Marka: Żony, Model: Wyjątkowe, Rocznik: 2009 /część XV - Strona 10 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-12-03, 10:38   #271
MAGiALENA
Zakorzenienie

Dot.: Marka: Żony, Model: Wyjątkowe, Rocznik: 2009 /część XV

Cytat:
Napisane przez anika222 Pokaż wiadomość
magialena to mede z twoim mężulem świetować razem ja tez mam urodzinki 18.12

aniołek Gabrysia/Gabryś: 21.08.2010
Kacperek: 2o.09.2011
MAGiALENA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-03, 10:39   #272
bzyczka1
Zakorzenienie

tak wiem...żołnierzem jest się 24 godziny na dobę i o każdej porze mogą zadzwonić i kazać stawić się w jednostce (co już zresztą miało miejsce). Tylko co innego być żołnierzem i w razie czego bronić ojczyzny a co innego bronić nie wiadomo kogo, bo ktoś z góry sobie zamarzył współpracy ze stanami. Pewnie niech wyślą 4 tysiące żołnierzy do afganu, tylko kto będzie nas bronił tutaj mało tego, w kontrakcie nie ma nic o wyjeździe w obronie przyjaznego nam kraju. Amerykanie rozpętali tę wojnę, oni prowadzą wojnę więc niech oni tam jadą, a nie znaleźli sobie tanią siłę roboczą. Wściekła jestem jak nie wiem co. Bo oni zmuszają ich do tego. I nikogo nie interesuje to że ktoś ma małe dzieci, chorych rodziców czy cokolwiek innego. Jedziesz i już a jak nie to do cywila, żeby to było takie łatwe, oni utrudniają odejście. Do tej pory jechali ochotnicy i kto chciał ryzykować to jechał, kto nie chciał to nie musiał.
Zła jestem jak nie wiem co, tym bardziej że tż jest kierowcą więc patrole są jego, a wiadomo że w razie czego najbardziej obrywają kierowcy.

Nasz skarb
bzyczka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-03, 10:40   #273
aniaaa84
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
a ja 13 gunia skoncze 25.. lat

dziekuje i czekam z niecierpliowoscia na notatki;D
To ja nie będę trzeźwieć w nadchodzącym tygodniu w sobote urodziny mamy, w niedziele MIKOŁAJA 9 mojego kuzyna, 12 cioci, i 13 Twoje - dżamprezowy czas nastał
No moja Kochana jestem o cały miesiąc starsza od Ciebie

w poszukiwaniu notatek zaraz wybywam, posiliłam się więc mogę działaś . Myślę, że jak wrócisz o 20 to juz je będę miała

włacha zapomniałabym o wanno-prusznicu napisać, podobuje mi się coś takiego bo łączy dwie praktyczne rzeczy w jedną, my gdziebyśmy nie oglądali mieszkań to niestety łazienki były zbyt małe na montaż takiego bajeru

Cytat:
Napisane przez moniqac Pokaż wiadomość
aniaaa84 ...
a już myślałam, że mnie nikt nie zauważył.... wiem, że rzadko zaglądam, ale to nie powód żeby mnie lekceważyć ...
człowiek zmieni avatar i nie widzą go!

no nic... ide spać... spróbuje to przeboleć
dobranoc dziewczynki!
Nie płakusiaj tak jak napisała Kliwia poniżej zmiana ava wiąże się z tym, że jesteś nierozpoznawalna.
Wejście po tak długiej nieobecności zrobiłaś w wielkim stylu i ja kukułkę wspominać będę dłuuuuugi czas

melduj się tutaj raz na tydzień i pisz co słychać

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
moniaq bo nie nalezy zmieniac awataru to tak jakbys sie nagle zamienila w chinke ;] za nic bym Cie na miescie nei poznala ihihih
witaj i zagladaj czesciej. noooi zarąbisty kawał

marta ja wszytsko czaje
Popieram Kliwię, zmiana ava powinna byc poprzedzona informacją na ten temat

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość
o kurcze to my z ta rocznica to male orzeszki jestesmy przy was
a jak swietujemy? ja wlasnie w pracy siedze do 10 i pewnie jak wroce do domu to mezulek juz bedzie spal ale my zazwyczaj cale rocznice obchodzimy .. jak bedzie 5 lat to bedziemy swietowac

trzymam kciuki zeby film wyszedl fajnie
Żabciu na ślubie goście, rodzina a szczególnie znajomi śmiali się, że my to jak stare dobre małżeństwo rzeczywiście znamy się dość długo, aczkolwiek mieliśmy kilkuletnią przerwę.
Trzymaj trzymaj kciuki przydadzą się, aż tak strasznie nie panikuje, bo mamy prywatną płytkę więc materiał z wesela jest, ale ciekwi mnie jak to wyjdzie wszystko po takim długim czasie oczekiwania

Cytat:
Napisane przez atomufka Pokaż wiadomość
martucha przy mnie to jestes
zabcia bo ja za kilka miesiecy 30 skoncze
Atomufko moja babcia zwykła mawiać, że Kobietom po 18 r.ż. czas staje w miejscu i już zawsze będą miały 18 wiosen
Kiedys szukając preznetu dla mojego wujka natknęłam się na koszulki odnośnie wieku, nie zamówiłam jej wtedy bo mówiły tylko o okrągłych rocznicach urodzin i w tym przypadku moja droga to Ty masz jedynie 18 lat i 12 letnie doświadczenie

Cytat:
Napisane przez MAGiALENA Pokaż wiadomość
cześć laski!
zachciało mi się wczoraj być dobrą żoną (bo synową to średnio miałam ochotę) i pojechałam z mężem do jego mamy do szpitala. prosiła o kilka rzeczy, więc wcześniej pojechaliśy po te zakupy. i dzissiaj znowu źle się czuję.
I pomyśleć, że wszystko przez teściową kuruj się i nie wychodź nigdzie póki nie wyzdrowiejesz

Cytat:
Napisane przez AgatkaL Pokaż wiadomość
Witam, melduję się ledwie żywa po wczorajszym koncercie...dałam radę, ale strasznie się czułam o rety...dawno tak nie miałam podczas @

moniqac...uhahałam się z Twojej opowieści jak nie wiem co kukułka wymiata

Maja102...jak przeczytałam o tym zafascynowaniu podczas oddawania krwi, to brrrrr....czyżbyś była wampirzycą??? to teraz takie na czasie w dobie szaleństwa sagą o Belli i Edwardzie...hehe

Kasiaher...twórcza depilacja nie ma co...hardcore...cięcie się maszynka na oślep...ale cóż poradzić w tak ekstremalnych sytuacjach. Wogóle te rozmowy o depilacji przypomniały mi, że ja też muszę się tym zająć...futrzaki nie są w modzie...hehe
Agatko pisz jak koncert jak było, pewnie super, publiczność dopisała??

Cytat:
Napisane przez zielony_motylek Pokaż wiadomość
że też wytrzymał taką powage

Dziewczyny trzymajcie kciuki ide na kolokwium
3mam

Rybulko witaj. Mam nadzieję, że ten incydent na drodze nie zagroził ani Tobie ani maleństwu. Swoją drogą to dobrze, że choć przyznał się do winy ile jest takich palantów, że idą w zaparte i kłamią w żywe oczy, że absolutnie to nie ich wina to był przypadek. Na drodze trzeba mieć oczy wkoło głowy i nawet w ty***, ale taka jest prawda można jeździć maks ostrożnie i bezpiecznie, ale za jazdę innych człowiek niestety brać odpowiedzialności nie może.
To bobasek nie chce się ujawnić :Big Grin: u mnie moja babcia potrafi "wyczytać" z brzucha kto też w nim mieszka, jeszcze nie zdarzyło jej sie pomylić

Edytowane przez aniaaa84
Czas edycji: 2009-12-03 o 10:46
aniaaa84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-03, 10:56   #274
Rybulka
Zakorzenienie

Zapomniałam Wam powiedzieć: maleństwo wczoraj po raz pierwszy kopnęło tak mocno, że było to wyczuwalne na zewnątrz

Cytat:
ale z Wami wszystko w porządku?!
W porządku Jeździłam z nową instruktorką (notabene super babką) i ona od razu zadzwoniła do właściciela nauki jazdy, który się wystraszył przede wszystkim czy ze mną ok Mocno mnie rozczulił Następnego dnia jak znowu jeździłam z tą kobietą, zadzwonił do niej i pytał czy nie jestem zestresowana

Cytat:
jakos mnie wasza choinka nie dziwi... mamy w takich samych kolorach bobmki zakupione no nic..

co do dzidziusia.. to ja przychylam sie do opnini charakter po mamusi na bank

wogole to nic niepiszesz czuje sie zaniedbana!

a jesli chodzi o przeprowadzke jasne my was chetnie przygarniemy

uciekam do pracy dzis bede siedziaal do oporu pewnie do 20 bo mamy jutro mikolaja a na mikolaja jest tak ze wszytkie choinki musza byc ubran dekoracje zmienione.. i bedziemy tyrac.. myslcie o mnie cieplo moze czas mi szybciej zleci
No nie! nawet choniki będziemy mieli takie same? Ach kochana, jakos czasu nie miałam, nad czym ubolewam i tak nic nie pisałam, tylko sie na smsa odnośnie mojej stłuczki zdobyłam
Myślę ciepło

Cytat:
Napisane przez bzyczka1 Pokaż wiadomość
(...)
Wiecie co...wczoraj tż mi powiedział że wszyscy jadą do afganistanu i nie ma żadnego odstępstwa. Tak więc mój tż ma pracę do września bo w październiku jadą. Tż nie pojedzie pod warunkiem że mu podpiszą rezygnację z kontraktu ja nie wiem jak można kogoś zmuszać do wyjazdu tam i to na 9 miesięcy i jeszcze wciskać gadki o obronie ojczyzny
Cięzkie życie żony mundurowego...
Rybulka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-03, 10:57   #275
MAGiALENA
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aniaaa84 Pokaż wiadomość
Popieram Kliwię, zmiana ava powinna byc poprzedzona informacją na ten temat
zgadzam się.

Cytat:
Ty masz jedynie 18 lat i 12 letnie doświadczenie

dobre!

Cytat:
I pomyśleć, że wszystko przez teściową
a jakże!

Cytat:
u mnie moja babcia potrafi "wyczytać" z brzucha kto też w nim mieszka, jeszcze nie zdarzyło jej sie pomylić
to ja się zgłosze do Ciebie, jak już będę w ciąży, to tam podeślesz babci zdjęcie mojego brzucha.

aniołek Gabrysia/Gabryś: 21.08.2010
Kacperek: 2o.09.2011
MAGiALENA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-03, 11:04   #276
Maggie1983
Zakorzenienie

Cytat:
ja od lipca depiluję depilatorem i robię to tak raz na miesiąc, ale teraz już w ogóle nie czuć włosków, widać je ale nie są już tak gęste jak wcześniej i nie są takie sztywne

Wiecie co...wczoraj tż mi powiedział że wszyscy jadą do afganistanu i nie ma żadnego odstępstwa. Tak więc mój tż ma pracę do września bo w październiku jadą. Tż nie pojedzie pod warunkiem że mu podpiszą rezygnację z kontraktu ja nie wiem jak można kogoś zmuszać do wyjazdu tam i to na 9 miesięcy i jeszcze wciskać gadki o obronie ojczyzny
no wlasnie dlatego musze sie przeprosic z depilkiem moim
Cytat:
magialena to mede z twoim mężulem świetować razem ja tez mam urodzinki 18.12

maggie i co to będzie!!!! bedzie sensacja jak nic

my tez damy synalowi na imie Dominik znaczy sie nei zebym była w ciąży ale jakos tak ostatnio wyszło ze juz oboje bysmy chcieli a ze mął sie upiera ze na milion % bedzie syn to juz nawet sie nei kłóce ze bym chciała córcie u meza w rodzinie to sami faceci sam ma 5 braci najstarszy brat tez ma syna u tescia tez sami faceci byli wiec chyba to genetycznie uwarunkowane bedzie ze bedzie syn

ło matko ...
malo tego dodam, ze mialam wczoraj klotnie malzenska-tak klotnie w mazlenswtie sie zdarzaja niestety - poszlo o to, z ktorej strony lozka bedziemy spac w sensie gdzie beda glowy ta przeprowadzka nam namotala i bylam tak wsciekla, ze mialam juz sie polozyc nogami do buzi meza ale sie we mnie gotowalo a teraz sie smieje
Cytat:
tak wiem...żołnierzem jest się 24 godziny na dobę i o każdej porze mogą zadzwonić i kazać stawić się w jednostce (co już zresztą miało miejsce). Tylko co innego być żołnierzem i w razie czego bronić ojczyzny a co innego bronić nie wiadomo kogo, bo ktoś z góry sobie zamarzył współpracy ze stanami. Pewnie niech wyślą 4 tysiące żołnierzy do afganu, tylko kto będzie nas bronił tutaj mało tego, w kontrakcie nie ma nic o wyjeździe w obronie przyjaznego nam kraju. Amerykanie rozpętali tę wojnę, oni prowadzą wojnę więc niech oni tam jadą, a nie znaleźli sobie tanią siłę roboczą. Wściekła jestem jak nie wiem co. Bo oni zmuszają ich do tego. I nikogo nie interesuje to że ktoś ma małe dzieci, chorych rodziców czy cokolwiek innego. Jedziesz i już a jak nie to do cywila, żeby to było takie łatwe, oni utrudniają odejście. Do tej pory jechali ochotnicy i kto chciał ryzykować to jechał, kto nie chciał to nie musiał.
Zła jestem jak nie wiem co, tym bardziej że tż jest kierowcą więc patrole są jego, a wiadomo że w razie czego najbardziej obrywają kierowcy.
i to jeste zdrowe podejscie do sprawy bo ja juz myslalam, ze to ze mna cos nie tak-przyszly niedoszly szwagier (narzeczony siostry meza) tez jest zolnierzem i w kwietniu wyjechal do Afganu i wrocil na koniec pazdziernika-tylko ze powiedzmy sobie szczerze on tam nie pojechal z "misja" no chyba ze zarobienie niezlej kasy to tez misja i opowiada wszem i wobec, jak to sie nic nie robilo, jakie bylo extra zarcie i ze wyzywienie zolnierza kosztuje tyle i tyle dolarow, a oni brali jedzenie i karmili psy. Takze jak widzisz, mozna na tym rozkrecic biznes szkoda tylko, ze niektorzy sie bogaca za nasze pieniadze-podatnikow i wcale sie z tym nie kryja bardzo jest happy, ze kupil sobie samochod i skuter, odlozone tez ma i na jesien chyba pojedzie znowu zeby jeszcze cos dobrego z tego bylo dla tego Afganistanu
Pod moim sercem,inne bije serce:nieznane,a jakie bliskie i kochane.Pod moim sercem małe rączki dziecka,cichutko pukają do mojego serca.Myślę sobie wtedy:może być wspanialej?Noszę w sobie życie, które Bóg mi daje
Maggie1983 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-03, 11:06   #277
aniaaa84
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Rybulka Pokaż wiadomość
Zapomniałam Wam powiedzieć: maleństwo wczoraj po raz pierwszy kopnęło tak mocno, że było to wyczuwalne na zewnątrz

W porządku Jeździłam z nową instruktorką (notabene super babką) i ona od razu zadzwoniła do właściciela nauki jazdy, który się wystraszył przede wszystkim czy ze mną ok Mocno mnie rozczulił Następnego dnia jak znowu jeździłam z tą kobietą, zadzwonił do niej i pytał czy nie jestem zestresowana
To super wieści, ja pamiętam jak spotkałam się z moimi koleżankami ze szkoły średniej i na brzuchu jednej z nich trzymałam ręce, Marlena powiedziała, że mogę tak siedzieć i siedzieć, ale nic nie wyczuję. Zajęłyśmy się rozmową a ja dalej trzymała ręce na brzuchu i wtedy bobas się poruszył to było dla mnie coś wspaniałego jako dla osoby, która nie była w ciązy i nie ma swoich dzieci, więc wyobrażam sobie co muszą czuć rodzice maleństwa w takiej chwili

Cytat:
to ja się zgłosze do Ciebie, jak już będę w ciąży, to tam podeślesz babci zdjęcie mojego brzucha.
Nie ma sprawy, zapraszam bo nie wiem czy ze zdjęcia jej czary-mary wyjdą nie wiem jak ona to robi, ale zadziwia mnie tym. Moja babcia jest osobą, ktora niedowidzi. Miała operację, ale niestety zbyt późno się na nie zdecydowała żeby odzyskać wzrok 100 %.
Zawsze przykłada ręce do brzucha, pogłaszcze go z bliska "przyjrzy się" przyszłej mamie popyta co jje i wydaje opinię.
Stary 2009-12-03, 11:47   #278
bzyczka1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Maggie1983 Pokaż wiadomość
no wlasnie dlatego musze sie przeprosic z depilkiem moim

malo tego dodam, ze mialam wczoraj klotnie malzenska-tak klotnie w mazlenswtie sie zdarzaja niestety - poszlo o to, z ktorej strony lozka bedziemy spac w sensie gdzie beda glowy ta przeprowadzka nam namotala i bylam tak wsciekla, ze mialam juz sie polozyc nogami do buzi meza ale sie we mnie gotowalo a teraz sie smieje

i to jeste zdrowe podejscie do sprawy bo ja juz myslalam, ze to ze mna cos nie tak-przyszly niedoszly szwagier (narzeczony siostry meza) tez jest zolnierzem i w kwietniu wyjechal do Afganu i wrocil na koniec pazdziernika-tylko ze powiedzmy sobie szczerze on tam nie pojechal z "misja" no chyba ze zarobienie niezlej kasy to tez misja i opowiada wszem i wobec, jak to sie nic nie robilo, jakie bylo extra zarcie i ze wyzywienie zolnierza kosztuje tyle i tyle dolarow, a oni brali jedzenie i karmili psy. Takze jak widzisz, mozna na tym rozkrecic biznes szkoda tylko, ze niektorzy sie bogaca za nasze pieniadze-podatnikow i wcale sie z tym nie kryja bardzo jest happy, ze kupil sobie samochod i skuter, odlozone tez ma i na jesien chyba pojedzie znowu zeby jeszcze cos dobrego z tego bylo dla tego Afganistanu
My też się pokłóciliśmy o to gdzie łóżko ma stać tzn jak postawiliśmy w marcu tak stało do niedawna. Ale ostatnio wzięło mnie na przemeblowanie sypialni więc przestawiłam je, przyszedł tż z pracy i do mnie że on tak spać nie będzie od okna bo tam jest zimno a do tej pory ja od okna spałam więc mu o tym mówię, że jak ja marzłam to nic cię to nie obchodziło i powiedziałam że nei pomogę mu przestawiać tego łóżka. Jak zaczął je przestawiać a ja weszłam do sypialni to byłam taka wściekła że szkoda gadać, w końcu siadłam i zaczęłam płakać z bezradności teraz jak o tym pomyślę to też chce mi się śmiać ale wtedy do śmiechu mi nie było. Dodam tylko że stanęło na kompromisie i łóżko stoi jeszcze gdzie indziej

Nasz skarb
bzyczka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-03, 11:50   #279
gold-fish
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość
ale powiem Wam dziewcyzny ze powinnysmy byc dumne z siebie ze mamy takie interesujace zycie ze nas z innych watku osoby czytaja hahaha
o tym samym pomyślałam było, minęło

Cytat:
dziewczynki uwaga zrobiłam dzis fasolke po bretońsku
i teraz uwaga teściówka powiedziała ze od dzs fasolke robie ja bo wyszła super kurde martwi mnie to bo wczoraj to samo mowiła o barszczu z zmieniaczkami

chyba jej sie pozmieniało znacz chyba zaczyna mnie lubieć ło matko
to dobrze, tylko się cieszyć

Cytat:
hehe normalnie trolownia
ale znalazłam przepis w necie ze wzdecia super leczy łyzeczka sody popita colą
DZIAŁA!!!
też mam czasami takie problemy i nie wiem nawet od czego ale przecież soda jakby spulchnia ciasto, a cola jest gazowana więc jak może pomóc?

Cytat:
Napisane przez kasiaher Pokaż wiadomość
, dziewczyny a wyobraźcie sobie jak ja się teraz depiluje ( czytaj miejsca bikini) z lusterkiem bo brzusio duży i nic nie widzę ostatnio zrobiłam to bardziej po omacku, o matko tak się pociełam że myślałam że padne jak wziełam lustro i zobaczyłam co ja tam wykombinowalam:ha haha: a do lekarza czy na poród musze się sama wydepilowac bo jak moja siora poszła własnie taka małpa to do dzisiaj ma problemy bo jej nawet na brzuch wjechała połozna i teraz miejsca bikini zaczynają jej się na brzuchu
o matko kiedyś sama się nad tym zastanawiałam jak to jest w ciaży z goleniem? Chyba trudno ogolić nogi? a bikini to już wogóle ja używam do bikini tylko kremów ...

Cytat:
Napisane przez zielony_motylek Pokaż wiadomość
Dziewczyny trzymajcie kciuki ide na kolokwium
będzie dobrze

Cytat:
mój kolega też właśnie został powołany do zawodowej służby i od razu mu powiedzieli ze wyjedzie ... nie chodzi zbyt szczęśliwy... Współczuję Bzyczko

Cytat:
u mnie moja babcia potrafi "wyczytać" z brzucha kto też w nim mieszka, jeszcze nie zdarzyło jej sie pomylić
a ja potrafię wyczytac z charakteru matki serio, z jej zachowania i tłumaczę to sobie ze Bóg wybiera płeć dziecka wiedząc jak jest mama i z kim sobie lepiej poradzi

Dżunior maj 2013

Hanna kwiecień 2015
gold-fish jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-03, 12:47   #280
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

no wlasnie goldi dlatego ze gazowane to powoduje szybsze uwolnienie gazów mi pobulgotalao w jelitach i przeszło i było troche lepiej

"tylko spokój nas uratuje..piiiiip...
anika222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-03, 12:50   #281
stokrotka24
Zakorzenienie

hej laski
Cytat:
ja od lipca depiluję depilatorem i robię to tak raz na miesiąc, ale teraz już w ogóle nie czuć włosków, widać je ale nie są już tak gęste jak wcześniej i nie są takie sztywne

to jest faktycznie chore, my też się boimy o to, ze pewnego dnia każą tz jechać na misje. Zdecydowalismy, że też tz odchodzi z pracy jak będzie taka sytuacja. Tylko nie wiadomo jak to będzie za kilka lat, dojdą dzieci, kredyty i nie wiadomo czy będziemy mogli sobie pozwolić na stratę jego pracy.

Cytat:
Napisane przez moniqac Pokaż wiadomość
Dziewczyny!!!!!!
Czyście zgłupiały? Gaduły wstrętne...!!! oślepne przed laptopikiem przez Was... tyyyyyyyyyyyle godzin nadrabiałam..... masakra!

łobuziary

Tyle napisałyście, że nawet nie wiem do czyjej wypowiedzi się mam odnieść, więc Wam poprostu wrzuce dowcip, który dostałam kiedyś od koleżanki i myślałam, że padne ze śmiechu:

Wczoraj wybrałam sie na imprezę z moimi koleżankami. Powiedziałam mojemu mężowi, ze wrócę o północy. "Obiecuje ci kochanie, nie wrócę ani minuty później"- powiedziałam i wybyłam.

Ale... Impreza była cudowna! Drinki, balety, znów drinki, znów balety, i jeszcze więcej drinków, było tak fajnie, ze zapomniałam o godzinie.. Kiedy wróciłam do domu była 3 nad ranem...

Wchodzę do domu, po cichutku otwierając drzwi, a tu słyszę tą wściekłą kukułkę w zegarze jak zakukała 3 razy. Kiedy się zorientowałam, ze mój mąż się obudzi przy tym kukaniu, dokończyłam sama kukać jeszcze 9 razy...

Byłam z siebie bardzo dumna i zadowolona, ze chociaż pijana w cztery d***, to nagle taki dobry pomysł przyszedł mi do głowy - po prostu uniknęłam awantury z mężem... Szybciutko położyłam się do łóżka, myśląc jaka to ja jestem inteligenta. Ha!

Rano, podczas śniadania, mąż zapytał o której wróciłam z imprezy, więc mu powiedziałam, ze o samiutkiej północy, tak jak mu obiecałam. On od razu nic nie powiedział, nawet nie wyglądał na podejrzliwego. "Oh, jak dobrze, jestem uratowana..." - pomyślałam i prawie otarłam pot z czoła.

Mój maż, po chwili, spojrzał na mnie serio, mówiąc: "Wiesz, musimy wyrzucić ten nasz zegar z kukułką". Zbladłam ze strachu, ale pytam pokornym głosem: "Taaaak A dlaczego, kochanie?"
A on na to:
"Widzisz, dziś w nocy, kukułka zakukała 3 razy, potem - nie wiem jak to zrobiła - krzyknęła 'O ku**!' znów zakukała 4 razy, zwymiotowała w korytarzu, zakukała jeszcze 3 razy i padła na podłogę ze śmiechu. Kuknęła jeszcze raz, nadepnęła na kota i rozwaliła stolik w salonie. A potem, powaliła się koło mnie i kukając ostatni raz - puściła głośnego bąka i zaczęła chrapać..."

dobre, dobre, uśmiałam się
[QUOTE]
Cytat:
super, na pewno jest to fajne uczucie, nich kopie jak najczęściej żeby mamusia wiedziała, że ma maleństwo w brzuszku

Dzisiaj szukałam prezentu dla teściowej bo ma w piątek imieniny i urodziny. Kupiłam jej ładną szklanke dekorowaną bo zbiła ostatnio swoją ulubioną. mam nadzieje, że trafiłam w jej gust.
A co swiom mężom kupujecie pod choinkę?

"dwa serca jedno bicie, tylko Ty i Ja na całe życie"

Łukaszek
stokrotka24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-03, 12:56   #282
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
a to kilka fotkek lazienka jest najgorsza ale przezyjemy to tylko 2 miechy i bedziemy u siebie za to kuchnia i salon mrr
fajne mieszkanko
Cytat:
Kasia nie denerwuj sie! A wogole to poszlam na przeszpiegi i cofnelam sie tylko pare stron i dla mnie temat tam rozdmuchala inna PM, nie Kaska
Cytat:
Napisane przez Lustereczko Pokaż wiadomość
Odnośnie PM2010 to tak sie sklada ze na biezaco czytam ich watek, zauwazylam to ze czesto sa tam komentarze odnosnie naszego watku, i wlasnie to nie kaska87 zaczyna tematy tylko taka innna wizażanka....
miło, ż ktoś zauważył

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-03, 12:57   #283
SSR
Zadomowienie

GG do SSR

Ach Kobietki, znów muszę Was gonić

SAMBAdiJANEIRO na pogotowie można sięzgłosić tylko wtedy, gdy coś się stało "już" lub dziś, albo też w nocy. Mnie też przyjęli jak przychodnia specjalistyczna była zamknięta, a ja zwlekałam z pójściem, ale to chodziło wtedy o oko. Ale jak coś się wydarzy i od razu z tym nie pójdziesz na pogotowie, to potem tylko zostaja przychodnie.
A co do chirurga, to w mieście powinna być choć jedna taka przychodnia chirurgiczna, do której są ludzie kierowani z urazami i tam się czeka tylko w kolejce, co innego na konsultacje to trzeba się tam zapisywać. Ale myślę, że skierowanie do chirurga załątwiłoby sprawę A w ogóle jak teraz ta stopa?

kasiaher mój mąż jest Danielale i Daniel i Dominik ładne Ciekawa jestem, które wybierzesz
Depilacja z lusterkiem, fajnie , kurczątko, czy na czas ciąży włosy mogłyby tam nie rosnąć? Byłoby lżej

zielony_motylek teraz juz wszystko kumam z tym mieszkankiem A to jest kawalerka, bo u nas takie dwupokojowe dopiero od 38m2 się zaczynają. Ja teraz wynajmuję takie 22m2 i już wiem, że moje własne mieszkanie musi mieć piwnicę, balkon, 3pokoje i być słoneczne - ot tyle życzeń mam
A co do ceny to u nas kawalerki za 100tys. chodzą, więc te 60jest super cenąPoza tym takie małe mieszkanko łatwiej sprzedać, czy też wynająć
Powodzenia na kolosie

martucha84 a jak brzdąc podrośnie to przenosicie się do salonu, czy jaka perspektywa? chodzi mi o ten układ mieszkanka.
A i mi też się marzy taki wanno-prysznic
india83 no to trzymam kciuki za te promocje Praca niełatwa, bo wszyscy mają teraz tyle spraw na głowie, że nie chcą aby mu ktoś jeszcze głowę zawracał, ale ja tam na przykład lubię te hostessy na promocjach, ostatnio w tesco dostałam próbki Nivea

zaaabcia mężów nie potrafimy przypilnować, nie jesteśmy romantyczne i w ogóle po co my żeśmy za mąż wychodziłyPorażka
A o chrześniaka pytałam ja

Ana*** no to fajnie, że wszystkie pozostałe wyniki super Oby tak dalej
A co do stażu, czy też pracy to zawsze coś. U mnie na stażu to się tak śmieję z tej atmosfery tutaj panującej, czasem to jest aż żałosne, każdy każdego najchętniej wysłałby na emeryturę i w ogóle podkładają sobie świnie. No wprawdzie etatu dla mnie nie ma, ale chcą mnie od stycznia po rozmowie z Urzedem Pracy awansować z pracownika biurowego na sekretarkę No ciekawe czy coś z tego wyjdzie, bo Urząd czeka na kasę. A dziś na odchodne dostałam kwiatka w czerwonej doniczce -gwiazdę betlejemską, a od jednej pani inspektor, książkę z przepisami gotowania na parze, tak za całokształt Ale od jutra znów się lenię

aniaa84 super, bardzo chętnie z tą kawą Z jedną z wizażanek z Miasteczka Śl. się już na żywo spotkałam parę razy A gdzie pracujesz jeśli mogę spytać?

MAGiALENA co się stało? co z tym samopoczuciem?

myszka_maj a czego sie obawiasz ciąży czy wahań hormonalnych, bo chyba nie zakumała. No ale chyba ciąży nie, więc sama sobie odpowiedziałam A tak w ogóle to dalej z @ cisza?

bzyczka1 jejku, a może do tego października im się 50razy odmieni co?

A my dziś mamy 2miesięcznicę, więc pewnie kino i kolacja przy świacach- no tak mi się tylko marzy Ale co z tego będzie? Wczoraj tż jak już pisałam się ubzdryngolił i spał, spał aż się wyspał i wiecie co, wstał o godzinie 2 wnocy i do 6 (do pobudki) siedizał na kompie A ja przez to jestem taka niewyspana, że hej. Ja mu dzisiaj pokażę
Uciekam pisać sprawozdanie ze stażu...

23.11 2006 r.
03.10.2009 r.
08.03.2011 r.
SSR jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-03, 13:03   #284
Maggie1983
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
fajne mieszkanko

miło, ż ktoś zauważył
no i EOT ale niezly nam ubaw wczoraj zafundowalyscie porwalam nas fantazja w dzidzinie depilacji
Pod moim sercem,inne bije serce:nieznane,a jakie bliskie i kochane.Pod moim sercem małe rączki dziecka,cichutko pukają do mojego serca.Myślę sobie wtedy:może być wspanialej?Noszę w sobie życie, które Bóg mi daje
Maggie1983 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-03, 13:05   #285
Rybulka
Zakorzenienie

Cytat:
To super wieści, ja pamiętam jak spotkałam się z moimi koleżankami ze szkoły średniej i na brzuchu jednej z nich trzymałam ręce, Marlena powiedziała, że mogę tak siedzieć i siedzieć, ale nic nie wyczuję. Zajęłyśmy się rozmową a ja dalej trzymała ręce na brzuchu i wtedy bobas się poruszył to było dla mnie coś wspaniałego jako dla osoby, która nie była w ciązy i nie ma swoich dzieci, więc wyobrażam sobie co muszą czuć rodzice maleństwa w takiej chwili (...)
Masz rację, niesamowite uczucie Myślałam też, że jak poczuję ruchy maleństwa, to w końcu do mnie dojdzie, że ono tam naprawdę jest, ale dalej nie dochodzi

Stokrotko, jestem spokojniejsza jak kopie
TŻ na prezent gwiazdkowy zażyczył sobie książkę jakąś specjalistyczna z programowania w Javie. mam juz ją w domu. Ale chyba mu coś dokupię, o czym nie będzie wiedział Widziałam takie kubki do picia z bocianami i napisem: "Będziesz tatą" czy "Zostaniesz tatą"

Edytowane przez Rybulka
Czas edycji: 2009-12-03 o 13:09
Stary 2009-12-03, 13:29   #286
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
no i EOT ale niezly nam ubaw wczoraj zafundowalyscie porwalam nas fantazja w dzidzinie depilacji
no czytałam dzisiaj

Stary 2009-12-03, 13:36   #287
myszka_maj
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez SSR Pokaż wiadomość

myszka_maj a czego sie obawiasz ciąży czy wahań hormonalnych, bo chyba nie zakumała. No ale chyba ciąży nie, więc sama sobie odpowiedziałam A tak w ogóle to dalej z @ cisza?...

nie, nie ciązy. Obawiam sie wahan hormonalnych z @ nadal cisza.... kupiłam dzisiaj 3 test... poczekam na TZ i zobaczymy.., dzisiaj mam 50 dzien cyklu

Cytat:
Masz rację, niesamowite uczucie Myślałam też, że jak poczuję ruchy maleństwa, to w końcu do mnie dojdzie, że ono tam naprawdę jest, ale dalej nie dochodzi

TŻ na prezent gwiazdkowy zażyczył sobie książkę jakąś specjalistyczna z programowania w Javie. mam juz ją w domu. Ale chyba mu coś dokupię, o czym nie będzie wiedział Widziałam takie kubki do picia z bocianami i napisem: "Będziesz tatą" czy "Zostaniesz tatą"
napewno to niesamowite uczucie a pomysl z kubkiem na prezent słodki...

Nasz Skarb
myszka_maj jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-03, 14:15   #288
kasiaher
Wtajemniczenie

cześć wam
dzisiaj odpoczywam, wczoraj miałam wizytę teściowej , naszczeście była tylko 4 godziny, ale i tak zdążyła mnie wkurzyć, glupi babsztyl
kasiaher jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-03, 14:21   #289
Rybulka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez myszka_maj Pokaż wiadomość
nie, nie ciązy. Obawiam sie wahan hormonalnych z @ nadal cisza.... kupiłam dzisiaj 3 test... poczekam na TZ i zobaczymy.., dzisiaj mam 50 dzien cyklu

napewno to niesamowite uczucie a pomysl z kubkiem na prezent słodki...
Wow, ten twój cykl mnie szokuje! W życiu nie miałam takiego

Widziałam tego kubasa na allegro, teraz tylko musiałabym jakoś cichaczem go zamówić

Cytat:
cześć wam
dzisiaj odpoczywam, wczoraj miałam wizytę teściowej , naszczeście była tylko 4 godziny, ale i tak zdążyła mnie wkurzyć, glupi babsztyl
Ech, ta Twoja teściowa...

Jezulku, w niedzielę kolokwium, a ja nic nie umiem. Po pracy już nie mam siły się uczyć... Nie wiem jak to będzie w czasie sesji Jeszcze w sobotę mam zmianę, a potem na urodziny siostry jedziemy... Chyba nie będę dość przygotowana. Może chociaż niezbedne minimum opanuję...
Stary 2009-12-03, 14:26   #290
myszka_maj
Zakorzenienie

Cytat:
Wow, ten twój cykl mnie szokuje! W życiu nie miałam takiego

no mnie tez szokuje, mi sie zdarzył taki tylko raz jak kiedys zrobiłam przerwe w tabsach ja zawsze mialam nieregularne @ ale zeby tyle

Nasz Skarb
Stary 2009-12-03, 14:53   #291
Sysunia_d
Zakorzenienie

Ja dostałam wczoraj okres i umieram boli mnie brzuch i głowa do tego wkurzył mnie mąż bo nagle dzisiaj mu sie na porzadki zebrało .

Ja prawdopodonie na gwiazdke dostane moj pierwszy depilator ( ukreciłam tż) Zawsze jechałam maszynka i przewaznie nigdy nie obylo sie bez zacięc . Nie wspomne juz o tym ze po 2 dniach czuc juz króciutkie włosy i to mnie wkurza. Do depilatora nie mogłam sie przemów ale w koncu chyba wypróbuje jesli to prwda ze po nim ma sie gładkie nogi do 3 tyg .
Bzyczka twoja wypowiedz bedzie dla mnie motywacja

http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200304251135.png

17.11.2010 urodził sie nasz Skarbek

Edytowane przez Sysunia_d
Czas edycji: 2009-12-03 o 14:54
Sysunia_d jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-03, 15:10   #292
baja_86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez SAMBAdiJANEIRO Pokaż wiadomość
Czesc wariatki ale sie rozpisalyscie kurde... przyspieszenia nabralyscie nie ma co... nie wiem kiedy ja to nadrobie... na szczescie jutro zapowiada sie ze bede miala duzo czasu... i dzis jeszcze do 22 zanim mezul moj wroci z pracy... przyszlam sie pozalic i poradzic... mialam teraz 3 nocki pod rzad, dzis byla ostatnia i mialam jechac po niej do domu do bielska, ale nie pojechalam, bo cos mi sie stalo w stope... Normalnie nie wiem czemu, bo ani sie nie uderzylam ani nic ale boli mnie przeokropnie... juz wczoraj rano jak wracalam z 2 nocki to troszke mnie bolala, ale potem spalam caly dzien i nic mnie nie bolalo, dopiero jak szlam do pracy to znow zaczelo a w pracy to juz koszmar... ogolnie to duzo chodze w pracy i wczoraj to juz nie moglam... pod koniec nocki, jak przygotowywalam sniadania to juz nie moglam tej stopy utrzymac na podlodze bo mnie tak bolala i jezdzilam z noga do gory na krzesle... jak inwalida... i musialam budzic meza zeby po mnie przyjechal do pracy bo bym chyba nie dala rady dojsc ;( no i nie wiem co mam robic bo dzis ja caly dzien smaruje i mocze co chwile ale dalej boli, co prawda nie tak jak w nocy, ale caly dzien leze, a jak tylko gdzies ide do wc czy kuchni to boli... a jeszcze tylko jutro mam wolne i w piatek na rano do pracy, nie wiem czy mi przejdzie... moze powinnam isc do lekarza, tylko do jakiego? na pogotowie? i mam jeszcze jeden problem bo karte z nfz mam dalej na stary adres i stare nazwisko, bo nie chcieli mi tego przyjac bez nr dowodu osobistego... a dowodu osobistego jeszcze nie mam bo cos sie opoznilo w urzedzie miasta... i czy oni mnie w ogole przyjma z ta karta? czy l4 mi dadza na aktualne nazwisko?? kurde... ja to zawsze musze sie jakos uszkodzic... a boli mnie dokladnie podeszwa stopy kolo duzego palucha, ale nie wiem od czego i tez sie boje isc na pogotowie bo zlamac sobie na pewno nie zlamalam, ani sobie zle nie stanelam...
jedź koniecznie do jakiegoś lekarza, po co dalej forsowac nogę

Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość
Ja obecnie jestem na 2 roku i ciekawa jestem czy od września 2010r. byłaby możliwość żeby mnie przyjęli?:confu sed: ogólnie to do przedszkola przyjmują od licencjata, ale nie będę go miała skończonego jeszcze...
a pomocy nauczyciela nie ma u mnie w mieście i bardzo tego żałuję... no ale sama nie stworzę a z obecnej pracy, albo raczej towarzystwa nie jestem zadowolona
szczerze to w państwowym przedszkolu może być problem. Nie będziesz miała pełnych kwalifikacji, więc żeby Cię zatrudnić będzie potrzebna zgoda Kuratorium. Wiem bo sama to przerabiałam, miałam od września prowadzić swoją grupę, być nauczycielem zatrudnionym na zastępstwo, ale nie udało się, w kuratorium nie wyrazili zgody No i cóż lekko się wtedy podłamałam, tym bardziej, że koleżanki z roku będące tak samo jak ja po ped. op.-wych. i robiące mgr z wych. przedszkolnego dostały pracę w prywatnych przedszkolach, a ja nie. Ech przeryczałam wtedy kilka dni z bezsilności. No całe szczęście, że nie zostałam na lodzie i mogę być dalej pomocą, ale to marne pocieszenie, bo swojej grupy nie mam.

Cytat:
Witajcie dziewczyniuchy w nowym wątku

Miałam zeszły tydzień cały wolny- wybrałam sobie urlop Ach, jak cudownie było Wreszcie się wysypiałam, gotowałam TŻowi obiadki o normalnych godzinach, piekłam cista Normalnie, prawdziwa gospodyni
Dzięki temu nadrobiłam też zaległości w moim kursie na prawo jazdy- mam przejechanych 14 godzin. jedna z moich jazd zakończyła sie tym, że ja sobie przepuszczałam pieszych na przejściu, a facet za mną wjechał mi do tyłka na szczęście, jakiś kumaty i od razu powiedział, że się zagapił i to jego wina

Rozmawiacie o choinkach My już z TŻem urządziliśmy sobie małe zakupy choinkowe i kupiliśmy dwa komplety bombek i gwiazdki na choinkę. Obydwoje byliśmy za srebrno-niebieską choinką, więc taka też będzie

Przedwczoraj byliśmy u lekarza i na USG po cichu liczyliśmy, że dowiemy się czegoś o płci maluszka, ale maleństwo odwróciło się do nas tyłkiem Mamy zdjęcie USG maleństwa odwróconego do nas tyłem lekarz kazał mi przyjść jeszcze przed Nowym Rokiem, więc może wtedy
Ja się śmieję, że to pewnie dziewczynka jest, bo charakterek ma wybitnie po mamusi A zaś moja mama ma swoją teorię- dziewczynka, bo taka wstydliwa
My się chcemy dowiedzieć, bo nie wiemy jaką wyprawkę kupować Ostatnio łakomym okiem patrzyłam na maleńkie ubranka w Pepco

Ja to jeszcze mam zaległości z zeszłego wątku, także naskrobałam sobie na kartce kilka spraw i już nadrabiam:

baju, piękna fryzurka! Świetnie w niej wyglądasz Odmiana ogromna
dzięuje kochana.
Dobrze, że z maleństwem wszytsko ok, mam nadzieję, że następnym razem będzie wiadomo co chowasz w brzuszku

Cytat:
Napisane przez gold-fish Pokaż wiadomość
a ja potrafię wyczytac z charakteru matki serio, z jej zachowania i tłumaczę to sobie ze Bóg wybiera płeć dziecka wiedząc jak jest mama i z kim sobie lepiej poradzi
ciekawa teoria czyli jak mama zołza to dziecko jaką płeć będzie miało?
baja_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-03, 15:10   #293
SSR
Zadomowienie

GG do SSR

Cytat:
Napisane przez stokrotka24 Pokaż wiadomość
A co swiom mężom kupujecie pod choinkę?
Mój dostanie koszulę z długim rękawkiem (już leży schowana w szafie) i szalik taki elegancki do płaszcza, czyli same praktyczne prezenty.
Cytat:
Ja po odsatwieniu tabsów miałam 44dniowy cykl, następnie 66dni a w końcu ponad 90dni i zrobiłam badania hormonalne i wysłali mnie do kliniki, niestety wszystkie wyniki dopiero w styczniu. Więc nawet niewiadomo czym mnie leczyć. Ale pocieszam się informacją o owu, może organizm się jakoś sam ustawi, bo mój ostatni cykl to 37dni.
Cytat:
cześć wam
Ech jak nie mąż, to teściówka............
Cytat:
Widziałam tego kubasa na allegro, teraz tylko musiałabym jakoś cichaczem go zamówić
Jezulku, w niedzielę kolokwium, a ja nic nie umiem. Po pracy już nie mam siły się uczyć... Nie wiem jak to będzie w czasie sesji Jeszcze w sobotę mam zmianę, a potem na urodziny siostry jedziemy... Chyba nie będę dość przygotowana. Może chociaż niezbedne minimum opanuję...
Pomysł na kubek super Powodzenia na kolokwium
Cytat:
Napisane przez Sysunia_d Pokaż wiadomość
Ja prawdopodonie na gwiazdke dostane moj pierwszy depilator ( ukreciłam tż) Zawsze jechałam maszynka i przewaznie nigdy nie obylo sie bez zacięc . Nie wspomne juz o tym ze po 2 dniach czuc juz króciutkie włosy i to mnie wkurza. Do depilatora nie mogłam sie przemów ale w koncu chyba wypróbuje jesli to prwda ze po nim ma sie gładkie nogi do 3 tyg .
A ja mój depilator to bym musiała odkurzyć, bo chyba 10lat nim nie robiłam, przestawiłam się na maszynki jakoś tak.....

23.11 2006 r.
03.10.2009 r.
08.03.2011 r.
SSR jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-03, 15:21   #294
stokrotka24
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Sysunia_d Pokaż wiadomość
Ja dostałam wczoraj okres i umieram boli mnie brzuch i głowa do tego wkurzył mnie mąż bo nagle dzisiaj mu sie na porzadki zebrało .

Bzyczka twoja wypowiedz bedzie dla mnie motywacja
depilator też by mi sie przydał, kilka razy pożyczałąm od kolerzanki i da się przeżyć. Ja chcę od męża pod choinkę portfel, bo już mam taki brzydki. Dla niego myślałam o zegarku ale sama nie kupuje bo na pewno nie będzie taki jaki by chciał. On nie lub dostawać ciuchów i takich rzeczy, woli sam wybierać.

Cytat:
cześć wam
wspólczucia, dobrze, że z wami już nie mieszka. Moi tesciowie na szczęście są w miare znośni. Teściu kilka razy miał humory i zrzędził, ale mu powiedziałam co ja na ten temat myślę i się uspokoił. Oczywiście denerwują mnie jego pomysły typu o 21 tekst "chodź pieczemy ciasteczka" bo jemu się nudzi. My z mężem idziemy do swojego pokoju i zlewamy jego gadanie. Czasami też nie da się pospać dłużej bo teściu się tłucze garami od rana, szczegulnie w niedzielę. rosuł potrafi od 6.00 rano gotować Ale mam nadzieję, że coś sie uda niedługo kupić.

"dwa serca jedno bicie, tylko Ty i Ja na całe życie"

Łukaszek
stokrotka24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-03, 15:23   #295
myszka_maj
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez SSR Pokaż wiadomość

Ja po odsatwieniu tabsów miałam 44dniowy cykl, następnie 66dni a w końcu ponad 90dni i zrobiłam badania hormonalne i wysłali mnie do kliniki, niestety wszystkie wyniki dopiero w styczniu. Więc nawet niewiadomo czym mnie leczyć. Ale pocieszam się informacją o owu, może organizm się jakoś sam ustawi, bo mój ostatni cykl to 37dni.
.....

ja sie ostatnio strasznie nakręcam ze jesli by sie okazało ze to jednak nie ciaża to ze bede miala problemy ogolnie z cyklem, z racji tego ze zawswze mialam nieregularne moze cos jest ze mna nie tak, ze moze nie ma owulacji skoro sa takie nieregularne i długie boje sie ze mozemy miec potem problem z zajsciem w ciąze... takie amm glupie przeczucie...

wiem ze nie ozna sie zadreczac na zapas przeciez nic nie wiadomo, ale ja juz tak jakos mam na tym punkcie

Nasz Skarb
Stary 2009-12-03, 15:31   #296
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
ja sie ostatnio strasznie nakręcam ze jesli by sie okazało ze to jednak nie ciaża to ze bede miala problemy ogolnie z cyklem, z racji tego ze zawswze mialam nieregularne moze cos jest ze mna nie tak, ze moze nie ma owulacji skoro sa takie nieregularne i długie boje sie ze mozemy miec potem problem z zajsciem w ciąze... takie amm glupie przeczucie...

wiem ze nie ozna sie zadreczac na zapas przeciez nic nie wiadomo, ale ja juz tak jakos mam na tym punkcie
wiesz co? zamiast się martwić to idź jutro do lekarza porób badania jak się okaże, że to ciąża to będzie wtedy tutaj skakać do nieba a jeśli to coś nie tak z Twoim organizmem to trzeba to uspokoić i wyleczyć by póxniej nie było problemów z zajściem w ciążę

Stary 2009-12-03, 15:33   #297
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

stokrotka o tototo tez miałam tłuczenie i gotowanie od 6 w niedziele ale to własnie moja mamuska fundowala nam z tatem takie atrakcje teraz ma o tyle lzej bo sypialnie mamy zrobioną w osobnym budyneczku znad garazem tylko do kuchni i łazienki musze chodzic do domu przez podwórko ale mamy cisze pokoj i nikt mi nie zrzedzi jak chce spokoju to sobie ide do siebie a i pokrzyczec w chili odpowiedniej sobie mozna

"tylko spokój nas uratuje..piiiiip...
anika222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-03, 15:36   #298
myszka_maj
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
wiesz co? zamiast się martwić to idź jutro do lekarza porób badania jak się okaże, że to ciąża to będzie wtedy tutaj skakać do nieba a jeśli to coś nie tak z Twoim organizmem to trzeba to uspokoić i wyleczyć by póxniej nie było problemów z zajściem w ciążę
no niestety z pojściem do lekarza to nie taka prosta sprawa bo u nas na wizyte czeka sie z 3 tygodnie

Nasz Skarb
Stary 2009-12-03, 15:38   #299
Sysunia_d
Zakorzenienie

Cytat:

Myszko a mówiłaś o tym lekarzowi ze masz takie cykle ??? Brałaś tabletki na regulacje ?

Cytat:
stokrotka24
depilator też by mi sie przydał, kilka razy pożyczałąm od kolerzanki i da się przeżyć. Ja chcę od męża pod choinkę portfel, bo już mam taki brzydki. Dla niego myślałam o zegarku ale sama nie kupuje bo na pewno nie będzie taki jaki by chciał. On nie lub dostawać ciuchów i takich rzeczy, woli sam wybierać.
Ja mojemu zegarek kupiłam na nasza 4 rocznice i powiem ci ze trafiłam w gust bo nosi a wczesniej nie miał zegarka bo mówił ze nie znalazł takiego co by mu siepodobał.
Powiem ci ze mój maż to dziwny jest bo jak mu chciała kupić łancuszek to mówil ze nie bedzie chodzic bo ma swoj taki gruby i ze ten cienki nie bedzie pasował no ale jak poszedł do wojska to chciałam mu podarować łancuszek z medalikiem zeby bozia czuwała nad nim i naszym zwiazkiem i co ....jak mu dałam to chodzi i nawet chwili nie marudził Jak były przygotowania do ślubu i szukałam obrączek to mi gderał ze on nie bedzie chodził w obrace bo ma za grube palce, ze jemu nie pasuje pierscionek ja sie wkurzałam a teraz chodzi

To tak zeszłam z tematu a ja chyba mojemu kupie golarke elektryczna pod choinke, a na mikołaja to jakis drobiazg .

---------- Dopisano o 15:38 ---------- Poprzedni post napisano o 15:37 ----------

Cytat:
no niestety z pojściem do lekarza to nie taka prosta sprawa bo u nas na wizyte czeka sie z 3 tygodnie
A nie możesz iść prywatnie ??

żabcia a ty masz obywatelstwo amerykanskie ?? Bo tak sie zastanawiam dlaczego nie masz ani dowodu ani paszportu PL . Dowód to chyba mozesz wyrobić , przeciez urodziłaś sie w Polsce wiec sa zapiski w twoim udzie miasta . Nie masz zameldowania w PL ?

http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200304251135.png

17.11.2010 urodził sie nasz Skarbek

Edytowane przez Sysunia_d
Czas edycji: 2009-12-03 o 15:43
Sysunia_d jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-03, 15:42   #300
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
trasznie długo ja idę rano i w ten sam dzień-przeważnie od razu mam wizytę i to jest na NFZ, ale jak jest taka sytuacja to może idź prywatnie? zapłącisz 70-80zł ale będziesz wiedziała czy jest tam jakieś dzi czy trzeba się wyleczyć

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości