Marka: Żony, Model: Wyjątkowe, Rocznik: 2009 /część XV - Strona 8 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-12-02, 18:50   #211
martucha84
Zakorzenienie

Dot.: Marka: Żony, Model: Wyjątkowe, Rocznik: 2009 /część XV

Cytat:
Napisane przez zielony_motylek Pokaż wiadomość
Piękne mieszkanie, kuchnia owszem, ale ten narożnik jakoś mi tam nie pasuje martucha a ile to mieszkanie ma m2?
56 m a naroznik tak jak pisalam tez mi nielezy... ale to nic przemeczymy sie

Cytat:
Napisane przez *Agatek* Pokaż wiadomość
martucha84 się powodzi piękne mieszkanko
[B]
to tylko wynajmowane jak juz wejdziemy na nasze i zrobimy go po swojemu to sie dopiero bede chwalic

Cytat:
Napisane przez myszka_maj Pokaż wiadomość
ej skąd wiecie że tak dawno nie goliłam nóg?????

Dobra ja sie przyznaje ja gole tylko jak Tz wraca z delegacji
ejjj ja tez niegolilam.. przyznam wam sie.. ja mam tak jasne wlosy i ktortkie ze ich niewidac.. i gole co 2 - 3miesiace.. a jak bylam mlodsza to 2 razy w roku na wigilie i na wakacje ze ten maz mnie chce ;D

Cytat:
Napisane przez anuulaa Pokaż wiadomość
Dzięki Martuś, ale niestety ten artykuł jest z 2006r., właśnie doczytałam, że Z powodu wejścia w zeszłym roku paszportów biomatrycznych nie jest teraz możliwe wpisanie dziecka do paszportu rodzica, jak to było praktykowane do tej pory.
Więc brat niestety nie pojedzie, trudno, jego strata
A co do Waszego mieszkania to się przeraziłam, że tak dużo płacicie, ale dobrze, że tylko 2 mce i oby jak najszybciej być na swoim My też jakoś w tym czasie jak Wy się wprowadzimy na swoje, zanim te wszystkie remonty się zrobią.
uuu to nic trudno daj znac jak bylo

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość
hehehe niech bujaja sobie w oblokach ... nie odbieraj dziewczynom marzen !

zauwazylam wlasnie ze tylko ty zareagowalas na to zeby kaska nie rozpowiadala co sie dzieje na naszym watku i to doceniam

Martucha - slicznie mieszkanko
jak to zauwazylas.. czytasz tamten watek no wiesz
no wiecie tak poprawdzie marzenia nic niekosztuja i moze naprawde beda mialy tyle sily i czasy zeby co wieczor po zrobionej cudownej kolacji pachniec dla meza i spelniac jego czy tams woej erotyczne zachcianki.. da im Bog

dziekuje

Stary 2009-12-02, 18:56   #212
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość

jak to zauwazylas.. czytasz tamten watek no wiesz
no wiecie tak poprawdzie marzenia nic niekosztuja
dziekuje

kurcze no ta ciekawosc byla silniejsza odemnie ... dlatego tak zagladnelam .. ale prosze nie bijcie mnie za to

Olivia 2.07.2014
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-02, 18:59   #213
*Agatek*
Zakorzenienie

Cytat:

to tylko wynajmowane jak juz wejdziemy na nasze i zrobimy go po swojemu to sie dopiero bede chwalic

ejjj ja tez niegolilam.. przyznam wam sie.. ja mam tak jasne wlosy i ktortkie ze ich niewidac.. i gole co 2 - 3miesiace.. a jak bylam mlodsza to 2 razy w roku na wigilie i na wakacje ze ten maz mnie chce ;D
Nie no wiem, że to wynajmowane, ale strasznie zadbane i ładne

Ej serio golisz tak rzadko nogi?? a czym w ogóle, ostro pewnie depilator co?? Pozazdrościć, że nie musisz tego robić, bo ja tego nienawidzę

Ja się już do Was nie zaliczam dziewczyny
Jestem nie na czasie... ogoliłam nogi i czuję się wyróżniona, inna spośród Was włochaczy

Nooo.. to nóżki w nowym roku ogolę dopiero albo na sylwka

*Agatek* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-02, 19:02   #214
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Czesc wariatki ale sie rozpisalyscie kurde... przyspieszenia nabralyscie nie ma co... nie wiem kiedy ja to nadrobie... na szczescie jutro zapowiada sie ze bede miala duzo czasu... i dzis jeszcze do 22 zanim mezul moj wroci z pracy... przyszlam sie pozalic i poradzic... mialam teraz 3 nocki pod rzad, dzis byla ostatnia i mialam jechac po niej do domu do bielska, ale nie pojechalam, bo cos mi sie stalo w stope... Normalnie nie wiem czemu, bo ani sie nie uderzylam ani nic ale boli mnie przeokropnie... juz wczoraj rano jak wracalam z 2 nocki to troszke mnie bolala, ale potem spalam caly dzien i nic mnie nie bolalo, dopiero jak szlam do pracy to znow zaczelo a w pracy to juz koszmar... ogolnie to duzo chodze w pracy i wczoraj to juz nie moglam... pod koniec nocki, jak przygotowywalam sniadania to juz nie moglam tej stopy utrzymac na podlodze bo mnie tak bolala i jezdzilam z noga do gory na krzesle... jak inwalida... i musialam budzic meza zeby po mnie przyjechal do pracy bo bym chyba nie dala rady dojsc ;( no i nie wiem co mam robic bo dzis ja caly dzien smaruje i mocze co chwile ale dalej boli, co prawda nie tak jak w nocy, ale caly dzien leze, a jak tylko gdzies ide do wc czy kuchni to boli... a jeszcze tylko jutro mam wolne i w piatek na rano do pracy, nie wiem czy mi przejdzie... moze powinnam isc do lekarza, tylko do jakiego? na pogotowie? i mam jeszcze jeden problem bo karte z nfz mam dalej na stary adres i stare nazwisko, bo nie chcieli mi tego przyjac bez nr dowodu osobistego... a dowodu osobistego jeszcze nie mam bo cos sie opoznilo w urzedzie miasta... i czy oni mnie w ogole przyjma z ta karta? czy l4 mi dadza na aktualne nazwisko?? kurde... ja to zawsze musze sie jakos uszkodzic... a boli mnie dokladnie podeszwa stopy kolo duzego palucha, ale nie wiem od czego i tez sie boje isc na pogotowie bo zlamac sobie na pewno nie zlamalam, ani sobie zle nie stanelam...
SAMBAdiJANEIRO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-02, 19:07   #215
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
201803111825 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-02, 19:09   #216
SSR
Zadomowienie

GG do SSR

Żonki piszecie z prędkością światła, tak, że żaden wielocytek nie pomaga, muszę Wam tak odpisać:

aniaaa84 dzięki za kciukasy staraniowe Ja z żadnymi infekcjami nigdy nie miałam do czynienia, a tu masz raz basen i od razu obydwoje żeśmy złapali, no ale na szczęście to się leczy
A do nazwiska też się jeszcze nie umiem przyzwyczaić i wszyscy mnie wkoło poprawiają, że mam się nowym już przedstawiać A i ja nawet jeszcze wniosku na dowód nie złożyłam. Wprawdzie już byłam w urzędzie i pani mi powiedziała, że niby jest te dwa tygodnie od otrzymania aktu ślubu, ale poradziła mi, że jak mam zamiar zmieniać adres to stary dowód jest jeszcze 3 miesiące ważny i mogę złożyć wniosek później. Ale jak to w życiu bywa, nim zmienię adres to dawno 3 miesiące upłyną:/

AgatkaL dasz radę na koncercie, jesteś silną babką A tajemnicy-masz rację, nie zdradzaj żeby nie zapeszyć, ale jakby co to się pochwalisz nie?

bzyczka1 ja tak piszę o tym wspólnym koncie, bo kiedyś planujemy takie mieć. Póki co mamy osobne (ja z racji darmowego konta>30) I u mnie taka sama sytuacja jak u Ciebie, bo Tż pracuje, a ja na stażu. Różnica polega na tym, ze to ja zawsze noszę kartę TŻ i korzystam z bankomatów, a robię to codziennie przy okazji zakupów. Jak TŻ na coś potrzeba to mówi, dostaje większy zastrzyk gotówki i reszty nie oddaje, więc ma na swoje przyjemności I tak trzyma te swoje zaskórniaki, aż mu nie przetrzepię kieszeni przed praniem

Z drugiej strony osobne konta to taka mała niezależnośćA już najlepiej by było żyć z pensji dobrze zarabiającego męża, a swoje oszczędności mieć na własne szaleństwa i zachcianki

myszka_maj mam nadzieję, że sprawa @ się szybko wyjaśni. Albo dzidziem albo ją dostaniesz. Ale na wszelki wypadek idź do lekarza i zrób może badania hormonalne. Bo u mnie się zaczęło od czekania na @, czasem i 90 dni, a skończyło na pobycie w klinice. Mam nadzieję, że będą dwie kreski w końcu

zielony_motylek fajnie Wam z tym mieszkankie A duże jest, ile m2? No i o co chodzi z tym podatkiem 19% możesz coś jaśniej? Bo my też mamy an oku mieszkanko córki sąsiadki rodziców, więc sytuacja taka jak Wasza

*Agatek* nie ma czego zazdrościć, bo umnie od starania do poczęcia daleka droga. Raz, że nie pierwszej młodości a dwa -mam problemy z pco, hormonami i w sumie raz @mam a raz jej nie mam prze 90 dni, więc jak się dowiedziałam, że była owu to się teraz cieszę, ale jescze zobaczymy jak wyniki badań. A co do przeskakiwania do 2012roku to nie bardzo- nie zdążą nic pobudować na Euro2012 A Ty się tak nie spiesz, wszystko w swoim czasie

kasiaher Ty się nie denerwuj i nie przejmuj jakimś tam gadaniem. Zdrowie dziecka i Twoje najważniejsze, szanuj nerwy bo Ci będą potrzebne przy dorastającym synku a w końcu jakie będzie imię? No i pisz do nas

Ana*** a wyszło Ci coś jeszcze w tych wynikach dobrego oprócz książkowej prolaktyny? A inne hormony?
Co do Zusu nie mam pojęcia co do reszty pytań, ale wydaję mi się, że jak masz umowę stażu do 30listopada, to za te dwa dni nic się nie należy. I gratuluję dalszego zatrudnienia, a gdzie miałaś staż?

No w końcu mam czas dla Was,a to za sprawką TŻ, który się ululał z kumplami i teraz śpi Zamówiłam dziś pizzę(wiem nei zdrowo), ale się wkurzyłam, że dla takiego ochlejtusa nie będę gotować, bo i tak pewnie nie ma smaku i sie nie obmyliłam, zjadł kawałek i chrapie. A ja sobie i nadrabiam zaległości na wizażu.
Jutro mamy naszą 2 miesięcznicę, wow jak to brzmi. Chcę iśc do kina, a później zjeść romantycznąkolację przy winku, a co raz na miesiąc mi się należy
Jutro też kończę staż i co ja teraz będę robić??? No nic, przynajmniej będę miała czas na szukanie mieszkania, więc nie ma tego złego.

23.11 2006 r.
03.10.2009 r.
08.03.2011 r.
SSR jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-02, 19:19   #217
india83
Zakorzenienie

Cytat:
a to kilka fotkek lazienka jest najgorsza ale przezyjemy to tylko 2 miechy i bedziemy u siebie za to kuchnia i salon mrr
no no mieszkanko pierwsz klasa
super!!

Cytat:
Napisane przez kolanka Pokaż wiadomość
Teraz to już tylko cerowanie skarpet nam zostało .
dokładnie

Cytat:
Napisane przez Maggie1983 Pokaż wiadomość
opowiem Wam kawal:

Rozmawiaja 2 przyjaciolki i 1 zapytana jak minal wieczor, zwierza sie drugiej:
- a nic szczegolnego. Zjedlismy kolacje, szybki seks i poszlismy spac.
Na co odpowiada druga:
- eeee to lipa. Mnie moj maz zabral wczoraj na piekna, romantyczna kolacje, potem 2 godzinny spacer posrod gwiazd, a jak wrocilismy do domciu to mielismy super godzinny seks i jeszcze starczylo mu sily, by przegadac ze mna cala noc
w tym samym czasie spotykaja sie mezowi tych przyjaciolek i rozmawiaja na ten sam temat, i maz pierwszej mowi:
- u nas wczoraj bylo fajnie: kolacja, szybki numerek i poszlismy spac. A u Ciebie?
- daj spokoj Stary przychodze do domu-patrze nie ma pradu, obiad nie ugotowany, wiec nie bylo innego wyjscia jak isc zjesc cos na miescie. Ceny jedzenia tak mnie zaskoczyly, ze wydalem wszystko co mialem w portfelu i trzeba bylo isc piechota-czujesz Stary gnac 2 godziny z buta do domu wchodze do domu, wlaczam TV, ale pradu dalej brak, wiec nie bylo innego wyjscia jak seks z zona! Tak sie wkurzylem, ze zapomnialem zaplacic tego rachunku, ze przez godzine nie moglem sie sp...scic, a jak sie w koncu udalo to cala noc i tak dalej nie moglem spac i sluchalem jej gderania do rana!

świetny

Cytat:

Tak, teraz jedziemy tam drugi raz, super tam jest!! Można odpocząć i się wyszaleć na zjeżdżalniach
my tez sie tam wybieramy, ale cos nam sie odwleka pewnie wyspe odwiedzimy w kwietniu, bo akurat bedziemy jechac do TŻa chrzesniaka na I komunie do Berlina, wiec szkoda by bylo zmarnowac taka okazje

Cytat:
Napisane przez atomufka Pokaż wiadomość
Aniaa84 dziekina wyniki musze poczekac 7-10 dni ;/ ale antybiotyk zaczal dzialac wiec mam nadzieje ze to nic powaznego
[B]

mam nadzieje, ze wszystko bedzie ok

ale nas z TŻ przed chwilką poniosło... hmm... lubie takie spontany,jesli wiecie co teraz mam na mysli

bylam dzis na rozmowie w sprawie pracy- szukam czegos dodatkowego na weekendy. przedstawili mi oferte promowania kosmetyków, jesli beda zainteresowani moja osoba zadzwonia w przyszla srode a wiec czekam... ;p

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-12-02, 19:19   #218
*Agatek*
Zakorzenienie

Drogie włochacze
idę na nockę nie chcę ale muszę... ciężko się mi jest rozstać
rano Was poczytam co tam naskrobałyście

Dobranoc kosmitki

*Agatek* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-02, 19:20   #219
kliwia
Zakorzenienie

zielony motylku ja nie mam bialych fug. ja mam kremowe. bo kafle tez mam kremowe z serii Paradyż Ebony/wood bianco. bianco tylko z nazwy
http://www.paradyz.com.pl/Collection...oom/ebony-wood
Fugi maja kolor Jasmine z firmy Ceresit, na podłodze mam chyba Caramel tez te firmy. Ja fug nie gruntowałam niczym, i nic się z nimi nie dzieje poki co.
Mysle ze w sklepie budowlanym znajdziesz odpowiednie preparaty - one sa istotne przy gresowych podlogach, badz wlasnie bialych fugach.

tu masz brobnik ceresitu:
http://www.farbud.pl/upload/wzornik_kolorow1%5B5%5D.jpg

po probniku zwatpilam jaka mam fuge na podlodze musialabym isc do piwnicy sprawdzic.

Ja jak zimą ogole nogi to mi zimno w nie
tez gole od swieta

martucha pokazywalas fotki jakies mieszkanka? eeee?

edit. odnalazlam fotki!!!!!!!!!!!
łoł faaajne mieszkanko fajnie urzadzone podoba mis ie ! i jest gdzie zrobic impreze !
cholernie pasuje ten naroznik jadalniany w kcuni do reszty mebli kuchennych

Edytowane przez kliwia
Czas edycji: 2009-12-02 o 19:29
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-02, 19:24   #220
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

eh wiecie co

mormalnie mam wzdęcia łeeeeeeeee ciekawe co bedzie jak małż wróci jadł to samo

"tylko spokój nas uratuje..piiiiip...
anika222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-02, 19:30   #221
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
kurcze no ta ciekawosc byla silniejsza odemnie ... dlatego tak zagladnelam .. ale prosze nie bijcie mnie za to
no nic.. jakosc musimy ci wybaczyc;d

Cytat:
Napisane przez *Agatek* Pokaż wiadomość
Nie no wiem, że to wynajmowane, ale strasznie zadbane i ładne

Ej serio golisz tak rzadko nogi?? a czym w ogóle, ostro pewnie depilator co?? Pozazdrościć, że nie musisz tego robić, bo ja tego nienawidzę

Ja się już do Was nie zaliczam dziewczyny
Jestem nie na czasie... ogoliłam nogi i czuję się wyróżniona, inna spośród Was włochaczy

Nooo.. to nóżki w nowym roku ogolę dopiero albo na sylwka
no serio no co mam robic skore se golic.. nie rosna i tyle.. a jak wkoncu urosna to sa takie blade ze ich niewidac
a jak juz wypada to robie to zwykla jednorazowka najczesciej kradne mezowi ale cicho zeby sie nie wydalo i na wode bez zadnych ceregieli raz dwa i trzy miechy spokoju

Cytat:
Napisane przez SAMBAdiJANEIRO Pokaż wiadomość
Czesc wariatki ale sie rozpisalyscie kurde... przyspieszenia nabralyscie nie ma co... nie wiem kiedy ja to nadrobie... na szczescie jutro zapowiada sie ze bede miala duzo czasu... i dzis jeszcze do 22 zanim mezul moj wroci z pracy... przyszlam sie pozalic i poradzic... mialam teraz 3 nocki pod rzad, dzis byla ostatnia i mialam jechac po niej do domu do bielska, ale nie pojechalam, bo cos mi sie stalo w stope... Normalnie nie wiem czemu, bo ani sie nie uderzylam ani nic ale boli mnie przeokropnie... juz wczoraj rano jak wracalam z 2 nocki to troszke mnie bolala, ale potem spalam caly dzien i nic mnie nie bolalo, dopiero jak szlam do pracy to znow zaczelo a w pracy to juz koszmar... ogolnie to duzo chodze w pracy i wczoraj to juz nie moglam... pod koniec nocki, jak przygotowywalam sniadania to juz nie moglam tej stopy utrzymac na podlodze bo mnie tak bolala i jezdzilam z noga do gory na krzesle... jak inwalida... i musialam budzic meza zeby po mnie przyjechal do pracy bo bym chyba nie dala rady dojsc ;( no i nie wiem co mam robic bo dzis ja caly dzien smaruje i mocze co chwile ale dalej boli, co prawda nie tak jak w nocy, ale caly dzien leze, a jak tylko gdzies ide do wc czy kuchni to boli... a jeszcze tylko jutro mam wolne i w piatek na rano do pracy, nie wiem czy mi przejdzie... moze powinnam isc do lekarza, tylko do jakiego? na pogotowie? i mam jeszcze jeden problem bo karte z nfz mam dalej na stary adres i stare nazwisko, bo nie chcieli mi tego przyjac bez nr dowodu osobistego... a dowodu osobistego jeszcze nie mam bo cos sie opoznilo w urzedzie miasta... i czy oni mnie w ogole przyjma z ta karta? czy l4 mi dadza na aktualne nazwisko?? kurde... ja to zawsze musze sie jakos uszkodzic... a boli mnie dokladnie podeszwa stopy kolo duzego palucha, ale nie wiem od czego i tez sie boje isc na pogotowie bo zlamac sobie na pewno nie zlamalam, ani sobie zle nie stanelam...
l4 dostaniesz na stare nazwisko ale moja iwonka tak miala uznali je w pracy bo ma tam akt slubu a ze wzgledu na to ze dokumenty w toku to luz.. idz na pogotowie i koniecnzie powiedz ze to sie stalo dzis... a ostatecnzie to do ortopedy..

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość

martucha pokazywalas fotki jakies mieszkanka? eeee?
no takiego tymczasowego grudniowo-styczniowego wynajmowanego

---------- Dopisano o 21:30 ---------- Poprzedni post napisano o 21:29 ----------

Cytat:
edit. odnalazlam fotki!!!!!!!!!!!
łoł faaajne mieszkanko fajnie urzadzone podoba mis ie ! i jest gdzie zrobic impreze !
cholernie pasuje ten naroznik jadalniany w kcuni do reszty mebli kuchennych
hhaha na ba jasne ze pasuje ty to sie jednak znasz :

Cytat:
Napisane przez anika222 Pokaż wiadomość
eh wiecie co

no co smrod bedzie

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-12-02, 19:31   #222
kliwia
Zakorzenienie

,martus a macie jakies plany/rzyty waszego waszegoM ? bo zem ciekawa jaki bedziecie miec rozklad.
Stary 2009-12-02, 19:35   #223
SSR
Zadomowienie

GG do SSR

Cytat:
Co do nóżki, to ja czasem też tak mam, że sobie ten duży palec tak wygnę, że potem nie umiem stanąć na nogę, rzadko, bo rzadko, ale mi sie zdarza. Ale ten Twój przypadek to moze być coś poważnego. Idź do rodzinnego lekarza, dostaniesz pewnie skierowanie do chirurga i on na pewno coś zaradzi. A co do karty nfz to ja mam jescze na stare nazwisko i na stary adres, wszystkie druki l4, recepty też mi wypisują na stary adres i nazwisko tak jak w karcie, bo dowodu jeszcze nie mam. I wszystko im się zgadza
Cytat:
Napisane przez india83 Pokaż wiadomość
ale nas z TŻ przed chwilką poniosło... hmm... lubie takie spontany,jesli wiecie co teraz mam na mysli

bylam dzis na rozmowie w sprawie pracy- szukam czegos dodatkowego na weekendy. przedstawili mi oferte promowania kosmetyków, jesli beda zainteresowani moja osoba zadzwonia w przyszla srode a wiec czekam... ;p
Jeśli dobrze rozumiem to zazdraszczam
A gdzie miałaby być ta promocja?

Cytat:
Napisane przez anika222 Pokaż wiadomość
eh wiecie co

No to ta fasolka daje o sobie znać

Zaraz leci dr House, idę oglądać, narka

23.11 2006 r.
03.10.2009 r.
08.03.2011 r.
SSR jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-02, 19:35   #224
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

hehe normalnie trolownia

ale znalazłam przepis w necie ze wzdecia super leczy łyzeczka sody popita colą

DZIAŁA!!!

"tylko spokój nas uratuje..piiiiip...
anika222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-02, 19:38   #225
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Cytat:
l4 dostaniesz na stare nazwisko ale moja iwonka tak miala uznali je w pracy bo ma tam akt slubu a ze wzgledu na to ze dokumenty w toku to luz.. idz na pogotowie i koniecnzie powiedz ze to sie stalo dzis... a ostatecnzie to do ortopedy..
czemu, że dziś? jakie to ma znaczenie? jak pojade na pogotowie to dopiero jutro rano z tz teraz sie ludze ze jeszcze mi przejdzie do jutra i nie bede musiala nigdzie jechac... jeszcze sie zastanawiam czy o urlop nie poprosic, bo jeszcze mi 3 dni zostaly. Co prawda chcialam je inaczej wykorzystac, no ale... Moja dyr wie o tym co mi sie stalo, bo dzis rano mnie zmieniala i widziala jak kusdykam, wiec mysle ze by mi dala...

nadrabiam ale dopiero poprzednia czesc...

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-12-02, 19:41   #226
mikakrolikowa
Zakorzenienie

Witam dziewczynki
Ale szalejecie wchodzę po dwóch dniach w starym wątku mam 10 stron a tu nowy i czytam 8 stron niedługo całkiem sie zagubie co u kogo słychać
My pierwsze dni w pracy troche cięzko sie wstaje o 5 ale myśle ze to kwestia przyzwyczajenia , remont zakończony meble przywiezione a my zmęczeni nadmiarem wrażeń
mikakrolikowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-02, 19:45   #227
kasiaher
Wtajemniczenie

ach wariatki uśmiała się troszkę , a że śmiech to zdrowie to mały wiercił się i śmiał z mamusią także miał wesoło przez chwilkę.
najprawdopodobniej będzie DOMINIK albo DANIEL jeszcze się wacham ale jestem już prawie przekonana że któres tych imion napewno będzie miał, chyba że znowu mi cos w ucho wpadnie

ja golę się raz na dwa tygodnie, więc mój tż nie narzekał że musi dotykac małpki, dziewczyny a wyobraźcie sobie jak ja się teraz depiluje ( czytaj miejsca bikini) z lusterkiem bo brzusio duży i nic nie widzę ostatnio zrobiłam to bardziej po omacku, o matko tak się pociełam że myślałam że padne jak wziełam lustro i zobaczyłam co ja tam wykombinowalam:ha haha: a do lekarza czy na poród musze się sama wydepilowac bo jak moja siora poszła własnie taka małpa to do dzisiaj ma problemy bo jej nawet na brzuch wjechała połozna i teraz miejsca bikini zaczynają jej się na brzuchu

z tż po staremu
kasiaher jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-02, 19:50   #228
domi7ks
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasiaher Pokaż wiadomość
ach wariatki uśmiała się troszkę , a że śmiech to zdrowie to mały wiercił się i śmiał z mamusią także miał wesoło przez chwilkę.
najprawdopodobniej będzie DOMINIK albo DANIEL jeszcze się wacham ale jestem już prawie przekonana że któres tych imion napewno będzie miał, chyba że znowu mi cos w ucho wpadnie

ja golę się raz na dwa tygodnie, więc mój tż nie narzekał że musi dotykac małpki, dziewczyny a wyobraźcie sobie jak ja się teraz depiluje ( czytaj miejsca bikini) z lusterkiem bo brzusio duży i nic nie widzę ostatnio zrobiłam to bardziej po omacku, o matko tak się pociełam że myślałam że padne jak wziełam lustro i zobaczyłam co ja tam wykombinowalam:ha haha: a do lekarza czy na poród musze się sama wydepilowac bo jak moja siora poszła własnie taka małpa to do dzisiaj ma problemy bo jej nawet na brzuch wjechała połozna i teraz miejsca bikini zaczynają jej się na brzuchu

z tż po staremu

Kasia fajnie, ze masz dobry humor i tak trzymac! a tzcior sciemnial tak jak mowilam gooopi tzcior

Mi do terminu zostalo 2 tyg, a to niby ma sie stac na poczatku grudnia aaaaaaa

Ja dzis dostalam od Cioci ze Stanow znow paczuszke z ciuszkami, sa takie slodkie, ze sama bym ich ubrała

a co do miejsc bikini to u mnie sie tym zajmuja położne...tylko trzeba miec swoja maszynke

Edytowane przez domi7ks
Czas edycji: 2009-12-02 o 19:51
domi7ks jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-02, 19:53   #229
zielony_motylek
Rozeznanie

Cytat:
Tak, teraz jedziemy tam drugi raz, super tam jest!! Można odpocząć i się wyszaleć na zjeżdżalniach
Hmmm może też się przejade z TŻ'tem jak będziemy mieli więcej czasu. A byłas w Tatralandii?

Cytat:
Napisane przez atomufka Pokaż wiadomość
O ale Ci dobrze
A my nigdy nie robimy sobie prezentow na mikolajki
A my w tym roku zrobimy sobie własnoręcznie wykonane kartki

Cytat:
56 m a naroznik tak jak pisalam tez mi nielezy... ale to nic przemeczymy sie
Może nie mieli co zrobic z tym naroznikiem a było im żal wyzucic reszta mieszkania jest super urządzona i nawet ten naroznik nie jest w stanie tego zmienic

Cytat:
Napisane przez SSR Pokaż wiadomość
zielony_motylek fajnie Wam z tym mieszkankie A duże jest, ile m2? No i o co chodzi z tym podatkiem 19% możesz coś jaśniej? Bo my też mamy an oku mieszkanko córki sąsiadki rodziców, więc sytuacja taka jak Wasza
Z tym 19% chodzi o to, że własciciel dostał je w spadku po ciotce i jeszcze nie mineło 5 lat od czasu gdy te mieszkanie dostał. Co prawda dokładnie 5 lat mija w kwietniu ale liczy się cały rok kalendarzowy. No a własnie przez 5 lat on nie moze tego mieszkania sprzedac no chyba, żeby zapłacił podatek 19% (od wzbogacenia chyba w sumie nie pamietam juz) który tak naprawde my mielibyśmy wliczony w koszt mieszkania. Zapłaciliśmy 60tys. za 30m2 a tak byłoby 72tys. i juz by nam się to mniej opłacało. Mieszkanie w dopiero co ocieplonym bloku, na parterze. Także w sam raz jakbyśmy później np. z jakąś staruszką chcieli zamienić

Cytat:
zielony motylku ja nie mam bialych fug. ja mam kremowe. bo kafle tez mam kremowe z serii Paradyż Ebony/wood bianco. bianco tylko z nazwy
http://www.paradyz.com.pl/Collection...oom/ebony-wood
Fugi maja kolor Jasmine z firmy Ceresit, na podłodze mam chyba Caramel tez te firmy. Ja fug nie gruntowałam niczym, i nic się z nimi nie dzieje poki co.
Mysle ze w sklepie budowlanym znajdziesz odpowiednie preparaty - one sa istotne przy gresowych podlogach, badz wlasnie bialych fugach.
Byłam pewna że masz białe kafelki, ale może na zdjęciach tak wyglądały poprostu. Jasmin mam w kuchni. Generalnie mam fugi mapei. Hmm.. może też nie zaimpregnuje bo boje się, że mi sciemnieją i będzie marnie, a przez 2-3 lata napewno nic strasznego się z nimi nie stanie. Moi rodzice mają 12 lat już białą fuge, niczym nie impregnowaną i co prawda teraz już nie wygląda jak nowa, ale przez długi dłuuugi czas nic się z nią nie działo.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-12-02, 19:57   #230
mikakrolikowa
Zakorzenienie

Ja na wekendowy wyjazd polecam Bukowine tatrzańska można sie wypluskać wymasować i pozjezdezać podobno lepiej niz w Tatralandi ale nie byłam wiec nie mam porónania
mikakrolikowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-02, 20:08   #231
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
,martus a macie jakies plany/rzyty waszego waszegoM ? bo zem ciekawa jaki bedziecie miec rozklad.
zaraz w pancie narysuje i wrzuce;D

Cytat:
czemu, że dziś? jakie to ma znaczenie? jak pojade na pogotowie to dopiero jutro rano z tz teraz sie ludze ze jeszcze mi przejdzie do jutra i nie bede musiala nigdzie jechac... jeszcze sie zastanawiam czy o urlop nie poprosic, bo jeszcze mi 3 dni zostaly. Co prawda chcialam je inaczej wykorzystac, no ale... Moja dyr wie o tym co mi sie stalo, bo dzis rano mnie zmieniala i widziala jak kusdykam, wiec mysle ze by mi dala...

nadrabiam ale dopiero poprzednia czesc...
bo jak tz poszedl an pogotowie po 3 dniach i powiedzial ze kolan na treningu rozwalil ale dawal rade tylko juz teraz niedaje to mu powiedzieli ze jak 3 dni dal rade to wyttrzyma i do ortopedy pojdzie i go nieprzyjeli..

Cytat:

z tż po staremu
bynajmniej humor masz

Cytat:
Może nie mieli co zrobic z tym naroznikiem a było im żal wyzucic reszta mieszkania jest super urządzona i nawet ten naroznik nie jest w stanie tego zmienic
dlatego sie cieszymy bo nam sie podoba...
a 1.5 za wynajem to u nas nizsze ceny szczegolnie za taki standard
Stary 2009-12-02, 20:17   #232
martucha84
Zakorzenienie

dobra juz mam sciane z kuchni do pokoju rozwalamy ( ta zaznaczona zygzakiem) zeby miec kuchnie otwarta wprawdzie niebedzie to jakis wielki salon ale kosztem kuchni sie powiekszy a w drugim duzym pokoju bedzie sypialnia i pokoj dziecka z czasem a potem zostawiamy go dziecom a my sie do salonu przerzucimy
Stary 2009-12-02, 20:22   #233
kliwia
Zakorzenienie

calkiem fajnie. fajniue ze ten maly pokoj-sypialnia jest w miejscu gdzie nikt nie bedzie lazil. lazienka polaczona jak widze supcio. wejdzie wanna czy tylko pryszka i kibelek plus pralka?
a sciane do salonu caaala razem z tym naroznikiem z przedpokoju ?
masz miejsce na szafę wnękową ? czy nie ma takich naturalnych wnek?
jessso ale fajnie, tak od podstaw planowac wszystko szkoda ze kasa na koncie sie nie mnozy
sory za 100 pytan do : lubie remonty planowac
Stary 2009-12-02, 20:25   #234
india83
Zakorzenienie

Cytat:
Jeśli dobrze rozumiem to zazdraszczam
A gdzie miałaby być ta promocja?

mysle, ze dobrze zrozumiałaś

a promocje w hipermarketach. nic wyszukanego, ale zawsze jakis grosik wiecej. szczegoly poznam jesli sie mna zainteresuja ;p
Stary 2009-12-02, 20:31   #235
moniqac
Zadomowienie

Dziewczyny!!!!!!
Czyście zgłupiały? Gaduły wstrętne...!!! oślepne przed laptopikiem przez Was... tyyyyyyyyyyyle godzin nadrabiałam..... masakra!

łobuziary

Tyle napisałyście, że nawet nie wiem do czyjej wypowiedzi się mam odnieść, więc Wam poprostu wrzuce dowcip, który dostałam kiedyś od koleżanki i myślałam, że padne ze śmiechu:

Wczoraj wybrałam sie na imprezę z moimi koleżankami. Powiedziałam mojemu mężowi, ze wrócę o północy. "Obiecuje ci kochanie, nie wrócę ani minuty później"- powiedziałam i wybyłam.

Ale... Impreza była cudowna! Drinki, balety, znów drinki, znów balety, i jeszcze więcej drinków, było tak fajnie, ze zapomniałam o godzinie.. Kiedy wróciłam do domu była 3 nad ranem...

Wchodzę do domu, po cichutku otwierając drzwi, a tu słyszę tą wściekłą kukułkę w zegarze jak zakukała 3 razy. Kiedy się zorientowałam, ze mój mąż się obudzi przy tym kukaniu, dokończyłam sama kukać jeszcze 9 razy...

Byłam z siebie bardzo dumna i zadowolona, ze chociaż pijana w cztery d***, to nagle taki dobry pomysł przyszedł mi do głowy - po prostu uniknęłam awantury z mężem... Szybciutko położyłam się do łóżka, myśląc jaka to ja jestem inteligenta. Ha!

Rano, podczas śniadania, mąż zapytał o której wróciłam z imprezy, więc mu powiedziałam, ze o samiutkiej północy, tak jak mu obiecałam. On od razu nic nie powiedział, nawet nie wyglądał na podejrzliwego. "Oh, jak dobrze, jestem uratowana..." - pomyślałam i prawie otarłam pot z czoła.

Mój maż, po chwili, spojrzał na mnie serio, mówiąc: "Wiesz, musimy wyrzucić ten nasz zegar z kukułką". Zbladłam ze strachu, ale pytam pokornym głosem: "Taaaak A dlaczego, kochanie?"
A on na to:
"Widzisz, dziś w nocy, kukułka zakukała 3 razy, potem - nie wiem jak to zrobiła - krzyknęła 'O ku**!' znów zakukała 4 razy, zwymiotowała w korytarzu, zakukała jeszcze 3 razy i padła na podłogę ze śmiechu. Kuknęła jeszcze raz, nadepnęła na kota i rozwaliła stolik w salonie. A potem, powaliła się koło mnie i kukając ostatni raz - puściła głośnego bąka i zaczęła chrapać..."

Mamusia Szymusia od 27.04.2011 .
moniqac jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-02, 20:32   #236
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
calkiem fajnie. fajniue ze ten maly pokoj-sypialnia jest w miejscu gdzie nikt nie bedzie lazil. lazienka polaczona jak widze supcio. wejdzie wanna czy tylko pryszka i kibelek plus pralka?
a sciane do salonu caaala razem z tym naroznikiem z przedpokoju ?
masz miejsce na szafę wnękową ? czy nie ma takich naturalnych wnek?
jessso ale fajnie, tak od podstaw planowac wszystko szkoda ze kasa na koncie sie nie mnozy
sory za 100 pytan do : lubie remonty planowac
odpowiadam po koleji
wlasnie dlatego rozbijamy sciane z mniejszego pokoju do kuchni zeby ten teoretycznie wiekszy ktory bedzie sypialnia byl zboku taki nasz azyl

lazienka polaczona do teraz bylo tam tak ze jest kibel umywalka 2szafki wanna a pralka jest w kuchni zabudowana z meblami, a my zmienimy wanne na taka wielka kabine z wanna - kabina prysznicowa 2 osobowa tak jakby zabudowuje wanne nie wiem czy wiesz oco mi chodzi;D jak cos to poszukam fotek

nie wiem czy rozwalamy cala pukci co tak.. moze zrobimy tam mini spizararke ale to jeszcze w swerze planowa.. poki co rozwalamy

nie ma naturalnych wnek szafa bedzie na przedpokoju plytka i w sypialni taka duza, bo poki co jest wielka na cala szerokosc pokoju ktorygraniczy z kuchnia wlasnie na cala ta dlugosc sciany ktora chcemy rozwalic,

a kasa mogla by sie mnozyc
Stary 2009-12-02, 20:41   #237
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Cytat:
l4 dostaniesz na stare nazwisko ale moja iwonka tak miala uznali je w pracy bo ma tam akt slubu a ze wzgledu na to ze dokumenty w toku to luz.. idz na pogotowie i koniecnzie powiedz ze to sie stalo dzis... a ostatecnzie to do ortopedy.
no w sumie to nr nip, pesel itd zostaje bez zmian wiec wiadomo ze chodzi o jedna i te sama osobę, wiec chyba nie powinno byc problemu...

Cytat:
Co do nóżki, to ja czasem też tak mam, że sobie ten duży palec tak wygnę, że potem nie umiem stanąć na nogę, rzadko, bo rzadko, ale mi sie zdarza. Ale ten Twój przypadek to moze być coś poważnego. Idź do rodzinnego lekarza, dostaniesz pewnie skierowanie do chirurga i on na pewno coś zaradzi. A co do karty nfz to ja mam jescze na stare nazwisko i na stary adres, wszystkie druki l4, recepty też mi wypisują na stary adres i nazwisko tak jak w karcie, bo dowodu jeszcze nie mam. I wszystko im się zgadza

nooo tylko chyba na wizyte u chirurga sie czeka dlugo... a ja mam chyba poprostu przesilona noge albo nie wiem co.. moze mnie buty obgniotly albo sama nie wiem... w kazdym razie to l4 potrzebowalabym juz na piatek

Cytat:
bo jak tz poszedl an pogotowie po 3 dniach i powiedzial ze kolan na treningu rozwalil ale dawal rade tylko juz teraz niedaje to mu powiedzieli ze jak 3 dni dal rade to wyttrzyma i do ortopedy pojdzie i go nieprzyjeli..
ehhh nasza sluzba zdrowia... dzieki ze mi powiedzialas... w takim razie powiem ze mi sie dzisiaj to stalo jak cos

Cytat:
dobra juz mam sciane z kuchni do pokoju rozwalamy ( ta zaznaczona zygzakiem) zeby miec kuchnie otwarta wprawdzie niebedzie to jakis wielki salon ale kosztem kuchni sie powiekszy a w drugim duzym pokoju bedzie sypialnia i pokoj dziecka z czasem a potem zostawiamy go dziecom a my sie do salonu przerzucimy

a to (przepraszam ale jestem opozniona w tym temacie ) kupiliscie nowe mieszkanie w nowym budownictwie?? ile m i za ile?? bo myslalam ze juz niebawem sie wprowadzacie, a tu sie dowiaduje ze wynajmujecie mieszkanko i sie zgubilam...
Stary 2009-12-02, 20:46   #238
anuulaa
Wtajemniczenie

Oj wariatki, poplułam monitor! TŻ śpi z goraczką a ja go cały czas budzę swoim rechotem No i u nas takie nudy.........:nud a:

Cytat:
no serio no co mam robic skore se golic.. nie rosna i tyle.. a jak wkoncu urosna to sa takie blade ze ich niewidac
a jak juz wypada to robie to zwykla jednorazowka najczesciej kradne mezowi ale cicho zeby sie nie wydalo i na wode bez zadnych ceregieli raz dwa i trzy miechy spokoju
Ale Ci fajnie, tylko pozazdrościć, ja strasznie nie lubie się golić, szczególnie bikini:/
Cytat:
Hmmm może też się przejade z TŻ'tem jak będziemy mieli więcej czasu. A byłas w Tatralandii?
Jedźcie, jedźcie. A w Tatralandii nie byłam, ale w takim razie trzeba będzie jechać kiedyś
anuulaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-02, 20:46   #239
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:

No w końcu mam czas dla Was,a to za sprawką TŻ, który się ululał z kumplami i teraz śpi .
zaraz bedzie ze nie potrafimy sobie mezow przypilnowac

Cytat:
no nic.. jakosc musimy ci wybaczyc;d
dziekuje

Cytat:
.

ktora z was pytala o mojego chrzenika a wiec ma na imie Dominik i 13 grudnia skoczy 10 miesiecy juz

hahahaha to ladnie sie wyrzezbilas

Olivia 2.07.2014
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-02, 20:47   #240
domi7ks
Zakorzenienie

Cytat:
ktora z was pytala o mojego chrzenika a wiec ma na imie Dominik i 13 grudnia skoczy 10 miesiecy juz

hahahaha to ladnie sie wyrzezbilas

pieknie sie nazywa :brzyda l: Kasiaher Dominik ladniej niz Daniel...tak jak ciocia Dominisia z wizazu

domi7ks jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości