio był słoń Kenzo 50ml za 99zł)
A co tutaj takie pustki?