Marka: Żony, Model: Wyjątkowe, Rocznik: 2009 /część XV - Strona 6 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-12-02, 14:47   #151
myszka_maj
Zakorzenienie

Dot.: Marka: Żony, Model: Wyjątkowe, Rocznik: 2009 /część XV

ej skąd wiecie że tak dawno nie goliłam nóg?????

Dobra ja sie przyznaje ja gole tylko jak Tz wraca z delegacji

Nasz Skarb

Edytowane przez myszka_maj
Czas edycji: 2009-12-02 o 14:49
myszka_maj jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-02, 14:58   #152
*Agatek*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez myszka_maj Pokaż wiadomość
ej skąd wiecie że tak dawno nie goliłam nóg?????

Dobra ja sie przyznaje ja gole tylko jak Tz wraca z delegacji
No to ładnie się tam zapuściłaś A jak je czeszesz to nie wkręcają Ci się włosy w szczotkę???
Ja zaraz prostownica i jadę bo troszkę się zakręciły

*Agatek* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-02, 15:07   #153
madmuazelle
BAN stały

Cytat:
Napisane przez AgatkaL Pokaż wiadomość
Można wszystko, tylko te komentarze naprawde są nie na miejscu...ale wszystkim PM 2010, zycze oczywiście cudownych mężów, z którymi nigdy się nie będa kłócić i codziennie będą jadły kolację przy świecach zwieńczoną sexem...ale o tym i o dopasowaniu pogadamy za rok...

Ja też jeszcze kilka miesięcy temu myślałam o małzeństwie jako typowej sielance do końca życia z ukochanym u boku...a już na pewno nie spodziewałabym się takiego obrotu sprawy jaki nastapił u mnie, bo przecież takie rzeczy się nie zdarzają...
No ja rozumiem co masz na myśli. To prawda,że życie werfikuje wszystko.Plany,planami a życie życiem.
Ja moge pisać za siebie,że ci współczuje tej sytuacji,bo jak to przeczytałam to hm pomyślałam no to nieźle niedawno był slub a tak się u ciebie dzieje.Mąż pokazał swoją prawdziwą twarz. :/

Edytowane przez madmuazelle
Czas edycji: 2009-12-02 o 15:08
madmuazelle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-02, 15:11   #154
*Agatek*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madmuazelle Pokaż wiadomość
No ja rozumiem co masz na myśli. To prawda,że życie werfikuje wszystko.Plany,planami a życie życiem.
Ja moge pisać za siebie,że ci współczuje tej sytuacji,bo jak to przeczytałam to hm pomyślałam no to nieźle niedawno był slub a tak się u ciebie dzieje.Mąż pokazał swoją prawdziwą twarz. :/
Nie rozpominaj proszę
Agata chce wymazać z pamięci tego palanta, to po co rozdrapujesz to, co już z nią przerabiałyśmy? Nie dołuj nam koleżanki, bo tym sposobem przypominasz jej wszystko. Takie moje zdanie.

Stary 2009-12-02, 15:19   #155
myszka_maj
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez *Agatek* Pokaż wiadomość
No to ładnie się tam zapuściłaś A jak je czeszesz to nie wkręcają Ci się włosy w szczotkę???
Ja zaraz prostownica i jadę bo troszkę się zakręciły
wiesz co ...nie wkręcają sie bo ja mam zaplecione warkoczyki zeby za duzo roboty z nimi nie było

Nasz Skarb
Stary 2009-12-02, 15:22   #156
madmuazelle
BAN stały

Cytat:
Nie rozpominaj proszę
Agata chce wymazać z pamięci tego palanta, to po co rozdrapujesz to, co już z nią przerabiałyśmy? Nie dołuj nam koleżanki, bo tym sposobem przypominasz jej wszystko. Takie moje zdanie.
Omg,ale przecież ja tego specjalnie nienapisałam,aby Agate zdołować,chciałam napisać że jej współczuje i tyle,może faktycznie nie potrzebnie wspomniałam o tym panu.Ok,ale sory jeśli Agata się przez mój post zdolowała.

Ok kończe udział w tym wątku.
Pozdrawiam żoneczki.

Edytowane przez madmuazelle
Czas edycji: 2009-12-02 o 15:25
madmuazelle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-02, 15:22   #157
agus87
Zakorzenienie

dzien dobry
po 4 dniowym lezeniu w lozku wlasnie na dluzej stanelam na nogi i jestem troche w pracy
dzisiaj o niego lepiej sie czuje jak 2 dni temu
moja siosta z dziecmi i moim bratem rpzyleciala do poslki o jade do nich na pol godzinki dzisiaj

juz danwo nie mialam tak ciezkiej choroby

wybaczcie ta moja wypowiedz zwiazana ze swietami, ale mam dosc tycxh wszystkich reklam ktore nagabuja nad od czasu kiedy skonczyl sie dzien wszystkich swietych...
bez przesady
choroba mnie dobila dlatego...
nadal nic nie slysze na uszy,a le zgardlem niebo lepiej, tylko mam glos jak 5 latka
jak mam przetkac uszy ?
Stary 2009-12-02, 15:28   #158
Sysunia_d
Zakorzenienie

Cześć Dzieczyny

Dzisiaj dostałam @ tak wiec testów nie musze robić Co do regularnych okresów ja po odstawieniu tabletek przez dwa miesiace miałam regularnie tak jak przy ich braniu a na 3 miesiac mi sie juz przesunął nie wiem czemu . Wkurza mnie to , bo kiedy zazywałam to miałam jak w zegarku mogłam wszystko zaplanować , a teraz znowu ta niepewność .

Kasiaher ja też trzymam kciuki i mam nadzieje ze z mężem sie wszystko wyjaśni ( ło) pozytywnie

Napisane przez AgatkaL
Cytat:
Można wszystko, tylko te komentarze naprawde są nie na miejscu...ale wszystkim PM 2010, zycze oczywiście cudownych mężów, z którymi nigdy się nie będa kłócić i codziennie będą jadły kolację przy świecach zwieńczoną sexem...ale o tym i o dopasowaniu pogadamy za rok...

Ja też jeszcze kilka miesięcy temu myślałam o małzeństwie jako typowej sielance do końca życia z ukochanym u boku...a już na pewno nie spodziewałabym się takiego obrotu sprawy jaki nastapił u mnie, bo przecież takie rzeczy się nie zdarzają...

Tak pieknie to jest chyba tylko na filmach. Pm 2010 juz nie bawem sie przekonaja ze małżenstwo to nie tylko seks i kolacje ale poprostu zycie , zmaganie sie z codziennymi problemami. Przed ślubem zawsze jest pieknie bo widujemy sie kilka razy w tyg albo kilka godz dziennie , jak cos nas wkurza to sie nie widzimy - nie jestesmy soba zmeczeni itp.
Poczytałam te ich wypowiedzi i cóż niech dziewczyny sobie marzą a tak generalnie pewnie ze kazdy moze czytac różne watki ale nie trzeba od razu tak tego komentować , może jeszcze książke napiszą ?
Zreszta takie zachowanie mówi jedno ze to zyciowe plotkary

Ja do swojego nowego nazwiska tez sie nie moge przyzwyczaic tym bardziej ze mam jeszcze stary dowód ( apropo juz nie wazny) paszport tez na stare nazwisko tak wiec nie moge tutaj nawet w papierach pozmieniac na nowe bo nie mam czym tego udokumentować hehe. A moje nazwiko stare jest takie piękne - orginalne tez mi go szkoda

http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200304251135.png

17.11.2010 urodził sie nasz Skarbek
Sysunia_d jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-02, 15:29   #159
AgatkaL
Wtajemniczenie

Cytat:
Omg,ale przecież ja tego specjalnie nienapisałam,aby Agate zdołować,chciałam napisać że jej współczuje i tyle,może faktycznie nie potrzebnie wspomniałam o tym panu.Ok,ale sory jeśli Agata się przez mój post zdolowała.

Pozdrawiam żoneczki.
Już dobra dobra ...tak jak pisałam wczesniej, pisząc tu wiem, ze nie tylko PM 2009 to czytają i komentują, ale taki jest sens forum, ze każdy mówi i wyraża swoją opinię...ja się nie obrażam, ani nie fochuję i tyle...

Jesteśmy zaręczeni !!!
http://s8.suwaczek.com/201102120926.png

♥NASZ ŚLUB♥ 03.09.2011
http://s5.suwaczek.com/20110903580113.png
AgatkaL jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-02, 15:30   #160
Sysunia_d
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agus87 Pokaż wiadomość
dzien dobry
po 4 dniowym lezeniu w lozku wlasnie na dluzej stanelam na nogi i jestem troche w pracy
moja siosta z dziecmi i moim bratem rpzyleciala do poslki o jade do nich na pol godzinki dzisiaj

wybaczcie ta moja wypowiedz zwiazana ze swietami, ale mam dosc tycxh wszystkich reklam ktore nagabuja nad od czasu kiedy skonczyl sie dzien wszystkich swietych...
bez przesady
nadal nic nie slysze na uszy,a le zgardlem niebo lepiej, tylko mam glos jak 5 latka
jak mam przetkac uszy ?
To wracaj kochana szybciutko do zdrowia

http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200304251135.png

17.11.2010 urodził sie nasz Skarbek
Sysunia_d jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-02, 15:32   #161
*Agatek*
Zakorzenienie

Cytat:
dzien dobry

bez przesady
jak mam przetkac uszy ?
Ty lepiej tam uważaj bo jak mąż zaproponuje seksik, a Ty nic nie będziesz słyszała... czytaj z ust!

A tak do rzeczy... też tak po chorobie miałam, ale samo przeszło...
Cytat:

Pozdrawiam żoneczki.
Postaw się w jej sytuacji i zastanów się jakby ktoś znów zaczął mówić o Twoim eks, a Ty chciałabyś jak najszybciej zapomnieć i odkochać się... A to nie jest łatwe, więc nie przypominaj jej, po prostu. Dość już przeszła.

Cytat:
wiesz co ...nie wkręcają sie bo ja mam zaplecione warkoczyki zeby za duzo roboty z nimi nie było
my to dzisiaj mamy przedni humorek hihihi

Ale nie będzie mi do śmiechu kiedy pójdę dziś na nockę

Stary 2009-12-02, 15:38   #162
Ana***
Zakorzenienie

Ale mnie tu dawno nie było....

Zajrzałam dzisiaj i przeczytałam tylko te 6 stron tego wątku, o poprzednim nawet nie marze, że przeczytam
Zresztą dzisiaj też jestem tylko dlatego, że do 2 grudnia mam zwolnienie lekarskie, a od niedzieli do wczoraj leżałam w szpitalu w Matce Polce w Łodzi z moim bardzo nieregularnym okresem i wynik jest taki, że jak przed pobytem w szpitalu poziom hormonu prolaktyny wychodził mi zawyżony ( za każdym razem) tak teraz w szpitalu wyszedł "książkowy"... i co śmieszniejsze inne hormony też wyszły w normie bardzo się cieszę, że badania wyszły ok, ale martwię się, że to nie rozwiązało problemu. No chyba, że stał się cud i wyzdrowiałam na samą myśl o szpitalu ale to się okaże, jak okres się pojawi... (albo nie pojawi?) a drugie wyjście jakie widzę, to że nie było wykonane jakieś inne badanie, które by wskazało przyczynę...

Dziewczynki, czy którą z Was pracuje w ZUS-ie, albo wie coś na ten temat? mianowicie:
-byłam na stażu z UP, trwał on 6 miesięcy, a skończył się 30listopada. Zwolnienie mam do 2 grudnia. Czy za 2 dni zwolnienia dostanę jakieś pieniądze? czy po prostu staż wygasł i tyle?

-pracodawca chcę mnie teraz przyjąć na umowę o pracę na okres 3 miesięcy. Czy jeżeli w ciągu tych 3 miesięcy zaszłabym w ciąże, to zwolnienie lekarskie byłoby ważne, a wynagrodzenie wypłacane?
a urlop macierzyński? wychowawczy?
A może umowa musi być podpisana na dłuższy okres, np. 2 lat albo czas nieokreślony?:c onfused:
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-02, 15:42   #163
myszka_maj
Zakorzenienie

Cytat:
my to dzisiaj mamy przedni humorek hihihi
Nie da sie kryć

Nasz Skarb
Stary 2009-12-02, 15:42   #164
agus87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Sysunia_d Pokaż wiadomość
To wracaj kochana szybciutko do zdrowia
dzieki
Cytat:
Ty lepiej tam uważaj bo jak mąż zaproponuje seksik, a Ty nic nie będziesz słyszała... czytaj z ust!
no wlasnie najgorsze jest to ze oboje nas nosi ale narazie nici bo ja musze wyzdrowiec, w koncu od niego sie zarazilam
a tak codzien go po trochu kusze :P
Stary 2009-12-02, 15:50   #165
*Agatek*
Zakorzenienie

Cytat:
dzieki

no wlasnie najgorsze jest to ze oboje nas nosi ale narazie nici bo ja musze wyzdrowiec, w koncu od niego sie zarazilam
a tak codzien go po trochu kusze :P
To worek na twarz i jedziecie nie musi przecież Twojej twarzy widzieć hihihi przynajmniej go nie zarazisz dacie radę

Ale to przeziębienie tylko? ja się zaszczepię w pracy przed grypą, ale taką zwykłą, bo prawie za darmo robią u nas ja to styczność z ludźmi mam więc wszystko można załapać :/

Stary 2009-12-02, 15:57   #166
agus87
Zakorzenienie

Cytat:
To worek na twarz i jedziecie nie musi przecież Twojej twarzy widzieć hihihi przynajmniej go nie zarazisz dacie radę

Ale to przeziębienie tylko? ja się zaszczepię w pracy przed grypą, ale taką zwykłą, bo prawie za darmo robią u nas ja to styczność z ludźmi mam więc wszystko można załapać :/
nie to zapa;lenie gardla z wysoka goraczka bolem miesni i antybiotykqami, mama podejrzewa, ze to moglabyc grypa razem z gardlem
ale po antybiotykach mi dopiero reszta wywalila mianowicie bole miesni, wysoka goraczka, potliwosc itp

a z tym workiem to nie przesadzaj... tu nie chodzi o wyglad czy calowanie tylko o okropnie samopoczucie
Stary 2009-12-02, 16:03   #167
*Agatek*
Zakorzenienie

Cytat:
nie to zapa;lenie gardla z wysoka goraczka bolem miesni i antybiotykqami, mama podejrzewa, ze to moglabyc grypa razem z gardlem
ale po antybiotykach mi dopiero reszta wywalila mianowicie bole miesni, wysoka goraczka, potliwosc itp

a z tym workiem to nie przesadzaj... tu nie chodzi o wyglad czy calowanie tylko o okropnie samopoczucie
Ja żartobliwie to napisałam ale jak tak to odczekaj do całkowitego wyleczenia Zdrówka życzę! Pij herbatkę z cytrynką i miodem to najpyszniejsze w chorobie albo mleko z miodem... mmm pychotka, chyba zaraz sobie zrobię

Stary 2009-12-02, 16:17   #168
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:

Cytat:
ja też się szczepiłam - codziennie mam kontakt z pracy i z tłumami w pociągu. A złapałam grypopodobne świństwo od...siostrzeńców nie znacie dnia ani godziny...
Stary 2009-12-02, 16:20   #169
*Agatek*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Maja102 Pokaż wiadomość

ja też się szczepiłam - codziennie mam kontakt z pracy i z tłumami w pociągu. A złapałam grypopodobne świństwo od...siostrzeńców nie znacie dnia ani godziny...
Ty nas tu zastraszyć chcesz tak???

Ja też chcę szczepionki bo zapomniałam jakie to uczucie

Stary 2009-12-02, 16:22   #170
agus87
Zakorzenienie

Cytat:
Ja żartobliwie to napisałam ale jak tak to odczekaj do całkowitego wyleczenia Zdrówka życzę! Pij herbatkę z cytrynką i miodem to najpyszniejsze w chorobie albo mleko z miodem... mmm pychotka, chyba zaraz sobie zrobię
miod przy zapaleniu gardla jest niedobry bo dodatkowo podraznia
pije herbate z dzikiej rozy i porzeczki
herbate z cytryna
wczoraj wypilam chyba z 12 herbat

skonczcie z tym workiem bo naprawde sie obraze
Stary 2009-12-02, 16:24   #171
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
Ty nas tu zastraszyć chcesz tak???
ostrzec, że ZUO może przyjść z najmniej oczekiwanej strony
Cytat:
Ja też chcę szczepionki bo zapomniałam jakie to uczucie
nic przyjemnego i nudne to już o wiele ciekawsze było obserwowanie, jak oddawałam krew- te wszystkie igły, rurki, ciemnoczerwone, ciepłe woreczki z cenną zawartością...
Stary 2009-12-02, 16:35   #172
kliwia
Zakorzenienie

zielony motylek jakies 2 tygodnie, zeby fajnie sztywne byly. azczkolwiek te zeszloroczne byly nie dokocna ususzone pomaranczki, a i tak byly super Ze moglam sobie swobodnie zorbic dziurkę jeszcze w miazszu na wstazke ihih
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-02, 16:36   #173
bzyczka1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez stokrotka24 Pokaż wiadomość
hej i ja się melduję w nowej części
słodkie dzieciaczki, dla mnie wszystkie sa śliczne. Kiedyś się śmiałam, że jak wygram w totka to adoptuje 10 dzieci. Mina tz była przerażająca, biedaczek się wystraszył. Ale myślę, że gdybym miała dużo pieniędzy chciałabym mieć sporo dzieci, niekoniecznie wszystkie swoje

myśle, ze twój tz musi sie przyzwyczaić do nowej sytuacji, że jest na razie jedynym zywicielem domu. Porozmawiaj może z nim tak na spokojnie na ten temat, że jest ci przykro jak wydziela ci pieniądze. Obyś szybko znalazła pracę

fajne mieszkanko, ja też już marzę o jakimś swoim lub chociaż wynajmowanym

ja też sie szybko przyzwyczaiłam, cały czas używam go w pracy wiec łatwo mi przyszło. Chociaz zdaża mi sie przedstawić jeszcze starym nazwiskiem

dasz radę na pewno, trzymam kciuki

Dzisiaj znowy cały wieczór i noc będę sama, eh ci mężowie żołnierze. Pochlupie sie za to na basenie trzeba zżucić to co przybrałam po ślubie -4 kg.
OJ nawet nie wiesz ile razy rozmawiałam z nim na ten temat, spokojnie i bez nerwów ale to wiesz, spokój jest na parę dni a potem znowu to samo i chyba się nie zmieni póki do pracy nie pójdę.
A co do żołnierzy to właśnie tż ma mi jakieś wiadomości do przekazania w związku z pracą i mam złe przeczucia w ogóle z niedzieli na poniedziałek ma służbę, 23-24 też i 27-28 też i nie wiem kiedy jeszcze
Cytat:
Napisane przez Lustereczko Pokaż wiadomość
MAGiALENA zielony_motylek dziękuje

A my chyba nie będziemy miec w tym roku choinki, bo i tak wiekszosc swiat spedzimy u rodzicow, a mamy malego kotka urwisa i nie wiem co by zostalo z choinki Prawdziwa choinkę będziemy mieć jak się dorobimy własnego mieszkanka, a nie wynajętego
My też mamy małego bandytę i myślę że ustawimy choinkę w salonie i jak będziemy wychodzić to będzie zamykany.

Cytat:
Napisane przez Maggie1983 Pokaż wiadomość
slodziachna!

Kurcze, zaraz poszukam tych swieczek-zdazylam juz zapomniec

skoro na Twoje konto nic nie wplywa to doskonaly argument, by przekonac tz, by miec wspolne konto-> skoro ma byc WSPOLNE konto to musisz miec do niego karte-> a jak bedziesz miec karte to problem klotni bedzie z glowy .... przynajmniej do czasu otrzymania wyciagu bankowego ale suma sumarum bedzie to 1 klotnia w miesiacu, a nie codzienne klotnie w stylu potrzebuje na chleb
Pewnie lepsze rozwiązanie ale nie przejdzie bo ja nie chce bo jak zaczne zarabiac to moje pieniążki do niego na konto mają iść ??

Cytat:
Napisane przez Maggie1983 Pokaż wiadomość
opowiem Wam kawal:

Rozmawiaja 2 przyjaciolki i 1 zapytana jak minal wieczor, zwierza sie drugiej:
- a nic szczegolnego. Zjedlismy kolacje, szybki seks i poszlismy spac.
Na co odpowiada druga:
- eeee to lipa. Mnie moj maz zabral wczoraj na piekna, romantyczna kolacje, potem 2 godzinny spacer posrod gwiazd, a jak wrocilismy do domciu to mielismy super godzinny seks i jeszcze starczylo mu sily, by przegadac ze mna cala noc
w tym samym czasie spotykaja sie mezowi tych przyjaciolek i rozmawiaja na ten sam temat, i maz pierwszej mowi:
- u nas wczoraj bylo fajnie: kolacja, szybki numerek i poszlismy spac. A u Ciebie?
- daj spokoj Stary przychodze do domu-patrze nie ma pradu, obiad nie ugotowany, wiec nie bylo innego wyjscia jak isc zjesc cos na miescie. Ceny jedzenia tak mnie zaskoczyly, ze wydalem wszystko co mialem w portfelu i trzeba bylo isc piechota-czujesz Stary gnac 2 godziny z buta do domu wchodze do domu, wlaczam TV, ale pradu dalej brak, wiec nie bylo innego wyjscia jak seks z zona! Tak sie wkurzylem, ze zapomnialem zaplacic tego rachunku, ze przez godzine nie moglem sie sp...scic, a jak sie w koncu udalo to cala noc i tak dalej nie moglem spac i sluchalem jej gderania do rana!

Dobre

Mam propozycję na następny tytuł wątku rok 2009, zachowanie 1990.

Nasz skarb
bzyczka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-02, 16:37   #174
baja_86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MAGiALENA Pokaż wiadomość
a nie, bo mój!
wiem, wiem, chwilowo zapomniałam

Cytat:
Napisane przez kolanka Pokaż wiadomość
Teraz to już tylko cerowanie skarpet nam zostało .

Cytat:

widzę, że humor dziś wam dopisuje większy

Ana
niestety nie potrafię odpowiedzieć na Twoje pytanie mam nadzieję, że z tymi hormonami wszystko się unormuje
BTW Czy my widziałyśmy już twoje zdjęcia ze ślubu? chyba nie... popraw się
baja_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-02, 16:55   #175
*Agatek*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Maja102 Pokaż wiadomość
ostrzec, że ZUO może przyjść z najmniej oczekiwanej strony
nic przyjemnego i nudne to już o wiele ciekawsze było obserwowanie, jak oddawałam krew- te wszystkie igły, rurki, ciemnoczerwone, ciepłe woreczki z cenną zawartością...
Weź, bo zaczynam się bać... nastał taki czas, że powinnyłyśmy łykać codziennie jakieś witaminki, aby szybciej zapobiec czyhającej na nas chorobie

Cytat:
miod przy zapaleniu gardla jest niedobry bo dodatkowo podraznia
pije herbate z dzikiej rozy i porzeczki
herbate z cytryna
wczoraj wypilam chyba z 12 herbat

skonczcie z tym workiem bo naprawde sie obraze
Ok ok już ani mowy o tym

Stary 2009-12-02, 17:20   #176
zielony_motylek
Rozeznanie

Maggie1983 super ze wkleiłaś ten kawał bo go chciałam ostatnio opowiedziec TŻ'towi a zapomniałam jak to szło dzis mu opowiem
Cytat:
Napisane przez aniaaa84 Pokaż wiadomość
Motylku fajna stronka może i ja się pokuszę w tym roku o takie pomarańczki
nom ale tak się zastanawiam przeciez one będą chyba twarde, no ale zrobie dla proby jakies w cukrze i dam TŻ'towi zeby sprobowal czy zjadliwe

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
zielony motylek jakies 2 tygodnie, zeby fajnie sztywne byly. azczkolwiek te zeszloroczne byly nie dokocna ususzone pomaranczki, a i tak byly super Ze moglam sobie swobodnie zorbic dziurkę jeszcze w miazszu na wstazke ihih
oo to w weekend już sobie zaczne suszyc, a potem juz blizej świąt sproboje zrobic te w cukrze
Ale się napaliłam na tą choinke, chce żeby była taka naturalna własnie pomarancze suszone, orzechy, pierniczki.. no zobaczymy jak wyjdzie

kliwia juz kiedys pytalam ale CIę długo wtedy nie było i mi nie odpisałaś. Ty masz białe fugi w łazience? Impregnowałaś je czymś? I jeśli dwa wcześniejsze pytania są na tak to czym i czy nie zżółkły/sciemniły się, bo czytałam, ze tak się dzieje, a chce zaimpregnować.
Stary 2009-12-02, 17:26   #177
anuulaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
moze przejechac na dowod rodzica do tego i legitke bo przeciez jest zameldowany w naszym kraju wiec bez problemu

no wlasnie ogolnie to byl problem bo nawet jak wczesniej szukalismy to wszedzie min pol roku.. a tu nas pan milo zaskoczyl bo on chce remontowac lazienke w lutym i wlasnie tymbardziej mu pasuje i sie udalo,.. musielismy dac 3 tys kaucji duzo nie duzo.. kaucja zwrotna a to dla niego zabezpieczenie bo jednak troche kasy w nie wlozyl a zdemolowac przez kogos to niesztuka.. no i bedziemy placic 1500 plus media.. tu wychodzilo duzo mniej ale jednak bedziemy "na swoim" i juz sie smialam ze to moj prezent na urodziny nasz na mikolaja no i pod choinke sle damy rade

anulka sluchaj tu masz caly art i jednak oprocz legitymacji twoi rodzice musza go wpsiac do paszpportu

http://www.tur-info.pl/p/ak_id,13973...paszportu.html
Dzięki Martuś, ale niestety ten artykuł jest z 2006r., właśnie doczytałam, że Z powodu wejścia w zeszłym roku paszportów biomatrycznych nie jest teraz możliwe wpisanie dziecka do paszportu rodzica, jak to było praktykowane do tej pory.
Więc brat niestety nie pojedzie, trudno, jego strata
A co do Waszego mieszkania to się przeraziłam, że tak dużo płacicie, ale dobrze, że tylko 2 mce i oby jak najszybciej być na swoim My też jakoś w tym czasie jak Wy się wprowadzimy na swoje, zanim te wszystkie remonty się zrobią.

Cytat:
Odnośnie PM2010 to tak sie sklada ze na biezaco czytam ich watek, bo moja kumpela jest pm2010 i po prostu jej przekazuje info na jakim etapie sa ich przygotowania, kiedy co zalatwiac, bo nie wszystko pamietam ze swoich przygotowan, i juz dawno temu zauwazylam to ze czesto sa tam komentarze odnosnie naszego watku, i wlasnie to nie kaska87 zaczyna tematy tylko taka innna wizażanka.... Ostatnio troche przeginaja, no ale co poradzic, kazdy ma prawo czytac co mu sie podoba. Najbardziej mnie wkurzył ich tekst kiedys jak napisaly ze juz malo co czytaja nasz watek bo ze po slubie to u nas sa takie nudy, ze myslaly ze po slubie inaczej bedzie wygladac zycie malzenskie, bo u nich tak bedzie ze codziennie romantyczna kolacyjka z mezusiem przy swiecach i namietny seks hehe zobaczymy jak życie zweryfikuje ich pogląd o życiu małżeńskim To tyle w ich temacie, więcej o tym nie będę pisać, bo nie chce rozpętać jakiejś wątkowej wojny....
Padłam:ha haha:Nic jak tylko życzyć im powodzenia

Cytat:
Napisane przez aniaaa84 Pokaż wiadomość

Aniu bardzo fajny prezent, rodzice będą mega zadowoleni a to jedziecie na cały dzień czy zostajecie na nocleg??
Wyjeżdżamy o świcie i wracamy w nocy, czyli będziemy tam calutki dzień

Cytat:
aniaaa84 przyzwyczaisz się, ja na początku też tak mialam A teraz to już nawet zapomniałam że miałam kiedyś inaczej na nazwisko, czuje się jakbym nosiła nazwisko męża od zawsze, i dobrze mi z tym, lubie je
Ja też już się przyzwyczaiłam do swojego nazwiska, bo tyle ostatnio podpisów zrobiłam, przy samym kredycie chyba ze 100 podpisów dałam

Cytat:
Napisane przez zielony_motylek Pokaż wiadomość
Z paszportem nie pomoge, ale jak wrócicie koniecznie napisz jak było. Chyba już tam raz byliście no nie?
Tak, teraz jedziemy tam drugi raz, super tam jest!! Można odpocząć i się wyszaleć na zjeżdżalniach
anuulaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-02, 17:33   #178
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez baja_86 Pokaż wiadomość
...

Ana
niestety nie potrafię odpowiedzieć na Twoje pytanie mam nadzieję, że z tymi hormonami wszystko się unormuje
BTW Czy my widziałyśmy już twoje zdjęcia ze ślubu? chyba nie... popraw się
Może któraś z dziewczyn będzie potrafiła
Nie, zdjęć jeszcze nie pokazywałam, ale lada moment ostatnio daliśmy z mężem fotografowi, te które wybraliśmy teraz on musi je obrobić, myślę że jeszcze 2 tyg. i coś pokaże, o ile znajdę chwile czasu, bo jak narazie to mam potworne zaległości...
A co tam u Ciebie Basiu? jak się czujesz jako mężatka?
o i jak praca z dzieciaczkami?
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-02, 17:45   #179
baja_86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość
Może któraś z dziewczyn będzie potrafiła
Nie, zdjęć jeszcze nie pokazywałam, ale lada moment ostatnio daliśmy z mężem fotografowi, te które wybraliśmy teraz on musi je obrobić, myślę że jeszcze 2 tyg. i coś pokaże, o ile znajdę chwile czasu, bo jak narazie to mam potworne zaległości...
A co tam u Ciebie Basiu? jak się czujesz jako mężatka?
o i jak praca z dzieciaczkami?
w takim razie czekam dalej na fotorelacje
Jako mężatka czuję się świetnie, wychowywanie męża idzie mi świetnie wszak jestem pedagogiem
A praca ok, nie narzekam, dzieci jak zwykle rozbrajające.
baja_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-02, 17:46   #180
ewurka
Wtajemniczenie

melduje się i nadrobiłam te kilka stron w nowym wątku ale drukujecie z prędkością światła

* Aniołek 3.06.2010 [*]

słodkości

ewurka jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości