Wymarzony pierścionek część XVII :)- saga nie tylko o pierścionkach;) - Strona 95 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-12-02, 13:26   #2821
hania811
Zakorzenienie

Dot.: Wymarzony pierścionek część XVII :)- saga nie tylko o pierścionkach;)

Cytat:
Napisane przez Melodia mgieł nocnych Pokaż wiadomość
Ojej Asiuk Przykro mi Może jeszcze się znajdzie

A rudzielce są super Sama bym chciała być rudzielcem, tylko mam za bardzo czerwieniącą się cerę
ooo, odblokowali Panią

Witam z powrotem
hania811 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-02, 13:30   #2822
miskowa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez hania811 Pokaż wiadomość
ooo, odblokowali Panią

Witam z powrotem

dokładnie, witamy
miskowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-02, 13:40   #2823
asiuk
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ButterBear Pokaż wiadomość
Cześć

No nie jest to głupie
Zniżki pracownicze są, płacimy 40% wartości każdej usługi.

Włosy obcinałam tylko. Właściwie to podcinałam, bo z długości nie zeszłam. Mam całe pocieniowane mocno + grzywkę w końcu taką, jaką chciałam już jakiś czas temu...
Farbowaniem się zajmę, jak będę mieć trochę czasu...
Teraz chyba pójdę na manicure albo pedicure...albo masaż

Asiuk, współczuję akcji z pierścionkiem, ja bardzo przywiązuję się do rzeczy...byłoby mi bardzo przykro...ale może jednak się odnajdzie?
Cześć, Butter.
Zazdraszczam tych zniżek

Czy Ty farbujesz włosy u fryzjera czy samodzielnie?

Dzięki Ryczeć mi się chce, ale na szczęście mam co robić w pracy.
Gdyby to była jakakolwiek inna biżuteria, nawet ulubiona, byłoby mi mniej przykro.

Cytat:
Ojej Asiuk Przykro mi Może jeszcze się znajdzie

A rudzielce są super Sama bym chciała być rudzielcem, tylko mam za bardzo czerwieniącą się cerę
Jeszcze zerknę w domu, czasem diabeł siedzi na rzeczach Ale obrączkę przed wyjściem na szybko wyciągnęłam właśnie z torebki, więc innych rzeczy raczej nie wyciągnęłam z niej po powrocie.

Ja mam bardzo jasną karnację, więc muszę takie kolory ostrożnie dobierać. Mam nadzieję, że wyjdzie coś fajnego.

Dziś jest wykład francuskiego architekta, chciałam pójść, ale chyba sobie podaruję - TŻ raczej nie dojedzie, a nie chce mi się iść samej.

Ewunia

Staś

bloguję
asiuk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-02, 13:48   #2824
dorinka30
Zakorzenienie

A ja zupełnie nie w temacie, lubicie rybę po grecku ? Ja mam straszną chcicę i będę robić cały gar na weekend

Przepis już zciągnęłam z netu, nie robiłam nigdy jeszcze
dorinka30 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-02, 13:55   #2825
Melodia mgieł nocnych
Wtajemniczenie

Cytat:
ooo, odblokowali Panią

Witam z powrotem
Cytat:
Napisane przez miskowa Pokaż wiadomość
dokładnie, witamy
Heh Dzięki Brakowało mi Was

I przepraszam za zamieszanie Już nie będę Z powodów jakie napisałam Wam prywatnie, będę się mniej intymnie wypowiadać tu na forum Chociaż, jak powiedział TŻ, nie powinnam się przejmować, tym że niektórzy zachowują się poniżej krytyki i robią takie niefajne rzeczy jakie robią No mniejsza

U mnie już wszystko ok Dziękuję za rady Pomogły mi bardzo Doszłam do wniosku, że macie rację, że każdy człowiek jest inny i przyjmowanie, że coś musi być tak i tak, jest hipokryzją

Rozmawiałam z TŻtem, będziemy sobie wszystko wypracowywać i wzajemnie się poznawać pod wszystkimi względami Ja muszę pewne rzeczy uszanować i on też Ja pewnych rzeczy nie lubię, on innych Ja mam pewne przyzwyczajenia, a on inne I wzajemnie musimy dojść do zadowalającego nas kompromisu Musimy się spotkać, gdzieś pośrodku

Dużo rozmawiamy, szczerze i od razu mówimy o tym co nam nie pasuje, czy co byśmy chcieli I to jest super

Ja mam ciężki charakterek I widzę, że TŻ potrafi mnie okiełznać I go to nie zniechęca Wszystko mi zawsze wytłumaczy, a jak go coś wkurza to od razu powie Strasznie mi się to podoba w nim A ja nie boję się go skrytykować, czy ochrzanić W ogóle wydaje mi się, że oboje się bardzo dużo uczymy od siebie

I mimo, że potrafię być okropną zołzą to TŻ wciąż powtarza, że mnie kocha, chce mieć ze mną dzieci i domek i takie tam Tylko, że denerwuje go we mnie moje dramatyzowanie i rozbieranie problemów na cząstki pierwsze Ale dzięki temu, że mi o tym otwarcie mówi, to ja mogę się starać to zmienić

Dziewczyny, czy Wasi TŻci często mówią Wam komplementy? Czy raczej nie przywiązują do tego uwagi?

All the single ladies, now put your hands up!!!

Pani Magister

OPENER 2010

Edytowane przez Melodia mgieł nocnych
Czas edycji: 2009-12-02 o 13:57 Powód: dopisek
Melodia mgieł nocnych jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-02, 14:01   #2826
miskowa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dorinka30 Pokaż wiadomość
A ja zupełnie nie w temacie, lubicie rybę po grecku ? Ja mam straszną chcicę i będę robić cały gar na weekend

ja lubię, ale raczej rzadko. W dodatku wszyscy robią to zupełnie inaczej. nie mówiąc o tym, że jedni jedzą to na zimno, inni na ciepło. Ta ryba też mi się trochę ze świętami kojarzy, u mnie zawsze jest.

Cytat:

Dziewczyny, czy Wasi TŻci często mówią Wam komplementy? Czy raczej nie przywiązują do tego uwagi?
mój tż bardzo często, słyszę wiele razy dziennie, że mnie kocha i jaka jestem super i jak mu się podobam itd. itp.
masa komplementów, aż mnie to czasem dziwi, bo ja mam raczej sporo dystandu i krytyki wobec siebie
Stary 2009-12-02, 14:14   #2827
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:

mój tż bardzo często, słyszę wiele razy dziennie, że mnie kocha i jaka jestem super i jak mu się podobam itd. itp.
masa komplementów, aż mnie to czasem dziwi, bo ja mam raczej sporo dystandu i krytyki wobec siebie
U mnie też na święta, ale mam ochotę zrobić tak bez okazji, uwielbiam na zimno

Mój za to kompelenty rzadko mi prawi, pewnie sądzi, że i tak mam o sobie wysokie mniemanie , więc żeby mi sodówka nie odbiła, ogranicza
A ja jemu też rzadko z takiego samego powodu

Edit
To, że kocha to dla mnie nie komplement jest Tylko stwierdzenie faktu
Stary 2009-12-02, 14:22   #2828
hania811
Zakorzenienie

Cytat:

No nie jest to głupie
Zniżki pracownicze są, płacimy 40% wartości każdej usługi.

Włosy obcinałam tylko. Właściwie to podcinałam, bo z długości nie zeszłam. Mam całe pocieniowane mocno + grzywkę w końcu taką, jaką chciałam już jakiś czas temu...
Farbowaniem się zajmę, jak będę mieć trochę czasu...
Teraz chyba pójdę na manicure albo pedicure...albo masaż
To jest zdecydowanie genialne!!!
Marzenie taka praca
Chodziłabym non stop na pedicure

Nie farbuj włosów...masz taki cudny naturalny kolor!!.
Jedyna rzecz jaka by pasowała to, ewentualnie, kilka cieniutkich jaśniejszych pasemek..ale po co włosy męczyć.

Cytat:

Kocham rybę po grecku.
Ale mąż nie jada więc nie robię w domu....czasem u teściowej się trafi ale bardzo rzadko

Cytat:
Heh Dzięki Brakowało mi Was

I przepraszam za zamieszanie Już nie będę Z powodów jakie napisałam Wam prywatnie, będę się mniej intymnie wypowiadać tu na forum Chociaż, jak powiedział TŻ, nie powinnam się przejmować, tym że niektórzy zachowują się poniżej krytyki i robią takie niefajne rzeczy jakie robią No mniejsza

U mnie już wszystko ok Dziękuję za rady Pomogły mi bardzo Doszłam do wniosku, że macie rację, że każdy człowiek jest inny i przyjmowanie, że coś musi być tak i tak, jest hipokryzją

jak zwykle na końcu zadałaś pytanie.
Mój jest zdecydowanie komplemenciarzem .
Do tego ja jestem na tyle bezczelna że dodatkowo komplementy wymuszam.
Także jestem rozpieszczana.

W końcu..bo od eksa słyszałam tylko o tym że mam grubą dupę, za krótką szyję i celulit.

----------

Ja też uważam powinnaś olać to co robi eks.

A wyciągnięte wnioski są bardzo mądre
Stary 2009-12-02, 14:30   #2829
asiuk
Zakorzenienie

Cytat:
Ja chyba nigdy nie jadłam

Cytat:

Rozmawiałam z TŻtem, będziemy sobie wszystko wypracowywać i wzajemnie się poznawać pod wszystkimi względami Ja muszę pewne rzeczy uszanować i on też Ja pewnych rzeczy nie lubię, on innych Ja mam pewne przyzwyczajenia, a on inne I wzajemnie musimy dojść do zadowalającego nas kompromisu Musimy się spotkać, gdzieś pośrodku

Dużo rozmawiamy, szczerze i od razu mówimy o tym co nam nie pasuje, czy co byśmy chcieli I to jest super

Ja mam ciężki charakterek I widzę, że TŻ potrafi mnie okiełznać I go to nie zniechęca Wszystko mi zawsze wytłumaczy, a jak go coś wkurza to od razu powie Strasznie mi się to podoba w nim A ja nie boję się go skrytykować, czy ochrzanić W ogóle wydaje mi się, że oboje się bardzo dużo uczymy od siebie

I mimo, że potrafię być okropną zołzą to TŻ wciąż powtarza, że mnie kocha, chce mieć ze mną dzieci i domek i takie tam Tylko, że denerwuje go we mnie moje dramatyzowanie i rozbieranie problemów na cząstki pierwsze Ale dzięki temu, że mi o tym otwarcie mówi, to ja mogę się starać to zmienić

Fajnie, że potraficie ze sobą szczerze pogadać. To bardzo ważne.
TŻ często mówi mi coś miłego, albo mruczy na mój widok Czasem specjalnie mówi niewybredne komplementy, typu "ale z ciebie niezła d..." Ale ja to lubię w jego wydaniu.

Cytat:
W końcu..bo od eksa słyszałam tylko o tym że mam grubą dupę, za krótką szyję i celulit.
Ale cham!

Ewunia

Staś

bloguję
asiuk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-02, 14:41   #2830
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez asiuk Pokaż wiadomość
Cześć, Butter.
Zazdraszczam tych zniżek

Czy Ty farbujesz włosy u fryzjera czy samodzielnie?
Ja nie farbuję włosów w ogóle, ale myslałam o rozjaśnieniu, albo o kilku pasemkach w stylu refleksy Może się skuszę. Moje nowe koleżanki fryzjerki powiedziały, że jak coś, to te refleksy

Cytat:
To jest zdecydowanie genialne!!!
Marzenie taka praca
Chodziłabym non stop na pedicure

Nie farbuj włosów...masz taki cudny naturalny kolor!!.
Jedyna rzecz jaka by pasowała to, ewentualnie, kilka cieniutkich jaśniejszych pasemek..ale po co włosy męczyć.
Tak tak, wiem...tylko cudny kolor to odczucie relatywne

Ja chyba właśnie wybiorę się na coś, co nazywa się pediucre spa-pedicure +pachnące olejki, maseczka aż do kolan...

Cytat:
Tak, ja od mojego eks kiedys usłyszałam, ze jak mogę zakładać sukienkę z dekoltem na plecach skoro mam takie grube plecy no i że generalnie jestem tłusta... a zaznaczę, że nie był z niego żaden szczuplaczek

Za to mój TŻ prawi mi dużo komplementów

Hania

ButterBear jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-02, 14:43   #2831
hania811
Zakorzenienie

Cytat:

TŻ często mówi mi coś miłego, albo mruczy na mój widok Czasem specjalnie mówi niewybredne komplementy, typu "ale z ciebie niezła d..." Ale ja to lubię w jego wydaniu.

Ale cham!
Też często słyszę od męża tego typu niewybredne komplementy ...i tez je lubię w jego wydaniu.

Ano cham...tylko tym chamem okazał się dopiero po 1,5 roku związku..wcześniej byłam piękna, cudowna, najmądrzejsza itp itd.
Stary 2009-12-02, 14:47   #2832
dorinka30
Zakorzenienie

To widać tylko ja nie dostaję komplementów

Trudno, muszę z tym jakoś żyć, wymuszać nie lubię i nie chcę, bo to nie to samo

Na szczęście dostaję mnóstwo w pracy więc wyrównuje się
Stary 2009-12-02, 14:51   #2833
hania811
Zakorzenienie

Cytat:
Ja nie farbuję włosów w ogóle, ale myslałam o rozjaśnieniu, albo o kilku pasemkach w stylu refleksy Może się skuszę. Moje nowe koleżanki fryzjerki powiedziały, że jak coś, to te refleksy

Tak tak, wiem...tylko cudny kolor to odczucie relatywne

Ja chyba właśnie wybiorę się na coś, co nazywa się pediucre spa-pedicure +pachnące olejki, maseczka aż do kolan...
ha..czyli nowe koleżanki proponują to co ja.
Mówię nie farbuj..ale dobrze wiem że odmiana jest potrzebna.

mmm..aż sie rozmarzyłam. Takie pedicure -spa to jest coś!!

Cytat:
Tak, ja od mojego eks kiedys usłyszałam, ze jak mogę zakładać sukienkę z dekoltem na plecach skoro mam takie grube plecy no i że generalnie jestem tłusta... a zaznaczę, że nie był z niego żaden szczuplaczek

Za to mój TŻ prawi mi dużo komplementów
Jak my mogłyśmy być z takimi pajacami

Cale szczęście że teraz mamy takich kochających misiaków

Edytowane przez hania811
Czas edycji: 2009-12-02 o 14:56
Stary 2009-12-02, 14:57   #2834
miskowa
Zakorzenienie

Cytat:
to to, co ja bym chciała, takie ładne naturalne refleksy niczym od słońca
Stary 2009-12-02, 15:00   #2835
hania811
Zakorzenienie

Cytat:

Ciekawe czemu ci nie prawi komplementów..b o nie wierzę że widząc Cie np. w tych nowych cudnych lokach na głowie nie myśli sobie "kurcze ale jest piękna i seksowna"

Może dlatego że ty go nie komplementujesz

Ja non stop słodzę mężowi...a on durny ma cały czas jakieś kompleksy. Denerwuje mnie to.

Nie lubisz wymuszać..no co ty?! wymuszanie jest super
Ja mówię do męża " nie powiedziałeś mi jeszcze że ładnie wyglądam...zrób coś z tym"
Stary 2009-12-02, 15:03   #2836
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
ha..czyli nowe koleżanki proponują to co ja.
Mówię nie farbuj..ale dobrze wiem że odmiana jest potrzebna.

mmm..aż sie rozmarzyłam. Takie pedicure -spa to jest coś!!

Jak my mogłyśmy być z takimi pajacami

Cale szczęście że teraz mamy takich kochających misiaków
Jak się rozmarzyłaś, to przyejżdżaj do naszego nowego spa na manicure ;-)
Ja właśnie potrzebuję odmiany...

No wiesz, byłyśmy z pajacami...ale co tam..człowiem mądry po szkodzie..

Ja pomyślę, że miałabym zostać do końca życia z moim ex...ehhhh...masakra by to była...

Cytat:
to to, co ja bym chciała, takie ładne naturalne refleksy niczym od słońca
No właśnie...ordynarne, rzucające się w oczy pasemka czy refleksy to najgorsze co może być...Jak widzę np dziewuchy z blond włosami, na których są czarne pasma, to tylko jedna mi się nasuwa...paskudztwo...

Chciałabym, żeby moje właśnie były takie mega naturalne...jakby włosy muśnięte lekko słońcem

Hania

Stary 2009-12-02, 15:05   #2837
Melodia mgieł nocnych
Wtajemniczenie

Cytat:
U mnie też na święta, ale mam ochotę zrobić tak bez okazji, uwielbiam na zimno

Mój za to kompelenty rzadko mi prawi, pewnie sądzi, że i tak mam o sobie wysokie mniemanie , więc żeby mi sodówka nie odbiła, ogranicza
A ja jemu też rzadko z takiego samego powodu

Edit
To, że kocha to dla mnie nie komplement jest Tylko stwierdzenie faktu
Dorinko, mój chyba wychodzi z tego samego założenia A ja jestem strasznie łasa na komplementy i sama lubię je mówić TŻ za to odwrotnie

Heh No mój właśnie prawi mi od czasu do czasu Raczej nie mówi, że ze mnie fajna d... To nie w jego stylu To raczej ja mówię, że on ma fajny tyłek Np. mówi że uwielbia jak mi zawadiacko grzywka na oko opada, albo uwielbia moje rumieńce, albo że mógłby się w moje oczy wpatrywać non stop, albo że lubi jak zakładam bluzkę, w której byłam na naszej pierwszej randce Albo jak założyłam fartuszek i zmywałam, to zauważyłam, że się wpatruje we mnie maślanymi oczkami To się pytam o co chodzi A on taki rozmarzony do mnie: "moja pani domu"Słodkie to było Albo się gapi na mnie jak śpię

Cytat:

jak zwykle na końcu zadałaś pytanie.
Mój jest zdecydowanie komplemenciarzem .
Do tego ja jestem na tyle bezczelna że dodatkowo komplementy wymuszam.
Także jestem rozpieszczana.

----------

Ja też uważam powinnaś olać to co robi eks.

A wyciągnięte wnioski są bardzo mądre
Haniu, Twój eks co za cham

No zadałam pytanie, bo ciekawska jestem I chcę pobudzić dyskusję na wątku

Ja się foszę jak się wystroję, wymaluję, a TŻ nic Jest foch wtedy A TŻ twierdzi, że przecież ja i tak wiem, że ładnie wyglądam Facet...

Cytat:

Ale cham!
No właśnie super, że z TŻtem mogę szczerze pogadać I to z obu stron jest otwartość, a nie tylko z mojej Tak mi się przynajmniej wydaje

No mój też mruczy

Pani Magister

OPENER 2010

Czas edycji: 2009-12-02 o 15:16 Powód: edycja
Stary 2009-12-02, 15:06   #2838
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
Ciekawe czemu ci nie prawi komplementów..b o nie wierzę że widząc Cie np. w tych nowych cudnych lokach na głowie nie myśli sobie "kurcze ale jest piękna i seksowna"

Ja non stop słodzę mężowi...a on durny ma cały czas jakieś kompleksy. Denerwuje mnie to.

Ja mówię do męża " nie powiedziałeś mi jeszcze że ładnie wyglądam...zrób coś z tym"
Hihi...ja robię to samo... ciągle gadam 'Kochanie, ładnie wyglądam, prawda', 'Kochanie, uważasz, że jestem piękna prawda?' itp itd itp....

Dori, powymuszaj trochę w żartobliwy sposób

Aha, zaczęliśmy z TŻ oglądać Lie to me...podoba mi się bardzo

Hania

Stary 2009-12-02, 15:18   #2839
Melodia mgieł nocnych
Wtajemniczenie

Cytat:

Dorinko, ale z drugiej strony jak już Twój TŻ Cię skomplementuje, to pewnie bardziej to doceniasz niż gdyby robił to cały czas Czy nie?

Cytat:

Haniu, rozwalił mnie ten tekst o wymuszaniu Muszę wypróbować ten sposób Bo ja jak nic mi nie mówi, to właśnie się foszę Bo nie lubię czegokolwiek wymuszać albo coś mieć z łaski Ale może warto wypróbować na TŻcie

Ja TŻtowi chyba słodzę od czasu do czasu Najczęściej jak mu fajnie w jakimś ciuchu albo coś dla mnie zrobi No i ten boski tyłeczek

---------- Dopisano o 15:18 ---------- Poprzedni post napisano o 15:13 ----------

Cytat:
Hihi...ja robię to samo... ciągle gadam 'Kochanie, ładnie wyglądam, prawda', 'Kochanie, uważasz, że jestem piękna prawda?' itp itd itp....

Dori, powymuszaj trochę w żartobliwy sposób

Kurcze, serio tak mówicie? Ja to zawsze zerkam i czekam czy coś powie czy nie A jak nie to jest foch Może też powinnam zacząć tak nawijać Ale tak jak Dorinka, uważam że wymuszony to nie to samo

A ja to bym mogła non stop słuchać komplementów i jak mi się coś podoba w kimś, to też tej osobie od razu mowię, bo wiem, że to może dodać skrzydeł A TŻ woli słuchać krytyki niż komplementów, bo mówi, że wtedy wie co ma zmienić i widzi, że dana osoba się angażuje w to jak on się prezentuje itd. Więc każde z nas ma do tego inne podejście

Pani Magister

OPENER 2010

Czas edycji: 2009-12-02 o 15:23 Powód: dopisek
Stary 2009-12-02, 15:19   #2840
miskowa
Zakorzenienie

a ja jestem jak facet, więc raczej mało komplementów mówię, mało chwalę i mój tż właśnie czasem wymusza to na mnie.
Uczę się ciągle, zwłaszcza że on mocno zakompleksiony jest, więc potrzebuje tych komplementów raczej znacznie więcej
Stary 2009-12-02, 15:22   #2841
hania811
Zakorzenienie

Cytat:
Dorinko, mój chyba wychodzi z tego samego założenia A ja jestem strasznie łasa na komplementy i sama lubię je mówić TŻ za to odwrotnie

Heh No mój właśnie prawi mi od czasu do czasu Raczej nie mówi, że ze mnie fajna d... To nie w jego stylu To raczej ja mówię, że on ma fajny tyłek Np. mówi że uwielbia jak mi zawadiacko grzywka na oko opada, albo uwielbia moje rumieńce, albo że mógłby się w moje oczy wpatrywać non stop, albo że lubi jak zakładam bluzkę, w której byłam na naszej pierwszej randce Albo jak założyłam fartuszek i zmywałam, to zauważyłam, że się wpatruje we mnie maślanymi oczkami To się pytam o co chodzi A on taki rozmarzony do mnie: "moja pani domu"Słodkie to było Albo się gapi na mnie jak śpię

Haniu, bardzo dobrze, że wymuszasz Trza A Twój eks co za cham

Ja się foszę jak się wystroję, wymaluję, a TŻ nic Jest foch wtedy A TŻ twierdzi, że przecież ja i tak wiem, że ładnie wyglądam Facet...
Dobrze, dobrze pytaj....bo zastój na wątku jest straszny a tym sposobem produkcja postów ruszyła

Ja się nauczyłam że wszystko trzeba wprost mówić...że komplementów brakuje, że seksu sie chce, że urodziny za 2 dni i prezentu sie oczekuje..itp itd.

Twój TŻ jest generalnie chyba duzo bardziej spokojny, opanowany i mniej wylewny niż ty. Takie mam wrazenie z tego co piszesz...dlatego wynikają małe "nieporozumienia" między Wami.
Musisz to brać pod uwagę.

------------

Mój kumpel kiedyś powiedział że uwielbia swoją żonę za to że nie jest zawsze idealna. Po domu chodzi bez mejkapu i w rozciągniętym dresie..i własnie dzieki temu jak sie wystroi na wyjście szczena mu opada.

Myślę że coś w tym jest bo ja też zawsze idealna nie jestem wiec jak na sobotnie wyjscie oko zrobię mąż sie wgapia we mnie jak w obrazek... oha i aha

Nawet kumple komplementuja wtedy.
Ostatnio jeden bardzo zimny i niewylewny kumpel powiedział że mam piękne oczy i wyjątkowo dobrze wyglądam
W szoku byłam

Ale takie kompementy zbieram w hurtowych ilościach odkąd soczewki noszę i zaczęłam używać cieni

Można powiedzieć że zobaczyli to "coś" w brzyduli
Stary 2009-12-02, 15:22   #2842
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:

Nie wiem dlaczego, pierwsza reakcja na nowe loki była taka - o rany, chyba nie zamierzasz tak chodzić po ulicy A ja, że tak, że mi się bardzo podoba. Wieczorem poszliśmy do sąsiadów- a sąsiad mówi- ale się wylaszczyłaś extra fryzura, dzisiaj byłaś u fryzjera ?
Więc ja ucieszona, wracamy do domu i mówię - czyli co Tobie się nie podoba, ale sąsiad od razu zobaczył i mówi, że super...
A on- "no tak, teraz faktycznie jest nieźle, ale od razu jak zdjęłaś wałki to jakoś mi się nie podobało "

Cytat:

Haniu, bardzo dobrze, że wymuszasz Trza A Twój eks co za cham

Ja się w sumie przyzwyczaiłam, że nie komplementuje mnie i myślę, że to robi celowo- ona ma taką wkrętkę, że jak się poczuję zbyt pewnie to go w końcu zostawię, nie pytajcie skąd mu sie to wzięło, bo nie wiem
Stary 2009-12-02, 15:41   #2843
Melodia mgieł nocnych
Wtajemniczenie

Cytat:
a ja jestem jak facet, więc raczej mało komplementów mówię, mało chwalę i mój tż właśnie czasem wymusza to na mnie.
Uczę się ciągle, zwłaszcza że on mocno zakompleksiony jest, więc potrzebuje tych komplementów raczej znacznie więcej
Miskowa Heh Czyli u Was jest odwrotnie Ale myślę, że to zależy od charakteru danej osoby I fakt Zakompleksieni potrzebują komplementów To miód na ich duszę Więc chwal go ile wlezie Dla nas zakompleksieńców, komplement, to jakbyśmy skrzydeł dostali

Cytat:
Dobrze, dobrze pytaj....bo zastój na wątku jest straszny a tym sposobem produkcja postów ruszyła

Ja się nauczyłam że wszystko trzeba wprost mówić...że komplementów brakuje, że seksu sie chce, że urodziny za 2 dni i prezentu sie oczekuje..itp itd.

Twój TŻ jest generalnie chyba duzo bardziej spokojny, opanowany i mniej wylewny niż ty. Takie mam wrazenie z tego co piszesz...dlatego wynikają małe "nieporozumienia" między Wami.
Musisz to brać pod uwagę.

------------

Mój kumpel kiedyś powiedział że uwielbia swoją żonę za to że nie jest zawsze idealna. Po domu chodzi bez mejkapu i w rozciągniętym dresie..i własnie dzieki temu jak sie wystroi na wyjście szczena mu opada.

Myślę że coś w tym jest bo ja też zawsze idealna nie jestem wiec jak na sobotnie wyjscie oko zrobię mąż sie wgapia we mnie jak w obrazek... oha i aha

Nawet kumple komplementuja wtedy.
Ostatnio jeden bardzo zimny i niewylewny kumpel powiedział że mam piękne oczy i wyjątkowo dobrze wyglądam
W szoku byłam

Ale takie kompementy zbieram w hurtowych ilościach odkąd soczewki noszę i zaczęłam używać cieni

Można powiedzieć że zobaczyli to "coś" w brzyduli
Haniu, no właśnie Trza rozbujać wątek

No masz rację Faceci muszą wiedzieć wprost Żadnych aluzji Ja się tego wciąż uczę

Co do mojego TŻta to masz świętą rację On jest spokojny, opanowany, niewylewny,cierpliwy, nie przejmuje się drobiazgami A ja wręcz przeciwnie Wulkan energii, zboczuch, wylewna aż za bardzo, emocjonalna, nadrważliwa On obiera sobie jakiś cel i spokojnie, konsekwentnie do niego dąży Ja mam milion pomysłów na minutę i słomiany zapał Ja krzyczę, klnę i rzucam przedmiotami, a on dyskutuje i cierpliwie tłumaczy

Z jednej strony się uzupełniamy, a z drugiej często wynikają właśnie nieporozumienia Bo każde widzi sprawę inaczej

A jak soczewki Ci się nosi?

A co do eksa, też masz rację Nie przejmuję się Będę wciąż pisać na wizażu to co myślę i już Pies go lizał Mam ważniejsze sprawy na głowie A jak on już tak koniecznie pragnie wiedzieć co dzieje się w moim życiu, to niech se poczyta i niech ma dziecko radochę

Cytat:
Nie wiem dlaczego, pierwsza reakcja na nowe loki była taka - o rany, chyba nie zamierzasz tak chodzić po ulicy A ja, że tak, że mi się bardzo podoba. Wieczorem poszliśmy do sąsiadów- a sąsiad mówi- ale się wylaszczyłaś extra fryzura, dzisiaj byłaś u fryzjera ?
Więc ja ucieszona, wracamy do domu i mówię - czyli co Tobie się nie podoba, ale sąsiad od razu zobaczył i mówi, że super...
A on- "no tak, teraz faktycznie jest nieźle, ale od razu jak zdjęłaś wałki to jakoś mi się nie podobało "

Ja się w sumie przyzwyczaiłam, że nie komplementuje mnie i myślę, że to robi celowo- ona ma taką wkrętkę, że jak się poczuję zbyt pewnie to go w końcu zostawię, nie pytajcie skąd mu sie to wzięło, bo nie wiem
Dorinko, (A on- "no tak, teraz faktycznie jest nieźle, ale od razu jak zdjęłaś wałki to jakoś mi się nie podobało ") jakbym swojego słyszała Też jest taki konkretny i rzeczowy

Może on ma małe poczucie własnej wartości właśnie...? Każdy ma swojego bzika ehh...

Pani Magister

OPENER 2010

Czas edycji: 2009-12-02 o 15:53 Powód: ddopisek
Stary 2009-12-02, 15:43   #2844
hania811
Zakorzenienie

Cytat:

muszę w takim razie zaciągnąć.

A póki co nie mogę się doczekać na wieczór bo mamy oglądać Dexa.
Ale zrobili serię skubańcy!!...chyba najlepsza

Cytat:

No tak mąż konserwa....musi sie najpierw przyzwyczaić do zmian by ocenić że są dobre
Ważne że Tobie to nie przeszkadza. A taką piękną kobietę komplementują pewnie na każdym kroku wiec może mąż ma rację że Cię nie rozpieszcza
Cytat:

Haniu, rozwalił mnie ten tekst o wymuszaniu Muszę wypróbować ten sposób Bo ja jak nic mi nie mówi, to właśnie się foszę Bo nie lubię czegokolwiek wymuszać albo coś mieć z łaski Ale może warto wypróbować na TŻcie

Ja TŻtowi chyba słodzę od czasu do czasu Najczęściej jak mu fajnie w jakimś ciuchu albo coś dla mnie zrobi No i ten boski tyłeczek

Kurcze, serio tak mówicie? Ja to zawsze zerkam i czekam czy coś powie czy nie A jak nie to jest foch Może też powinnam zacząć tak nawijać Ale tak jak Dorinka, uważam że wymuszony to nie to samo
Ja jestem ekspertką w wymuszaniu.
A mój standart to :
ja:"kochanie nie mogę wyjśc w tych spodniach do ludzi bo grubo wyglądam"
tż: (nie mówi nic)
ja: teraz powinieneś powiedzieć "Kochanie wyglądasz super. Jesteś szczuplutka i w tych spodniach wyglądasz rewelacyjnie"
tż: no tak, tak! właśnie miałem powiedzieć że....(i tu powtarza za mną)

Dlatego też mąż uważa że wszystko umiem zrobić sama..nawet powiedzieć sobie komplement i poklócić sie sama ze sobą.

Bo jak krzyczę na niego to on najczęsciej nic nie mówi po czym stwierdza że jak zwyklę poklóciąłm sie sama ze sobą.

Cytat:
To ucz sie, ucz..bo on ewidentnie tego potrzebuje.
Dobrze że zdajesz sobie z tego sprawę
Stary 2009-12-02, 15:51   #2845
hania811
Zakorzenienie

Cytat:

Haniu, no właśnie Trza rozbujać wątek

No masz rację Faceci muszą wiedzieć wprost Żadnych aluzji Ja się tego wciąż uczę

Co do mojego TŻta to masz świętą rację On jest spokojny, opanowany, niewylewny,cierpliwy, nie przejmuje się drobiazgami A ja wręcz przeciwnie Wulkan energii, zboczuch, wylewna aż za bardzo, emocjonalna, nadrważliwa On obiera sobie jakiś cel i spokojnie, konsekwentnie do niego dąży Ja mam milion pomysłów na minutę i słomiany zapał Ja krzyczę, klnę i rzucam przedmiotami, a on dyskutuje i cierpliwie tłumaczy

Z jednej strony się uzupełniamy, a z drugiej często wynikają właśnie nieporozumienia Bo każde widzi sprawę inaczej

A jak soczewki Ci się nosi?
A co do eksa, też masz rację Nie przejmuję się Pies go lizał Mam ważniejsze sprawy na głowie
hihihi...w takim razie skoro ty szalona on spokojny też pewnie kłócisz sie sama ze sobą
Takim furiatkom jak my potrzebny jest opanowany i rzeczowy facet

Soczewki super. Inna jakość życia
Stary 2009-12-02, 16:03   #2846
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:
muszę w takim razie zaciągnąć.

No tak mąż konserwa....musi sie najpierw przyzwyczaić do zmian by ocenić że są dobre
Ważne że Tobie to nie przeszkadza. A taką piękną kobietę komplementują pewnie na każdym kroku wiec może mąż ma rację że Cię nie rozpieszcza

Ja jestem ekspertką w wymuszaniu.
A mój standart to :
ja:"kochanie nie mogę wyjśc w tych spodniach do ludzi bo grubo wyglądam"
tż: (nie mówi nic)
ja: teraz powinieneś powiedzieć "Kochanie wyglądasz super. Jesteś szczuplutka i w tych spodniach wyglądasz rewelacyjnie"
tż: no tak, tak! właśnie miałem powiedzieć że....(i tu powtarza za mną)

Dlatego też mąż uważa że wszystko umiem zrobić sama..nawet powiedzieć sobie komplement i poklócić sie sama ze sobą.

Bo jak krzyczę na niego to on najczęsciej nic nie mówi po czym stwierdza że jak zwyklę poklóciąłm sie sama ze sobą.
Bez przesady Haniu

A u mnie to odnośnie wymuszania ta scenka wyglądałaby tak:

Ja - kurcze tyłek mi urósł, okropnie wyglądam w tych spodniach
Tż- Nie, no co Ty bardzo dobrze
Ja- dobra, dobra, Ty mi specjalnie tak mówisz, żebym źle wyglądała
Guzik, nie zakładam ich, odchudzam się !
Tżet- Ty jednak walnięta jesteś, po co się pytasz skoro sama wiesz najlepiej

I jeszcze podobne
Ja- mogę iść w tej sukience, dobrze wygladam ?
Tżet- Nie, jakoś tak dziwnie, załóż coś innego.
Ja - a mi się podoba właśnie, idę w tym !
Tżet- A daj mi spokój, i idź w czym chcesz .

Edytowane przez dorinka30
Czas edycji: 2009-12-02 o 16:08
Stary 2009-12-02, 16:08   #2847
hania811
Zakorzenienie

Cytat:
Bez przesady Haniu

A u mnie to odnośnie wymuszania ta scenka wyglądałaby tak:

Ja - kurcze tyłek mi urósł, okropnie wyglądam w tych spodniach
Tż- Nie, no co Ty bardzo dobrze
Ja- dobra, dobra, Ty mi specjalnie tak mówisz, żebym źle wyglądała
Guzik, nie zakładam ich, odchudzam się
Tżet- Ty jednak walnięta jesteś, po co się pytasz skoro sama wiesz najlepiej
Ja nie przesadzam ani troszkę

Ja Ci powiem jak TŻ...walnięta jesteś

I jak Ci biedni faceci mają nas zrozumieć
Stary 2009-12-02, 16:10   #2848
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:
Ja nie przesadzam ani troszkę

Ja Ci powiem jak TŻ...walnięta jesteś

I jak Ci biedni faceci mają nas zrozumieć
Dzięki, przyjmuję to jako komplement

Mój mnie nie zrozumie chyba do końca nigdy, ale musi się nauczyć z tym jakoś żyć
Stary 2009-12-02, 16:14   #2849
hania811
Zakorzenienie

Cytat:
Dzięki, przyjmuję to jako komplement

Mój mnie nie zrozumie chyba do końca nigdy, ale musi się nauczyć z tym jakoś żyć
Przyjmuj jako komplement bo to miał być komplement.
Stary 2009-12-02, 16:20   #2850
ButterBear
Zakorzenienie

Dziewczyny, pytanie z całkiem innej beczki: jaką macie tv? Tzn chodzi mi czy cyfrę, czy polsat cyfrowy, czy n czy coś w tym stylu? Co byście polecały? Bo jesteśmy właśnie z TŻ na etapie wybierania

Hania

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości