|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#211 | ||||
Zakorzenienie
|
Dot.: Marka: Żony, Model: Wyjątkowe, Rocznik: 2009 /część XV
Cytat:
![]() ![]() to tylko wynajmowane ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() no wiecie tak poprawdzie marzenia nic niekosztuja ![]() ![]() ![]() dziekuje ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#212 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#213 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ej serio golisz tak rzadko nogi?? a czym w ogóle, ostro pewnie depilator co?? ![]() ![]() Ja się już do Was nie zaliczam dziewczyny ![]() Jestem nie na czasie... ogoliłam nogi i czuję się wyróżniona, inna spośród Was włochaczy ![]() ![]() ![]() Nooo.. to nóżki w nowym roku ogolę dopiero ![]() ![]()
![]() |
#214 |
Zakorzenienie
|
Czesc wariatki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#215 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#216 |
Zadomowienie
|
Żonki piszecie z prędkością światła, tak, że żaden wielocytek nie pomaga, muszę Wam tak odpisać:
![]() aniaaa84 dzięki za kciukasy staraniowe ![]() ![]() A do nazwiska też się jeszcze nie umiem przyzwyczaić i wszyscy mnie wkoło poprawiają, że mam się nowym już przedstawiać ![]() AgatkaL dasz radę na koncercie, jesteś silną babką ![]() bzyczka1 ja tak piszę o tym wspólnym koncie, bo kiedyś planujemy takie mieć. Póki co mamy osobne (ja z racji darmowego konta>30) I u mnie taka sama sytuacja jak u Ciebie, bo Tż pracuje, a ja na stażu. Różnica polega na tym, ze to ja zawsze noszę kartę TŻ i korzystam z bankomatów, a robię to codziennie przy okazji zakupów. Jak TŻ na coś potrzeba to mówi, dostaje większy zastrzyk gotówki i reszty nie oddaje, więc ma na swoje przyjemności ![]() ![]() Z drugiej strony osobne konta to taka mała niezależność ![]() ![]() myszka_maj mam nadzieję, że sprawa @ się szybko wyjaśni. Albo dzidziem albo ją dostaniesz. Ale na wszelki wypadek idź do lekarza i zrób może badania hormonalne. Bo u mnie się zaczęło od czekania na @, czasem i 90 dni, a skończyło na pobycie w klinice. Mam nadzieję, że będą dwie kreski w końcu ![]() zielony_motylek fajnie Wam z tym mieszkankie ![]() ![]() *Agatek* nie ma czego zazdrościć, bo umnie od starania do poczęcia daleka droga. Raz, że nie pierwszej młodości ![]() ![]() ![]() kasiaher Ty się nie denerwuj i nie przejmuj jakimś tam gadaniem. Zdrowie dziecka i Twoje najważniejsze, szanuj nerwy bo Ci będą potrzebne przy dorastającym synku ![]() ![]() Ana*** a wyszło Ci coś jeszcze w tych wynikach dobrego oprócz książkowej prolaktyny? A inne hormony? Co do Zusu nie mam pojęcia co do reszty pytań, ale wydaję mi się, że jak masz umowę stażu do 30listopada, to za te dwa dni nic się nie należy. I gratuluję dalszego zatrudnienia, a gdzie miałaś staż? No w końcu mam czas dla Was,a to za sprawką TŻ, który się ululał z kumplami i teraz śpi ![]() ![]() ![]() Jutro mamy naszą 2 miesięcznicę, wow jak to brzmi. Chcę iśc do kina, a później zjeść romantycznąkolację przy winku, a co raz na miesiąc mi się należy ![]() Jutro też kończę staż i co ja teraz będę robić??? No nic, przynajmniej będę miała czas na szukanie mieszkania, więc nie ma tego złego.
#217 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() super!! dokładnie Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ale nas z TŻ przed chwilką poniosło... hmm... lubie takie spontany,jesli wiecie co teraz mam na mysli ![]() bylam dzis na rozmowie w sprawie pracy- szukam czegos dodatkowego na weekendy. przedstawili mi oferte promowania kosmetyków, jesli beda zainteresowani moja osoba zadzwonia w przyszla srode ![]()
![]() |
#218 |
Zakorzenienie
|
Drogie włochacze
![]() idę na nockę ![]() ![]() rano Was poczytam co tam naskrobałyście ![]() Dobranoc kosmitki ![]()
#219 |
Zakorzenienie
|
zielony motylku ja nie mam bialych fug. ja mam kremowe. bo kafle tez mam kremowe z serii Paradyż Ebony/wood bianco. bianco tylko z nazwy
![]() http://www.paradyz.com.pl/Collection...oom/ebony-wood Fugi maja kolor Jasmine z firmy Ceresit, na podłodze mam chyba Caramel tez te firmy. Ja fug nie gruntowałam niczym, i nic się z nimi nie dzieje poki co. Mysle ze w sklepie budowlanym znajdziesz odpowiednie preparaty - one sa istotne przy gresowych podlogach, badz wlasnie bialych fugach. tu masz brobnik ceresitu: http://www.farbud.pl/upload/wzornik_kolorow1%5B5%5D.jpg po probniku zwatpilam jaka mam fuge na podlodze ![]() ![]() Ja jak zimą ogole nogi to mi zimno w nie ![]() ![]() tez gole od swieta ![]() martucha pokazywalas fotki jakies mieszkanka? eeee? ![]() edit. odnalazlam fotki!!!!!!!!!!! łoł faaajne mieszkanko fajnie urzadzone podoba mis ie ! i jest gdzie zrobic impreze ! cholernie pasuje ten naroznik jadalniany w kcuni do reszty mebli kuchennych ![]() Edytowane przez kliwia Czas edycji: 2009-12-02 o 19:29 |
![]() ![]() |
![]() |
#220 |
Zakorzenienie
|
eh wiecie co
mormalnie mam wzdęcia łeeeeeeeee ciekawe co bedzie jak małż wróci jadł to samo ![]()
![]() |
#221 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() a jak juz wypada to robie to zwykla jednorazowka najczesciej kradne mezowi ale cicho zeby sie nie wydalo ![]() ![]() ![]() Cytat:
no takiego tymczasowego grudniowo-styczniowego ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:30 ---------- Poprzedni post napisano o 21:29 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#222 |
Zakorzenienie
|
,martus a macie jakies plany/rzyty waszego waszegoM ? bo zem ciekawa jaki bedziecie miec rozklad.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#223 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() A gdzie miałaby być ta promocja? Cytat:
![]() Zaraz leci dr House, idę oglądać, narka ![]()
![]() |
#224 |
Zakorzenienie
|
hehe normalnie trolownia
![]() ale znalazłam przepis w necie ze wzdecia super leczy łyzeczka sody popita colą DZIAŁA!!!
![]() |
#225 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nadrabiam ale dopiero poprzednia czesc... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#226 |
Zakorzenienie
|
Witam dziewczynki
Ale szalejecie wchodzę po dwóch dniach w starym wątku mam 10 stron a tu nowy i czytam 8 stron niedługo całkiem sie zagubie co u kogo słychać My pierwsze dni w pracy troche cięzko sie wstaje o 5 ale myśle ze to kwestia przyzwyczajenia , remont zakończony meble przywiezione a my zmęczeni nadmiarem wrażeń
#227 |
Wtajemniczenie
|
ach wariatki
![]() ![]() najprawdopodobniej będzie DOMINIK albo DANIEL jeszcze się wacham ale jestem już prawie przekonana że któres tych imion napewno będzie miał, chyba że znowu mi cos w ucho wpadnie ![]() ja golę się raz na dwa tygodnie, więc mój tż nie narzekał że musi dotykac małpki ![]() ![]() ![]() ![]() z tż po staremu ![]()
http://www.suwaczek.pl/cache/b5888ef3d0.png 06.06.2009 17:00 http://www.suwaczek.pl/cache/dbd2ccbc25.png |
![]() ![]() |
![]() |
#228 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kasia fajnie, ze masz dobry humor ![]() ![]() ![]() Mi do terminu zostalo 2 tyg, a to niby ma sie stac na poczatku grudnia aaaaaaa ![]() Ja dzis dostalam od Cioci ze Stanow znow paczuszke z ciuszkami, sa takie slodkie, ze sama bym ich ubrała ![]() a co do miejsc bikini to u mnie sie tym zajmuja położne...tylko trzeba miec swoja maszynke ![]() Edytowane przez domi7ks Czas edycji: 2009-12-02 o 19:51 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#229 | ||||
Rozeznanie
|
Cytat:
A my w tym roku zrobimy sobie własnoręcznie wykonane kartki ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#230 |
Zakorzenienie
|
Ja na wekendowy wyjazd polecam Bukowine tatrzańska można sie wypluskać wymasować i pozjezdezać podobno lepiej niz w Tatralandi ale nie byłam wiec nie mam porónania
#231 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
a 1.5 za wynajem to u nas nizsze ceny ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#232 |
Zakorzenienie
|
dobra juz mam
![]() ![]() ![]()
![]() |
#233 |
Zakorzenienie
|
calkiem fajnie. fajniue ze ten maly pokoj-sypialnia jest w miejscu gdzie nikt nie bedzie lazil. lazienka polaczona jak widze
![]() a sciane do salonu caaala razem z tym naroznikiem z przedpokoju ? ![]() masz miejsce na szafę wnękową ? czy nie ma takich naturalnych wnek? ![]() jessso ale fajnie, tak od podstaw planowac wszystko ![]() ![]() sory za 100 pytan do ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#234 |
Zakorzenienie
|
mysle, ze dobrze zrozumiałaś
![]() a promocje w hipermarketach. nic wyszukanego, ale zawsze jakis grosik wiecej. szczegoly poznam jesli sie mna zainteresuja ;p
#235 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny!!!!!!
Czyście zgłupiały? Gaduły wstrętne...!!! oślepne przed laptopikiem przez Was... tyyyyyyyyyyyle godzin nadrabiałam..... masakra! łobuziary ![]() Tyle napisałyście, że nawet nie wiem do czyjej wypowiedzi się mam odnieść, więc Wam poprostu wrzuce dowcip, który dostałam kiedyś od koleżanki i myślałam, że padne ze śmiechu: Wczoraj wybrałam sie na imprezę z moimi koleżankami. Powiedziałam mojemu mężowi, ze wrócę o północy. "Obiecuje ci kochanie, nie wrócę ani minuty później"- powiedziałam i wybyłam. Ale... Impreza była cudowna! Drinki, balety, znów drinki, znów balety, i jeszcze więcej drinków, było tak fajnie, ze zapomniałam o godzinie.. Kiedy wróciłam do domu była 3 nad ranem... Wchodzę do domu, po cichutku otwierając drzwi, a tu słyszę tą wściekłą kukułkę w zegarze jak zakukała 3 razy. Kiedy się zorientowałam, ze mój mąż się obudzi przy tym kukaniu, dokończyłam sama kukać jeszcze 9 razy... Byłam z siebie bardzo dumna i zadowolona, ze chociaż pijana w cztery d***, to nagle taki dobry pomysł przyszedł mi do głowy - po prostu uniknęłam awantury z mężem... Szybciutko położyłam się do łóżka, myśląc jaka to ja jestem inteligenta. Ha! Rano, podczas śniadania, mąż zapytał o której wróciłam z imprezy, więc mu powiedziałam, ze o samiutkiej północy, tak jak mu obiecałam. On od razu nic nie powiedział, nawet nie wyglądał na podejrzliwego. "Oh, jak dobrze, jestem uratowana..." - pomyślałam i prawie otarłam pot z czoła. Mój maż, po chwili, spojrzał na mnie serio, mówiąc: "Wiesz, musimy wyrzucić ten nasz zegar z kukułką". Zbladłam ze strachu, ale pytam pokornym głosem: "Taaaak A dlaczego, kochanie?" A on na to: "Widzisz, dziś w nocy, kukułka zakukała 3 razy, potem - nie wiem jak to zrobiła - krzyknęła 'O ku**!' znów zakukała 4 razy, zwymiotowała w korytarzu, zakukała jeszcze 3 razy i padła na podłogę ze śmiechu. Kuknęła jeszcze raz, nadepnęła na kota i rozwaliła stolik w salonie. A potem, powaliła się koło mnie i kukając ostatni raz - puściła głośnego bąka i zaczęła chrapać..." ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#236 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() wlasnie dlatego rozbijamy sciane z mniejszego pokoju do kuchni zeby ten teoretycznie wiekszy ktory bedzie sypialnia byl zboku taki nasz azyl ![]() lazienka polaczona do teraz bylo tam tak ze jest kibel umywalka 2szafki wanna a pralka jest w kuchni zabudowana z meblami, a my zmienimy wanne na taka wielka kabine z wanna - kabina prysznicowa 2 osobowa tak jakby zabudowuje wanne nie wiem czy wiesz oco mi chodzi;D jak cos to poszukam fotek ![]() nie wiem czy rozwalamy cala pukci co tak.. moze zrobimy tam mini spizararke ale to jeszcze w swerze planowa.. poki co rozwalamy ![]() nie ma naturalnych wnek szafa bedzie na przedpokoju plytka i w sypialni taka duza, bo poki co jest wielka na cala szerokosc pokoju ktorygraniczy z kuchnia wlasnie na cala ta dlugosc sciany ktora chcemy rozwalic, a kasa mogla by sie mnozyc ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#237 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
nooo tylko chyba na wizyte u chirurga sie czeka dlugo... a ja mam chyba poprostu przesilona noge albo nie wiem co.. moze mnie buty obgniotly albo sama nie wiem... w kazdym razie to l4 potrzebowalabym juz na piatek Cytat:
![]() Cytat:
a to (przepraszam ale jestem opozniona w tym temacie ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#238 | ||
Wtajemniczenie
|
Oj wariatki, poplułam monitor! TŻ śpi z goraczką a ja go cały czas budzę swoim rechotem
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#239 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dziekuje ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() hahahaha to ladnie sie wyrzezbilas ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#240 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
pieknie sie nazywa ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:57.