|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#271 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Marka: Żony, Model: Wyjątkowe, Rocznik: 2009 /część XV
Cytat:
|
|
|
|
|
#272 |
|
Zakorzenienie
|
tak wiem...żołnierzem jest się 24 godziny na dobę i o każdej porze mogą zadzwonić i kazać stawić się w jednostce (co już zresztą miało miejsce). Tylko co innego być żołnierzem i w razie czego bronić ojczyzny a co innego bronić nie wiadomo kogo, bo ktoś z góry sobie zamarzył współpracy ze stanami. Pewnie niech wyślą 4 tysiące żołnierzy do afganu, tylko kto będzie nas bronił tutaj
mało tego, w kontrakcie nie ma nic o wyjeździe w obronie przyjaznego nam kraju. Amerykanie rozpętali tę wojnę, oni prowadzą wojnę więc niech oni tam jadą, a nie znaleźli sobie tanią siłę roboczą. Wściekła jestem jak nie wiem co. Bo oni zmuszają ich do tego. I nikogo nie interesuje to że ktoś ma małe dzieci, chorych rodziców czy cokolwiek innego. Jedziesz i już a jak nie to do cywila, żeby to było takie łatwe, oni utrudniają odejście. Do tej pory jechali ochotnicy i kto chciał ryzykować to jechał, kto nie chciał to nie musiał. Zła jestem jak nie wiem co, tym bardziej że tż jest kierowcą więc patrole są jego, a wiadomo że w razie czego najbardziej obrywają kierowcy.
|
|
#273 | ||||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
w sobote urodziny mamy, w niedziele MIKOŁAJA 9 mojego kuzyna, 12 cioci, i 13 Twoje - dżamprezowy czas nastał No moja Kochana jestem o cały miesiąc starsza od Ciebie w poszukiwaniu notatek zaraz wybywam, posiliłam się więc mogę działaś . Myślę, że jak wrócisz o 20 to juz je będę miała włacha zapomniałabym o wanno-prusznicu napisać, podobuje mi się coś takiego bo łączy dwie praktyczne rzeczy w jedną, my gdziebyśmy nie oglądali mieszkań to niestety łazienki były zbyt małe na montaż takiego bajeru Cytat:
Wejście po tak długiej nieobecności zrobiłaś w wielkim stylu i ja kukułkę wspominać będę dłuuuuugi czas melduj się tutaj raz na tydzień i pisz co słychać Cytat:
![]() Cytat:
rzeczywiście znamy się dość długo, aczkolwiek mieliśmy kilkuletnią przerwę. Trzymaj trzymaj kciuki przydadzą się, aż tak strasznie nie panikuje, bo mamy prywatną płytkę więc materiał z wesela jest, ale ciekwi mnie jak to wyjdzie wszystko po takim długim czasie oczekiwaniaCytat:
![]() Kiedys szukając preznetu dla mojego wujka natknęłam się na koszulki odnośnie wieku, nie zamówiłam jej wtedy bo mówiły tylko o okrągłych rocznicach urodzin i w tym przypadku moja droga to Ty masz jedynie 18 lat i 12 letnie doświadczenie ![]() Cytat:
![]() kuruj się i nie wychodź nigdzie póki nie wyzdrowiejesz Cytat:
Cytat:
![]() Rybulko witaj. Mam nadzieję, że ten incydent na drodze nie zagroził ani Tobie ani maleństwu. Swoją drogą to dobrze, że choć przyznał się do winy ile jest takich palantów, że idą w zaparte i kłamią w żywe oczy, że absolutnie to nie ich wina to był przypadek. Na drodze trzeba mieć oczy wkoło głowy i nawet w ty***, ale taka jest prawda można jeździć maks ostrożnie i bezpiecznie, ale za jazdę innych człowiek niestety brać odpowiedzialności nie może. To bobasek nie chce się ujawnić :Big Grin: u mnie moja babcia potrafi "wyczytać" z brzucha kto też w nim mieszka, jeszcze nie zdarzyło jej sie pomylić
Edytowane przez aniaaa84 Czas edycji: 2009-12-03 o 10:46 |
||||||||
|
|
|
#274 | ||
|
Zakorzenienie
|
Zapomniałam Wam powiedzieć: maleństwo wczoraj po raz pierwszy kopnęło tak mocno, że było to wyczuwalne na zewnątrz
![]() W porządku Jeździłam z nową instruktorką (notabene super babką) i ona od razu zadzwoniła do właściciela nauki jazdy, który się wystraszył przede wszystkim czy ze mną ok Mocno mnie rozczulił Następnego dnia jak znowu jeździłam z tą kobietą, zadzwonił do niej i pytał czy nie jestem zestresowana ![]() Cytat:
Ach kochana, jakos czasu nie miałam, nad czym ubolewam i tak nic nie pisałam, tylko sie na smsa odnośnie mojej stłuczki zdobyłam ![]() Myślę ciepło Cytat:
|
||
|
|
|
#275 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
dobre! ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#276 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
ta przeprowadzka nam namotala i bylam tak wsciekla, ze mialam juz sie polozyc nogami do buzi meza ale sie we mnie gotowalo a teraz sie smieje Cytat:
i opowiada wszem i wobec, jak to sie nic nie robilo, jakie bylo extra zarcie i ze wyzywienie zolnierza kosztuje tyle i tyle dolarow, a oni brali jedzenie i karmili psy. Takze jak widzisz, mozna na tym rozkrecic biznes szkoda tylko, ze niektorzy sie bogaca za nasze pieniadze-podatnikow i wcale sie z tym nie kryja bardzo jest happy, ze kupil sobie samochod i skuter, odlozone tez ma i na jesien chyba pojedzie znowu
|
|||
|
|
|
#277 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
to było dla mnie coś wspaniałego jako dla osoby, która nie była w ciązy i nie ma swoich dzieci, więc wyobrażam sobie co muszą czuć rodzice maleństwa w takiej chwili Cytat:
bo nie wiem czy ze zdjęcia jej czary-mary wyjdą nie wiem jak ona to robi, ale zadziwia mnie tym. Moja babcia jest osobą, ktora niedowidzi. Miała operację, ale niestety zbyt późno się na nie zdecydowała żeby odzyskać wzrok 100 %.Zawsze przykłada ręce do brzucha, pogłaszcze go z bliska "przyjrzy się" przyszłej mamie popyta co jje i wydaje opinię.
|
|
|
#278 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tzn jak postawiliśmy w marcu tak stało do niedawna. Ale ostatnio wzięło mnie na przemeblowanie sypialni więc przestawiłam je, przyszedł tż z pracy i do mnie że on tak spać nie będzie od okna bo tam jest zimno a do tej pory ja od okna spałam więc mu o tym mówię, że jak ja marzłam to nic cię to nie obchodziło i powiedziałam że nei pomogę mu przestawiać tego łóżka. Jak zaczął je przestawiać a ja weszłam do sypialni to byłam taka wściekła że szkoda gadać, w końcu siadłam i zaczęłam płakać z bezradności teraz jak o tym pomyślę to też chce mi się śmiać ale wtedy do śmiechu mi nie było. Dodam tylko że stanęło na kompromisie i łóżko stoi jeszcze gdzie indziej
|
|
|
#279 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
było, minęło ![]() Cytat:
to dobrze, tylko się cieszyć Cytat:
ale przecież soda jakby spulchnia ciasto, a cola jest gazowana więc jak może pomóc?Cytat:
kiedyś sama się nad tym zastanawiałam jak to jest w ciaży z goleniem? Chyba trudno ogolić nogi? a bikini to już wogóle ja używam do bikini tylko kremów ... będzie dobrze Cytat:
Cytat:
serio, z jej zachowania i tłumaczę to sobie ze Bóg wybiera płeć dziecka wiedząc jak jest mama i z kim sobie lepiej poradzi |
||||||
|
|
|
#280 |
|
Zakorzenienie
|
no wlasnie goldi dlatego ze gazowane to powoduje szybsze uwolnienie gazów mi pobulgotalao w jelitach i przeszło i było troche lepiej
|
|
#281 | |||
|
Zakorzenienie
|
hej laski
Cytat:
Cytat:
![]() [QUOTE] Cytat:
Dzisiaj szukałam prezentu dla teściowej bo ma w piątek imieniny i urodziny. Kupiłam jej ładną szklanke dekorowaną bo zbiła ostatnio swoją ulubioną. mam nadzieje, że trafiłam w jej gust. A co swiom mężom kupujecie pod choinkę?
|
|
#282 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#283 |
|
Zadomowienie
|
Ach Kobietki, znów muszę Was gonić
![]() SAMBAdiJANEIRO na pogotowie można sięzgłosić tylko wtedy, gdy coś się stało "już" lub dziś, albo też w nocy. Mnie też przyjęli jak przychodnia specjalistyczna była zamknięta, a ja zwlekałam z pójściem, ale to chodziło wtedy o oko. Ale jak coś się wydarzy i od razu z tym nie pójdziesz na pogotowie, to potem tylko zostaja przychodnie. A co do chirurga, to w mieście powinna być choć jedna taka przychodnia chirurgiczna, do której są ludzie kierowani z urazami i tam się czeka tylko w kolejce, co innego na konsultacje to trzeba się tam zapisywać. Ale myślę, że skierowanie do chirurga załątwiłoby sprawę A w ogóle jak teraz ta stopa?kasiaher mój mąż jest Daniel ale i Daniel i Dominik ładne Ciekawa jestem, które wybierzesz Depilacja z lusterkiem, fajnie , kurczątko, czy na czas ciąży włosy mogłyby tam nie rosnąć? Byłoby lżej zielony_motylek teraz juz wszystko kumam z tym mieszkankiem A to jest kawalerka, bo u nas takie dwupokojowe dopiero od 38m2 się zaczynają. Ja teraz wynajmuję takie 22m2 i już wiem, że moje własne mieszkanie musi mieć piwnicę, balkon, 3pokoje i być słoneczne - ot tyle życzeń mam![]() A co do ceny to u nas kawalerki za 100tys. chodzą, więc te 60jest super ceną Poza tym takie małe mieszkanko łatwiej sprzedać, czy też wynająć![]() Powodzenia na kolosie ![]() martucha84 a jak brzdąc podrośnie to przenosicie się do salonu, czy jaka perspektywa? chodzi mi o ten układ mieszkanka. A i mi też się marzy taki wanno-prysznic ![]() india83 no to trzymam kciuki za te promocje Praca niełatwa, bo wszyscy mają teraz tyle spraw na głowie, że nie chcą aby mu ktoś jeszcze głowę zawracał, ale ja tam na przykład lubię te hostessy na promocjach, ostatnio w tesco dostałam próbki Nivea![]() zaaabcia mężów nie potrafimy przypilnować, nie jesteśmy romantyczne i w ogóle po co my żeśmy za mąż wychodziły A o chrześniaka pytałam ja ![]() Ana*** no to fajnie, że wszystkie pozostałe wyniki super Oby tak dalej![]() A co do stażu, czy też pracy to zawsze coś. U mnie na stażu to się tak śmieję z tej atmosfery tutaj panującej, czasem to jest aż żałosne, każdy każdego najchętniej wysłałby na emeryturę i w ogóle podkładają sobie świnie. No wprawdzie etatu dla mnie nie ma, ale chcą mnie od stycznia po rozmowie z Urzedem Pracy awansować z pracownika biurowego na sekretarkę No ciekawe czy coś z tego wyjdzie, bo Urząd czeka na kasę. A dziś na odchodne dostałam kwiatka w czerwonej doniczce -gwiazdę betlejemską, a od jednej pani inspektor, książkę z przepisami gotowania na parze, tak za całokształt Ale od jutra znów się lenię![]() aniaa84 super, bardzo chętnie z tą kawą Z jedną z wizażanek z Miasteczka Śl. się już na żywo spotkałam parę razy A gdzie pracujesz jeśli mogę spytać?MAGiALENA co się stało? co z tym samopoczuciem? myszka_maj a czego sie obawiasz ciąży czy wahań hormonalnych, bo chyba nie zakumała. No ale chyba ciąży nie, więc sama sobie odpowiedziałam A tak w ogóle to dalej z @ cisza?bzyczka1 A my dziś mamy 2miesięcznicę, więc pewnie kino i kolacja przy świacach- no tak mi się tylko marzy Ale co z tego będzie? Wczoraj tż jak już pisałam się ubzdryngolił i spał, spał aż się wyspał i wiecie co, wstał o godzinie 2 wnocy i do 6 (do pobudki) siedizał na kompie![]() Uciekam pisać sprawozdanie ze stażu...
|
#284 |
|
Zakorzenienie
|
no i EOT
|
|
|
|
#285 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Myślałam też, że jak poczuję ruchy maleństwa, to w końcu do mnie dojdzie, że ono tam naprawdę jest, ale dalej nie dochodzi ![]() Stokrotko, jestem spokojniejsza jak kopie TŻ na prezent gwiazdkowy zażyczył sobie książkę jakąś specjalistyczna z programowania w Javie. mam juz ją w domu. Ale chyba mu coś dokupię, o czym nie będzie wiedział Widziałam takie kubki do picia z bocianami i napisem: "Będziesz tatą" czy "Zostaniesz tatą"
Edytowane przez Rybulka Czas edycji: 2009-12-03 o 13:09 |
|
|
|
|
#286 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#287 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie, nie ciązy. Obawiam sie wahan hormonalnych z @ nadal cisza.... kupiłam dzisiaj 3 test... poczekam na TZ i zobaczymy.., dzisiaj mam 50 dzien cyklu ![]() Cytat:
a pomysl z kubkiem na prezent słodki... |
||
|
|
|
#288 |
|
Wtajemniczenie
|
cześć wam
dzisiaj odpoczywam, wczoraj miałam wizytę teściowej , naszczeście była tylko 4 godziny, ale i tak zdążyła mnie wkurzyć, glupi babsztyl
http://www.suwaczek.pl/cache/b5888ef3d0.png 06.06.2009 17:00 http://www.suwaczek.pl/cache/dbd2ccbc25.png |
|
|
|
#289 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Widziałam tego kubasa na allegro, teraz tylko musiałabym jakoś cichaczem go zamówić ![]() Cytat:
![]() Jezulku, w niedzielę kolokwium, a ja nic nie umiem. Po pracy już nie mam siły się uczyć... Nie wiem jak to będzie w czasie sesji Jeszcze w sobotę mam zmianę, a potem na urodziny siostry jedziemy... Chyba nie będę dość przygotowana. Może chociaż niezbedne minimum opanuję...
|
||
|
|
|
#290 |
|
Zakorzenienie
|
no mnie tez szokuje, mi sie zdarzył taki tylko raz jak kiedys zrobiłam przerwe w tabsach ja zawsze mialam nieregularne @ ale zeby tyle
|
|
|
|
#291 |
|
Zakorzenienie
|
Ja dostałam wczoraj okres i umieram boli mnie brzuch i głowa do tego wkurzył mnie mąż bo nagle dzisiaj mu sie na porzadki zebrało .
![]() Ja prawdopodonie na gwiazdke dostane moj pierwszy depilator ( ukreciłam tż) Zawsze jechałam maszynka i przewaznie nigdy nie obylo sie bez zacięc . Nie wspomne juz o tym ze po 2 dniach czuc juz króciutkie włosy i to mnie wkurza. Do depilatora nie mogłam sie przemów ale w koncu chyba wypróbuje jesli to prwda ze po nim ma sie gładkie nogi do 3 tyg .Bzyczka twoja wypowiedz bedzie dla mnie motywacja
25.07.2009 - Nasz Cudowny Dzień - Ślub ![]() http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200304251135.png 17.11.2010 urodził sie nasz Skarbek Edytowane przez Sysunia_d Czas edycji: 2009-12-03 o 14:54 |
|
|
|
#292 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
No i cóż lekko się wtedy podłamałam, tym bardziej, że koleżanki z roku będące tak samo jak ja po ped. op.-wych. i robiące mgr z wych. przedszkolnego dostały pracę w prywatnych przedszkolach, a ja nie. Ech przeryczałam wtedy kilka dni z bezsilności. No całe szczęście, że nie zostałam na lodzie i mogę być dalej pomocą, ale to marne pocieszenie, bo swojej grupy nie mam.Cytat:
Dobrze, że z maleństwem wszytsko ok, mam nadzieję, że następnym razem będzie wiadomo co chowasz w brzuszku ![]() Cytat:
czyli jak mama zołza to dziecko jaką płeć będzie miało?
|
||||
|
|
|
#293 | ||||
|
Zadomowienie
|
Mój dostanie koszulę z długim rękawkiem (już leży schowana w szafie
Cytat:
i zrobiłam badania hormonalne i wysłali mnie do kliniki, niestety wszystkie wyniki dopiero w styczniu. Więc nawet niewiadomo czym mnie leczyć. Ale pocieszam się informacją o owu, może organizm się jakoś sam ustawi, bo mój ostatni cykl to 37dni.Cytat:
Cytat:
Powodzenia na kolokwium![]() Cytat:
|
|
#294 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#295 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja sie ostatnio strasznie nakręcam ze jesli by sie okazało ze to jednak nie ciaża to ze bede miala problemy ogolnie z cyklem, z racji tego ze zawswze mialam nieregularne moze cos jest ze mna nie tak, ze moze nie ma owulacji skoro sa takie nieregularne i długie boje sie ze mozemy miec potem problem z zajsciem w ciąze... takie amm glupie przeczucie...wiem ze nie ozna sie zadreczac na zapas przeciez nic nie wiadomo, ale ja juz tak jakos mam na tym punkcie
|
|
|
|
|
#296 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#297 |
|
Zakorzenienie
|
stokrotka o tototo tez miałam tłuczenie i gotowanie od 6 w niedziele ale to własnie moja mamuska fundowala nam z tatem takie atrakcje teraz ma o tyle lzej bo sypialnie mamy zrobioną w osobnym budyneczku znad garazem
tylko do kuchni i łazienki musze chodzic do domu przez podwórko ale mamy cisze pokoj i nikt mi nie zrzedzi jak chce spokoju to sobie ide do siebie a i pokrzyczec w chili odpowiedniej sobie mozna
|
|
#298 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#299 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Powiem ci ze mój maż to dziwny jest bo jak mu chciała kupić łancuszek to mówil ze nie bedzie chodzic bo ma swoj taki gruby i ze ten cienki nie bedzie pasował no ale jak poszedł do wojska to chciałam mu podarować łancuszek z medalikiem zeby bozia czuwała nad nim i naszym zwiazkiem i co ....jak mu dałam to chodzi i nawet chwili nie marudził a teraz chodzi To tak zeszłam z tematu a ja chyba mojemu kupie golarke elektryczna pod choinke, a na mikołaja to jakis drobiazg . ---------- Dopisano o 15:38 ---------- Poprzedni post napisano o 15:37 ---------- Cytat:
żabcia a ty masz obywatelstwo amerykanskie ?? Bo tak sie zastanawiam dlaczego nie masz ani dowodu ani paszportu PL . Dowód to chyba mozesz wyrobić , przeciez urodziłaś sie w Polsce wiec sa zapiski w twoim udzie miasta . Nie masz zameldowania w PL ?
25.07.2009 - Nasz Cudowny Dzień - Ślub ![]() http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200304251135.png 17.11.2010 urodził sie nasz Skarbek Edytowane przez Sysunia_d Czas edycji: 2009-12-03 o 15:43 |
|||
|
|
|
#300 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czy trzeba się wyleczyć
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:35.

ja tez mam urodzinki 18.12

mało tego, w kontrakcie nie ma nic o wyjeździe w obronie przyjaznego nam kraju. Amerykanie rozpętali tę wojnę, oni prowadzą wojnę więc niech oni tam jadą, a nie znaleźli sobie tanią siłę roboczą. Wściekła jestem jak nie wiem co. Bo oni zmuszają ich do tego. I nikogo nie interesuje to że ktoś ma małe dzieci, chorych rodziców czy cokolwiek innego. Jedziesz i już a jak nie to do cywila, żeby to było takie łatwe, oni utrudniają odejście. Do tej pory jechali ochotnicy i kto chciał ryzykować to jechał, kto nie chciał to nie musiał. 
w sobote urodziny mamy, w niedziele MIKOŁAJA 

to tak jakbys sie nagle zamienila w chinke ;] za nic bym Cie na miescie nei poznala ihihih
oczekiwania

więc jak może pomóc?